Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
214 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 214 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Asto na paei... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 587529

Varethika...
K skeftwme fagito... Crying or Very sad

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xAXaxAx! KAI ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! αχΑχΑχαΧαΧ!
Yπομονη! Θα φαμε το μεσημερακι!!!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Peinasa ap ta tora egw... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 534787
Den ekana frapedaki na piw k giayto mallon... Crying or Very sad

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια όμορφες κοιλούμπες Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 417472 . Σήμερα έστειλα friend request στο facebook στην Ιωάννα, τη Νίκη και τη Μαρία. Τα υπόλοιπα κοριτσάκια δε σας βρήκα Sad . Εγώ είμαι Demetra Kamberi Orphanide αν θέλει να με ψάξει καμιά Very Happy ή αν θέλετε στείλτε μου με ΠΜ πώς ακριβώς να σας ψάξω.

Νομίζω ότι εχθές ξεκίνησα να νοιώθω το αγοράκι μου περισσότερο, επιτέλους! Πριν δεν ήμουν σίγουρη, αλλά εχθές δεν θα μπορούσε να είναι έντερα ο τρόπος που το ένοιωθα.

Στο θέμα τώρα που μας καίει. Εγώ είμαι το αντίθετο της δυσκοίλιας, που πιστέψτε με έχει κι αυτό τις δυσκολίες του. Πάω 3-5 φορές την ημέρα, και είχα μια απορία και συγνώμη κιόλας που θα ρωτήσω έτσι χύμα Embarassed , αλλά έχω ένα θέμα. Έκανα αιμορρόιδες, πρώτη φορά στη ζωή μου και η απορία μου είναι, βγαίνει υγρό από τις αιμορρόιδες; Κάποτε νοιώθω ότι είμαι υγρή σ' αυτό το σημείο και επίσης, και συγνώμη πάλι κιόλας Embarassed , δυσκολεύομαι να καθαρίσω, με αποτέλεσμα στο τέλος να γδέρνομαι απ' το πολύ σκούπισμα. Έτσι είναι οι αιμορρόιδες;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia s agapoulla m s eixa stilei sto fb munima sto pia eisai...

Mwlis se dextika... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 536304

flower Eniwses to ninaki s mpravw koukla m mpravw...
Ki ws p paeis tha to niotheis poli pio perissotero.. flower

Oso g tis aimoroides den kserw egw...
Mallon tha kserei i eirinoulla mas... Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Geia s agapoulla m s eixa stilei sto fb munima sto pia eisai...

Mwlis se dextika... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 536304

flower Eniwses to ninaki s mpravw koukla m mpravw...
Ki ws p paeis tha to niotheis poli pio perissotero.. flower

Oso g tis aimoroides den kserw egw...
Mallon tha kserei i eirinoulla mas... Very Happy

Η αλήθεια να λέγεται είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί άργησα τόσο να το νοιώσω. Άρχισα να είμαι πολύ αισιόδοξη πάντως και αρκετά ανυπόμονη να έρθει η ώρα Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Na min fwvase tpt agapoulla m...
Apo dw ki mpros olo ki perissotero tha ton niotheis... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 328109 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 328109 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 328109

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα τσούπρες με κοιλούμπες Very Happy !
Τώρα μπορώ να πω ότι μοιάζεις με έγκυο Ιωάννα. Μάλιστα, ΑΥΤΟ είναι κοιλιά! Cool
Ειρήνη, αυτό που είπε ο γιατρός σου δεν το κάνουν όλοι. Στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης που ξεγέννησα δύο φορές και θα πάω ξανά και τώρα, οι γιατροί και οι μαίες αν δε φτάσεις στο απροχώρητο και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα δεν σε βάζουν για πρόκληση ούτε για καισαρική. Μόνο στην έσχατη περίπτωση. Επίσης να πω για το νοσοκομείο αυτό ότι είναι ίσως από τα λίγα νοσοκομεία που υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμό. Δεν σου επιτρέπουν ούτε μπουκάλι να αποστειρώσεις που λέει ο λόγος. Σε βάζουν να θηλάσεις και σε βοηθάνε πάρα πολύ. Έχει μαίες που είναι όλη μέρα εκεί για να σου λύνουν τα προβλήματα σου με τον θηλασμό.
Απ' ότι βλέπω έχεις κι εσύ θέμα με αδύνατο άντρα. Μια από τα ίδια. Τρώει, τρώει, τρώει και δεν παίρνει γραμμάριο ακόμα και τώρα που πάτησε τα 41 (χρόνια εννοώ). Twisted Evil
Γεια σου Κατερίνα!
Τι περίεργο ωράριο έχεις. Αν επιτρέπεται τη δουλειά κάνεις;
Βίκυ, ξεκίνα τις αγγουροντομάτες. Ό,τι καλύτερο!
Δήμητρα, σου έστειλα κι εγώ αίτημα.
Όσον αφορά τις αιμορροΐδες, έβγαλα και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και δε λέει να μπει μέσα. Ξέρω ότι το καλύτερο για τις αιμορροΐδες είναι να πλένεσαι και να μη σκουπίζεσαι. Αν δεν είναι τεχνικά εφικτό τότε δοκίμασε με βρεγμένο χαρτί και υπομονή. Θα περάσει. Rolling Eyes

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες με κοιλούμπες Very Happy !
Ειρήνη, αυτό που είπε ο γιατρός σου δεν το κάνουν όλοι. Στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης που ξεγέννησα δύο φορές και θα πάω ξανά και τώρα, οι γιατροί και οι μαίες αν δε φτάσεις στο απροχώρητο και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα δεν σε βάζουν για πρόκληση ούτε για καισαρική. Μόνο στην έσχατη περίπτωση. Επίσης να πω για το νοσοκομείο αυτό ότι είναι ίσως από τα λίγα νοσοκομεία που υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμό. Δεν σου επιτρέπουν ούτε μπουκάλι να αποστειρώσεις που λέει ο λόγος. Σε βάζουν να θηλάσεις και σε βοηθάνε πάρα πολύ. Έχει μαίες που είναι όλη μέρα εκεί για να σου λύνουν τα προβλήματα σου με τον θηλασμό.
Απ' ότι βλέπω έχεις κι εσύ θέμα με αδύνατο άντρα. Μια από τα ίδια. Τρώει, τρώει, τρώει και δεν παίρνει γραμμάριο ακόμα και τώρα που πάτησε τα 41 (χρόνια εννοώ). Twisted Evil
Γεια σου Κατερίνα!
Όσον αφορά τις αιμορροΐδες, έβγαλα και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και δε λέει να μπει μέσα. Ξέρω ότι το καλύτερο για τις αιμορροΐδες είναι να πλένεσαι και να μη σκουπίζεσαι. Αν δεν είναι τεχνικά εφικτό τότε δοκίμασε με βρεγμένο χαρτί και υπομονή. Θα περάσει. Rolling Eyes

Έκανα δεκτό το αίτημα Δεσποινάκι. Αυτό κατάλαβα κι εγώ, στο τέλος χρησιμοποιώ μωρομάντηλο γιατί δεν παλεύεται.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες με κοιλούμπες Very Happy !
Γεια σου Κατερίνα!

Eides p sas to elega oti evala kila??? Very Happy Very Happy Very Happy K p eiste akoma???
Afou sas lew panta pernw ta 20 kila... Very Happy Very Happy Very Happy
Ax mana m.... Cool

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα να σου πω κι εγώ πως επειδη εχω κι εγω μιας ελαφριας μορφής αιμορροΐδες δηλ. δν ειναι εξω, αλλα αν δυσκολευτώ ματωνει εκει, για να μην νιωθω αυτό που λες οτι γδέρνομαι και να μην ερεθίζω την περιοχή εγω σκουπίζομαι με μωρομάντηλα οποτε παω !! και έχω δει μεγάλη διαφορά!!τουλάχιστον δν με δυσκολεύει και δν με επιβαρύνει το σκουπισμα! δοκιμασε το κι αυτο!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Δημητρούλα να σου πω κι εγώ πως επειδη εχω κι εγω μιας ελαφριας μορφής αιμορροΐδες δηλ. δν ειναι εξω, αλλα αν δυσκολευτώ ματωνει εκει, για να μην νιωθω αυτό που λες οτι γδέρνομαι και να μην ερεθίζω την περιοχή εγω σκουπίζομαι με μωρομάντηλα οποτε παω !! και έχω δει μεγάλη διαφορά!!τουλάχιστον δν με δυσκολεύει και δν με επιβαρύνει το σκουπισμα! δοκιμασε το κι αυτο!

Άρα πρέπει να εφαρμόσω τα μωρομάντηλα από την αρχή του σκουπίσματος Embarassed . Ευχαριστώ Έλλή μου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εγω μονο μωρομαντηλα χρησιμοποιω πλέον εκει!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia s boubou m kali...

Na rwtisw k egw kati???
Ta mwra m mono me mwromantila ts skoupizw PANTA,,, einai kako auto???
Den fwrane pania...
Pigenoun mona ts stin toualetta...
Wmos otan kanoun kaka ts ts skoupizw egw g na eimai sigouri pws einai kathoros o popos... Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν πιστευω οτι κανει πουθενα κακο!! ισα ισα που καθαριζει καλυτερα...η επομενη λυση ειναι το μπανιο καθε φορα αλλα δν ειναι και τοσο πρακτικο οποτε μια χαρα εισαι!!! Wink Wink Wink

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Δν πιστευω οτι κανει πουθενα κακο!! ισα ισα που καθαριζει καλυτερα...η επομενη λυση ειναι το μπανιο καθε φορα αλλα δν ειναι και τοσο πρακτικο οποτε μια χαρα εισαι!!! Wink Wink Wink

Ou se euxaristw boubou m... Very Happy Very Happy Very Happy
Na se kala... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 8 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ena extra enisximeno santouits sto stomaxi m... Very Happy

Kotopoullo...
Turi...
Xalloumi...
Augo...
Ntomata...
Pikla...

K tora to frapedaki m... Very Happy Very Happy Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Ena extra enisximeno santouits sto stomaxi m... Very Happy

Kotopoullo...
Turi...
Xalloumi...
Augo...
Ntomata...
Pikla...

K tora to frapedaki m... Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΠΟΟΟΟΟΟΛΑΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Esu na se kala wmos [[[ Pristikaaaaaaa ]]]... Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια δυστυχως για αιμοροειδες δεν ξερω,δεν καναμε στην σχολη,το μονο που μας ειχαν πει ειναι πως καλο ειναι να αποφευγονται τα καυτερα και τα πολυ βαρια λιπη ..τιποτα παραπανω δεν μας ειπαν! Sad
Joannouα ζηλευω καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Θελω και γω σαντουιτς τετοιο! Και πωπωπωπωπω το χαλουμι το λατρευωωωω!!!!!!!!!!!αααααχ!
ασχετο..αλλα πριν δοκιμαζα τα ρουχα μου που χω να τα βαλω κανα 2-3 μηνες και πηγα να κουμποσω το παντελονι και με πιεσε αρκετα κατω κατω στην κοιλια... δεν νομιζω να κανα καμια ζημια η χαζη ε?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Γεια σου Dorela καλωηρθες στο παρεακι μας!!!!!!!!!! Ποσων εβδομαδων εισαι και τι μωρακι περιμενεις?!!!!
Εγω ειμαι 23 εβδομαδων και περιμενω αγορακι!
Γειά σου κοριτσάκι Smile είμαι 24 εβδομάδων κ περιμένω με ανυπομονησία την πριγκιπισσούλα μου Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Με το καλό σου εύχομαι το μωράκι σου...

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουφ βρε κορίτσια πολύ μπέρδεμα με αυτό το forum...έψαχνα μισή ώρα να βρώ το θεματάκι μας κ άλλη τόση τις απαντήσεις ... ή μήπως εγώ είμαι πολύ ξανθιά ??? Shocked Shocked Shocked

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dorela σ ευχαριστω πολυ!!!!!!!Με το καλο και το δικο σου το μωρακι! Μην ανησυχεις δεν εισια ξανθια θα το συνηθησεις το φορουμ!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dest ελπιζω εμενα οταν μεγαλωσει κι αλλο ο δικος μου να ξεκινησει να παχαινει μπας και μαζευτει λιγο και μαζευτω και γω μαζι του! χΑΧαΧΑχ!
Μαλλον εχω τον πιο μικρο αντρα απο ολες ε? εμενα κλεινει τα 27 τον ιουλιο!!!!!!!! Very Happy μικρουλης!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:
dorela έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!πολύ θα χαρώ να μπώ στην παρέα σας...είμαι κ εγώ μια εγκυούλα... Smile

Kalosorises dorela m...
Pes mas liga logia g sena... Very Happy Very Happy Very Happy
Καλώς σας βρήκα Smile είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι(κοριτσάκι) 27 χρονών... από θεσσαλονίκη κ έχω ΠΗΤ 17/8...απ'ότι είδα δεν συμπίπτει με καμίας άλλης...το καλό πάντως είναι ότι όλες είμαστε κοντά κοντά Smile
Για εσάς πάνω κάτω τα ξέρω όλα...σας διάβασα Very Happy βρε κορίτσια είναι καμιά άλλη κοπέλα από θεσσαλονίκη...σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο κ ψιλοαγχώνομαι...εσείς που θα γεννήσετε??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις