626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Παρ Μάης 04, 2012 3:50 am
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
έχω κομμωτήριο σήμερα....και πως το βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
εγω βαζω στην μπριζα ενα αντικουνουπικο .και οταν ειμαστε εξοχη της βαζω κατι τσιροτα στο κρεβατι και το κριλεν
Κουβαλάς το κρεβάτι στην εξοχή;;;;;;;
σιγα μην το καταλαβει αυτο.mamavivo έγραψε:πας να καλλοπιστεις?
ρε κοριτσια ο διονυσης συνεχεια σκαλιζει την μυτη του και την ματωνει ρε σεις.
δλδ ημαρτον .
[/quote
να του λες με αγριο υφος οτι δεν ειναι ωραιο αυτο και δεν ειναι ομορφος ετσι
grammatiki έγραψε:σιγα μην το καταλαβει αυτο.mamavivo έγραψε:πας να καλλοπιστεις?
δλδ ημαρτον .
[/quote
εδω και στον υπνο του την πειραζει..δεν θυμασαι που σου ειπα οτι τον βρηκα μεσα στα αιματα?
τωρα θα τον μαλωνω να το σταματησει.
φευγουμε σε λιγο
τι καλααααααααααααααααα
αντε να δουμε τι θα γινειmamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:σιγα μην το καταλαβει αυτο.mamavivo έγραψε:πας να καλλοπιστεις?
δλδ ημαρτον .
[/quote
εδω και στον υπνο του την πειραζει..δεν θυμασαι που σου ειπα οτι τον βρηκα μεσα στα αιματα?
φευγουμε σε λιγο
τι καλααααααααααααααααα
να τον μαλωνεις ναι εννοειται
grammatiki έγραψε:αντε να δουμε τι θα γινειmamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:σιγα μην το καταλαβει αυτο.mamavivo έγραψε:πας να καλλοπιστεις?
δλδ ημαρτον .
[/quote
φευγουμε σε λιγο
τι καλααααααααααααααααα
να τον μαλωνεις ναι εννοειται
θα μπω να μαθω νεα σου για την μυρσινη πως πηγε ..ευχομαι το λιγοτερο να ειναι με τα ματακια της .
η δικια μου η σιγανοπαπαδια εβγαλε το χρωμα απο τον τοιχο.αν δειτε το δωματιο ο ενας ο τοιχος ειναι ο μισος βαμενος.mamavivo έγραψε:το γελας?αχαχαχχα ηδη ξεκολλησε ολα τα αυτοκολλητα του ,μπαχαλο το εκανε το δωματιο και ειναι και φρεσκο φρεσκο...Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:και εγω αυτο εχω πολυ καλο ...και εβαζα και κατι παντσ στην κουνια περσι ,φετος χλωμο ,θα τα βρει και θα τα φαειSot2010 έγραψε:Αντικουνουπικό κορίτσια χρησιμοποιώ το Crilen της Frezyderm και είναι πολύ καλό. Δεν χρειάζεται να το βάλεις στο δέρμα. Ελάχιστο μόνο στο φανελάκι του παιδιού και τα κουνούπια δεν περνάνε ούτε απο δίπλα!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ
ψαχνει παντου ,σκαρφαλωνει παντου ,ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει...
το ιδιο λεω και εγω για την δικια μου.τι ησυχο κοριτσακι που ηταν.και δεν το λεω μονο εγω,ολοι οσοι μας γνωριζουν.αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:Ακόμα με διάρροια ο μικρός,Βιβήκα???
Ταλαιπωρήθηκε το ζουζουνάκι..
Γεωργία,και μένα κρύβει πράματα εδώ και 1-2 μήνες,και μετά δεν θυμάται τίποτα..Και φαίνεται ότι δεν θυμάται και όχι ότι το παίζει.Τι να πω..Αν τον προλάβω με κάτι στο χέρι,καλώς!Αλλιώς άντε τρέχα να βρεις που έκρυψε κάτι!
Στο σπίτι της μαμάς μου πάει και κρύβει τα κοντρόλ.Τις προάλλες το είχε κρύψει μέσα στο πλυντήριο.Ξέρεις πόσες μέρες το ψάχναμε???
Υπομονή....αυτά παίζουν και εμείς ψαχνόμαστε!!!
καλημερα γλυκο αλικακι.τι μου κανεις?ο μικρος ταλιμπανακος τι κανει?πολυ χαλαρη σε κοβω .
Χχαχαχαχ!!!!!Ναι,χαλαρή γιατί δεν ήταν το δικό μας το κοντρόλ αλλά της μαμάς μου,χοχοχοχο!!!!!!
Βιβήκα μου,ο μικρός ταλιμπανάκος καλά είναι αλλά νομίζω ότι ξεψάρωσε απότομα!!!!Τι ύσηχο παιδάκι που ήταν κάποτε!!!Τώρα???Άστα να πάνε!!!Καταρχάς,θέλει όλα να τα κάνει μόνος του..να ανεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας μόνος χωρίς καν να είμαι από πίσω
Με τα περιστέρια έχουμε κι εμείς θέμα.Όταν τα δει πρέπει να τα κυνηγήσει οπωσδήποτε,όπου και να είναι,ακόμα και στην μέση του δρόμου!!!!!!!Αλλιώς,τις περισσότερες φορες αν δεν γίνει το δικό του πέφτει κάτω και χτυπιέται!!!!
Όπου και να μαστε!!!!!!
Επίσης,παίρνει το σκοπόξυλο και κοπανάει τα κάγκελα και φωνάζει"ξουτ,ξούτ",για να φύγουν οι δεκαωχτούρες..
Είχε δει την μαμά μου να το κάνει κανά δυο φορές,χιχιχ!!!!
Ταλιμπάν,σου λέωωωωωωωω!!!!
γεωργια μου να την χαιρεσαιτουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?
τιτικα δεν μας εγραψες τα νεα απο τον οφθαλμιατρο χθες.τι εγινε?
μανγκιο και εγω δουλεις με φουντες,αλλα αντε κανε δουλειες με τις δυο μες τα ποδια σου.γινεται?δεν γινεται.
χθες το βραδυ εντυνα την μεγαλη που την εκανα μπανιο και ακουω ανε γκντουπ.η μικρη χτυπησε στο τραπεζι στην γωνια.παει το κεφαλι.την εβαλα αμεσως βιταμ,ευτυχως δεν εκανε καρουμπαλο αλλα εκανε πληγη.πονεσε το ψυχακι μου.
καλε σημερα γιρταζει το κοριτσακι μου.
αυτο περιπου σου ειχα πει και εγω οτι μπορει να εχει.αν φοραει τα γυαλακια θα επανελθουν τα ματακια και ευχομαι να μην χρειαστει επεμβαση αργοτερα.grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;γεωργια να την χαιρεσαιιιιιιι.οσο για τον παιδικο σταθμο δεν αξιωθηκα ακομη να παρω τηλεφωνο.ειχα το θεμα με τον οφθαλμιατρο και τα αφησα ολα πισω.τελικα πηγαμε χτες στην δευτερη οφθαλμιατρο.καμια σχεση με την πρωτη .η γυναικα ειναι σοβαρη επιστημονας αλλα και τρελαρα.ειχε πολυ πλακα ετσι οπως τα ελεγε και η χροια της φωνης της.τελικα και αυτη τα ιδια μας ειπε βεβαια εβγαλε περισσοτερη υπερμετρωπια στο ενα ματι αλλα μας ειπε να παμε στο παιδων να μας κανουν και μετρηση για στραβισμο.πιθανον η υπερμετρωπια μας ειπε να κανει τον στραβισμο και να εξαφανιστει με τον καιρο αλλα ποτε δε ξερεις.οποτε μπορει να κανουμε και επεμβαση στραβισμου σε καποια χρονια.τοσο καλα.σημερα πηγαμε κοιταξαμε για γυαλακια καταληξαμε σε 2 πολυ ομορφα σχεδια.θα παμε και σε αλλον ενα οπτικο αυτη τη βδομαδα και θα τα παραγγειλουμε να τελειωνουμε.
τουρτιτσα έγραψε:αυτο περιπου σου ειχα πει και εγω οτι μπορει να εχει.αν φοραει τα γυαλακια θα επανελθουν τα ματακια και ευχομαι να μην χρειαστει επεμβαση αργοτερα.grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;γεωργια να την χαιρεσαιιιιιιι.οσο για τον παιδικο σταθμο δεν αξιωθηκα ακομη να παρω τηλεφωνο.ειχα το θεμα με τον οφθαλμιατρο και τα αφησα ολα πισω.τελικα πηγαμε χτες στην δευτερη οφθαλμιατρο.καμια σχεση με την πρωτη .η γυναικα ειναι σοβαρη επιστημονας αλλα και τρελαρα.ειχε πολυ πλακα ετσι οπως τα ελεγε και η χροια της φωνης της.τελικα και αυτη τα ιδια μας ειπε βεβαια εβγαλε περισσοτερη υπερμετρωπια στο ενα ματι αλλα μας ειπε να παμε στο παιδων να μας κανουν και μετρηση για στραβισμο.πιθανον η υπερμετρωπια μας ειπε να κανει τον στραβισμο και να εξαφανιστει με τον καιρο αλλα ποτε δε ξερεις.οποτε μπορει να κανουμε και επεμβαση στραβισμου σε καποια χρονια.τοσο καλα.σημερα πηγαμε κοιταξαμε για γυαλακια καταληξαμε σε 2 πολυ ομορφα σχεδια.θα παμε και σε αλλον ενα οπτικο αυτη τη βδομαδα και θα τα παραγγειλουμε να τελειωνουμε.
πω πω λαχταραααααα.Χτυπησε πολυ?μιλαμε δεν υπαρχει ρε παιδι που να μην πεσει.Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Καλή εβδομάδα να 'χουμε!!! Είστε καλά;
Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χθες με την οικογένεια, αλλά τα πεθερικά μου το έβγαλαν ξινό όταν γυρίσαμε.......
Γιατί ρε π...η μου δεν το βάζουν το μυαλό (λέμε τώρα...) να δουλέψει λίγο;;;; Τέλος πάντων.....
Την Κυριακή τα ξημερώματα έφαγα μεγάλη φρίκη! Έπεσε το γιοκάκι μου απο το κρεβάτι και χτύπησε το κεφαλάκι του! Με τις λαχτάρες που παίρνω τελευταία κι αν ισχύει το " έχασα 10 χρόνια απο τη ζωή μου"....κορίτσια....τα έφαγα τα ψωμιά μου!
Καλημέρα!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου .τι εγινε ρε σωτο;ολα καλα με τον μικρο;
mamavivo έγραψε:
πω πω λαχταραααααα.Χτυπησε πολυ?μιλαμε δεν υπαρχει ρε παιδι που να μην πεσει.
κολλησα ιωση απο τον μικρο.σερνομαι.
grammatiki έγραψε:ναι πλεον ειμαι ψυχραιμη.πηγαμε δοκιμασαμε και τα γυαλακια μας κατι λιλα που της βρηκα ηταν πολυ ωραια επανω της τωρα θα δουμε θα παμε και σε ενα ακομη μαγαζι και θα καταληξουμε.
grammatiki έγραψε:μια χαρα κοιταζοταν στον καθρεφτη αλλα για λιγο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης