Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Χαπι, μιακ ια σε ειδα εδώ, τι κάνει ο γιος σου?
ευτυχως πολυ καλυτερα,το μονο που εχει μεινει ειναι ελαχιστες μυξουλες...αλλα ξερεις στο τελειωμα

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:mangio τωρα που πηρες φορα φευγεις
Χαχα, δεν εφυγα, καθαριζω ταυτοχρονα!!
Ωραία, αφου ειναι καλυτερα ο μικρος!!
Λεω να παω για υπνο νωρις,αλλα οι δουλειες δε με αφηνουν!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:
happiness έγραψε:mangio τωρα που πηρες φορα φευγεις
Χαχα, δεν εφυγα, καθαριζω ταυτοχρονα!!
Ωραία, αφου ειναι καλυτερα ο μικρος!!
Λεω να παω για υπνο νωρις,αλλα οι δουλειες δε με αφηνουν!!
κι εμενα το ιντερνετ...μ'αρεσει θα καθομουνα 10 λεπτα και ειμαι εδω μια ωρα...
αληθεια ποσο γεννηθηκε ο μικρος σου τωρα κοιταγα τις φωτο στο φατσοβιβλιο

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και σου φαινεται μικρος ε Laughing ??Γεννήθηκε 2730, ημουν 36εβδ4ημ και πήγαμε σπίτι 2570!!Χρονιασε 9 κιλά ακριβώς και σήμερα που τον ζύγισα σε δικη μας ζυγαρια ήταν 11300 με τα ρουχα.Σημερα που πήγαμε σε παιδικο πάρτυ, ήταν ένα κοριτσακι 2 μηνες μικροτερο και πιο ψηλό, αλλά τι να κανουμε?? Και ηταν και ένα αλλο 2 χρονων ακριβως 16μησι κιλά!!Πολλά δεν είναι ή εχω συνηθισει στο δικό μου που ειναι σχετικα αδυνατος??

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο δικος μου γεννηθηκε 2450 και βγηκαμε 2200 κι εγω γεννησα στις 36 βδομαδες ακριβως
τωρα ο δικος μου ειναι πριπου 13...ναι 16 κιλα μου φαινονται πολλα και τα 13 του γιου μου πολλα μου φαινονται(ειδικα αν τον σηκωνω)

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελα ρε συ, μικρούλης και σένα ε??Τελικα δεν έχει σημασία το βάρος γέννησης!!Σχεδον 2 κιλά περνάει τώρα ο γιος σου το δικο μου και απ' ό,τι βλεπω έχουμε 2 μερες διαφορα!
Τι άλλο να του κάνω??τρωει συνεχως,ολο θέλει να μασουλιζει!Αλλά λεω καλυτερα αδυνατο παρα παχύ!Καπως πρέπει να το καλυψω Razz !! Και γω αδυνατο ημουν!!ΗΜΟΥΝ Crying or Very sad !!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαλλον νυσταξα και λέω να παω για υπνο!Αυριο εχω και δυσαρεστη κοινωνικη υποχρέωση, ένς θειος του αντρα μου ειχε πεθανει πριν καποιες μερες και καταλαβαινεις, εχουμε εκκλησια αυριο!
Εσυ θα το ξενυχτησεις πολύ ακομα χιχι!!
Σε αφηνω γιατι κλεινουν τα ματια μου Embarassed !καληνυχτα και ονειρα γλυκα Very Happy !!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Ελα ρε συ, μικρούλης και σένα ε??Τελικα δεν έχει σημασία το βάρος γέννησης!!Σχεδον 2 κιλά περνάει τώρα ο γιος σου το δικο μου και απ' ό,τι βλεπω έχουμε 2 μερες διαφορα!
Τι άλλο να του κάνω??τρωει συνεχως,ολο θέλει να μασουλιζει!Αλλά λεω καλυτερα αδυνατο παρα παχύ!Καπως πρέπει να το καλυψω Razz !! Και γω αδυνατο ημουν!!ΗΜΟΥΝ Crying or Very sad !!!
εμενα παλι το αντιθετο,δεν τρωει ιδιαιτερα πολυ..ουτε μασουλαει ολη την ωρα νομιζω ειναι και το καλουπι του καθε παιδιου
τιποτα να μην του κανεις μια χαρα ειναι το παιδακι σου

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω παω για υπνο αρκετα χαζεψα στο νετ...ωρα για ονειρα ..αν προλαβω και δεν κανει καμια ο μικρος να ξυπνησει

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:κι εγω παω για υπνο αρκετα χαζεψα στο νετ...ωρα για ονειρα ..αν προλαβω και δεν κανει καμια ο μικρος να ξυπνησει
Σαββατο ειναι πες του!!Να μην ξυπνησει σήμερα Very Happy !Και έλα μετά να το πεις και στον δικο μου!!
Καλο βραδυ!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μην ξεχνας ο δικος μου ειναι ο"γαλατας"....με τοσο γαλα που πινει συμπληρωνει τις θερμιδες
γαλα και φετα να εχει δεν θελει τιποτα αλλο..αφου σημερα πηγαμε να παρουμε φετα στο σουπερμαρκετ και οση ωρα περιμεναμε φωναζε φετα..φετα...φετα..

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:
happiness έγραψε:κι εγω παω για υπνο αρκετα χαζεψα στο νετ...ωρα για ονειρα ..αν προλαβω και δεν κανει καμια ο μικρος να ξυπνησει
Σαββατο ειναι πες του!!Να μην ξυπνησει σήμερα Very Happy !Και έλα μετά να το πεις και στον δικο μου!!
Καλο βραδυ!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 417472
εεε σημερα που ειναι σαββατο ,μπορει αν θελουν να βγουν τα παιδια ...δεν μπορουμε να τα εμποδισουμε...
καληνυχτα!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:και μην ξεχνας ο δικος μου ειναι ο"γαλατας"....με τοσο γαλα που πινει συμπληρωνει τις θερμιδες
γαλα και φετα να εχει δεν θελει τιποτα αλλο..αφου σημερα πηγαμε να παρουμε φετα στο σουπερμαρκετ και οση ωρα περιμεναμε φωναζε φετα..φετα...φετα..
χαχα σαντη διαφημιση!!Φεεεεεετα!!!!
Ξεβαφτηκα, οι φακοι βγήκαν ευτυχως νωριτερα(πώς τους βαριεμαι!!) και ειμαι ετοιμη για προσγειωση προς το κρεβατι μου Smile !!! Καληνυχτα και σε σενα και στις αλλες τις δικες μας που κοιμουνται!!!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mangio έγραψε: κάποιες ίσως σιδερώνουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 517142 (ναι, δεν καταλαβα, γιατι οχι Razz )

egw imoun auti Very Happy mexri tis 5 to prwi... megali oikogenia, katalavenete Laughing

gewrgia kai tourtitsa

XRONIA POLLA

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 50580

na sas xerontai kai na xerestai tis oikogenies sas!!!!

filakia!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρονια πολλα στα κοριτσακια που γιορταζουν!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές μου!!!!Τι μου κάνετε???
Χρόνια πολλά Τουρτίτσα μου και Γεωργία μου!!!!
Να σας χαίρεται η οικογένειά σας και να τους χαίρεστε κι εσείς!!!!
Εμένα,σήμερα,γιορτάζει ο μπαμπάς μου!!!!!
Έχασα κάτι???Πάω να διαβάσω....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααα,δεν είχαμε λογοδιάρροια το ΣΚ...όλες λείπατε και ξεκουραζόσασταν με φαίνεται....
Mangio και Ευτυχία,πιάσαμε ψιλή κουβεντούλα είδα,ε???χιχιχιχιχι!!!
Εγώ,Mangio,ήμουν από αυτές που κοιμόντουσαν!!!!
Τα κορίτσια που αγνοούνται δεν φάνηκαν είδα.....πού είστε βρε???
Σωτηρούλα,Θεοφανία,Ζουζού(εσύ τώρα δε προλαβαίνεις,δικαιολογείσαι),Άνιμπαλ, κι άλλες πρέπει να λείπουν αλλά δεν μου 'ρχονται τώρα.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια χρονια πολλα στις εορταζουσες

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Τιτίκα μου!!!
Πώς είναι το κοριτσάκι σου????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Τιτίκα μου!!!
Πώς είναι το κοριτσάκι σου????

πολυ καλυτερα μην το ματιασω η μυξα και ο βηχας εχουν μειωθει αισθητα το αυτακι της το πειραζει καποιες φορες αλλα οκ.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτού,φτού,φτού!!!!!!!!!!!!!!
Καλά να είναι το κοριτσάκι σου ρε Τιτίκα!!!Να μην ξαναρρωστήσει ποτέ ξανά!!!!!!
Η Βιβήκα πού είναι σήμερα?????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ

χροναι πολλα στην γεωργια μας και στην γεωργια μας.
ΝΑ ΣΑς ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 215994

Γυρισε το παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

αγνωριστοοοοοο.
ψηλωσε αποτομα και πολυ,αδυνατισε ,μακρυνε το μαλλι (ιδιος ο μπαμπας καραιδιος)μαυρισε λιγοοοοοοο και λεξουλες πολλες που λεει και ποσα καταλαβαινειιιιιι??
με φιλαγε στο στομαααααα συνεχειααααααααααααααααα
Very Happy
ειμαι πολυ ευτυχισμενη......

p.s τσακωθηκα με την πεθερα......ειμαι πολυ ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αχαχχαχαχαχαχαχ η καριολιτσαααααααααααα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχαχ!!!!Γειά σου ρε Βιβή,τσαούσα!!!!!!!!
Καλώς το δέχτηκες το παλικαράκι σου!!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα αγάπες!!! Τι μου κάνετε; Καταρχήν χρόνια πολλά στις εορτάζουσες (τουρτίτσα και Γεωργία) και όσες έχετε κάποιον δικό σας (πχ Αλικάκι), να τον χαίρεστε!!!!!

Κορίτσια έχω μέρες να μπω και δυστυχώς όχι γιατί κοιμόμουν. Από την Πέμπτη βράδυ επιδεινώθηκε ο λαιμός μου και τώρα που μιλάμε είμαι χάλια με βήχα με φλέμματα ( ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 667478 ) και λαιμό που πονάει όταν καταπίνω. Και... συνεχίζω με γαργάρες με αλατόνερο, ζεστά και καραμελίτσες! Σκ@τά τα έχω κάνει, ο ντοκτ ένα πράγμα μου ζήτησε να προσέξω για το 1ο τρίμηνο (να μην κολλήσω ίωση) και εγώ αυτό φρόντισα να κάνω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 679259 Ένας Θεός ξέρει αν είναι καλά το σποράκι με το βήχα και τόσο μικρόβιο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 534787 Σήμερα έχουμε πάλι ραντεβού στο γιατρό και θα δούμε την κατάσταση... Αυτά τα ωραία... από μένα!

Η μικρή μου πάντως (που με κόλλησε) τώρα είναι μια χαρά και μας τρελαίνει όλους με τις νέες λεξούλες που λέει! Έχει πάρει φόρα και συχνά επαναλαμβάνει αυτά που της λέμε με καμάρι! Από αριθμούς λέει το 1,7,8,9 και έχει πολλή πλάκα διότι πατάει μόνη της το παιχνιδάκι που μετράει (ένα της fisher price) και όταν φτάνει στο 6 το σταματάει και λέει μόνη της "ετά", "οκτώ", "αννιά", χαχαχα! Αυτά είναι τα ωραία βέβαια, γιατί κατά τ' άλλα μας έχει εξουθενώσει. Όπως είχα ξαναπεί, δεν είναι καθόλου υπάκουη πλέον και συνεχώς αναγκαζόμαστε να της υψώνουμε τη φωνή. Τώρα που εγώ δεν... έχω φωνή λόγω της κατάστασης, καταλαβαίνετε πώς γίνονται τα νεύρα μου που προσπαθώ να την σταματήσω από την ταρζανιά και αυτή συνεχίζει ανένδοτη... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 966307

Εσείς τι κάνετε; Αλικάκι είδα περάσατε όμορφα στη βάφτιση! Τιτίκα μου, φτου-φτου, να μη ματιάσουμε τη μικρή που επιτέλους είναι καλύτερα!!! Ας ήταν η τελευταία φορά που ταλαιπωρηθήκατε!... Βιβήκα μου σόρρυ, γελάω (για την πεθερά). Ο μικρός σου έκανε πρόοδο, εεεε; Και ομόρφυνε κι άλλο; Embarassed Μπράβο, μπράβο!!!!! Οι άλλες τι κάνετε;
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 5 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:αχαχαχαχαχαχ!!!!Γειά σου ρε Βιβή,τσαούσα!!!!!!!!
Καλώς το δέχτηκες το παλικαράκι σου!!!!!!!!
ευχαριστω αλικακι .

ο ατιμος ομως εχει γινει ολοκληρο αντρακι αλλα ιδιοτροπο.
θα μπουμε σε ταξη παλι.
ειναι κουκλοοοοοοοοοοος Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy γιατι ηρθα στην δουλεια?μπουααχχαχα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις