Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ειμαι πτωμα,πειναω τρελα ,και ηρθα και στην δουλεια γαμωτο.

βρε αλικακι τι επαθες?
δεν ειπε τιποτα η gogo μην αρπαζεσε ρε ατομακι.

το καθε παιδακι πρωτοπορει στον τομεα του.
εσενα στα φρουτα,εμενα στην κωλοτουμπα.και την ταλιμπανια,της τιτικας μας μιλαει παραπανω,της τουρτιτσας καλα δινει ρεσιταλ ομιλιας και τσαχπινιας,της gogo κανει τα παντα ολα ο γιγας και ουτω καθεξης.
μην αρπαζεστε κοριτσακια μου.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 36 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κοριτσάκια ξανά!!!Μόλις έφυγε και η μανούλα μου,είπιαμε μαζί και το καφεδάκι μας και όλα καλά!!!!
Μα καλά πώς σας ήρθε ότι τσαντίστηκα???Απορώ.... Very Happy
Απλά εξέλαβα αυτήν την φράση της Γωγώς κάπως και είπα να την ρωτήσω πώς κι έτσι..Να μην ρωτήσω ,δηλαδής???
Μπορεί να το πήρα αλλιώτικα από οτι ήθελε η κοπέλα να πει..Μακάρι!Γιατί ουδεμία διάθεση για παρεξηγήσεις έχω και να φανταστείτε ούτε παρεξηγησιάρα είμαι Very Happy
Αυτάααααα!!!!Τι άλλα?????
Βιβήκα,πώς και δεν έμεινες σπίτι και σήμερα??Δεν γινόταν???
Τιτικούλα μου,χαχα!!Το τελευταίο άτομο που θα αρπαζόμουν μαζί του,αν αρπαζόμουν ποτέ με κάποιον,θα ήσουν εσύ!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αλικακι στις Δευ Μάης 14, 2012 11:09 pm, 1 φορά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια ξανά!!!Μόλις έφυγε και η μανούλα μου,είπιαμε μαζί και το καφεδάκι μας και όλα καλά!!!!
Απλά εξέλαβα αυτήν την φράση της Γωγώς κάπως και είπα να την ρωτήσω πώς κι έτσι..Να μην ρωτήσω ,δηλαδής???
Μπορεί να το πήρα αλλιώτικα από οτι ήθελε η κοπέλα να πει..Μακάρι!Γιατί ουδεμία διάθεση για παρεξηγήσεις δεν έχω και να φανταστείτε ούτε παρεξηγησιάρα δεν είμαι Very Happy
Τιτικούλα μου,χαχα!!Το τελευταίο άτομο που θα αρπαζόμουν μαζί του,αν αρπαζόμουν ποτέ με κάποιον,θα ήσουν εσύ!!!!!!

ναι μωρε δε θελω παρεξηγησεις ειμαστε μια τελεια μαμαδοπαρεα και ετσι θα μεινουμε για παντα Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ειμαι πτωμα,πειναω τρελα ,και ηρθα και στην δουλεια γαμωτο.

βρε αλικακι τι επαθες?
δεν ειπε τιποτα η gogo μην αρπαζεσε ρε ατομακι.

το καθε παιδακι πρωτοπορει στον τομεα του.
εσενα στα φρουτα,εμενα στην κωλοτουμπα.και την ταλιμπανια,της τιτικας μας μιλαει παραπανω,της τουρτιτσας καλα δινει ρεσιταλ ομιλιας και τσαχπινιας,της gogo κανει τα παντα ολα ο γιγας και ουτω καθεξης.
μην αρπαζεστε κοριτσακια μου.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 36 215994

καλημερα κοριτσαρα φαε κατι ρε αφου πεινας περασες δυσκολα για αυτο ο οργανισμος πειναει τωρα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια ξανά!!!Μόλις έφυγε και η μανούλα μου,είπιαμε μαζί και το καφεδάκι μας και όλα καλά!!!!
Μπορεί να το πήρα αλλιώτικα από οτι ήθελε η κοπέλα να πει..Μακάρι!Γιατί ουδεμία διάθεση για παρεξηγήσεις δεν έχω και να φανταστείτε ούτε παρεξηγησιάρα δεν είμαι Very Happy

ναι μωρε δε θελω παρεξηγησεις ειμαστε μια τελεια μαμαδοπαρεα και ετσι θα μεινουμε για παντα Very Happy

Εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης,με την συζήτηση βγαίνει αυτό το κάτι τις παραπάνω!Αλλιώς θα γράφαμε όλες "καλημέρα,καληνύχτα" και τίποτα άλλο!!
Έχουμε κάτι να χωρίσουμε??Δεν νομίζω!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι μωρε τι να χωρισουμε;ρε κοριτσια ασχετο χτες εψαχνα να βρω τροφες που βοηθουν στην δυσκοιλιοτητα και ελεγε οτι το τυρι δημιουργει δυσκοιλιοτητα και το μηλο οχι.εγω πως τοσο καιρο ηξερα οτι το μηλο στουμπωνει οπως και η μπανανα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααα,δεν σας είπα!!!Έδωσαν στον μπαμπά μου κάπου ένα δώρο..ένα γιογιό!!
Και μιας και το καβάτζωσα λέω να αρχίσουμε τις απόπειρες,μπας και....
Και για πείτε εσείς οι έμπειρες???Πώς αρχίζουμε???Το γδύνουμε το παιδί και μόλις πάει να κάνει τσίσα τρέχουμε στο γιογιό???Για να καταλάβει ότι μόνο εκεί τα κάνουμε???

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:οχι μωρε τι να χωρισουμε;ρε κοριτσια ασχετο χτες εψαχνα να βρω τροφες που βοηθουν στην δυσκοιλιοτητα και ελεγε οτι το τυρι δημιουργει δυσκοιλιοτητα και το μηλο οχι.εγω πως τοσο καιρο ηξερα οτι το μηλο στουμπωνει οπως και η μπανανα;

Γηράσκω αεί διδασκόμενος!!!χαχαχα!!!Έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ααα,δεν σας είπα!!!Έδωσαν στον μπαμπά μου κάπου ένα δώρο..ένα γιογιό!!
Και μιας και το καβάτζωσα λέω να αρχίσουμε τις απόπειρες,μπας και....
Και για πείτε εσείς οι έμπειρες???Πώς αρχίζουμε???Το γδύνουμε το παιδί και μόλις πάει να κάνει τσίσα τρέχουμε στο γιογιό???Για να καταλάβει ότι μόνο εκεί τα κάνουμε???

εμενα οι περισσοτερες μαναδες που πηραν γιογιο μου λενε οτι τελικα το γιογιο το εχουν σαν παιχνιδι και οχι για να το χρησιμοποιησουν οπως πρεπει.το καλυτερο ειναι το καπακι που ενσωματωνεται στην λεκανη.αλλα για ξεκινα με το γιογιο και βλεπεις.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ.ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΕΙ.
που το διαβασες αυτο?στο Internet?

βασικα δωστης αχλαδι,πορτοκαλι και ακτινιδιο ,νομιζω και πεπονι ,νομιζω

εμεις φαγαμε σημερα το πρωι γιαουρτι με μπανανα,φραουλες και αχλαδι,καλα πολυ νοστιμο.

ρε κοριτσια να σας πω.

χτες το βραδυ κατα τις 02,30 που κοιμομουν ενιωσα κατι βαρυ πανω μου δεν μπορουσα να αναπνευσω και αρχισα και ετρεμα,δεν μπορουσα να γυρισω με τιποτα.
ειπα το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ 3 φορες και τσουπ γυρισα.

Τωρα σκεφτομαι τι ηταν αυτο?
φοβαμαι θα ξαναγινει?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ.ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΕΙ.

εμεις φαγαμε σημερα το πρωι γιαουρτι με μπανανα,φραουλες και αχλαδι,καλα πολυ νοστιμο.

ρε κοριτσια να σας πω.

χτες το βραδυ κατα τις 02,30 που κοιμομουν ενιωσα κατι βαρυ πανω μου δεν μπορουσα να αναπνευσω και αρχισα και ετρεμα,δεν μπορουσα να γυρισω με τιποτα.

φοβαμαι θα ξαναγινει?

ανασκελα κοιμοσουν;μηπως εφαγες κατι βαρυ πριν κοιμηθεις;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ.ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΕΙ.

ρε κοριτσια να σας πω.

φοβαμαι θα ξαναγινει?

ανασκελα κοιμοσουν;μηπως εφαγες κατι βαρυ πριν κοιμηθεις;
αχαχχαχαχ οχι ρε αχαχχα.
μπρουμυτα κοιμομουνα και δεν ειχα φαει,δεν μπορουσα αλλωστε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο οι φραουλες βοηθουν;δεν τις εχω δωσει καθολου φραουλες Embarassed

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="grammatiki"]
αλικακι έγραψε:εμενα οι περισσοτερες μαναδες που πηραν γιογιο μου λενε οτι τελικα το γιογιο το εχουν σαν παιχνιδι και οχι για να το χρησιμοποιησουν οπως πρεπει.το καλυτερο ειναι το καπακι που ενσωματωνεται στην λεκανη.αλλα για ξεκινα με το γιογιο και βλεπεις.

Έχει κι από αυτό μαζί σαν σετ!Δηλαδή,λες καλύτερα να ξεκινήσω με αυτό????

Βιβήκα,κάπου υπάρχει σχετικά ένα θέμα με παρανόρμαλ ιστορίες και λεγανε οι κοπέλες για κάποιαν που επισκέπτεται ανθρώπους το βράδυ και νιώθουν αυτό το πλάκωμα!Μπρρρρρρ....πρωινιάτικα......
Θα το ψάξω τώρα που προλαβαίνω και θα στο βάλω να το διαβάσεις.Το έχεις ακούσει????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αλικακι"]
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:εμενα οι περισσοτερες μαναδες που πηραν γιογιο μου λενε οτι τελικα το γιογιο το εχουν σαν παιχνιδι και οχι για να το χρησιμοποιησουν οπως πρεπει.το καλυτερο ειναι το καπακι που ενσωματωνεται στην λεκανη.αλλα για ξεκινα με το γιογιο και βλεπεις.

Βιβήκα,κάπου υπάρχει σχετικά ένα θέμα με παρανόρμαλ ιστορίες και λεγανε οι κοπέλες για κάποιαν που επισκέπτεται ανθρώπους το βράδυ και νιώθουν αυτό το πλάκωμα!Μπρρρρρρ....πρωινιάτικα......
Θα το ψάξω τώρα που προλαβαίνω και θα στο βάλω να το διαβάσεις.Το έχεις ακούσει????

παναγια μου καλε μην λετε τετοια και εχω θεμα με το βραδυ.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="grammatiki"]
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι ξερω τι ειναι.ΜΟΡΑ νομιζω λεγετε .και ελπιζω να μην ξαναρθει.οχι τιποτα αλλο ειμαι και μονη μου αυτην την βδομαδα ,ο συζυξ ειναι νυχτερινος. Sad Shocked Shocked

οι φραουλες ειναι πολυ νοστιμες να τις δωσεις .δεν ξερω ομως το συνδυασμο με δυσκοιλια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t8227p40-topic

ΆΚΥΡΟ!!!Αυτό είναι το θέμα που έλεγα απλά κάπου μιλάνε για την Μόρα....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αλικακι στις Δευ Μάης 14, 2012 11:33 pm, 1 φορά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mamavivo"]
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι ξερω τι ειναι.ΜΟΡΑ νομιζω λεγετε .και ελπιζω να μην ξαναρθει.οχι τιποτα αλλο ειμαι και μονη μου αυτην την βδομαδα ,ο συζυξ ειναι νυχτερινος. Sad Shocked Shocked

οι φραουλες ειναι πολυ νοστιμες να τις δωσεις .δεν ξερω ομως το συνδυασμο με δυσκοιλια.
του πουστη να στουμπωνουν και οι φραουλες πια

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακριά από εμάς αυτή η κυρά-Μόρα και εύχομαι Βιβήκα μου να ήταν τυχαίο και να μην σου ξανασυμβεί..

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερααααααααααααααααα.
τι κανετε?εμεις ας τα λεμε καλα.ειναι μπουκωμενη η γλυκεια μου και οταν παει για υπνο γυρνανε οι μυξοθλες και την ποιανει βηχας.χθες απο τις 9μιση που την εβαλα για υπνο στις 11μιση κοιμηθηκε.οταν την σηκωνω,ηταν μια χαρα,οταν ξαπλωνε ξεκινουσε.και την παρασκευη που πηγαμε παιδιατρο ηταν μια χαρα δεν ειχε τιποτα.κολοκαιρος.
λοιπον δεν πιστευω να μας ματιαξαν και να μαλωσουμε και εμεις αν και νομιζω μια παρεξηγηση ειναι.
βιβηκο τι επαθες νυχτιατικα?
ανα αυτο που ρωτας για την κουμπαρια καλυτερα να ρωτησεις ενα παπα.
τιτικα να της δωσεις φραουλες.εκτος οτι ειναι πεντανοστιμες οι ατιμες εχουν πολλες βιταμινες και αν δεν κανω λαθος βοηθουν στην δυσκηλιοτητα.το καλυτερο βεβαια ειναι το ακτινιδιο.τρωει?και το αχλαδι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Μακριά από εμάς αυτή η κυρά-Μόρα και εύχομαι Βιβήκα μου να ήταν τυχαίο και να μην σου ξανασυμβεί..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ Μην ξανασυμβει γιατι τρομοκρατηθηκα ειναι η αληθεια.
αυτη η πιεση ηταν τραγικη.ετρεμα σου λεω .

θα πω την προσευχη σημερα και βλεπουμε.

παναγια μου και θα ειμαι και μονη μου ...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Shocked Shocked Shocked Shocked

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερααααααααααααααααα.
τι κανετε?εμεις ας τα λεμε καλα.ειναι μπουκωμενη η γλυκεια μου και οταν παει για υπνο γυρνανε οι μυξοθλες και την ποιανει βηχας.χθες απο τις 9μιση που την εβαλα για υπνο στις 11μιση κοιμηθηκε.οταν την σηκωνω,ηταν μια χαρα,οταν ξαπλωνε ξεκινουσε.και την παρασκευη που πηγαμε παιδιατρο ηταν μια χαρα δεν ειχε τιποτα.κολοκαιρος.
λοιπον δεν πιστευω να μας ματιαξαν και να μαλωσουμε και εμεις αν και νομιζω μια παρεξηγηση ειναι.
βιβηκο τι επαθες νυχτιατικα?
ανα αυτο που ρωτας για την κουμπαρια καλυτερα να ρωτησεις ενα παπα.
τιτικα να της δωσεις φραουλες.εκτος οτι ειναι πεντανοστιμες οι ατιμες εχουν πολλες βιταμινες και αν δεν κανω λαθος βοηθουν στην δυσκηλιοτητα.το καλυτερο βεβαια ειναι το ακτινιδιο.τρωει?και το αχλαδι.
μωρε τι λες ?δεν καταλαβα τιποτις.
περαστικα στο παιδακι μας.το ματιασαμε οι κακουργες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Μακριά από εμάς αυτή η κυρά-Μόρα και εύχομαι Βιβήκα μου να ήταν τυχαίο και να μην σου ξανασυμβεί..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ Μην ξανασυμβει γιατι τρομοκρατηθηκα ειναι η αληθεια.

παναγια μου και θα ειμαι και μονη μου ...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Shocked Shocked Shocked Shocked

σταματα ρε αυτα τα παραφυσικα με τρομαζουν.

γεωργια μου θα δοκιμασω και φραουλες ναι.ακτινιδιο και αχλαδι καθημερινα ανελιππως.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

σταματα ρε αυτα τα παραφυσικα με τρομαζουν.

γεωργια μου θα δοκιμασω και φραουλες ναι.ακτινιδιο και αχλαδι καθημερινα ανελιππως.
χυμο πορτοκαλι και νερο επισης.

τι να σταματησω ρε? ζω μια φρικη.Εχω φρικαρει.αν ερθει το βραδυ τι κανω?Δεν θα κοιμηθω μου φαινετε .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις