Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστώ,Αλίκη μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 8 417472

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:γιατι γεμιζει η σελιδα στο πιτς φυτιλι και δεν προλαβαινω να διαβασω.

απαππαπαπαπαπαπαππα

ελα ρε ενω εσυ η λιγομιλητη ε;
ειμαι λιγομιλητη,λιγοφαγη,και λιγόκιλη. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Και λίγοτρελλή και λίγομουρλή και λίγοπολύάτομο!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων Razz ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...
Πού θα αφήσεις το παιδί???
Στον δρόμο???? Very Happy
Για μενα δεν είναι εύκολη η νυχτερινή απόδραση.
Την ημέρα φεύγω,δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το βράδυ έχω θέμα....

ενταξει εγω αν θελω την αφηνω στη μανα μου αλλα καθε σκ με πιανουν οι τυψεις ρε κοριτσια.με παρακαλαει ο αντρας μου να βγουμε αλλα εγω δε μπορω να αφησω την μικρη

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κοιτάξτε να δείτε...για να μιλήσει και κάποιος σοβαρός εδώ μέσα τέλος πάντων Razz ...το θέμα,εκτός του να νιώσει έτοιμη μια μαμά,είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις...

ενταξει εγω αν θελω την αφηνω στη μανα μου αλλα καθε σκ με πιανουν οι τυψεις ρε κοριτσια.με παρακαλαει ο αντρας μου να βγουμε αλλα εγω δε μπορω να αφησω την μικρη
ρε να την αφηνεις μην χαλιεσαι,ομορφα θα περασει με την μαμα σου θα δεις και θα ειναι πιο ομορφα οταν γυρνας ...εγω το εκανα παλια συχνα.τωρα οχι βεβαια γιατι η μαμα κουραζετε πολυ ηδη και δεν θελω να την φορτωνω και αλλες μερες ή ωρες.Αλλα δεν σου λεω συνεχεια αραια και που αφηνετην .θα παιρνανε πολυ ομορφα. Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

Οκ,αυτό είναι άλλο..εξαρτάται από το πότε θα νιώσεις έτοιμη.
Άρχισε όμως να το σκέφτεσαι και να το δουλεύεις,εφόσουν είσαι από τις τυχερές, γιατί όταν έρθει η εγκυμοσύνη,η δεύτερη με το καλό,θα κλειστείς για κάμποσο καιρό μέσα...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ρε να την αφηνεις μην χαλιεσαι,ομορφα θα περασει με την μαμα σου θα δεις και θα ειναι πιο ομορφα οταν γυρνας ...εγω το εκανα παλια συχνα.τωρα οχι βεβαια γιατι η μαμα κουραζετε πολυ ηδη και δεν θελω να την φορτωνω και αλλες μερες ή ωρες.Αλλα δεν σου λεω συνεχεια αραια και που αφηνετην .θα παιρνανε πολυ ομορφα. Very Happy Very Happy

εχουμε βγει 2 φορες μες τον χειμωνα αλλα ενταξει με πιανουν τυψεις ολη τη βδομαδα δουλευω και ενα σκ εχω για να ειμαστε μαζι .σιγουρα θα περναει ωραια με τη μανα μου αλλα μου εχει βγει πολυ συναισθηματικη η μικρη και στενοχωριεται οταν φευγω.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Κι εγώ τα ίδια Τιτίκα μου! Έχω μόνιμο θέμα με τον άντρα μου που θέλει να βγαίνουμε και λίγο μόνοι μας αλλά ακόμα δυσκολεύομαι....Σου λέω μια φορά πήγαμε για ποτό και λείψαμε κανα δίωρο, και ήταν η πρώτη φορά που ξύπνησε και σηκώθηκε απο το κρεβάτι.Λες και ήξερε οτι λείπαμε.
Η δεύτερη ήταν το Σάββατο που λείψαμε 3 ώρες αλλά πέρασε πολύ ωραία με τη γιαγιά και τον παππού. Μόνο οταν πήρα τηλέφωνο για να δω τι κάνει ρώτησε " Πού είναι η μαμά;".

Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά. Για τα παιδιά μας καλά κάνουμε! Για τους αντρούληδες όμως;;;;;;;;;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Οκ,αυτό είναι άλλο..εξαρτάται από το πότε θα νιώσεις έτοιμη.
Άρχισε όμως να το σκέφτεσαι και να το δουλεύεις,εφόσουν είσαι από τις τυχερές, γιατί όταν έρθει η εγκυμοσύνη,η δεύτερη με το καλό,θα κλειστείς για κάμποσο καιρό μέσα...

το εχω σκεφτει και αυτο δε θα κανω τις μαλακιες που εκανα στην μικρη οταν ηταν μωρο.και δε θα περιμενω να 40ησω για να βγω εξω και θα βγαζω και το μωρο εξω απο πολυ μικρο.βεβαια αλλιως ειναι θεωρητικα αλλιως στην πραξη γιατι αν μου κατσουν παλι κολικοι μαυρο φιδι που με εφαγε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκι μου,έφυγα!!
Πάω να τον ξυπνήσω σιγά σιγά τον παίδαρο, γιατί έχω και τσεκ απ να κάνω σήμερα...
Σήμερα έτυχε το ραντεβού...που μεγαλώνω!!!!!
Αφιερωμένο μου!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Κι εγώ τα ίδια Τιτίκα μου! Έχω μόνιμο θέμα με τον άντρα μου που θέλει να βγαίνουμε και λίγο μόνοι μας αλλά ακόμα δυσκολεύομαι....Σου λέω μια φορά πήγαμε για ποτό και λείψαμε κανα δίωρο, και ήταν η πρώτη φορά που ξύπνησε και σηκώθηκε απο το κρεβάτι.Λες και ήξερε οτι λείπαμε.
Η δεύτερη ήταν το Σάββατο που λείψαμε 3 ώρες αλλά πέρασε πολύ ωραία με τη γιαγιά και τον παππού. Μόνο οταν πήρα τηλέφωνο για να δω τι κάνει ρώτησε " Πού είναι η μαμά;".

Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά. Για τα παιδιά μας καλά κάνουμε! Για τους αντρούληδες όμως;;;;;;;;;

ειναι ενα θεμα αυτο με τους αντρουληδες.αλλα θα μεγαλωσουν τα παιδια και τοτε θα πηγαινουν ανετα στη γιαγια και θα βγαινουμε και εμεις χωρις τυψεις.δεν ειπα να μην βγαινουμε και καθολου μια φορα το μηνα εγω το θεωρω νορμαλ.εγω ββαια δεν το κανω αλλα λεμε τωρα. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ειναι ενα θεμα αυτο με τους αντρουληδες.αλλα θα μεγαλωσουν τα παιδια και τοτε θα πηγαινουν ανετα στη γιαγια και θα βγαινουμε και εμεις χωρις τυψεις.δεν ειπα να μην βγαινουμε και καθολου μια φορα το μηνα εγω το θεωρω νορμαλ.εγω ββαια δεν το κανω αλλα λεμε τωρα. Very Happy
εγω βγαινω νορμαλ 2 φορες την εβδομαδα σιγουρα αλλα πλεον με το παιδι μαζι.
αν ειναι να βγω βραδυ πραγμα σπανιο γιατι δουλευει ο συζυξ τον αφηνω στην γιαγια.γενικα προσπαθω το Σ-Κ να συναντιεμαι με αλλους φιλους με παιδια για να περναμε ολοι καλα.αυτο το Σ-Κ θα παμε ωρωπο σε ενα φιλικο ζευγαρι που εχουν τον Χαρουλη ενα μηνα μικροτερο απο τον Διονυσακη .θα ξεσαλωνουν και αυτα και εμεις θα πιουμε και ενα καφε. Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!

εμ εκει ειναι το θεμα οτι θελει να βγαινουμε τα 2 μας.ασε που εχιε κολλημα με το σινεμα και εγω οταν θελω να βγω δε γουσταρω να κλειστω σε μια αιθουσα να δω ταινια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Ναι, με το παιδί βγαίνουμε κι εμείς! Το θέμα είναι οτι ο αντρούλης θέλει να βγούμε και μόνοι, ενώ εγώ θέλω πάντα να έχουμε και το παιδί μαζί!

εμ εκει ειναι το θεμα οτι θελει να βγαινουμε τα 2 μας.ασε που εχιε κολλημα με το σινεμα και εγω οταν θελω να βγω δε γουσταρω να κλειστω σε μια αιθουσα να δω ταινια.

λοιπον εμενα ο αντρας μου το αντιθετο ,θελει και τον Διονυσακη μαζι συνεχως και ανελλιπως. Very Happy Very Happy
ρε τιτικα βγες και εσυ βρε κοπελια .για κανα ποτακι.
τι ωρα κοιματε η μικρη περιπου?
για να βγεις απογευμα και να γυρισεις να την παρεις για υπνο αν ειναι .
αν ....και ενα βραδυ μοναχουλια ...πω πω πω πω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Απαπαπα....σε καταλαβαίνω!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

λοιπον εμενα ο αντρας μου το αντιθετο ,θελει και τον Διονυσακη μαζι συνεχως και ανελλιπως. Very Happy Very Happy
ρε τιτικα βγες και εσυ βρε κοπελια .για κανα ποτακι.
τι ωρα κοιματε η μικρη περιπου?
για να βγεις απογευμα και να γυρισεις να την παρεις για υπνο αν ειναι .
αν ....και ενα βραδυ μοναχουλια ...πω πω πω πω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

βγαινω ρε κατα τις 8 συνηθως και αναλογα γυρναω κατα τις 12-1.αλλα το κανω σπανια γιατι δε μου καθεται καλα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα και εσυ τι επιμονη ειναι αυτη???? Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
καλα και εσυ τι επιμονη ειναι αυτη???? Very Happy Very Happy

Ρε συ, εντάξει! Όπως θέλουμε εμείς να διασκεδάσουμε έτσι θέλει και το παιδί. Αυτό πιστεύω!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε εννοειται αλλα και μονο του καλα θα περασει λεω εγω τωρα.
δλδ θα το παρεις στο μπαρακι ?μιλαμε για το ζευγαρι να βγει λιγο μονο ,αλλιως με αλλους φιλους οκ δεκτο αν ειναι και αλλα παιδακια ακομα καλυτερα λεμεεεε

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα το εχω συζητησει με πολλες μαναδες και εχουν εντελως διαφορετικη αποψη απο εμενα.πχ εγω χωρις να με παρεξηγησεις βιβη δε θα μπορουσα με τιποτα να την αφησω μια βδομαδα καπου και να μην την βλεπω.το ξερω οτι αυτο δεν ειναι ωραιο ειναι ψυχωτικο αλλα δε μπορω με τιποτα να το αλλαξω

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:το θεμα το εχω συζητησει με πολλες μαναδες και εχουν εντελως διαφορετικη αποψη απο εμενα.πχ εγω χωρις να με παρεξηγησεις βιβη δε θα μπορουσα με τιποτα να την αφησω μια βδομαδα καπου και να μην την βλεπω.το ξερω οτι αυτο δεν ειναι ωραιο ειναι ψυχωτικο αλλα δε μπορω με τιποτα να το αλλαξω

οχι ρε γιατι να σε παρεξηγησω?
καθολου.
απλα να σου πω κατι.που εχω δει κιολας .η κουμπαρα μου που δεν αφηνε πουθενα τον Χρηστακη και για κανεναν λογω ,μονο οταν ελειπε στην δουλεια .εφτασε τωρα 25 μηνων και να εχει φρικαρει η κουμπαρα παντελως.ξεκινησε να τον αφηνει λιγο λιγο ,γιατι δεν ειχε μαθει καθολου το παιδι ,το οποιο ειναι κολλημενο πολυ με την μαμα ,αλλα νιωθει ρε παιδι μου οτι εχει κουραστει παρα πολυ και δεν αντεχει ουτε καν την γκρινια.μου λεει βαρανε τα μηνιγγια μου.Σιγα σιγα λοιπον τον μαθαινει να καθετε και αλλου να περνει μια ανασα.
Η μαιρη απο τον ΩΡΩΠΟ τον εγραψε παιδικο για 5 ωρες την ημερα γιατι απηυδησε ολη μερα με το παιδι,τωρα επιασε και part time δουλεια.και επιτελους τον αφηνει ανα δευτερο σαβατοκυριακο στους παπουδες για να εχει λιγο χρονο με τον αντρα της.
Βασικα οπως νιωθει ο καθενας ειναι.τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο και τιποτα δεν πρεπει.
Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω
οταν ερθει η ωρα απλα θα ξεκολλησεις και εσυ .
δλδ θελεις να ειστε μονιμα μαζι ?απο την ωρα που γυρνας αποι την δουλεια?
συνεχομενα?
δεν καθετε με τον μπαμπα της να παιξει?
και εσυ να αραξεις ας πουμε?
ή να κανεις καμια δουλεια?
ή να την βγαλει βολτα ο μπαμπας για να κανεις κατι εσυ?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω
συνεχομενα?

να κανω καμια δουλεια κανω ναι.αλλα συνηθως ειμαστε μαζι και παιζουμε οταν επιστρεφω σπιτι.ή την παμε κουνιες μαζι με τον μπαμπα μας.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
συνεχομενα?

να κανω καμια δουλεια κανω ναι.αλλα συνηθως ειμαστε μαζι και παιζουμε οταν επιστρεφω σπιτι.ή την παμε κουνιες μαζι με τον μπαμπα μας.
μια χαρα ..αλλα μονος του δεν την παει?φοβασαι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις