Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
602 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 602 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβήκα, επειδη και μενα δεν επαιζε με αυτα που ειχε, αλλα οπως ολα τα παιδια επαιρνε τα δικα μας πραγματα, του πηρα την κουζινα αυτη και τον ενθουσιασε!Ακομα κανω το σταυρο μου που παιζει απο την παρασκευη με αυτο Rolling Eyes !
Ειναι αυτο στην απλη εκδοση, το πηρα 13 ευρω μονο!Δεν εχει δηλαδη τοσα πραγματα, πολυ λιγοτερα!χαχα λεει οτι ειναι για κοριτσια!!
http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=13709&osCsid=eogcu9qdl7ukt2au43nvfhqef7

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mangio έγραψε:Βιβήκα, επειδη και μενα δεν επαιζε με αυτα που ειχε, αλλα οπως ολα τα παιδια επαιρνε τα δικα μας πραγματα, του πηρα την κουζινα αυτη και τον ενθουσιασε!Ακομα κανω το σταυρο μου που παιζει απο την παρασκευη με αυτο Rolling Eyes !
Ειναι αυτο στην απλη εκδοση, το πηρα 13 ευρω μονο!Δεν εχει δηλαδη τοσα πραγματα, πολυ λιγοτερα!χαχα λεει οτι ειναι για κοριτσια!!
http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=13709&osCsid=eogcu9qdl7ukt2au43nvfhqef7
συνηθως τις κουζινες τις περνουν για τα κοριτσακια.για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ακουσει ξανα να περνουν σε αγορακι κουζινα.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κουκλιτσες ....
διαβασα τα νεα σας...Γεωργια περαστικα στο Γαβριλακο σου...και αυτο με το μασκακι που του κανεις συνεχεια ειναι καλο???αν εκανε μονο μια μερα πυρετο μπορει να ηταν αντιδραση του οργανισμου
τουρτιτσα επισης περαστικα στο κοριτσακι σου
λοιπον αφου λυσατε τις διαφορες σας με το φαγητο(χαχαχαχαχαχα)ολα μια χαρα...
αντε βρε που φοβοσαστε και τις παρεξηγησεις,καθεμια απο εμας λεει τη γνωμη της και βαση τα οσα κανει με το παιδι της,αν δεν τα συζηταμε πως θα τα καταφερουμε με τα ταλιμπανακια μας
mangio ο μικρος εχει αρχισει να τον ζηταει τον παππου καποιες φορες αλλα αμεσως μετα λεει.."βεπει παππους"...ενταξει ειναι μικρουλης,δεν ξερω τι μπορει να καταλαβει,απλα αν πει κατι του λεμε οτι κοιμαται κοντα στο Χριστουλη
επισης να πω οτι η επιχειρηση χρηση γιο-γιο δεν εχει και πολλα αποτελεσματα,αρχιζει να γινεται αρνητικος,και οταν θελει να κανει καθεται στο γιο-γιο και δεν κανει τιποτα και μετα απο λιγο τα κανει στο πατωμα...δεν ξερω πως να το χειριστω,ενω ειχε φτασει να τα λεει και καταφεραμε να τα κανει στο γιο-γιο τωρα 2 μερες ξαναρχισαμε απο την αρχη...λετε να τον μπερδευει που οταν παμε καπου του φοραω πανα...??
και το πιο κακο ακομα ειναι οτι καποιες φορες νευριαζω μαζι του και καποιες φορες του φωναζω...θα προσπαθησω λιγο καιρο ακομα αν δω οτι συνεχιζει να αρνειται θα το αφησω για αργοτερα

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουρτιτσα έγραψε:
συνηθως τις κουζινες τις περνουν για τα κοριτσακια.για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ακουσει ξανα να περνουν σε αγορακι κουζινα.

Τουρτιτσα, να σου πω την αληθεια, δεν έχω στερεότυπα!Ποιος καθορίζει τι είναι αγορίστικο και τι κοριτσίστικο?Τα παιδια μεχρι τα 3 τους τουλαχιστον θα πειραματιστουν με πολλα παιχνιδια για να αποκτησουν και ποικίλιες δεξιοτητες!Σαφως θα παιξουν αγοράκια με κούκλες και κοριτσάκια με αυτοκίνητα!Και εξάλλου τα παιδια μας μιμούνται, με βλέπει το παιδι να μαγειρεύω και να καθαρίζω και σου λεει :και γω θέλω να τα κάνω Laughing !!
Η κουζινα αυτη περιλαμβανει 2 φλυτζάνες συν πιατακια, ενα τηγανι,6-7 μαχαιροπίρουνα, αλατι, πιπερι και έχει υποτιθεται εστια και νεροχύτη.Είναι "ουδέτερο" παιχνιδι.Τα παιχνιδια, τουλαχιστον για την ηλικα των παιδιων μας, δεν καθοριζουν και τη σεξουαλικότητά τους.Εννοειται, δεν εννοώ οτι είπες αυτό,μην παρεξηγηθώ, απλά το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό που του το πήρα γιατι του αρεσει!Δεν ειναι μεσα στο ροζ που κανει μπαμ ας πουμε, ειναι γκρι με κιτρινο.
Παει για μαστερ σεφ, τι να του κανω Razz ??Μαγειρευει το φαγητο, το ανακατεύει, το αλατοπιπερώνει, βαζει καφε στις φλυτζάνες, εχει παρει και την κουτα του παιχνιδιου πιο πέρα και την εχει κανει τραπεζακι βαζοντας το καρεκλακι του διπλα και πινει σαν κυριος τον καφε του Very Happy !!
Παλι καλά που ασχολειται λιγο και κανω κ καμια δουλεια στην κουζινα!
Αυτα ειχα να πω και παω για υπνο χιχι!!Αντε με το καλο οι πρωινές να αναλάβουν!!Καληνυχτα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;συμφωνω με την mangio οτι μεχρι καποια ηλικια δεν υπαρχουν κοριτσιστικα και αγοριστικα παιχνιδια.και η δικια μου οποτε πηγαινει σε σπιτι με αγορακια τρελαινεται να παιζει με αυτοκινητακια και μπαμπουγκαν.
εμεις πηγαμε χτες να παραγγειλουμε τα περιβοητα γυαλια εγινε χαμος δεν ηθελε με τιποτα να τα δοκιμασει της εκανα κεφαλοκλειδωμα τελικα για να αποφασισω ποια θα παρω.τελικα το μαλλι με τα πολλα πηγε 440.το θεμα ειναι οτι δεν την βλεπω να τα φοραει δυστυχως και τσαμπα τα λεφτα θα πανε και θα χειροτερεψει την κατασταση της.

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε καλά, με λίγες μυξούλες απο χθες αλλά έχουμε και θεματάκι με αλλεργία οπότε...βλέποντας και κάνοντας!
Χθες λόγω καιρού τη βγάλαμε στο σπίτι αλλά σήμερα βλέπω να βολτάρουμε ταμάλα αν συνεχίσει η καλοκαιρία!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια και εγω σημερα ετρεχα στο ικα για να βγαλω τα χαρτια για το ΕΣΠΑ το προγραμμα με τους βρεφικους.

τιτικα εσυ φορας γυαλια?αν φοραει και καποιος αλλος για αρχη στο σπιτι ετσι ωστε να τα φοραει και αυτη?
ο διονυσης αν δει καποιον με γυαλια στο σπιτι θελει και αυτος.Δοκιμασε και αυτο και βλεπεις .Λογικα σιγα σιγα θα τα συνηθισει .Κακακια εκανε το παιδι χτες?τι κανατε?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε καλά, με λίγες μυξούλες απο χθες αλλά έχουμε και θεματάκι με αλλεργία οπότε...βλέποντας και κάνοντας!
Χθες λόγω καιρού τη βγάλαμε στο σπίτι αλλά σήμερα βλέπω να βολτάρουμε ταμάλα αν συνεχίσει η καλοκαιρία!!!
καλημερα γιατρε μου,
εμεις χτες ξεσαλωσαμε 2 ωρες στις κουνιες.off βγηκα τελειως.Ρε non stop ετσι?βρηκα μια φιλη εκει και ειχε μπισκοτακια και στο τελος πηρα δυο του εδωσα και τον εβαλα στο καροτσι να κατσει να φαει και να ταισει τα περιστερακια και ηρεμησα για κανα 10λεπτο.
Βασικα ολες τα φερνουν με τα ποδια ,εγω με καροτσι,αλλα ρε παιδια τα αλλα πανε αργα ωραια ,κοιτανε και τριγυρω,ο διονυσης τρεχει σαν τρελος ,πεφτει κατω ,παντως ηρεμα να περπατησει αποκλειετε.
πως θα το κανω?θελω να πηγαινουμε με τα ποδια αλλα κουραζομαι γαμωτο.μεχρι να φτασουμε εκει τα παιζω .πως να αντεξω και 2 ωρες παιχνιδι?
κανω λαθος?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια και εγω σημερα ετρεχα στο ικα για να βγαλω τα χαρτια για το ΕΣΠΑ το προγραμμα με τους βρεφικους.

τιτικα εσυ φορας γυαλια?αν φοραει και καποιος αλλος για αρχη στο σπιτι ετσι ωστε να τα φοραει και αυτη?
ο διονυσης αν δει καποιον με γυαλια στο σπιτι θελει και αυτος.Δοκιμασε και αυτο και βλεπεις .Λογικα σιγα σιγα θα τα συνηθισει .Κακακια εκανε το παιδι χτες?τι κανατε?

καλημερα βιβη μου φοραει ο αντρας μου εχιε μυωπια.εγω εχω αστιγματισμο και εχω γυαλια αλλα πλεον στο σπιτι θα τα φοραω και εγω συνεχεια.κακακια εκανε κατι κουραδακια χτες και σημερα που την εχει ο πατερας της εκανε ηδη 2 φορες.βοηθησαν οι φραουλες το ακτινιδιο και το χαμομηλι που της εβαλα χτες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
καλημερα γιατρε μου,
εμεις χτες ξεσαλωσαμε 2 ωρες στις κουνιες.off βγηκα τελειως.Ρε non stop ετσι?βρηκα μια φιλη εκει και ειχε μπισκοτακια και στο τελος πηρα δυο του εδωσα και τον εβαλα στο καροτσι να κατσει να φαει και να ταισει τα περιστερακια και ηρεμησα για κανα 10λεπτο.
Βασικα ολες τα φερνουν με τα ποδια ,εγω με καροτσι,αλλα ρε παιδια τα αλλα πανε αργα ωραια ,κοιτανε και τριγυρω,ο διονυσης τρεχει σαν τρελος ,πεφτει κατω ,παντως ηρεμα να περπατησει αποκλειετε.
πως θα το κανω?θελω να πηγαινουμε με τα ποδια αλλα κουραζομαι γαμωτο.μεχρι να φτασουμε εκει τα παιζω .πως να αντεξω και 2 ωρες παιχνιδι?
κανω λαθος?

οχι εχεις δικιο και εγω χτες την ξεκινησα να την παω με τα ποδια για τα γυαλια αλλα μου εσπασε τα νευρα γιατι δεν ηθελε να την κραταω απο το χερι οποτε την πηρα αγκαλια με αποτελεσμα να μου φυγει η μεση.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κι από μένα κοριτσάκια!!!!
Τι μου κάνετε???
Σας είπα,δεν σας είπα!!!Ο γιος μου άρχισε τα "τι είν' ατό????"
Όπου πάμε θα με ρωτήσει για τα πάντα!!!Ω,ρε γλέντια!!!!χαχαχαχ!!!!
Να σας ρωτήσω και κάτι..Εσείς τις πιπίλες τις αποστειρώνετε???Μην με πείτε χαζή αλλά εγώ την πρώτη φορά τις βράζω ακόμα!!!Βλακεία μου???

Τιτίκα μου,θένκς για τα χτεσινά φιλιά!!

Βιβήκα μου,θενκς και σένα!Τι έγινε??Πώς κοιμήθηκες το βράδυ???

Γεωργία μου,περαστικά στον παίδαρο!Πώς είναι σήμερα???Ενημέρωσέ μας...

Χάπι,δεν ξέρω να σου πω για το γιογιό μιας κι εμείς ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες αλλά προσπάθησε να μην νευριάζεις και έχεις αντίθετα αποτελέσματα.Με το μαλακό να τον έχεις.Έχω ακούσει ότι θέλει πολλή υπομονή...

Mangio μου,να φανταστείς δεν θυμόμουν καν οτι έχεις μυωπία,παρόλο που το ειχαμε συζητήσει κιόλας,στο παρελθόν...
Για πλάκα το είπα,και τώρα έχω τύψεις.....
Σόρυ!!!! Embarassed Embarassed Embarassed
Όσο για την κουζίνα,που να δεις εμένα τι κάνει με τα κουζινικά.Μπορεί να μην έχουμε εγκαταστάσεις(χαχα)αλλά μαγειρεύει στο πάτωμα με τις κατσαρόλες μου,τις κουτάλες μου και αναλόγως τι μαγειρεύω του δίνω κάτι και εκεινού και το ρίχνει μέσα στο κατσαρολάκι του και κάνει πως μαγειρεύει!!!Πολύ γελιο!!!Θα τους στείλουμε μαζί στο επόμενο μάστερ σεφ!!!!!! Very Happy

Πολλά φιλιά!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα,έθιξες το μεγάλο θέμα μου...
Και μένα είναι απρόσεκτος,βιαστικός και όταν είμαστε χωρίς καρότσι θέλει να πηγαίνει μόνος,χωρίς χεράκι.
Τώρα τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να κόβω λίγο το καρότσι και αυτό γιατί μετά από πολλά μαθήματα έχει αρχίσει και το καταλαβαίνει και μου δίνει από μόνος του το χεράκι.
Καντου εκπαίδευση με πολύ μπλα μπλα.
Εγώ του λέω,είδες??Όλα τα παιδάκια κρατάνε το χεράκι της μαμάς.Τα κοιτάζει και μου το δίνει κι αυτός.Κάπως έτσι...Αλλά θέλει υπομονή και σιγά σιγά να τα αφήνουμε και λίγο να περπατάνε.Με σύνεση και προσοχή!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λενάκι,είσαι έγκυος καλό μου???Ενημέρωσε και την ομαδούλα σου!Μην μας ξεχνάς!!!Πολλά φιλιά!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βιβήκα,έθιξες το μεγάλο θέμα μου...
Και μένα είναι απρόσεκτος,βιαστικός και όταν είμαστε χωρίς καρότσι θέλει να πηγαίνει μόνος,χωρίς χεράκι.
Τώρα τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να κόβω λίγο το καρότσι και αυτό γιατί μετά από πολλά μαθήματα έχει αρχίσει και το καταλαβαίνει και μου δίνει από μόνος του το χεράκι.
Καντου εκπαίδευση με πολύ μπλα μπλα.
Εγώ του λέω,είδες??Όλα τα παιδάκια κρατάνε το χεράκι της μαμάς.Τα κοιτάζει και μου το δίνει κι αυτός.Κάπως έτσι...Αλλά θέλει υπομονή και σιγά σιγά να τα αφήνουμε και λίγο να περπατάνε.Με σύνεση και προσοχή!!

καλα του τα χω πει εκατομμυρια φορες αλλα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ο διονυσης εκει .τα δικα του.
Χεστηκε που λεμε για τα αλλα παιδακια αυτος θελει να τρεχει σαν τον "μονοσ στο σπιτι"που τρελαινετε καποια στιγμη και παει περα δωθε?ετσι ακριβως ομως. Shocked Shocked Shocked
Δεν θελει με τιποτα να τον κρατας ..με τιποτα ομως...μεγαλο πακετο Shocked

τιτικα ειδες?
μπραβο στην μυρσινη. : Very Happy Very Happy ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΜΕΙς ΤΩΡΑ θελουμε και τραμπολινο σας το ειπα?εχει φαει κολλημα που πηγαμε στο avenue και θελει να χοροπηδαει.ολο μου το δειχνει στο σπιτι.
εχω ενα πιο μικρο αλλα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτος θελει το μεγαλο. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 38 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Βιβήκα μου,σε καταλαβαίνω!Και μένα τα ίδια κάνει!Πήγαμε με το τραμ τις προάλλες και ηταν και ο άντρας μου μαζί και επειδή δεν τον αφήναμε να παίζει ανεξέλεγκτος έπεσε κάτω και έκλαιγε.Άντε να τον κάνεις καλά..
Και του εξηγώ πάντα ότι θα σε αφήσω κάτω χωρίς καρότσι αλλά θα είσαι ήσυχος αλλιώς δεν έχει!!
Αν κάνει αταξίες την επόμενη του εξηγώ ότι θα πάμε εκεί με το καρότσι γιατί χτες δεν έκανες καλά πράγματα.
Μιά,δύο πέντε δέκα αν του το εξηγήσεις,στο τέλος δεν θα το καταλάβει λες???
Όποτε κι αν το καταλάβει....
Και αν ας πούμε είναι ήσυχο παιδί θα το επιβραβεύσεις και θα του πεις.. Είδες??Σήμερα που άκουγες την μανούλα και ήσουν προσεκτικός ,αύριο θα πάμε βόλτα χωρίς καρότσι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,αγορομάνες να σας ρωτήσω και κάτι άλλο..
Πήγα χτες στο διαγνωστικό που θα κάνουμε τις εξετάσεις και μου έδωσαν κυπελάκι για την συλλογή ούρων.
Ετσι γίνεται???Όπως και εμείς οι μεγάλοι???Και πώς θα το καταφέρω αυτό???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια,αγορομάνες να σας ρωτήσω και κάτι άλλο..
Πήγα χτες στο διαγνωστικό που θα κάνουμε τις εξετάσεις και μου έδωσαν κυπελάκι για την συλλογή ούρων.

εγω παλι θα σου προτεινα να πας να του τα παρουν αυτοι τα ουρα.δυσκολα θα τα καταφερεις μονη σου.γιατι μπορει να βγαλει λαθος αποτελεσμα η δικια σου προσπαθεια

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια,αγορομάνες να σας ρωτήσω και κάτι άλλο..

εγω παλι θα σου προτεινα να πας να του τα παρουν αυτοι τα ουρα.δυσκολα θα τα καταφερεις μονη σου.γιατι μπορει να βγαλει λαθος αποτελεσμα η δικια σου προσπαθεια

Μου είπαν σε αυτό το διαγνωστικό ότι δεν μπορούν εκεί αν του τα πάρουν.Μου είπαν επίσης ότι πρέπει να το πλύνω πριν και στο δικό τους χωρο δεν χωράει γιατί είναι μεγάλο παιδάκι.
Να ρωτήσω κι αλλού,λες????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Περαστικούλια σας!!Τι έγινε πάλι??Λέτε να έχουμε έξαρση των ιώσεων??Το έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι οι ιώσεις πλακώνουν μαζί με τις ζέστες???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

Περαστικούλια σας!!Τι έγινε πάλι??Λέτε να έχουμε έξαρση των ιώσεων??Το έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι οι ιώσεις πλακώνουν μαζί με τις ζέστες???

ναι ε;μη μου λετε τετοια και ειχαμε ηρεμησει για καμποσο διαστημα.εμενα ρε αλικια μου ειχε πει η παιδιατρος να παω εκει στην βιοιατρικη να της παρουν δειγμα ουρων.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα πάρω σήμερα κιόλας να ρωτήσω κι αλλού!!Ευχαριστώ,Τιτίκα μου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Θα πάρω σήμερα κιόλας να ρωτήσω κι αλλού!!Ευχαριστώ,Τιτίκα μου!!!
και εμεις στο ιδιο το διαγνωστικο του πηρανε.
με κυπελακι σε αγορακι δεν ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Very Happy Very Happy Very Happy

ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
Να 'μαι πάλι!!!

Γεωργίτσα μου περαστικά στο ζουζουνάκι σου! Εύχομαι να ήταν κάτι πολύ σύντομο και τώρα να είναι περδικάκι!!!

Ευτυχία, κι εγώ θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσουμε το γιογιο και ενημερώνομαι συνεχώς για το θέμα! Θέλει παρα πολύ υπομονή διαβάζω και καλό θα ήταν αν δεν είσαι εσύ σε τέτοια φάση τώρα, να το αφήσεις για αργότερα. Όχι τίποτα άλλο! Θα στραβώσει μετά κι ο μικρός σου και δεν θα το δέχεται με τίποτα! Φιλικά πάντα......

Τιτικάκι μου, υπομονήηηηηηηηηηηη! Είναι πολύ καλή ιδέα αυτή να φοράτε όλοι τα γυαλιά σας στο σπίτι μπας και το δει και η Μυρσινούλα σαν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Διαβάζω για φραουλίτσες....Τελικά όλες δίνετε, ε;;; Εγώ γιατί θυμάμαι οτι η παιδίατρος μου είπε μετά τα 3;;; Θα την ξαναρωτήσω μάλλον!

Αλικάκι μου σ' ευχαριστώ για τα περαστικά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 38 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια μου...
αλικακι εμεις οταν καναμε τις εξετασεις ουρων πηραμε απο το φαρμακειο κατι αυτοκολλητα σακουλακια και ετσι τα συλλεξαμε,δεν νομιζω να καταφερεις με το ποτηρακι,εδω ολοκληρο γιο-γιο και δεν κανουν και θα κανει στο ποτηρακι....
σημερα το παμε πιο χαλαρα....εχει αρχισει και κρατιεται πολυ ωρα ,μπορει και 2-3 ωρες...σημερα μου ελεγε "κακα μαμα" ,καθοτανε στο γιο-γιο αλλα δεν εκανε τιποτα,αλλα δεν τα εκανε ουτε κατω(αυτο μπορει να εγινε τουλαχιστον 10 φορες ολο το πρωϊ)...τελικα ηρθε η ωρα του υπνου και του εβαλα πανα...αντε να δω και το απογευμα πως θα παει το θεμα...και εχω αγχωθει κιολας μηπως επειδη τα κραταει πολυ ωρα μην παθει κατι...
εντομεταξυ μου εκανε ενα χουνερι το βραδυ...3:30 με 7:30 ξυπνιος...κοντεψα να παθω εγκεφαλικο...και πανω που νομιζα οτι ειχε κοιμηθει αρχιζε το μαμα,μαμα και τα κλαμματα εντελει 7:30 η ωρα τον πηρα και ξαπλωσαμε στον καναπε και κοιμηθηκε στο δευτερολεπτο

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο δικος μου τις φραουλες δεν τις θελει με τιποτα...
επισης χθες του εδωσα 1η φορα μηλο σε κομματακια και εφαγε λιγο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις