176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Δευ Απρ 23, 2012 11:41 pm
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστώ,Αλίκη μου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:ειμαι λιγομιλητη,λιγοφαγη,και λιγόκιλη.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:γιατι γεμιζει η σελιδα στο πιτς φυτιλι και δεν προλαβαινω να διαβασω.
απαππαπαπαπαπαπαππα
ελα ρε ενω εσυ η λιγομιλητη ε;
αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...
Πού θα αφήσεις το παιδί???
Στον δρόμο????
Για μενα δεν είναι εύκολη η νυχτερινή απόδραση.
Την ημέρα φεύγω,δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το βράδυ έχω θέμα....
ρε να την αφηνεις μην χαλιεσαι,ομορφα θα περασει με την μαμα σου θα δεις και θα ειναι πιο ομορφα οταν γυρνας ...εγω το εκανα παλια συχνα.τωρα οχι βεβαια γιατι η μαμα κουραζετε πολυ ηδη και δεν θελω να την φορτωνω και αλλες μερες ή ωρες.Αλλα δεν σου λεω συνεχεια αραια και που αφηνετην .θα παιρνανε πολυ ομορφα.grammatiki έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...
Στον δρόμο????
ενταξει εγω αν θελω την αφηνω στη μανα μου αλλα καθε σκ με πιανουν οι τυψεις ρε κοριτσια.με παρακαλαει ο αντρας μου να βγουμε αλλα εγω δε μπορω να αφησω την μικρη
grammatiki έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...
Στον δρόμο????
ενταξει εγω αν θελω την αφηνω στη μανα μου αλλα καθε σκ με πιανουν οι τυψεις ρε κοριτσια.με παρακαλαει ο αντρας μου να βγουμε αλλα εγω δε μπορω να αφησω την μικρη
mamavivo έγραψε:ρε να την αφηνεις μην χαλιεσαι,ομορφα θα περασει με την μαμα σου θα δεις και θα ειναι πιο ομορφα οταν γυρνας ...εγω το εκανα παλια συχνα.τωρα οχι βεβαια γιατι η μαμα κουραζετε πολυ ηδη και δεν θελω να την φορτωνω και αλλες μερες ή ωρες.Αλλα δεν σου λεω συνεχεια αραια και που αφηνετην .θα παιρνανε πολυ ομορφα.grammatiki έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...
Στον δρόμο????
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...
Στον δρόμο????
Οκ,αυτό είναι άλλο..εξαρτάται από το πότε θα νιώσεις έτοιμη.
Άρχισε όμως να το σκέφτεσαι και να το δουλεύεις,εφόσουν είσαι από τις τυχερές, γιατί όταν έρθει η εγκυμοσύνη,η δεύτερη με το καλό,θα κλειστείς για κάμποσο καιρό μέσα...
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
Κι εγώ τα ίδια Τιτίκα μου! Έχω μόνιμο θέμα με τον άντρα μου που θέλει να βγαίνουμε και λίγο μόνοι μας αλλά ακόμα δυσκολεύομαι....Σου λέω μια φορά πήγαμε για ποτό και λείψαμε κανα δίωρο, και ήταν η πρώτη φορά που ξύπνησε και σηκώθηκε απο το κρεβάτι.Λες και ήξερε οτι λείπαμε.
Η δεύτερη ήταν το Σάββατο που λείψαμε 3 ώρες αλλά πέρασε πολύ ωραία με τη γιαγιά και τον παππού. Μόνο οταν πήρα τηλέφωνο για να δω τι κάνει ρώτησε " Πού είναι η μαμά;".
Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά. Για τα παιδιά μας καλά κάνουμε! Για τους αντρούληδες όμως;;;;;;;;;
εγω βγαινω νορμαλ 2 φορες την εβδομαδα σιγουρα αλλα πλεον με το παιδι μαζι.grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
Κι εγώ τα ίδια Τιτίκα μου! Έχω μόνιμο θέμα με τον άντρα μου που θέλει να βγαίνουμε και λίγο μόνοι μας αλλά ακόμα δυσκολεύομαι....Σου λέω μια φορά πήγαμε για ποτό και λείψαμε κανα δίωρο, και ήταν η πρώτη φορά που ξύπνησε και σηκώθηκε απο το κρεβάτι.Λες και ήξερε οτι λείπαμε.
Η δεύτερη ήταν το Σάββατο που λείψαμε 3 ώρες αλλά πέρασε πολύ ωραία με τη γιαγιά και τον παππού. Μόνο οταν πήρα τηλέφωνο για να δω τι κάνει ρώτησε " Πού είναι η μαμά;".
Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά. Για τα παιδιά μας καλά κάνουμε! Για τους αντρούληδες όμως;;;;;;;;;
ειναι ενα θεμα αυτο με τους αντρουληδες.αλλα θα μεγαλωσουν τα παιδια και τοτε θα πηγαινουν ανετα στη γιαγια και θα βγαινουμε και εμεις χωρις τυψεις.δεν ειπα να μην βγαινουμε και καθολου μια φορα το μηνα εγω το θεωρω νορμαλ.εγω ββαια δεν το κανω αλλα λεμε τωρα.
Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!
εμ εκει ειναι το θεμα οτι θελει να βγαινουμε τα 2 μας.ασε που εχιε κολλημα με το σινεμα και εγω οταν θελω να βγω δε γουσταρω να κλειστω σε μια αιθουσα να δω ταινια.
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!
εμ εκει ειναι το θεμα οτι θελει να βγαινουμε τα 2 μας.ασε που εχιε κολλημα με το σινεμα και εγω οταν θελω να βγω δε γουσταρω να κλειστω σε μια αιθουσα να δω ταινια.
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!
λοιπον εμενα ο αντρας μου το αντιθετο ,θελει και τον Διονυσακη μαζι συνεχως και ανελλιπως.
ρε τιτικα βγες και εσυ βρε κοπελια .για κανα ποτακι.
τι ωρα κοιματε η μικρη περιπου?
για να βγεις απογευμα και να γυρισεις να την παρεις για υπνο αν ειναι .
αν ....και ενα βραδυ μοναχουλια ...πω πω πω πω
καλα και εσυ τι επιμονη ειναι αυτη????Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!
mamavivo έγραψε:καλα και εσυ τι επιμονη ειναι αυτη????Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!
grammatiki έγραψε:το θεμα το εχω συζητησει με πολλες μαναδες και εχουν εντελως διαφορετικη αποψη απο εμενα.πχ εγω χωρις να με παρεξηγησεις βιβη δε θα μπορουσα με τιποτα να την αφησω μια βδομαδα καπου και να μην την βλεπω.το ξερω οτι αυτο δεν ειναι ωραιο ειναι ψυχωτικο αλλα δε μπορω με τιποτα να το αλλαξω
οταν ερθει η ωρα απλα θα ξεκολλησεις και εσυ .grammatiki έγραψε:κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω
mamavivo έγραψε:οταν ερθει η ωρα απλα θα ξεκολλησεις και εσυ .grammatiki έγραψε:κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω
δλδ θελεις να ειστε μονιμα μαζι ?απο την ωρα που γυρνας αποι την δουλεια?
συνεχομενα?
δεν καθετε με τον μπαμπα της να παιξει?
και εσυ να αραξεις ας πουμε?
ή να κανεις καμια δουλεια?
ή να την βγαλει βολτα ο μπαμπας για να κανεις κατι εσυ?
μια χαρα ..αλλα μονος του δεν την παει?φοβασαι?grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:οταν ερθει η ωρα απλα θα ξεκολλησεις και εσυ .grammatiki έγραψε:κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω
δλδ θελεις να ειστε μονιμα μαζι ?απο την ωρα που γυρνας αποι την δουλεια?
συνεχομενα?
δεν καθετε με τον μπαμπα της να παιξει?
και εσυ να αραξεις ας πουμε?
ή να κανεις καμια δουλεια?
ή να την βγαλει βολτα ο μπαμπας για να κανεις κατι εσυ?
να κανω καμια δουλεια κανω ναι.αλλα συνηθως ειμαστε μαζι και παιζουμε οταν επιστρεφω σπιτι.ή την παμε κουνιες μαζι με τον μπαμπα μας.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης