Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 34]

401ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουν 04, 2012 1:36 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
blackrose έγραψε:Kαλησπερα σε ολες τις μανουλες πλεον!!!!!

Επειδη σας διαβασα αλλα μια μια αν ευχηθω μπορει να παραλειψω καποια ευχομαι να ειναι γερα τα μωρακια σας ,καλοτυχα και γελαστα!!!!!!
Καλη λοχεια κοριτσια!!!!!

Εμεις σαραντησαμε ναι Ευη!!!!
Πηραμε ευχη και βολταραμε κιολας!!!3 μερες δεν στρωσαμε κωλο που λενε!!!

Η μπεμπα μας μεγαλωνει και ειμαστε στο σταδιο που φευγουνε σιγα σιγα οι κολικοι!Πονακια εχουμε απλα πολυ πιο αραια,....κατι κρισεις την πιανουν για λιγο και ωωπ νανι...

Τρωει 90-120ml γαλατακι...πιο πολλες φορες τρωει 100ml!Kαλα ειναι πιστευω!Αφου βαρος παιρνει ολα καλα!!!Το βλεπω στα ρουχακια της κιολας!!!

Κακακια...κανει μερα παρα μερα το καημενο.....παιρνουμε και το Αλμιρον κομφορτ 1 αλλα επειδη δεν βλεπω να βοηθαει και πολυ θα μιλησω με το γιατρο οταν παμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε....Βεβαια οταν κανει κακακια κανει για τις 2 μερες μαζεμενα,αλλα σφιγγεται και σφιγγεται το καημενακι μου! Crying or Very sad

Κατα τα αλλα καλα παμε ,φοραμε καλοκαιρινα ρουχακια!!!Και καθε μερα μας κανει κατι καινουριο!!!Τωρα ειμαστε στην φαση με τα χαμογελα!!!Ανταποκρινεται στα χαδακια και οταν μας τα χαριζει απλα λιωνουμε!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Στο γιατρο θα παμε γυρω στις 20 του μηνα να κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!!!Θα πεσει κλαμα λεμεεεεε!!!

Τρωει καθε 3 ωρες την ημερα και την νυχτα χτυπησαμε μεχρι και 6 ωρες συνεχομενου υπνου!!!!Κυριως ομως ξυπναει στο 4ωρο η 5ωρο!

Εγω κοριτσια εχασα 10 κιλα αλλα θελω να χασω τουλαχιστο αλλα 10 για να επανελθω προ πρωτης εγκυμοσυνης....απο την οποια ειχα κανενα 5κιλο περιττο οταν ξαναεμεινα εγκυος!Η κοιλια μου σαν 2η καπακι εγκυμοσυνη ειναι μεν πιο πρησμενη ακομη απο οτι περισυ αλλα μερα με την ημερα ξεφουσκωνει....θα αρχισω και γυμναστικη και διατροφη και θα κανω οτι χρειαστει να επανελθω!!!

Ολα θα γινουν κοριτσια,μολις τα μπεμπακια βρουν εναν ρυθμο και αρχισουν να κοιμουνται 8ωρα και βαλε θα ειναι αλλιως και για εμας,πιο ξεκουραστα σε σχεση με τωρα!!!

Υπομονη,κουραγιο και ολα τελεια!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Ευχαριστούμε πόλύ για τις ευχές σου Κλειώ μου!!! Μακάρι όλες οι μανούλες κ τα μωράκια μας να είμαστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!

Εσείς τώρα αρχίσατε τις βόλτες κ ποιος σας πιάνει! Τι καλά! Έχει φτιάξει κι ο καιρός... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 328109 Όπως μου λένε όλοι γεννήσαμε την καλύτερη εποχή Very Happy

Όσο για τα κιλάκια...αφού έχεις χάσει 10 μέχρι τώρα είσαι πολύ καλά! Θέληση να υπάρχει κ υπομονή κ όλα θα γίνουν Wink ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 536304

Φιλάκιαααααα

402ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουν 04, 2012 1:47 pm

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blackrose έγραψε:Kαλησπερα σε ολες τις μανουλες πλεον!!!!!

Επειδη σας διαβασα αλλα μια μια αν ευχηθω μπορει να παραλειψω καποια ευχομαι να ειναι γερα τα μωρακια σας ,καλοτυχα και γελαστα!!!!!!
Καλη λοχεια κοριτσια!!!!!

Εμεις σαραντησαμε ναι Ευη!!!!
Πηραμε ευχη και βολταραμε κιολας!!!3 μερες δεν στρωσαμε κωλο που λενε!!!

Η μπεμπα μας μεγαλωνει και ειμαστε στο σταδιο που φευγουνε σιγα σιγα οι κολικοι!Πονακια εχουμε απλα πολυ πιο αραια,....κατι κρισεις την πιανουν για λιγο και ωωπ νανι...

Τρωει 90-120ml γαλατακι...πιο πολλες φορες τρωει 100ml!Kαλα ειναι πιστευω!Αφου βαρος παιρνει ολα καλα!!!Το βλεπω στα ρουχακια της κιολας!!!

Κακακια...κανει μερα παρα μερα το καημενο.....παιρνουμε και το Αλμιρον κομφορτ 1 αλλα επειδη δεν βλεπω να βοηθαει και πολυ θα μιλησω με το γιατρο οταν παμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε....Βεβαια οταν κανει κακακια κανει για τις 2 μερες μαζεμενα,αλλα σφιγγεται και σφιγγεται το καημενακι μου! Crying or Very sad

Κατα τα αλλα καλα παμε ,φοραμε καλοκαιρινα ρουχακια!!!Και καθε μερα μας κανει κατι καινουριο!!!Τωρα ειμαστε στην φαση με τα χαμογελα!!!Ανταποκρινεται στα χαδακια και οταν μας τα χαριζει απλα λιωνουμε!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Στο γιατρο θα παμε γυρω στις 20 του μηνα να κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!!!Θα πεσει κλαμα λεμεεεεε!!!

Τρωει καθε 3 ωρες την ημερα και την νυχτα χτυπησαμε μεχρι και 6 ωρες συνεχομενου υπνου!!!!Κυριως ομως ξυπναει στο 4ωρο η 5ωρο!

Εγω κοριτσια εχασα 10 κιλα αλλα θελω να χασω τουλαχιστο αλλα 10 για να επανελθω προ πρωτης εγκυμοσυνης....απο την οποια ειχα κανενα 5κιλο περιττο οταν ξαναεμεινα εγκυος!Η κοιλια μου σαν 2η καπακι εγκυμοσυνη ειναι μεν πιο πρησμενη ακομη απο οτι περισυ αλλα μερα με την ημερα ξεφουσκωνει....θα αρχισω και γυμναστικη και διατροφη και θα κανω οτι χρειαστει να επανελθω!!!

Ολα θα γινουν κοριτσια,μολις τα μπεμπακια βρουν εναν ρυθμο και αρχισουν να κοιμουνται 8ωρα και βαλε θα ειναι αλλιως και για εμας,πιο ξεκουραστα σε σχεση με τωρα!!!

Υπομονη,κουραγιο και ολα τελεια!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Sorry που εισβαλω ετσι στο θεματακι σας ..αλλα χαρηκα τοσο με αυτα που διαβασα Very Happy Very Happy

Μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα με ολα αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ μας νιωθω σαν να σε ξερω...Ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι μου ,για εσενα ,την οικογενεια σου..μα πανω απολα για την μικρουλα σας..να ειναι παντα υγειης και ευτυχισμενη..

Σας στελνουμε την αγαπη μας εγω και η μπεμπουλα μου που σε 2 μηνες,Θεου θελοντως,θα ειναι στην αγκαλια μας!!!
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472

403ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιουν 05, 2012 4:04 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια!Ελπίζω να είστε όλες καλά με τα ζουζούνια σας.
Εμείς προς το παρόν ήρεμα.Η μικρή ξυπνάει καθε 3 ώρες περίπου και θηλάζουμε αποκλειστικα. Αν και το βράδυ έχουμε ένα θεματάκι.Ξυπνάει και μετά δεν κοιμάται αμέσως και εγώ κουτουλάω απο την νύστα.Εχουμε και ένα θεματάκι με τα κακά της. Τώρα έχουν περάσει 2 μέρες και τίποτα και η καημένη ζορίζεται όλη την ώρα. Της κάνω μασαζάκι και ασκησούλες να την βοηθήσω αλλά τίποτα.Ολο αέρια έχει.
Συμπέρασμα: Οταν η μπέμπα κάνει κακα έχουμε πάρτυ εδώ μέσα.....

Κατα τα άλλα η δικιά μου ψυχολογία είναι λίγο πεσμένη.Ισως φταίνε οι ορμόνες και λίγο που με έχουν καταπιέσει οι επισκέψεις καθε λίγο και λιγάκι και τα πεθερικά μου που έρχονται συνέχεια μέσα στην ημέρα και την βλέπουν. Ηθελα λίγο τον χρόνο μου και τον χώρο μου με το παιδάκι μου και τον άντρα μου και δεν τον βρήκα. Και να φανταστείτε έδιωξα την μαμά μου για να γυρίσω μόνη μου στο σπίτι.
Αυτά τα νέα προς το παρόν. Ξύπνησε η μικρή και είναι ώρα για μαμ.

Φιλάκια σε όλες!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

404ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιουν 07, 2012 2:34 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marin! έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!Ελπίζω να είστε όλες καλά με τα ζουζούνια σας.
Εμείς προς το παρόν ήρεμα.Η μικρή ξυπνάει καθε 3 ώρες περίπου και θηλάζουμε αποκλειστικα. Αν και το βράδυ έχουμε ένα θεματάκι.Ξυπνάει και μετά δεν κοιμάται αμέσως και εγώ κουτουλάω απο την νύστα.Εχουμε και ένα θεματάκι με τα κακά της. Τώρα έχουν περάσει 2 μέρες και τίποτα και η καημένη ζορίζεται όλη την ώρα. Της κάνω μασαζάκι και ασκησούλες να την βοηθήσω αλλά τίποτα.Ολο αέρια έχει.
Συμπέρασμα: Οταν η μπέμπα κάνει κακα έχουμε πάρτυ εδώ μέσα.....

Κατα τα άλλα η δικιά μου ψυχολογία είναι λίγο πεσμένη.Ισως φταίνε οι ορμόνες και λίγο που με έχουν καταπιέσει οι επισκέψεις καθε λίγο και λιγάκι και τα πεθερικά μου που έρχονται συνέχεια μέσα στην ημέρα και την βλέπουν. Ηθελα λίγο τον χρόνο μου και τον χώρο μου με το παιδάκι μου και τον άντρα μου και δεν τον βρήκα. Και να φανταστείτε έδιωξα την μαμά μου για να γυρίσω μόνη μου στο σπίτι.
Αυτά τα νέα προς το παρόν. Ξύπνησε η μικρή και είναι ώρα για μαμ.

Φιλάκια σε όλες!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!μη σηκώνεις τα τηλ για 2 μέρες και πές τα πεθερικά σου πως θέλεις να ξεκουραστείς!!όσο για τις ορμόνες μη σε παίρνει από κάτω,θα περάσει σύντομα..

εμείς μια χαρά είμαστε!η μικρή έχει γίνει σα το βούδα Very Happy Very Happy Very Happy !!!εχτές πήγα στο γιατρό,μου έκανε υπέρηχο και κολπική εξέταση και όλα καλά,μπορώ να πάω μπάνιο και να έχω επαφές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 επίσης μου ήρθε περίοδος Sad Sad Sad χωρίς όμως να πονάω ενω πρίν υπέφερα!

κατά τα άλλα μια χαρά,ακόμα δε την έχω βγάλει έξω παρά μόνο στην εκκλησία..φοβάμαι λιγάκι,λέω να κάνει πρώτα το 1ο εμβόλιο και έπειτα θα τη βγάλω έξω..πρώτα ο θεός στις 23 θα κάνουμε το εμβόλιο!

πολλά φιλάκια σε όλα τα μπεμπουλίνια σας,ε και στο τέλος και σε σας Wink Wink

405ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιουν 08, 2012 3:18 am

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ>ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ?

406ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιουν 08, 2012 7:14 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anastazia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ>ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ?

καλά είμαστε,μάλλον έχουν πέσει όλες με τα μούτρα στα μωράκια τους Very Happy Very Happy .
από τη μαγια τίποτα...εσύ είσαι καλά??

κορίτσια??τι κάνετε?η κόρη μου γελάει συνέχεια και έχω τρελλαθεί ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

407ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιουν 08, 2012 8:05 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια??τι κάνετε?η κόρη μου γελάει συνέχεια και έχω τρελλαθεί ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 [/quote]

εμενα παλι κλαιει συνεχεια και εχω τρελαθει ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994
αχ αυτοι οι κολικοι...περασαν 3-4 μερες και παλι απο την αρχη! σαραντιζουμε 23 του μηνα, ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα μεχρι τοτε γιατι εχω κουραστει και θελω λιγο να βγω να ξεσκασω..ειναι και ο αποκλειστικος θηλασμος στην μεση που δεν μπορω να κανω ρουπι απο το σπιτι.
ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που θηλαζουν αποκλειστικα: τι κανετε η τι θα κανετε οταν θελετε να βγειτε για λιγες ωρες? φανταζομαι χρησιμοποιειτε θηλαστρο.με εχουν τρομαξει ομως οτι με το ζορι θα βγαζω ενα γευμα την ημερα,οποτε δεν θα μπορω να λειψω πολυ..ουφ!σας κουρασα..πολλα φιλακια σε ολα τα μπεμπακια!!!

408ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιουν 08, 2012 8:49 am

Φρου-Φρου

Φρου-Φρου
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
evigiorgos έγραψε:
anastazia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ>ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ?

καλά είμαστε,μάλλον έχουν πέσει όλες με τα μούτρα στα μωράκια τους Very Happy Very Happy .
από τη μαγια τίποτα...εσύ είσαι καλά??

κορίτσια??τι κάνετε?η κόρη μου γελάει συνέχεια και έχω τρελλαθεί ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Καλησπέρα κορίτσια. Νομίζω ότι αυτή η ιστορία είναι από τη μάγια
http://www.eimaimama.gr/2012/06/gramma-sti-mikri-mou-maxhtria.html
οπότε τα νέα είναι ενθαρρυντικά!!!
Κατά τα άλλα εμάς σιγά-σιγά στρώνει το ωράριο μας, τρώμε ανά 2,5-3,5 ώρες!!!

409ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιουν 08, 2012 9:18 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
cleo! έγραψε:κορίτσια??τι κάνετε?η κόρη μου γελάει συνέχεια και έχω τρελλαθεί ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

εμενα παλι κλαιει συνεχεια και εχω τρελαθει ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994
αχ αυτοι οι κολικοι...περασαν 3-4 μερες και παλι απο την αρχη! σαραντιζουμε 23 του μηνα, ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα μεχρι τοτε γιατι εχω κουραστει και θελω λιγο να βγω να ξεσκασω..ειναι και ο αποκλειστικος θηλασμος στην μεση που δεν μπορω να κανω ρουπι απο το σπιτι.
ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που θηλαζουν αποκλειστικα: τι κανετε η τι θα κανετε οταν θελετε να βγειτε για λιγες ωρες? φανταζομαι χρησιμοποιειτε θηλαστρο.με εχουν τρομαξει ομως οτι με το ζορι θα βγαζω ενα γευμα την ημερα,οποτε δεν θα μπορω να λειψω πολυ..ουφ!σας κουρασα..πολλα φιλακια σε ολα τα μπεμπακια!!![/quote]

cleo μου μια απο τα ίδια.Τις ιδιες απορίες έχω και εγώ που θηλάζω αποκλειστικα.Αλήθεια στους κολικούς της δίνεις τίποτα άλλο.Αρχίσαμε και εμείς να έχουμε πονάκια και έχω αγχωθεί φοβερά.Σήμερα όλη μερα ήταν ανύσηχη και συνεχώς πήγαινε στο στήθος μου ετρωγε λίγο και μετά χτυπιόταν. Ετσι βγήκε όλη μερα ούτε ύπνο ούτε τίποτα. υπομονη....

410ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιουν 08, 2012 1:42 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="marin!"

cleo μου μια απο τα ίδια.Τις ιδιες απορίες έχω και εγώ που θηλάζω αποκλειστικα.Αλήθεια στους κολικούς της δίνεις τίποτα άλλο.Αρχίσαμε και εμείς να έχουμε πονάκια και έχω αγχωθεί φοβερά.Σήμερα όλη μερα ήταν ανύσηχη και συνεχώς πήγαινε στο στήθος μου ετρωγε λίγο και μετά χτυπιόταν. Ετσι βγήκε όλη μερα ούτε ύπνο ούτε τίποτα. υπομονη....[/quote]

για τους κολικους θα σου πει και ο παιδιατρος τι να δωσεις, εγω δινω ενα σιροπακι infacolic και ροφημα μαραθου της milupa που το φτιαχνω σαν χαμομηλακι.α! επισης ηρεμουν οταν ακουν απορροφητηρα και ηλεκτρικη σκουπα!υπομονη και περαστικα γρηγορα σε ολα τα μπεμπακια που υποφερουν κυριολεκτικα!

411ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 12:41 am

pharmacy

καλημσπερα κι απο εμενα..μπορει να εκλεισα την ομαδουλα μας αλλα δεν ειμαι κ στην καλυτερη φαση μου..ο μικρος μας νοσηλευεται σε κλινικη με σταφυλοκκοκο σε μασχαλιτσα,,,ανοιξε ο καημενουλης..το ανακλυψα ευτυχως στο σπιτι οταν τον εκανα μπανιο...μιλησα αρχικα με παιδιατρο βαλαμε μια αλοιφουλα την επομνενη μερα ηταν καλυτερα κ την πεμπτη εξαπλωθηκε..πηγαμε ρων αρων να μας δει κμας ειπε πως ειναι σταφυλοκκοκκος κ πρεπει οπωσδηποτε να πρει ενδοφλεβια αντιβιωση...ετσι απο πεμπτη ειμαι σε κλινικη στο δβματιο μαζι του...τον παιρνω μονο εγω αγκαλια κ τον τυλιγουν σε αποστειρωμενα σεντονια...κοιμααστε στο ιδιο δωματιο κ τοβραδυ τρυπωνει κ ο μπαμα μας κ κοιμαματε ολοι μαζι....να βλεπεις 10 ημερων θησαυρουλι να ειναι με ορο στο χερι κ την πληγη ανοιχτει ειναι σκετη κολαση...παρακλαω καθε μερα τον θεουλη να τον κανει καλα γρηγορα κ να φυγουμε απο εδω μεσα.....δεν μπορω να τον θηλασω κιολας...οχι οτι εχω βεβαια...βγαζω με θηλαστρο το πολυ 20 μλ κ απο τα 2 στηθη....κ εννοειται τρωει συπμληρωμα!!!!!!!!!!!!!

412ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 1:03 am

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="pharmacy"]καλημσπερα κι απο εμενα..μπορει να εκλεισα την ομαδουλα μας αλλα δεν ειμαι κ στην καλυτερη φαση μου..ο μικρος μας νοσηλευεται σε κλινικη με σταφυλοκκοκο σε μασχαλιτσα,,,ανοιξε ο καημενουλης..το ανακλυψα ευτυχως στο σπιτι οταν τον εκανα μπανιο...μιλησα αρχικα με παιδιατρο βαλαμε μια αλοιφουλα την επομνενη μερα ηταν καλυτερα κ την πεμπτη εξαπλωθηκε..πηγαμε ρων αρων να μας δει κμας ειπε πως ειναι σταφυλοκκοκκος κ πρεπει οπωσδηποτε να πρει ενδοφλεβια αντιβιωση...ετσι απο πεμπτη ειμαι σε κλινικη στο δβματιο μαζι του...τον παιρνω μονο εγω αγκαλια κ τον τυλιγουν σε αποστειρωμενα σεντονια...κοιμααστε στο ιδιο δωματιο κ τοβραδυ τρυπωνει κ ο μπαμα μας κ κοιμαματε ολοι μαζι....να βλεπεις 10 ημερων θησαυρουλι να ειναι με ορο στο χερι κ την πληγη ανοιχτει ειναι σκετη κολαση...παρακλαω καθε μερα τον θεουλη να τον κανει καλα γρηγορα κ να φυγουμε απο εδω μεσα.....δεν μπορω να τον θηλασω κιολας...οχι οτι εχω βεβαια...βγαζω με θηλαστρο το πολυ 20 μλ κ απο τα 2 στηθη....κ εννοειται τρωει συπμληρωμα!!!!!!!!!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΕΡΟΙ Κ ΔΥΝΑΤΟΙ!

413ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 8:17 am

stalitsa2012

κοριτσια καλησπερα κ απο μενα! Εμεις ειχαμε 2μερες χτες κ προχτες που ολη μερα δε κοιμοταν με τιποτα,ενω το βραδυ δεν ειχαμε προβλημα!Ηθελε συνεχεια αγκαλια αλλα κ παλι γκρινιαζε Crying or Very sad πραγματικα ειχα κουραστει κ αγανακτησα που δεν ηξερα τι ηθελε.Αφηστε που στο πλαι δε θελει να κοιμαται κ συνεχεια γυρναει ανασκελα,παρ'ολο τα εμποδια που του βαζω!
Κ χτες μου εκανε κ εναν μεγαλο εμετο,τον λυπηθηκε η ψυχη μου.Τρωει ανα2-3ωρες κ τα κακακια μας ελλατωθηκαν σε σχεση με τις πρωτες 2εβδομαδες.
Ισως τον ενοχλει κ η ζεστη! Εχουμε 27-28 βαθμους στο σπιτι κ τον εχω μονο με το εσωρουχο κ το παμπερς.Εσεις απο ζεστη πως τα πατε?πως την περνατε?κανετε μπανιο τα μωρα καθε βραδυ?
Οσο για το θηλασμο που ρωτησαν η κλειω κ η marin κ εγω κοριτσια θηλαζω αποκλειστικα κ αν χρειαστει να λειψω θα βγαλω γαλα με το θηλαστρο κ ολα οκ! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 328109
κλειω γιατι λες οτι σου ειπαν οτι με το ζορι θα βγαζεις ενα γευμα? κοριτσια να ρωτησω,για τα κουνουπια βαζετε κατι στα μωρα?
φιλακια πολλα σε ολες κ στα μωρα σας ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472

414ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 8:34 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stalitsa2012 έγραψε:κοριτσια καλησπερα κ απο μενα! Εμεις ειχαμε 2μερες χτες κ προχτες που ολη μερα δε κοιμοταν με τιποτα,ενω το βραδυ δεν ειχαμε προβλημα!Ηθελε συνεχεια αγκαλια αλλα κ παλι γκρινιαζε Crying or Very sad πραγματικα ειχα κουραστει κ αγανακτησα που δεν ηξερα τι ηθελε.Αφηστε που στο πλαι δε θελει να κοιμαται κ συνεχεια γυρναει ανασκελα,παρ'ολο τα εμποδια που του βαζω!
Κ χτες μου εκανε κ εναν μεγαλο εμετο,τον λυπηθηκε η ψυχη μου.Τρωει ανα2-3ωρες κ τα κακακια μας ελλατωθηκαν σε σχεση με τις πρωτες 2εβδομαδες.
Ισως τον ενοχλει κ η ζεστη! Εχουμε 27-28 βαθμους στο σπιτι κ τον εχω μονο με το εσωρουχο κ το παμπερς.Εσεις απο ζεστη πως τα πατε?πως την περνατε?κανετε μπανιο τα μωρα καθε βραδυ?
Οσο για το θηλασμο που ρωτησαν η κλειω κ η marin κ εγω κοριτσια θηλαζω αποκλειστικα κ αν χρειαστει να λειψω θα βγαλω γαλα με το θηλαστρο κ ολα οκ! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 328109
κλειω γιατι λες οτι σου ειπαν οτι με το ζορι θα βγαζεις ενα γευμα? κοριτσια να ρωτησω,για τα κουνουπια βαζετε κατι στα μωρα?
φιλακια πολλα σε ολες κ στα μωρα σας ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472

stalitsa μια απο τα ιδια και εμεις, σε οσα ειπες!οσο για το θηλαστρο μου ειπε η μαια οτι δεν θα βγαζω ολη την ποσοτητα που θα χρειαζεται για ενα γευμα και θα χρειαστει να μαζευω 2 μερες για να λειψω ενα 3ωρο! ασε που ο δικος μου πειναει και πριν το 3ωρο πολλες φορες!!ρουπι δεν μ'αφηνει! Very Happy

415ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 8:38 am

stalitsa2012

[quote="anastazia"]
pharmacy έγραψε:καλημσπερα κι απο εμενα..μπορει να εκλεισα την ομαδουλα μας αλλα δεν ειμαι κ στην καλυτερη φαση μου..ο μικρος μας νοσηλευεται σε κλινικη με σταφυλοκκοκο σε μασχαλιτσα,,,ανοιξε ο καημενουλης..το ανακλυψα ευτυχως στο σπιτι οταν τον εκανα μπανιο...μιλησα αρχικα με παιδιατρο βαλαμε μια αλοιφουλα την επομνενη μερα ηταν καλυτερα κ την πεμπτη εξαπλωθηκε..πηγαμε ρων αρων να μας δει κμας ειπε πως ειναι σταφυλοκκοκκος κ πρεπει οπωσδηποτε να πρει ενδοφλεβια αντιβιωση...ετσι απο πεμπτη ειμαι σε κλινικη στο δβματιο μαζι του...τον παιρνω μονο εγω αγκαλια κ τον τυλιγουν σε αποστειρωμενα σεντονια...κοιμααστε στο ιδιο δωματιο κ τοβραδυ τρυπωνει κ ο μπαμα μας κ κοιμαματε ολοι μαζι....να βλεπεις 10 ημερων θησαυρουλι να ειναι με ορο στο χερι κ την πληγη ανοιχτει ειναι σκετη κολαση...παρακλαω καθε μερα τον θεουλη να τον κανει καλα γρηγορα κ να φυγουμε απο εδω μεσα.....δεν μπορω να τον θηλασω κιολας...οχι οτι εχω βεβαια...βγαζω με θηλαστρο το πολυ 20 μλ κ απο τα 2 στηθη....κ εννοειται τρωει συπμληρωμα!!!!!!!!!!!!!
Περαστικα σας κοπελα μου,πολυ στεναχωρεθηκα με την περιπετεια που περνατε.Πραγματικα ειναι κριμα,μια σταλια μωρακι να ταλαιπωριεται Crying or Very sad
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινει γρηγορα καλα το μωρακι σου κ ολα θα πανε καλα,δωστου ενα φιλακι απο μενα

416ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 8:50 am

stalitsa2012

cleo! έγραψε:
stalitsa2012 έγραψε:κοριτσια καλησπερα κ απο μενα! Εμεις ειχαμε 2μερες χτες κ προχτες που ολη μερα δε κοιμοταν με τιποτα,ενω το βραδυ δεν ειχαμε προβλημα!Ηθελε συνεχεια αγκαλια αλλα κ παλι γκρινιαζε Crying or Very sad πραγματικα ειχα κουραστει κ αγανακτησα που δεν ηξερα τι ηθελε.Αφηστε που στο πλαι δε θελει να κοιμαται κ συνεχεια γυρναει ανασκελα,παρ'ολο τα εμποδια που του βαζω!

stalitsa μια απο τα ιδια και εμεις, σε οσα ειπες!οσο για το θηλαστρο μου ειπε η μαια οτι δεν θα βγαζω ολη την ποσοτητα που θα χρειαζεται για ενα γευμα και θα χρειαστει να μαζευω 2 μερες για να λειψω ενα 3ωρο! ασε που ο δικος μου πειναει και πριν το 3ωρο πολλες φορες!!ρουπι δεν μ'αφηνει! Very Happy
Αντε καλε μη πτοεισαι! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 Δοκιμασες να βγαλεις γαλα με το θηλαστρο για να δεις ποσο τρωει? Προσωπικα βγαζω απο το καθε στηθος γυρω στα 50-70μλ οταν αργει να ξυπνησει κ πρηζεται το στηθος μου κ του εδωσα μια φορα με το μπιμπερο να δω ποσο τρωει κ εφαγε σχεδον τα μισα! Αρα με παιρνει να λειψω λιγες ωριτσες Wink

417ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 12:00 pm

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stalitsa και η δικιά μου γυρνάει συνεχώς ανάσκελα...cleo το πιστολάκι όταν είχε κολικούς δούλευε μονίμως Very Happy Very Happy τώρα μόνο γελάει ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994
εγώ ακόμη βγάζω γάλα και δίνω και ξένο.
pharmacy στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.κάνε υπομονή κορίτσι μου και όλα θα πάνε κατευχήν..πολλά φιλιά στο μπεμπούλη σου από μένα και τη μπέμπα.και σύντομα να πάτε σπιτάκι σας !!!περαστικά του..

418ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 12:03 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pharmacy έγραψε:καλημσπερα κι απο εμενα..μπορει να εκλεισα την ομαδουλα μας αλλα δεν ειμαι κ στην καλυτερη φαση μου..ο μικρος μας νοσηλευεται σε κλινικη με σταφυλοκκοκο σε μασχαλιτσα,,,ανοιξε ο καημενουλης..το ανακλυψα ευτυχως στο σπιτι οταν τον εκανα μπανιο...μιλησα αρχικα με παιδιατρο βαλαμε μια αλοιφουλα την επομνενη μερα ηταν καλυτερα κ την πεμπτη εξαπλωθηκε..πηγαμε ρων αρων να μας δει κμας ειπε πως ειναι σταφυλοκκοκκος κ πρεπει οπωσδηποτε να πρει ενδοφλεβια αντιβιωση...ετσι απο πεμπτη ειμαι σε κλινικη στο δβματιο μαζι του...τον παιρνω μονο εγω αγκαλια κ τον τυλιγουν σε αποστειρωμενα σεντονια...κοιμααστε στο ιδιο δωματιο κ τοβραδυ τρυπωνει κ ο μπαμα μας κ κοιμαματε ολοι μαζι....να βλεπεις 10 ημερων θησαυρουλι να ειναι με ορο στο χερι κ την πληγη ανοιχτει ειναι σκετη κολαση...παρακλαω καθε μερα τον θεουλη να τον κανει καλα γρηγορα κ να φυγουμε απο εδω μεσα.....δεν μπορω να τον θηλασω κιολας...οχι οτι εχω βεβαια...βγαζω με θηλαστρο το πολυ 20 μλ κ απο τα 2 στηθη....κ εννοειται τρωει συπμληρωμα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου,
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!! Γρήγορα σιδερένιοι κ δυνατοί Very Happy
Πολύ στενοχωρήθηκα κι εγώ με τον μικρό σου, μου είναι αδιανόητο τόσο μικρές ψυχούλες να ταλαιπωρούνται Sad
Αλλά ΟΛΑ θα πάνε καλά κ θα τον ξαναπάρετε σπιτάκι σας... Ι'm sure Wink
Έχετε όλη μας τη θετική ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

419ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 12:37 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα!!!
pharmacy περαστικα στο μπεμπακι σου και γρηγορα να πατε σπιτι σας!

βρε κοριτσια να ρωτησω..υπαρχει κανενα μπεμπακι που με το που το βαλεις στο κρεβατακι του να κοιμηθει απο μονο του??γιατι εμεις οσο και αν νυσταζουμε αν δεν κουνηθουμε περα δωθε δεν κλεινει το ματακι μας!και ειδικα οταν μας πιανουν οι κολικοι το κουνημα κραταει απο 1-2 ωρες, γιατι μολις σταματαω ξυπναει! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

420ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 1:48 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
cleo! έγραψε:καλημερα!!!
pharmacy περαστικα στο μπεμπακι σου και γρηγορα να πατε σπιτι σας!

βρε κοριτσια να ρωτησω..υπαρχει κανενα μπεμπακι που με το που το βαλεις στο κρεβατακι του να κοιμηθει απο μονο του??γιατι εμεις οσο και αν νυσταζουμε αν δεν κουνηθουμε περα δωθε δεν κλεινει το ματακι μας!και ειδικα οταν μας πιανουν οι κολικοι το κουνημα κραταει απο 1-2 ωρες, γιατι μολις σταματαω ξυπναει! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Εμένα Cleo μου τις περισσότερες φορές κοιμάται μόνος του... στην αρχή είναι στην καλαθούνα του με ανοιχτα μάτια κ μετά κοιμάται μόνος του!
Όταν έχει γκρίνια καμιά φορά τότε θέλει πέρα δώθε για να ηρεμήσει Wink
Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό όμως, δεν εξαρτάται από μας Wink

421ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 1:53 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοπελάρα μου όλα θα πάνε καλά κράτα γερά διπλά στο θυσαυρό σου και θα περάσει γρήγορα,το καταλαβαίνω ραγίζει η καρδούλα σου..περαστικά σας γρήγορα γρήγορα και ξανά πισω στο σπιτάκι σας στις αγκαλίτσες σας!!!!Πολλά φιλια και όμορφες ευχες!!!!!

422ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 2:11 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και απο μας!!!!
Κορίτσια λέγατε παραπάνω για τον αποκλειστικό θηλασμο και τι θα κάνουμε για να μπορέσουμε λίγο να ξεμητίσουμε...και εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά,προσπάθησα να της δώσω μπιμπερό αλλά μάταια....δεν το πιάνει με τίποτα εχω πάρει 3 διαφορετικά με διαφορετικές θηλές αλλά δεν μπορεί να πιάσει ανοίγει το στοματάκι της διάπλατα σαν να είναι στο στήθος..αρα το συμπέρασμα είναι ενα???όπου πάω και η μπέμπα μαζί η υπάρχει κάτι άλλο?Δεν με πειράζει καθόλου που θα έχω το μωρό μαζί μου πάντα και παντού αντιθέτως απλά σκέφτομαι αν χρειαστεί να λείψω τι θα κάνω???Έχετε καμία ιδέα?Και εμένα σχεδόν πάντα μόνη της κοιμάτε, στο πορτ μπεμπε την έχω όλη μέρα για να την πηγαινω απο δωματιο σε δωμάτιο αν χρειαστεί και το βράδυ μόνο στην κούνια της.Φορέσατε καλοκαιρινα ρουχαλάκια???Εμεις σήμερα πρωτη μέρα γιατί το σπίτι μας είναι πολύ δροσερό και φοβόμουν ως τώρα.

423ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 2:12 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nα σας ρωτήσω και κάτι ακόμα..πότε με το καλό λέτε για βάπτιση??

424ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 2:54 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adamantini έγραψε:Nα σας ρωτήσω και κάτι ακόμα..πότε με το καλό λέτε για βάπτιση??

Γεια σου Αδαμαντίνη μου!
Τι κάνει η κουκλάρα σου;
Εμείς 25 Αυγούστου θα κάνουμε γάμο κ βάπτιση μαζί Shocked Μερικοί που τους το λέω απορούν πως θα τα προλάβουμε αλλά εγώ όπως έχεις καταλάβει είμαι αισιόδοξη Very Happy
Πέρσι τον Ιούνιο κάναμε πολιτικό γάμο κ μάλιστα εγώ δέχτηκα την πρόταση 4 μέρες πριν το γάμο κ μου έδειξε τη δημοσίευση σε εφημερίδα τότε ο άντρας μου! Ήταν ΟΛΑ έκπληξη με πολλούς φίλους στο κόλπο για να βοηθήσουν τον άντρα μου (από φίλη μας που δουλεύει σε ΚΕΠ για την γραφειοκρατία εως τον αδερφό μου που έχει φίλο γεμολόγο για το δαχτυλίδι Smile )
Πάντως για τη βάπτιση ρωτήσαμε κ την παιδίατρο αν υπάρχει πρόβλημα για το μπέμπη κ μας είπε ότι άλλοι τα βαπτίζουν 40 ημερών κ ότι ίσα-ίσα συνήθως όσο πιο μικρά τόσο πιο ήσυχα είναι στην εκκλησία Wink
Αυτά που λες...
Οπότε αφού σαραντήσω θα πρέπει ν'αρχίσω να κοιτάω κ για νυφικό Wink Γι αυτό κ το άγχος μου με τα κιλάκια Embarassed Βέβαια μέχρι στιγμής έχω χάσει τα 8 κι έχω άλλα 4-5!
Είμαι αισιόδοξη πάντως ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 328109

425ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 8:17 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:
adamantini έγραψε:Nα σας ρωτήσω και κάτι ακόμα..πότε με το καλό λέτε για βάπτιση??

Γεια σου Αδαμαντίνη μου!
Τι κάνει η κουκλάρα σου;
Εμείς 25 Αυγούστου θα κάνουμε γάμο κ βάπτιση μαζί Shocked Μερικοί που τους το λέω απορούν πως θα τα προλάβουμε αλλά εγώ όπως έχεις καταλάβει είμαι αισιόδοξη Very Happy
Πέρσι τον Ιούνιο κάναμε πολιτικό γάμο κ μάλιστα εγώ δέχτηκα την πρόταση 4 μέρες πριν το γάμο κ μου έδειξε τη δημοσίευση σε εφημερίδα τότε ο άντρας μου! Ήταν ΟΛΑ έκπληξη με πολλούς φίλους στο κόλπο για να βοηθήσουν τον άντρα μου (από φίλη μας που δουλεύει σε ΚΕΠ για την γραφειοκρατία εως τον αδερφό μου που έχει φίλο γεμολόγο για το δαχτυλίδι Smile )
Πάντως για τη βάπτιση ρωτήσαμε κ την παιδίατρο αν υπάρχει πρόβλημα για το μπέμπη κ μας είπε ότι άλλοι τα βαπτίζουν 40 ημερών κ ότι ίσα-ίσα συνήθως όσο πιο μικρά τόσο πιο ήσυχα είναι στην εκκλησία Wink
Αυτά που λες...
Οπότε αφού σαραντήσω θα πρέπει ν'αρχίσω να κοιτάω κ για νυφικό Wink Γι αυτό κ το άγχος μου με τα κιλάκια Embarassed Βέβαια μέχρι στιγμής έχω χάσει τα 8 κι έχω άλλα 4-5!
Είμαι αισιόδοξη πάντως ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 328109

Μα τι όμορφα είναι όλα αυτα???Η μικρή μας είναι καλά μεγαλώνουμε,4940 και 58 πόντους είναι το...μικρό μου,πήγε εχθές ο άντρας μου και άλλαξε όοοολα τα δώρα που μας έκαναν απο ρουχαλάκια γιατί δεν θα της έκαναν!!!
Είμαι σίγουρη πως θα είναι όλα τέλεια ,και ναι όλοι και εμένα αυτό μου λένε οτι είναι καλύτερα να είναι πιο μικρά στην βάφτιση,το σκέφτομαι και εγω εμείς θα την κάνουμε στην Κάλυμνο και πρέπει να γίνει καλοκαιρι γιατί θα πάμε με καραβάκι και είναι απο εδω 7-8 ώρες και απο την μια λεω θα είναι μικρή για τόσο ταξίδι και απο την άλλη του χρόνου θα είναι μεγάλη τρέχοντας θα πάει!!!!Θα δούμε...
Με το καλό εσείς κούκλα μου, έτσι να είσαι πάντα αισιόδοξη και όλα θα σου έρχονται όπως τα θες!!!Πολλά φιλιά ενα μεγάλο στο μπεμπάκο σου και σε εσένα!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 893968 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 893968 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 17 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις