Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σας ρωτησω κατι εσεις τα ξυπνατε τα παιδακια σας ή τα αφηνετε να ξυπνησουν μονα τους?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:να σας ρωτησω κατι εσεις τα ξυπνατε τα παιδακια σας ή τα αφηνετε να ξυπνησουν μονα τους?

εξαρταται αμα περασει πολυ η ωρα την ξυπναω ναι ειτε ειναι πρωι ειτε απογευμα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
happiness έγραψε:να σας ρωτησω κατι εσεις τα ξυπνατε τα παιδακια σας ή τα αφηνετε να ξυπνησουν μονα τους?

εξαρταται αμα περασει πολυ η ωρα την ξυπναω ναι ειτε ειναι πρωι ειτε απογευμα
εγω μονος του αλλιως η γκρινια δεν παλευετε καθολουυυυυυυυυυυυυ ομως.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια.σιγα μην ειστε μεσα τετοια ωρα αλλα τωρα μπορεσα να μπω.τι κανετε?εμεις καλα.χθες κοιμηθηκε μια χαρα ουτε μια φορα δεν εβηξε το βραδυ.μυξουλες εχουμε βεβαια,αλλα ελπιζω να μεινουμε μονο στις μυξουλες.με τετοιο καιρο που κανει πως να μην αρρωστησουν τα παιδια.εμεις σημερα εδω εχουμε ηλιο,αλλα εχουμε και κρυο.φυσαει πολυ.
τα χαλια τα βγαλατε ρε κοριτσια?και ρωταω γιατι διαβαζω οτι αρχισατε ολες να χρησιμοποιειται το γιογιο.εχω δεν τα εβγαλα ακομα,τελος του μηνα υπολογιζω,κανει κρυο να καθονται κατω.
αλικακι το λενακι μας ναι ειναι εγκυος και ευχομαι να πανε ολα καλα.
εγω ακομη χρησιμοποιω το καροτσι,θεωρω οτι ειναι μικρη να πηγαινουμε καπου με τα ποδια,εκτος αν ειανι κοντινη αποσταση.αλλα οπως οοολα τα παιδακια και η δικια μου δεν θελει να κραταει το χερακι της μαμας.και επειδη εγω εχω δυο και πιο να κυνηγησεις πρωτα,στο καροτσι μια χαρα ειναι.κλαει βεβαια οταν την βαζω αλλα μετα της περναει.
χαπι μου ρωτησες αν τα ξυπναμε..δεν χρειαζεται.μολις βγει η αδερφη της απο το δωματιο ξυπναει.μυρωδια περνει?
τιτικα υπομονη με τα γυαλακια,θα υτα συνηθισει.ωραια ιδεα να τα φορατε ολοι στο σπιτι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 587529
και αλλα ηθελα να πω αλλα τα ξεχασα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα κοριτσια.σιγα μην ειστε μεσα τετοια ωρα αλλα τωρα μπορεσα να μπω.τι κανετε?εμεις καλα.χθες κοιμηθηκε μια χαρα ουτε μια φορα δεν εβηξε το βραδυ.μυξουλες εχουμε βεβαια,αλλα ελπιζω να μεινουμε μονο στις μυξουλες.με τετοιο καιρο που κανει πως να μην αρρωστησουν τα παιδια.εμεις σημερα εδω εχουμε ηλιο,αλλα εχουμε και κρυο.φυσαει πολυ.
τα χαλια τα βγαλατε ρε κοριτσια?και ρωταω γιατι διαβαζω οτι αρχισατε ολες να χρησιμοποιειται το γιογιο.εχω δεν τα εβγαλα ακομα,τελος του μηνα υπολογιζω,κανει κρυο να καθονται κατω.
αλικακι το λενακι μας ναι ειναι εγκυος και ευχομαι να πανε ολα καλα.
εγω ακομη χρησιμοποιω το καροτσι,θεωρω οτι ειναι μικρη να πηγαινουμε καπου με τα ποδια,εκτος αν ειανι κοντινη αποσταση.αλλα οπως οοολα τα παιδακια και η δικια μου δεν θελει να κραταει το χερακι της μαμας.και επειδη εγω εχω δυο και πιο να κυνηγησεις πρωτα,στο καροτσι μια χαρα ειναι.κλαει βεβαια οταν την βαζω αλλα μετα της περναει.
χαπι μου ρωτησες αν τα ξυπναμε..δεν χρειαζεται.μολις βγει η αδερφη της απο το δωματιο ξυπναει.μυρωδια περνει?
τιτικα υπομονη με τα γυαλακια,θα υτα συνηθισει.ωραια ιδεα να τα φορατε ολοι στο σπιτι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 587529
και αλλα ηθελα να πω αλλα τα ξεχασα.
εδω ειμαστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τα χαλιά τα βγαλαμε τωρααααααααα.....αφησα ενα παιδικο να καθετε να παιζει στο σαλονι.ουτως ή αλλως παιδοτοπος ειναι εκει.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια μου,καλημέρα!!Όπως βλέπετε είμαι πολύ πρωινή σήμερα γιατί έχω πολλές δουλείτσες να κάνω.Οπότε προχωράω γρήγορα στα δικά σας για να φύγω...
Βιβήκα μου,περαστικούλια!!!!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:
ε και πως να το κάνουμε βρε Αλικάκι μου, το παιδάκι σου αποτελεί εξαίρεση, σχεδόςν κανένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία δεν τρώει πάνω απο δυο φρουτάκια σε κομματακια, μπράβο σας!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Τι να κάνουμε και γιατί να το κάνουμε???? Very Happy

Καλημέρα,Γεωργία μου!!!
Λοιπόν,για να κλείσω αυτό το θέμα από την μεριά μου,έχω να σου πω ότι ουδέποτε απευθύνθηκα σε καμία κοπέλα από εσάς για να δούμε τι θα κάνουμε......
Απάντησα στην Τιτίκα η οποία εξέφρασε την ανησυχία της και είδα μία θέληση να κόψει τα αλεσμένα στην μικρή της.Γι αυτό και θεώρησα καλό από την μεριά μου να της δείξω ότι κι εμείς κόψαμε τα αλεσμένα αλλά τρώμε!!Οπότε μπορεί να το καταφέρει και εκείνη στο δικό της παιδάκι!!
Δεν ηπερηφανεύτηκα και δεν ήθελα να μειώσω καμιά σας!!!!!
Ήξερα από άλλες συζητήσεις ότι οι περισσότερες δίνετε αλεσμένα αλλά ουδέποτε μπήκα σφήνα στην ζωή σας και δεν είπα ποτέ σε καμία μαμά τι να κάνει με το δικό της παιδί,παρά μόνο αν ζητηθεί η γνώμη μου..
Συμφωνώ,ότι το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό αλλά αν δεν το προσπαθήσει,εφ'όσον θέλει,δεν θα μάθει ποτέ τι ρυθμό έχει το παιδί της!!
Και επειδή αυτό με την εξαίρεση που είπες μου έκανε κάτι σε σπόντα,δεν καταλαβαίνω γιατί μου απαντάς έτσι....
Επίσης,οι στατιστικές και τα γκάλοπ καθόλου δεν μ'αρέσουν.Ρωτάς ένα αντιπροσοπευτικό δείγμα.Δεν ρωτάς όλα τα εκατομμύρια των μαμάδων να μάθεις τι τα ταίζουν.
Τότε και μόνο τότε θα δεχόμουν την εξαίρεση,αν ρωτάγαμε το σύνολο!!
Εμείς είμαστε όλες κι όλες 5 μαμάδες!!!!!!
Επίσης,όταν λέμε συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα εννοούμε ότι αν το παιδάκι πάρει αυτά που πρέπει να πάρει τότε δεν υπάρχει θέμα να δώσουμε επιπλέον και να ανησυχούμε κι από πάνω!!
Το θέμα φρούτα το συγκρίνω με το θέμα γάλα,για παράδειγμα...Αν πρέπει το παιδί να πιεί 2 ποτήρια γάλα για να πάρει το ασβέστιο που του αναλογεί,εγώ γιατί να προβληματίζομαι και να το μπουκώνω να πιεί 4 ποτήρια????
Τέλος πάντων,Τιτίκα μου,άκουσες τις γνώμες μας και τις απόψεις μας και από κει και πέρα είναι στο δικό σου χέρι το τι θα κάνεις με το παιδάκι σου.
Εγώ την γνώμη μου στην είπα εξαρχής...εφόσον το θες δοκίμασέ το και βλέπεις πώς θα πάει.Αν δεις ότι δεν τρώει καθόλου μην την πιέσεις και συνέχιζε να τα αλέθεις.Συμφωνώ με την Τουρτίτσα σε αυτό....αν δεν τρώει ένα παιδί η μαμά θα κάνει τα πάντα για να φάει.

Επειδή αισθάνομαι υποχρέωση να απαντήσω και εγώ με την σειρά μου για να κλείσει το θέμα, αν και τα κορίτσια με εκπροσώπισαν μια χαρα Laughing , θα ήθελα να πω Αλικη μου ότι διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σχόλιο μου και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι με παρερμήνευσες?! Ποτέ δεν υπονόησα ότι είσαι ξυπασμένη που θέλεις να περηφάνευεσαι για το μπόμπιρά σου, ίσα ίσα μπου στο τέλος μετά την διαπίστωση μου ότι αποτελείται εξαίρεση σας επιβράβευσα κιόλας! Πίστεψε με χωρίς καθόλου ειρωνεία, τώρα το γεγονός της εξαίρεσης το ανέφερα γιατι από όλες της μανούλες που έχω γνωρίσει ποτέ δεν άκουσα καμία που να τα καταφέρνει τόσο καλά στα φρούτα όσο εσείς, εντάξει δεν υπενίσομαι ότι ξέρω όλη την υμφήλιο σίγουρα η γνώση μου αποτελεί δείγμα και δεν ξέρω ουτε καν αν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά ακόμα και ο παιδίατρος που πήγαμε σήμερα και μιλήσαμε για φρούτάκια μου είπε ότι το μέτρο είναι 2 φρούτα στα παιδάκια, βάβαια αν το σκεφτείς και αυτοί την επιστήμη τους στην στατιστική την στηρίζουνε όπως και τόσες άλλες επιστήμες.
Δυστυχώς όταν συμβουλεύεις κάποιον μόνο στην προσωπική σου εμπειρία και στην στατιστική μπορείς να στηριχθείς! Όσο αφορά την έκφραση "πως να το κάνουμε?", εμείς εδώ πάνω δεν την έχουμε για ειρωνική, αλλά αν δεν έγινα κατανοήτη και σε έθιξα ζητώ χιλια συγνωμη, ήθελα απλά να δώσω έμφαση στη διαφορετικότητα της δική σου περίπτωσης με της Τιτικας, και να μην την αγχώσω με το να βάλει πολυ ψηλά το πηχη της και τις προσδοκίες της, σίγουρα είναι ιδανική η δική σας πε΄ριπτωση με τα φρούτα και τους χυμούς, αλλά όπως είπες και εσύ κλείνωντας κάθε παιδί έχει τους ρυθμού του και κάθε μάνα κάνει ότι μπορεί για να φάει...

Ελπίζω η τάξη να αποκαταστήθηκε και να είμαστε και πάλι φίλες? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 215994

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τώρα στα των υπολοίπων... ο μικρός έχει φαρυγγοαμυγδαλύτιδα, χτες το βράδυ ανέβασε στις 9.30, 39,2!!!! και έπεσε στις 11.30 στο 38 όπου και παρέμεινε ΟΟΟΟΛΟ το βράδυ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Στις 7 το πρωι έπεσε εντελώς μέχρι στις 12, όπου πάλι τα ίδια 39,0 αλλά ευτυχώς έπεσε στην μία ώρα σε δέκατα... τα καλά είναι ότι έφαγε κανονικότατα, και ήπιε και δύο μπιμπερό τσαι, και όρεξη για παιχνίδι είχε, όχι όπως συνήθως αλλά τουλάχιστον δεν ήθελε συνέχεια καναπέ... το βράδυ παρόλο το πυρετό κοιμήθηκε κανονικότατα, μόνο 2 φορ΄ς έβηξε... σταμάτησα τις μάσκες εξάλου δεν έχουν νόημα στις αμυγδαλλές, έβαλα τον υγραντήρα, πήγαμε γιατρό.. είπε όχι ακόμα αντιβίωση, όσο έχει διάθεση και όρεξη θα το πάμε έτσι, μου είπε να περιμένο 2-3 πυρετικά κύματα την ημέρα για 3-4 μέρες ακόμα, και ότι θα επανέλθει κανονικά στο 10ήμερο.!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655
ΆΡΑ βράσε και εκδρομή, αλλά και παιδικό, αυτη τη βδομάδα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 585182 δεν θα αναφερθώ στο ότι μείναμε και θα μείνουμε σπίτι σίγουρα και αύριο... μακάρι να είναι καλά το μαναράκι μου, αλλά πάει και η δουλειά ακύρωσα όλα τα ραντεβού... και την παλεύω μόνο με το τηλ... είμαι κομμάτια ξενυχτισμένη το ίδιο προβλέπεται και σήμερα, και έχω και τον σύζυξ άρρωστο, ευτυχως αυτός όχι πυρετό! Δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνω, αν είναι καλύτερα αύριο ο μικρός βλέπω να τους αφήνω μόνους και να πάω το απόγευμα τουλάχιστον στην δουλειά!!! Δεν ξέρετε κορίτσια πόσο σας ζηλεύω που έχετε καποιον να προσέχει τα μωρά σας, σπίτι σας...

Νιώθω σκουπίδι, που θα αφήσω άρρωστο το μωρό μου, αλλά ούτε και μαζί μου μπορώ να το πάρω!!! Δύο μέρες χωρίς δουλειά αυτήν την εποχή είναι για μενα καταστροφή... (οκ κόβω το μελόδραμα, ξέρω ότι έχω κλαφτεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, και έχετε και εσείς τα προβλήματα σας όπως όλοι μας, ευχαριστώ που με ακούτε!!! (διαβάζετε)

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Τώρα στα των υπολοίπων... ο μικρός έχει φαρυγγοαμυγδαλύτιδα, χτες το βράδυ ανέβασε στις 9.30, 39,2!!!! και έπεσε στις 11.30 στο 38 όπου και παρέμεινε ΟΟΟΟΛΟ το βράδυ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Στις 7 το πρωι έπεσε εντελώς μέχρι στις 12, όπου πάλι τα ίδια 39,0 αλλά ευτυχώς έπεσε στην μία ώρα σε δέκατα... τα καλά είναι ότι έφαγε κανονικότατα, και ήπιε και δύο μπιμπερό τσαι, και όρεξη για παιχνίδι είχε, όχι όπως συνήθως αλλά τουλάχιστον δεν ήθελε συνέχεια καναπέ... το βράδυ παρόλο το πυρετό κοιμήθηκε κανονικότατα, μόνο 2 φορ΄ς έβηξε... σταμάτησα τις μάσκες εξάλου δεν έχουν νόημα στις αμυγδαλλές, έβαλα τον υγραντήρα, πήγαμε γιατρό.. είπε όχι ακόμα αντιβίωση, όσο έχει διάθεση και όρεξη θα το πάμε έτσι, μου είπε να περιμένο 2-3 πυρετικά κύματα την ημέρα για 3-4 μέρες ακόμα, και ότι θα επανέλθει κανονικά στο 10ήμερο.!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 654655
ΆΡΑ βράσε και εκδρομή, αλλά και παιδικό, αυτη τη βδομάδα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 585182 δεν θα αναφερθώ στο ότι μείναμε και θα μείνουμε σπίτι σίγουρα και αύριο... μακάρι να είναι καλά το μαναράκι μου, αλλά πάει και η δουλειά ακύρωσα όλα τα ραντεβού... και την παλεύω μόνο με το τηλ... είμαι κομμάτια ξενυχτισμένη το ίδιο προβλέπεται και σήμερα, και έχω και τον σύζυξ άρρωστο, ευτυχως αυτός όχι πυρετό! Δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνω, αν είναι καλύτερα αύριο ο μικρός βλέπω να τους αφήνω μόνους και να πάω το απόγευμα τουλάχιστον στην δουλειά!!! Δεν ξέρετε κορίτσια πόσο σας ζηλεύω που έχετε καποιον να προσέχει τα μωρά σας, σπίτι σας...

Νιώθω σκουπίδι, που θα αφήσω άρρωστο το μωρό μου, αλλά ούτε και μαζί μου μπορώ να το πάρω!!! Δύο μέρες χωρίς δουλειά αυτήν την εποχή είναι για μενα καταστροφή... (οκ κόβω το μελόδραμα, ξέρω ότι έχω κλαφτεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, και έχετε και εσείς τα προβλήματα σας όπως όλοι μας, ευχαριστώ που με ακούτε!!! (διαβάζετε)

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 39 417472
περαστικα στο αντρακι σου,αλλα και στο συζυξ...πω..πω...δυο αντρακια αρρωστα...υπομονη και γρηγορα να αναρρωσουν

τουρτιτσα

τουρτιτσα
περαστικα γεωργια και στους δυο αντρες σου.το καλο ειναι οτι συνεχιζει και τρωει.αυριο μεθαβριο θα ειναι καλυτερα,υπομονη.
και εγω ειμαι απο τις ατυχες που δεν εχω κοντα μια γιαγια.βεβαια εγω δεν δουλευω,αλλα αν ειχα θα μπορουσα να ψαξω κατι,εγω εχω αλλα.να βρω ατομο να μου την κρατησει το πρωι να παω την μεγαλη στο σχολειο και τον χειμωνα και στο σχολασμα εψαχνα ατομο.
φιλακια στον γαβριλακο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου.α ρε γεωργια αρρωστησε ο μπομπιρακος σου;περαστικα του μωρε .περαστικα και στον αντρα σου αν και οι αντρες δεν εχουν αναγκη. Very Happy πως σε καταλαβαινω ρε κοριτσακι παρολο που εγω εχω βοηθεια οκ.ρε κοριτσια να σας ρωτησω εχει βγαλει στο προσωπο της και στο λαιμο της κατι κοκκινιλες περιεργες σαν καψιμο σαν γδαρσιμο.δεν ειναι σπυρακια εινια κοκκινιλες.τι σκατα μπορει να ειναι αυτο;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου.

Γεωργια μου περαστικα σας . Very Happy Πω Πω ρε παιδι μου ελιωσε το παιδι στην ιωση.και τοσο πυρετο πια.Ελπιζω συντομα να αναρρωσει και μην νιωθεις ασχημα που πρεπει να πας στην δουλεια.Τι να κανεις δλδ?αφου ΠΡΕΠΕΙ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?? Sad θα ειναι ο αντρας σου μαζι του οποτε βουρ δουλειτσα οσο μπορεις και ο Γαβριλακος θα αναρρωσει συντομα θα δεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τιτικα εφαγε φραουλα τελικα?μηπως ειναι αλλεργια σε κατι που τρωει?Ας πουμε ΦΡΑΟΥΛΑ?
μην με σκοτωσεις που σου ειπα να της δωσεις.

Παρε την γιατρο και ρωτα την Please.

εφαγε χτες?κακακια?σε περιμενε?πως περασανε με τον μπαμπα της?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.

Γεωργια μου περαστικα σας . Very Happy Πω Πω ρε παιδι μου ελιωσε το παιδι στην ιωση.και τοσο πυρετο πια.Ελπιζω συντομα να αναρρωσει και μην νιωθεις ασχημα που πρεπει να πας στην δουλεια.Τι να κανεις δλδ?αφου ΠΡΕΠΕΙ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?? Sad θα ειναι ο αντρας σου μαζι του οποτε βουρ δουλειτσα οσο μπορεις και ο Γαβριλακος θα αναρρωσει συντομα θα δεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τιτικα εφαγε φραουλα τελικα?μηπως ειναι αλλεργια σε κατι που τρωει?Ας πουμε ΦΡΑΟΥΛΑ?

καλημερα βιβη και εγω την φραουλα σκεφτηκα και με επρηξε ο αντρας μου μαλωσαμε πρωι πρωι οτι ειμαι υπερβολικη.δε θα ειχε μου λεει σε ολο το σωμα;γιατι να εχει σε ολο το σωμα του λεω.τεσπα ειπα της μανας μου να την παρακολουθησει σημερα και βλεπουμε.χτες το απογευμα δεν εφαγε τιποτα απολυτως μονο 2 μπισκοτα και το βραδυ με το ζορι το γαλα της.σημερα το πρωι το ηπιε κανονικα το γαλα της.δε ξερω πραγματικα πως θα παει το πραγμα σκεφτομαι να τα παρατησω τα σεμιναρια αλλα θα με κραξουν στη δουλεια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

καλημερα βιβη και εγω την φραουλα σκεφτηκα και με επρηξε ο αντρας μου μαλωσαμε πρωι πρωι οτι ειμαι υπερβολικη.δε θα ειχε μου λεει σε ολο το σωμα;γιατι να εχει σε ολο το σωμα του λεω.τεσπα ειπα της μανας μου να την παρακολουθησει σημερα και βλεπουμε.χτες το απογευμα δεν εφαγε τιποτα απολυτως μονο 2 μπισκοτα και το βραδυ με το ζορι το γαλα της.σημερα το πρωι το ηπιε κανονικα το γαλα της.δε ξερω πραγματικα πως θα παει το πραγμα σκεφτομαι να τα παρατησω τα σεμιναρια αλλα θα με κραξουν στη δουλεια.
οχι αστην με το μπαμπα της για να εξοικιωθουν πιο πολυ.και η μαμα σου να μην επεμβαινει πολυ ,να αφηνει τον μπαμπα να κανει τα περισσοτερα .
Επισης για να σου φυγει το αγχος απλα παρε την γιατρο πες της τι ειδες ,ρωτα την τι μπορει να ειναι,πες οτι εφαγε και φραουλες για να ησυχασεις και εσυ.Επισης πες της οτι δεν τρωει πολυ αυτον τον καιρο.
Παρτην χριστιανη μου.να δεις τι θα σου πει.Μπορει να σου πει κατι απλο που εμεις δεν το εχουμε σκεφτει καν.

Περιμενω νεα της doc Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

οχι αστην με το μπαμπα της για να εξοικιωθουν πιο πολυ.και η μαμα σου να μην επεμβαινει πολυ ,να αφηνει τον μπαμπα να κανει τα περισσοτερα .
Επισης για να σου φυγει το αγχος απλα παρε την γιατρο πες της τι ειδες ,ρωτα την τι μπορει να ειναι,πες οτι εφαγε και φραουλες για να ησυχασεις και εσυ.Επισης πες της οτι δεν τρωει πολυ αυτον τον καιρο.
Παρτην χριστιανη μου.να δεις τι θα σου πει.Μπορει να σου πει κατι απλο που εμεις δεν το εχουμε σκεφτει καν.

θα την παρω ρε ναι.μη σου πω οτι θα παει να την δει κιολας.οταν ειναι η μανα μυο εκει δεν ειναι ο αντρας μου εναλλαξ τα κανουν.απλα εχει παρει τον αερα και στους 2 και δεν τρωει σχεδον τιποτα το σκατο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

θα την παρω ρε ναι.μη σου πω οτι θα παει να την δει κιολας.οταν ειναι η μανα μυο εκει δεν ειναι ο αντρας μου εναλλαξ τα κανουν.απλα εχει παρει τον αερα και στους 2 και δεν τρωει σχεδον τιποτα το σκατο.
καποια στιγμη θα φαει ρε τικ ομως.χτες δεν εφαγε,σημερα για να δουμε.
η πεθερα ρεπο??? Very Happy Very Happy

ρε κοριτσια τι να κανει το αλικακι με τον μπαμπα της?απο χτες το σκεφτομαι.
εχετε νεα?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εχετε νεα?

η πεθερα εχει παει εκδρομουλα το χρυσο μου στας ρωμας. Shocked

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εχετε νεα?

ουαου ρε συ ,ατσα η πεθερα!! Very Happy Ρωμη ε?θα σου φερει δωρακια?ε?ε?ε? Very Happy Very Happy
θα γινει μια τρελη ιταλιδα??? Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εχετε νεα?

ουαου ρε συ ,ατσα η πεθερα!! Very Happy Ρωμη ε?θα σου φερει δωρακια?ε?ε?ε? Very Happy Very Happy
θα γινει μια τρελη ιταλιδα??? Very Happy Very Happy

ναι αμε τρελα δωρα.ασε ρε.ναι θα γινει και ιταλιδα Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?
τιτικα μηπως εκανε εμβολιο τωρα τελευταια και εβγαλε εξανθηματα?αλλα παλι μονο στο προσωπο θα εβγαζε?
τωρα αν λεμε τα ιδια σπυρακια,τα οποια αν καταλαβα καλα δεν ειναι το ενα εδω το αλλο εκει,ολα μαζεμενα σε ενα σημειο ειναι?αν ειναι καπως ετσι οπως το περιεγραψα η επιστημων,ειναι αλεργια.εβγαλε η μεγαλη μου τον χειμωνα,την πηγα σε δερματολογο και ειπε οτι ειναι δερματιτιδα,οτι κατι που ακουμπησε την πειραξε.μας εδωσε μια αλοιφη και ολα οκ.τελικα την πειραζουν τα γαντια,τα συνθετικα.
βεβαια πανε το παιδι να το δει η γιατρος σου μην μενεις στην δικια μου διαγνωση Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!Τι μου κάνετε??Εμείς πήγαμε χτες και του πήραν αίμα και από τα δύο χεράκια,παρακαλώ!!!Έκλαψε το ψυχουλάκι μου αλλά ευτυχώς τελειώσαμε...
Εντωμεταξύ,το πρωί άνοιξα το λαπτοπ και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και διάβασα αυτό που μου έγραψες ,Ευτυχία, για τα αυτοκόλλητα σακουλάκια.Θυμήθηκα και την Βιβή που κάτι τέτοιο είχε πει ,οπότε έκλεισα το λαπτοπ ,πήγα φαρμακείο,αγόρασα τα σακουλάκια και ξύπνησα τον μπόμπιρα.Μέχρι να φτάσουμε είχε ελάχιστα μέσα και δεν έφταναν οπότε μόνο αυτό μας μένει τώρα.Πού θα πάει θα τα καταφέρουμε!

Τιτίκα,τι έγινε με την μικρούλα σου και τα σπυράκια τελικά???

Τα αρρωστούλικα μωράκια τι κάνουν??Σωτηρία,Τουρτίτσα,Γεωργία????

Γεωργία μου,σε ευχαριστώ μόνο και μόνο που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.Το τελευταίο που ήθελα είναι να μου ζητήσεις συγγνώμη.
Απλά κι εγώ απόρησα-στεναχωρήθηκα γιατί νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκες..
Παρερμήνευσα,σόρυ κι από μένα!!!
Όλα καλά!!!!Τέλος!!!!!ΦΙΛΕΣ!!!!!!!!

Άντε κορίτσια ,μεσημέριασε..πού είστε???? Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εγω σημερα εκανα αγωνα για να φυγω απο το σπιτι.ειχε γατζωθει επανω μου και δε με αφηνε να φυγω.τα σπυρακια που σας ελεγα δεν ειναι ακριβως σπυρακια ειναι σαν πιπιλιες αν καταλαβαινετε πως το εννοω.κοκκινα σημαδια περιεργα.εφυγαν παρα πολυ απο χτες αλλα οχι εντελως.σταματησα να της δινω φραουλες να δω μηπως φταιει αυτο και βλεπουμε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Εγώ τον αφήνω και ξυπνάει μόνος του.Όχι τίποτα άλλο αλλά και που παρακοιμάται δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να ξανακοιμηθεί.
Αν όμως δω ότι λόγω αυτού δεν κοιμάται στον επόμενο ύπνο θα αρχίσω να τον ξυπνάω.
Εσείς έχετε θέμα????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άχου μωρέ Τιτίκα μου το ζουζουνάκι σου...κρίμα...
Δεν πήρες τηλέφωνο τον γιατρό να ρωτήσεις???Πάντως κι εμένα για αλλεργικό μου μοιάζει,χωρίς να είμαι γιατρός..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Άχου μωρέ Τιτίκα μου το ζουζουνάκι σου...κρίμα...
Δεν πήρες τηλέφωνο τον γιατρό να ρωτήσεις???Πάντως κι εμένα για αλλεργικό μου μοιάζει,χωρίς να είμαι γιατρός..

την πηρα μου ειπε να κοψω τις φραουλες και βλεπουμε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Άχου μωρέ Τιτίκα μου το ζουζουνάκι σου...κρίμα...

την πηρα μου ειπε να κοψω τις φραουλες και βλεπουμε.

Ααα,ωραία τότε.
Εμένα κορίτσια ο παιδίατρος μου είχε πει όταν κλείσαμε χρόνο να του δίνω τα πάντα από φρούτα αλλά με δοκιμή..Δηλαδή,για παράδειγμα το ένα τέταρτο της φράουλας.Μετά από 2 μέρες ,αν δω και είναι όλα καλά να του δίνω την μισή.Μετά άπό 2 μέρες πάλι να του την δώσω ολόκληρη.
Αυτό με όλα τα φρούτα μου είχε πει...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις