Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sbani έγραψε:Καλησπέρα μανουλες,

Γυρίσαμε και εμείς απο τον γιατρό η μικρή μεγαλώνει μια χαρά αλλά μου έδωσε καινούργια διατροφή για το ζαχαρο Cool για μεσημέρι έχω 60 γρ κρέας (τόσο έβαζα στον Χρήστο όταν ήτανε 6 μηνών) προβλέπω πολύ πείνα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 679259
Λοιπόν έχουμε και λέμε....εμείς τον βάλαμε πριν απο 3 εβδομάδες σε κανονικό κρεβατακι με προστατευτικό και ξετρελαθηκε Laughing ο δικός μας πάθαινε το κάτι τις με τον που τον βάζαμε στην κούνια του ουρλιαζε λες και τον χτυπούσε ρεύμα ( μάλλον δεν ήθελε τα κάγκελα ) και κοιμόταν στο δικό μας....απο τότε που του βάλαμε το κανονικο μας έχει γραμμένους ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 654316 και δέμα θέλει ούτε για πλάκα να έρθει στο κρεβάτι μας!

Τώρα για τα κιλά, εμείς ήμαστε στα 12,500 με 86 ύψος.
Σήμερα πήγαμε να πάρουμε ρούχα για τον μικρό και τα νούμερα ήτανε ότι νανε..... Zara του πήρα 12-18, h&m 18-24 Kai Benetton πείρα ένα t-shirt που έγραφε 80 cm και ήτανε τεράστιο. Ότι νανε, εγω παντός δεν βγάζω άκρη με τα νούμερα Rolling Eyes
ναι τα νούμερα διαφέρουν από εταιρία με εταιρία...

ΖΑΡΑ μπλουζάκια 12-18 δεν της έκανε όταν ήταν 14-15 μηνών...

και mothercare που φοράμε συνέχεια και είναι πολύ καλά τα νούμερα και τα υφάσματα, στα παντελόνια είμαστε ένα νούμερο πίσω, τώρα φοράει 12-18 ενώ στα μπλουζάκια είμαστε κανονικά.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;τελειωσε και η παρακεντηση χτες ολα καλα ευτυχως.τωρα μενει την αλλη παρασκευη να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος για τα ματια της μικρης και τελειωσαμε με τα ιατρικα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;τελειωσε και η παρακεντηση χτες ολα καλα ευτυχως.τωρα μενει την αλλη παρασκευη να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος για τα ματια της μικρης και τελειωσαμε με τα ιατρικα.
καλημερα κοριτσακια μου.
τιτικα μπραβο ειδες?ολα καλα .τι σου ειπε για τα κιλα?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;τελειωσε και η παρακεντηση χτες ολα καλα ευτυχως.τωρα μενει την αλλη παρασκευη να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος για τα ματια της μικρης και τελειωσαμε με τα ιατρικα.
καλημερα κοριτσακια μου.
τιτικα μπραβο ειδες?ολα καλα .τι σου ειπε για τα κιλα?

δε μιλησα καθολου με την ενδοκρινολογο.την εξεταση εκανα μονο βγηκε το αποτελεσμα και τελος.καποια στιγμη θα μιλησω με την ενδοκρινολογο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Πάω να σας διαβάσω...

Εγώ τα ίδια, συνεχίζω ακάθεκτη με λαιμό και τόνους συνάχι... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 688264

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:

Γυρίσαμε και εμείς απο τον γιατρό η μικρή μεγαλώνει μια χαρά αλλά μου έδωσε καινούργια διατροφή για το ζαχαρο Cool για μεσημέρι έχω 60 γρ κρέας (τόσο έβαζα στον Χρήστο όταν ήτανε 6 μηνών) προβλέπω πολύ πείνα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 679259
Λοιπόν έχουμε και λέμε....εμείς τον βάλαμε πριν απο 3 εβδομάδες σε κανονικό κρεβατακι με προστατευτικό και ξετρελαθηκε Laughing ο δικός μας πάθαινε το κάτι τις με τον που τον βάζαμε στην κούνια του ουρλιαζε λες και τον χτυπούσε ρεύμα ( μάλλον δεν ήθελε τα κάγκελα ) και κοιμόταν στο δικό μας....απο τότε που του βάλαμε το κανονικο μας έχει γραμμένους ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 654316 και δέμα θέλει ούτε για πλάκα να έρθει στο κρεβάτι μας!

Σήμερα πήγαμε να πάρουμε ρούχα για τον μικρό και τα νούμερα ήτανε ότι νανε..... Zara του πήρα 12-18, h&m 18-24 Kai Benetton πείρα ένα t-shirt που έγραφε 80 cm και ήτανε τεράστιο. Ότι νανε, εγω παντός δεν βγάζω άκρη με τα νούμερα Rolling Eyes

και mothercare που φοράμε συνέχεια και είναι πολύ καλά τα νούμερα και τα υφάσματα, στα παντελόνια είμαστε ένα νούμερο πίσω, τώρα φοράει 12-18 ενώ στα μπλουζάκια είμαστε κανονικά.
Sbani έμπλεξες με ζάχαρο, ε; Κουράγιο κοπέλα μου, σκέψου ότι το κάνεις για το μωράκι σου να παίρνεις δυνάμεις όσο γίνεται...!

Όσο για τα ρουχαλάκια, κι εμένα τα ζάρα μου φαίνονται σχετικά μικρά σε εφαρμογή σε σχέση με άλλα, αλλά κι εγώ κοριτσάκι έχω. Συμφωνώ με το λενάκι στο περίπου, τα mothercare είναι σαφώς μεγαλύτερα...
Αλλά έτσι γίνεται με όλα τα ρούχα, άλλα έχουν μεγάλη εφαρμογή και άλλα μικρή, οπότε πρέπει να το προσέξεις αυτό όταν αγοράζεις...

Καλημέρα Τιτίκα μου!!! Νόμιζα πως χτες είχατε να δείτε τα ματάκια της μικρής! Rolling Eyes Τι παρακέντηση και γιατί;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα!!Και γω πάω να σας διαβάσω...
Αλίκη μου,ακόμα ταλαιπωρείσαι,ε???Περαστικά και γρήγορα!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κι απο μένα κοριτσάκια μου!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefania έγραψε:Γεια σας κουκλες και απο εμενα.Λοιπον εμενα η μικρη ειναι 22 μηνων και εδω και μια εβδομαδα κοιμαται με τον αδερφο της αγκαλια που ειναι 9 1/2 χρονων και το χαιρονται πολυ.Φανταστειται οτι απο την κουνια πηδαγε εξω οποτε τερμα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 215994 .Τωρα απο βαρος ειναι 13 κιλα αλλα υψος δεν εχω ιδεα γιατι εχει τελειωσει τα εμβολια απο Δεκεμβρη και δεν εχουμε ξαναπαει παιδιατρο.Δοντια εχουμε 19 και τρωει οτι πεσει στα χερια της.Απο ομιλια λεμε λιγα αλλα αρχισε να λεει νουμερα και χρωματα ενω δεν λεει το νερο.Στην εγκυμοσυνη της περασα Η1Ν1,2 γαστρεντεριτιδες και 1 βρογχιτιδα(ειμαι νοσηλευτρια οποτε κολλησα πολλα)αλλα ολα πηγαν καλα,οποτε μημ φοβασαι.Να τρως πολλα φρουτα και ολα καλα θα πανε.Φιλια σε ολες σας.

Φαντάζομαι πως αυτό πάει για μένα, οπότε σ' ευχαριστώ για το κουράγιο!!! Ομολογώ πως τα έχω βρει λίγο σκούρα, είναι που έχω και τις ανακατωσούρες στο backround, έχω και τη μικρή που δε μ' αφήνει να ξεκουραστώ κι επομένως να συνέλθω λιγάκι... καταλαβαίνεις!!!
Πάντως, τι πέρασες κι εσύ από αρρώστειες, χαρά στο κουράγιο σου!!! (και στο λενάκι επίσης που πέρασε H1N1, όπως κι εσύ, μπρρρρ....) Αλλά αφού όλα καλά...! Smile

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα παρεακι.τι κανετε?εωγ ειπα ανπω μια καλημερα και να παω να κανω καμια δουλεια.ας παω πρωτα να σας διαβασω ομως.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:geia sas koritsia. ta diavazw olla alla den prolavainw kai na grapsw,... tha apantisw se oti thimamai...

opos kserete ti mama den tin exw edw kai tin pethera mou den tin empisteuomai poli, parol'auto prin gennisw fetos vgename me ton andra mou gia kanena fagito, cinema alla mono afou eixe koimithei i mikri SPITI MAS. to theorw simantiko esto kai mia sto toso gia mia wra na kanoume kai kati mono me 5on andra mas... oso gia to poso kala ta pame me ta petherika, na rotisw me tous petherous pos ta pate? o dikos mou leei oti ton snomparw giati eimai tipiki mazi tou k den exoume katsi pote ma milisoume oi duo mas.... akrivos ta logia tou... rotaw pali san ti na pw mazi tou???? akoma kai me ton patera mou milame kathe 1-2 mines kai tote 5 lepta. me tin mama ta leme kathe eudomada apo mia wra kai...

crazy mommy me to kalo kai pali. megalonei siga siga. kai oti eisai arosti min se anisixei. mia xara tha einai to mwro. sti melina sto telos prwtou triminou eixa 7 meres pireto kai alles 10 eimoun arosti kai koita twra to zouzouni ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 215994 makari na sou vgei isixo to deutero, etsi elega kai'gw alla den to vlepw... poli paraponiaris o mikros...

i melina koimatai se krevati apo prin gennisw. fovomoun oti tha diskoleuto na tin mathw kai omos mia xara eimaste. koimatai to idio kala. pali kala giati tha eixame provlima me to mwro twra... apo 20 imeron koimatai sti kounia sto domatio tou giati den thelei oute poli fws, oute fasaria, kai xoro... ta panta ton pirazoun (o paraponiaris) Razz

den thimamai ti allo sizitisate..... Sad

kai'gw den exw kanonisei akoma se poio paidiko tha tin paw. tha prepei na paw na dw sindoma afou thelw na ksekinisei to septemvrio.... episis thelw na kopsoume tin pana siga siga, idi thelei na tin vgalei, me to zori tis tin vazw... exoume arxisei kai pame parko to prwi. polu xeretai. me to pou akouei tsoulithra arxizei "toulita, toulita, toulita" mexri na ftasoume. kala pou einai dipla to parko Smile fetos paizei kai me ta kouvadakia ston amo pou den mporouse perisi. teleia tha perasoume to kalokairi sti paralia ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 14 215994

teleutaio twra prin ta dialei ola i melina, tin imera genethlion tis, 3 iouniou, exoume vaftisi Rolling Eyes 8 to vradi. thelame na kalesoume kosmo spiti ekino to apogeuma afou me to mwro diskolo na vgoume. twra omos ti lete na tin giortasoume tin proigoumeni, savato i kiriaki prwi?

filakia polla
Καλημέρα Ana μου!!! Εμένα η Δανάη δεν ήταν καθόλου ήσυχο μωρό, σαν αυτήν δεν έχω δει κανένα άλλο μωράκι έξω όσο κι αν κυκλοφόρησα. Τώρα πια ευτυχώς έχει ηρεμήσει και θα έλεγα ότι είναι ένα νορμάλ ζωηρό και χαρούμενο κοριτσάκι. Τότε δεν είχε καμία σχέση, επομένως εύχομαι να μη βγει έτσι και το 2ο... Απλά δε θα τ' αντέξω, χαχαχα!

Όσο για τα γενέθλια, τι μέρα πέφτουν; Άμα θέλετε να πάτε, κάντε μια μέρα πριν ή μετά τα γενέθλια της μικρής, δεν άλλαξε και τίποτα βασικά! Ξέρω, είναι βλακεία, αλλά κι εμάς μας κάλεσαν σε γάμο στις 30 Αυγούστου στη Λάρισα και στις 29 έχει γενέθλια, που σημαίνει πως αν πάμε δε θα προλάβουμε να τα γιορτάσουμε. Αλλά και να μην πάμε, αν πάνε τα ξαδέρφια μου (με τ' ανιψάκια) που είναι επίσης καλεσμένοι, πώς να κάνουμε γιορτούλα; Κι εντομεταξύ ο γάμος πέφτει Πέμπτη, που σημαίνει ότι αν ανέβεις θα σου φάει και το σ/κ. Τα γενέθλια πότε θα τα γιορτάσουμε οεο; Mad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Αχ, Τιτικάκι και Λενάκι πόσο χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλες χαζομαμάδες που κοιμούνται με τα παιδάκια τους!!!
Και δεν κόβεται αυτή η συνήθεια ρε κορίτσια.....πρέπει όμως! Αλλά πώς;;;;
Εγώ σκέφτηκα να του πάρω κανονικό κρεβάτι γιατί έτσι όπως συνήθισε στην άπλα δεν ξαναγυρνάει με τίποτα στο κρεβατάκι του!
το θέμα είναι ότι εγώ την έχω σε κανονικό κρεβάτι εδώ και κάτι μήνες...μόνο στην αρχή ενθουσιαστηκε... μετα τέρμα...
Κι εγώ φοβάμαι πως θα πρέπει να κάνω κάτι με το θέμα προσεχώς (λόγω κοιλιάς...) αλλά η μικρή κοιμάται πολύ άτσαλα (βλ. φωτο προφίλ) και θα το καθυστερήσω όσο το δυνατόν περισσότερο...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
argyro 2 έγραψε:Να μαι και εγώ τι έγινε βρε κορίτσια έχω τόσο πολύ καιρό να μπω που εγώ εμεινα στο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 το 1ο.....χιχιχι τι να κάνουμε?να που ξαναμπήκα και δεν νομίζω να λείψω τόσο πολύ!!!!!!!Να θέσω λοιπόν και εγώ ενα ερωτηματάκι:πόσο βάρος έχουνε τα αγοράκια σας από 20-22 μηνών?εμείς είμασυε 15500 και όλοι μας λένε χοντρούληδες
καλως ηρθες και παλι.μια χαρα ειναι το παιδι.αν ειχε λιγοτερα κιλα θα ελεγαν οτι ειναι αδυνατο.καποιοι ανθρωποι με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι.

Γυρίσαμε και εμείς απο τον γιατρό η μικρή μεγαλώνει μια χαρά αλλά μου έδωσε καινούργια διατροφή για το ζαχαρο Cool για μεσημέρι έχω 60 γρ κρέας (τόσο έβαζα στον Χρήστο όταν ήτανε 6 μηνών) προβλέπω πολύ πείνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Λοιπόν έχουμε και λέμε....εμείς τον βάλαμε πριν απο 3 εβδομάδες σε κανονικό κρεβατακι με προστατευτικό και ξετρελαθηκε Laughing ο δικός μας πάθαινε το κάτι τις με τον που τον βάζαμε στην κούνια του ουρλιαζε λες και τον χτυπούσε ρεύμα ( μάλλον δεν ήθελε τα κάγκελα ) και κοιμόταν στο δικό μας....απο τότε που του βάλαμε το κανονικο μας έχει γραμμένους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και δέμα θέλει ούτε για πλάκα να έρθει στο κρεβάτι μας!

εχει ζαχαρο η μικρη.υπομονη.ειναι για το καλο της.

τι εγινε βρε τιτικα?εχασα επεισοδια?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

Sbani έμπλεξες με ζάχαρο, ε; Κουράγιο κοπέλα μου, σκέψου ότι το κάνεις για το μωράκι σου να παίρνεις δυνάμεις όσο γίνεται...!

Όσο για τα ρουχαλάκια, κι εμένα τα ζάρα μου φαίνονται σχετικά μικρά σε εφαρμογή σε σχέση με άλλα, αλλά κι εγώ κοριτσάκι έχω. Συμφωνώ με το λενάκι στο περίπου, τα mothercare είναι σαφώς μεγαλύτερα...
Αλλά έτσι γίνεται με όλα τα ρούχα, άλλα έχουν μεγάλη εφαρμογή και άλλα μικρή, οπότε πρέπει να το προσέξεις αυτό όταν αγοράζεις...

Καλημέρα Τιτίκα μου!!! Νόμιζα πως χτες είχατε να δείτε τα ματάκια της μικρής! Rolling Eyes Τι παρακέντηση και γιατί;

παρακεντηση εκανα γιατι ειχα εναν οζο στο θυροειδη.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
crazymommy έγραψε:
Ana έγραψε:geia sas koritsia. ta diavazw olla alla den prolavainw kai na grapsw,... tha apantisw se oti thimamai...

opos kserete ti mama den tin exw edw kai tin pethera mou den tin empisteuomai poli, parol'auto prin gennisw fetos vgename me ton andra mou gia kanena fagito, cinema alla mono afou eixe koimithei i mikri SPITI MAS. to theorw simantiko esto kai mia sto toso gia mia wra na kanoume kai kati mono me 5on andra mas... oso gia to poso kala ta pame me ta petherika, na rotisw me tous petherous pos ta pate? o dikos mou leei oti ton snomparw giati eimai tipiki mazi tou k den exoume katsi pote ma milisoume oi duo mas.... akrivos ta logia tou... rotaw pali san ti na pw mazi tou???? akoma kai me ton patera mou milame kathe 1-2 mines kai tote 5 lepta. me tin mama ta leme kathe eudomada apo mia wra kai...

crazy mommy me to kalo kai pali. megalonei siga siga. kai oti eisai arosti min se anisixei. mia xara tha einai to mwro. sti melina sto telos prwtou triminou eixa 7 meres pireto kai alles 10 eimoun arosti kai koita twra to zouzouni [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] makari na sou vgei isixo to deutero, etsi elega kai'gw alla den to vlepw... poli paraponiaris o mikros...

i melina koimatai se krevati apo prin gennisw. fovomoun oti tha diskoleuto na tin mathw kai omos mia xara eimaste. koimatai to idio kala. pali kala giati tha eixame provlima me to mwro twra... apo 20 imeron koimatai sti kounia sto domatio tou giati den thelei oute poli fws, oute fasaria, kai xoro... ta panta ton pirazoun (o paraponiaris) Razz

kai'gw den exw kanonisei akoma se poio paidiko tha tin paw. tha prepei na paw na dw sindoma afou thelw na ksekinisei to septemvrio.... episis thelw na kopsoume tin pana siga siga, idi thelei na tin vgalei, me to zori tis tin vazw... exoume arxisei kai pame parko to prwi. polu xeretai. me to pou akouei tsoulithra arxizei "toulita, toulita, toulita" mexri na ftasoume. kala pou einai dipla to parko Smile fetos paizei kai me ta kouvadakia ston amo pou den mporouse perisi. teleia tha perasoume to kalokairi sti paralia [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

teleutaio twra prin ta dialei ola i melina, tin imera genethlion tis, 3 iouniou, exoume vaftisi Rolling Eyes 8 to vradi. thelame na kalesoume kosmo spiti ekino to apogeuma afou me to mwro diskolo na vgoume. twra omos ti lete na tin giortasoume tin proigoumeni, savato i kiriaki prwi?

filakia polla
Καλημέρα Ana μου!!! Εμένα η Δανάη δεν ήταν καθόλου ήσυχο μωρό, σαν αυτήν δεν έχω δει κανένα άλλο μωράκι έξω όσο κι αν κυκλοφόρησα. Τώρα πια ευτυχώς έχει ηρεμήσει και θα έλεγα ότι είναι ένα νορμάλ ζωηρό και χαρούμενο κοριτσάκι. Τότε δεν είχε καμία σχέση, επομένως εύχομαι να μη βγει έτσι και το 2ο... Απλά δε θα τ' αντέξω, χαχαχα!

Όσο για τα γενέθλια, τι μέρα πέφτουν; Άμα θέλετε να πάτε, κάντε μια μέρα πριν ή μετά τα γενέθλια της μικρής, δεν άλλαξε και τίποτα βασικά! Ξέρω, είναι βλακεία, αλλά κι εμάς μας κάλεσαν σε γάμο στις 30 Αυγούστου στη Λάρισα και στις 29 έχει γενέθλια, που σημαίνει πως αν πάμε δε θα προλάβουμε να τα γιορτάσουμε. Αλλά και να μην πάμε, αν πάνε τα ξαδέρφια μου (με τ' ανιψάκια) που είναι επίσης καλεσμένοι, πώς να κάνουμε γιορτούλα; Κι εντομεταξύ ο γάμος πέφτει Πέμπτη, που σημαίνει ότι αν ανέβεις θα σου φάει και το σ/κ. Τα γενέθλια πότε θα τα γιορτάσουμε οεο; Mad
βλεπω οτι εχουμε πολλες θεμα με τα γενεθλια φετος.εμεις στις 10 ιουνιου εχουμε βαφτιση στην λεπτοκαρυα και εκεινο το σ/κ ελεγα να κανω τα γενεθλια της μικρης.βεβαια δεν εχουμε συζητησει ακομα αν θα παμε.να παω το σ/κ για την βαφτιση και μετα να ξαναπαω για να κατσω ειναι πολλα τα εξοδα και δεν ειμαστε για τετοια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

Έλα βρε, δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Ελπίζω όλα να πάνε καλά (είμαι άσχετη με το θέμα!)

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

Έλα βρε, δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Ελπίζω όλα να πάνε καλά (είμαι άσχετη με το θέμα!)

να΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:αλικακι μας χρονια πολλαααααααααα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αν και καθυστερημένα σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!

[quote="mangio"]Μανουλες γεια σας Very Happy !!Τι κανετε σημερα??
Τι διαβασα στα γρηγορα??Αλικάκι????Γενεθλια???Να τα εκατοστήσεις κουκλιτσα μας,να χαιρεσαι τους αντρες σου, να σε χαιρονται και εκεινοι και να εισαι παντα τοσο γλυκια και ευτυχισμενη!!Ειδες που ενηλικιώθηκες και συ επιτέλους Razz ??Καιρος ηταν Laughing !!Και για να σοβαρευτω βεβαιως βεβαιως, μην το λες καθολου οτι κλεινεις τα 35!!Δεν θα σε πιστέψουν!! Αφου και γω αρχιζω να εχω αμφιβολιες αν λες αληθειαRolling Eyes Very Happy !!Να περασετε τελεια σημερα!!Τι τουρτα μιαμ μιαμ εχεις Razz ??

χαχαχαχα!!!Ναι,ενηλικιώθηκα,είδες???Η μπεμπέκα.....σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια!Αφού δεν φαίνομαι,όπως λες,από τώρα και στο εξής ,θα αρχίσω να κατεβαίνω σε χρόνια,χοχοχο!!!!Τουρτα,τελικά το Σάββατο θα κόψουμε....Φιλάκια!!!!!

[quote="γεωργία02/07/10"]Καλησπέρα κορίτσάρες μου... εγώ σκατά σαν να μην μου έφταναν όλα τα άλλα ήρθε και η ακατανόμαστη, έχω και από το πολύ μπούκωμα ημικρανία, πονάει και η μέση μου... και είμαι κομμάτια, έβαλα τον μικρό για ύπνο και σούρθηκα ως το κρεβάτι... που παρεπιπτώντως για μια ακόμα φορά το ξεπέρασε αναίμακτα (μόνο λίγο μυξούλες έχει, σήμερα πήγαμε κανονικά παιδικό), αλλά εμάς μας έριξε και τους δύο κάτω... χάλια και ο σύζυξ!!!

Περαστικούλια!!!!!!!!

Για να μην ξεχάσω... Αλικάκι να τα εκατοστήσεις ότι επιθυμείς να είναι γερή και δυνατή και να χαίρεσαι τους άντρες σου...!!!

Να'σαι καλά,Ζορζέτ μου!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!

lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Λενάκι μου!!!Και σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες!!!!
Μπράβο στην μικρή σου!!!
Κι εσείς θα αρχίσετε προσπάθειες,ε??
Καλή επιτυχία!!!!
Εσύ πώς πας???Τα μαθηματα????Όλα καλά????
Δόξα Τω Θεό όλα καλά!!!

ναι το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για να βγάλουμε την πάνα...

να δούμε τι θα κάνει η κυρία...

με τα μαθήματα συνεχίζω κανονικά τη σχολή.

όλα καλά γενικά, αλλά όχι πολύ ελεύθερος χρόνος Crying or Very sad Crying or Very sad

Μπράβο σου,που τα φέρνεις όλα βόλτα!!!!!

argyro 2 έγραψε:Να μαι και εγώ τι έγινε βρε κορίτσια έχω τόσο πολύ καιρό να μπω που εγώ εμεινα στο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 το 1ο.....χιχιχι τι να κάνουμε?να που ξαναμπήκα και δεν νομίζω να λείψω τόσο πολύ!!!!!!!Να θέσω λοιπόν και εγώ ενα ερωτηματάκι:πόσο βάρος έχουνε τα αγοράκια σας από 20-22 μηνών?εμείς είμασυε 15500 και όλοι μας λένε χοντρούληδες

Καλώς ήρθες,λοιπόν,ξανά!!!!!!!
Εμείς είμασταν τελευταία φορά,12500.Αλλά εξαρτάται και από το ύψος του παιδιού,για να πούμε αν είναι τροφαντούλι.Απ΄την άλλη ,όμως,νωρίς δεν είναι για τέτοιους χαρακτηρισμούς???Ας τους να λένε!!!!...

filakia polla

Τα γεννέθλια,εγώ ξέρω,ότι τα γιορτάζουμε πάντα μετά και ποτέ πριν από την ημερομηνία.....
Και έχεις στην διάθεση σου 40 μέρες να το γιορτάσετε!!!!!!
Κι εμείς έχουμε στις 8 Ιουνίου,κοντά είμαστε!!!

Sbani,σε ευχαριστώ και σένα για τα χρόνια πολλά!!!
Όποια άλλη κοπέλα ξέχασα ας με συγχωρήσει
....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
crazymommy έγραψε:

crazy mommy me to kalo kai pali. megalonei siga siga. kai oti eisai arosti min se anisixei. mia xara tha einai to mwro. sti melina sto telos prwtou triminou eixa 7 meres pireto kai alles 10 eimoun arosti kai koita twra to zouzouni [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] makari na sou vgei isixo to deutero, etsi elega kai'gw alla den to vlepw... poli paraponiaris o mikros...

kai'gw den exw kanonisei akoma se poio paidiko tha tin paw. tha prepei na paw na dw sindoma afou thelw na ksekinisei to septemvrio.... episis thelw na kopsoume tin pana siga siga, idi thelei na tin vgalei, me to zori tis tin vazw... exoume arxisei kai pame parko to prwi. polu xeretai. me to pou akouei tsoulithra arxizei "toulita, toulita, toulita" mexri na ftasoume. kala pou einai dipla to parko Smile fetos paizei kai me ta kouvadakia ston amo pou den mporouse perisi. teleia tha perasoume to kalokairi sti paralia [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

filakia polla

βλεπω οτι εχουμε πολλες θεμα με τα γενεθλια φετος.εμεις στις 10 ιουνιου εχουμε βαφτιση στην λεπτοκαρυα και εκεινο το σ/κ ελεγα να κανω τα γενεθλια της μικρης.βεβαια δεν εχουμε συζητησει ακομα αν θα παμε.να παω το σ/κ για την βαφτιση και μετα να ξαναπαω για να κατσω ειναι πολλα τα εξοδα και δεν ειμαστε για τετοια.
Άσε, μπέρδεμα τουρτίτσα μου!!! Να δούμε τώρα πώς θα τα κάνουμε!!! Μας έφαγαν οι γαμοβαφτίσεις, χαχαχα!
Αχ, ας είμαστε καλά όλοι, εμείς και τα παιδάκια μας και κάποια λύση θα βρεθεί!!! Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια έφυγα!!!! Σας φιλώ!!!! I love you

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή σου μέρα,Αλικάκι μου!!!Στο καλό!!!!!

Τιτίκα,καλά αποτελέσματα!!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
τιτικα καλα αποτελεσματα.
αλικακι και εγω ξερω οτι δεν γιορταζονται τα γενεθλια πριν απο την ημερομηνια αλλα ειπα να μην πω για να μην λατε οτι ξερω πολλα. Razz Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:τιτικα καλα αποτελεσματα.
αλικακι και εγω ξερω οτι δεν γιορταζονται τα γενεθλια πριν απο την ημερομηνια αλλα ειπα να μην πω για να μην λατε οτι ξερω πολλα. Razz Razz

Έλα ρε συ...γιατί να το πούμε????Εμείς εδώ είμαστε καλά κορίτσια......

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλή σου μέρα,Αλικάκι μου!!!Στο καλό!!!!!

Τιτίκα,καλά αποτελέσματα!!!!!

βρηκαν τα αποτελεσματα ολα οκ.μικρυνε και το οζακι μου οποτε ολα καλα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου
μπραβο τιτικα ,μικρυνε ε?

κοριτσακια ολες γενεθλεια σε λιγο καιρο ε?
εμεις αργουμε 2 αυγουστου .εχω χρονο.
και δεν προκειται να παω πουθενα και οσες θα ειστε παρων αθηνα ,να ερθετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy να ξεσαλωσουμε
εγω θα κανω τα γενεθλεια μου μαζι με του Διονυσακη μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις