976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Παρ Απρ 27, 2012 2:01 pm
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
είναι καμιά εδώ ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη είχα παρέα και μετά ώσπου να μαζέψω πέρασε η ώρα, δεν νυστάζω κιόλας...
Χριστικάνι καλά !! εσύ αγχωμένη βλέπω..
γιατί σκέφτεσαι μονίμως μόνο αυτό ;
δεν βλέπεις οτι αυτό σου κάνει κακό ;
βρε ψυχή μου και πριν γίνειxristina_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Ελλη είχα παρέα και μετά ώσπου να μαζέψω πέρασε η ώρα, δεν νυστάζω κιόλας...
Χριστικάνι καλά !! εσύ αγχωμένη βλέπω..
γιατί σκέφτεσαι μονίμως μόνο αυτό ;
δεν βλέπεις οτι αυτό σου κάνει κακό ;
μωρε ολο αυτον τον καιρο δεν ειχα καθολου αγχος...απλα τωρα με την καθυστερηση με πιανει ενας μικρος φοβος μην ξαναπαθω το ιδιο...και εκτος αυτου με αγχωνει μηπως διαταρραχθηκε ο κυκλος μου κ αντε να επανελθει ξανα...ειναι λογικο να φοβαμαι μετα απο αυτη την ασχημη εμπειρια..ας ερθει οποτε θελει το νινι αλλα να ειναι ολα φυσιολογικα...αυτο μονο με αγχωνει πλεον...
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ ΕΧΟΥΜΕ??ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης