1 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Απρ 24, 2012 1:53 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Αφου το Κλειουλακι μας ειναι τωρα αγκαλιτσα με την μπεμπουλα μας ανοιγω εγω το δευτερο!!!!
Με το καλο γλυκουλες μου!!!!
Με το καλο γλυκουλες μου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Εγώ έτρεχα για τις τελευταίες εξετάσεις αίμα-ούρα,ΚΤΓ,όλα καλά!!Περιμέναμε-περιμέναμε ο μπέμπης την έχει καταβρεί εκεί μέσα,αλλά τελείωσαν τα ψέματα συγκαστρούλες μου,αύριο μπαίνω με πρόκληση!!!!
blackrose έγραψε:Καλησπεραα!!!
Αρχικα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! Δεν εχω λογια!
Αποκτησαμε την κορουλα μας χθες στις 8 παρα 5 το πρωι!Ηρθε στο κοσμο το αστερακι μου!! Γεννηθηκε 2700 49 εκατοστα!Ενα μικρουλι γλυκουλι και πολυ ησυχο μωρακι!Που ολο κανει νανι και δν κλαιει ως τωρα σχεδον καθολου!
Αρχισαμε να "παιρνουμε" βυζακι μεχρι να κατεβει το γαλα!Ολα πηγανε καλα!Ομορφα και ησυχα!
Η ευτυχια μας?? ΑΠΕΡΑΝΤΗ....! Ειναι ολος μας ο κοσμος!
Ολα καλα κοριτσακια μου,θα τα πουμε συντομα παλι πιστευω!!!
Ευχομαι με το καλο σε ολες!
Ευη καλη λοχεια!
Φιλακια πολλα!
blackrose έγραψε:Καλησπεραα!!!
Αρχικα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! Δεν εχω λογια!
Αποκτησαμε την κορουλα μας χθες στις 8 παρα 5 το πρωι!Ηρθε στο κοσμο το αστερακι μου!! Γεννηθηκε 2700 49 εκατοστα!Ενα μικρουλι γλυκουλι και πολυ ησυχο μωρακι!Που ολο κανει νανι και δν κλαιει ως τωρα σχεδον καθολου!
Αρχισαμε να "παιρνουμε" βυζακι μεχρι να κατεβει το γαλα!Ολα πηγανε καλα!Ομορφα και ησυχα!
Η ευτυχια μας?? ΑΠΕΡΑΝΤΗ....! Ειναι ολος μας ο κοσμος!
Ολα καλα κοριτσακια μου,θα τα πουμε συντομα παλι πιστευω!!!
Ευχομαι με το καλο σε ολες!
Ευη καλη λοχεια!
Φιλακια πολλα!
Ri@ έγραψε:Μαλλον αρεσει πολυ στο μωρακι σου στην κοιλιτσα και δεν θελει να βγει! Αγορι η κοριτσι; Εμενα ειναι ετοιμη να βγει. Ειναι πολυ χαμηλα και πρεπει να περημενουμε αλλες 3 εβδομαδες να παρει λιγο βαρος. Ελπιζω ν αντεξουμε.
marin! έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όλες όσες γέννησαν!
Kλειώ μου είμαι πολύ χαρούμενη που όλα πήγαν καλά!Το αξίζετε και με το παραπάνω καλότυχη να είναι η μπουμπού σου!!!!
Χθες πήγα στον γιατρό και είδαμε την μικρή η οποία ειναι 3300!Σήμερα μπήκα στην 37 βδομάδα.Με εξέτασε κολπικά και η μπουμπού εχει κατέβει και έχει πάρει θέση στην λεκάνη μου.Οπότε αν πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει μύτη! Την ΠΑρασκεύη έρχεται η κούνια και η αλλαξιέρα.Εχω άγχος να μην συμβεί τίποτα μέχρι την Παρασκευή να τακτοποιήσω και τα τελευταία πράγματα να είναι όλα έτοιμα!
Το βράδυ μου μαρτυρικό χθες πονούσα απίστευτα απο κάτω.Αντε να ελευθερωθώ και γω γιατι δεν αντέχω άλλο.Και πρήστηκαν και τα χέρια - πόδια μου!Δεν έχω και βοήθεια απο κανέναν και με τα χίλια ζόρια παλεύω να κάνω τις δουλειές μου!
Φιλάκια Πολλά!!!
marin! έγραψε:
μαριν ειμαστε ακριβως στις ιδιες ημερομηνιες!!! μου εχει δωσει πιθανη ημερομηνια 17/05 εσενα?
αλλα χθες δεν μου ειπε αν θα φτασω μεχρι εκει!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης