Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
673 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 673 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στο hondos ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΔΕΡΜ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ 1+1 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (1-3 ΕΤΩΝ)5 ΕΥΡΩ

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Good morning girls Very Happy
Εχθες τελικά γύρισα στις 21:00 απο την δουλειά, τα ίδα όλα Rolling Eyes τελικά οι αντοχές μου έχουν μειωθεί για τα καλά, ένας θεός ξέρει πως θα αντέξω μέχρι την γέννα.... ευτυχώς με περίμενε ο ταλιμπανάκος και όρμησε στην αγκαλιά μου με το που μπήκα σπίτι και με τάραξε στα φιλιά, έτσι τα ξεχνάς όλα.

Γεωργίτσα πολύχρονη και ότι επιθυμείς ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 50580

Πάω να σας διαβάσω

Φιλιάάάάάά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sbani έγραψε:Good morning girls Very Happy
Εχθες τελικά γύρισα στις 21:00 απο την δουλειά, τα ίδα όλα Rolling Eyes τελικά οι αντοχές μου έχουν μειωθεί για τα καλά, ένας θεός ξέρει πως θα αντέξω μέχρι την γέννα.... ευτυχώς με περίμενε ο ταλιμπανάκος και όρμησε στην αγκαλιά μου με το που μπήκα σπίτι και με τάραξε στα φιλιά, έτσι τα ξεχνάς όλα.

Γεωργίτσα πολύχρονη και ότι επιθυμείς ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 50580

Πάω να σας διαβάσω

Φιλιάάάάάά

9 απο την δουλεια;και εγκυος;χαρας το κουραγιο σου κοπελα μου.με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται;

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;; Είναι Παρασκευή... κι εγώ συνεχίζω με την ιωσούλα (πάμε να συμπληρώσουμε τις 3 εβδομάδες!!!) αλλά και με τις ανακατωσούρες (που δεν είμαι σίγουρη μήπως έχουν μειωθεί λιγάκι διότι καλύπτονται από το βήχα) που έχω εδώ και 1 μήνα. Οι καούρες πάντως καλά κρατούν. Αν τολμήσω και αφήσω τον οργανισμό μου νηστικό, αυτό ήταν, την πάτησα! Τι να πω βρε κορίτσια, στη Δανάη δεν ήξερα τι πάει να πει καούρα μέχρι που μπήκα στον 8ο... Και τώρα... Mad Κάνουμε υπομονή...

Βιβήκο μου αν είναι δοντάκι είναι φυσιολογικό (όπως θα σας είπε και ο ντοκτ), οπότε μην ανησυχείτε. Αλλά ναι, να το κόψετε το πορτοκάλι για λίγο... Η μικρή μου χτες έφαγε φράουλες, επιτέθηκε δηλαδή, αλλά την άφησα να φάει μόνο 3 μικρούλες γιατί δεν είχε ξαναφάει και φοβήθηκα για αλλεργία. Αλλά τελικά όλα οκ και το καλό είναι ότι τις λάτρεψε! Από ποιον να πήρε; Rolling Eyes (στην εγκυμοσύνη μου τις είχα τσακίσει τότε, χιχι!)

Mangio μου κι εμείς πέρισυ είχαμε τη βάφτιση 10 μέρες μετά τα γενέθλια κι έτσι ουσιαστικά κάναμε τούρτα μετά τη βάφτιση. Να δούμε πώς θα το κάνουμε φέτος κι εμείς! Θα έχω αρχίσει να έχω και κοιλούμπα, αν όλα πάνε καλά...
Χαχα, όλα τα παιδάκια έτσι είναι καλέ, μαμά και μαμά, τι νόμιζες; Razz

Τιτίκα μου διάβασα ότι η εξέταση ήταν καλή τελικά, μπράβο σας!!!! Πάμε τώρα γερά για τα ματάκια της Μυρσίνης!!! Θετική σκέψη!!! Όσο για το αφτάκι, τι σας είπε ο παιδίατρος; Ίσως και να θέλει απλά το χρόνο του...! Όλα θα φτιάξουν, υπομονή (όπως λέω και στον εαυτό μου)!

Ana μου συνήθως προτιμούν να κάνουν μετά και όχι πριν τα γενέθλια, αν και έχω δει και το αντίθετο. Δεν είναι και νόμος, απλά μάλλον κάποιοι θεωρούν "κάπως" το να τα γιορτάζουν πριν... Ούτε κι εμένα μου αρέσει να σου πω... Κι όσο για τις διακοπές, δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο φυσικά. Στην κατάσταση που είμαστε βλέπουμε... Αν και θα ήθελα διακοπέεεεεεες.....!!!!

Γεωργία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! Να τα 1000άσεις και με κάθε ευτυχία!!!!!!!! Ξέρω, είσαι μικρούλα ακόμα, οπότε γιόρτασέ το κανονικά, χιχιχι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 215994

Αλικάκι, σωτηρία, sbani (συμφωνώ με τα κορίτσια, μήπως είναι λίγο επίφοβο το πάρτυ για το μωρό, αν και έχω δει να κάνουν κάτι αντίστοιχο), τουρτίτσα (η μικρή σου έχει πολλή πλάκα, στο χω ξαναπεί!) stefania και λοιπές μανούλες καλημέρα!!!!! Very Happy
Πω πω κοριτσάκι υπομονή σε νιώθω απόλυτα!!! και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα και αυτήν την φορά τα είδα όλα με τις αναγούλες. Εγώ είχα και πρόβλημα δεν μπορούσα να κάνω εμετό και τα υγρά που ανεβοκατέβαιναν μου προκάλεσαν αιμορραγία στον οισοφάγο και μπήκα για λαπαροσκόπηση με ολική νάρκωση. ΑΛΑ αν και δεν πίστευα κανέναν, όλα περνούν τελικά και τα ξεχνάς μετά. Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσουν όλα σύντομα και να απολύσεις την εγκυμοσύνη σου Wink

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
grammatiki έγραψε:
Sbani έγραψε:Good morning girls Very Happy

Πάω να σας διαβάσω

Φιλιάάάάάά

9 απο την δουλεια;και εγκυος;χαρας το κουραγιο σου κοπελα μου.με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται;

Είμαι υπεύθυνη σε ένα ξενοδοχείο. Το οποίο λειτουργεί εποχιακά και τώρα είμαστε στα φόρτε για το άνοιγμα.... δυστυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές η το τραβάω αυτό το λούκι η θα μείνω από δουλεία και δυστυχώς δεν είναι καιροί για τέτοια No

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα εχω παρει με το κωλοΙΝΤΕΡΝΕΤ,ολο κολλαει ,και ακομα την δουλεια δεν την εχω τελειωσει ,αι σιχτιρ

εφαγα και γιαουρτακι με μελι. Very Happy

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε???
παω να διαβασω τα νεα σας και επανερχομαι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα!!!Καλημέρα,Ευτυχία!!!!!!
Πάω κι εγώ να διαβάσω....

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy υπομονη κοριτσακι μου συντομα τελειωνει το 1ο τριμηνο και θα ηρεμησεις,θα περασει και ο βηχας ...τσαγακια και χαμομηλακια μπολικα...
τιτικα ευχομαι συντομα να ειναι οκ τα αυτακια της μικρουλας...να ηρεμησετε κι εσεις
γεωργια,πολυχρονη εστω και καθυστερημενα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου
sbani χαρα στο κουραγιο σου να χτυπας τετοια ωραρια,ειδες ομως ο μικρουλης σε ανταμοιβει μετα με αγκαλιες και φιλια
τουρτιτσα κι εγω θελω πυλωτη να παιζει το παιδακι μου,εμεις εχουμε παρκιγκ μπροστα στο σπιτι αλλα δεν εχει καλυψη στο δρομο και ο μικρος ολο προς τα εκει παει ,οποτε φοβαμαι λιγο να παιζει εκει,μπορω να τον κατεβαζω στο δρομακι απο πισω αλλα τα παιδακια δεν βγαινουν συχνα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αλικακι...
να σας πω και τα δικα μας νεα,ο μικρος δεν ξερω τι γινεται αλλα τα εχει παρει αγρια με τον πατερα του και οταν παει να τον χαϊδεψει ή να του μιλησει αυτος τραβιεται και του λεει νταντα...εεε και μετα ο συζυξ τα παιρνει και αρχιει δεν ξανασχολουμαι μαζι σου και κατι τετοια(πραγματικα δεν θελει τιποτα απο τον πατερα του και ειναι ασχημο)
επισης εχει φαει ενα κολλημα και λεει "μαμα μυρμυγκι" και τρεχει να φυγει μακρυα...παντου βλεπει μυρμυγκια...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα ,τώρα είδα που μου είπες "καλά ψώνια" για το sprider.Τίποτα δεν είχε ρε κορίτσια,για τον μικρό!Η κουμπάρα μου μου είπε μήπως τα παίρνουν όλα με το που τα φέρνουν...τι να πω???Ένα σορτσάκι βρήκα!!!!Ένα!!!!!!!!!
Τελικά,πήρα 2 μπλουζάκια για μένα.
Τέλος πάντων,η συζήτηση εξελίχθηκε σε διακοποσυζήτηση,από τώρα????Ωχ,Παναγίτσα μου,πώς θα αντέξουμε μέχρι τον Αύγουστο στην Αθήνα????
Sbany,καλό κουράγιο με την δουλειά σου που είσαι και εγγυούλα!
Κορίτσια,δεν κάνει να γιορτάζονται τα γεννέθλια πιο πριν.Αν θέλετε μπορείτε να τα γιορτάσετε μέχρι και 40 μέρες μετά.Πιο πριν δεν κάνει..Βέβαια,για σίγουρα ρωτήστε έναν παππά γιατί μπορεί αυτό που ξέρω εγώ να έχει βγει από τους ανθρώπους κι όχι από την εκκλησία.
Mangio,μια χαρά σε βρίσκω!Να μην έχεις καθόλου τύψεις!Αφού το παιδάκι σου περνάει καλά,αυτό έχει σημασία.
Συμπεθερούλα μου,άντε να σου περάσουν όλα να ησυχάσεις!!Περαστικά και εύχομαι όταν ξαναμιλήσουμε να είσαι περδίκι!!!Φιλάκια στην νυφούλα μου και το σποράκι!!!!!!
Τι άλλα??Εμείς αυτές τις μέρες θα βολτάρουμε καθώς έχει ο σύζηγος άδεια και έτσι θα τα πούμε από Τετάρτη!!
Καλά να περάσετε!!!
Πολλά φιλιά,σε όλες!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω,πω Ευτυχία μου άσχημο αυτό με τον μπαμπά,ε???Μήπως του κρατάει μούτρα για κάτι???Αν του έδινε καμιά σοκολατίτσα,έτσι για να τον καλοπιάσει???Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που σου λέω!Απλά λέω...
Για τα μυρμηγκάκια τι εννοείς ότι βλέπει παντού??Χωρίς να υπάρχουν???
Θα του έκαναν εντύπωση φαίνεται....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρέπει να φύγω...καλά να περάσετε όλες σας!!!!!Φιλάκια!!!
Ευτυχία μου,μην στεναχωριέσαι...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:Πω,πω Ευτυχία μου άσχημο αυτό με τον μπαμπά,ε???Μήπως του κρατάει μούτρα για κάτι???Αν του έδινε καμιά σοκολατίτσα,έτσι για να τον καλοπιάσει???Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που σου λέω!Απλά λέω...
Για τα μυρμηγκάκια τι εννοείς ότι βλέπει παντού??Χωρίς να υπάρχουν???
Θα του έκαναν εντύπωση φαίνεται....
νομιζω οτι κανει ετσι γιατι δεν τον βλεπει πολυ ωρα μεσα στη μερα και οταν ειναι σπιτι ο συζυξ δεν μπορω να πω οτι ξετρελλαινεται να ασχολειται μαζι του...δεν ξερω ειχε στρωσει το εμα λιγο το χειμωνα αλλα παλι τα ιδια,νομιζω οτι πιο πολυ φταιει ο συζυξ,αλλα ειναι και ασχημο ετσι που το κανει ο μικρος
βλεπει καμια φορα εξω,δειχνει και καλα σαν να τα φοβαται,γιατι το λεει και τρεχει προς την αγκαλια μου...μπορει να το εχει βρει και παιχνιδι...και σημερα του λεω
- το μυρμυγκακι ψαχνει να φαει
-ναι
-ναι και θα βρει ψωμακι να φαει και τι αλλο
-φετα.....

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mangio έγραψε:Λενακι, ξανακαλωσηρθες, πού χαθηκες καλε??
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472

εν πολυμπαίνω... και όταν μπω είναι τόσες οι σελίδες που τις περνάω πολύ γρήγορα και είμαι μονίμως εκτός θέματος Embarassed Embarassed Embarassed

lenaki1982

crazymommy έγραψε: "μπούμπα μπέλα"=κούνια μπέλα, αχαχαχ!

χιχιχιχι!!!!

εμένα το έλεγε "μπούγια μπέλα" αλλά τώρα το λέει "κούγια μπέλα"...

χαχαχχα

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια
με τα ωραια τα παιδάκια!!!!
Τικανετε??Ξερω, ξερω, Σαββατοκυριακο Razz !!
Σημερα πήγα πρώτη φορά( Embarassed Embarassed Embarassed ) το γιο μου σε παιδικη χαρα, μη ρωτησετε πού ζω τόσο καιρο και δεν τον πηγαινω! Τον βαζω στην κουνια:"οσι, τατω"!Τον βαζω στην τραμπαλα:"οσι, τατω".Τον βαζω σε αυτο που γυρίζει, δεν ξερω ονομα:"Οσι, τατω" Twisted Evil !Ε φυσικα ήθελε μονο να ανεβαινει στην τσουληθρα(μιλάω για τα σκαλια, οχι ολη την τσουληθρα) και ηταν αυτα τα επικινδυνα!Πώς χωραει καλε ποδαράκι εκεί??Ελεος!!Αυτο ηταν το παιχνιδι μας λοιπον, τα σκαλακια!
Αλικακι, καλα να περασετε μεχρι την Τετάρτη Very Happy !!
Λενακι, μπάινε εσυ να γραφεις κ ιας μη διαβαζεις τι λεμε!!Δεν θα βγαλεις νοημα ετσι κι αλλιως Laughing !Ενταξει, γραφουμε και σοβαρα θεματα, μην ειμαι υπερβολικη!
Sbani, υπομονη με δουλεια, δυσκολο ομως με την κοιλια στο στομα!
Χαπι, μήπως ο γιος σου κανει μούτρα του μπαμπα και ειναι περισσότερο προσκολλημενος μαζι σου, αφου ειστε ολη μερα μαζι??Και μενα οταν ειμαστεμ ονοι μας, δε με αφηνει να κανω βημα!Οταν ομως ερχεται ο μπαμπας, δεν υπάρχει μαμα λέμε Razz !Και μετα που τον βλεπει λιγο, ξανα προς τη δοξα τραβα!Η δοξα ειμαι εγω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 688264 !Μπορει ομως το αγορι σου να αντιδραει διαφορετικα, γιατι δεν τον βλεπει κ σενα πολύ!Και μενα ο αντρας μου ερχεται κατα τις 8-9, ποσο να τον δει?
Λεω να παω για δουλιτσες, διοτι το εγερτηριο ετοιμαζεται!Λειπω τοσες ωρες και παρατησα το σπιτι στο ελεος του Θεου!Καλα να περασετεεεεεεεεεεεε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 !!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.δεν καναμε τιποτα το σπουδαιο σημερα,γυρνουσαμε ολη την μερα εξω,τι ζεστη και αυτη σημερα,για να παρουμε πλεγμα για το μπαλκονι.τελικα δεν τελειωσε η δουλεια μας γιατι δεν βρηκαμε πασαλακια.απο δευτερα.
η μικρη θελω να πω οτι ειναι πολυ ψωναρα και πολυ ζηλιαρα.πηραμε προχθες της μεγαλης καινουρια γυαλια ηλιου και τα παλια ειπα θα τα φοραει η μικρη.ε,αυτη η μικρη μη δει ανθρωπο να φοραει κατι θελει και αυτη.να την δειτε με τα γυαλια και να μην θελει να τα βγαλει ουτε μεσα στα μαγαζια.και μολις λεμε να παμε βολτα το πρωτο πυ θα πει πελο(καπελο) και γυαλια.αυτο βεβαια ειναι καλο σε περιπτωση που η μανουλα τα ξεχασει Razz
χαπι μου σιγουρα φταει και ο μπαμπας που δεν ασχολειτε.το ιδιο και ο δικος μου.η δικια μου πηγαινει στον μπαμπα της,αλλα θελει εμενα να την ντυσω/ξεντυσω,να την τα'ι'σω,ολα.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Κοριτσάκια μου!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αν και καθυστερημένα, να είστε όλες καλά μαζί με τις οικογένειες σας...!!!

Δεν σας ξέχασα... αλλά από την Πέμπτη είχα τρελό τρέξιμο... την Παρασκευή πήγα και τον μικρό στην πεθερά μου και βγήκαμε με τον σύζυξ... (αφήστε κομμάτια έγινα... είμασταν και με την μηχανή... έριξε και κάτι μπόρες... αφήστε επικίνδυνες αποστολές... Laughing )
Το Σάββατο σούρθηκα με τα χίλια ζόρια να κάνω ένα καφέ να συνέλθω... και μετά φούλ δουλείες μέχρι το μεσημέρι για να πάμε στην πεθέρα μου να φάμε, να πάρουμε τον μικρό και από εκεί κατευθείαν χωριό... πήρε ο άντρας μου άδεια την Δευτέρα... και θα το κάνουμε τετραήμερο.... εξού και το τρέξιμο μου, για να κλείσω το γραφείο 30/04 έπρεπε να δωθεί μάχη με τόσες προθεσμίες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 911307

Ο μικρός έχει κάτι υπολοίματα βήχα και μύξας, αλλά η χαρά του δεν περιγράφεται... ήταν 2 ώρες έξω στην αυλή καβάλα στο αυτοκινητάκι του και την έκανε πέρα δόθε καμιά 20 φορές... έπεσε πτώμα το βράδυ... ήρθε και η αδερφή μου με τον μικρό της και ταλιμπανίσανε ταμάλα...

Τωρα ετοιμαζόμαστε να πάμε εμείς.. θα είναι το τετραήμερο του μικρού παιδιού... Για πρωτομαγιά ετοιμάζεται μεγάλη γιορτη πάνω στο βουνό σε ένα μέρος όλα τα λεφτά με καταράκτη και ποτάμι.... θα έχουμε απιστευτο τρέξιμο και κυνηγητό... του πήρε δώρο και η μαμά μου σπορτεξ με φωτάκια και έχει ενθουσιαστεί...

Παρεπιπτώντος, κορίτσια άκουσα που λέγατε όχι σπορτέξ πριν τα 3... και τι θα τα φοράμε, εμένα τα σπορτέξ μου φαίνονται τα πιο σταθερά, και ανατομικά... ειδικά αυτά για τα μικρά τα έχουν η nike και η adidas πολύ καλά σχεδιασμένα... εμένα με αυτά έμαθε να περπατάει και έχει πολύ σταθερό περπάτημα και τρέξιμο.... δεν ξέρω βέβαια αν βοηθάει αυτο ή εξαρτάται από το παιδί... αλλά εμένα δεν είπε τίποτα ο γιατρός και από την στιγμή που είναι αγοράκι και δεμ έχω πολλές επιλογές τα προτιμώ...

Επίσης Σωτηρία μου, πόσα θέλεις να μας τρελάνεις????? είσαι από Ολυμπιάδα???? 100% με ξέρεις... αν έχεις πάει Περοκέ θα ξέρεις σίγουρα "ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ" έχουμε γράψει ιστορία στα νίατα μας Ιωάννα και Γεωργία, άσε που και εγώ μια Σωτηρία έχω γνωρίσει στην ζωή μου και είναι από Ολυμπιάδα... Εκεί έκανα την βάφτιση και τα γενέθλια του μικρού ειδικά πέρισυ ήμασταν όλο τον Αυγουστο... κάτι τέτοιο προβλέπεται για φέτος...

Τιτίκα, Βιβή και όλες οι άλλες αν σας βγάλει ο δρόμος ποτέ... κερναμε καφέ... γιατι να μην ξεχνιόμαστε καλά είναι και στον παράδεισο αλλά..... ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΔΕΝ ΈΧΕΙ.... Laughing Laughing

Σας φιλώ όλες...

Τιτίκα μου περαστικά σας κούκλα μου ελπίζω να είναι όλα καλά με το αυτάκι της μικρής...

Hapiness, μην στεναχωριέσαι για την συμπεριφορά του μικρού, το περάσαμε και εμείς, αλλά τώρα το έχουμε ξεπεράσει κατα πολύ, βέβαια ακόμα είμαι η προτιμηση του και ψιλοκλαίει όταν τους αφήνω, αλλά το μυστικό είναι να περάσουνε μόνοι τους χρόνο... να τους αφήνεις να κάνουν πράγματα χωρίς εσένα... να πάνε κούνιες, να πάς εσύ σούπερ ή γιακαφέ και να τους αφήσεις, στην αρχή μπορεί να κλαίει αλλά με τον καιρό θα ενθουσιαστεί... βάλε τον άντρα σου να τον κάνει αεροπλανάκι να παίζουν μπάλα... και άλλα αντρικά... που δεν θα κάνετε μαζί... σε λίγο καιρό θα τον αναζητάει και κάθε φορά που τον βλέπει να σηκώνει τα χέρια για αεροπλανάκι... Wink Wink

Να έχετε ένα καλό σ/κ όλες.... πάμε στην θεία για ταλιμπανισμό... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα girls!!! Τι μου κάνετε; Φαντάζομαι κάποιες λείπετε για 4ήμερο (αλικάκι και γεωργία ζηλεύουμε!!!). Ήταν κι εμείς να πάμε Σαντορίνη με αφορμή ένα γάμο, αλλά ήμουν χάλια και έτσι δεν το ρισκάραμε τελικά...

Πάντως, φαίνεται να είμαι λίγο καλύτερα από κρυολόγημα... Θα δείξει, μακάρι γιατί δεν αντέχω άλλο!!! Όσο για τη μικρή, σήμερα μας ξύπνησε μέσα στα χαράματα και ουφ, δεν έχω χορτάσει ύπνο. Συνήθως αυτά τα κάνει όταν ετοιμάζονται δοντάκια (απ' όσο έχω προσέξει) αλλά παίζει και να ζεσταινόταν... Αυτός ο καιρός θα μας τρελάνει!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sbani έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;; Είναι Παρασκευή... κι εγώ συνεχίζω με την ιωσούλα (πάμε να συμπληρώσουμε τις 3 εβδομάδες!!!) αλλά και με τις ανακατωσούρες (που δεν είμαι σίγουρη μήπως έχουν μειωθεί λιγάκι διότι καλύπτονται από το βήχα) που έχω εδώ και 1 μήνα. Οι καούρες πάντως καλά κρατούν. Αν τολμήσω και αφήσω τον οργανισμό μου νηστικό, αυτό ήταν, την πάτησα! Τι να πω βρε κορίτσια, στη Δανάη δεν ήξερα τι πάει να πει καούρα μέχρι που μπήκα στον 8ο... Και τώρα... Mad Κάνουμε υπομονή...

Βιβήκο μου αν είναι δοντάκι είναι φυσιολογικό (όπως θα σας είπε και ο ντοκτ), οπότε μην ανησυχείτε. Αλλά ναι, να το κόψετε το πορτοκάλι για λίγο... Η μικρή μου χτες έφαγε φράουλες, επιτέθηκε δηλαδή, αλλά την άφησα να φάει μόνο 3 μικρούλες γιατί δεν είχε ξαναφάει και φοβήθηκα για αλλεργία. Αλλά τελικά όλα οκ και το καλό είναι ότι τις λάτρεψε! Από ποιον να πήρε; Rolling Eyes (στην εγκυμοσύνη μου τις είχα τσακίσει τότε, χιχι!)

Mangio μου κι εμείς πέρισυ είχαμε τη βάφτιση 10 μέρες μετά τα γενέθλια κι έτσι ουσιαστικά κάναμε τούρτα μετά τη βάφτιση. Να δούμε πώς θα το κάνουμε φέτος κι εμείς! Θα έχω αρχίσει να έχω και κοιλούμπα, αν όλα πάνε καλά...
Χαχα, όλα τα παιδάκια έτσι είναι καλέ, μαμά και μαμά, τι νόμιζες; Razz

Τιτίκα μου διάβασα ότι η εξέταση ήταν καλή τελικά, μπράβο σας!!!! Πάμε τώρα γερά για τα ματάκια της Μυρσίνης!!! Θετική σκέψη!!! Όσο για το αφτάκι, τι σας είπε ο παιδίατρος; Ίσως και να θέλει απλά το χρόνο του...! Όλα θα φτιάξουν, υπομονή (όπως λέω και στον εαυτό μου)!

Ana μου συνήθως προτιμούν να κάνουν μετά και όχι πριν τα γενέθλια, αν και έχω δει και το αντίθετο. Δεν είναι και νόμος, απλά μάλλον κάποιοι θεωρούν "κάπως" το να τα γιορτάζουν πριν... Ούτε κι εμένα μου αρέσει να σου πω... Κι όσο για τις διακοπές, δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο φυσικά. Στην κατάσταση που είμαστε βλέπουμε... Αν και θα ήθελα διακοπέεεεεεες.....!!!!

Γεωργία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! Να τα 1000άσεις και με κάθε ευτυχία!!!!!!!! Ξέρω, είσαι μικρούλα ακόμα, οπότε γιόρτασέ το κανονικά, χιχιχι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 215994

Αλικάκι, σωτηρία, sbani (συμφωνώ με τα κορίτσια, μήπως είναι λίγο επίφοβο το πάρτυ για το μωρό, αν και έχω δει να κάνουν κάτι αντίστοιχο), τουρτίτσα (η μικρή σου έχει πολλή πλάκα, στο χω ξαναπεί!) stefania και λοιπές μανούλες καλημέρα!!!!! Very Happy
Πω πω κοριτσάκι υπομονή σε νιώθω απόλυτα!!! και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα και αυτήν την φορά τα είδα όλα με τις αναγούλες. Εγώ είχα και πρόβλημα δεν μπορούσα να κάνω εμετό και τα υγρά που ανεβοκατέβαιναν μου προκάλεσαν αιμορραγία στον οισοφάγο και μπήκα για λαπαροσκόπηση με ολική νάρκωση. ΑΛΑ αν και δεν πίστευα κανέναν, όλα περνούν τελικά και τα ξεχνάς μετά. Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσουν όλα σύντομα και να απολύσεις την εγκυμοσύνη σου Wink
Πωπω ρε συ Sbani τι πέρασες!!! Ευτυχώς τώρα είσαι καλά! Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο, ξέρω πως με καταλαβαίνεις και μάλιστα το κακό είναι ότι ούτε κι εγώ μπορώ να κάνω εμετό... Ελπίζω να περάσει σύντομα...!

Κι όσο για σένα, κουράγιο, με τέτοιο ωράριο κουράστηκα μόνο που το διάβασα!

happiness έγραψε:crazymommy υπομονη κοριτσακι μου συντομα τελειωνει το 1ο τριμηνο και θα ηρεμησεις,θα περασει και ο βηχας ...τσαγακια και χαμομηλακια μπολικα...
τιτικα ευχομαι συντομα να ειναι οκ τα αυτακια της μικρουλας...να ηρεμησετε κι εσεις
γεωργια,πολυχρονη εστω και καθυστερημενα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου
sbani χαρα στο κουραγιο σου να χτυπας τετοια ωραρια,ειδες ομως ο μικρουλης σε ανταμοιβει μετα με αγκαλιες και φιλια
τουρτιτσα κι εγω θελω πυλωτη να παιζει το παιδακι μου,εμεις εχουμε παρκιγκ μπροστα στο σπιτι αλλα δεν εχει καλυψη στο δρομο και ο μικρος ολο προς τα εκει παει ,οποτε φοβαμαι λιγο να παιζει εκει,μπορω να τον κατεβαζω στο δρομακι απο πισω αλλα τα παιδακια δεν βγαινουν συχνα
Χάπι μου σ' ευχαριστώ! Έχω πλακωθεί στα χαμομήλια, με αποτέλεσμα να νυστάζω ακόμα πιο πολύ, χεχε! Τις προάλλες πήγε να με πάρει ο ύπνος μέσα σ' ένα μίτινγκ στη δουλειά. Εεε, δε φταίω εγώ, είχα πιει 2 χαμομήλια, έφαγα κιόλας και είχε και μια ζέστη εκεί μέσα... Ουυυ, απορώ πώς κρατήθηκα!!!
Κι εμείς έχουμε πεζόδρομο στην πίσω μεριά, αλλά περνάνε (κακώς) αυτοκίνητα - λες και αν περάσουν από το επόμενο στενό κάτι θα πάθουν Mad και μάλιστα μερικοί τρέχουν κιόλας! Απορώ πως έχουμε γλιτώσει τα ατυχήματα μέχρι στιγμής (φτου-φτου).

Και όσο για το θέμα με το μπαμπά, συμφωνώ με τη Γεωργία. Πρέπει να κινητοποιηθεί λιγάκι, δεν είναι αργά!!!

lenaki1982 έγραψε:
crazymommy έγραψε: "μπούμπα μπέλα"=κούνια μπέλα, αχαχαχ!

χιχιχιχι!!!!

εμένα το έλεγε "μπούγια μπέλα" αλλά τώρα το λέει "κούγια μπέλα"...

χαχαχχα

Χαχαχα, εσείς απέχετε πλέον μόλις ένα "ν" από το σωστό!!! Razz

Mangio μου χτες έκανε και η μικρή μας μόνη της τσουλήθρα. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε βόλτα στον Άλιμο και εκεί βρήκαμε μια βολική για τις δυνατότητές της. Δεν ήταν πολύ χαμηλή, αλλά είχε γύρω-γύρω καλά προστατευτικά, ε, είχαμε το μπαμπά να στέκεται πίσω της στα σκαλάκια και εγώ από μπροστά στην... παραλαβή! Laughing Μια χαρά τα κατάφερε η μικρή αν και σκάσαμε από τη ζέστη!

Τουρτίτσα από τώρα ψώνιο η μικρή σου; Χαχαχαχ

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mamavivo"]

βρε αλικακι στεναχωριεμαι με αυτα που τραβας.να τρως οσο μπορεις .και ελπιζω συντομα να καλυτερεψεις γαμωτο.
Very Happy Very Happy
Βιβικάκι μου σ' ευχαριστώ! I love you Ναι, τρώω, δε γίνεται αλλιώς (με πιάνουν τρελές καούρες όταν είμαι νηστική) αν και δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο μέχρι στιγμής...

mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου κι εγώ σας τα είπα και τώρα φεύγω... Γμτ να είχα λίγο περισσότερο χρόνο για κουβεντούλα...!

Ξέχασα να σας πω, χτες περάσαμε από jumbo και η μικρή έδωσε ρεσιτάλ... λεξιλογικό! Τρελάθηκε εκεί με τις μπάλες και τσίριζε "μπάλα" όση ώρα περιμέναμε στο ταμείο (της πήραμε ένα αρμονιάκι jumbo που έχει και το σκαμπό του, πλάκα έχει) ώσπου τελικά της πήραμε μια μπαλίτσα και ηρέμησε. Μετά είδε κάτι κούνιες και τσουλήθρες πίσω από τα ταμεία και τσίριζε "μπούμπα μπέλα"=κούνια μπέλα, αχαχαχ! Είχαμε πάει στα jumbo Αλίμου, λόγω άλλων δουλειών στην περιοχή...

Φιλάκια πολλά!!!!!! I love you
και εμεις εκει παμε και κανει τρελο πανικο.
καταρχας τα ριμαζει ολα...οτι φτασει το χερι του .
Very Happy Very Happy Very Happy εγω ηθελα να του παρω αρμονιο ,εχει και το μικροφωνακι?τελειο δεν ειναι

τουρτιτσα τι τυχερη που εισαι που εχετε πυλωτη και τοσα παιδακια .τι ωραια.ζουλευω λεμε

Ναι Βιβήκο μου, αυτό το αρμόνιο πήραμε στη μικρή! Έχει πολλή πλάκα (αν και παλιότερα έβγαινε στα ίδια λεφτά σε μεγαλύτερο) και έχει και το μικρόφωνο και σκαμπό. Η μικρή δημιουργεί, χαχαχα!

Καλά, αυτά τα μπαλάκια στα ταμεία του jumbo μας έκαναν μεγάλη ζημιά λέμεεεεε!!!

Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Τι κάνετε; Τι τέλεια μέρα πάλι σήμερα!!!

Γεωργίτσα μου, Χρόνια σου Πολλά με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για 'σενα και την οικογένεια σου! Δεν θα το πιστέψεις αλλά κι εγώ είμαι απο Ολυμπιάδα!!! Θα έχουμε συναντηθεί σίγουρα κάπου!!!

Τιτικάκι μου, μου κάνει εντύπωση που σου είπε ο γιατρός να μην τη λούζεις τη Μυρσινούλα. Η ωτίτιδα δεν επηρεάζεται απο το νερό που θα μπει στο αυτάκι. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο επιφανειακό και το νερό δεν φτάνει μέχρι εκεί απ' ότι μου έχουν πει οι δικοί μας ωριλάδες.......

Τι άλλο; Α! Κάποια ομορφιά έλεγε για Σκύρο! Είχαμε πάει διακοπές το 2005 και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την υπέροχη παραλία του Αγίου Πέτρου....

Αλικάκι μουουουυουου.....υπομονή!!!Τελειώνει το πρώτο τρίμηνο........!!!!

Αυτά προς το παρόν!Σας φιλώ!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472

Την καλημέρα μου!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμ... μάλλον μόνη μου ήμουν εδώ σήμερα!!! Τεσπα, να έχετε μια όμορφη μέρα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μυο τι κανετε;αντε αυριο αργια να καθησουμε παλι λιγο.αλικη μου τι κανει το μπεμπε στην κοιλιτσα σου;η μικρη σου καλα;τα αλλα κοριτσια που ειναι;

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Τι μου κάνετε???
Έχει πάλι τέλια μέρα σήμερα (από το γραφείο μου φαίνετε η θάλασσα και κάνουνε μπάνιο Shocked )ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ Crying or Very sad , αλλά σιγά και μην με αφήσει ο γιατρός.
Εμείς περάσαμε τέλεια εχθές από το πρωί ποπό δεν βάλαμε μέσα Very Happy Πήγαμε στα κουμπαριά μας και ψήσαμε σαρδέλες (το μόνο φαγητό που τρώω απεριόριστα χωρίς να ανεβάσω ζάχαρο), μετά πήγαμε βόλτα στο πρώην ξενοδοχείο που δούλευα (είναι ένα τεράστιο ρεσόρτ στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής)και εκεί ξεσάλωσε για τα καλά ο μικρός!!! Για πρώτη φορά πείρε θάρρος και ανέβαινε μόνος του την σκάλα για την τσουλήθρα και τσουλούσε χωρίς να τον κρατάμε Laughing Σήμερα δουλειά και αύριο πάλι βόλτες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 17 328109

Άσχετο, δείτε κάτι πεεπ τοε που βρήκα για την μπουμπού δεν είναι τέλια???
http://www.etsy.com/listing/75372634/baby-girl-shoes-pink-striped-fabric

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις