Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

526ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 29, 2012 4:48 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σημερα γιορταζει ο πολιουχος της πολης και δεν δουλευει ο αντρας μου και αραζουμε στο σπιτι!
Το απογευμα λεμε να παμε για μπανιο, εγω δεν θα κανω γιατι δεν εχω μαγιοοοο
χαχχαχα
Κοριτσια η μικρη 2 φορες ηδη κανει κακα καθε 2 μερες γεμιζει 2 πανες χαχαχα αλλαζει καθε μερα αυτο το παιδι συνηθειες!

Επεισοδιο πεθερα Νο2, εκτος που παλι μπεμπα την ειπε σημερα μου ειπε το αλλο κουφο.."Αχ τι ομορφη που ειναι, ετσι ηταν και ο δημητρης μωρο πανεμορφο ποσο μου τον θυμιζει, οχι οτι εσυ δεν εισαι ομορφη δεν ξερω πως ησουν μωρο αλλα..."
Χεχε αυτο το παιδι δικο μου dna δεν εχει δηλαδη?τελος παντων σε ενα συμφωνουμε οτι ειναι ομορφη!! Very Happy Very Happy

527ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 29, 2012 10:04 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Σημερα καναμε το 2 εμβολιο μας! Ηρθε η παιδιατρος μας κ μας εξετασε κ μας βρηκε πολυ καλα!! Ειμαστε 5450 κ 62 ποντους! Αυριο γινομαστε 3 μηνων!! Γιουπιιι!! Αλλα κοριτσια σημερα πολυ γκρινια!! Δεν ξερω τι εφταιξε αλλα πολυ γκρινια! Δεν καθοταν πουθενα!! Τον εκανα πιο νωρις μπανιο κ τωρα τρωει!! Δεν κοιμηθηκε καθολου μεσα στη μερα! Κ το ριλαξ που εχω εδω δεν το θελει με τιποτα!! Ενω σε αυτο που εχω στο χωριο καθεται με τις ωρες! Ελπιζω να μην κανει πυρετο! Γιατι μου ειπε η παιδιατρος οτι το εμβολιο που καναμε(το prevenar) ανεβαζει! Στο προηγουμενο δεν μου ειχε κανει! Αντε να δουμε!! Αυριο παμε στο χωριο μας!! Επιτελους!! Γιατι βγηκαμε απο το προγραμμα μας!! Τουλαχιστον το βραδυ συνεχιζει κ κοιμαται σερι το λιγοτερο 8 ωρες! Εχτες κοιμηθηκε απο τις 22:00 μεχρι τις 8 !! Σημερα να δω με το εμβολιο! Εσεις που κανατε το 2 εμβολιο ειδατε διαφορα απο το 1; Αυτα κοριτσια!! Να εχουμε ενα ομορφο βραδυ!!

528ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 29, 2012 11:37 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!! Σημερα καναμε το 2 εμβολιο μας! Ηρθε η παιδιατρος μας κ μας εξετασε κ μας βρηκε πολυ καλα!! Ειμαστε 5450 κ 62 ποντους! Αυριο γινομαστε 3 μηνων!! Γιουπιιι!! Αλλα κοριτσια σημερα πολυ γκρινια!! Δεν ξερω τι εφταιξε αλλα πολυ γκρινια! Δεν καθοταν πουθενα!! Τον εκανα πιο νωρις μπανιο κ τωρα τρωει!! Δεν κοιμηθηκε καθολου μεσα στη μερα! Κ το ριλαξ που εχω εδω δεν το θελει με τιποτα!! Ενω σε αυτο που εχω στο χωριο καθεται με τις ωρες! Ελπιζω να μην κανει πυρετο! Γιατι μου ειπε η παιδιατρος οτι το εμβολιο που καναμε(το prevenar) ανεβαζει! Στο προηγουμενο δεν μου ειχε κανει! Αντε να δουμε!! Αυριο παμε στο χωριο μας!! Επιτελους!! Γιατι βγηκαμε απο το προγραμμα μας!! Τουλαχιστον το βραδυ συνεχιζει κ κοιμαται σερι το λιγοτερο 8 ωρες! Εχτες κοιμηθηκε απο τις 22:00 μεχρι τις 8 !! Σημερα να δω με το εμβολιο! Εσεις που κανατε το 2 εμβολιο ειδατε διαφορα απο το 1; Αυτα κοριτσια!! Να εχουμε ενα ομορφο βραδυ!!
ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΕΒΕΝΑΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΥΡΕΤΟΥΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΠΡΟΟΛΗΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ?ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΔΥΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Crying or Very sad

529ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 29, 2012 11:39 am

mamatina

mamatina
τατιανα έγραψε:Σημερα γιορταζει ο πολιουχος της πολης και δεν δουλευει ο αντρας μου και αραζουμε στο σπιτι!
Το απογευμα λεμε να παμε για μπανιο, εγω δεν θα κανω γιατι δεν εχω μαγιοοοο
χαχχαχα
Κοριτσια η μικρη 2 φορες ηδη κανει κακα καθε 2 μερες γεμιζει 2 πανες χαχαχα αλλαζει καθε μερα αυτο το παιδι συνηθειες!

Επεισοδιο πεθερα Νο2, εκτος που παλι μπεμπα την ειπε σημερα μου ειπε το αλλο κουφο.."Αχ τι ομορφη που ειναι, ετσι ηταν και ο δημητρης μωρο πανεμορφο ποσο μου τον θυμιζει, οχι οτι εσυ δεν εισαι ομορφη δεν ξερω πως ησουν μωρο αλλα..."
Χεχε αυτο το παιδι δικο μου dna δεν εχει δηλαδη?τελος παντων σε ενα συμφωνουμε οτι ειναι ομορφη!! Very Happy Very Happy
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΕΘΕΡΕΣ!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

530ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 29, 2012 11:47 am

mamatina

mamatina
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΡΑΓΑΔΕΣ!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΑΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ????ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ..... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 534787 ΑΣΤΑ No

531ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 29, 2012 1:19 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eui an ayto pou kaneis den einai diaita tote ti einai??Mpravo kopela mou pantos.Na xairesai k ton baba sou Very Happy matina asta pikra oi ragades.Ego se olh thn egymosunh eixa kanei 2mikres.Apo thn 38-40 evdomada omos pou ekane bam h koilia mou ekana polles!!!!Kai meta otan gennhsa fainontan akoma pio polles logo tou oti mazeytike h koilia.Asta tzampa toses kremes einai kathara thema elastikotitas dermatos.Alhtheia me tis prospathies na thilaseis pos pas?Nakos sigoura h grinia einai logo emvoliou k logo allqghs perivalontos.An pate piso sto xorio tha hremisei.Tatiana to akousa shmera sthn menegaki pou htan o kourkoulis oti exete poliouxo shmera k se skeytika.Kala asxeto pantos alla h kavala fainetai poly oraia polu emeis pername otan erxomaste apo agrinio gia na erthoume orestiada.Ax koritsia ti pathame shmera.!!!!Evala thn vasilikh kata tis 2mish gia ypno kai kata tis 5eklapse gia na pao na thn taiso.....K me phre o ypnos ekei mazi ths kai koimhthika mexri tis 8para!!Xypnao k eixa to zizi exo den xero an xanaefage k leo tora thn evapsa me toses ores ypno den tha koimatai to vrady.Meta thn phga volta k tora kata tis 12para koimhthike eytyxos.Georgia eides stis foto sto fb thn foyskitsa mou to pinoume oooollooo to gala mas.Stis 9 tou mhna pame paidiatro gia na doume posa kila tha mas vgalei.!!!Sas filoooooooo

532ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 2:41 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κοριτσια μου αχ!! Επιτελους φτασαμε στο χωριο! Με τον που τον εβαλα στο ριλαξ εσκασε στα γελια!! Αλλα ταλαιπωρηθηκε το μαναρακι μου στο ταξιδι!! Δεν μου καθεται καλα στο καθισμα σμαξιου κ συνεχεια του πεφτει το κεφαλακι κατω! Το παθαινετε κ εσεις; Δεν ξερω τι να κανω; Στο πισω καθισμα η ζωνη ειναι πολυ μικρη και με πολυ δυσκολια τραβοεται για να δεθει το καθισμα! Ετσι την εχω μονιμη και μπαινωβγαζω τον μικρο με την ζωνη δεμενη! Αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν καθεται σωστα στο καθισμα! Σκεφτηκα να δοκιμασω να βαλω το καθισματακι στο μπροστινο καθισμα αφου δεν εχουμε αεροσακο! Εσεις τι λετε; Κοριτσια οι ραγαδες δεν παλευονται! Τα κιλα αντε κ τα χανεις! Με τις ραγαδες τι κανεις ομως; Κ εγω χρυσα στο τελος τις εκανα ολες! Κ μονο απο την μια πλευρα της κοιλιας! Βαζω τωρα μια κρεμα που μου εφτιαξε ενας φιλος φαρμακοποιος μπας κ σωσω τιποτα!! Κοριτσια κ εμενα απο την εγκυμοσυνη 4 κιλα μου εχουν μεινει αλλα θελω να χασω κ αλλα 4 για να φτασω στα λεπτα μου! Οποτε στο συνολο εχουμε 8 κιλα! Το καλο ειναι οτι τωρα δεν βαζω! Απο σεπτεμβρη θα μπω σε προγραμμα! Τατιανα μου οι πεθερες δεν παλευονται! Κοριτσια μου καλη μας μερα! Φιλιααα!!!

533ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 3:31 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες τι κανετε? βλεπω πεθεροπληκτες οι πιο πολλες χαχαχα!!! εγω θελω να χασω 10 κιλα 5 απο εγκυμοσινη κ αλλα 5 που ειχα παρει πριν. ραγαδες εχω λιγες ευτηχως αλλα κοκκινες και εγω την τελευταια εβδομαδα τις απεκτησα. την δευτερα εχω ραντεβου με διατροφολογο να μου φτειαξει ενα διατροφολογιο για θυλασμο μπας κ μαζευτω.. κατα αλλα χθες η μπουμπου κοιμηθηκε στης 1 μιση το βραδυ μας πεθανε στη γρινια αλλα ξυπνισε 7 μιση εφαγε κ ξανακοιμηθηκε ως της 11.

534ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 6:18 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κάνετε αγωνίστριες;;
όντως τρελλή ζέστη!
Ντινάκι κ Χρύσα κούκλες οι δικές σας!! καλά Τατιάνα κι η δικιά σου όλα τα λεφτά με τη κορδέλα! παράγγηλα κ εγώ μία (ζήλεψα!) από ebay με 1 δολάριο! οι ίδιες είναι; έμοιαζε πολύ πάντως!

εγώ δίαιτα δεν το διαννοούμαι να αρχίσω (δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω στη ζωή μου). είμαι 63 κιλά, συν 5 απ τα αρχικά μου. Η κοιλιά μου είναι σαν να μη γέννησα (μπήκε όλη μέσα) αλλά κυτταρίτιδα κ μπούτι φουλ. τι να κάνεις, θα φύγουν, ακόμα νωρίς είναι!

ντινάκι πως την παλεύετε χωρίς την μπουμπού σας;; κι εμένα 3 ώρες να κοιμάται θα μου λείψει!

ρε κορίτσια από την αρχή της εβδομάδας έχει αλλάξει μόνη της το πρόγραμμά της κ κοιμάται γύρω στις 4.30 το απόγευμα!!! (απ το πρωί). χθες εντωμεταξύ πάλι τα ίδια κ το βράδυ κοιμήθηκε πρώτα ο άνδρας μου, μετά εγώ κ στο τέλος αυτή. Μας βάζει πρώτα για ύπνο κ μετά πάει αυτή. Ξύπνησα στις 3 κ την βρήκα να κοιμάται ξαπλωτή στην αγκαλιά μου...

ποιό νούμερο πάνες φοράτε; εμείς το 2 ακόμα αν κ πρέπει να φτάσαμε τα 6 κιλά.. εμβόλιο αργήσαμε, δεν το χουμε κάνει ακόμα γιατί δεν δίνουν συνταγές οι φαρμακοποιοί στην Αθήνα (μπορεί από δευτέρα...). Εσείς που το κάνατε πως ήταν;;

φιλιά σε όλες κ καλά μπάνια στις τυχε΄ρες!!!

535ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 6:24 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α να σας πω επίσης πως μπορεί να μην έχω καθόλου κοιλιά και ραγάδες αλλά έχω.. προγούλι.. είμαι πρησμένη στο πρόσωπο ακόμα κ φαίνομαι χάλια στις φώτο ειδικά!!
το κακό είναι οτι γίνομαι και κουμπάρα στη κολλητή μου αρχές Σεπτέμβρη και τρέμω στην ιδέα της επιλογής φορέματος.. καθώς και στις φώτο...

Τατιάνα ακόμα πρόγραμμα;;; τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά, ότι θέλουν θα κάνουν;;; μήπως πρέπει να κάνουν παρέα με τον Νακος junior;;

536ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 6:37 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:τι κάνετε αγωνίστριες;;
όντως τρελλή ζέστη!
Ντινάκι κ Χρύσα κούκλες οι δικές σας!! καλά Τατιάνα κι η δικιά σου όλα τα λεφτά με τη κορδέλα! παράγγηλα κ εγώ μία (ζήλεψα!) από ebay με 1 δολάριο! οι ίδιες είναι; έμοιαζε πολύ πάντως!

εγώ δίαιτα δεν το διαννοούμαι να αρχίσω (δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω στη ζωή μου). είμαι 63 κιλά, συν 5 απ τα αρχικά μου. Η κοιλιά μου είναι σαν να μη γέννησα (μπήκε όλη μέσα) αλλά κυτταρίτιδα κ μπούτι φουλ. τι να κάνεις, θα φύγουν, ακόμα νωρίς είναι!

ντινάκι πως την παλεύετε χωρίς την μπουμπού σας;; κι εμένα 3 ώρες να κοιμάται θα μου λείψει!

ρε κορίτσια από την αρχή της εβδομάδας έχει αλλάξει μόνη της το πρόγραμμά της κ κοιμάται γύρω στις 4.30 το απόγευμα!!! (απ το πρωί). χθες εντωμεταξύ πάλι τα ίδια κ το βράδυ κοιμήθηκε πρώτα ο άνδρας μου, μετά εγώ κ στο τέλος αυτή. Μας βάζει πρώτα για ύπνο κ μετά πάει αυτή. Ξύπνησα στις 3 κ την βρήκα να κοιμάται ξαπλωτή στην αγκαλιά μου...

ποιό νούμερο πάνες φοράτε; εμείς το 2 ακόμα αν κ πρέπει να φτάσαμε τα 6 κιλά.. εμβόλιο αργήσαμε, δεν το χουμε κάνει ακόμα γιατί δεν δίνουν συνταγές οι φαρμακοποιοί στην Αθήνα (μπορεί από δευτέρα...). Εσείς που το κάνατε πως ήταν;;

φιλιά σε όλες κ καλά μπάνια στις τυχε΄ρες!!!

καλα και εμεις κουντουλαμε μεχρι να κοιμηθει η κυρια.... και εμεις το 2 φοραμε ακομα εχω δυο πακετα και μετα λεω να αλλαξω εμενα ειναι περιπου 5500 αν ζυγιζω σωστα την πεμπτη θα κανουμε κ εμεις εμβολιο, εμενα το κανονισε η παιδιατρος και μου το πειρε (το πρωι ειναι στο ικα) για καποιες μερες πριν μια εβδομαδα γραφανε τωρα παλι οχι

537ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 11:35 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια κοιμηθηκε!! Εκανε μπανιο ηπιε ντεπον γιατι ειχε γκρινια κ 37.5 κ μου ειπε η παιδιατρος να του δωσω να ηρεμησει! Εφαγε κ νανι!! Εκει που του εκανε το εμβολιο(στο μπουτακι) εχει πρηστει! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ να φυγει!! Και εμεις το 2 νουμερο φοραμε κ μαλλον θα το φοραμε για πολυ καιρο ακομα! Εχει μπολικο περιθωριο! Ελπιζω απο αυριο να γυρισουμε στο παλιο μας προγραμμα!! Εχω εναν τρελο πονοκεφαλο!! Με βλεπω να κατεβαζω ολο το παιδικο ντεπον! Καληνυχτα κοριτσια!! Καλο μας βραδυ!!

538ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 11:49 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια κοιμηθηκε!! Εκανε μπανιο ηπιε ντεπον γιατι ειχε γκρινια κ 37.5 κ μου ειπε η παιδιατρος να του δωσω να ηρεμησει! Εφαγε κ νανι!! Εκει που του εκανε το εμβολιο(στο μπουτακι) εχει πρηστει! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ να φυγει!! Και εμεις το 2 νουμερο φοραμε κ μαλλον θα το φοραμε για πολυ καιρο ακομα! Εχει μπολικο περιθωριο! Ελπιζω απο αυριο να γυρισουμε στο παλιο μας προγραμμα!! Εχω εναν τρελο πονοκεφαλο!! Με βλεπω να κατεβαζω ολο το παιδικο ντεπον! Καληνυχτα κοριτσια!! Καλο μας βραδυ!!
Nakos an exei prhstei sto podaraki tou xero oti vazoun alouminonero to pairneis apo to farmakeio.Rota k thn paidiatro sou.

539ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 12:37 pm

τατιανα

τατιανα
καλε λιγο ελειψα και ειπατε ειπατε δεν σας προλαβαινω!!χαχχαχα
Χθες κοριτσια κοιμοταν ολη μερα και μετα το βραδυ δεν ελεγε να κλεισει ματι, 1 και κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια!Τωρα ευτυχως κοιμαται αλλα στην αγκαλια του μπαμπα της..
Αχ τι θα την κανω την τσουπρα μου πολυ μας ζοριζει..ουτε βολτα δεν ευχαριστιομαστε, καροτσι δεν θελει αλλα και στην αγκαλια μετα απο λιγο γκρινιαζει, ακομα βγαζει και γουλιες με καθε γευμα και ολο πετσετες ειμαστε και σαλιαρες!Εν τω μεταξυ πρηστικαν και τα κατω ουλα και ολο τρωει τα χερια της, και χωνει τα δαχτυλα στο λαιμο και μετα βηχει και αναγουλιαζει!!
Νακος δεν εχεις στο καρεκλακι μαξιλαρακι ειδικο?εμενα μια χαρα το κραταει το κεφαλι αλλα δεν το θελει με τιποτα ουρλιαζει..εφιαλτης καθε φορα που καθομαστε μεσα!
Οσο για πανα τωρα φοραμαι 3 πλεον αλλα του λιντλ της ειναι ολιγον μεγαλουτσικια βεβαια διαρροες δεν εχουμε οποτε ολα οκ!

αα εμβολιααα λοιπον στο πρωτο που υποτιθεται θα ειχε υπνηλια ειχε απιστευτη γκρινια, στο δευτερο που υποτιθεται θα ειχε πολυ γκρινια ειχε υπνηλια αλλα εδωσα και εγω μια φορα ντεπον γιατι ειχε 37,5 (αν και πυρετος θεωρειτε απο 38 και πανω) και γκρινιαζε καπως.
Το τριτο θα το κανουμε σε καμια βδομαδα οποτε θα δουμε!

540ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 12:42 pm

τατιανα

τατιανα
mommy2be έγραψε:α να σας πω επίσης πως μπορεί να μην έχω καθόλου κοιλιά και ραγάδες αλλά έχω.. προγούλι.. είμαι πρησμένη στο πρόσωπο ακόμα κ φαίνομαι χάλια στις φώτο ειδικά!!
το κακό είναι οτι γίνομαι και κουμπάρα στη κολλητή μου αρχές Σεπτέμβρη και τρέμω στην ιδέα της επιλογής φορέματος.. καθώς και στις φώτο...

Τατιάνα ακόμα πρόγραμμα;;; τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά, ότι θέλουν θα κάνουν;;; μήπως πρέπει να κάνουν παρέα με τον Νακος junior;;

Και εγω εκανα μαγουλακι χαχαχα ολοι λενε μου πανε αλλα εγω βλεπω φωτο και φρικαρω!
Και εχω και κοιλια σαν 4-5 μηνων εγκυος ειναι και στρυγγυλη στρογγυλη!

Για το τελευταιο συμφωνω, αλλα μαλλον το DNA ειναι πιο ισχυρο!τι να κανουμε, η μαμα μου λεει με 2 γονεις σαν και σας τι περιμενες ησυχο μωρο??

541ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 30, 2012 12:42 pm

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε:κοριτσαρες τι κανετε? βλεπω πεθεροπληκτες οι πιο πολλες χαχαχα!!! εγω θελω να χασω 10 κιλα 5 απο εγκυμοσινη κ αλλα 5 που ειχα παρει πριν. ραγαδες εχω λιγες ευτηχως αλλα κοκκινες και εγω την τελευταια εβδομαδα τις απεκτησα. την δευτερα εχω ραντεβου με διατροφολογο να μου φτειαξει ενα διατροφολογιο για θυλασμο μπας κ μαζευτω.. κατα αλλα χθες η μπουμπου κοιμηθηκε στης 1 μιση το βραδυ μας πεθανε στη γρινια αλλα ξυπνισε 7 μιση εφαγε κ ξανακοιμηθηκε ως της 11.

ΑΑ πες μας μολις στο δωσει μπας και παρουμε καμια ιδεα!!

542ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 01, 2012 1:12 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΥΚΛΑΚΙΘΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΦΟΡΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 5-6 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ 100ΣΤΡΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 3,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Η ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ 3 ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΗΞΑΝ ΟΙ ΑΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΕΜΕΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΤΕΡΟ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΧΕ.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΚΙΚ ΕΓΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ.
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΖΑΤΖΑΛΟ ΚΑΙ ΦΙΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΟΛΥ,ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΡΙΖΟΥΝ.ΧΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ,ΔΕΝ ΦΙΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΝΤΥΜΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΝΤΕΡΟ ΠΧ,ΑΛΛΑ ΓΥΜΝΗ ΑΣΤΑ,ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

543ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 01, 2012 1:13 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ,ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΥΡΤΟΥΚΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΟΘΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΔΕΝ ΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ!!!

544ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 01, 2012 2:22 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας και απο μενα!!!!!!εμεις κοριτσια πηγαμε θαλασσα εχθες το απογευμα πολυ ωραια ηταν οι μικρες τρελαθηκαν,επαιξαν ο μπεμπης καθοταν ησυχος Very Happy
τα εμβολια τα γραψαμε κ εμεις την προηγουμενη εβδομαδα 2 μαζι για να εχουμε γιατι το πρωτο το πληρωσαμε κανονικα.α το πρωτο μας εφερε υπνηλια.....
προγραμα εχουμε κ εμεις τους παω βολτα κατα τις 9.30 γυρναμε και κανουμε μπανιο τρωει και κατα τις 11 κοιμαται!οι μεγαλες τωρα που δεν εχουν σχολειο κοιμουνται 12.το προγραμα βοηθαει ολα τα παιδακια καθε ηλικιας εγω και τις αλλες οταν τις επερνα απο το σχολειο τρωγαμε και πεφταμε για υπνο το απογευμα παιχνιδι και το βραδυ νωρις υπνο για να ξυπνησουν το πρωι τωρα το καλοκαιρι δεν το τηρουμε ακριβως αλλα και παλι εχουμε καποια σειρα!
πανες περνουμε το νο3 του λιντλ και μας ειναι πολυ καλο και καθολου διαροες Very Happy δοκιμαστε τα!αυτα τα νεα φιλια!

545ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 01, 2012 8:10 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALHMEROYDIA!!! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΓΧΟΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.

546ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 01, 2012 10:00 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημερα Μανουλες!!
Και εμεις πηγαμε θαλασσα χθεςςς και βρεξαμε τα ποδαρακια μας και πατησαμε και στην αμμο χαχαχαχα επρεπε να δειτε την φατσα της ολα τα λεφτα!!
εγω δεν εκανα μπανιο γιατι ακομα δεν αξιωθηκα να παρω ενα μαγιο..το περσινο θα μου ειναι σαν μπραζιλιαν χαχααχ
Αυριο γινομαστε 4 μηνωνννν πως περναει ο καιροσ!!

Ευη κουραγιο φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να την αφηνεις!Εμενα με ζαλιζει η γκρινιαρα μου ολη μερα αλλα μακρια της δεν αντεχω!!!

547ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 1:17 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia emeia mallon pername to alma ths 12hs ebdomadas h pas ponane ta oula mas.ekei pou einai kala xafnika klama medakria k ekei pou etroge 5lepta pali miasaora sto sththos.eui upomonh....tatiana zhleuo thelo k ego thalasa

548ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 1:23 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou κουράγιο κορίτσι, φαντάζομαι τα συναισθήματά σου!!
Χρύσα λες να βγάζει δοντάκια;;; ή να ετοιμάζεται;;
τατιάνα να τη χαίρεσαι! πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;;; 3 μαρτίου ήταν έτσι; σαν τη μαμά μου.
Εμείς χθες είμασταν υπόδειγμα παιδιού, αφού δεν το πιστεύαμε με τον άνδρα μου. Τον έχουμε καταργήσει τον μεσημεριανό ύπνο και πάμε κατευθείαν στον απογευματινό ο οποίος συνεχίζεται και στη βόλτα.. εκεί που λέγαμε οτι θα μας ξενυχτίσει, γυρίσαμε 9 απ τη βόλτα κάναμε μπάνιο έφαγε και κοιμήθηκε.. το κακό όμως είναι οτι ξύπνησε και στις 2 κ στις 4.30, έφαγε 5 λεπτά και ξανακοιμήθηκε...
Τώρα ξύπνησε η κυρία και παίζει στο γυμναστήριό της ακούγοντας στρουμφάκια... άντε καλή εβδομάδα να έχουμε, και αλληλοσυμπαράσταση!!!

σήμερα της έβαλα ένα ν.3 μπειμπιλίνο και καλό της είναι. το ν.2 της κάνει σημάδι από το λάστιχο πολύ (της λίμπερο, που είχα κουπόνια).

Αυτά απ το μέτωπο! φιλάκια!!

549ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 2:11 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε:peripmalou κουράγιο κορίτσι, φαντάζομαι τα συναισθήματά σου!!
Χρύσα λες να βγάζει δοντάκια;;; ή να ετοιμάζεται;;
τατιάνα να τη χαίρεσαι! πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;;; 3 μαρτίου ήταν έτσι; σαν τη μαμά μου.
Εμείς χθες είμασταν υπόδειγμα παιδιού, αφού δεν το πιστεύαμε με τον άνδρα μου. Τον έχουμε καταργήσει τον μεσημεριανό ύπνο και πάμε κατευθείαν στον απογευματινό ο οποίος συνεχίζεται και στη βόλτα.. εκεί που λέγαμε οτι θα μας ξενυχτίσει, γυρίσαμε 9 απ τη βόλτα κάναμε μπάνιο έφαγε και κοιμήθηκε.. το κακό όμως είναι οτι ξύπνησε και στις 2 κ στις 4.30, έφαγε 5 λεπτά και ξανακοιμήθηκε...
Τώρα ξύπνησε η κυρία και παίζει στο γυμναστήριό της ακούγοντας στρουμφάκια... άντε καλή εβδομάδα να έχουμε, και αλληλοσυμπαράσταση!!!

σήμερα της έβαλα ένα ν.3 μπειμπιλίνο και καλό της είναι. το ν.2 της κάνει σημάδι από το λάστιχο πολύ (της λίμπερο, που είχα κουπόνια).

Αυτά απ το μέτωπο! φιλάκια!!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ. Laughing ΑΧ ΕΙΝΑΙ 1 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ Crying or Very sad

550ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 02, 2012 2:27 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!!Γυρισαμε απο Αθηνα και σημερα πηρα και την μπεμπουλα μου πισω....ηταν πολυ καλη λεει η μαμα μου....δεν την ταλαιπωρησε καθολου!!!την εχω στο καροτσι στο μπαλκονι διπλα μου και μιλαει....τρελο γελιο!!!!!μου ελειψε τρελλα και μου φανηκε οτι μεγαλωσε σε 3 μερες ( υπερβολες!!!!)Στις 6 παμε παιδιατρο για ζυγισμα, μετρημα και το 2ο εμβολιο. εχω τρελλο αγχος μην μου ανεβασει πυρετο, μη πονεσει....αχ απο τα πολλα λογια την επιασε λοξυγκας, πνιγηκε και απο τα σαλια της....αχ ψυχη μουυυυυυυυυυυυυυυυ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις