Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

551ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 4:09 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα καλώς τη βρήκες ντινάκι!!!

552ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 6:11 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με Wink

553ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 6:14 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με Wink
xixixixixixi teleios!!!!!!!!

554ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 6:22 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας μεγαλωσα κι εγω βγαζω κραυγουλες γελαω και τους τρελαινω ολους!υποψηφιες νυφες ειστε και πολλες δειτε με Wink

καλα τα σπαει ο κουκλος σου!!! κοριτσια εγω αυριο θα παω για μπανακι που δεν δουλεβει ο αντρας μου... ρε κοριτσια κ εμενα πολυ ωρα παλι στο στηθος ειδικα χθες μεχρι να κοιμηθει θα ηταν και 1 ωρα ελεος. σε μιση ωρα παω στη διατροφολογο θα σας πω νεα ουφφφ τερμα τα ψεμματα πρεπει να συμαζευτω οσο γινεται δηλαδη με το θυλασμο. μετα το καλοκαιρι πρεπει να ψαχνω κ για νυφικο
φεβρουαριο η μαρτιο θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι(εχω κανει πολιτικο) αχχχ θεου που θα χωρεσω η μανα.... εσεις για ποτε λετε βαφτιση?

555ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 6:46 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΚΙ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΑΜΞΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

556ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 7:14 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:

καλα τα σπαει ο κουκλος σου!!! κοριτσια εγω αυριο θα παω για μπανακι που δεν δουλεβει ο αντρας μου... ρε κοριτσια κ εμενα πολυ ωρα παλι στο στηθος ειδικα χθες μεχρι να κοιμηθει θα ηταν και 1 ωρα ελεος. σε μιση ωρα παω στη διατροφολογο θα σας πω νεα ουφφφ τερμα τα ψεμματα πρεπει να συμαζευτω οσο γινεται δηλαδη με το θυλασμο. μετα το καλοκαιρι πρεπει να ψαχνω κ για νυφικο
φεβρουαριο η μαρτιο θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι(εχω κανει πολιτικο) αχχχ θεου που θα χωρεσω η μανα.... εσεις για ποτε λετε βαφτιση?
εμεις λεμε να τον βαφτισουμε κατα τον μαιο η και απριλιο θα δουμε!θα εχεις αρκετο τρεξιμο για γαμοβαφτιση....καλο κουραγιο!

557ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 7:16 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΚΙ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΑΜΞΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
αμαν βρε κοριτσι μου και στον περιφερειακο κιολας!αφου δεν χτυπησατε παλι καλα!την πηγες τη μικρη σε κανα νοσοκομειο?προοληπτικα?

558ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 9:21 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou τι να πω...αλλο κακο να μην σας βρει, αγιο ειχατε!!!!
εμεις βαπτιζομαστε 2 σεπτεμβριου!!!!
πηγαμε καναμε το εμβολιο μας, κλαψαμε πολυυυυυυυυ αλλα ειχαμε ετοιμο το μπουκαλι με το γαλα και εκει τελειωσαν ολα!!!χιχιχιχι!!!τωρα ειμαστε μεσα στα γελια και τις χαρες...ελπιζω ετσι να παει το 24ωρο!!!ειμαστε 6.640 kgr και 61cm!!!!!!!!ολοκληρες κοπελες!!!!

559ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 9:42 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα εχεις το γυμναστηριο της fischer price???μου το εδωσε η κουμπαρα μου ξερεις αν πλενεται στο πλυντηριο??

560ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 10:23 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ειδα τις φωτο και στο φεις!Ωραια χειλακια εχει ο κουκλος σου!Και αυτα τα φαφουτικα χαμογελα ολα τα λεφτα..

Ευη τι παθατε κοπελα μου, ευτυχως ειστε καλα!Γι'αυτο εγω λεω παντα καρεκλακι ποτε δεν ξερεις τι γινεται, αντε να μας πεις λεπτομερειες μολις μπορεσεις!

Κοριτσια εγω πηγα κομμωτηριο και καλοπιστικα επιτελους..εκανα ανταυγειες και κουρεμα και μοιαζω με γυναικα παλι χαχαχα!

561ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 10:28 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:peripmalou τι να πω...αλλο κακο να μην σας βρει, αγιο ειχατε!!!!
εμεις βαπτιζομαστε 2 σεπτεμβριου!!!!
πηγαμε καναμε το εμβολιο μας, κλαψαμε πολυυυυυυυυ αλλα ειχαμε ετοιμο το μπουκαλι με το γαλα και εκει τελειωσαν ολα!!!χιχιχιχι!!!τωρα ειμαστε μεσα στα γελια και τις χαρες...ελπιζω ετσι να παει το 24ωρο!!!ειμαστε 6.640 kgr και 61cm!!!!!!!!ολοκληρες κοπελες!!!!

Αχ μεγαλωσατε και εσεις βρεεε!!
Εμεις την αλλη βδομαδα παμε για εμβολιο και θελω πολυ να δω ποσο εβαλε!
Ειμαστε βεβαια η μινιατουρα της ομαδουλας γιατι βλεπω ολα τα κοριτσια πανω απο εξι κιλα!!

562ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 11:46 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:

ειδα τις φωτο και στο φεις!Ωραια χειλακια εχει ο κουκλος σου!Και αυτα τα φαφουτικα χαμογελα ολα τα λεφτα..

Ευη τι παθατε κοπελα μου, ευτυχως ειστε καλα!Γι'αυτο εγω λεω παντα καρεκλακι ποτε δεν ξερεις τι γινεται, αντε να μας πεις λεπτομερειες μολις μπορεσεις!

Κοριτσια εγω πηγα κομμωτηριο και καλοπιστικα επιτελους..εκανα ανταυγειες και κουρεμα και μοιαζω με γυναικα παλι χαχαχα!
τι χρωμα?αντε περιμενουμε φωτο να δουμε.....

563ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 12:07 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΓΚΡΙΝΙΑΣ?ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!!ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ...Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΥΦΗ Very Happy Very Happy Very Happy ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ??ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ?ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ 7 ΚΙΛΑ!ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ......
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....1ΟΝ:ΤΙ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ 20Ν:ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΑΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ.
ΑΥΤΑ!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 517142

564ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 12:17 pm

τατιανα

τατιανα
Χρύσα έχουμε βάλει στο μάτι κ έναν γαμπρουλη απο την ομάδα Μαρτίου οπότε τι στο καλο ενας απο τους δυο θα μας θέλει!χαχαχαχα

Την Νατάλια την πηγαινοφερνει ο Μπαμπας της για να κοιμηθεί κ εγω αραζω!
Εγω περνω το πλανετ τώρα πήρα κ μαλακτικο πλανετ τι να πω καλο είναι δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο.
Την πανα την αλλάζω όταν την βλέπω πολυ κατουρημενη αυτές του Λιντλ μου άρεσαν παρα πολυ!

Αχ το μαλλί κορίτσια τελικά δεν μου αρεσε.. Σαν γυφτακι είμαι. Εκανα ξανθές ανταυγειες στο φυσικό μου είχα να τα βαψω απο όταν έμεινα έγκυος. Τώρα για να διορθωθούν θα τα βαψω όλα ένα χρώμα.. Στεναχωρεθηκα οπότε πάω κομμωτήριο όλο χάλια με κάνουν! Αν το πετύχω θα σας βάλω να δείτε.

565ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 12:26 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Χρύσα έχουμε βάλει στο μάτι κ έναν γαμπρουλη απο την ομάδα Μαρτίου οπότε τι στο καλο ενας απο τους δυο θα μας θέλει!χαχαχαχα

Την Νατάλια την πηγαινοφερνει ο Μπαμπας της για να κοιμηθεί κ εγω αραζω!
Εγω περνω το πλανετ τώρα πήρα κ μαλακτικο πλανετ τι να πω καλο είναι δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο.
Την πανα την αλλάζω όταν την βλέπω πολυ κατουρημενη αυτές του Λιντλ μου άρεσαν παρα πολυ!

Αχ το μαλλί κορίτσια τελικά δεν μου αρεσε.. Σαν γυφτακι είμαι. Εκανα ξανθές ανταυγειες στο φυσικό μου είχα να τα βαψω απο όταν έμεινα έγκυος. Τώρα για να διορθωθούν θα τα βαψω όλα ένα χρώμα.. Στεναχωρεθηκα οπότε πάω κομμωτήριο όλο χάλια με κάνουν! Αν το πετύχω θα σας βάλω να δείτε.

ΑΑΑΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΕΣΕΙΣ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ....ΑΚΟΜΑ ΒΟΛΤΕΣ Ε???ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΖΙΖΙ Η ΡΗΛΑΞ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ(ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ)ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ.ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕ ΣΤΟΥ ΛΙΝΤΛ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΛΑΝΕΤ Ε???ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΟΔΕΡΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ.ΠΡΙΝΑ ΤΑ ΕΒΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ 17!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΑΣΠΡΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

566ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 12:31 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσα εγω ειχα παρει το προδερμ 2 κουτια τωρα τα τελιωσα και προχθες πηρα το αρκαδι με πρασινο σαπουνι.το προδερμ ηταν καλυτερο μυριζαν μωρουδιλα τα ρουχα αυτο σιγουρα ειναι πιο φυσικο χωρις καθολου χημικα.πανες αλλαζουμε 2-3 με κακα ακομη και το βραδυ στο μπανακι.ας πουμε σημερα εκανε 3 φορες κακα και μια του το αλλαξα απο τσισα ηταν γεματο και την τελευταια τωρα στο μπανιο.4-5 τη μερα χρησιμοποιουμε!

567ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 12:35 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:χρυσα εγω ειχα παρει το προδερμ 2 κουτια τωρα τα τελιωσα και προχθες πηρα το αρκαδι με πρασινο σαπουνι.το προδερμ ηταν καλυτερο μυριζαν μωρουδιλα τα ρουχα αυτο σιγουρα ειναι πιο φυσικο χωρις καθολου χημικα.πανες αλλαζουμε 2-3 με κακα ακομη και το βραδυ στο μπανακι.ας πουμε σημερα εκανε 3 φορες κακα και μια του το αλλαξα απο τσισα ηταν γεματο και την τελευταια τωρα στο μπανιο.4-5 τη μερα χρησιμοποιουμε!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ??ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ?ΜΟΝΟ 4-5 ΠΑΝΕΣ??ΕΜΕΙΣ 7 ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ!

568ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 12:54 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣΣΣΣΣΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????ΑΧΧΧΧ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΩΡΙΟΙ ΘΥΛΑΣΜΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΕΝΩ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Mad Mad Mad ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΦΤΗΣΕΙΣ Ε???ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! Mad ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟ.ΠΡΟΧΩ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Ε???ΕΥΗ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?????ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ.
Α!!!ΞΕΧΑΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣ!ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ??ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ?

569ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:06 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...

570ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:32 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...

ΝΑΙ ΝΤΥΝΑΚΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Κ ΕΙΠΑ ΡΗΛΑΞ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

571ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 2:35 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Χρυσα χθες σε ρωτησα για το γυμναστηριο αν πλενεται,οχι για το ριλαξ...εκτος αν ισχυει το ιδιο!!!εγω εχω τετοιο με φωτακια για την κουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει δουλεια...εμεις αποκοιμιομαστε με λιγο κουνημα στο πορτ μπεμπε στο καροτσι αλλα αν νυσταζουμε πολυ ουτε αυτο δεν χρειαζεται...

ΝΑΙ ΝΤΥΝΑΚΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Κ ΕΙΠΑ ΡΗΛΑΞ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
H κουμπαρα μας το εδωσε και αυτο...και εμεις ειδαμε της φισερ πραις πανακριβα ειναι!!!

572ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 2:55 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια μου εμεις σημερα πηγαμε μπανακι, τωρα γυρισαμε η μπουμπου καθοταν στη σκια και μιλαμε της αρεσε πολυ, ολο γελια. σημερα αρχισα την διτροφη αλλη ωρα θα σας πω τη τρωω. χρυσα κ εγω δεν θελω πολλα πολλα με βαφτιση τα απαραιτητα. οι γονεις μου εχουν εστιατοριο το τραπεζι θα το κανουμε εκει οποτε μονο το κοστος τον φαγητων θα εχουμε δεν εχω σκοπο να δωσω του κοσμου τα λεφτα. για τη κουνια δες στο beboulino.gr εγω απο εκει αγορασα κ κουνια προικα κτλ πολυ καλα πραγματα , εγω δεν εχω τετοιο αλλα κατι αλλα παιχνιδια σαν αγκαλιτσας που εχω δεν κανει δουλεια./

573ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 2:55 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

H κουμπαρα μας το εδωσε και αυτο...και εμεις ειδαμε της φισερ πραις πανακριβα ειναι!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Very Happy Very Happy Very Happy ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ.ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΣΑΜΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΝΤΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ε?ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ?

574ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 3:13 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Very Happy Very Happy Very Happy ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ.ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΣΑΜΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΝΤΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ε?ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ?
μια χαρα το κοριτσι μου ....θεά!!!!ειχε φαει στις 6.30 το απογευμα κατα τις 8.30 αποκοιμηθηκε....ξυπνησε 2.30 το βραδυ εφαγε και της εδωσα λιγο depon προληπτικα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7.30!!!μετα ολο γελια και χαρες και τωρα εχει καμια ωριτσα που ξανακοιμηθηκε η ζουζουνα μου!!!!!!δοξα το Θεο!!!!

575ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 3:35 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:χρυσα εγω ειχα παρει το προδερμ 2 κουτια τωρα τα τελιωσα και προχθες πηρα το αρκαδι με πρασινο σαπουνι.το προδερμ ηταν καλυτερο μυριζαν μωρουδιλα τα ρουχα αυτο σιγουρα ειναι πιο φυσικο χωρις καθολου χημικα.πανες αλλαζουμε 2-3 με κακα ακομη και το βραδυ στο μπανακι.ας πουμε σημερα εκανε 3 φορες κακα και μια του το αλλαξα απο τσισα ηταν γεματο και την τελευταια τωρα στο μπανιο.4-5 τη μερα χρησιμοποιουμε!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ??ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ?ΜΟΝΟ 4-5 ΠΑΝΕΣ??ΕΜΕΙΣ 7 ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ!
την πρωτη φορα το εβαλα στη θηκη και δεν ελιωσε κκαι μετα διαβασα οτι μπαινει απευθειας στον καδο.μαλακτικα οχι δεν πηρα!οσο για τις πανες τις αφηνω γιατι ειναι και αγορι τα κοριτσια ειναι ευαισθητα στο να παθουν ουρολοιμωξεις και τετοια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις