Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
683 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 683 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
happiness έγραψε:εμενα ο δικος μου δεν θελει στο δωματιο μας,αν καμια φορα ξυπνησει(νυχτα )και θελει παρεα,ξαπλωνουμε μαζι στον καναπε

Κι εμείς απο τον καναπέ ξεκινήσαμε αλλά ο άντρας μου στεναχωριόταν οτι στριμωχνόμαστε και είπε να πάμε στο κρεβάτι. Τώρα κοιμάμαι με τον γιο μου και ο άντρας μου μόνος του........ Embarassed Embarassed Embarassed
γιατι ρε?
κοιμηθητε ολοι μαζι ,μεχρι να του παρετε κρεβατακι.κριμα ειναι.

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:[

γιατι ρε?

Σου είχα πει και παλιότερα ρε Βιβίκο...ο άντρας μου φοβάται να μην τον πλακώσει, του είχα πει και για την παιδίατρο που μου 'χε πει οτι δεν είναι καλό αυτό γιατί το παιδί δεν πρέπει να εισπνέει αυτά που εκπνέουμε, και ο δικός μου τα έχει κάνει ΚΑΝΟΝΑ και δεν θέλει. Οπότε αφού πλέον το παιδί είναι απόλυτα συνεννοήσιμο πρέπει να του εξηγήσω και να τον κάνω να το δεχτεί.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

γιατι ρε?

Σου είχα πει και παλιότερα ρε Βιβίκο...ο άντρας μου φοβάται να μην τον πλακώσει, του είχα πει και για την παιδίατρο που μου 'χε πει οτι δεν είναι καλό αυτό γιατί το παιδί δεν πρέπει να εισπνέει αυτά που εκπνέουμε, και ο δικός μου τα έχει κάνει ΚΑΝΟΝΑ και δεν θέλει. Οπότε αφού πλέον το παιδί είναι απόλυτα συνεννοήσιμο πρέπει να του εξηγήσω και να τον κάνω να το δεχτεί.....
αγορασετε του κρεβατακι,θα το δεχτει πολυ ευκολα .ή τουλαχιστον στρωμα για αρχη στο δωματιο του.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

γιατι ρε?

αγορασετε του κρεβατακι,θα το δεχτει πολυ ευκολα .ή τουλαχιστον στρωμα για αρχη στο δωματιο του.

Μωρε είναι που θέλουμε ν' αλλάξουμε τις μπλακονόπορτες και ν' ασβεστώσουμε γι' αυτό το έχω καθυστερήσει. Δεν θέλω να του βάλω καινούργια έπιπλα και μετά να τρυπάμε και να γίνουν χάλια......

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

γιατι ρε?

Μωρε είναι που θέλουμε ν' αλλάξουμε τις μπλακονόπορτες και ν' ασβεστώσουμε γι' αυτό το έχω καθυστερήσει. Δεν θέλω να του βάλω καινούργια έπιπλα και μετά να τρυπάμε και να γίνουν χάλια......
οκ τοτε καντε τις δουλειες σας και μετα.
φετος θα τις κανετε?αχαχχαχαχαχαχχαχ

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εχετε γραψει παρα πολλα δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα...
εμεις τραπεζακι εχουμε απο το jumbo μας το εφεραν στην βαπτιση και ειναι με τα cars ...στην αρχη του αρεσε πολυ τωρα δεν πολυκαθεται...
βιβικα αν τα 300€ ειναι για την κοπελα που ελεγες,ειναι παρα πολλα επεσαν τα αυτια μου...αν ειναι ετσι το κανω κι εγω αυτο και δεν χρειαζεται να ψαχνω δουλεια

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

φετος θα τις κανετε?αχαχχαχαχαχαχχαχ[/quote]

Έτσι θέλω να πιστεύω!!! scratch scratch scratch scratch

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

φετος θα τις κανετε?αχαχχαχαχαχαχχαχ

Έτσι θέλω να πιστεύω!!! scratch scratch scratch scratch [/quote]
αχαχχαααχχα .

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αληθεια σε ποια ηλικια τα βαζουν σε μονο κρεββατι...???
εμας η κουνια του γινεται κανονικο μονο κρεββατι που μπορει να εχει μεχρι την εφηβεια...

Sot2010

Sot2010
happiness έγραψε:αληθεια σε ποια ηλικια τα βαζουν σε μονο κρεββατι...???
εμας η κουνια του γινεται κανονικο μονο κρεββατι που μπορει να εχει μεχρι την εφηβεια...

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας κανόνας....Σίγουρα θα συνεχίσεις να βάζεις προστατευτικό στο πλάι.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας κανόνας....Σίγουρα θα συνεχίσεις να βάζεις προστατευτικό στο πλάι.....
δεν υπαρχει οντως κανονας.οποτε δεις ετοιμο το παιδι να το δεχτει.και παντα προστατευτικο καγκελο.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις ενα διαστημα ειχαμε κατεβασει και το καγκελο,μετα το εβγαλα και εβαλα προστατευτικο,αλλα μετα τη μετακομιση το βαλαμε παλι...καλυτερα ετσι,πριν το ειχε βρει παιχνιδι και ολη την ωρα σηκωνοτανε

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως ξαναλεω οτι δεν αγχωνομαι καποια στιγμη θα παει και στο κρεβατι της και στο δωματιο της.να μπω στη διαδικασια τωρα που εργαζομαι να ξυπναω 4-5 φορες μες τη νυχτα δε θα το κανω

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι και εγώ τι έγινε βρε κορίτσια έχω τόσο πολύ καιρό να μπω που εγώ εμεινα στο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 το 1ο.....χιχιχι τι να κάνουμε?να που ξαναμπήκα και δεν νομίζω να λείψω τόσο πολύ!!!!!!!Να θέσω λοιπόν και εγώ ενα ερωτηματάκι:πόσο βάρος έχουνε τα αγοράκια σας από 20-22 μηνών?εμείς είμασυε 15500 και όλοι μας λένε χοντρούληδες

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω παντως ξαναλεω οτι δεν αγχωνομαι καποια στιγμη θα παει και στο κρεβατι της και στο δωματιο της.να μπω στη διαδικασια τωρα που εργαζομαι να ξυπναω 4-5 φορες μες τη νυχτα δε θα το κανω
αυτο κανω εγω ...ανελλιπως.αν καποιες νυχτες κοιμαται σερι δεν το πιστευωωωωω.
αλλα γενικως ενταξει κοιμαται .και το εχω συνηθισει να σηκωνομαι ,εστω και για να τσεκαρω αν ειναι σκεπασμενος

τωρα που ειπα σκεπασμενος.
σκεφτομαι να του παρω λεπτο κουβερλι γιατι παπλωμα τελος δεν μπορει και οι κουβερτουλες ειναι χοντρες.και ζεσταινετε.εχει και πολυ μαλλι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
argyro 2 έγραψε:Να μαι και εγώ τι έγινε βρε κορίτσια έχω τόσο πολύ καιρό να μπω που εγώ εμεινα στο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 το 1ο.....χιχιχι τι να κάνουμε?να που ξαναμπήκα και δεν νομίζω να λείψω τόσο πολύ!!!!!!!Να θέσω λοιπόν και εγώ ενα ερωτηματάκι:πόσο βάρος έχουνε τα αγοράκια σας από 20-22 μηνών?εμείς είμασυε 15500 και όλοι μας λένε χοντρούληδες

εμεις 20 μηνων ειμασταν 14 αλλα τωρα ψηλωσε και αδυνατισε απο οτι τσεκαρα.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια γρήγορη καλησπέρα και από μένα... κοριτσάκια μου... να απαντήσω στα γρήγορα...

Αργυρω μου... ξανακαλώςόρισες.... το βάρος κούκλα μου σε ένα παιδάκι είναι υποκειμενικό, εξαρτάται και από ύψος και το φύλο. εμείς είμαστε 15,500 περίπου στα κιλά αλλά είμαστε 92 πόντους δεν είναι καθόλου χοντρός... ίσα ίσα έχει λίγο κοιλίτσα αλλά τα πλευρακια του φαίνονται κονικά και δεν έχει καθόλου δίπλες στα πόδια και στα χέρια...να φανταστείς ότι δεν είναι ούτε καν στην ανώτατη καμπύλη ανάπτυξης... ενώ αν ήταν κοριτσάκι θα τα είχε ξεπεράσει κατα πολύ... αν ήταν επίσης 80 πόντους θα ήταν πολύ παχολούλη... αλλά αν δεν ανησυχεί ο γιατρός σου μην αγχώνεσαι γερά να είναι και αυτά θα αλλάξουν... Wink

Hapiness μου για την ηλικία που είναι να μεταφερθεί και το πως είναι όλα τόσο υποκειμενικά και θα εξαρτηθούν σε πολλά από τα ίδια τα παιδάκια και τις συνθήκες... αλλά αν θέλεις για μια ακόμη γνώμη είχα βρει και είχα γράψει κάπου εδώ στην βιβή για το τι λέει η νταντα πρώτων βοηθείων για το πότε και το πως θα πεταφερθεί ένα παιδί από την κούνια στο κρεβάτι, αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σωστό και λάθος αν η οικογένεια έχει βρει τις ισορροπίες της και είναι όλοι ευτυχισμένοι... Wink Wink

Τα φιλιά μου σε όλες θα τα πούμε το βράδυ...
Τιτίκα περιμένουμε να μας πεις τι είπε ο ντοκ!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 417472

τουρτιτσα

τουρτιτσα
δεν υπαρχει κανονας μωρε οποτε καταλαβεις οτι ειναι ετοιμο το παιδι.την μεγαλη την εβγαλα 25-26 μηνων για ημουν εγκυος και δεν μπορουσα να την σηκωνω απο την κουνια.τωρα την μικρη λεω να την αφησω οσο παει,κανει και ατσαλο υπνο.

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia. ta diavazw olla alla den prolavainw kai na grapsw,... tha apantisw se oti thimamai...

opos kserete ti mama den tin exw edw kai tin pethera mou den tin empisteuomai poli, parol'auto prin gennisw fetos vgename me ton andra mou gia kanena fagito, cinema alla mono afou eixe koimithei i mikri SPITI MAS. to theorw simantiko esto kai mia sto toso gia mia wra na kanoume kai kati mono me 5on andra mas... oso gia to poso kala ta pame me ta petherika, na rotisw me tous petherous pos ta pate? o dikos mou leei oti ton snomparw giati eimai tipiki mazi tou k den exoume katsi pote ma milisoume oi duo mas.... akrivos ta logia tou... rotaw pali san ti na pw mazi tou???? akoma kai me ton patera mou milame kathe 1-2 mines kai tote 5 lepta. me tin mama ta leme kathe eudomada apo mia wra kai...

crazy mommy me to kalo kai pali. megalonei siga siga. kai oti eisai arosti min se anisixei. mia xara tha einai to mwro. sti melina sto telos prwtou triminou eixa 7 meres pireto kai alles 10 eimoun arosti kai koita twra to zouzouni ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 215994 makari na sou vgei isixo to deutero, etsi elega kai'gw alla den to vlepw... poli paraponiaris o mikros...

i melina koimatai se krevati apo prin gennisw. fovomoun oti tha diskoleuto na tin mathw kai omos mia xara eimaste. koimatai to idio kala. pali kala giati tha eixame provlima me to mwro twra... apo 20 imeron koimatai sti kounia sto domatio tou giati den thelei oute poli fws, oute fasaria, kai xoro... ta panta ton pirazoun (o paraponiaris) Razz

den thimamai ti allo sizitisate..... Sad

kai'gw den exw kanonisei akoma se poio paidiko tha tin paw. tha prepei na paw na dw sindoma afou thelw na ksekinisei to septemvrio.... episis thelw na kopsoume tin pana siga siga, idi thelei na tin vgalei, me to zori tis tin vazw... exoume arxisei kai pame parko to prwi. polu xeretai. me to pou akouei tsoulithra arxizei "toulita, toulita, toulita" mexri na ftasoume. kala pou einai dipla to parko Smile fetos paizei kai me ta kouvadakia ston amo pou den mporouse perisi. teleia tha perasoume to kalokairi sti paralia ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 215994

teleutaio twra prin ta dialei ola i melina, tin imera genethlion tis, 3 iouniou, exoume vaftisi Rolling Eyes 8 to vradi. thelame na kalesoume kosmo spiti ekino to apogeuma afou me to mwro diskolo na vgoume. twra omos ti lete na tin giortasoume tin proigoumeni, savato i kiriaki prwi?

filakia polla

lenaki1982

Sot2010 έγραψε:Αχ, Τιτικάκι και Λενάκι πόσο χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλες χαζομαμάδες που κοιμούνται με τα παιδάκια τους!!!
Και δεν κόβεται αυτή η συνήθεια ρε κορίτσια.....πρέπει όμως! Αλλά πώς;;;;
Εγώ σκέφτηκα να του πάρω κανονικό κρεβάτι γιατί έτσι όπως συνήθισε στην άπλα δεν ξαναγυρνάει με τίποτα στο κρεβατάκι του!
το θέμα είναι ότι εγώ την έχω σε κανονικό κρεβάτι εδώ και κάτι μήνες...μόνο στην αρχή ενθουσιαστηκε... μετα τέρμα...

lenaki1982

mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
happiness έγραψε:εμενα ο δικος μου δεν θελει στο δωματιο μας,αν καμια φορα ξυπνησει(νυχτα )και θελει παρεα,ξαπλωνουμε μαζι στον καναπε

Κι εμείς απο τον καναπέ ξεκινήσαμε αλλά ο άντρας μου στεναχωριόταν οτι στριμωχνόμαστε και είπε να πάμε στο κρεβάτι. Τώρα κοιμάμαι με τον γιο μου και ο άντρας μου μόνος του........ Embarassed Embarassed Embarassed
γιατι ρε?
και εμείς όλοι μαζί!!!

αν κάνουμε και άλλο παιδάκι τότε ο μπαμπάς θα πάει στο παιδικό.... Laughing Laughing Laughing

lenaki1982

argyro 2 έγραψε:Να μαι και εγώ τι έγινε βρε κορίτσια έχω τόσο πολύ καιρό να μπω που εγώ εμεινα στο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 το 1ο.....χιχιχι τι να κάνουμε?να που ξαναμπήκα και δεν νομίζω να λείψω τόσο πολύ!!!!!!!Να θέσω λοιπόν και εγώ ενα ερωτηματάκι:πόσο βάρος έχουνε τα αγοράκια σας από 20-22 μηνών?εμείς είμασυε 15500 και όλοι μας λένε χοντρούληδες
να σου πω εγώ που έχω κοριτσάκι??? 12200

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κουκλες και απο εμενα.Λοιπον εμενα η μικρη ειναι 22 μηνων και εδω και μια εβδομαδα κοιμαται με τον αδερφο της αγκαλια που ειναι 9 1/2 χρονων και το χαιρονται πολυ.Φανταστειται οτι απο την κουνια πηδαγε εξω οποτε τερμα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 215994 .Τωρα απο βαρος ειναι 13 κιλα αλλα υψος δεν εχω ιδεα γιατι εχει τελειωσει τα εμβολια απο Δεκεμβρη και δεν εχουμε ξαναπαει παιδιατρο.Δοντια εχουμε 19 και τρωει οτι πεσει στα χερια της.Απο ομιλια λεμε λιγα αλλα αρχισε να λεει νουμερα και χρωματα ενω δεν λεει το νερο.Στην εγκυμοσυνη της περασα Η1Ν1,2 γαστρεντεριτιδες και 1 βρογχιτιδα(ειμαι νοσηλευτρια οποτε κολλησα πολλα)αλλα ολα πηγαν καλα,οποτε μημ φοβασαι.Να τρως πολλα φρουτα και ολα καλα θα πανε.Φιλια σε ολες σας.

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα μανουλες,

Γυρίσαμε και εμείς απο τον γιατρό η μικρή μεγαλώνει μια χαρά αλλά μου έδωσε καινούργια διατροφή για το ζαχαρο Cool για μεσημέρι έχω 60 γρ κρέας (τόσο έβαζα στον Χρήστο όταν ήτανε 6 μηνών) προβλέπω πολύ πείνα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 679259
Λοιπόν έχουμε και λέμε....εμείς τον βάλαμε πριν απο 3 εβδομάδες σε κανονικό κρεβατακι με προστατευτικό και ξετρελαθηκε Laughing ο δικός μας πάθαινε το κάτι τις με τον που τον βάζαμε στην κούνια του ουρλιαζε λες και τον χτυπούσε ρεύμα ( μάλλον δεν ήθελε τα κάγκελα ) και κοιμόταν στο δικό μας....απο τότε που του βάλαμε το κανονικο μας έχει γραμμένους ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 654316 και δέμα θέλει ούτε για πλάκα να έρθει στο κρεβάτι μας!

Τώρα για τα κιλά, εμείς ήμαστε στα 12,500 με 86 ύψος.
Σήμερα πήγαμε να πάρουμε ρούχα για τον μικρό και τα νούμερα ήτανε ότι νανε..... Zara του πήρα 12-18, h&m 18-24 Kai Benetton πείρα ένα t-shirt που έγραφε 80 cm και ήτανε τεράστιο. Ότι νανε, εγω παντός δεν βγάζω άκρη με τα νούμερα Rolling Eyes

lenaki1982

stefania έγραψε:Γεια σας κουκλες και απο εμενα.Λοιπον εμενα η μικρη ειναι 22 μηνων και εδω και μια εβδομαδα κοιμαται με τον αδερφο της αγκαλια που ειναι 9 1/2 χρονων και το χαιρονται πολυ.Φανταστειται οτι απο την κουνια πηδαγε εξω οποτε τερμα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 13 215994 .Τωρα απο βαρος ειναι 13 κιλα αλλα υψος δεν εχω ιδεα γιατι εχει τελειωσει τα εμβολια απο Δεκεμβρη και δεν εχουμε ξαναπαει παιδιατρο.Δοντια εχουμε 19 και τρωει οτι πεσει στα χερια της.Απο ομιλια λεμε λιγα αλλα αρχισε να λεει νουμερα και χρωματα ενω δεν λεει το νερο.Στην εγκυμοσυνη της περασα Η1Ν1,2 γαστρεντεριτιδες και 1 βρογχιτιδα(ειμαι νοσηλευτρια οποτε κολλησα πολλα)αλλα ολα πηγαν καλα,οποτε μημ φοβασαι.Να τρως πολλα φρουτα και ολα καλα θα πανε.Φιλια σε ολες σας.
και εγώ πέρασα Η1Ν1 όταν΄ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου... Cool

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις