426 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιουν 10, 2012 9:26 am
buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
adamantini έγραψε:buttonaki έγραψε:adamantini έγραψε:Nα σας ρωτήσω και κάτι ακόμα..πότε με το καλό λέτε για βάπτιση??
Γεια σου Αδαμαντίνη μου!
Τι κάνει η κουκλάρα σου;
Εμείς 25 Αυγούστου θα κάνουμε γάμο κ βάπτιση μαζί Μερικοί που τους το λέω απορούν πως θα τα προλάβουμε αλλά εγώ όπως έχεις καταλάβει είμαι αισιόδοξη
Πέρσι τον Ιούνιο κάναμε πολιτικό γάμο κ μάλιστα εγώ δέχτηκα την πρόταση 4 μέρες πριν το γάμο κ μου έδειξε τη δημοσίευση σε εφημερίδα τότε ο άντρας μου! Ήταν ΟΛΑ έκπληξη με πολλούς φίλους στο κόλπο για να βοηθήσουν τον άντρα μου (από φίλη μας που δουλεύει σε ΚΕΠ για την γραφειοκρατία εως τον αδερφό μου που έχει φίλο γεμολόγο για το δαχτυλίδι )
Πάντως για τη βάπτιση ρωτήσαμε κ την παιδίατρο αν υπάρχει πρόβλημα για το μπέμπη κ μας είπε ότι άλλοι τα βαπτίζουν 40 ημερών κ ότι ίσα-ίσα συνήθως όσο πιο μικρά τόσο πιο ήσυχα είναι στην εκκλησία
Αυτά που λες...
Οπότε αφού σαραντήσω θα πρέπει ν'αρχίσω να κοιτάω κ για νυφικό Γι αυτό κ το άγχος μου με τα κιλάκια Βέβαια μέχρι στιγμής έχω χάσει τα 8 κι έχω άλλα 4-5!
Είμαι αισιόδοξη πάντως
Μα τι όμορφα είναι όλα αυτα???Η μικρή μας είναι καλά μεγαλώνουμε,4940 και 58 πόντους είναι το...μικρό μου,πήγε εχθές ο άντρας μου και άλλαξε όοοολα τα δώρα που μας έκαναν απο ρουχαλάκια γιατί δεν θα της έκαναν!!!
Είμαι σίγουρη πως θα είναι όλα τέλεια ,και ναι όλοι και εμένα αυτό μου λένε οτι είναι καλύτερα να είναι πιο μικρά στην βάφτιση,το σκέφτομαι και εγω εμείς θα την κάνουμε στην Κάλυμνο και πρέπει να γίνει καλοκαιρι γιατί θα πάμε με καραβάκι και είναι απο εδω 7-8 ώρες και απο την μια λεω θα είναι μικρή για τόσο ταξίδι και απο την άλλη του χρόνου θα είναι μεγάλη τρέχοντας θα πάει!!!!Θα δούμε...
Με το καλό εσείς κούκλα μου, έτσι να είσαι πάντα αισιόδοξη και όλα θα σου έρχονται όπως τα θες!!!Πολλά φιλιά ενα μεγάλο στο μπεμπάκο σου και σε εσένα!!!!
Τέλεια η μπουμπού σου! Καλά κάνατε με τα δώρα! Αλήθεια, άρχισες να της φοράς καλοκαιρινά ρουχαλάκια; εγώ όχι ακόμα, είναι κ 16 ημερών ακόμα κ το σπίτι μας είναι αρκετά δροσερό...
Κάλυμνο ε; είστε από κει; κ οι δικοί μου όταν ήταν Σάμο είχαν έναν φίλο που ήταν από Κάλυμνο
Κι εμείς παραθαλάσσια θα κάνουμε τη γαμοβάπτιση! Ήθελα πάντα καλοκαίρι κ θάλασσα! Λατρεύω ! Μη βλέπεις που τελικά ζω στα Γιάννενα
φιλάκιααααα στα μπουτάκια της μικρούλας σου κ σε σένα φυσικά