Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
λοιπον θα ειναι ο διονυσης 25 μηνων το σεμπεβρη,χρηστακης 30 μηνων ,χριστινα 34 μηνων και η αναστασια η μικρη 14 μηνων.
ολα πολυ κοντααα
φαγακι θα στελνουμε εμεις
τα δυο πιο μεγαλα ηδη τρωνε μονα τους
ελπιζω και ο διονυσης συντομα θα πεσει ψιλοεκπαιδευση .
θα δουμε
αλλα μου φαινετε πολυ καλο ρε σεις .

Ωωωω...εντάξει! Άμα τα δύο τρώνε μόνα τους και μέχρι το Σεπτέμβρη θα τρώει και το τρίτο μια χαρά!

grammatiki έγραψε:

οχι δεν υπαρχει θα δουμε και παπαριες.αμα τη δω και τα μασαει εφυγα

Έτσι....

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo μια χαρα αυτο με τα παιδακια...ειναι καλο γιατι επισης δεν θα ειναι πολλα παιδακια οποτε θα γλυτωσετε και τις πολλες αρρωστιες
οσο για το ωραριο κι εγω πιστευω οτι σηκωνετε αργα,αλλα δεν εχω κουραγιο να ξυπνησω πιο νωρις αφου κοιμαμαι γυρω στις 2 και θα ξυπνησω και ενδιαμεσα στη νυχτα,αλλα σκεφτομουν χθες οτι πρεπει γυρω στις 8 να τον ξυπναω(καλα αν κοιμηθει νωρις..πχ 10 και ολη νυχτα περιπου 8 θα σηκωθει μονος του)

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
οχι δυστυχως.θα τους παρακαλεσω αν μπορουν να την κρατησουν μιση ωρα ρε γαμωτο δεν ειναι τοσο υπερβολικο αυτο.

Ναι, όταν θα πας να δεις τον παιδικό να τους το ρωτήσεις αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αμα σου πει "μα...μου...δεν ξέρω" και τέτοια δες αλλού.
ναι εννοειται δεν το συζητω.τι θα μενει το μωρο στον δρομο μεχρι να παω να την παρω;
νομιζω οτι θα σε εξυπηρετησουν...δεν νομιζω να σου κανουν νουμερα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
οχι δυστυχως.θα τους παρακαλεσω αν μπορουν να την κρατησουν μιση ωρα ρε γαμωτο δεν ειναι τοσο υπερβολικο αυτο.

Ναι, όταν θα πας να δεις τον παιδικό να τους το ρωτήσεις αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αμα σου πει "μα...μου...δεν ξέρω" και τέτοια δες αλλού.
ναι εννοειται δεν το συζητω.τι θα μενει το μωρο στον δρομο μεχρι να παω να την παρω;

και εγω ετσι πιστευω αλλωστε ειναι δυσκολες οι εποχες πλεον για μαγκιες

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
happiness έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εγω ετσι πιστευω αλλωστε ειναι δυσκολες οι εποχες πλεον για μαγκιες
Smile Smile Smile Smile συμφωνω

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αληθεια ποτε ξεκινουν να τρωνε μονα τους? ...εγω τον αφηνω στο μεσημεριανο να φαει καποιες φορες,αλλα μολις φαει 1-2 μπουκιες σταματαει και αρχιζει να παιζει

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
happiness έγραψε:
mamavivo έγραψε:
happiness έγραψε:τι ειναι αυτο με τη βραδυνη ωρα,αν δεν παει 12 δεν κλεινει το ματι του κι ας νυσταζει....ο αντρας μου χθες τα πηρε ασχημα που καθυστερει ετσι..εχω αρχισει να σκεφτομαι να μην τον βαζω το μεσημερι να κοιμαται για να κοιμαται απο τις 9 που κοιμοτανε πριν...
τι ωρες κοιμαται?
και τι ωρα ξυπναει ?
θα κοιμηθει 12- 12:30 το βραδυ(και ειναι απο τις 10 στο κρεβατι)
θα τον ξυπνησω εγω το πρωι γυρω στις 9:30 -10(βεβαια καποιες φορες δεν σηκωνεται αμεσως)
θα τον βαλω γυρω στις 13;30 το μεσημερι αλλα μπορει να παει και 14:30 να κοιμηθει και μετα το ξυπναω παλι σε 1μιση ωρα απο την ωρα που θα κοιμηθει...εχει χαλασει τελειως το προγραμμα του υπνου....πρωτα τον κοιμιζα 9 και ξυπνουσε το πρωι κατα τις 8 ...δεν μουαρεσει να κοιμαται τοσο αργα....(εχουμε και το θεμα που ξυπναει καποιες φορες τη νυχτα και μενει ξυπνιος και αυτο τα χαλαει ολα)
ξυπανει αργα το πρωι γιαυτο γινετε αυτο δυστυχως
εγω οταν το εκοψα αυτο εστρωσε

λοιπον μιλαγα με την κουμπαρα μου και αποφασισαμε να κρατει η κουνιαδα της τα παιδια απο σεμπτεβρη (θα την ρωτησει δλδ)ειναι παιδαγωγος -νηπιαγωγος αλλα χωρις δουλεια.
και θα παμε 4 παιδακια και θα την πληρωνουμε.ειναι καταπληκτικη με τα παιδια την αγαπανε τρελα και αυτη αυτα.
μενουμε και πολυ κοντα ολοι.και μου φανηκε πολυ ωραια ιδεα.
τι λετε?
πολυ καλη ιδεα.μακαρι να συμφωνησει η κοπελα αν και δεν νομιζω να αρνηθει αφου θα την πληρωνετε.

grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αυτο μου ειπαν και εμενα και την εχω πατησει ασχημα.

Εσύ 5 σχολάς,ε; Δεν μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος;

δυστυχως τιτικα μου οι περισσοτερες ειναι με τα κλειδια στο χερι και περιμενουν να περασει η ωρα να φυγουν.μακαρι να στο κρατανε λιφη ωρα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
Sbani έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Sbani έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
λέω και εγώ να μπω στην παρέα σας.
Έχω και εγώ ένα αντράκι γεννημένο 30/08/10 και μας έχει πάρει τα μυαλά.
Να ρωτήσω κάτι...γιατί αρχίζω να αγχώνομαι....ο μούργος ακόμη λέει μόνο καμία 5 λέξεις .... εντάξει κάνει και όλα τα ζωάκια ..... καταλαβαίνει τα ΠΑΝΤΑ και παίζει το ipad στα δάχτυλα ..... αλά δεν μιλάει. Διαβάζω διάφορα άρθρα που θέλουνε τα παιδία μέχρι και 18 μηνών να λένε πάνω από 100 λέξεις και έχω φρικάρει Rolling Eyes
Για το γάλα που λέγατε, και εγώ του δίνω φρέσκο με το που χρόνισε και το λατρεύει. Είπα να αρχίσω με advance η noulac αλά μου το έφτυνε.

Καλωσήρθες sbani!!! Λοιπόν, ο μικρός σου έχει 1 μέρα διαφορά και από εμάς! Η Δανάη γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου, ο δικός σου (αλήθεια πώς τον λέτεWink στις 30 και η Μυρσίνη (της Τιτίκας μας) στις 31, ωραία, τώρα κλείσαμε, χιχιχι!
Για την ομιλία μην ανησυχείς καθόλου. Αυτό με τις >100 λέξεις μέχρι 18 (εκτός κι αν εννοούν χρονών Razz ) δεν ισχύει καθόλου. Και η Δανάη λέει λίγες αν και τελευταία δείχνει να λύθηκε αρκετά! Την κάνουν απότομα την αλλαγή πολλά παιδάκια!

Και όσο για το γάλα (για να απαντήσω κι εγώ Τιτίκα μου) δίνω ακόμα σκόνη αφού το πίνει κάπως αλλά όταν το αλλάξω θα δώσω κανονικό φρέσκο. Θα προσπαθήσω δηλαδή, χεχε! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μεταβατικό, εκτός και αν το παιδί δεν θέλει το φρέσκο ακόμη...

Καλημέρα κοριτσάρες,

τι κάνετε? Εγώ είμαι στην δουλειά και πτώμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ο μικρός μας ταλιμπάν (btw Χρήστο τον λένε) τελευταία κοιμάται μεσάνυχτα και ξυπνάει 07:00 - 08:00 τα έχω παίξει και σέρνομαι όλη μέρα. Βέβαια καταφέραμε επιτέλους να τον βγάλουμε από το δωμάτιο μας (και κρεβάτι) μας γιατί κόντευα να τρελαθώ .... δεν χωρούσαμε την κοιλούμπα μου Rolling Eyes

Τιτίκα περαστικά σας. Στον οφθαλμίατρο γιατί θα πάτε?

γιατι αλλλοιθωριζει καποιες φορες και θελω να παω να το κοιταξω
το ιδιο τιτικα εχει και ενα κοριτσακι 3μιση χρονων στην πολυκατοικια μας.απο μωρο δεν ειχε προβλημα και ξαφνικα το καλοκαιρι το ενα το ματακι κοιτουσε λοξα.το πηγαν σε γιατρο και αν θυμαμαι καλα τους ειπε οτι εχει 'η μυωπια 'η αστιγματισμο και επειδη ζοριζεται να δει φευγει το ματι.δεν ειναι μονιμο,με τα γυαλακια που της εδωσε θα επανελθει.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλε τιτικα δεν ειπα περαστικα για την μικρη.
οσο για το γαλα μην ανησυχεις ειναι αρρωστουλα γι αυτο δεν πινει.αλλαζουν συνηθειες οταν αρρωσταινουν.το εμαθες καλα φετος.συνεχισε να της δινεις το γαλα και αν δεις οτι οταν γινει καλα δεν το πινει τοτε γυρνα στο παλιο σας.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
και κατι τελευταιο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουρτιτσα έγραψε:και κατι τελευταιο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
Χαχα!!καλησπέρα Γεωργια μας Very Happy !!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια τι κανετε ????Τι κάνουν τα ταλιμπανάκια σας??
Sbani, καλωσήρθες στο κλουβί με τις τρελες, εεεεεεεεστην ομάδα μας ήθελα να πω(μα πώς μπερδέυτηκα έτσι Razz )!!Να χαιρεσαι το γιο σου και με το καλό το νεο μωράκι σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 215994 !!!
Εμεις εδώ, με τα ανιψακια μας ακομα, βλεπω το μικρο μου και ειναι μεγάλος χαχα, τι σου κανει ομως η συναναστροφη με μεγαλυτερα, πλάκα εχουν!
Τιτιτκα, πες μας νεα με το νεο οφθαλμιατρο, περαστικα στη μικρή σου, η ωτιτιδα τα ζοριζει τα καυμενα Crying or Very sad !Επειδη διαβασα τα νεα πολυ βιαστικά, θα πας σε σταθμο την κορη σου και θελεις να την παιρνεις στις 5??Αν δεν κλεινει στις 5 ο σταθμος, δυσκολο δεν ειναι?Στο λεω επειδη εχω δουλεψει σε σταθμο και επαιρναν πχ στις 4 τα τελευταια παιδια.
Βιβή, εσενα δε σε σχολιαζω σημερα, σαν πολύ ελευθερο πουλι δε μας βγήκες Razz ??Χαλάς την πιατσα λεμε Laughing !!!
Βρε Γεωργια, αλλο κι αυτο με γιγαντακι σου!Τσουζαν τα ματακια του?
Τρελομαμα, υπομονη Wink !Σε 6 μηνες περιπου θα γεννησεις!Αντεχεις ανακατωσουρες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259 ??
Αλικάκι, σαν να μη σε ειδα σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 4872 !
Αχ δε θυμαμαι τι άλλο διαβασα!
Μα βρε κοριτσια, τι κανουν οι Αναστασια(λογικα θα ειναι στο μηνα της τωρα), Siren, Mommy, Αντζι(τι νομιζεις, σε ξεχασα εσενα??),Ανιμπαλ??Εχουν χαθει....
Σας αφηνω να φτιαξω μπριαμ του συζυγου για αυριο στη δουλεια!Την εχω καταβρει κιολας, ο μικρος ξυπναει καθε μερα στις 9μησι-10, ενω ξυπνουσε στις 7!Ολα αυτα μεχρι να ξαναπαω τη Δευτερα στηδουλεια!Το ματι γαριδα και η φωνη τσιριδα στις 7 παλι!!
Σας καληνυχτω, μακια!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες...
Λοιπόν τα δικά μας νέα είναι ότι χτες το βράδυ ξύπνησε στις 4 με επίμονο βήχα, του έδωσα τσαι και του έκανα και προαιρετικά μασκούλα την οποία συνεχίζω μέχρι και σήμερα, δεν ανέβασε πυρετό καθόλου, έχει κανονικότατα όρεξη και για φαι και για παιχνίδι, όποτε πήγε και σήμερα παιδικό, θα τον κρατήσω μέσα αμπαρωμένο το σ/κ και βλέπουμε, έχουμε μια επίσκεψη στην κουμπάρα μου για Κυριακή απόγευμα αλλά ακόμα δεν ξέρω θα δούμε... Κατα τα άλλα ίδια τα δικά μας... ελπίζω να ξεκουραστώ λίγο το σ/κ γιατί έχει μαζευτεί πολύ κούραση...

Στα δικά σας... τιτίκα μου να ξέρεις ότι οι δημόσιοι σταθμοί στις 3.30 κλείνουν ενώ οι ιδιωτικοι έχουν ελεύθερο ωράριο... έχω βρει περιοχές εδώ στην θεσσαλονίκη όπου ζει η high sosiety π.χ. Πανόραμα όπου οι σταθμοί κλείνουν στις 4.30, και στα περίχωρα της περιοχής ακολούθουν το ίδιο ωράριο... βέβαια εκεί όλη μέρα επί το πλήστον οι μαμάδες πίνουν καφέδες άρα μπορούν να τα πάρουν και 3 και 4, αλλά στην υπόλοιπη πόλη οι ιδιωτικοί έχουν πιο λάσκα ωράριο, υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργούν μέχρι τις 9 το βράδυ... πάντως αν θέλεις την άποψη μου τα παιδάκια που μένουν μέχρι εκείνη την ώρα δεν είναι πολλά και αν έχει πολλά τμήματα ο σταθμός(βρεφικό, παιδικό, προνήπια, νήπια), συνήθως τα βάζουν όλα μαζί για να κρατάνε λίγες κοπέλες.. και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο... Η ερώτηση είναι τι ώρα θα το πηγαίνεις γιατι αν σχολάς στις 5 και θέλεις να το παίρνεις στις 6 τι ώρα θα το πας? στις 8? μήπως θα είναι πολλές ώρες για την μικρή σου????Στο λέω γιατί και εγώ φέτος για 9.00-18.30 το ξεκινησα και τελικά τον πάω 10.30-17.30... ο σταθμός είναι έτσι και αλλιώς μέχρι τις 7 και 2-3 φορές που χρειάστηκε τον κρατήσαν μέχρι τότε, αλλά μετά τις 5.30 έμενε μόνο του με την κοπέλα και άρχιζε την γκρίνια και με ζητούσε... αν έχεις κάποιον να την πάει την μικρή πιο αργά θα ήταν καλύτερα... λέω εγλω τώρα! Βέβαια κάθε παιδάκι είναι αλλιώς, και αν δεν έχεις και κανένα... πάντως αν το ψάξεις νομίζω ότι όλο και κάπου εκεί γύρω θα βρεις... μπορεί να έχει και λεοφοριάκη να την πάνε στο σπίτι αν είναι κάποιος? η να την πάνε στην γιαγιά? σε όλους τους ιδθιωτικούς νομίζω οι κοπέλες είναι συζητίσιμες... εκτός αν πρόκειται ξαναλέω για ψωνισμένες περιοχές, που εμένα πέρισυ έφριξε το ματάκι μου με αυτά που άκουσα και είδα... μέχρι και βιβλίο γράφω είδα πάνω από 25 σταθμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη... εμ τι... για τα παιδακια μας το καλύτερο.. Wink Wink

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβή... σταμάτα να βγαίνεις λέμε... γυρίζει το μάτι μου... δεν θα έρθει μαρή ο μικρός... θα πάρουμε όλες το αίμα μας πίσω....

Επίσης δεν βρήκα όλο το θέμα για το ύπνο του μικρού στο ίντερνετ βρήκα την τεχνική που σου την στέλνω αλλά για να μην απογοητευτείς πριν από την τεχνική απαντάει σε μία μαμά με ένα αγοράκι 2 χρονών που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα:

"Λαμβάνω δεκάδες μηνύματα από γονείς που με ρωτούν εαν τώρα που το παιδί τους μεγάλωσε και μπορεί να σκαρφαλώνει από την κούνια είναι ώρα να τον μεταφέρουν σε μεγάλο κρεβάτι. Αυτό δεν αποτελεί πάντα αρκετό λόγο για την μεταφορά του. Μπορείτε να χαμηλώσετε το κάγκελο ωστε να μην χτυπάει και να χρησιμοιποιήσετε την τεχνική αποχωρισμού για να μένει εκεί που είναι... Αν το παιδί δεν έχει ξεπεράσει το μήκος της κούνιας, δεν θα συστηνα να το μετακινήσετε σε μεγάλο κρεβάτι πριν την ηλικία των 3 ετών, η οποία θεωρείται μια ώριμη ηλικία για να αντιμετωπίσει το παιδί αυτή την διαδικασία, καθώς μπορείτε να μιλήσετε σε ένα τρίχρονο, να το προετοιμάστε για την αλλαγή και να επιλέξετε μαζί του το κρεβάτι. Ενώ στην ηλικία των δύο η αλλάγη μπορεί να φανεί ξαφνική και να τον αναστατώσει, ειδικά αν συμπήπτει και με άλλες αλλαγές όπως αλλαγή δωματίου ή ακόμα και σπιτιού.
Αν το παιδί σας κοιμόταν χωρίς προβλήματα πριν είναι πολύ πιθανό να τον ενόχλησε αυτή η μετάβαση, παρόλαυτα αν το κάνατε τώρα μην κάνετε βήματα προς τα πίσω μπορεί να σας δημιουργησει μεγαλύτερα προβλήματα... ξεκινήστε την τεχνική από την αρχή και όταν αισθανθείτε σίγουροι πηγαίνετε στο επόμενο βήμα, αλλά να θυμάστε δεν πρέπει ΠΟΤΕ να υποχωρείσετε για αυτό πάρτε το χρόνο σας σε κάθε βήμα και να νιώθετε ασφάλεια για την συνέχεια... Καλή επιτυχία!"

http://greekmoms.blogspot.com/2011/06/blog-post_03.html

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sbani μου με το καλό κούκλα μου είσαι εγκυούλα και με μικρό παιδί και δουλεύεις... και έχεις μαζί σου και την μικρή... φτου φτου χαρά στο κουράγιο σου...

Εμείς όπως έχω ξανα πεί απλά λατρεύουμε και τον ύπνο και το κρεβάτι, το πρωι αν δεν μπω στο δωματιο ακόμα και να έχει ξυπνήσει όχι δεν ακούγεται, ούτε να σηκωθεί δεν θέλει... κοιμάται λοιπόν κατα τις 9.30 το βράδυ και το πάει μέχρι το πρωι ανάλογα... όταν έχουμε παιδικό ή πριν που τον έπαιρνα μαζί μου καθημερινές τον σήκωνα στις 8.30, ενώ σ/κ που χουζουρεύουμε λίγο πάω στις 9.30... εμ με τόσο ταλιμπανισμό ρε κορίτσια να μην με λυπηθεί λίγο και εμένα ο θεός και να μου δώσει τουλάχιστον λίγο ύπνο????
(γαμώτο πάλι βήχει... πάω για τσάι)

Τρελομάνα σε διάβασα.. τι να πω κούκλα μου κουράγιο, να σκέφτεσαι ότι κάθε ώρα και στιγμή που υπομένεις είναι σημαντική για το σποράκι σου... Wink Wink Wink

Καληνύχτα τσούπρες... αν προλάβω θα μπω λίγο το σ/κ, αν όχι, τα αρρωστούλια να αναρώσουν και οι απούσες να εμφανιστούν παρακαλώ...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera kai apomena!! i mallon kalo upno... Laughing prin ligo teleiosa to diavasma k sto tsak ksipnise o mikros. ton taisa k se ligo tin peftw Very Happy

na rwtisw to fresko gala to zestanete? i mikri pinei akoma skoni alla mono zesto.... ton allo mina tin paw sto giatro na dw me ti tha mas to alaksei, afou tha kleisei ta 2.

alikaki euxaristw polu gia ta kala sou logia. exw poli kala paidakia ontos kai eimaste mia eutixismeni oikogenia Smile

vivi esu tha itheles na eisa spiti kai'gw den kserw pos na vgw kai kamia volta. exw ftasei na xeromai na paw supermarket. i moni wra stin eudomada pou eima moni. oxi oti tha afina ta paidia perisoteri wra xoris emena kai as koimountai, apla den mporw na vgw moni mou me tous duo opote eimai klismeni sto spiti. simera gia allagi pigame volta me to autokinito Smile

sbani kai aliki pos sas katalavainw... tin deuteri egkumosini den tin xarika oso ti prwti. sto telos den mporousa allo. eixa kourastei para poli. ksekourastite oso mporite kai ta mikra na pane kai kamia volta stis giagiades afou tis exete konta Smile

koritsia tin kiriaki kleinoume ena mina me 2 paidakia Smile pera apo tin kourasi kai tis diskolies eimai kai eimaste polu xaroumenoi.

perastika kai pali sta arostoulika... xeretw kai ta alla koritsia!!! filakia!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια,κοπελίτσες!!!!!!
Καλέεεεεε,πόσα γράψατε???Πρέπει να κλείσω μεροκάματο διαβάζοντας.....
Χτες κορίτσια,πήγαμε σε ένα πανηγύρι και πήρε ο άντρας μου του μικρού ένα ρολόι.Να τον βλέπατε με τι καμάρι τέντωνε το χεράκι του και φώναζε.."Μπαμπά,μπαμπά,ολόι!!!!
Μετά από λίγο πάλι τα ίδια,χαχαχα!!!!
Τι χαρά που έκανε,δεν λέγεται!!!!
Σήμερα έχουμε λαική εμείς και θα ξυπνήσω και τον μικρό σε λίγο να φύγουμε για ψωνια...
Ελπίζω να είστε όλες καλά..η Θεοφανία,κορίτσια,φάνηκε???
Καλά για την Άνιμπαλ,δεν ρωτάω...είπαμε μας ξέχασε....
Πάω να διαβάσω τα περασμένα και επανέρχομαι........
Καλό ΣΚ να περάσετε και καλή ξεκούραση στις εργαζόμενες!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,30 ευρώ μόνο,όλα αυτά που ψωνισες για την βάφτιση????
Επίσης,θα φορέσεις τζιν???????Ουάου!!!Μ'αρεσεις!!!!
Κι εγώ τελικά,παντελόνι θα βάλω!!!!Πολύ απλά ρουχαλάκι πήρα,και χρώματος μπεζ.....

Τιτίκα μου,κι εγω συμφωνώ δεν υπάρχει μεταβατικό στάδιο για το γάλα.Μπορείς κατευθείαν να επιλέξεις όποιο γάλα θες...ή μάλλον,όχι εσύ αλλά η μπουμπού....

Αλικάκι μου,συμπεθερούλα μου,υπομονή και όλα γίνονται για καλό σκοπό!!!Το ξέρεις,φυσικά...εμένα περίμενες...χιχιχιχ!!!!!!!Πολλά φιλάκια στην νυφούλα μου!!!!

Mangio μου,δεν μπήκα γιατί αν δεις στο φέις είχα τρεξίματα....μην με μαλώνεις....Πολλά φιλάκια!!!!!

Όσες κοπέλες ξέχασα να σχολιάσω σόρυ...είστε και πολλές και αυτά που έχασα πάρα πολλά...
Φιλάκια σε όλες!!!!!

Sbani έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
λέω και εγώ να μπω στην παρέα σας.
Έχω και εγώ ένα αντράκι γεννημένο 30/08/10 και μας έχει πάρει τα μυαλά.
Να ρωτήσω κάτι...γιατί αρχίζω να αγχώνομαι....ο μούργος ακόμη λέει μόνο καμία 5 λέξεις .... εντάξει κάνει και όλα τα ζωάκια ..... καταλαβαίνει τα ΠΑΝΤΑ και παίζει το ipad στα δάχτυλα ..... αλά δεν μιλάει...............

Καταρχας,καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να φέρεις στον κόσμο το νινί σου!!!!!
Για τις λεξούλες θα συμφωνήσω με τις άλλες τρελλές(ουπς,με παρέσυρε η Mangio,η κακούργα),με τις άλλες κοπέλες,ήθελα να πω...το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του....
Το i pad στα δάχτυλα,ε???Μωρέ μπράβο!!!!!! Very Happy

happiness έγραψε: να σας πω και τα νεα μας ...ο μουργακος μου ειναι λιγο καλυτερα τα δεκατα σταματησαν ....αλλα το μπουκωμα ακομα παραμενει...και ελαχιστος βηχας...εκεινο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι παντα στο βραδυνο γαλα πριν κοιμηθει τον πιανει βηχας μετα και κανει εμετο...αφου ο καημενος χθες μου ελεγε "γιατι μαμα"..."παλι μαμα"..τον λυπηθηκα τον καημενουλη...
αλικακι διαβασα οτι κι εσεις εισαστε αρρωστουληδες ..περαστικα σας

Σε ευχαριστώ,Ευτυχία μου!!!Περαστικά στο ζουζουνάκι σου!!!

[quote="γεωργία02/07/10"] Όσο για το i-pad δεν πιστεύω ότι κάνει περισσότερο κακό από όποιαδήποτε άλλη σύχρονη οθόνη, δεν έχει την ακτινοβολία του κινητού, είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής... με την ίδια ευκολία που μια μανούλα θα άφηνε το παιδάκι της μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μπορεί να το αφήσει και εκεί...

Συμφωνώ!!!!!
.....................Γιατί εμένα ούτε τηλεόραση μου λέει δεν κάνει κάτω των 2... όχι ότι αυτό είναι εφικτό... ο δικός μου αν τον αφήσω είναι ικανός να δει όλοκληρη ταινία disney τόσο κόλλημα έχει...

Γι'αυτό και εγώ την ανοίγω μόνο για χρειστικούς λόγους, άλλαγμα πάνας, τάισμα κλπ. αν και η ξαδέρφη-ψυχολόγος μου είπε αυτό με την τηλεόραση και το τάισμα να το κόψω μαχαίρι γιατι λέει κάνει το παιδί να αποκτά συναισθηματική εξάρτηση από το φαγητό... Rolling Eyes μάλλον θα αρχίσω να την ελλατώνω... εξάλλου στον παιδικό τον ταίζουν χωρίς τίποτα... άρα μπορώ και εγώ... άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω... δόστε ιδέες εσείς πως τα ταίζετε???

Εγώ,Γεωργία μου,ανέκαθεν το καρεκλάκι φαγητού το έχω γυρισμένο πλάτη προς την τηλεόπραση,επίτηδες....
Το φαγητό μας,ή το γάλα μας ή οτιδήποτε θα φάει είναι νόμος να είναι καθησμένος στο καρεκλάκι....
Στο τραπεζάκι,λοιπόν,έχω πάντα παιχνιδάκια.Κατα καιρούς τα αλλάζω και του φέρνω διαφορετικά.Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξα για να τρώει ο μικρός.Θα απασχοληθεί με κάποιο παιχνιδάκι και θα φάει.
Και επίσης,δεν θυμάμαι αν σας το εχω ξαναπεί...έχω κρατήσει το τσαντί μου,που είχα στο νηπιαγωγείο,το οποίο είναι μπλε,με μια φόρμουλα 1 επάνω(!) και εκεί μέσα του έχω βάλει τα αυτοκινητάκια του,χοτ γουίλς,και διάφορα άλλα μικρά παιχνιδάκια ,όπου μέχρι να τα βγάλει όλα και να τα δει ένα-ένα,έχει τελειώσει το φαγητό στο πι και φι!!!
Κανε κάτι τέτοιο και εσύ μπας και ξεκολήσει από την τι-βι!!!!

Αυτά από μας... (Βιβή... μην νομίζεις ότι δεν διάβασα για τα ξεπορτίσματα σου... αλλά δεν είπα τίποτα γιατί αυτά που έχω να πώ δεν επιτρέπονται από ευθηξία... Laughing Laughing Laughing, ανα μου χαθείς πάντως δεν φθάνει που τα κάνεις μας λές κιόλας...φτου σου!!!)

Αχαχαχαχαχαχχααχχ!!!!!!!!!!

Α! Ξέχασα να σας πω... αυτοψεξάστηκε στο πρόσωπο με το απλικατέρ της κλίνεξ 4σε1 που χρησιμοποιώ για το ξεσκόνισμα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259

Άχου!!!Τώρα είναι καλά τα ματάκια του παιδιού???Άν τα ξέπλυνες αμέσως,νομίζω ,δεν θα εχουν πρόβλημα.....τι σκαρφίζονται,πάντως,ε???
Να βάζεις πάντα το σκατουλάκι που έχει στην άκρη το απλικατέρ στο off,για αποφυγή στο μέλλον παρόμοιου συμβάντος....

happiness έγραψε:αληθεια ποτε ξεκινουν να τρωνε μονα τους? ...εγω τον αφηνω στο μεσημεριανο να φαει καποιες φορες,αλλα μολις φαει 1-2 μπουκιες σταματαει και αρχιζει να παιζει

Καλά κάνεις και τον αφήνεις,Ευτυχία μου.Κι εμένα το ζητάει και τον αφήνω,για να μαθαίνουν σιγά-σιγά...
Χτες,ο δικός μου,έφαγε ένα πιάτο φακές μόνος του..

[quote="Ana"]
na rwtisw to fresko gala to zestanete? i mikri pinei akoma skoni alla mono zesto.... ton allo mina tin paw sto giatro na dw me ti tha mas to alaksei, afou tha kleisei ta 2.

Εγώ,Άννα,το αφήνω λίγα δευτερόλεπτα στο μπρίκι,μέχρι να φύγει η πρώτη παγομάρα,που λέω εγώ,και το βγάζω κατευθείαν γιατί εμένα δεν το πίνει πολύ ζεστό.Εσύ μπορείς να το ζεσταίνεις όσο θέλει η μικρή..

alikaki euxaristw polu gia ta kala sou logia. exw poli kala paidakia ontos kai eimaste mia eutixismeni oikogenia Smile

Να'σαι καλά και εσύ και τα ζουζουνάκια σου!!!!Και ο σύζηγος,ε????χιχιχιχιχ!!!!!

koritsia tin kiriaki kleinoume ena mina me 2 paidakia Smile pera apo tin kourasi kai tis diskolies eimai kai eimaste polu xaroumenoi.

Να τα εκατοστήσετεεεεεεεεε!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 654316

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες μου..ησυχια σημερα ε???
κι εγω το γαλα του το ζεσταινω,ισα ισα να ειναι χλιαρο,πρωτα το ηθελε πιο ζεστο τωρα ομως το προτιμαει χλιαρο..
αν ομως του το δινω με δημητριακα το βαζω κατευθειαν απο το ψυγειο
φιλακια σε ολες ...παω να κανω καμια δουλεια τωρα που κοιμαται ο μουργακος μου....

τουρτιτσα

τουρτιτσα
χαιρεται.
τι κανετε?
καλα.ευχαριστω. Razz Razz Razz
ησυχια σημερα στο παρεακι.
η βιβη θα κοιμαται γιατι θα βγηκε παλι χθες εξω.σουρτουκο!
το αλικακι κουρασμενο με τα νερα που μαζευε.
το ετερο αλικακι ξεκουραζεται(ελπιζω) και καλα κανει.
γεωργια συνονοματη ελπιζω να εχετε ενα ησυχο σ/κ και ο ταρζανακος να κατσει ησυχος.
τιτικα ειναι καλυτερα η μικρη?
ana περασαν κιολας δυο μηνες ε?
μανγκιο,χαπι πολλα φιλακια και σε σας.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλε δεν σας ειπα σημερα η μεγαλη μου η κορη μαθαινε στην μικρη να μετραει.πολυ πλακα.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα αυτο θα εχει πολυ πλακα...
και ο δικος μου αρχισε να τα λεει...καποιες φορες ξεχναει μερικα αλλα τα περισσοτερα τα ξερει...και τα δειχνει κιολας...αααα μαθαινουμε και τα χρωματα σιγα -σιγα...εχει αρχισει να τα ξεχωριζει ....
οντως πολυ ησυχια σημερα...

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολλή ησυχία διακρίνω στον οριζοντα pirat !! Τι κανετε cheers ??
Κάποιες ίσως κοιμούνται Sleep , κάποιες ίσως βλέπουν τηλεόραση,κάποιες ίσως διαβάζουν study , κάποιες ίσως σιδερώνουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 517142 (ναι, δεν καταλαβα, γιατι οχι Razz ), κάποιες ίσως κανουν ακατανόμαστες αμαρτωλές πράξεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 35468 Laughing (ξέρετε τι εννοώ, μην κάνετε τις πάπιες Embarassed )κάποια πολύ πιθανόν ξεπορτίζει και μπεκρουλιάζει παλι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 911307 (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θιγουμε!), κάποια ανακατεύεται και θέλει να κοιμηθεί ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 4872 και κάποια θέλει να σκοτώσει το χρόνο της γράφοντας βλακειούλες Razz Razz !! Οπως και να έχει, καλά να περνάτε σε ό,τι κανετε!!Ολα έχουν τη γοητεία τους!!Εκτός από την ανακατωσουρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 679259 !!
Αυτα από μενα σήμερα, αλλη φορά θα μιλήσω σοβαρά!!Τωρα είναι η ώρα του παιδιού ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 875502 !!
Και μετά από το μονόλογό μου, σας αποχαιρετώ, διοτι σήκωσα επιτέλους το βλέμμα μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 534787 και αντίκρυσα έναν γεμάτο πάγκο affraid που πρέπει να μαζέψω Twisted Evil !!
Καλά να περάσετε αύριο και..... μη με παρεξηγείτε!!Ο γιατρός ειπε να λέτε ναι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 328109 !!!
Φιλάκια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 4 417472

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαπι, μιακ ια σε ειδα εδώ, τι κάνει ο γιος σου?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio τωρα που πηρες φορα φευγεις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις