551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 4:09 am
mommy2be
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα καλώς τη βρήκες ντινάκι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xixixixixixi teleios!!!!!!!!γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με
εμεις λεμε να τον βαφτισουμε κατα τον μαιο η και απριλιο θα δουμε!θα εχεις αρκετο τρεξιμο για γαμοβαφτιση....καλο κουραγιο!elpidamamy έγραψε:γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με
καλα τα σπαει ο κουκλος σου!!! κοριτσια εγω αυριο θα παω για μπανακι που δεν δουλεβει ο αντρας μου... ρε κοριτσια κ εμενα πολυ ωρα παλι στο στηθος ειδικα χθες μεχρι να κοιμηθει θα ηταν και 1 ωρα ελεος. σε μιση ωρα παω στη διατροφολογο θα σας πω νεα ουφφφ τερμα τα ψεμματα πρεπει να συμαζευτω οσο γινεται δηλαδη με το θυλασμο. μετα το καλοκαιρι πρεπει να ψαχνω κ για νυφικο
φεβρουαριο η μαρτιο θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι(εχω κανει πολιτικο) αχχχ θεου που θα χωρεσω η μανα.... εσεις για ποτε λετε βαφτιση?
αμαν βρε κοριτσι μου και στον περιφερειακο κιολας!αφου δεν χτυπησατε παλι καλα!την πηγες τη μικρη σε κανα νοσοκομειο?προοληπτικα?peripmalou έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΚΙ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΑΜΞΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με
dinaki78 έγραψε:peripmalou τι να πω...αλλο κακο να μην σας βρει, αγιο ειχατε!!!!
εμεις βαπτιζομαστε 2 σεπτεμβριου!!!!
πηγαμε καναμε το εμβολιο μας, κλαψαμε πολυυυυυυυυ αλλα ειχαμε ετοιμο το μπουκαλι με το γαλα και εκει τελειωσαν ολα!!!χιχιχιχι!!!τωρα ειμαστε μεσα στα γελια και τις χαρες...ελπιζω ετσι να παει το 24ωρο!!!ειμαστε 6.640 kgr και 61cm!!!!!!!!ολοκληρες κοπελες!!!!
τι χρωμα?αντε περιμενουμε φωτο να δουμε.....τατιανα έγραψε:γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με
ειδα τις φωτο και στο φεις!Ωραια χειλακια εχει ο κουκλος σου!Και αυτα τα φαφουτικα χαμογελα ολα τα λεφτα..
Ευη τι παθατε κοπελα μου, ευτυχως ειστε καλα!Γι'αυτο εγω λεω παντα καρεκλακι ποτε δεν ξερεις τι γινεται, αντε να μας πεις λεπτομερειες μολις μπορεσεις!
Κοριτσια εγω πηγα κομμωτηριο και καλοπιστικα επιτελους..εκανα ανταυγειες και κουρεμα και μοιαζω με γυναικα παλι χαχαχα!
τατιανα έγραψε:Χρύσα έχουμε βάλει στο μάτι κ έναν γαμπρουλη απο την ομάδα Μαρτίου οπότε τι στο καλο ενας απο τους δυο θα μας θέλει!χαχαχαχα
Την Νατάλια την πηγαινοφερνει ο Μπαμπας της για να κοιμηθεί κ εγω αραζω!
Εγω περνω το πλανετ τώρα πήρα κ μαλακτικο πλανετ τι να πω καλο είναι δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο.
Την πανα την αλλάζω όταν την βλέπω πολυ κατουρημενη αυτές του Λιντλ μου άρεσαν παρα πολυ!
Αχ το μαλλί κορίτσια τελικά δεν μου αρεσε.. Σαν γυφτακι είμαι. Εκανα ξανθές ανταυγειες στο φυσικό μου είχα να τα βαψω απο όταν έμεινα έγκυος. Τώρα για να διορθωθούν θα τα βαψω όλα ένα χρώμα.. Στεναχωρεθηκα οπότε πάω κομμωτήριο όλο χάλια με κάνουν! Αν το πετύχω θα σας βάλω να δείτε.
γκαλαιτζογλου έγραψε:χρυσα εγω ειχα παρει το προδερμ 2 κουτια τωρα τα τελιωσα και προχθες πηρα το αρκαδι με πρασινο σαπουνι.το προδερμ ηταν καλυτερο μυριζαν μωρουδιλα τα ρουχα αυτο σιγουρα ειναι πιο φυσικο χωρις καθολου χημικα.πανες αλλαζουμε 2-3 με κακα ακομη και το βραδυ στο μπανακι.ας πουμε σημερα εκανε 3 φορες κακα και μια του το αλλαξα απο τσισα ηταν γεματο και την τελευταια τωρα στο μπανιο.4-5 τη μερα χρησιμοποιουμε!
dinaki78 έγραψε:Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...
H κουμπαρα μας το εδωσε και αυτο...και εμεις ειδαμε της φισερ πραις πανακριβα ειναι!!!XRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...
ΝΑΙ ΝΤΥΝΑΚΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Κ ΕΙΠΑ ΡΗΛΑΞ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
dinaki78 έγραψε:H κουμπαρα μας το εδωσε και αυτο...και εμεις ειδαμε της φισερ πραις πανακριβα ειναι!!!XRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...
ΝΑΙ ΝΤΥΝΑΚΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Κ ΕΙΠΑ ΡΗΛΑΞ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
μια χαρα το κοριτσι μου ....θεά!!!!ειχε φαει στις 6.30 το απογευμα κατα τις 8.30 αποκοιμηθηκε....ξυπνησε 2.30 το βραδυ εφαγε και της εδωσα λιγο depon προληπτικα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7.30!!!μετα ολο γελια και χαρες και τωρα εχει καμια ωριτσα που ξανακοιμηθηκε η ζουζουνα μου!!!!!!δοξα το Θεο!!!!XRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:H κουμπαρα μας το εδωσε και αυτο...και εμεις ειδαμε της φισερ πραις πανακριβα ειναι!!!XRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ.ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΣΑΜΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΝΤΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ε?ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ?
την πρωτη φορα το εβαλα στη θηκη και δεν ελιωσε κκαι μετα διαβασα οτι μπαινει απευθειας στον καδο.μαλακτικα οχι δεν πηρα!οσο για τις πανες τις αφηνω γιατι ειναι και αγορι τα κοριτσια ειναι ευαισθητα στο να παθουν ουρολοιμωξεις και τετοια!XRYSA M έγραψε:γκαλαιτζογλου έγραψε:χρυσα εγω ειχα παρει το προδερμ 2 κουτια τωρα τα τελιωσα και προχθες πηρα το αρκαδι με πρασινο σαπουνι.το προδερμ ηταν καλυτερο μυριζαν μωρουδιλα τα ρουχα αυτο σιγουρα ειναι πιο φυσικο χωρις καθολου χημικα.πανες αλλαζουμε 2-3 με κακα ακομη και το βραδυ στο μπανακι.ας πουμε σημερα εκανε 3 φορες κακα και μια του το αλλαξα απο τσισα ηταν γεματο και την τελευταια τωρα στο μπανιο.4-5 τη μερα χρησιμοποιουμε!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ??ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ?ΜΟΝΟ 4-5 ΠΑΝΕΣ??ΕΜΕΙΣ 7 ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης