176 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Πεμ Απρ 26, 2012 12:44 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Asto na paei...
Varethika...
K skeftwme fagito...
Varethika...
K skeftwme fagito...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Geia s agapoulla m s eixa stilei sto fb munima sto pia eisai...
Mwlis se dextika...
Eniwses to ninaki s mpravw koukla m mpravw...
Ki ws p paeis tha to niotheis poli pio perissotero..
Oso g tis aimoroides den kserw egw...
Mallon tha kserei i eirinoulla mas...
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες με κοιλούμπες !
Τώρα μπορώ να πω ότι μοιάζεις με έγκυο Ιωάννα. Μάλιστα, ΑΥΤΟ είναι κοιλιά!
Ειρήνη, αυτό που είπε ο γιατρός σου δεν το κάνουν όλοι. Στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης που ξεγέννησα δύο φορές και θα πάω ξανά και τώρα, οι γιατροί και οι μαίες αν δε φτάσεις στο απροχώρητο και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα δεν σε βάζουν για πρόκληση ούτε για καισαρική. Μόνο στην έσχατη περίπτωση. Επίσης να πω για το νοσοκομείο αυτό ότι είναι ίσως από τα λίγα νοσοκομεία που υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμό. Δεν σου επιτρέπουν ούτε μπουκάλι να αποστειρώσεις που λέει ο λόγος. Σε βάζουν να θηλάσεις και σε βοηθάνε πάρα πολύ. Έχει μαίες που είναι όλη μέρα εκεί για να σου λύνουν τα προβλήματα σου με τον θηλασμό.
Απ' ότι βλέπω έχεις κι εσύ θέμα με αδύνατο άντρα. Μια από τα ίδια. Τρώει, τρώει, τρώει και δεν παίρνει γραμμάριο ακόμα και τώρα που πάτησε τα 41 (χρόνια εννοώ).
Γεια σου Κατερίνα!
Τι περίεργο ωράριο έχεις. Αν επιτρέπεται τη δουλειά κάνεις;
Βίκυ, ξεκίνα τις αγγουροντομάτες. Ό,τι καλύτερο!
Δήμητρα, σου έστειλα κι εγώ αίτημα.
Όσον αφορά τις αιμορροΐδες, έβγαλα και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και δε λέει να μπει μέσα. Ξέρω ότι το καλύτερο για τις αιμορροΐδες είναι να πλένεσαι και να μη σκουπίζεσαι. Αν δεν είναι τεχνικά εφικτό τότε δοκίμασε με βρεγμένο χαρτί και υπομονή. Θα περάσει.
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες με κοιλούμπες !
Τώρα μπορώ να πω ότι μοιάζεις με έγκυο Ιωάννα. Μάλιστα, ΑΥΤΟ είναι κοιλιά!
Ειρήνη, αυτό που είπε ο γιατρός σου δεν το κάνουν όλοι. Στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης που ξεγέννησα δύο φορές και θα πάω ξανά και τώρα, οι γιατροί και οι μαίες αν δε φτάσεις στο απροχώρητο και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα δεν σε βάζουν για πρόκληση ούτε για καισαρική. Μόνο στην έσχατη περίπτωση. Επίσης να πω για το νοσοκομείο αυτό ότι είναι ίσως από τα λίγα νοσοκομεία που υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμό. Δεν σου επιτρέπουν ούτε μπουκάλι να αποστειρώσεις που λέει ο λόγος. Σε βάζουν να θηλάσεις και σε βοηθάνε πάρα πολύ. Έχει μαίες που είναι όλη μέρα εκεί για να σου λύνουν τα προβλήματα σου με τον θηλασμό.
Απ' ότι βλέπω έχεις κι εσύ θέμα με αδύνατο άντρα. Μια από τα ίδια. Τρώει, τρώει, τρώει και δεν παίρνει γραμμάριο ακόμα και τώρα που πάτησε τα 41 (χρόνια εννοώ).
Γεια σου Κατερίνα!
Τι περίεργο ωράριο έχεις. Αν επιτρέπεται τη δουλειά κάνεις;
Βίκυ, ξεκίνα τις αγγουροντομάτες. Ό,τι καλύτερο!
Δήμητρα, σου έστειλα κι εγώ αίτημα.
Όσον αφορά τις αιμορροΐδες, έβγαλα και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και δε λέει να μπει μέσα. Ξέρω ότι το καλύτερο για τις αιμορροΐδες είναι να πλένεσαι και να μη σκουπίζεσαι. Αν δεν είναι τεχνικά εφικτό τότε δοκίμασε με βρεγμένο χαρτί και υπομονή. Θα περάσει.
boubou έγραψε:Δημητρούλα να σου πω κι εγώ πως επειδη εχω κι εγω μιας ελαφριας μορφής αιμορροΐδες δηλ. δν ειναι εξω, αλλα αν δυσκολευτώ ματωνει εκει, για να μην νιωθω αυτό που λες οτι γδέρνομαι και να μην ερεθίζω την περιοχή εγω σκουπίζομαι με μωρομάντηλα οποτε παω !! και έχω δει μεγάλη διαφορά!!τουλάχιστον δν με δυσκολεύει και δν με επιβαρύνει το σκουπισμα! δοκιμασε το κι αυτο!
boubou έγραψε:Δν πιστευω οτι κανει πουθενα κακο!! ισα ισα που καθαριζει καλυτερα...η επομενη λυση ειναι το μπανιο καθε φορα αλλα δν ειναι και τοσο πρακτικο οποτε μια χαρα εισαι!!!
joannoua3 έγραψε:Ena extra enisximeno santouits sto stomaxi m...
Kotopoullo...
Turi...
Xalloumi...
Augo...
Ntomata...
Pikla...
K tora to frapedaki m...
Γειά σου κοριτσάκι είμαι 24 εβδομάδων κ περιμένω με ανυπομονησία την πριγκιπισσούλα μου Με το καλό σου εύχομαι το μωράκι σου...Eirinomama έγραψε:Γεια σου Dorela καλωηρθες στο παρεακι μας!!!!!!!!!! Ποσων εβδομαδων εισαι και τι μωρακι περιμενεις?!!!!
Εγω ειμαι 23 εβδομαδων και περιμενω αγορακι!
Καλώς σας βρήκα είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι(κοριτσάκι) 27 χρονών... από θεσσαλονίκη κ έχω ΠΗΤ 17/8...απ'ότι είδα δεν συμπίπτει με καμίας άλλης...το καλό πάντως είναι ότι όλες είμαστε κοντά κοντάjoannoua3 έγραψε:dorela έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!πολύ θα χαρώ να μπώ στην παρέα σας...είμαι κ εγώ μια εγκυούλα...
Kalosorises dorela m...
Pes mas liga logia g sena...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης