401 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουν 04, 2012 1:36 pm
buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
blackrose έγραψε:Kαλησπερα σε ολες τις μανουλες πλεον!!!!!
Επειδη σας διαβασα αλλα μια μια αν ευχηθω μπορει να παραλειψω καποια ευχομαι να ειναι γερα τα μωρακια σας ,καλοτυχα και γελαστα!!!!!!
Καλη λοχεια κοριτσια!!!!!
Εμεις σαραντησαμε ναι Ευη!!!!
Πηραμε ευχη και βολταραμε κιολας!!!3 μερες δεν στρωσαμε κωλο που λενε!!!
Η μπεμπα μας μεγαλωνει και ειμαστε στο σταδιο που φευγουνε σιγα σιγα οι κολικοι!Πονακια εχουμε απλα πολυ πιο αραια,....κατι κρισεις την πιανουν για λιγο και ωωπ νανι...
Τρωει 90-120ml γαλατακι...πιο πολλες φορες τρωει 100ml!Kαλα ειναι πιστευω!Αφου βαρος παιρνει ολα καλα!!!Το βλεπω στα ρουχακια της κιολας!!!
Κακακια...κανει μερα παρα μερα το καημενο.....παιρνουμε και το Αλμιρον κομφορτ 1 αλλα επειδη δεν βλεπω να βοηθαει και πολυ θα μιλησω με το γιατρο οταν παμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε....Βεβαια οταν κανει κακακια κανει για τις 2 μερες μαζεμενα,αλλα σφιγγεται και σφιγγεται το καημενακι μου!
Κατα τα αλλα καλα παμε ,φοραμε καλοκαιρινα ρουχακια!!!Και καθε μερα μας κανει κατι καινουριο!!!Τωρα ειμαστε στην φαση με τα χαμογελα!!!Ανταποκρινεται στα χαδακια και οταν μας τα χαριζει απλα λιωνουμε!!!!
Στο γιατρο θα παμε γυρω στις 20 του μηνα να κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!!!Θα πεσει κλαμα λεμεεεεε!!!
Τρωει καθε 3 ωρες την ημερα και την νυχτα χτυπησαμε μεχρι και 6 ωρες συνεχομενου υπνου!!!!Κυριως ομως ξυπναει στο 4ωρο η 5ωρο!
Εγω κοριτσια εχασα 10 κιλα αλλα θελω να χασω τουλαχιστο αλλα 10 για να επανελθω προ πρωτης εγκυμοσυνης....απο την οποια ειχα κανενα 5κιλο περιττο οταν ξαναεμεινα εγκυος!Η κοιλια μου σαν 2η καπακι εγκυμοσυνη ειναι μεν πιο πρησμενη ακομη απο οτι περισυ αλλα μερα με την ημερα ξεφουσκωνει....θα αρχισω και γυμναστικη και διατροφη και θα κανω οτι χρειαστει να επανελθω!!!
Ολα θα γινουν κοριτσια,μολις τα μπεμπακια βρουν εναν ρυθμο και αρχισουν να κοιμουνται 8ωρα και βαλε θα ειναι αλλιως και για εμας,πιο ξεκουραστα σε σχεση με τωρα!!!
Υπομονη,κουραγιο και ολα τελεια!!!!!
Ευχαριστούμε πόλύ για τις ευχές σου Κλειώ μου!!! Μακάρι όλες οι μανούλες κ τα μωράκια μας να είμαστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!
Εσείς τώρα αρχίσατε τις βόλτες κ ποιος σας πιάνει! Τι καλά! Έχει φτιάξει κι ο καιρός... Όπως μου λένε όλοι γεννήσαμε την καλύτερη εποχή
Όσο για τα κιλάκια...αφού έχεις χάσει 10 μέχρι τώρα είσαι πολύ καλά! Θέληση να υπάρχει κ υπομονή κ όλα θα γίνουν
Φιλάκιαααααα