Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:μια χαρα κοιταζοταν στον καθρεφτη αλλα για λιγο.

θα τα συνηθισει και θα της αρεσουν μωλε Very Happy Very Happy

ειμαι χαλια ...το κωλ..ιντερνετ ολο κολλαει,εχω πηξει στην δουλεια και δεν μπορωωωωωωω.
Ο αντρας σημερα κανει baby sitting ,ειμαι που ειμαι χαλια θα γυρισω σπιτι(τροπος του λεγειν )και θα παθω αμοκ.

χτες ο διονυσης εκανε πατινι,ενταξει το παιδι ειναι πολυ ΟΠΑ λεμε.
Τον πηρε μια κοπελιτσα αγκαλια και ξαφνικα χλαπ της πιανει το στηθος και την κοιταει μεσα στα ματια...καλα εγω με τον σπυρο καταντραπηκαμε. Embarassed Embarassed αλλα ολοι οι αλλοι τον αποθεωναν Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy η κοπελα κοκκαλο Embarassed Πρωτη φορα το κανει αυτο. Very Happy Very Happy Very Happy Αρχισαν τα οργανα λεμε Very Happy Very Happy και εν συνεχεια εκλεινε το ματι σε ολα τα κοριτσια εκει.(απο 20 και πανω ηλικιες)ειμασταν στο παρκο με τα σκυλακια ,για να παιξει και να κανει πατινι.

τωρα ο σπυρος θελει να τον παμε νεροτσουληθρες. Shocked Shocked Shocked δλδ σωνει και ντε αυτο το παιδι να γινει ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ πραγματικος.
Τι να σου κανει μετα μια απλη βολτα στο παρκο? Very Happy

χαχαχαχαχα νεροτσουληθρες;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ειμαι χαλια ...το κωλ..ιντερνετ ολο κολλαει,εχω πηξει στην δουλεια και δεν μπορωωωωωωω.
Ο αντρας σημερα κανει baby sitting ,ειμαι που ειμαι χαλια θα γυρισω σπιτι(τροπος του λεγειν )και θα παθω αμοκ.

Τον πηρε μια κοπελιτσα αγκαλια και ξαφνικα χλαπ της πιανει το στηθος και την κοιταει μεσα στα ματια...καλα εγω με τον σπυρο καταντραπηκαμε. Embarassed Embarassed αλλα ολοι οι αλλοι τον αποθεωναν Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy η κοπελα κοκκαλο Embarassed Πρωτη φορα το κανει αυτο. Very Happy Very Happy Very Happy Αρχισαν τα οργανα λεμε Very Happy Very Happy και εν συνεχεια εκλεινε το ματι σε ολα τα κοριτσια εκει.(απο 20 και πανω ηλικιες)ειμασταν στο παρκο με τα σκυλακια ,για να παιξει και να κανει πατινι.

τωρα ο σπυρος θελει να τον παμε νεροτσουληθρες. Shocked Shocked Shocked δλδ σωνει και ντε αυτο το παιδι να γινει ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ πραγματικος.

ναι ακουσον...και με λεει και υστερικη που του λεω οχι ειναι μικρος μην πνιγει.
οχιιιιιι εκει αυτος να μαθαινει το παιδι.
τι να μαθαινει δλδς?να μην καθετε ακινητος?
το τι τραβηξα σ-κ δεν λεγετε ετσι?
αφου δεν χαπακωθηκα παλι καλα .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι ακουσον...και με λεει και υστερικη που του λεω οχι ειναι μικρος μην πνιγει.
οχιιιιιι εκει αυτος να μαθαινει το παιδι.
τι να μαθαινει δλδς?να μην καθετε ακινητος?
το τι τραβηξα σ-κ δεν λεγετε ετσι?
αφου δεν χαπακωθηκα παλι καλα .

χαχαχαχα σε φανταζομαι

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.χθες πηγαμε στο χωριο.πηγαμε με το λεωφορειο γιατι ο αντρας δουλευε,ειδαμε παπου,γιαγια,θεια,θειο και επαιξαν πολυ με τα ξαδερφακια.γυρισαμε το βραδακι και ηταν και οι δυο πτωματα.σημαρα προσπαθουσα να κανω δουλειες,αλλα δεν ειχα και πολυ επιτυχια.χαμος απο ρουχα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει δεν πειραζει σιγα σιγα δεν τελειωνουν ποτε και οι δουλειες μωρε Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
βιβηκο περαστικα.ο μικρος ακομα τσιρλιπιπι κανει?
βλεπω πολυ μικρος ξεψαρωσε και χουφτωνει,χαχχα.πλακα εχει αλλα σε φερνει και σε δυσκολη θεση.
τιτικα διαλεξατε γυαλακια?μεγεια.
σωτηρια ελπιζω να ειναι καλυτερα ο μικρος.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω γεωργια μου ..
ελπιζω σημερα που θα βγουν οι εξετασεις να ξεκαθαρισει το τοπιο.

φιλακια πολλα στις ζουζουνες σου.

με λεωφορειο?και εκατσαν φρονιμα?

εγω δεν το φανταζομαι καν σαν σεναριο.
θα δει ο διονυσης τιμονι και θα εκραγειιιιιιιιιιι Very Happy Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:ευχαριστω γεωργια μου ..
ελπιζω σημερα που θα βγουν οι εξετασεις να ξεκαθαρισει το τοπιο.

φιλακια πολλα στις ζουζουνες σου.

με λεωφορειο?και εκατσαν φρονιμα?

εγω δεν το φανταζομαι καν σαν σεναριο.
θα δει ο διονυσης τιμονι και θα εκραγειιιιιιιιιιι Very Happy Very Happy
μια χαρα εκατσαν.κιχ δεν εβγαλαν και φυσικα δεν κουνηθηκαν απο την θεση.η μικρη αν δεν δει την μεγαλη να κανει κατι δεν κανει,οποτε καθοταν η μεγαλη,καθοταν και η μικρη.και η αποσταση μικρη,μιση ωριτσα μονο.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κουκλιτσες μου,εχω μερες να μπω και εχω χασει σιγουρα πολλα επεισοδια...
τιτικα απ'οτι βλεπω τελικα και η δευτερη ντοκ τα ιδια σας ειπε...ευχομαι παντως να μην χρειαστει να κανετε κατι και με τα γυαλακια να διορθωθει .....
βιβικα περαστικα...οσο για το γιο μια χαρα τον βλεπω απο τωρα ξεκινησε...
παω να διαβασω και τα υπολοιπα και επιστρεφω

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Καλή εβδομάδα να 'χουμε!!! Είστε καλά;

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χθες με την οικογένεια, αλλά τα πεθερικά μου το έβγαλαν ξινό όταν γυρίσαμε.......
Γιατί ρε π...η μου δεν το βάζουν το μυαλό (λέμε τώρα...) να δουλέψει λίγο;;;; Τέλος πάντων.....

Την Κυριακή τα ξημερώματα έφαγα μεγάλη φρίκη! Έπεσε το γιοκάκι μου απο το κρεβάτι και χτύπησε το κεφαλάκι του! Με τις λαχτάρες που παίρνω τελευταία κι αν ισχύει το " έχασα 10 χρόνια απο τη ζωή μου"....κορίτσια....τα έφαγα τα ψωμιά μου!

Καλημέρα!
ωχ το παιδακι μου....ελπιζω να περασε τωρα ....θα εκανε καρουμπαλο εεεε??????

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:πας να καλλοπιστεις?

ρε κοριτσια ο διονυσης συνεχεια σκαλιζει την μυτη του και την ματωνει ρε σεις.
δλδ ημαρτον .
απ'οσο μου εχει πει η παιδιατρος οτι δεν πρεπει να το σχολιαζουμε αλλα αν την ματωνει τοτε δεν ξερω πως πρεπει να αντιδρασεις...εγ ω παντως 1-2 φορες οταν ειδα να βαζει το χερι στη μυτη του ειπα "θα την τρυπησεις και δεν θα εχεις ωραια μυτη" και το βγαζει αμεσως

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βιβη ενα διαστημα ο μικρος μου ειχε διαρροιες για μεγαλο διαστημα χωρις να εχει κατι αλλο...το αφησα λιγο καιρο και οταν πηρα τον παιδιατρο τοτε μου ειπε να του κοψω ολα τα πρασινα και απο φρουτα μονο μηλο και μπανανα...εντελει το εκανα και μετα απο 1-2 μερες ηταν οκ...μηπως πρεπει να κοιταξεις τη διατροφη του πριν κανεις εξετασεις???

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνωμη που θα το πω αυτο αλλα εχετε γραψει απιστευτα πολλα και δεν εχω το κουραγιο να τα διαβασω...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σας πω και τα δικα μας νεα...
ξεκινησαμε την διαδικασια να κοψουμε την πανα...εχουμε φτασει σε σημειο να τα λεει και να καθεται στο γιο-γιο αλλα δεν κανει τιποτα και μπορει να τα κανει μετα απο λιγο που θα σηκωθει απο το γιο-γιο...
επισης εχω και μια ερωτηση:
οταν βγαινουμε εξω του βαζω βρακακι ή παμπερς????
ποσο καιρο κανει περιπου για να συντονιστει με τη διαδικασια???
επισης ξεκινησαμε τα μπανακια στη θαλασσα ,εχει ξετρελλαθει...τρεχει πανω κατω γεμιζει νερο τα κουβαδακια,παιζει με την αμμο...του αρεσει αφανταστα....

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;;;
Εμείς είμαστε μια χαρούλα!
Χθες πήγαμε στον οφθαλμίατρο. Οι σκιούλες που με ανησυχούσαν είναι άκρως φυσιολογικές μου είπε ο γιατρός γιατί ακόμα ο βολβός στα ματάκια των παιδιών είναι πολύ λεπτός και φαίνεται η μελανίνη που υπάρχει απο πίσω.
Για το τσούξιμο μας έδωσε αμπούλες τις οποίες θα χρησιμοποιώ μόνο όταν βλέπω να έχει ενόχληση. Το εντελώς αναπάντεχο για μενα ήταν η διάγνωση της υπερμετρωπίας. (Ακούς Τιτίκα;;;;Wink
Σε πολύ μικρό βαθμό βέβαια, μόλις 2, αλλά υπάρχει.
Μου είπε ο γιατρός οτι παρα πολλά παιδάκια το εμφανίζουν απο τη γέννηση ακόμα και στα 2 πρώτα χρόνια της ζωής τους μειώνεται ή εξαφανίζεται. Στο 90% των παιδιών φεύγει μου είπε ενώ στο 10% μεγαλώνει και χρειάζονται γυαλάκια.
Τώρα θέλει να τον ξαναδεί σε 6 μήνες για να δούμε την εξέλιξη.
Ο γιατρός πάντως κορίτσια, όλα τα λεφτά!!! Σαν παιδί έκανε κι αυτός και η εξέταση ήταν παιχνιδάκι!!!

Αυτά προς το παρόν. I'll keep in touch!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:βιβη ενα διαστημα ο μικρος μου ειχε διαρροιες για μεγαλο διαστημα χωρις να εχει κατι αλλο...το αφησα λιγο καιρο και οταν πηρα τον παιδιατρο τοτε μου ειπε να του κοψω ολα τα πρασινα και απο φρουτα μονο μηλο και μπανανα...εντελει το εκανα και μετα απο 1-2 μερες ηταν οκ...μηπως πρεπει να κοιταξεις τη διατροφη του πριν κανεις εξετασεις???

τα εχω κανει ολα ,και μετα εκανα εξετασεις.και ακομα το παιδι με διατροφη ειναι.αυτο το ρυζι πια του εχει γινει εφιαλτης.
οι εξετασεις βγηκαν πεντακαθαρες,οποτε ιωση ειναι και θα τελειωσει λιαν συντομως.ηδη καλυτερευει.
εγω που κολλησα παντως,εχω τρελες ανακατοσουρες,αναγουλες ,τασεις για εμετο και διαρροια.

αυτα τα νεα τα συναρπαστικα.
και εκανα και γενικη φασινα χτες μολις γυρισα σπιτι.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ...ΑΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Very Happy Very Happy Very Happy
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;;;
Χθες πήγαμε στον οφθαλμίατρο. Οι σκιούλες που με ανησυχούσαν είναι άκρως φυσιολογικές μου είπε ο γιατρός γιατί ακόμα ο βολβός στα ματάκια των παιδιών είναι πολύ λεπτός και φαίνεται η μελανίνη που υπάρχει απο πίσω.
Για το τσούξιμο μας έδωσε αμπούλες τις οποίες θα χρησιμοποιώ μόνο όταν βλέπω να έχει ενόχληση. Το εντελώς αναπάντεχο για μενα ήταν η διάγνωση της υπερμετρωπίας. (Ακούς Τιτίκα;;;;Wink
Μου είπε ο γιατρός οτι παρα πολλά παιδάκια το εμφανίζουν απο τη γέννηση ακόμα και στα 2 πρώτα χρόνια της ζωής τους μειώνεται ή εξαφανίζεται. Στο 90% των παιδιών φεύγει μου είπε ενώ στο 10% μεγαλώνει και χρειάζονται γυαλάκια.
Ο γιατρός πάντως κορίτσια, όλα τα λεφτά!!! Σαν παιδί έκανε κι αυτός και η εξέταση ήταν παιχνιδάκι!!!

ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑ? Sad Sad
μου φαινετε θα παω τον Διονυση και εγω αυτο θα ακουσω... Sad
θεωρει οτι θα φυγει ε?
μακαρι Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
happiness έγραψε:βιβη ενα διαστημα ο μικρος μου ειχε διαρροιες για μεγαλο διαστημα χωρις να εχει κατι αλλο...το αφησα λιγο καιρο και οταν πηρα τον παιδιατρο τοτε μου ειπε να του κοψω ολα τα πρασινα και απο φρουτα μονο μηλο και μπανανα...εντελει το εκανα και μετα απο 1-2 μερες ηταν οκ...μηπως πρεπει να κοιταξεις τη διατροφη του πριν κανεις εξετασεις???

τα εχω κανει ολα ,και μετα εκανα εξετασεις.και ακομα το παιδι με διατροφη ειναι.αυτο το ρυζι πια του εχει γινει εφιαλτης.
οι εξετασεις βγηκαν πεντακαθαρες,οποτε ιωση ειναι και θα τελειωσει λιαν συντομως.ηδη καλυτερευει.
εγω που κολλησα παντως,εχω τρελες ανακατοσουρες,αναγουλες ,τασεις για εμετο και διαρροια.

αυτα τα νεα τα συναρπαστικα.
και εκανα και γενικη φασινα χτες μολις γυρισα σπιτι.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ...ΑΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Very Happy Very Happy Very Happy
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;;;

ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑ? Sad Sad
μου φαινετε θα παω τον Διονυση και εγω αυτο θα ακουσω... Sad
θεωρει οτι θα φυγει ε?
μακαρι Very Happy

μου ειχε πει η πρωτη οφθαλμιατρος οτι ολα τα παιδακια σε αυτην την ηλικια εχουν ενα βαθμο υπερμετρωπιαας που με τον καιρο μηδενιζεται.ειναι κατι το φυσιολογικο.τωρα για το 2 της σωτηριας δε ξερω.εφοσον της ειπε οτι θα εξαφανιστει ολα καλα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε οι αλλες που βοσκουν?τρελη εξαφανιση λεμε.και αδικαιολογητη
θα πεσουν ΚΥΡΩΣΕΙς.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααα ρε τσουπρες κανονιστε να κλεισει η ομαδα ε;ολες πισω τωρα.ολες ορθιες και οταν λεμε ολες εννοουμε ολεςςςςςςςςς.

εγερθοιτι

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
μου ειχε πει η πρωτη οφθαλμιατρος οτι ολα τα παιδακια σε αυτην την ηλικια εχουν ενα βαθμο υπερμετρωπιαας που με τον καιρο μηδενιζεται.ειναι κατι το φυσιολογικο.τωρα για το 2 της σωτηριας δε ξερω.εφοσον της ειπε οτι θα εξαφανιστει ολα καλα.

Δεν μου είπε οτι θα εξαφανιστεί. Μου είπε οτι θέλει να τον ξαναδεί σε 6 μήνες για να δει αν μειώθηκε ή αυξήθηκε. Αν αυξηθεί η θεραπεία είναι με γυαλάκια μου είπε, κάτι το οποίο προσπαθεί κι αυτός να αποφύγει στα μικρά παιδιά.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Δεν μου είπε οτι θα εξαφανιστεί. Μου είπε οτι θέλει να τον ξαναδεί σε 6 μήνες για να δει αν μειώθηκε ή αυξήθηκε. Αν αυξηθεί η θεραπεία είναι με γυαλάκια μου είπε, κάτι το οποίο προσπαθεί κι αυτός να αποφύγει στα μικρά παιδιά.

α μαλιστα.σε εσας εχει κανεις υπερμετρωπια;τι σκατα γινεται με αυτη την υπερμετρωπια;εσενα αλλοιθωριζει καθολου;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

α μαλιστα.σε εσας εχει κανεις υπερμετρωπια;τι σκατα γινεται με αυτη την υπερμετρωπια;εσενα αλλοιθωριζει καθολου;

Κανένας δεν έχει και καθόλου δεν αλλοιθωρίζει. Έπεσα απ' τα σύννεφα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Κανένας δεν έχει και καθόλου δεν αλλοιθωρίζει. Έπεσα απ' τα σύννεφα!
αφπου σου ειπε οτι ειναι συνηθες μην αγχω
θια παω και εγω απο βδομαδα ή μαλλον αυτην την βδομαδα τον Διονυση.
Διπλα μου ειναι ο γιατρος ουτως ή αλλος

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
αφπου σου ειπε οτι ειναι συνηθες μην αγχω
θια παω και εγω απο βδομαδα ή μαλλον αυτην την βδομαδα τον Διονυση.
Διπλα μου ειναι ο γιατρος ουτως ή αλλος

όχι, δεν αγχώνομαι...απλά ήταν κάτι που δεν περίμενα ν' ακούσω...
αααα...και να πω και κάτι στο αλικάκι το εξαφανισμένο.....μήπως να πήγαινες και το Μπαμπινάκι μια βόλτα; Όταν μου είπε για την υπερμετρωπία με ρώτησε αν σκουντουφλάει οταν περπατάει.......

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο ειναι παντως ολες μας και εγω μεσα να κανουμε ολες τις εξετασεις στα παιδια μας.εκτος του οφθαλμιατρου και γενικες εξετασεις αιματος και ουρων που ακομη δεν της εχω κανει της δικιας μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις