Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
73 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 73 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:
Ρε Μαράκι κούκλα μου.... καλά θα κάνεις να βάλεις κανά κιλό. Απ' ότι είδα στο φβ σου λείπουν μερικά Very Happy . Φάε να δείξεις λίγο άνθρωπος!

Προσπαθώ!!!! Τρώω αλλά δεν μπαίνουν τα άτιμα!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω παρει 8 ! και ειμαι 23 εβδομαδων !
Μολις τελειωσουν τα τσουρεκια και τα κουλουρια θα το ραψω!!!!!!!!! χαΧΑΧαΧαΧΑχ
Μην τα πεταξουμε κιολας..! τα πεταμε στο στομαχι μου!!!!!!!!!!! χΑχΑχαχ Smile Smile Smile

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:εχω παρει 8 ! και ειμαι 23 εβδομαδων !
Μολις τελειωσουν τα τσουρεκια και τα κουλουρια θα το ραψω!!!!!!!!! χαΧΑΧαΧαΧΑχ
Μην τα πεταξουμε κιολας..! τα πεταμε στο στομαχι μου!!!!!!!!!!! χΑχΑχαχ Smile Smile Smile

Εδώ που τα λέμε αμαρτία είναι να πεταχτούν.
Σε τέτοιες εποχές που λέμε το ψωμί ψωμάκι δεν κάνει να πετάμε τίποτα Very Happy .
Σου χρύσωσα το χάπι ε; Χαχαχαχαχα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια καλημέρα .... Very Happy Συγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά παρακολουθούσα πιο πολύ άλλο θέμα Embarassed !!!! Η αλήθεια είναι οτι δεν σας προλαβαίνω κιόλας.... Very Happy

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ πάλι είμαι πολύ περίεργη να δω τι έβαλα την επόμενη Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό! Δε ζυγίζομαι στο ενδιάμεσο. Πριν ένα μήνα που είχα πάει είχα βάλει 1,5 κιλό, τώρα όμως πρέπει να έβαλα κάτι παραπάνω γιατί φούσκωσε η κοιλίτσα μου, σαν να φάνηκε και κάτι παραπάνω στο υπόλοιπο σώμα, ε ήταν και το Πάσχα στη μέση, οπότε όλο και κάτι θα έγινε...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα βιβλίο της care direct που έχω, λέει ότι το φυσιολογικό βάρος που πρέπει να παίρνουμε είναι περίπου 1,5 κιλό το μήνα μετά τον τρίτο μήνα. Οπότε καλά σε βρίσκω κκκκ. Η κοιλιά μεγαλώνει γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Ευτυχώς όχι το στομάχι. Rolling Eyes
Αλήθεια ποιό είναι το μικρό σου; Να μη σε λέμε συνέχεια κκκκ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Τετ Απρ 25, 2012 12:19 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ορθογραφικό λάθος)

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σωστά, δεν το ανέφερα ποτέ...Κατερίνα με λένε! Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Κατερίνα λοιπόν Very Happy !

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xAXaxAxaX κανονικα!!!!!!!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχ κανονικα...παει στο χρυσωμα του χαπιου dest!!!!!!!!! απλα αργησα να το δω!!!!!!!!!!!!!!!!
1,5 κιλο το μηνα? :X
εστω να χει παρει και 2 κιλα στο 1ο τριμηνο,δηλαδη πρεπει μεχρι 20 μαι να ειχα μονο +7 το πολυ ,και γω ειμαι +8 απο τις 20 απριλη!!!!! :X
Dest!!!θα τα πεταξω τα τσουρεκια καλε!!!!!!!!!χαΧΑχαΧ

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:χαχαχαχ κανονικα...παει στο χρυσωμα του χαπιου dest!!!!!!!!! απλα αργησα να το δω!!!!!!!!!!!!!!!!
1,5 κιλο το μηνα? :X
εστω να χει παρει και 2 κιλα στο 1ο τριμηνο,δηλαδη πρεπει μεχρι 20 μαι να ειχα μονο +7 το πολυ ,και γω ειμαι +8 απο τις 20 απριλη!!!!! :X
Dest!!!θα τα πεταξω τα τσουρεκια καλε!!!!!!!!!χαΧΑχαΧ

Βαλ' τα στην κατάψυξη και φάτα μετά τον τοκετό...που λέμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με τα κιλά τότε (τρομάρα μας).
Πάντως πέρα από την πλάκα μην ανησυχείς. Πάλι μέσα στα όρια είσαι. Η μία μου η κουμπάρα είχε βάλει 22 και κατάφερε και τα έχασε όλα ...με δίαιτα βέβαια... αλλά τα έχασε. Είπε ότι εγώ στην εγκυμοσύνη μου δεν πρόκειται να κάτσω να σκάσω. Θα τρώω όσο θέλω.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γλωσσούδες μου όμορφες καλημέρα Very Happy . Έμεινα 1-2 μέρες εκτός και δε σας προλαβαίνω! Εγώ για Β' επιπέδου θα πάω την Τετάρτη, σε 1 βδομάδα και ανυπομονώ. Δε νοιώθω καθόλου αγχωμένη προς το παρόν, μετά το άγχος που πέρασα στην τελευταία επίσκεψη στο γιατρό (για όσες θυμάστε χωρίς λόγο, απλά η ηλίθια η ψυχολογία μου αποφάσισε ότι κάτι δεν πάει καλά!) νοιώθω ότι αποκτηνώθηκα! Δεν έχει νόημα να είμαι συνέχεια αγχωμένη, αν είναι γραφτό να γίνει κάτι θα γίνει. Αλλά έτσι κι αλλιώς το πήρα απόφαση ότι το μωράκι μου θα έρθει, ήρθε επιτέλους και η δική μου η σειρά Smile .

Ούτε κι εγώ ψώνισα ακόμα, η αλήθεια να λέγεται, όσο θετική και αν είμαι πλέον, προτιμώ να έχω μια πισινή, να ξεκινήσω να βλέπω και να ψωνίσω μόλις πιάσω τον 7ο. Το βράδυ που θα είμαι σπίτι θα προσπαθήσω κι εγώ να σας βρώ στο facebook, εδώ στη δουλειά έχουμε περιορισμό και δεν μπορώ να μπαίνω. Φυσικά μπορεί να προσπαθήσω από το κινητό. Θα σας ενημερώσω.

Πολλά Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 417472 σε όλες!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Agapoulles m kales irtha....
Exw kanei kati Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 93981 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 517142 smr...
Wx panagia m...
Kourastika.... No

Sa dextika sto fb...
Eiste oles uperoxes...x.x.x... Razz

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα .... Very Happy Συγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά παρακολουθούσα πιο πολύ άλλο θέμα Embarassed !!!! Η αλήθεια είναι οτι δεν σας προλαβαίνω κιόλας.... Very Happy

Kalosorises stin paraioulla mas... Very Happy Very Happy Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Joannoula ειμαι πολυ κακος φιλος με σιδερωμα...πιο κακος δεν γινεται!!!!!!
Βεβαια πρεπει να αλλαξει αυτο γιατι το μωρο θελει σιδερωμενα ρουχα..αλλα σε σκεφτομαι να σιδερωνεις ρουχα δικα σου του αντρα σου,και των 2 παιδιων και να χεις και τα μικρακια και να σαι και εγκυος και φρικαρω!!!! χΑχαχΑχ!
Και απο οτι ειδα εισαι και γυνaικα που περιποιειται τον εαυτο της! εισαι παραδειγμα προς μιμιση! ευγε!!!! Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου vgog65 !!!!!!!!! Smile Ποσων βδομαδων εισαι? τι μωρακι περιμενεις?! Razz

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Arxise na to sinithizeis agapoulla m k se ligo tha gineis manoulla....
Egw tin imera eimai nikokiroulla k mitera...
K to vradu otan kimizw ta ninakia m ginome nearoulla...erxetai oloi oi paraioulla sto spiti...
Eilikrina exw kathe vradu k kapion edw...
M aresei etsi wmos...

Oso sto p peripioume tora den peripioume katholou stin egkumwsini m...

Wmos otan den eimai egkuws oute sto periptero den paw xwris na eimai sasmeni...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dest αυτο το βιβλιο που λεει να παιρνουμε 1,5 κιλο το μηνα και αλλα τετοια φερτα να τα βαλουμε στην μεση να βαλουμε φωτια και να χορευουμε γυρω γυρω!!!!!!!! χΑχαχΑχ! Razz Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 604962 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 875502

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιστευω ολα ειναι θεμα ψυχολογιας!
Και αν ειναι ετσι πρεπει να χεις πολυ ανεβασμενη ψυχολογια και αυτο ειναι super!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Exw exw agapoulla m...
Tora teleuteos wmos den exw oreksei g polla...

Amin k pote na ksana ginoume o eautoullis mas...

Esu koukla ti anthropos eisai???

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Dest αυτο το βιβλιο που λεει να παιρνουμε 1,5 κιλο το μηνα και αλλα τετοια φερτα να τα βαλουμε στην μεση να βαλουμε φωτια και να χορευουμε γυρω γυρω!!!!!!!! χΑχαχΑχ! Razz Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 604962 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 875502

ΧΑΧΑΧΑ!!ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΧΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ...ΜΕ ΕΚΑΨΕΣ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΟΟ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 5 893968

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω μωρε ειμαι καπως κυκλοθυμικη,με τις μερες μου!υπαρχουν μερες που κανω παπαδες..!υπαρχουν μερες που δεν θελω να σηκωθω απο το κρεββατι!Ειμαι καπως αγχωδης και με παιρνει απο κατω καμια φορα! Ειναι με τι ψυχολογια θα ξυπνησω!!! Αλλα τωρα με το μωρακι ... πιστευω θα ειμαι 24 ωρες το 24 ωρο σε εκγρηγορση!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Danik εγω ειμαι σε χειροτερη θεση καλε! Γιατι το ξαναειδα και θυμηθηκα την γευση του!!!!!!!!!!ααααααχ~! ε φαε κατι παρομοιο..να δωσω ιδεα? πηγαινε σε κανα τυπου παγωτομανια παρε χωνακι τετοιο σοκολατενιο και βαλε παγωτο λιλα παουζερ!!! εεε θα πλησιασει τν γευση! αααχ και γω θα παω ! δαιμονιστηκα !!!!!!!! χΑχΑΧαΧΑχα

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:Εγω μωρε ειμαι καπως κυκλοθυμικη,με τις μερες μου!υπαρχουν μερες που κανω παπαδες..!υπαρχουν μερες που δεν θελω να σηκωθω απο το κρεββατι!Ειμαι καπως αγχωδης και με παιρνει απο κατω καμια φορα! Ειναι με τι ψυχολογια θα ξυπνησω!!! Αλλα τωρα με το μωρακι ... πιστευω θα ειμαι 24 ωρες το 24 ωρο σε εκγρηγορση!!!

hahaha...
Etsi eilikrina ena mwraki tha s allaksei tin zwoulla...
Tha s gemisei to spiti olo xara...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Danik εγω ειμαι σε χειροτερη θεση καλε! Γιατι το ξαναειδα και θυμηθηκα την γευση του!!!!!!!!!!ααααααχ~! ε φαε κατι παρομοιο..να δωσω ιδεα? πηγαινε σε κανα τυπου παγωτομανια παρε χωνακι τετοιο σοκολατενιο και βαλε παγωτο λιλα παουζερ!!! εεε θα πλησιασει τν γευση! αααχ και γω θα παω ! δαιμονιστηκα !!!!!!!! χΑχΑΧαΧΑχα
ΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΓΩΤΑΤΖΙΔΙΚΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΓΑΜΩΤΟ Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις