Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:καλημερααααααααααααααααα.
τι κανετε?εμεις ας τα λεμε καλα.ειναι μπουκωμενη η γλυκεια μου και οταν παει για υπνο γυρνανε οι μυξοθλες και την ποιανει βηχας.χθες απο τις 9μιση που την εβαλα για υπνο στις 11μιση κοιμηθηκε.οταν την σηκωνω,ηταν μια χαρα,οταν ξαπλωνε ξεκινουσε.και την παρασκευη που πηγαμε παιδιατρο ηταν μια χαρα δεν ειχε τιποτα.κολοκαιρος.
λοιπον δεν πιστευω να μας ματιαξαν και να μαλωσουμε και εμεις αν και νομιζω μια παρεξηγηση ειναι.
βιβηκο τι επαθες νυχτιατικα?
ανα αυτο που ρωτας για την κουμπαρια καλυτερα να ρωτησεις ενα παπα.
τιτικα να της δωσεις φραουλες.εκτος οτι ειναι πεντανοστιμες οι ατιμες εχουν πολλες βιταμινες και αν δεν κανω λαθος βοηθουν στην δυσκηλιοτητα.το καλυτερο βεβαια ειναι το ακτινιδιο.τρωει?και το αχλαδι.
μωρε τι λες ?δεν καταλαβα τιποτις.
περαστικα στο παιδακι μας.το ματιασαμε οι κακουργες.

βιβηκο λεω τι επαθες νυχτιατικα,που ενιωσες να σε πλακωνει κατι.το αλλο αναφερεται στην αννα που ρωταει κατι για μια κουμπαρια.ξεχωριστες προτασεις.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά στο κοριτσάκι σου,Τουρτίτσα μου!!!
Ααα,καλά που μου το θύμησες...μ'αυτά και μ'αυτά ξέχασα να απαντήσω στην Άννα μας...
Λοιπόν,επειδή εγώ είχα ρωτήσει παππά αν μπορεί η κοπέλα που ο μπαμπας μου βάφτισε το παιδάκι της να βαφτίσει το δικό μας το παιδί,μας είχε πει ότι γίνεται..Επίσης,είχα ρωτήσει αν μπορούμε εμείς να βαφτίσουμε το παιδί της νονάς του γιού μου,πάλι μου είχε πει ότι γίνεται.
Άσχετα αν δεν προέκυψε καμία από τις δύο κουμπαριές για καθαρά οικονομικούς λόγους,χιχι!!!
Για να είσαι σίγουρη,Άννα μου,καλύτερα να ρωτήσετε παππά,πάντως!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Μακριά από εμάς αυτή η κυρά-Μόρα και εύχομαι Βιβήκα μου να ήταν τυχαίο και να μην σου ξανασυμβεί..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ Μην ξανασυμβει γιατι τρομοκρατηθηκα ειναι η αληθεια.
αυτη η πιεση ηταν τραγικη.ετρεμα σου λεω .

θα πω την προσευχη σημερα και βλεπουμε.

παναγια μου και θα ειμαι και μονη μου ...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Shocked Shocked Shocked Shocked

σταματα ρε αυτα τα παραφυσικα με τρομαζουν.

γεωργια μου θα δοκιμασω και φραουλες ναι.ακτινιδιο και αχλαδι καθημερινα ανελιππως.
χυμο πορτοκαλι και νερο επισης.

τι να σταματησω ρε? ζω μια φρικη.Εχω φρικαρει.αν ερθει το βραδυ τι κανω?Δεν θα κοιμηθω μου φαινετε .

σταματα παιδακια μου που θα ερθει το βραδυ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι να μη γινετια ρε κοριτσια;το μονο που δε γινεται εινια ενας νονος να βαφτισει παιδια διαφορετικου φυλλου.που και αυτο τωρα εμενα ψιλοβλακεια μου ακουγεται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα,αν έρθει το βράδυ θα πεις την προσευχούλα και θα φύγει!!
Αχ,Παναγίτσα μου τι λέμε....
Ηρέμησε καλέ...τυχαίο θα ήταν!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:γιατι να μη γινετια ρε κοριτσια;το μονο που δε γινεται εινια ενας νονος να βαφτισει παιδια διαφορετικου φυλλου.που και αυτο τωρα εμενα ψιλοβλακεια μου ακουγεται.

Ναι,μωρέ,και γω έτσι λέω αλλά ας ρωτήσει έναν παππά για καλύτερα.
Το άλλο που λες το λένε για να μην βρεθούν τα παιδιά και τυχόν ερωτευτούν και παντρευτούν και αυτό δεν κάνει.Εμένα πάντως ο μπαμπάς μου έχει βαφτίσει αντίθετου φύλλου παιδιά.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:γιατι να μη γινετια ρε κοριτσια;το μονο που δε γινεται εινια ενας νονος να βαφτισει παιδια διαφορετικου φυλλου.που και αυτο τωρα εμενα ψιλοβλακεια μου ακουγεται.

Το άλλο που λες το λένε για να μην βρεθούν τα παιδιά και τυχόν ερωτευτούν και παντρευτούν και αυτό δεν κάνει.Εμένα πάντως ο μπαμπάς μου έχει βαφτίσει αντίθετου φύλλου παιδιά.

ναι μωρε κοριτσια εγω τα θεωρω ολα αυτα πλεον πολυ παλιομοδιτικα.ειναι και καλα πνευματικα αδερφια ενταξει τωρα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
απλα ατο λενε αυτο γιατι τα παιδια που βαφτιζει ενας νονος θεωρουνται πνευματικα αδερφια και δεν κανει να παντρευτουνε σε περιπτωση που αγαπηθουν.παντως εχω ακουσει νονος να βαφτιζει διαφορετικου φυλου παιδια.
οσο για το αλλο θεμα που συζητατε να το σταματησετε γιατι ειμαι φοβιτσιαρα και θα ειμαι μονη σημερα.
και ευχαριστω για τα περαστικα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ναι μωρε κοριτσια εγω τα θεωρω ολα αυτα πλεον πολυ παλιομοδιτικα.ειναι και καλα πνευματικα αδερφια ενταξει τωρα.

χαχαχα!!!Τι να σου πω...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
απλα ατο λενε αυτο γιατι τα παιδια που βαφτιζει ενας νονος θεωρουνται πνευματικα αδερφια και δεν κανει να παντρευτουνε σε περιπτωση που αγαπηθουν.παντως εχω ακουσει νονος να βαφτιζει διαφορετικου φυλου παιδια.
οσο για το αλλο θεμα που συζητατε να το σταματησετε γιατι ειμαι φοβιτσιαρα και θα ειμαι μονη σημερα.

περαστικουλια στο κοριτσακι σου γεωργια και θα συμφωνησω και εγω δεν τα μπορω αυτα τα θεματα.αλλαξτε θεμα πειτε για τον καιρο Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="τουρτιτσα"]
grammatiki έγραψε:

χαχαχαχαχαχ!!!!!!Και γω πάντως που έχω παρέα τον άντρα μου,ανατριχιάζω με τέτοιες ιστορίες παρανόρμσλ...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου έφυγα!!!Πολλά φιλιά!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια μου έφυγα!!!Πολλά φιλιά!!!

φιλακια πολλα

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:

περαστικουλια στο κοριτσακι σου γεωργια και θα συμφωνησω και εγω δεν τα μπορω αυτα τα θεματα.αλλαξτε θεμα πειτε για τον καιρο Very Happy
χαλια ο καιρος σημερα εδω.βρεχει και κανει κρυο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το λεω στην συναδελφο και μου λεει "ε και?εμενα ερχετε συνεχεια και με βαραει κιολας"το εχει λεει συνηθισει.

θα πηδηχτω απο το παραθυρο ρε σεις....

αλικακι γεια σου .ευχαριστω για την προσευχη .

αν ερθει τι θα κανω?

τουρτιτσα

τουρτιτσα
φευγω και εγω.νομιζω σταματησε ν;ας βρεχει και θελω να παω μαρκετ.
δεν ξερωτι εγραψασ γιατι μου ποιανειθ η μικρη` το δαχτυλο και παταει οτι θελει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:φευγω και εγω.νομιζω σταματησε ν;ας βρεχει και θελω να παω μαρκετ.
δεν ξερωτι εγραψασ γιατι μου ποιανειθ η μικρη` το δαχτυλο και παταει οτι θελει.
το καταλαβαμε αχαχαχαχαχα

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!

Είμαι σκατά! Αφησα τον μικρό χτες μετά τον παιδικό στους γονεις μου για να πάω σπίτι και να κάνω καμιά δουλειά και με πήρε τηλ σήμερα το πρωι άρων άρων, ότι το μωρο έχει 39 πυρετό και ξέρασε 2 φορές με πολλά φλέματα μέσα... ήρθα από τις 8.30 και μου είπε η μαμα μου ότι 1 ώρα αυτος έκλαιγε και κλαψούριζε.... Shocked Shocked

Τόν πήρα αγκαλιά, του έκανα μάσκα, του έβαλα θερμόμετρο 38,8 του έδωσα αντιπυρετικό και τσαγακι, πήρα τηλ και τον γιατρό, μου είπε να δίνω ανα διωρο αντιπυρετικό, και να πάμε από εκεί αν συνεχίσει έτσι το απόγευμα μήπως θέλει αντιβίωση και ακτινογραφία... πήρα τηλ τον άντρα μου και είπε ΟΧΙ πάλι ακτινογραφία ούτε μια στο εκατομύριο... (του καναμε μία τον Γενάρη)!!!
Ο γιατρός είπε αν είναι καλύτερα να περιμένουμε ένα 24ωρο... ρε κορίτσια από τις 11 που του έδωσα αλγκοφρεν μέσα σε 30 λεπτά, σηκώθηκε και άρχισε να παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μου είπε και μαμ, και του έδωσα και έβαγε όλο το γιαούρτι του, και λίγο τραχανά...
Από εκείνη την ώρα έχει 36,9 και έβηξε μόνο δυο φορες (βεβαια τα λαιμά του ακούγονται γεμάτα όταν βήχει). αλλά ούτε χουρχουρητο, ούτε συνάχι ούτε τίποτα, έχει αρχίσει ήδη τις ταλιμπανιές... Shocked

Τι έγινε, δεν βγάζω άκρη? Τελικά είναι άρρωστος ή απλά μπουκωσε από τις μύξες και από το ζόρι ανέβασε πυρετό???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!

Είμαι σκατά! Αφησα τον μικρό χτες μετά τον παιδικό στους γονεις μου για να πάω σπίτι και να κάνω καμιά δουλειά και με πήρε τηλ σήμερα το πρωι άρων άρων, ότι το μωρο έχει 39 πυρετό και ξέρασε 2 φορές με πολλά φλέματα μέσα... ήρθα από τις 8.30 και μου είπε η μαμα μου ότι 1 ώρα αυτος έκλαιγε και κλαψούριζε.... Shocked Shocked

Τόν πήρα αγκαλιά, του έκανα μάσκα, του έβαλα θερμόμετρο 38,8 του έδωσα αντιπυρετικό και τσαγακι, πήρα τηλ και τον γιατρό, μου είπε να δίνω ανα διωρο αντιπυρετικό, και να πάμε από εκεί αν συνεχίσει έτσι το απόγευμα μήπως θέλει αντιβίωση και ακτινογραφία... πήρα τηλ τον άντρα μου και είπε ΟΧΙ πάλι ακτινογραφία ούτε μια στο εκατομύριο... (του καναμε μία τον Γενάρη)!!!
Ο γιατρός είπε αν είναι καλύτερα να περιμένουμε ένα 24ωρο... ρε κορίτσια από τις 11 που του έδωσα αλγκοφρεν μέσα σε 30 λεπτά, σηκώθηκε και άρχισε να παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μου είπε και μαμ, και του έδωσα και έβαγε όλο το γιαούρτι του, και λίγο τραχανά...
Από εκείνη την ώρα έχει 36,9 και έβηξε μόνο δυο φορες (βεβαια τα λαιμά του ακούγονται γεμάτα όταν βήχει). αλλά ούτε χουρχουρητο, ούτε συνάχι ούτε τίποτα, έχει αρχίσει ήδη τις ταλιμπανιές... Shocked

Τι έγινε, δεν βγάζω άκρη? Τελικά είναι άρρωστος ή απλά μπουκωσε από τις μύξες και από το ζόρι ανέβασε πυρετό???

βασικα για κρυωμενος μου φαινετε.
κατσε να δεις αν θα ξανακανει πυρετο και βλεπεις.
πολυ ταλαιπωρια ρε παιδι μου ,γιατι να κανει ακτινογραφια ρε γεωργια? δεν το καταλαβα αυτο .
Περαστικα στον Γαβριλακο σου .ευχομαι αυτο να ηταν και τελος

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:

πολυ ταλαιπωρια ρε παιδι μου ,γιατι να κανει ακτινογραφια ρε γεωργια? δεν το καταλαβα αυτο .

Αυτο απορούμε και εμείς ρε Βιβή μου γιατι πάλι, μήπως είναι ο γιατρός επιφυλάκτικός λόγω του ιστορικού φυματίωση ή τους έχουν τρομοκρατήσει εδω πάνω με τον νέο ιο Η1Ν1 που πέθανε και τα Χριστουγεννα ένα παιδάκι εδώ... δεν ξέρω θα τον ξανα τηλ τώρα να του πω ότι ο μικρός είναι καλά και θα τον ρωτησω...

Έγινεκάτι με το Αλικάκι? Κάτι διάβασα αλλά δεν πολυ κατάλαβα εκείνη την ώρα ήμουν και κάπως με το μικρό? Εκανα κάτι και παρεξήγησε???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Αυτο απορούμε και εμείς ρε Βιβή μου γιατι πάλι, μήπως είναι ο γιατρός επιφυλάκτικός λόγω του ιστορικού φυματίωση ή τους έχουν τρομοκρατήσει εδω πάνω με τον νέο ιο Η1Ν1 που πέθανε και τα Χριστουγεννα ένα παιδάκι εδώ... δεν ξέρω θα τον ξανα τηλ τώρα να του πω ότι ο μικρός είναι καλά και θα τον ρωτησω...

Έγινεκάτι με το Αλικάκι? Κάτι διάβασα αλλά δεν πολυ κατάλαβα εκείνη την ώρα ήμουν και κάπως με το μικρό? Εκανα κάτι και παρεξήγησε???
οχι αγαπη απλα απαντησε.τιποτα .εμεις νομιζαμε οτι τα πηρε αλλα καμια σχεση και το λεει κιολας.

παρε τηλ τον γιατρο και πες του πως ειναι ο Γαβριλος .Τι εννεοεις με τον ιο?σωπα ρε το παιδακι εχει κρυωσει.
ηταν καλα τις προηγουμενες μερες?ειχε μυξουλες?

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tι κανετε μανουλιτσες???Τα μικρουλια??
Γεωργια,περαστικα στο γιο σου, ειναι να μην αρπαξουν καμια ιωση τωρα, ειναι ακομα επικινδυνες δυστυχως, το βλεπω κ απο το σχολειο τωρα!
Τι καιρο εχετε εκει??Εδω ευτυχως μονο αερα προς το παρον!!
Ανα, τι γλυκια η φωτο που εβαλες!!Τελικα ειναι απεριγραπτο να εχεις 2 πλασματακια(και 3 και 4 και...)!!Η μελλουσα τρελομαμα τι κανει??
Τουρτιτσα, και στη δικη σου κορουλα περαστικα!
Αχ Βιβη, μεγαλο θεμα ανοιξες Rolling Eyes !!Αυτο που επαθες δεν ξερω αν λεγεται μορα, γιατι στη μορα δεν μπορεις να μιλησεις, ετσι δεν ειναι??Θα σου ελεγα να προσπαθησεις να μη σκεφτεσαι τιποτα, φταιει το οτι λειπει κ ο αντρας σου τωρα!Το εχω παθει τουλαχιστον 5 φορες, τελευταια φορα πριν πολλα χρονια ευτυχως, αλλα εχω ζησει και άλλα φαινομενα λιγο πριν και μετά που έχασα τον πατερα μου.Κυριως το παθαινα οταν φοβομουν μονη μου τη νυχτα, ειδικα οταν σπουδαζα.Αλλαζω θεμα γιατι δεν θελω να ξαναθυμηθω....
Τιτικα, θα δεις κ μονη σου τι θελει το κοριτσι σου, θα ακους πολλες αποψεις, αλλα μονο εσυ ξερεις τι θα εφαρμοσεις!
Χαπι, ο μικρος με το προσφατο θεμα?
Και αφησα τελευταια εσενα Αλικάκι Razz !!Ωραια λοιπον, το παραδεχομαι οτι ξεχασα που ειχες πει για τη γομα της πρεσσας Very Happy !!ΑΛΛΑ (και εδω βγαινουν τα μαχαιρια τωρα!!), ποια εισαι εσυ μαρή που θα με πεις οτι εχω και προβληματα ορασης Laughing !!!Εγώ Shocked Rolling Eyes ???Επειδη εχω λιγα βαθμουλακια μυωπίας, ισαμε 8???Αυτο με καθιστα στραβη cyclops ????Αχχχχ, θα το σκεφτω αν σου ξαναμιλησω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 37 311356 !!!!!Ουφ!!!Ξερω γιατι μου το κανεις αυτο!!Λογω της τσαντας, ξερω τι λεω Very Happy !!!
Κοριτσια, εχει καμια σας την κουζινα της Zanussi, το απλο μοντελο, μονο 13 ευρω εκανε!Ουδετερο παιχνιδακι ειναι(το λεω γιατι ακουσα μια να μου τη λεει Twisted Evil !), το πηρα την Παρασκευη του μικρου κ του αρεσει πολύ!!Επιτελους βρηκα παιχνιδι να παιζει πανω απο ....10 λεπτα!Ολα τα αλλα του "σαλονοπαιδοτοπου" δεν του κανουν αισθηση!!
Σας αφηνω να μαζεψω γιατι θα ξυπνησει το αγορακι μου!!Φιλάκια σε ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 37 417472 !

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Tι κανετε μανουλιτσες???Τα μικρουλια??
Γεωργια,περαστικα στο γιο σου, ειναι να μην αρπαξουν καμια ιωση τωρα, ειναι ακομα επικινδυνες δυστυχως, το βλεπω κ απο το σχολειο τωρα!
Ανα, τι γλυκια η φωτο που εβαλες!!Τελικα ειναι απεριγραπτο να εχεις 2 πλασματακια(και 3 και 4 και...)!!Η μελλουσα τρελομαμα τι κανει??
Αχ Βιβη, μεγαλο θεμα ανοιξες Rolling Eyes !!Αυτο που επαθες δεν ξερω αν λεγεται μορα, γιατι στη μορα δεν μπορεις να μιλησεις, ετσι δεν ειναι??Θα σου ελεγα να προσπαθησεις να μη σκεφτεσαι τιποτα, φταιει το οτι λειπει κ ο αντρας σου τωρα!Το εχω παθει τουλαχιστον 5 φορες, τελευταια φορα πριν πολλα χρονια ευτυχως, αλλα εχω ζησει και άλλα φαινομενα λιγο πριν και μετά που έχασα τον πατερα μου.Κυριως το παθαινα οταν φοβομουν μονη μου τη νυχτα, ειδικα οταν σπουδαζα.Αλλαζω θεμα γιατι δεν θελω να ξαναθυμηθω....
Τιτικα, θα δεις κ μονη σου τι θελει το κοριτσι σου, θα ακους πολλες αποψεις, αλλα μονο εσυ ξερεις τι θα εφαρμοσεις!
Και αφησα τελευταια εσενα Αλικάκι Razz !!Ωραια λοιπον, το παραδεχομαι οτι ξεχασα που ειχες πει για τη γομα της πρεσσας Very Happy !!ΑΛΛΑ (και εδω βγαινουν τα μαχαιρια τωρα!!), ποια εισαι εσυ μαρή που θα με πεις οτι εχω και προβληματα ορασης Laughing !!!Εγώ Shocked Rolling Eyes ???Επειδη εχω λιγα βαθμουλακια μυωπίας, ισαμε 8???Αυτο με καθιστα στραβη cyclops ????Αχχχχ, θα το σκεφτω αν σου ξαναμιλησω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 37 311356 !!!!!Ουφ!!!Ξερω γιατι μου το κανεις αυτο!!Λογω της τσαντας, ξερω τι λεω Very Happy !!!
Κοριτσια, εχει καμια σας την κουζινα της Zanussi, το απλο μοντελο, μονο 13 ευρω εκανε!Ουδετερο παιχνιδακι ειναι(το λεω γιατι ακουσα μια να μου τη λεει Twisted Evil !), το πηρα την Παρασκευη του μικρου κ του αρεσει πολύ!!Επιτελους βρηκα παιχνιδι να παιζει πανω απο ....10 λεπτα!Ολα τα αλλα του "σαλονοπαιδοτοπου" δεν του κανουν αισθηση!!
Σας αφηνω να μαζεψω γιατι θα ξυπνησει το αγορακι μου!!Φιλάκια σε ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 37 417472 !
ποια κουζινα ειναι αυτη δωρακι?παιχνιδι ειναι?πρωτη φορα την ακουω.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

εμεις εχουμε παρει της τεφαλ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εμεις εχουμε παρει της τεφαλ
και τι κανουν ρε?
κανουν οτι μαγειρευουν?
δεν νομιζω να παρω ,γιατιοτι παιρνω σε μιση ωρα ειναι για πεταμα
τα καταστρεφει ολα .
τσαμπα τα λεφτα
αλλα καθοντε?ασχολουντε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις