Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

601ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 12:58 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
peripmalou έγραψε:ε και κορισια κατω τα χερια απο το γιο τησ γιωργιασ...εχω προτεραιοτητα λογω εντοπιοτητασ!!! αντε!
Κάποια έχει ρεντα αποψε......χιχιχιχιχιχι!!!!!

με εχει πιασει υπερενταση απο την κουραση,ειμαι ξυπνια παο χτεσ στισ 3 το ξημερωμα.....οποτε εχω το ακαταλογιστο!!!
Μηπως να έπεφτες για υπνο????λέω εγω τώρα........

602ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 12:58 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειναι δυσκολα στην αρχη μετα ολα τελεια!εχει πλακα γιατι το ποιο μικρο μιμειτε το μεγαλο!μεγαλωνουν μαζι....5 μηνων ηταν οταν εμεινα εγκυος.....
κοριτσια αλλη ερωτηση πηγατε για εξεταση μετα τη γεννα?

603ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 12:59 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΩ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Sad ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ 16!ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Very Happy ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ...ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΣΕΞ Embarassed ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΓΑΙΤΙ ΕΦΥΓΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΦΛΕΡΤ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΣΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 2 ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΖΟΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ 8-8-08 ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ.ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΖΙ.ΤΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ.ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ?

604ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:01 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:ειναι δυσκολα στην αρχη μετα ολα τελεια!εχει πλακα γιατι το ποιο μικρο μιμειτε το μεγαλο!μεγαλωνουν μαζι....5 μηνων ηταν οταν εμεινα εγκυος.....
Εγω έκανα και τεστ παπ

605ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:02 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:κοριτσια λεω να συνεννοηθουμε να γκαστρωθουμε ολεσ μαζι για να ειμαστε παλυ ιδια ομαδουλα¨)))) και ακπωσ ετσι θα μασ γραψουν στισ ειδησεισ..."ομαδικοσ βιασμοσ στουσ αντρεσ του επιχειρησαν 15 γυναικεσ ανα την ελλαδα...οι επιστημονεσ τισ αναλυουν¨" ωχ κοριτσι αμη με πεξηγειτε μιλαει η κουρασηηηηηηηηη

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΕΓΚΟ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

606ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:05 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΥΣΑ και εμένα αποψε ο άντρας μου υπηρεσία.εμείς πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο αλλα ποτε δεν κάναμε παρεα.έλειπε 8 χρόνια στην Αθήνα όπου παντρεύτηκε και χώρισε.μετα ήρθε Θεσσαλονίκη και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και το "γλυκό έδεσε αμέσως"!!!!

607ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:05 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:ειναι δυσκολα στην αρχη μετα ολα τελεια!εχει πλακα γιατι το ποιο μικρο μιμειτε το μεγαλο!μεγαλωνουν μαζι....5 μηνων ηταν οταν εμεινα εγκυος.....

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΛΕ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ...ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

608ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:09 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΛΕ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ...ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Νομίζω για να κανείς τεστ Παπ πρέπει να σου έρθει περιοδος....εμένα ήδη μου ήρθε 3φορες αλλα έχει να κάνει με το ότι δεν θηλαζω....

609ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:10 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:ΧΡΥΣΑ και εμένα αποψε ο άντρας μου υπηρεσία.εμείς πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο αλλα ποτε δεν κάναμε παρεα.έλειπε 8 χρόνια στην Αθήνα όπου παντρεύτηκε και χώρισε.μετα ήρθε Θεσσαλονίκη και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και το "γλυκό έδεσε αμέσως"!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΙΝΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ Rolling Eyes

610ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:12 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:ΧΡΥΣΑ και εμένα αποψε ο άντρας μου υπηρεσία.εμείς πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο αλλα ποτε δεν κάναμε παρεα.έλειπε 8 χρόνια στην Αθήνα όπου παντρεύτηκε και χώρισε.μετα ήρθε Θεσσαλονίκη και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και το "γλυκό έδεσε αμέσως"!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΙΝΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ Rolling Eyes
Αστυνομικός ειναι ο άντρας μου οχι στρατιωτικός.ειναι στην άμεση δράση Θεσσαλονίκης και πηγαινοερχεται...

611ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:12 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κι εγω εκανα και παπ και ολα καλα.σασ εχει βαλει καμια απογορευση ο γιατροσ για ξανα εγκυμοσηνη?ειδικα οσεσ καναν καισαρικη ο οπωσ εγω?
εγω με τον αντρα μου(χι χι χι -ακομη δεν μπορω να το πιστεψω πωσ με καταφερε ο γερομπισμπικησ) γνωριστηκαμε στο θετρο.πηγαιναμε στην ιδια σχολη

http://WWW.FLOWERTALE.GR

612ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:13 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κι εγω καθολου αιμα ακομη ,μετα τα λοχεια δηλαδη.θελω να μου ερθει ρε σεισ λιγο να ηρεμησω να ξεπρηστω ,δεν ξερω.εσυ ντινακι καθε φορα που σου ερχεται νιωθεισ πιο ηρεμη η μπα?

613ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:14 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:κι εγω εκανα και παπ και ολα καλα.σασ εχει βαλει καμια απογορευση ο γιατροσ για ξανα εγκυμοσηνη?ειδικα οσεσ καναν καισαρικη ο οπωσ εγω?
εγω με τον αντρα μου(χι χι χι -ακομη δεν μπορω να το πιστεψω πωσ με καταφερε ο γερομπισμπικησ) γνωριστηκαμε στο θετρο.πηγαιναμε στην ιδια σχολη
Μετα το 6μηνό ελεύθερα μου είπε

614ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:14 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α καλα!!!!!!!!!!!ηθελα να βαψω και το νυχι τωρα που κοιμουνται ολα τα μωρα!!μικρα και μεγαλα!!
εμεις ειμαστε μαζι με τον αντρα μου απο 16 εγω 18 εκεινος!η πρωτη μου σοβαρη σχεση ερωτας απο το σχολειο πηγε φανταρος ηρθε και λογοδοθηκαμε.πριν 6 χρονια ενω ζουσαμε μαζι και μαζευαμε λεφτα ηρθε το θετικο τεστ μετα απο πειραμα δηλαδη ειπαμε να δοκιμασουε να δουμε και ηρθε κατευθειαν!οποτε φτιαξαμε το σπιτι καναμε το γαμο και το σεπτεμβριο θα κλεισουμε 11 χρονια σχεσης.....πολλοι ειπαν οτι θα το μετανιωσουμε επειδη ειμαστε μικροι αλλα ξερουμε τι θελουμε και τι κανουμε αγαπαμε την οικογενεια και ειμαστε ευτυχισμενοι!

615ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:15 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

αααα τι ωραιο λοβ στορυ!!!! σαλονικα ξελογιαστρα παιδι μου!

616ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:16 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
Αστυνομικός ειναι ο άντρας μου οχι στρατιωτικός.ειναι στην άμεση δράση Θεσσαλονίκης και πηγαινοερχεται...

Α ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

617ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:16 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:

οντωσ κοριτσια περναει ο καιροσ και ποτε ειχαμε τισ κοιλουμπεσ ποτε τ αμωρα κονετυουν ολα πανω κατω 3 μηνων,μπραβο!!!

618ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:16 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:κι εγω καθολου αιμα ακομη ,μετα τα λοχεια δηλαδη.θελω να μου ερθει ρε σεισ λιγο να ηρεμησω να ξεπρηστω ,δεν ξερω.εσυ ντινακι καθε φορα που σου ερχεται νιωθεισ πιο ηρεμη η μπα?
Νομίζω πως ηρεμω λιγο

619ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:18 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:α καλα!!!!!!!!!!!ηθελα να βαψω και το νυχι τωρα που κοιμουνται ολα τα μωρα!!μικρα και μεγαλα!!
εμεις ειμαστε μαζι με τον αντρα μου απο 16 εγω 18 εκεινος!η πρωτη μου σοβαρη σχεση ερωτας απο το σχολειο πηγε φανταρος ηρθε και λογοδοθηκαμε.πριν 6 χρονια ενω ζουσαμε μαζι και μαζευαμε λεφτα ηρθε το θετικο τεστ μετα απο πειραμα δηλαδη ειπαμε να δοκιμασουε να δουμε και ηρθε κατευθειαν!οποτε φτιαξαμε το σπιτι καναμε το γαμο και το σεπτεμβριο θα κλεισουμε 11 χρονια σχεσης.....πολλοι ειπαν οτι θα το μετανιωσουμε επειδη ειμαστε μικροι αλλα ξερουμε τι θελουμε και τι κανουμε αγαπαμε την οικογενεια και ειμαστε ευτυχισμενοι!

ο κοσμοσ μια ζωη ολα τα στραβα θα βρτει να πει.ισα ισα αγαπιεστε και ειστε μικροι και θα χαρειτε και τα μπεμπινια σασ.να μην ακουτε κανενα και τιποτα!!!

620ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:18 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωχ καταλαβα μονο εγω δεν πηγα!!!!πρεπει να παω Rolling Eyes
απο περιδο και εγω τιποτα...και δεν με χαλαει ειδικα τωρα το καλοκαιρι!

621ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:18 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

Α ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!
Μεταθέσεις δεν έχει αλλα με όλα αυτα που γίνονται ειναι η χειρότερη δουλειά....ο θεός να φυλάει!!!!!!

622ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:19 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
peripmalou έγραψε:κι εγω καθολου αιμα ακομη ,μετα τα λοχεια δηλαδη.θελω να μου ερθει ρε σεισ λιγο να ηρεμησω να ξεπρηστω ,δεν ξερω.εσυ ντινακι καθε φορα που σου ερχεται νιωθεισ πιο ηρεμη η μπα?
Νομίζω πως ηρεμω λιγο

αντε μακαρι,ευχομαι γρηγορα και σε εμασ.μετα απο 6 βμηνεσ ε?και τι μετρο αντισυληψησ σου προτεινε?χαπια ,προφυλακτιοκο η σπυραλ?

623ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:23 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Νομίζω πως ηρεμω λιγο

αντε μακαρι,ευχομαι γρηγορα και σε εμασ.μετα απο 6 βμηνεσ ε?και τι μετρο αντισυληψησ σου προτεινε?χαπια ,προφυλακτιοκο η σπυραλ?
Δεν το συζητήσαμε αυτο....απλά προσέχουμε!!!χάπια δεν θέλω είμαι καπνιστρια,σπιραλ συνήθως βάζουν ΟΤΑν δεν έχουν σκοπό για άλλο παιδι και προφυλακτικο μας χαλάει.απλα προσεχουμε

624ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 1:38 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
peripmalou έγραψε:κοριτσια λεω να συνεννοηθουμε να γκαστρωθουμε ολεσ μαζι για να ειμαστε παλυ ιδια ομαδουλα¨)))) και ακπωσ ετσι θα μασ γραψουν στισ ειδησεισ..."ομαδικοσ βιασμοσ στουσ αντρεσ του επιχειρησαν 15 γυναικεσ ανα την ελλαδα...οι επιστημονεσ τισ αναλυουν¨" ωχ κοριτσι αμη με πεξηγειτε μιλαει η κουρασηηηηηηηηη
Είσαι τρελή δεν λέω τίποτα άλλο!!!

Γεωργία δεν είσαι η Μονή ούτε εγω πήγα η απαράδεκτη!!
Αίμα δεν έχω κ δεν με χαλάει!!

Εγω γνώρισα τον άντρα μου όταν ήμουν 18 σε κοινή παρέα είχε έρθει για 3 χρόνια στην Καβάλα. Δεν συμπαθιομασταν καθόλου τον θεωρούσα πολυ ψώνιο. Ξαναβρεθηκαμε τυχαία Μετα απο χρόνια κ τα φτιάξαμε αμέσως αφού είμασταν απογοητευμενη απο άλλες σχέσεις παντρευτικαμε γρήγορα κ αν κ δυσκολευτικαμε στην αρχη να αυμβιωσουμε γιατί είμαστε κ οι δυο δυναμικοί τώρα πιστεύω έχω τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου κ είναι υπέροχος μπαμπας!
Χρύσα η πρώτη μου σοβαρή σχέση κ μεγάλος έρωτας ήταν με έναν ορεστιαδιτη χιχιχι!μπορεί να ήμουν εκει τώρα...

625ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 6:09 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jypnhse thn taisa thn koimhsa k twra armegomai koritsia k koutoulawwwwwwww

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις