376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Πεμ Απρ 26, 2012 5:49 am
τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αληθεια?εχουμε προταση για σκυρο φετος.ειναι εκει η ξαδερφη του αντρα μου,με μεταθεση.φανταζεσαι να βρεθουμε εκει?πλακα θα εχει.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:απο την σκυρο ειναι η γυναικα του θειου μου και πανε καθε χρονοgrammatiki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:απο ειναι αν επιτρεπεται?grammatiki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:αφου ειπα καλημερα,ας πω και καλησπερα.τι κανετε κοριτσακια μου? το πρωι που λετε που σκουπιζα πηρε και η ειρηνη την σκουπα της την νταστυ και ακολουθουσε και σκουπιζε.κατω απο τον καναπε εγω,κατω απο τον καναπε και αυτη και δεν χωρουσε η δικη της.τραβουσα τις καρεκλες εγω,το ιδιο και η μικρη.ειχε πολυ πλακα.
ιθω μαμα ιθω-θα σκουπισω μαμα.
μετε πηγαμε με τα ποδια να παρουμε την ραφαηλια απο το σχολειο.μπινει η μικρη μεσα,βγαζει και τα παπουτσια κα ετοιμη για τα νηπια.
τι φαγατε σημερις?εμεις μακαρονια με κιμα.
για διακοπες μιλατε?εμεις δεν ξερω αν θα παμε πουθενα.
βιβηκα ροδο ε?σε ζηλευω.ειχα παει 7ημερη.Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !
χαχαχαχαχα πλακα εχει η μικρη σου πολυ.και εμενα με ενα ξεσκονοπανο ειναι οταν κανω δουλειες.ερχεται και αυτη απο πισω .και εμεις αν παμε διακοπες θα παμε στο νησι του αντρα μου που εχει σπιτι αλλιως πουθενα
απο την σκυρο ειανι σποραδες.δεν ειναι πολυ διασημο νησι .αλλα ειναι ησυχα ωραια οτι πρεπει για την μικρη .αν και περυσι τρελαθηκαμε απο τον αερα και δεν ηταν και τοσο καλα
μου λεει ειναι πολυ ομορφα
καλα τουρτιτσα η μικρη τα σπαει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε τι κουτσουνα ειναι αυτη?????
ναι ειναι ομορφα εκει.αρκει να μην πιασει ο αερας οπως ειπα και πριν