Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις πλεον κοιμομαστε με φανελακι μονο και μια πολυ πολυ ψηλη κουβερτα βαμβακερη

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
με φανελακι μονο απο τωρα?θερμη γυναικα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς εδώ και μια εβδομάδα σκεπαζόμαστε με κουβερτούλα.Από χθες το βράδυ του έβγαλα και το μακρυμάνικο και του φόρεσα καλοκαιρινή πιτζαμούλα επάνω και κάτω μακρύ.Την κουβέρτα δεν την σκεπάζεται πλέον.Έτσι κι αλλιώς στο δωμάτιο χθες το βράδυ η θερμοκρασία ήταν 26 βαθμούς!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:με φανελακι μονο απο τωρα?θερμη γυναικα.

εχουμε αρκετη ζεστη στο σπιτι ασε.ειναι θεμα μονωσης που πρεπει να κανουμε επειγοντως φετος στο σπιτι

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου.
γεωργια μου ειδα τις φωτο και πολυ μου αρεσαν Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ο γαβριλακος εγινε τρελο φατσονακι λεμε. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
στεφανια κολυμπι ε?πολυ καλο αυτο ,θελω και εγωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 215994
εμεις χτες τα ιδια ,εχω φρικαρει που ειμαστε μεσα,παιδικη δεν παμε μην κολλησουμε κανα παιδακι.Και αντε τωρα να απασχολησεις τον Διονυση.Χτες τον αφησα να με ζωγραφισει...μου εκανε τραιμπαλ οπου φαινοτανε δερμα και εκανε και κανα μισαωρο καταδυσεις στην μπανιερα,οπου μολις τον εβγαλα,γιατι πλεον σηκωνετε ,χαιρεταει σαν τους Ολυμπιονικες και μετα ξαναβουταει,πιαστηκε απο την πορτα ρε και δεν την αφηνε λεμε για να βγουμε.Καλα οτι ειχα γινει παπι δεν το συζητω.

Με εβγαλε νοκ αουτ και αυτος ακομα εκει,ταλιμπανια. Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.
γεωργια μου ειδα τις φωτο και πολυ μου αρεσαν Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ο γαβριλακος εγινε τρελο φατσονακι λεμε. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
στεφανια κολυμπι ε?πολυ καλο αυτο ,θελω και εγωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 215994
εμεις χτες τα ιδια ,εχω φρικαρει που ειμαστε μεσα,παιδικη δεν παμε μην κολλησουμε κανα παιδακι.Και αντε τωρα να απασχολησεις τον Διονυση.Χτες τον αφησα να με ζωγραφισει...μου εκανε τραιμπαλ οπου φαινοτανε δερμα και εκανε και κανα μισαωρο καταδυσεις στην μπανιερα,οπου μολις τον εβγαλα,γιατι πλεον σηκωνετε ,χαιρεταει σαν τους Ολυμπιονικες και μετα ξαναβουταει,πιαστηκε απο την πορτα ρε και δεν την αφηνε λεμε για να βγουμε.Καλα οτι ειχα γινει παπι δεν το συζητω.

καλημερα .χαχαχαχαχαχα πλακα εχετε πολυ

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Πρωινές βλέπω σήμερα! Cool Τι μου κάνετε;

Λοιπόν, εμείς φαίνεται πως έχουμε καλύτερη μόνωση, αφού το σπίτι μέσα είναι ακόμα πολύ δροσερό. Όταν έρχεσαι απ' έξω είναι σαν να έχει air condition. Οπότε το βράδυ φοράει ακόμα τις μακρυμάνικες πυτζαμούλες της και από πάνω τη σκεπάζω με χειμωνιάτικη κουβερτούλα. Βέβαια ξεσκεπάζεται συνεχώς. Εγώ ακόμα το θέλω το πάπλωμα (η μικρή όμως όχι γιατί όταν της το έβαλα το πέταξε κατευθείαν).

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Πρωινές βλέπω σήμερα! Cool Τι μου κάνετε;

Λοιπόν, εμείς φαίνεται πως έχουμε καλύτερη μόνωση, αφού το σπίτι μέσα είναι ακόμα πολύ δροσερό. Όταν έρχεσαι απ' έξω είναι σαν να έχει air condition. Οπότε το βράδυ φοράει ακόμα τις μακρυμάνικες πυτζαμούλες της και από πάνω τη σκεπάζω με χειμωνιάτικη κουβερτούλα. Βέβαια ξεσκεπάζεται συνεχώς. Εγώ ακόμα το θέλω το πάπλωμα (η μικρή όμως όχι γιατί όταν της το έβαλα το πέταξε κατευθείαν).

καλημερα κοριτσακι μου.παπλωμα Shocked εισαι τρελη;πως το αντεχεις;ενταξει για ττην μικρη αν εχετε δροσια εισαι οκ με τις πιτζαμες αλλα την κουβερτα την χειμωνιατικη βγαλτην

τουρτιτσα

τουρτιτσα
στεφανια κολυμπι ε?πολυ καλο αυτο ,θελω και εγωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

καλημερα κοριτσακι μου.παπλωμα Shocked εισαι τρελη;πως το αντεχεις;ενταξει για ττην μικρη αν εχετε δροσια εισαι οκ με τις πιτζαμες αλλα την κουβερτα την χειμωνιατικη βγαλτην

Χαχαχαχ! Σου λέω έχουμε πολλή δροσιά μέσα στο σπίτι. Εγώ το πάπλωμα ακόμα το χρειάζομαι. Στη μικρή το έχω βγάλει αφού δεν το ήθελε... Και φοβάμαι πως θα κρυώσει και η μικρή αν την αφήσω με λεπτή κουβερτούλα... Λες να είμαι τόσο υπερβολική; Rolling Eyes

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Χαχαχαχ! Σου λέω έχουμε πολλή δροσιά μέσα στο σπίτι. Εγώ το πάπλωμα ακόμα το χρειάζομαι. Στη μικρή το έχω βγάλει αφού δεν το ήθελε... Και φοβάμαι πως θα κρυώσει και η μικρή αν την αφήσω με λεπτή κουβερτούλα... Λες να είμαι τόσο υπερβολική; Rolling Eyes
και εγω σαν και εσενα ειμαι αλλα αφου βλεπεις οτι την πεταει εντελως την κουβερτα σημαινει οτι δεν την θελει.βαλτης μια πικε κουβερτουλα δε θα κρυωσει μη φοβασαι

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Χαχαχαχαχ! Ε, μα κλεισμένο μέσα το παιδί, λογικό είναι να κάνει τις ταλιμπανιές του! Η δικιά μου χτες έβγαλε νοκ άουτ τη μαμά μου μιας και αποφάσισε πως δε νύσταζε το μεσημέρι και αντ' αυτού χοροπηδούσε και χόρευε όλη την ώρα! Λες να την πείραξε η άνοιξη; Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εγω σαν και εσενα ειμαι αλλα αφου βλεπεις οτι την πεταει εντελως την κουβερτα σημαινει οτι δεν την θελει.βαλτης μια πικε κουβερτουλα δε θα κρυωσει μη φοβασαι
Καλέ η μικρή πετούσε τα πάντα ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο λέμε! Εξάλλου αν θυμάσαι τότε μέσα στην παγωνιά έβγαζε και τα ρούχα της και κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι για κανα 30' μόνο με την πάνα! Βράζει το αίμα της σαν του πατέρα της... Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κρυώσει, σωστά; Θα της αφήσω λίγο ακόμα την κουβερτούλα και επειδή σιγά-σιγά μοιραία θα ζεστάνει και μέσα στο σπίτι, τότε λέω να βάλουμε την πικέ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου αποχωρώ, να έχετε μια όμορφη μέρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 417472

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κοριτσάκια, τι μου κάνετε?
Εμείς σχετικά καλά, λίγο νοκ ουτ λόγο δουλείας αλλά δεν βαριέσαι. Περιμένω πως και πως το Σ/Κ να αράξουμε σε καμία παραλία με τον μικρό. Laughing

Mamavino περαστικά μωρέ, πολύ πίκρα για τα μικρά (και για την μαμά) να έχει τέτιο καιρό και να πρέπει να είστε κλεισμένοι σπίτι....

Εγώ εχθές αξιώθηκα να βγάλω το πάπλωμα του μικρού (είχαμε 27 βαθμούς το βράδυ Shocked ) και του έχω τώρα ένα σεντονάκι και μία κουβερτούλα. Πιτζάμες μακρύ παντελονάκι και κοντό μπλουζάκι.

Άσχετο αλλά έχω να δηλώσω αγανακτισμένη μάνα, μιας και το αγαπητό χωριό που μένουμε ΔΕΝ έχει ούτε μια κούνια!!! και αναγκαζόμαστε κάθε φορά να μεταναστεύουμε με το αμάξι για να πάμε παιδική χαρά σε άλλα χωριά. Η πεθερά μου δεν οδηγεί, οπότε μόνο Σ/Κ κούνιες ο μικρός. ΟΠΟΤΕ τα πήρα κρανίο και άρχισα το ψάξιμο για να φτιάξουμε μια παιδική χαρά, μπροστά στο σπίτι της πεθεράς μου, μιας και ο μικρός είναι όλη μέρα εκεί. Όχι δεν είμαστε large αλλά βρήκα με 200,00€ κούνια, τραμπάλα, τσουλήθρα και sandkasten (δεν ξέρω πώς λέγετε στα Ελληνικά, σας βάζω Φώτο) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και ζω με την ελπίδα να ξεσαλώνει όλη μέρα εκεί και να κοιμάται πριν τα μεσάνυχτα Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες και τα πηρες αυτα.θα ξεσαλωσει λεμε ,παιδικη χαρα στο σπιτι?
το καλυτεροτεροοοοοοοοοοοοοοοοοο

εμεις κοιμομαστε με καλοκαιριονο πιτζαμακι απο χτες και ενα σεντονακι απο πανω που το πεταει και αυτο.

του ειχα αγορασει καθισμα λεκανης για να μαθει και στην τουαλετα να καθετε.
θεωρησε σωστο να το περασει κολλαρο στο κεφαλι του και ναι ΦΡΑΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αναγκαστηκαμε να το κοψουμε με πριονακι για να του το βγαλουμε απο το κεφαλι.(ενιωσα μεσα στον τρομο μου και περηφανη ΜΑΜΑ γιατι εχω κανει το ιδιο 1η Δημοτικου με καθισμα παιδικο ομως στο σχολειο)ευτυχως που ηταν και ο αντρας σπιτι γιατι ακομα κολλαρο θα το φοραγε ο Διονυσης.
Very Happy Very Happy Very Happy

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamavivo έγραψε:

αναγκαστηκαμε να το κοψουμε με πριονακι για να του το βγαλουμε απο το κεφαλι.(ενιωσα μεσα στον τρομο μου και περηφανη ΜΑΜΑ γιατι εχω κανει το ιδιο 1η Δημοτικου με καθισμα παιδικο ομως στο σχολειο)ευτυχως που ηταν και ο αντρας σπιτι γιατι ακομα κολλαρο θα το φοραγε ο Διονυσης.

Μιλάμε κλαίω Laughing Laughing Laughing Laughing απλά δεν υπάρχει ο γιόκας σου.

Εμένα πάλι πρέπει να μπήκε στην προ εφηβεία...την τρίτη ήμασταν βόλτα και του λέω πάμε σπίτι να πάρουμε κάτι πράγματα για να πάμε στην νονά σου. Μου λέει (στην δική του γλώσσα) κάτι σαν "με έχει πρήξει ρε μάνα". Με το που φτάνουμε σπίτι αρχίζει τα καντήλια (πάλι εννοείτε στην γλώσσα του) και να μου κάνει κάτι χειρονομίες και να με κράζει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 606100 εν ολίγης με το που τελείωσε να με κράζει περνεί πιπίλα και ντουντου (το πανάκι μας) και πάει ντουγρου στο δωμάτιο του και για ύπνο. Έτσι απλά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 966307
Ξέρετε που λένε the terrible 2 and the horrible 3 ε αυτό είναι just the beginning ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 4872

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:ΑΧ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες και τα πηρες αυτα.θα ξεσαλωσει λεμε ,παιδικη χαρα στο σπιτι?

εμεις κοιμομαστε με καλοκαιριονο πιτζαμακι απο χτες και ενα σεντονακι απο πανω που το πεταει και αυτο.

Xaxaxaxxaxaxxxaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxa....απίστευτος ο Διονυσάκος!!!!
Τι να κάνει ρε ο άνθρωπος;;;Βαρέθηκε τόσες μέρες να τα κάνει και σου λέει "Δε μας παρατάς ρε μάνα; Παίρνω καπελάκι το καθισματάκι μου και φεύγω"!!! Ε, το ζουζουνάκι!!!Δεν παίζεται!!!!

Sot2010

Sot2010
Sbani έγραψε:
Μιλάμε κλαίω Laughing Laughing Laughing Laughing απλά δεν υπάρχει ο γιόκας σου.

Εμένα πάλι πρέπει να μπήκε στην προ εφηβεία...την τρίτη ήμασταν βόλτα και του λέω πάμε σπίτι να πάρουμε κάτι πράγματα για να πάμε στην νονά σου. Μου λέει (στην δική του γλώσσα) κάτι σαν "με έχει πρήξει ρε μάνα". Με το που φτάνουμε σπίτι αρχίζει τα καντήλια (πάλι εννοείτε στην γλώσσα του) και να μου κάνει κάτι χειρονομίες και να με κράζει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 606100 εν ολίγης με το που τελείωσε να με κράζει περνεί πιπίλα και ντουντου (το πανάκι μας) και πάει ντουγρου στο δωμάτιο του και για ύπνο. Έτσι απλά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 966307
Ξέρετε που λένε the terrible 2 and the horrible 3 ε αυτό είναι just the beginning ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 21 4872

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα....άλλος απίστευτος απο 'κει!!! Δεν παίζονται λέμε τα ζουζούνιαααααααααα........

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΑΧ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες και τα πηρες αυτα.θα ξεσαλωσει λεμε ,παιδικη χαρα στο σπιτι?

Xaxaxaxxaxaxxxaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxa....απίστευτος ο Διονυσάκος!!!!
Τι να κάνει ρε ο άνθρωπος;;;Βαρέθηκε τόσες μέρες να τα κάνει και σου λέει "Δε μας παρατάς ρε μάνα; Παίρνω καπελάκι το καθισματάκι μου και φεύγω"!!! Ε, το ζουζουνάκι!!!Δεν παίζεται!!!!

αχαχαχχαχαχ καλοοοοοοοοοοοοοο
λες να το σκεφτηκε ετσι?αχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα
sbani αυτο που καντηλιαζουν στα σουαχιλι δεν ειναι απιστευτο?αχαχαχαχχααχχαχα.
τωρα οταν δεν θελει κατι μου λεει με υφος"γειαααααααα"και καλα αντε γεια?ουστ απο εδω?κατι τετοιο εννοει παντως.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα πλακα εχουν

τουρτιτσα

τουρτιτσα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα για ποιον να γελασω πρωτα για την μαμα ή για τον γιο?

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Sbani έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια, τι μου κάνετε?
Εμείς σχετικά καλά, λίγο νοκ ουτ λόγο δουλείας αλλά δεν βαριέσαι. Περιμένω πως και πως το Σ/Κ να αράξουμε σε καμία παραλία με τον μικρό. Laughing

Mamavino περαστικά μωρέ, πολύ πίκρα για τα μικρά (και για την μαμά) να έχει τέτιο καιρό και να πρέπει να είστε κλεισμένοι σπίτι....

Εγώ εχθές αξιώθηκα να βγάλω το πάπλωμα του μικρού (είχαμε 27 βαθμούς το βράδυ Shocked ) και του έχω τώρα ένα σεντονάκι και μία κουβερτούλα. Πιτζάμες μακρύ παντελονάκι και κοντό μπλουζάκι.

Άσχετο αλλά έχω να δηλώσω αγανακτισμένη μάνα, μιας και το αγαπητό χωριό που μένουμε ΔΕΝ έχει ούτε μια κούνια!!! και αναγκαζόμαστε κάθε φορά να μεταναστεύουμε με το αμάξι για να πάμε παιδική χαρά σε άλλα χωριά. Η πεθερά μου δεν οδηγεί, οπότε μόνο Σ/Κ κούνιες ο μικρός. ΟΠΟΤΕ τα πήρα κρανίο και άρχισα το ψάξιμο για να φτιάξουμε μια παιδική χαρά, μπροστά στο σπίτι της πεθεράς μου, μιας και ο μικρός είναι όλη μέρα εκεί. Όχι δεν είμαστε large αλλά βρήκα με 200,00€ κούνια, τραμπάλα, τσουλήθρα και sandkasten (δεν ξέρω πώς λέγετε στα Ελληνικά, σας βάζω Φώτο) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και ζω με την ελπίδα να ξεσαλώνει όλη μέρα εκεί και να κοιμάται πριν τα μεσάνυχτα Laughing
200 ευρω και κουνια και τσουληθρα και την αμοδοχο και την τραμπαλα?απο που?

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τουρτιτσα έγραψε:

Λοιπόν: αμοδόχο http://www.mytoys.de/Pinolino-Sandkasten-Leonie/Sandkasten-Sandspielzeug/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07.01.03/2327620

τραμπάλα: http://www.mytoys.de/Hudora-Karussell-Wippe-HD-200/Schaukeln-Rutschen/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.sp.ca01.28.08.04/2361555

τσουλήθρα: http://www.mytoys.de/Smoby-Rutsche-KS-150-cm-Rutschl%C3%A4nge/Rutschen/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07.02/1842406

κούνια: http://www.mytoys.de/Sicherheitsschaukel-3-in-1/Schaukeln/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07.10.03/1510391
ένας θείος θα μας φτίαξει την βάση που θα κρέμετε.

Το συγκηκριμενο e-shop έχει 15,00 μεταφορικά αλλά για καινουργίος πελάτες έχει κωδικό -10€.

Αγορομάνες δεν μου λέτε τι παπουτσάκια πήρατε για το καλοκαίρι?
Εγώ του πείρα αυτά: http://www.next.co.uk/x492862s5#809582x49
αλλά δυστηχώς δεν του κάνουνε (αν και σοστό νούμερο, έχουνε κάπος κοντή φόρμα. και του πείρα και αυτά http://www.next.co.uk/g37618s8#833402g37 (στην αρχή ούρλιαζε με το που του τα έβαλα, αλλα με το που συνήθησε το στρινγκ στα δάχτυλα τα έδειχνε περίφανα σε όποιον περνούσε). τώρα θέλω καποιά που να μπορεί να παίζει όλη μέρα, αλλά να πέρνουνε αέρα και να μήν είναι ανοιχτά μπροστά και να μην είναι πολύ κουμουτσες δεν νομίζω να ζητάω πολλά έέέέέ Laughing
βρίκα αυτά: http://www.mytoys.de/kamik-KAMIK-Kinder-Sandalen/Outdoorschuhe/Baby-Jungen-Gr-17-26/KID/de-mt.sh.ca01.03.10/2182614 η αυτά http://www.childsplayclothing.co.uk/footwear/timberland-baby-boys-blue-beach-sandals.html ακούω γνώμες???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sbani έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:

Λοιπόν: αμοδόχο http://www.mytoys.de/Pinolino-Sandkasten-Leonie/Sandkasten-Sandspielzeug/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07.01.03/2327620

τραμπάλα: http://www.mytoys.de/Hudora-Karussell-Wippe-HD-200/Schaukeln-Rutschen/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.sp.ca01.28.08.04/2361555

τσουλήθρα: http://www.mytoys.de/Smoby-Rutsche-KS-150-cm-Rutschl%C3%A4nge/Rutschen/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07.02/1842406

κούνια: http://www.mytoys.de/Sicherheitsschaukel-3-in-1/Schaukeln/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07.10.03/1510391
ένας θείος θα μας φτίαξει την βάση που θα κρέμετε.

Το συγκηκριμενο e-shop έχει 15,00 μεταφορικά αλλά για καινουργίος πελάτες έχει κωδικό -10€.

Αγορομάνες δεν μου λέτε τι παπουτσάκια πήρατε για το καλοκαίρι?
Εγώ του πείρα αυτά: http://www.next.co.uk/x492862s5#809582x49
αλλά δυστηχώς δεν του κάνουνε (αν και σοστό νούμερο, έχουνε κάπος κοντή φόρμα. και του πείρα και αυτά http://www.next.co.uk/g37618s8#833402g37 (στην αρχή ούρλιαζε με το που του τα έβαλα, αλλα με το που συνήθησε το στρινγκ στα δάχτυλα τα έδειχνε περίφανα σε όποιον περνούσε). τώρα θέλω καποιά που να μπορεί να παίζει όλη μέρα, αλλά να πέρνουνε αέρα και να μήν είναι ανοιχτά μπροστά και να μην είναι πολύ κουμουτσες δεν νομίζω να ζητάω πολλά έέέέέ Laughing
βρίκα αυτά: http://www.mytoys.de/kamik-KAMIK-Kinder-Sandalen/Outdoorschuhe/Baby-Jungen-Gr-17-26/KID/de-mt.sh.ca01.03.10/2182614 η αυτά http://www.childsplayclothing.co.uk/footwear/timberland-baby-boys-blue-beach-sandals.html ακούω γνώμες???

μου αρεσουν και τα δυο παρα πολυυυυυυυυυυυυυυ
Very Happy Very Happy πως παραγγελνεις απο εκει?\
γαμωτο δεν ξερω να ψωνιζω απο εξωτερικο Very Happy Very Happy θελει καρτα ή paypall?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις