401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Παρ Απρ 27, 2012 12:09 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
στο hondos ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΔΕΡΜ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ 1+1 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (1-3 ΕΤΩΝ)5 ΕΥΡΩ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sbani έγραψε:Good morning girls
Εχθες τελικά γύρισα στις 21:00 απο την δουλειά, τα ίδα όλα τελικά οι αντοχές μου έχουν μειωθεί για τα καλά, ένας θεός ξέρει πως θα αντέξω μέχρι την γέννα.... ευτυχώς με περίμενε ο ταλιμπανάκος και όρμησε στην αγκαλιά μου με το που μπήκα σπίτι και με τάραξε στα φιλιά, έτσι τα ξεχνάς όλα.
Γεωργίτσα πολύχρονη και ότι επιθυμείς
Πάω να σας διαβάσω
Φιλιάάάάάά
Πω πω κοριτσάκι υπομονή σε νιώθω απόλυτα!!! και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα και αυτήν την φορά τα είδα όλα με τις αναγούλες. Εγώ είχα και πρόβλημα δεν μπορούσα να κάνω εμετό και τα υγρά που ανεβοκατέβαιναν μου προκάλεσαν αιμορραγία στον οισοφάγο και μπήκα για λαπαροσκόπηση με ολική νάρκωση. ΑΛΑ αν και δεν πίστευα κανέναν, όλα περνούν τελικά και τα ξεχνάς μετά. Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσουν όλα σύντομα και να απολύσεις την εγκυμοσύνη σουcrazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;; Είναι Παρασκευή... κι εγώ συνεχίζω με την ιωσούλα (πάμε να συμπληρώσουμε τις 3 εβδομάδες!!!) αλλά και με τις ανακατωσούρες (που δεν είμαι σίγουρη μήπως έχουν μειωθεί λιγάκι διότι καλύπτονται από το βήχα) που έχω εδώ και 1 μήνα. Οι καούρες πάντως καλά κρατούν. Αν τολμήσω και αφήσω τον οργανισμό μου νηστικό, αυτό ήταν, την πάτησα! Τι να πω βρε κορίτσια, στη Δανάη δεν ήξερα τι πάει να πει καούρα μέχρι που μπήκα στον 8ο... Και τώρα... Κάνουμε υπομονή...
Βιβήκο μου αν είναι δοντάκι είναι φυσιολογικό (όπως θα σας είπε και ο ντοκτ), οπότε μην ανησυχείτε. Αλλά ναι, να το κόψετε το πορτοκάλι για λίγο... Η μικρή μου χτες έφαγε φράουλες, επιτέθηκε δηλαδή, αλλά την άφησα να φάει μόνο 3 μικρούλες γιατί δεν είχε ξαναφάει και φοβήθηκα για αλλεργία. Αλλά τελικά όλα οκ και το καλό είναι ότι τις λάτρεψε! Από ποιον να πήρε; (στην εγκυμοσύνη μου τις είχα τσακίσει τότε, χιχι!)
Mangio μου κι εμείς πέρισυ είχαμε τη βάφτιση 10 μέρες μετά τα γενέθλια κι έτσι ουσιαστικά κάναμε τούρτα μετά τη βάφτιση. Να δούμε πώς θα το κάνουμε φέτος κι εμείς! Θα έχω αρχίσει να έχω και κοιλούμπα, αν όλα πάνε καλά...
Χαχα, όλα τα παιδάκια έτσι είναι καλέ, μαμά και μαμά, τι νόμιζες;
Τιτίκα μου διάβασα ότι η εξέταση ήταν καλή τελικά, μπράβο σας!!!! Πάμε τώρα γερά για τα ματάκια της Μυρσίνης!!! Θετική σκέψη!!! Όσο για το αφτάκι, τι σας είπε ο παιδίατρος; Ίσως και να θέλει απλά το χρόνο του...! Όλα θα φτιάξουν, υπομονή (όπως λέω και στον εαυτό μου)!
Ana μου συνήθως προτιμούν να κάνουν μετά και όχι πριν τα γενέθλια, αν και έχω δει και το αντίθετο. Δεν είναι και νόμος, απλά μάλλον κάποιοι θεωρούν "κάπως" το να τα γιορτάζουν πριν... Ούτε κι εμένα μου αρέσει να σου πω... Κι όσο για τις διακοπές, δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο φυσικά. Στην κατάσταση που είμαστε βλέπουμε... Αν και θα ήθελα διακοπέεεεεεες.....!!!!
Γεωργία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! Να τα 1000άσεις και με κάθε ευτυχία!!!!!!!! Ξέρω, είσαι μικρούλα ακόμα, οπότε γιόρτασέ το κανονικά, χιχιχι!
Αλικάκι, σωτηρία, sbani (συμφωνώ με τα κορίτσια, μήπως είναι λίγο επίφοβο το πάρτυ για το μωρό, αν και έχω δει να κάνουν κάτι αντίστοιχο), τουρτίτσα (η μικρή σου έχει πολλή πλάκα, στο χω ξαναπεί!) stefania και λοιπές μανούλες καλημέρα!!!!!
grammatiki έγραψε:Sbani έγραψε:Good morning girls
Εχθες τελικά γύρισα στις 21:00 απο την δουλειά, τα ίδα όλα τελικά οι αντοχές μου έχουν μειωθεί για τα καλά, ένας θεός ξέρει πως θα αντέξω μέχρι την γέννα.... ευτυχώς με περίμενε ο ταλιμπανάκος και όρμησε στην αγκαλιά μου με το που μπήκα σπίτι και με τάραξε στα φιλιά, έτσι τα ξεχνάς όλα.
Γεωργίτσα πολύχρονη και ότι επιθυμείς
Πάω να σας διαβάσω
Φιλιάάάάάά
9 απο την δουλεια;και εγκυος;χαρας το κουραγιο σου κοπελα μου.με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται;
νομιζω οτι κανει ετσι γιατι δεν τον βλεπει πολυ ωρα μεσα στη μερα και οταν ειναι σπιτι ο συζυξ δεν μπορω να πω οτι ξετρελλαινεται να ασχολειται μαζι του...δεν ξερω ειχε στρωσει το εμα λιγο το χειμωνα αλλα παλι τα ιδια,νομιζω οτι πιο πολυ φταιει ο συζυξ,αλλα ειναι και ασχημο ετσι που το κανει ο μικροςαλικακι έγραψε:Πω,πω Ευτυχία μου άσχημο αυτό με τον μπαμπά,ε???Μήπως του κρατάει μούτρα για κάτι???Αν του έδινε καμιά σοκολατίτσα,έτσι για να τον καλοπιάσει???Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που σου λέω!Απλά λέω...
Για τα μυρμηγκάκια τι εννοείς ότι βλέπει παντού??Χωρίς να υπάρχουν???
Θα του έκαναν εντύπωση φαίνεται....
mangio έγραψε:Λενακι, ξανακαλωσηρθες, πού χαθηκες καλε??
crazymommy έγραψε: "μπούμπα μπέλα"=κούνια μπέλα, αχαχαχ!
Πωπω ρε συ Sbani τι πέρασες!!! Ευτυχώς τώρα είσαι καλά! Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο, ξέρω πως με καταλαβαίνεις και μάλιστα το κακό είναι ότι ούτε κι εγώ μπορώ να κάνω εμετό... Ελπίζω να περάσει σύντομα...!Sbani έγραψε:Πω πω κοριτσάκι υπομονή σε νιώθω απόλυτα!!! και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα και αυτήν την φορά τα είδα όλα με τις αναγούλες. Εγώ είχα και πρόβλημα δεν μπορούσα να κάνω εμετό και τα υγρά που ανεβοκατέβαιναν μου προκάλεσαν αιμορραγία στον οισοφάγο και μπήκα για λαπαροσκόπηση με ολική νάρκωση. ΑΛΑ αν και δεν πίστευα κανέναν, όλα περνούν τελικά και τα ξεχνάς μετά. Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσουν όλα σύντομα και να απολύσεις την εγκυμοσύνη σουcrazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;; Είναι Παρασκευή... κι εγώ συνεχίζω με την ιωσούλα (πάμε να συμπληρώσουμε τις 3 εβδομάδες!!!) αλλά και με τις ανακατωσούρες (που δεν είμαι σίγουρη μήπως έχουν μειωθεί λιγάκι διότι καλύπτονται από το βήχα) που έχω εδώ και 1 μήνα. Οι καούρες πάντως καλά κρατούν. Αν τολμήσω και αφήσω τον οργανισμό μου νηστικό, αυτό ήταν, την πάτησα! Τι να πω βρε κορίτσια, στη Δανάη δεν ήξερα τι πάει να πει καούρα μέχρι που μπήκα στον 8ο... Και τώρα... Κάνουμε υπομονή...
Βιβήκο μου αν είναι δοντάκι είναι φυσιολογικό (όπως θα σας είπε και ο ντοκτ), οπότε μην ανησυχείτε. Αλλά ναι, να το κόψετε το πορτοκάλι για λίγο... Η μικρή μου χτες έφαγε φράουλες, επιτέθηκε δηλαδή, αλλά την άφησα να φάει μόνο 3 μικρούλες γιατί δεν είχε ξαναφάει και φοβήθηκα για αλλεργία. Αλλά τελικά όλα οκ και το καλό είναι ότι τις λάτρεψε! Από ποιον να πήρε; (στην εγκυμοσύνη μου τις είχα τσακίσει τότε, χιχι!)
Mangio μου κι εμείς πέρισυ είχαμε τη βάφτιση 10 μέρες μετά τα γενέθλια κι έτσι ουσιαστικά κάναμε τούρτα μετά τη βάφτιση. Να δούμε πώς θα το κάνουμε φέτος κι εμείς! Θα έχω αρχίσει να έχω και κοιλούμπα, αν όλα πάνε καλά...
Χαχα, όλα τα παιδάκια έτσι είναι καλέ, μαμά και μαμά, τι νόμιζες;
Τιτίκα μου διάβασα ότι η εξέταση ήταν καλή τελικά, μπράβο σας!!!! Πάμε τώρα γερά για τα ματάκια της Μυρσίνης!!! Θετική σκέψη!!! Όσο για το αφτάκι, τι σας είπε ο παιδίατρος; Ίσως και να θέλει απλά το χρόνο του...! Όλα θα φτιάξουν, υπομονή (όπως λέω και στον εαυτό μου)!
Ana μου συνήθως προτιμούν να κάνουν μετά και όχι πριν τα γενέθλια, αν και έχω δει και το αντίθετο. Δεν είναι και νόμος, απλά μάλλον κάποιοι θεωρούν "κάπως" το να τα γιορτάζουν πριν... Ούτε κι εμένα μου αρέσει να σου πω... Κι όσο για τις διακοπές, δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο φυσικά. Στην κατάσταση που είμαστε βλέπουμε... Αν και θα ήθελα διακοπέεεεεεες.....!!!!
Γεωργία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! Να τα 1000άσεις και με κάθε ευτυχία!!!!!!!! Ξέρω, είσαι μικρούλα ακόμα, οπότε γιόρτασέ το κανονικά, χιχιχι!
Αλικάκι, σωτηρία, sbani (συμφωνώ με τα κορίτσια, μήπως είναι λίγο επίφοβο το πάρτυ για το μωρό, αν και έχω δει να κάνουν κάτι αντίστοιχο), τουρτίτσα (η μικρή σου έχει πολλή πλάκα, στο χω ξαναπεί!) stefania και λοιπές μανούλες καλημέρα!!!!!
Χάπι μου σ' ευχαριστώ! Έχω πλακωθεί στα χαμομήλια, με αποτέλεσμα να νυστάζω ακόμα πιο πολύ, χεχε! Τις προάλλες πήγε να με πάρει ο ύπνος μέσα σ' ένα μίτινγκ στη δουλειά. Εεε, δε φταίω εγώ, είχα πιει 2 χαμομήλια, έφαγα κιόλας και είχε και μια ζέστη εκεί μέσα... Ουυυ, απορώ πώς κρατήθηκα!!!happiness έγραψε:crazymommy υπομονη κοριτσακι μου συντομα τελειωνει το 1ο τριμηνο και θα ηρεμησεις,θα περασει και ο βηχας ...τσαγακια και χαμομηλακια μπολικα...
τιτικα ευχομαι συντομα να ειναι οκ τα αυτακια της μικρουλας...να ηρεμησετε κι εσεις
γεωργια,πολυχρονη εστω και καθυστερημενα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου
sbani χαρα στο κουραγιο σου να χτυπας τετοια ωραρια,ειδες ομως ο μικρουλης σε ανταμοιβει μετα με αγκαλιες και φιλια
τουρτιτσα κι εγω θελω πυλωτη να παιζει το παιδακι μου,εμεις εχουμε παρκιγκ μπροστα στο σπιτι αλλα δεν εχει καλυψη στο δρομο και ο μικρος ολο προς τα εκει παει ,οποτε φοβαμαι λιγο να παιζει εκει,μπορω να τον κατεβαζω στο δρομακι απο πισω αλλα τα παιδακια δεν βγαινουν συχνα
lenaki1982 έγραψε:crazymommy έγραψε: "μπούμπα μπέλα"=κούνια μπέλα, αχαχαχ!
χιχιχιχι!!!!
εμένα το έλεγε "μπούγια μπέλα" αλλά τώρα το λέει "κούγια μπέλα"...
χαχαχχα
Βιβικάκι μου σ' ευχαριστώ! Ναι, τρώω, δε γίνεται αλλιώς (με πιάνουν τρελές καούρες όταν είμαι νηστική) αν και δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο μέχρι στιγμής...crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;; Είναι Παρασκευή... κι εγώ συνεχίζω με την ιωσούλα (πάμε να συμπληρώσουμε τις 3 εβδομάδες!!!) αλλά και με τις ανακατωσούρες (που δεν είμαι σίγουρη μήπως έχουν μειωθεί λιγάκι διότι καλύπτονται από το βήχα) που έχω εδώ και 1 μήνα. Οι καούρες πάντως καλά κρατούν. Αν τολμήσω και αφήσω τον οργανισμό μου νηστικό, αυτό ήταν, την πάτησα! Τι να πω βρε κορίτσια, στη Δανάη δεν ήξερα τι πάει να πει καούρα μέχρι που μπήκα στον 8ο... Και τώρα... Κάνουμε υπομονή...
βρε αλικακι στεναχωριεμαι με αυτα που τραβας.να τρως οσο μπορεις .και ελπιζω συντομα να καλυτερεψεις γαμωτο.
mamavivo έγραψε:και εμεις εκει παμε και κανει τρελο πανικο.crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου κι εγώ σας τα είπα και τώρα φεύγω... Γμτ να είχα λίγο περισσότερο χρόνο για κουβεντούλα...!
Ξέχασα να σας πω, χτες περάσαμε από jumbo και η μικρή έδωσε ρεσιτάλ... λεξιλογικό! Τρελάθηκε εκεί με τις μπάλες και τσίριζε "μπάλα" όση ώρα περιμέναμε στο ταμείο (της πήραμε ένα αρμονιάκι jumbo που έχει και το σκαμπό του, πλάκα έχει) ώσπου τελικά της πήραμε μια μπαλίτσα και ηρέμησε. Μετά είδε κάτι κούνιες και τσουλήθρες πίσω από τα ταμεία και τσίριζε "μπούμπα μπέλα"=κούνια μπέλα, αχαχαχ! Είχαμε πάει στα jumbo Αλίμου, λόγω άλλων δουλειών στην περιοχή...
Φιλάκια πολλά!!!!!!
καταρχας τα ριμαζει ολα...οτι φτασει το χερι του .
εγω ηθελα να του παρω αρμονιο ,εχει και το μικροφωνακι?τελειο δεν ειναι
τουρτιτσα τι τυχερη που εισαι που εχετε πυλωτη και τοσα παιδακια .τι ωραια.ζουλευω λεμε
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Τι κάνετε; Τι τέλεια μέρα πάλι σήμερα!!!
Γεωργίτσα μου, Χρόνια σου Πολλά με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για 'σενα και την οικογένεια σου! Δεν θα το πιστέψεις αλλά κι εγώ είμαι απο Ολυμπιάδα!!! Θα έχουμε συναντηθεί σίγουρα κάπου!!!
Τιτικάκι μου, μου κάνει εντύπωση που σου είπε ο γιατρός να μην τη λούζεις τη Μυρσινούλα. Η ωτίτιδα δεν επηρεάζεται απο το νερό που θα μπει στο αυτάκι. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο επιφανειακό και το νερό δεν φτάνει μέχρι εκεί απ' ότι μου έχουν πει οι δικοί μας ωριλάδες.......
Τι άλλο; Α! Κάποια ομορφιά έλεγε για Σκύρο! Είχαμε πάει διακοπές το 2005 και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την υπέροχη παραλία του Αγίου Πέτρου....
Αλικάκι μουουουυουου.....υπομονή!!!Τελειώνει το πρώτο τρίμηνο........!!!!
Αυτά προς το παρόν!Σας φιλώ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης