Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
371 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 371 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχ! Dest μου,μπηκα απο τις αρχες εκει..απλα δεν εμπαινα συχνα γιατι δεν ειχα ιντερνετ,και ενταξει,επρεπε να στειλω 10 φορες για να ενταχτω και γω στην κουβεντα,γι αυτο και εμπαινα και σε αλλα φορουμς,και βασικα εδω νομιζω πως εγω κολλησα πιο πολυ! ειναι πιο πολυ στο στυλ μου!!!!!!!!!και μου ειναι και πιο ευχρηστο αυτο το φορουμ!!!!!!!!
Αλλα πλακα εκανα πριν καλε!!!!!Ολες συνεγγεουλες ειμαστε,απλα αλλου σου ταιριαζει πιο πολυ αλλου λιγοτερο!!!!!!
( αλλα ειστε κακεεεεεεεεες! ) χΑΧαχΑΧ Razz Razz Razz
Παρεπιπτοντως ωραιο ονομα εχει η κορη σου!!! χιχιχιχι! Razz Razz Razz Να σου ζησειιιιι! <3

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σου θυμίσω επίσης ότι γιορτάζει την άλλη εβδομάδα. Γιορτάζεις και εσύ ή γιορτάζεις τον Ιούλιο;

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιορταζω και γω μαζι με την κορουλα σου Dest μου!!!!!!!!! Smile

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια!!!!χαθηκα.....βρηκα ενα τελειο γιατρο στη θεσσαλονικη και εννοειται πως θα γεννησω και εδω!οι κλινικες ριξανε τις τιμες παρα πολυ.μονο το διαβαλκανικο δε ξερει τι θελει ακομα.εγω θα παω στη γενικη κλινικη και βγαινει πιο φθηνα και απο νοσοκομειο! Very Happy

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!!! Συννεφιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πειράζει θα κάνουμε αύριο τις βόλτες μας στον ήλιο! Όλες καλά;;;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο καιρος στη θεσσαλονικη μας κανει ναζια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακιαααααααα μου! και ο δω ο καιρος ειναι κπαως σημερα!!!! πιο δροσερος να τον πω...λιγοτερο φωτεινος κατι τετοιο!
Τι κανετεε?! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 13 417472

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΓΑΜ...
ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ...ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ...
Ο ΜΠΕΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣ....ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ?ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ Η ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΤ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΤ ΤΑ ΚΑΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΥ ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ..ΔΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ..(ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ Ε???)
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΝΜ ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ...

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες!!!!! Dorela μου τωρα μενω Χαιδαρι που ειναι καπως καλα,αλλα εχω μεγαλωσει Πατησια που δεν πατας πια το ποδι σου..δεν ξερω δεν με τρελαινει η Αθηνα θα ζουσα και χωρις αυτην ! χιχιχι!
Οσο για κλινικη που λες,εοππυ ειναι ολα τα ταμεια ( ικα τεβε κτλ) και εχουν γινει ολα εοππυ.
οντως αν εχεις καποια ακρη καποια μικρη καβατζα,καλυτρε ασε ιδιωτικο ( μιλαω για εδω ΑΘηνα) στην ουσια η αμοιβη του γιατρου θα βγει εξτρα.
Αλλα..για να πληρωσεις στο μαιευτηριο ΜΟΝΟ 650-700 ευρω,πρεπει να εχεις ιατροφαρμεκευτικη και νοσοκομειακη περιθαλψη απο τον εοππυ,επισης ετσι που μου τα λες...να φανταστω οτι πληρωνεις τις βιταμινες και τα συμπληρωματα απο την τσεπη σου?
Αν εισαι ανεργη..πηγαινε στον οαεδ ωγαλε μια καρτα ανεργειας σημερα κιολας,γιατι θελει 2 μηνες για να σε ασφαλισει ο οαεδ,να πληρωσεις μονο 700 αν πας σε ιδιωτικο και οτι συμπληρωματα απομεινουν,να τα παρεις δωρεαν και να χεις και δωρεαν εμβολια και παιδιατρο για το μικρακι σου μετα απο το ικα.ξερω πως ειναι χαος αλλα αμα ψαξεις και τους βαλεις κανα 20αρικο στην τσεπη στο προσεχει το παιδι.αυτα γι αυτο.!!!! Very Happy
Demmy μου σκαμνακι και ανοιχτα τα ποδαρακια μου,σαν να καθομαι ρωσικα..αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω ψιλοχασει τις επαφες μου και εχω καιρο να κανω πεντικιουρ..ειχα κλειστει καπως...
Παρεπιπτοντως εφτιαξα ενα πολυ ωραιο τιγρε νυχακι εχθες μακαρι να μπορουσα να σας το δειξω... μολις φτιαξω το κιν μου,θαβγαζω φωτο να σας δειχνω!!!!
Καλημέρα κοπέλα μου...ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα από την τσέπη μου..αυτό με τους 2 μήνες στον οαεδ είσαι σίγουρη??επειδή είχα ακούσει ότι σε 4 σε ασφαλίζουν και έτσι υπέθεσα ότι δεν προλαβαίνω...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΟΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ..ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΣ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ...Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ?

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:σημερα πηγα στο ικα!!!γιατι ηθελα να μου γραψει τις μηνιαιες εξετασεις αιματος,ουρων και επιπλεον την καμπυλη σακχαρου...και δεν μου τις εγραψε...λεει να πας στον γιατρο σου...του λεω ειναι στην αθηνα και δεν με εξυπηρετει να παω τωρα καντε μου μια εξυπηρετηση...και μου λεει φυσικα οχι!!!
επεσα σε παραξενο??να παω και σε αλλο ικα??

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΤΑΝΙΚ???ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ..ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ..ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΤ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Joan βρηκα τον ανθρωπο μου, μου φαινεται!!!!!!! χΑΧαχΑχαΧΑΧ! Δεν ειναι κακια ...ειναι θρασος.αλλα χρειαζεται γιατι με το σταυρο στο χερι δεν πας πουθενα...θρασος ειναι να μην σου γραφει ο γιατρος στο ικα τις εξετασεις επειδη δεν πληρωνεται,θρασος ειναι να στην πουν επειδη πλενεις τα μπαλκονια σου μια στα τοσο..θρασος ειναι να ειμαστε εγκυες και να μην εχουμε κανενα βοηθημα απο το κρατος... οταν ζουμε λοιπον σε μια θρασυ κοινωνια...καπως πρεπει να επιβιωσουμε..καλυτερα να διεκδουμε αυτα που δικαιουμαστε με θρασος στο θρασος παρα να μας καταπατουν η να παταμε εμεις επι πτωματων! ας το καλο ! συγχηστηκα παλι!!!!!!!!!!!
Razz Razz Razz
Δεν ειμαι φασαριοζα και αγενης απλα μου την δινει αυτη η παγερη αναισθησια ολων προς ολους σ αυτην την ρουφιανα κοινωνια!!!!!! Smile

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Agapoulles m kales ti kanete???

Egw tora irtha spiti m...
WXXXXX...

Piga pswmnisma g to spiti 250 europoulakia...
Agorasa k mpania g to neo melos mas... Very Happy
Siga siga na ta agorazw ola...
Kourastika gmt...

Sto metaksei eniosa ena tsakrisma kato xamila pros tin mitra k fwvithika...
Ekatsa g ligo ws p na niosw kalitera k meta piga sto tameio...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Joannoua μου καλησπερα.. μεγειες!
Προσεχε μην κουραζεσαι πολυ..απ την ορθοστασια μαλλον θα ηταν..
Ξεδωσες δηλαδη σημερα..
αχ..αντε να ρθει και η σειρα μας..! επηξα εδω μεσα χαΧαΧαχ! :*

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Joan βρηκα τον ανθρωπο μου, μου φαινεται!!!!!!! χΑΧαχΑχαΧΑΧ! Δεν ειναι κακια ...ειναι θρασος.αλλα χρειαζεται γιατι με το σταυρο στο χερι δεν πας πουθενα...θρασος ειναι να μην σου γραφει ο γιατρος στο ικα τις εξετασεις επειδη δεν πληρωνεται,θρασος ειναι να στην πουν επειδη πλενεις τα μπαλκονια σου μια στα τοσο..θρασος ειναι να ειμαστε εγκυες και να μην εχουμε κανενα βοηθημα απο το κρατος... οταν ζουμε λοιπον σε μια θρασυ κοινωνια...καπως πρεπει να επιβιωσουμε..καλυτερα να διεκδουμε αυτα που δικαιουμαστε με θρασος στο θρασος παρα να μας καταπατουν η να παταμε εμεις επι πτωματων! ας το καλο ! συγχηστηκα παλι!!!!!!!!!!!
Razz Razz Razz
Δεν ειμαι φασαριοζα και αγενης απλα μου την δινει αυτη η παγερη αναισθησια ολων προς ολους σ αυτην την ρουφιανα κοινωνια!!!!!! Smile

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ..!!!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Agapoulles m kales ti kanete???

Egw tora irtha spiti m...
WXXXXX...

Piga pswmnisma g to spiti 250 europoulakia...
Agorasa k mpania g to neo melos mas... Very Happy
Siga siga na ta agorazw ola...
Kourastika gmt...

Sto metaksei eniosa ena tsakrisma kato xamila pros tin mitra k fwvithika...
Ekatsa g ligo ws p na niosw kalitera k meta piga sto tameio...

ΜΕΓΕΙΑ ΜΕΓΕΙΑ!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ..ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 3-4 ΦΟΡΕΣ!ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΛΕ!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ FRIEND REQUEST STO FACEBOOK ΣΕ ΟΣΕΣ ΒΡΗΚΑ..

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorella[/quote]
Γειά σου bettoulina... Smile Smile Smile
γιατί πας στο υψηλού κινδύνου...συγνώμη αν το έχεις ξανααναφέρει δεν διάβασα όλα τα posts.
Σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου Very Happy [/quote]

εχω προβλημα με το αιμα μου και αφου η αιματολογος μου ειναι εκει μου το προτεινε για να μην τρεχουμε θεος φυλαξη τελευταια στιγμη....

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bettoulina :* καλησπερα!
Joan εμενα με βρηκες?
https://www.facebook.com/EiriniArvaniti

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Bettoulina :* καλησπερα!
Joan εμενα με βρηκες?

καλησπερα γλυκια μου ειρηνη!!....
κριμα που δεν εχω fb....ας οψεται ο ζηλιαρης ο αντρουλης μου!!! Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βettoulina αααχ ολοι οι αντρες τα ιδια ειναι τελικα !!!!!!!! χαχΑΧαΧ!
Αλλα οταν εμεις ζηλευουμε ειμαστε καταπιεστικες!!!!!!!!!!Δεν πειραζει και απο δω μια χαρα μπορουμε να τα λεμε!!!!!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Bettoulina :* καλησπερα!
Joan εμενα με βρηκες?

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕΣ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.. Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 13 654316

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακιαααα καλημεραααα! <3
Joan ναι βρε σε καλαταλαβα!!!!!!!!! χιχιχιχι!!!!!δεν ειμαι τοσο χαζουλα! χΑχΑχΑΧαχΑ!!!!!!!!απλα ειχε καθυστερησει να ερθει!!!!!!!!!!!!
Και το σκεφτηκα...λεω θα με περασει για ουφο η κοπελα !ΧαχαχΑχΑχ! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 13 215994

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!
ΟΧΙ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ..ΤΙ ΟΥΦΟ??!!ΧΑΧΑΧΑ

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimerakia ki apo mena...
Mpika g ligo k tha fugw... Very Happy

Tha pame na fame... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 13 587529

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Joannoua τελειααααα!!!!!!! Καλα να περασετε!!!!!!! <3
Joan χΑχΑΧαΧαχ! Smile :*
Κυριακες ολα τα κοριτσια ειναι με τους αντρες τους που ρεπαρουν μου φαινεται!ο δικος μου και σημερα δουλευει!αλλα λεω και γω να παω μια βολτιτσα εστω μονη μου! φιλακια σε ολες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις