626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 03, 2012 8:15 pm
dinaki78
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!!!'Ορθιες και εμεις!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εσυ κοπελια ποτε κοιμασαι???και εχθες μεχρι αργα εγραφες και ησουν και αυπνη πως κρατιεσε???peripmalou έγραψε:jypnhse thn taisa thn koimhsa k twra armegomai koritsia k koutoulawwwwwwww
καλωςηρθες να χαιρεσαι το αντρακι σου!!martha88 έγραψε:καλησπερα κοριτσια! ειμαι κι εγω μαμα απριλιου, γεννησα 23 απριλιου. σας διαβαζω καθημερινα απο 6 μηνων εγκυος αλλα σημερα πηρα την αποφαση να εγγραφω..! διαβαζοντας σας μου λυνονται πολλες αποριες! α!!φερνω δευτερο αντρακι στην παρεα!βλεπω υπαρχει ελλειψη..!!
geia sou patriotisa kai ego apo agrinio eimai.ego tha paro ton gabromartha88 έγραψε:καλησπερα κοριτσια! ειμαι κι εγω μαμα απριλιου, γεννησα 23 απριλιου. σας διαβαζω καθημερινα απο 6 μηνων εγκυος αλλα σημερα πηρα την αποφαση να εγγραφω..! διαβαζοντας σας μου λυνονται πολλες αποριες! α!!φερνω δευτερο αντρακι στην παρεα!βλεπω υπαρχει ελλειψη..!!
peripmalou έγραψε:κοριτσια λεω να συνεννοηθουμε να γκαστρωθουμε ολεσ μαζι για να ειμαστε παλυ ιδια ομαδουλα¨)))) και ακπωσ ετσι θα μασ γραψουν στισ ειδησεισ..."ομαδικοσ βιασμοσ στουσ αντρεσ του επιχειρησαν 15 γυναικεσ ανα την ελλαδα...οι επιστημονεσ τισ αναλυουν¨" ωχ κοριτσι αμη με πεξηγειτε μιλαει η κουρασηηηηηηηηη
παπουτσι απο τον τοπο σου που λενε..!XRYSA M έγραψε:
geia sou patriotisa kai ego apo agrinio eimai.ego tha paro ton gabro
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΒΕΒΑΙΑ.ΕΓΩ ΣΩΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΩ.Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΑΑΑ!!!!!!ΤΙ ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΦΡΙΖΙΝΤΕΡΜ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΕΡΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 7 ΠΑΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.martha88 έγραψε:παπουτσι απο τον τοπο σου που λενε..!XRYSA M έγραψε:
geia sou patriotisa kai ego apo agrinio eimai.ego tha paro ton gabro
ασχετο, για τις πανες που λεγατε τις προαλλες, εμεις αλλαζουμε 10 με 12 τη μερα.... κανει συνεχεια απο λιγα κακα και θελει συνεχεια αλλαγμα. και συγκαιεται και συνεχεια...μονο με την κεραλοιφη ειδα προκοπη. και ενα τελευταιο.πηρα πανες απο το λιντλ να δοκιμασω αλλα ρε κοριτσια εχουν μια μυρωδια απορρυπαντικου..εσας μυριζαν ετσι;; σορι για το μεγαλο μηνυμα
ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?elpidamamy έγραψε:κοριτσαρες τι λογοδιαροια ειναι αυτη???? γεμισαν οι σελιδες!!! εγω πηγα γιατρο την δευτερα ολα καλα αλλα οχι παιδι πριν απο το χρονο λογο καισαρικης(καλα δεν το ειχα σκοπο!!!!) θελω κ αλλο παιδακι αλλα οχι αμεσως δυστηχως ειμαι μοναχοπαιδι και δεν θελω το ιδιο και για το παιδι μου...
Αυριο έχω και εγω ραντεβού με διαιτολογο......XRYSA M έγραψε:ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?elpidamamy έγραψε:κοριτσαρες τι λογοδιαροια ειναι αυτη???? γεμισαν οι σελιδες!!! εγω πηγα γιατρο την δευτερα ολα καλα αλλα οχι παιδι πριν απο το χρονο λογο καισαρικης(καλα δεν το ειχα σκοπο!!!!) θελω κ αλλο παιδακι αλλα οχι αμεσως δυστηχως ειμαι μοναχοπαιδι και δεν θελω το ιδιο και για το παιδι μου...
επειδη ειστε φιλοι στο fb με το αντρα της - Ξανθοπουλο Στεφανοτατιανα έγραψε:Εμείς θηλαζουμε τώρα ξαπλα στο κρεββατι κ ελπίζω να κοιμηθεί!
Ντινακι όχι δεν την ξέρω, θυμάμαι ελάχιστο κόσμο γιατί έχω χροοονια να πάω!
οχι κατουρημενες,. αφορετες μυριζουν..μπορει να ειναι η παρτιδα..τατιανα έγραψε:Καλως ηρθες Μαρθα!
Κ εμενα μου μυριζουν λιγο η πανες του λιντλ οταν ειναι κατουρημενη αλλα κ τα παμπερσ κ λιμπερο μυριζαν.
XRYSA M έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΙΝΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙdinaki78 έγραψε:ΧΡΥΣΑ και εμένα αποψε ο άντρας μου υπηρεσία.εμείς πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο αλλα ποτε δεν κάναμε παρεα.έλειπε 8 χρόνια στην Αθήνα όπου παντρεύτηκε και χώρισε.μετα ήρθε Θεσσαλονίκη και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και το "γλυκό έδεσε αμέσως"!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης