Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το φορεμ ειναι ασπρο με δαντελα ολα τα λεφτα μπορει αμα μπω αυριο να ανεβασω φωτο να το δειτε!!μεχρι το γονατο οι πρεπει για την περισταση...Χωραω ακομα στο small Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Τωρα για της βερες εμενα επειδη μ αρεσουν οι απλες γιατι δε τα παω καλα με τα κοσμηματα πηραμε κλασσικες χρυσες με ενα απλο σκαλισμα τιμη ακριβως θα βγει μολις ετοιμαστουν γιατι το δαχτυλο μου ειναι πολυ μικρο και παιζει ρολο το βαρος ....Χρυσος ειναι αυτος τι να κανουμε....
Αλλα περιπου στα 300 ευρω....
Εχει παρα πολλα και πολυ ωραια σχεδια εκει που πηγα, στην Γ Σεπτεμβριου
Πετκιδης λεγεται Γ Σεπτεμβριου 13 !!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:Κοριτσιαα!~Καλημερα! σμουτς σμουτς σμουτς! Μολις μου εφεραν το βαλιτσακι απο την Babylino και εχει μεσα 1 πακετο πανες( 28 τμχ.) για νεογεννητα,1 πακετο βαμβακι,1 πακετο μωρομαντηλα,και 1 πακετο σερβιετες λοχειας,ολα σε κανονικο μεγεθος!!!!
Οχι σαν την Chicco που εστειλαν 2 πανες!Με 2 πανες που να καταλαβεις αν σε βολεψουν για να γινεις πελατης μετα.!
Demmy μου σε ευχαριστω πολυ!!!!Να σαι καλα! Ολες με εναν πονο να φερουμε τα ψυχουλακια μας στον κοσμο!!!!!!!!!!
ολες δηλαδη εκει 8-9 κιλα εχουμε παρει μεχρι τωρα? Να μην κλαιω μονη μου δηλαδη!!!!! Sad Twisted Evil Laughing

Έστειλα το σάββατο κ εγώ mail σε πολλές εταιρές για δειγματάκια και σήμερα πήρα τηλ στην mothercare για το βαλιτσάκι,μου είπαν θα το στείλουν σε 1,5 μήνα...άντε να δούμε.
Όχι ότι θα μας κάνουν κάτι τα δείγματα αλλά ίσα ίσα να χαιρόμαστε Very Happy
Από την babylino σε πόσο καιρό σου τα στείλανε?με mail επικοινώνησες?
ΑΑχ ανυπομονώ να γίνω μανούλα..χθές είδα όνειρο ότι γεννούσα.,είχα κάνει και επισκληρίδιο χαχαχα
Razz Razz Razz
χΑχαΧΑχΑ! σε μια βδομαδα μου το στειλαν! που να παρω για το mothercare για πες για πες!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NantiaN έγραψε:το φορεμ ειναι ασπρο με δαντελα ολα τα λεφτα μπορει αμα μπω αυριο να ανεβασω φωτο να το δειτε!!μεχρι το γονατο οι πρεπει για την περισταση...Χωραω ακομα στο small Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Τωρα για της βερες εμενα επειδη μ αρεσουν οι απλες γιατι δε τα παω καλα με τα κοσμηματα πηραμε κλασσικες χρυσες με ενα απλο σκαλισμα τιμη ακριβως θα βγει μολις ετοιμαστουν γιατι το δαχτυλο μου ειναι πολυ μικρο και παιζει ρολο το βαρος ....Χρυσος ειναι αυτος τι να κανουμε....
Αλλα περιπου στα 300 ευρω....
Εχει παρα πολλα και πολυ ωραια σχεδια εκει που πηγα, στην Γ Σεπτεμβριου
Πετκιδης λεγεται Γ Σεπτεμβριου 13 !!!!
τελεια! απο οταν τις παρειγγειλες σε ποσο καιρο σου ειπαν θα ειναι ετοιμες?

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙς παραγγειλαμε σημερα και μας ειπαν Πεμπτη το πολυΠαρασκευη θα ειναι ετοιμες με τα ονοματα ημερομηνιες ολα...Εσυ πολιτικο η Θρησκευτικο γαμο θα κανεις;

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:Κοριτσιαα!~Καλημερα! σμουτς σμουτς σμουτς! Μολις μου εφεραν το βαλιτσακι απο την Babylino και εχει μεσα 1 πακετο πανες( 28 τμχ.) για νεογεννητα,1 πακετο βαμβακι,1 πακετο μωρομαντηλα,και 1 πακετο σερβιετες λοχειας,ολα σε κανονικο μεγεθος!!!!
Οχι σαν την Chicco που εστειλαν 2 πανες!Με 2 πανες που να καταλαβεις αν σε βολεψουν για να γινεις πελατης μετα.!
Demmy μου σε ευχαριστω πολυ!!!!Να σαι καλα! Ολες με εναν πονο να φερουμε τα ψυχουλακια μας στον κοσμο!!!!!!!!!!
ολες δηλαδη εκει 8-9 κιλα εχουμε παρει μεχρι τωρα? Να μην κλαιω μονη μου δηλαδη!!!!! Sad Twisted Evil Laughing

Έστειλα το σάββατο κ εγώ mail σε πολλές εταιρές για δειγματάκια και σήμερα πήρα τηλ στην mothercare για το βαλιτσάκι,μου είπαν θα το στείλουν σε 1,5 μήνα...άντε να δούμε.
ΑΑχ ανυπομονώ να γίνω μανούλα..χθές είδα όνειρο ότι γεννούσα.,είχα κάνει και επισκληρίδιο χαχαχα
Razz Razz Razz

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΑΛΛΙΤΣΑΚΙ??ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ??
?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NantiaN έγραψε:ΤΙς παραγγειλαμε σημερα και μας ειπαν Πεμπτη το πολυΠαρασκευη θα ειναι ετοιμες με τα ονοματα ημερομηνιες ολα...Εσυ πολιτικο η Θρησκευτικο γαμο θα κανεις;
αρα προλαβαινω ενταξει..
πολιτικο θα κανω προς το παρον...και αργοτερα μαζι με την βαφτιση του μωρου μαλλον και τον θρησκευτικο.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
NantiaN έγραψε:ΤΙς παραγγειλαμε σημερα και μας ειπαν Πεμπτη το πολυΠαρασκευη θα ειναι ετοιμες με τα ονοματα ημερομηνιες ολα...Εσυ πολιτικο η Θρησκευτικο γαμο θα κανεις;
αρα προλαβαινω ενταξει..
πολιτικο θα κανω προς το παρον...και αργοτερα μαζι με την βαφτιση του μωρου μαλλον και τον θρησκευτικο.
Στον Δημο Αθηναιων;;;;
Και εγω πολιτικο θα κανω αλλα ημερομηνια δεν εχω κλεισει ακομα θελω πρωτα να εχω κανονισει τα παντα και μετα!!!!Για ποτε λετε εσεις εμεις μαλλον στο τελος του μηνα ......Που αν θυμαμαι καλα το κανουν Σαββατο πρωι...

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χΑχαΧΑχΑ! σε μια βδομαδα μου το στειλαν! που να παρω για το mothercare για πες για πες!!![/quote]

800 11 32 800
εκεί πήρα και τους είπα ότι είμαι έγκυος και άν μπορούν να μου στείλουν δείγματα των προιόντων τους..δεν είπα συγκεκριμένα για βαλιτσάκι απλά ξέρω πως αυτό στέλνουν.
Απότι διάβασα στέλνουν βαλιτσάκι και από την care direct(2109287368)..εκεί δεν πήρα ακόμα..αν πάρεις εσύ,πες μας.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="danik"]
dorela έγραψε:

Razz Razz Razz

?[/

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="danik"]
danik έγραψε:
dorela έγραψε:

Razz Razz Razz

?[/

Δεν ξέρω κορίτσι μου ακριβώς τι περιέχει.Όταν μου έρθει θα σας ενημερώσω

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα σήμερα με έπιασε η μέση μου και δεν μπορώ να σκύψω...κάθομαι με δυσκολία γιατί πονάω..... Sad Με έχει τρελάνει και στις κλωτσιές ο μικρός, δεν ξέρω τι τον έπιασε άλλα σήμερα με χτυπάει κάθετα στην κοιλιά, δεν κουνιέται δηλαδή η κοιλιά προς τα εξώ, αλλά αισθάνομαι να με πιέζει προς τα κάτω και την κύστη μου φυσικά...πρώτη φορά αισθάνομαι να με κλωτσάει έτσι και είναι πολύ περίεργο...

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερινα μην ανησυχεις και γω το παθαινω συνεχεια ξερω ακριβως πως νιωθεις! ειναι καπως ενοχλητικο!!!!!!!
Βασιλεια μου τι κανεις?
εγω ειμαι μεσα στα νευρα..! αυτα τα πολιτικα μου την δινουν και δεν μπορω τους φανατισμενους με τιποτα!!!!!!!
τσακωθηκα με μια φιλη μου πριν απο λιγο!!!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ... ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ(βλ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΙ-ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ? ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??? ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ... Twisted Evil

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα-καλημέρα!!!! Σήμερα γέννησε η κολλητή μου και είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 536304 cheers Πωπώ!!!! Το Ζωτιδάκι μου (έτσι λέω τη φίλη μου) μαμά!!!! Και σε λίγο καιρό κι εγώ......απίστευτο!!!! Τι ευτυχία!!!!
Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρό Ζωτιδάκι!!! Σ'αγαπάμε πολύ!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kkkk έγραψε:Καλημέρα-καλημέρα!!!! Σήμερα γέννησε η κολλητή μου και είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 536304 cheers Πωπώ!!!! Το Ζωτιδάκι μου (έτσι λέω τη φίλη μου) μαμά!!!! Και σε λίγο καιρό κι εγώ......απίστευτο!!!! Τι ευτυχία!!!!
Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρό Ζωτιδάκι!!! Σ'αγαπάμε πολύ!!!!!

καλημερα να σας ζησει και με το καλο το δικο σου!!!!!!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια! Χθές πήγα στον γυν/γο για την τυπική επίσκεψη, αυτή τη φορά ήταν κι ο άντρας μου μαζί, μιας και δεν είχε σχολείο(είναι δάσκαλος) και καμάρωσε τον γιό μας.Μια χαρά ο μικρός,τα βράδια είναι λίγο ανήσυχος.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασιλεια μου..δεν εχεις και αδικο..αλλα...δυστυχως πρεπει να ασχολουμαστε...οσο μπορουμε και οσο αντεχουμε..πικραμενη ιστορια για ολους μας!αχ.!
Κατερινα να της ζησει το κοριτσακι της! Αχ αντε να περασει ο καιρος και για μας!!!!!!!
Την καλησπερα μου σε ολα τα κοριτσια! <3

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!! Τι κάνετε; Εγώ έχω τα νεύρα μου απο τη Δευτέρα και χθές πήγα για Shopping therapy, μπορώ να πω οτι βοηθάει!!!! Πήρα παπουτσια για μένα και ξεκίνησα και τα ροζάκια για τη μπεμπούλα μας!!!! Όλο ήθελα να κλαίω μες στα τζάμπο, έβλεπα εκείνα τα μικροσκοπικά φορεματάκια και έλιωνα.... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 379767
Διάλεγε και ο μεγάλος μου πραγματάκια με την μπάρμπη για την αδερφούλα του...τρελάθηκα!!

Να σας πω και τον πόνο μου όμως,ε; Συζήτησα με το αφεντικό μου για τις άδειες....το εξάμηνο δεν θα το πάρω, Mad μειωμένο ωράριο δεν θα πάρω, Mad ούτε όλη την ετήσια μαζεμένη μετα τις 63 μέρες του τοκετού. Mad Το καλύτερο που κατάφερα να τον πείσω να συζητήσει είναι μετά τις 63 να πηγαίνω 2 μέρες τη βδομάδα μέχρι να τελειώσει η ετήσια που δικαιούμαι. Και όλα αυτά με απειλες ότι θα έχουμε μειώσεις, ότι θα πάρει άτομο που θα τον βγαίνει πιο φτηνό, και θα του μάθει και όλα όσα ξέρω...
Εκμεταλευτές!!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σας Very Happy , τι μου κάνετε; Νάντια και Ειρήνη η ώρα η καλή κούκλες μου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 417472 ! Κατερίνα να σας ζήσει το μωράκι της φίλης σας, κι εμένα πιθανό να γεννήσει σήμερα η ξαδερφούλα μου τον βαφτιστικό μου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 24 875502
Μαρία μου τι να πω με το αφεντικό σου....γαϊδούρι! Μπορεί όμως να σε διώξει έτσι απλά και να προσλάβει άλλον χωρίς εύλογη δικαιολογία; Ψάξε το λίγο, είναι κρίμα να υποκύψεις για πράγματα που δικαιούσε σαν εργοδοτούμενη μητέρα.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ... ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ!!! ΑΧ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy5_k έγραψε:
Μαρία μου τι να πω με το αφεντικό σου....γαϊδούρι! Μπορεί όμως να σε διώξει έτσι απλά και να προσλάβει άλλον χωρίς εύλογη δικαιολογία; Ψάξε το λίγο, είναι κρίμα να υποκύψεις για πράγματα που δικαιούσε σαν εργοδοτούμενη μητέρα.

Δεν μπορεί να με κάνει τίποτα για 18 μήνες μετά τη γέννα, μόνο μείωση. Γιατί με απειλεί όμως, επειδή με πληρώνει; Του προσφέρω κάτι και πληρώνει δεν μου κάνει χάρη.

Τέλος πάντων δεν του αξιζει να αναλώνομαι έχω πιο ευχάριστα πράγματα να ασχοληθώ...μωράκια δωματιάκια...καταλαβαίνετε!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΑΙ!!ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΥΣΑΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΕΣ!!ΑΑΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ..ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σαν να χάθηκε λίγο η Ιωάννα; Και το Δεσποινάκι περιμένουμε να μας πει τα νέα της Β' επιπέδου. Άντε Δέσποινα, ανυπομονούμε!!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera koritsia nantia eirini i ora i kali maria ipomoni ola ta afentika to idio einai mono tin parti tous kitane nai ontos i ioanna xathike edo kai meres mallon emplekse me doulies.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις