376 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Μάης 29, 2012 9:43 am
adamantini
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου!!!
Έχει 2 ώρες που βγήκαμε από το μαιευτήριο κ ήρθαμε σπίτι!
Πέμπτη που είχα πάει για non-stress κ κολπική εξέταση κ μετά έγραψα στο θεματάκι μας ότι δεν είχα νέα...
Ε, λοιπόν στις 02:30 τα ξημερώματα προς Παρασκευή μου σπάσαν να νερά!!! Τρέχαν ασταμάτητα!!! 5 παρά έκανα εισαγωγή κ αρχίσαμε τα nst. Η κατάσταση ήταν όμως όπως το πρωί. ελάχιστα πονάκια, μικρές συσπάσεις, ο μπεμπούλης ψηλά κ διαστολή μόλις 1!!!!!!!!!!!
Οι ώρες περνούσαν κ σε κάποια φάση σταμάτησαν κ τα πονάκια! Σε εξέταση από κάτω ο γιατρός μου είπε το απόγευμα ότι κάτι δεν του αρέσει Και εκεί μου λέει ότι θα πάμε για καισαρική! Ο μπεμπούλης ήταν διπλά τυλιγμένος με τον ομφάλιο λώρο συν όλα τ'αλλα που δεν προχωρούσαν
Εκεί στενοχωρήθηκα πολύ, δεν το περίμενα, κατευθείαν μπήκα στο χειρουργείο γιατί είχαν περάσει κ 18 ώρες από το σπάσιμο των νερών...
ΚΑι τελικά στις 25/5 στις 22:00 εμφανίστηκε ο μπεμπούλης μας . Βάρος 2930 kg. Από προχθές που μου επιτράπηκε θηλάζω αποκλειστικΑ
Αυτά προς το παρόν...
ΘΑ τα πούμε σύντομα!
M'έναν πόνο Pharmacy! Nα πάνε όλα πολύ καλά!!!!!!!!!
φιλάκια στις υπόλοιπες μανούλες!!!
Κοριτσάκι μου γλυκό να σου ζήσει ο μπεμπούλης,να είναι καλότυχος γερός και να ζήσετε μαζί υπέροχες στιγμές!!!!Όλα καλά μικρή μου και ας μην ήταν όπως τα περίμενες δεν πειράζει αρκεί που και οι δύο είστε καλά!!!!Καλή λοχεία να έχεις και πάλι να σας ζήσει!!! ΜΟΥΑΤΣΣΣ!!!!!!