Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:εμεις σαν αγορακια βαλαμε ουρητηρα λεγετε?
βαλαμε παμπερς και κοιταγαμε ,οταν τα εκανε τα μαζεψαν ,αυτοηταν απλο.
η αιματος ηταν απαπαπαπαπαππαπ.πολυ πακετο.δεν καθοτανε με τιποτα.
5 τον κραταγανε .και ουρλιαχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Sad

Κι εμείς το ίδιο κάναμε αλλά όταν το βλέπαμε ή θα ήταν άδειο ή θα είχε γεμίσει και ξεχειλίσει το σακουλάκι! Οπότε, μείναμε στην εξέταση αίματος μόνο....Άσε που δεν ήταν και τόσο απαραίτητη η εξέταση ούρων γιατί ήξεραν οτι ο πυρετός ήταν απο το αυτί και όχι απο κάτι άλλο.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εμεις σαν αγορακια βαλαμε ουρητηρα λεγετε?
βαλαμε παμπερς και κοιταγαμε ,οταν τα εκανε τα μαζεψαν ,αυτοηταν απλο.
η αιματος ηταν απαπαπαπαπαππαπ.πολυ πακετο.δεν καθοτανε με τιποτα.
5 τον κραταγανε .και ουρλιαχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Sad

αρα εχετε τα υπερ σας εσεις οι αντρες.καποια στιγμη αφου τελειωσουμε με τα γυαλια πρεπει να την παω και εγω.που τα πατε τα παιδια σας;βοιοιατρικη;
εγω τον ειχα παει ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ .ειχα εκπτωση για εξετασεις

την κυριακη στο "μητερα "ειναι δωρεαν αν θελετε να πατε

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια, τικανετε??
Πεταγομαι στα γρηγορα γιατι εχω δουλεια μετα!Καλε εβρεξε εκει σημερα??Χαλια εδω, αστραπες , βροντες και τα συναφη Rolling Eyes !Χαπι εβρεξε και σε εσας προς τα εκει?
Βρε Βιβη, τι επαθες????Περαστικα σου!!Το αντιμετωπιζεις ομως πολυ ψυχραιμα!!Πλευρο κιολας που ειναι πιο δυσκολο!
Τουρτιτσα, να χαιρεσαι την κορη σου, συγγνωμη και απο μενα Embarassed !!
Η τρελομαμα πού ειναι??
Αλικάκι, μπορεις να εκλαβεις το Razz οπως θελεις!!Αλλά καλά το πας Laughing !!!
Σαν να μου φαινεται οτι καποιος εχει ματιασει την ομαδα, δε βλεπω πολλη συμμετοχη!Μιλαω και εγω που έλειπα τοσες μερες, αλλα πολλες απουσιες, αντε να επανελθουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 !!
Ευτυχως που δε βρεχει τωρα, θα παω απογευμα να πληρωσω λογαριασμους Twisted Evil και λογαριασμους Twisted Evil!!Αχ αυτα τα λεφτα πια!!!
Ασχετο,αλλα το μονο προγραμμα που βλεπω στην τηλεοραση ειναι το "καψε το σεναριο", το εχει δει καμια??Πολυ γελιο!Σημερα παιζει, το λεω για να το θυμηθω και εγω!!
Παω να σιδερωσω για να φυγω μετα!Σας χαιρετω ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 604962 !

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia! xathika gia ligo alla twra edw eimai Smile sas diavazw sinexia alla tin wra pou telionw me pairnei o upnos, 2 fores apokoimithika me to laptop anoixto...

emeis edw kai 5 meres eimaste xwris pana tin imera oso den koimatai. simera kaname ta pipi mas 2 fores sto gio gio, kai alles 2 panw mas ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 xthes to vradu i mikri mou pige to kathisma tis toualetas kai to evale panw sti toualeta, egw omos i xazi den to pisteua oti tha ta kanei afou prin 10 lepta ta eixe kanei panw tis opote tin evala gia mpanio. i mikri amesos pipi. eprepe na tin akousw Mad oli i diadikasia thelei polu ipomoni. sinexia eimai apo pisw kai tin rotaw an thelei na kanei pipi. mexri twra eimai euxaristimeni.

episis pigame kai eidame paidiko. oi egrafes edw einai apo 21 maiou mexri telos iouliou. nomizw apofasisame... einai poli kalo, etsi nomizw. sigoura einai apo ta kalitera edw kalamata. an thelete rikste mia matia http://www.bougas-school.gr/brefonipiakos/

eksetaseis emeis den exoume kanei tipota.... twra pou tha pame gia emvolio tha rotisw....

auto pros to paron. nani twra Smile

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω παντως κοριτσια ειμαι αισιοδοξη αν δεν κλαινε τα παιδακια σας στο εμβολιο γιατι να κλαψουν στην εξεταση αιματος;

Αχ,βρε Τιτίκα μου!!Ποιός σου είπε πώς δεν κλαίει το παιδάκι μου στο εμβόλιο????Είπα,ήδη,στον άντρα μου να καθυστερήσει να πάει λίγο στην δουλειά για να πάμε μαζί.Τουλάχιστον,να έχουμε και κάποιον δικό μας μαζί για συμπαράσταση!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:εγω παντως κοριτσια ειμαι αισιοδοξη αν δεν κλαινε τα παιδακια σας στο εμβολιο γιατι να κλαψουν στην εξεταση αιματος;

Αχ,βρε Τιτίκα μου!!Ποιός σου είπε πώς δεν κλαίει το παιδάκι μου στο εμβόλιο????Είπα,ήδη,στον άντρα μου να καθυστερήσει να πάει λίγο στην δουλειά για να πάμε μαζί.Τουλάχιστον,να έχουμε και κάποιον δικό μας μαζί για συμπαράσταση!!!!!

χαχαχαχαχα καλο κουραγιο τοτε

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!!!Τι μου κάνετε???
Mangio μου.....άι μαρή!!!!!!! Razz
Αννούλα μου,τι καλά!!!Μπράβο,στην κορούλα σου!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Οι υπόλοιπες "χαμένες" που βρίσκεστε????ε????Άντε για εμφανιστείτε...έχει δίκιο αυτή η καλή η κοπελίτσα,η mangio ντε...μας ματιάξανε δεν εξηγείτε αλλιώς!!!!! Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

χαχαχαχαχα καλο κουραγιο τοτε

Ευχαριστώ!!!Θα το χρειαστούμε οικογενειακώς,χαχαχα!!!!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Αλικάκι καλή επιτυχία με τις εξετάσεις και καλά αποτελέσματα να έχετε!!!

Δεύτερο βράδυ που το ζουζουνάκι μου κοιμήθηκε στο κρεβατάκι του!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 32 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστούμε,πολύ,Σωτηρούλα μου!!!
Μπράβο,στο αγοράκι σου!!!!

Γιατί πού κοιμόταν???? Shocked
Στο δικό σας,ε?????

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Ευχαριστούμε,πολύ,Σωτηρούλα μου!!!
Μπράβο,στο αγοράκι σου!!!!

Γιατί πού κοιμόταν???? Shocked
Στο δικό σας,ε?????

Ναι, 5 μήνες κοιμόμασταν μαζί! Λόγω όμως του οτι έπεσε τις προάλλες και χτύπησε το καρδουλάκι μου, αποφάσισα οτι δεν μπορούμε να αναβάλλουμε άλλο την επιστροφή στην κούνια!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και πώς τα κατάφερες βρε θηρίο,να τον πείσεις να κοιμάται στην κούνια???
Μπράβο σας,πάντως!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου.

τι μου κανετε?
χαλια καιρος σημερα ,ειδα ειμαι μπουκωμενη ,με σπασμενο πλευρο αχαχχαχχαχααχχαχχαχα

βρε κοριτσια μπηκα λιγο χτες face και βλεπω 1)οτι ειστε εκει και μιλατε...ντροπη σας Sad Sad και 2)ειδα τι εγραψε η εγγυουλα αλικη και πολυ στεναχωρηθηκα γαμωτο.ελπιζω ολα να πανε καλα για τον μπαμπα της .

εμεις χτες δεν πηγαμε βολτα,καναμε δουλειες στο σπιτι (εγω δλδ)ο διονυσης απο πισω μια σε μενα ,μια στον μπαμπα,κρεμασαμε επιτελους και κουρτινα στο γραφειο -ξενωνα μετα απο τοσους μηνες,τα καταφεραμε.

πως περασε η ωρα ουτε που το καταλαβα .
σημερα ξυπνησα απο θορυβο και βρηκα τον Διονυση μεσα στο μπανι,ευτυχως αγουροξυπνημενο να κοιταει τριγυρω.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟς ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ.αφησε ανοιχτη την πορτα και εφυγε για δουλεια ,και ειχα τα απορρυπαντικα εκει.
Shocked Shocked Shocked Τον πηρα τηλ και τον ξεχεσα. Shocked Τον πηρα αγκαλια και παλι νανι .εφυγα και κοιμοτανε,ειχε και δροσια ..ελιωνεεεεε
Very Happy

οσες γνωριζετε απο λογιστικα εχετε καταλαβει τι σκατα θα πληρωσουμε? φετος?

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα τι κανετε?εμεις καλα.εκανα καφεδακι και ετοιμαζομαστε για μπαλκονακι,αλλα πριν ειπα να πω μια καλημερα.
σωτηρουλα μπραβο στον μικρο που κοιμαται στην κουνια του και παλι.
αννουλα μπραβο και στην μικρη σου που χρησιμοποιει το γιογιο.οσ για το σχολειο στις φωτο φενεται πολυ ωραιο αλλα δεν εχει σημασια αυτο.σημασια εχει να εχεις καλες δεσκαλες και να ασχολουνται με τα παιδακια.
αλικακι καλη επιτυχια με τις εξετασεις.θα ερθουν και παπουδογιαγιαδες για να συμπαρασταθουν σε σας?καλα καταλαβα?

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου.

τι μου κανετε?
χαλια καιρος σημερα ,ειδα ειμαι μπουκωμενη ,με σπασμενο πλευρο αχαχχαχχαχααχχαχχαχα

βρε κοριτσια μπηκα λιγο χτες face και βλεπω 1)οτι ειστε εκει και μιλατε...ντροπη σας Sad Sad και 2)ειδα τι εγραψε η εγγυουλα αλικη και πολυ στεναχωρηθηκα γαμωτο.ελπιζω ολα να πανε καλα για τον μπαμπα της .

εμεις χτες δεν πηγαμε βολτα,καναμε δουλειες στο σπιτι (εγω δλδ)ο διονυσης απο πισω μια σε μενα ,μια στον μπαμπα,κρεμασαμε επιτελους και κουρτινα στο γραφειο -ξενωνα μετα απο τοσους μηνες,τα καταφεραμε.

σημερα ξυπνησα απο θορυβο και βρηκα τον Διονυση μεσα στο μπανι,ευτυχως αγουροξυπνημενο να κοιταει τριγυρω.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟς ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ.αφησε ανοιχτη την πορτα και εφυγε για δουλεια ,και ειχα τα απορρυπαντικα εκει.
Shocked Shocked Shocked Τον πηρα τηλ και τον ξεχεσα. Shocked Τον πηρα αγκαλια και παλι νανι .εφυγα και κοιμοτανε,ειχε και δροσια ..ελιωνεεεεε
Very Happy

πωπω καλα που ξυπνησες ρε βιβη.αυτοι οι αντρες το μυαλο τους δεν δουλευει ωρες ωρες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="τουρτιτσα"]

τι μου κανετε?

Very Happy

πωπω καλα που ξυπνησες ρε βιβη.αυτοι οι αντρες το μυαλο τους δεν δουλευει ωρες ωρες.[/quote]ολες τις ωρες θα ελεγα εγω...ουτε μωρα ...καμια αισθηση κινδυνου,μα καμια αισθηση . Shocked Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;,εγω κοιμαμαι ορθια.απορω με τον εαυτο μου πως θα βγαλω το σεμιναριο αυτο.αυριο παμε σε δευτερο μαγαζι για γυαλια της μικρης και καταληγουμε.σωτηρια πως τον επεισες να παει στην κουνια του;η δικια μου ειναι αυτοκολλητη επανω μου στο κρεβατι.αννα γιογιο ε;μπραβο εμεις εχουμε μελλοννννννννννννννν ακομη

τουρτιτσα

τουρτιτσα
[quote="mamavivo"]
τουρτιτσα έγραψε:

τι μου κανετε?

Very Happy

πωπω καλα που ξυπνησες ρε βιβη.αυτοι οι αντρες το μυαλο τους δεν δουλευει ωρες ωρες.[/quote]ολες τις ωρες θα ελεγα εγω...ουτε μωρα ...καμια αισθηση κινδυνου,μα καμια αισθηση . Shocked Shocked
χειροτερη απο μωρα ειναι απλα ειπα να μην το πω.απο μυαλο κουκουτσι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;,εγω κοιμαμαι ορθια.απορω με τον εαυτο μου πως θα βγαλω το σεμιναριο αυτο.αυριο παμε σε δευτερο μαγαζι για γυαλια της μικρης και καταληγουμε.σωτηρια πως τον επεισες να παει στην κουνια του;η δικια μου ειναι αυτοκολλητη επανω μου στο κρεβατι.αννα γιογιο ε;μπραβο εμεις εχουμε μελλοννννννννννννννν ακομη
καλημερα τιτικα ,ακομα με την μικρη και εσυ ε?δεν πειραζει Very Happy Very Happy ωρες ωρες και εγω τον θελω μαζι μου ..αλλα λεω ασε μην εχουμε αλλααααα Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τουρτίτσα μου,όχι δεν θα έρθουν οι γιαγιοπαππούδες μαζί μας!!!!!
Μην το παραξεφτιλίσουμε ,κιόλας,χαχαχα!!!!!

Βιβήκα,καμιά φορά δεν τα πολυσκέφτονται οι άντρες ,όλα!
Πάντως,ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα κακό..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,έφυγα!!!
ΈχΩ πολλές δουλειές για σήμερα κι εγώ ακόμα κάθομαι!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!
Καλά να περάσετε το ΣΚ!!!!!!!!

Sot2010

Sot2010
Κορίτσια σας παραπλάνησα! Δε μου αξίζουν συγχαρητήρια! Απλά κοιμάται στο καρεκλάκι του όσο πίνει το γάλα και εγώ μετά τον πηγαίνω στο κρεβατάκι του! Απλά έτυχε να μην ξυπνήσει όλο το βράδυ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι! Razz Razz Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Κορίτσια σας παραπλάνησα! Δε μου αξίζουν συγχαρητήρια! Απλά κοιμάται στο καρεκλάκι του όσο πίνει το γάλα και εγώ μετά τον πηγαίνω στο κρεβατάκι του! Απλά έτυχε να μην ξυπνήσει όλο το βράδυ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι! Razz Razz Razz

και παλι ρε αφου κοιμαται σερι ολο το βραδυ ειναι κατορθωμα μεγαλο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Χάθηκα και από εδώ και να με συγχωράτε...!
Ναι, έγραψα πρώτα στο φέης τα νέα μου που δεν ήταν και τα καλύτερα, και λυπάμαι πολύ που σας στενοχώρησα. Sad Προσπαθώ όμως να είμαι αισιόδοξη και αποφεύγω να σκέφτομαι τα χειρότερα. Επίσης, προσπαθώ να αποφύγω να διαβάζω αυτά που γράφουν στο ίντερνετ για την πάθησή του, παρόλο που όσα έχουν γράψει ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που έχει. Τεσπα, να μη σας κουράζω άλλο με αυτό το θέμα, απλά είναι σοβαρό και γι' αυτό θεώρησα καλό να σας το πω να ξέρετε τι μου συνέβη...

Με αφορμή το θέμα του μπαμπά, όπως πάλι έγραψα, στείλαμε έκτακτα τη μικρή παιδικό. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, αφού η μανούλα μου είναι συνεχώς στο πλάι του πατέρα μου και τα πεθερικά δεν κάνουν τον κόπο να ανέβουν Αθήνα έστω και για λίγο... Οπότε χτες ήταν η 1η της μέρα στον παιδικό και πήγε πολύ καλά! Μάλιστα, μπορεί να μην έφαγε τη φρουτόκρεμα (ούτε και σήμερα απ' ότι μου είπαν, αλλά πολύ λογικό γιατί είχε πιει γάλα 40' πριν και δεν πεινούσε) αλλά έφαγε ψαρόσουπα την οποία δεν έτρωγε καθόλου στο σπίτι τελευταία. Ελπίζω -βλέποντας τα άλλα παιδάκια εκεί- να αρχίσει να τρώει καλύτερα γιατί τελευταία έχουμε θέμα με τη διατροφή της. Και νομίζω ότι έχει κολλήσει εκεί γύρω στα 11 κιλά (και πιο κάτω ίσως!). Να δούμε και σήμερα πώς θα πάει ο παιδικός. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορώ από Δευτέρα-Τρίτη να πάω στη δουλειά μου πάλι, έστω και καθυστερημένα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε θέματα!

Το τελευταίο, που σας έγραψα και πάλι στο φέης πριν λίγο, είναι ότι την Κυριακή που μας πέρασε η μικρή χτύπησε στο τραπεζάκι και φαίνεται πως έκοψε το χαλινό του άνω χείλους (αυτό το σχοινάκι που βρίσκεται μεταξύ του άνω χείλους εσωτερικά και των ούλων πάνω από τα 2 μπροστινά δόντια). Εκείνη την ώρα είχε πολύ αίμα (χάρη στις παλιές περιγραφές σας κατάφερα να είμαι πολύ ψύχραιμη, σας ευχαριστώ γι' αυτό!) αλλά επειδή σταμάτησε μετά από 2' θεωρήσαμε ότι ήταν κάποια απλή πληγή. Τώρα όμως φαίνεται σαν να κρέμεται αυτή η βλακεία μπροστά από τα 2 δόντια της, κυρίως φαίνεται όταν γελάει και όχι πάντα. Αλλά βρε κορίτσια θα την πάω σε ειδικό γιατρό να τη δει, δεν μπορώ, θα σκάσω αν μείνει έτσι να κρέμεται!!! Mad

Σε ο,τι αφορά στο σποράκι μου, όλα καλά, αφού κάναμε και την αυχενική και έδειξε 1/12600. Τέλεια πιθανότητα (μπροστά στην 1/296 που είχε η Δανάη!), οπότε δεν θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση φυσικά. Αλλά ελπίζω να γίναν σωστά όλες οι μετρήσεις... Τελευταίες μέρες νομίζω πως το νιώθω λιγάκι... Embarassed Αν και νωρίς μου φαίνεται!

Στα δικά σας!
Τιτίκα μου διάβασα ότι τελικά θα πάρετε γυαλάκια! Δεν πειράζει κούκλα μου, θα βοηθήσουν τη μικρή. Είναι μικρό το πρόβλημα μπροστά σε άλλα (γκρινιάζω κι εγώ για το χαλινό η χαζή, φαντάσου!) και τεσπα αν δεν της φύγει μεγαλώνοντας μπορεί να το διορθώσει και με λέιζερ νομίζω! Ελπίζω μονάχα να δεχτεί χωρίς πρόβλημα τα γυαλάκια, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει, αφού θα βλέπει καλύτερα!

Βιβίκο μου τι έπαθες βρε συ!!!! Shocked Shocked Shocked Πωπω ρε συ αυτό πρέπει να πόνεσε! Και να πονάει ακόμα... Ξέρω από τον άντρα μου που έπαθε θλάση στα πλευρά παλιότερα από το kick-boxing και πονούσε για καναδυο μήνες νομίζω... Αλλά μετά περνάει μόνο του τουλάχιστον... Περαστικά σου και να προσέχεις το ταλιμπανάκι σου που μετατράπηκε σε μαμαδοφονιά! Laughing
Και μιας και είπες για πτώση, παραλίγο να πέσω κι εγώ με τη μικρή στην αγκαλιά κιόλας! Είχε ρίξει νερό στο σαλόνι το μικρόβιο και εγώ φορούσα σαγιονάρα... Πατίναρα... Σου λέω τα είδα όλα! Shocked

Σωτηρία μου είδα μαθαίνετε την κούνια σας, καλή αρχή!!!

Αλικάκι μου θα κάνετε εξετάσεις; Μπρρρ, δεν έχουμε κάνει ακόμα, η παιδίατρος είπε στα 2 θα της κάνουμε. Παρόλο που στα εμβόλια κλαίει πολύ λίγο, με το αίμα φοβάμαι λιγάκι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Μάνγκιο μου βροχές εκεί κάτω, εεε; Περνάτε καλά με το μικρό;

Τι άλλα βρε κορίτσια, τα ξέχασα! Embarassed

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
και παλι ρε αφου κοιμαται σερι ολο το βραδυ ειναι κατορθωμα μεγαλο

Είναι, είναι!!! Βέβαια το πρωί που ξύπνησε ήθελε να ξαπλώσουμε μαζί στην κρεβατοκάμαρα κι ενώ του έκανα για λίγο το χατίρι, μετά έπρεπε να σηκωθώ να ετοιμαστώ. Γκρίνιαξε λίγο και μετά σηκώθηκε να κάνει καφέ με τον μπαμπάκα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις