Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
701 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 701 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliapap07 έγραψε:ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ! Very Happy

Να ΣΑΣ φύγει το άγχος ε;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εντάξει τότε βρε, μετά την εξέταση μόλις βρω ευκαιρία θα μπω.
Μην ανησυχήσετε αν δεν μπω την ίδια μέρα γιατί θα έχω άδεια και όταν είμαι στο σπίτι βαριέμαι να κάνω σύνδεση.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ Μ Α Σ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ... ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΧΟΣ???? ΑΠΑΠΠΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑ... Very Happy

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κοριτσούδια μου!!! που είστε όλες εξαφανισμένες σήμερα?
Άμα σας πω τι έπαθα εγώ...
Έχει εδώ και λίγο καιρό που νιώθω τα πόδια μου σαν να είναι πολύ κουρασμένα,πολύ πρησμένα..δεν ξέρω,χωρίς όμως να φαίνονται πρησμένα.
καμιά φορά όταν ξαπλώνω δεν τα νιώθω καθόλου.
Και στις καθημερινές βολτίτσες που βγαίνω με τον άντρα μου σχεδόν πάντα σκοντάφτω από μόνη μου αλλά ευτυχώς με κρατάει και δεν πέφτω Shocked
Σήμερα που λέτε λέω να πάω στο super market να κάνω κάτι συμπληρωματικά ψώνια και φυσικά πήγα μόνη μου αφού είναι δίπλα στο σπίτι.
Ε στον γυρισμό εκεί που περπατάω κουνιστή και λυγιστή..να σου κάτω η κυρία..
Εγώ κάτω στον δρόμο...στα τέσσερα(έπεσα στα γόνατα και επειδή φοβήθηκα έβαλα και τα χέρια.) οι σακούλες που κρατούσα κάτω στον δρόμο επίσης και τα κρεμμύδια να 'χουν πάρει τον κατήφορο!
Εκτός του ότι έγινα ρεζίλι και μάτωσαν και τα πόδια μου αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι τραντάχτηκε η μπεμπούλα μου στην κοιλίτσα.
Το έχει πάθει καμιά σας ρε κορίτσια...να σας πονάνε έτσι τα πόδια ή ακόμα και να μήν τα νιώθετε καμιά φορά..
Σκέφτομαι μήπως είναι από τα παραπάνω κιλά που κουβαλάει το σώμα μας χωρίς να είναι συνηθισμένο ή ίσως επειδή τις περισσότερες φορές τα παπούτσια που φοράω έχουν μικρό τακουνάκι και ζορίζεται το πόδι παραπάνω,επειδή με τα ίσια μου πονάει η μέση...δεν ξέρω ..τι να πω..

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!
Να προσέχεις κοπέλα μου, καλύτερα να μην πηγαίνεις μόνη σου άμα δεν νιώθεις καλά. Εμένα τλευταία με πονάνε οι γαμπες μου και προσπαθώ να μην τα έχω πολλές ώρες "κρεμασμένα"(είτε καθιστή, είτε όρθια). Έχω διαβάσει ότι είναι καλύτερα τα παπούτσια να έχουν λίγο τακουνάκι, τα φλάτ δεν κάνουν καλό και προκαλούν κράμπες, το έχω παρατηρήσει και σ'εμένα αυτό.

Νομίζω ότι έχουμε και μια εορτάζουσα σήμερα στην ομαδούλα μας! Χρόνια πολλά Ειρηνούλα!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 334590

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι καιεγώ με τα flat υποφέρω πιο πολύ,άσε που δεν φορούσα και από πριν ποτέ χαμηλό.
Χρόνια πολλά Ειρηνάκι..και με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπούλη σου!! Very Happy
και γενικά χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν.νομίζω γιορτάζει και η κορούλα μιας κοπέλας από την ομάδα μας.να την χέρεσαι καλή μου να είναι γερή και δυνάτη και να την καμαρώσεις όπως θέλεις.
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 654316
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 604962
Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!απο χθες το μικρο με εχει ταραξει στη κλωτσια.εχω την αισθηση οτι κατεβαινει και καθεται κατω αριστερα.υποθετω οτι ειναι ο μικρουλης.να ειναι συσπασεις και να μη καταλαβαινω?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο μικρός θα'ναι...κάνει βόλτες όσο έχει ακόμα χώρο, γιατί άμα μεγαλώσει δε θα χωράει να κάνει τούμπες άνετος...φαντάζομαι... Smile Ο δικός μου το μεσημέρι που ήμουν αρκετή ώρα ξαπλωμένη και χαλαρή είχε κουλουριαστεί πολύ κοντά στον αφαλό μου και ήταν λες και είχα καταπιεί μια μπαλίτσα...είχε πολύ πλάκα, το χαζέψαμε λίγο με τον άντρα μου και μετά επανήλθε η κοιλιά μου στα φυσιολογικά της...τι ωραία αίσθηση που είναι όλο αυτό!!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Γειά σας κοριτσούδια μου!!! που είστε όλες εξαφανισμένες σήμερα?
Έχει εδώ και λίγο καιρό που νιώθω τα πόδια μου σαν να είναι πολύ κουρασμένα,πολύ πρησμένα..δεν ξέρω,χωρίς όμως να φαίνονται πρησμένα.
Και στις καθημερινές βολτίτσες που βγαίνω με τον άντρα μου σχεδόν πάντα σκοντάφτω από μόνη μου αλλά ευτυχώς με κρατάει και δεν πέφτω Shocked
Σήμερα που λέτε λέω να πάω στο super market να κάνω κάτι συμπληρωματικά ψώνια και φυσικά πήγα μόνη μου αφού είναι δίπλα στο σπίτι.
Εγώ κάτω στον δρόμο...στα τέσσερα(έπεσα στα γόνατα και επειδή φοβήθηκα έβαλα και τα χέρια.) οι σακούλες που κρατούσα κάτω στον δρόμο επίσης και τα κρεμμύδια να 'χουν πάρει τον κατήφορο!
Εκτός του ότι έγινα ρεζίλι και μάτωσαν και τα πόδια μου αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι τραντάχτηκε η μπεμπούλα μου στην κοιλίτσα.
Το έχει πάθει καμιά σας ρε κορίτσια...να σας πονάνε έτσι τα πόδια ή ακόμα και να μήν τα νιώθετε καμιά φορά..
Σκέφτομαι μήπως είναι από τα παραπάνω κιλά που κουβαλάει το σώμα μας χωρίς να είναι συνηθισμένο ή ίσως επειδή τις περισσότερες φορές τα παπούτσια που φοράω έχουν μικρό τακουνάκι και ζορίζεται το πόδι παραπάνω,επειδή με τα ίσια μου πονάει η μέση...δεν ξέρω ..τι να πω..
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ..
ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΕΛΠΙΖΩ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΕΓΔΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΑ..

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΓΑΠΑΝΕ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΝΟ!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ..
ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΕΛΠΙΖΩ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΕΓΔΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΑ..

Αμάν βρε κοπέλα μου...πως έγινε αυτό??πάλι καλά που δεν χτύπησες πολύ..δεν είναι όμως να τα διακινδυνεύουμε αυτά..
Μήπως να το ξεχνούσες το μηχανάκι ρε αγάπη για λίγους μήνες...απ'ότι έχω διαβάσει δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην εγκυμοσύνη.
Η γυναικλόγος τι σου είπε?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Να στε καλα,και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σε ολες μας! με εναν πονο!!!!!!!
Dest να χαιρεσαι την κορουλα σου για χθες!!
Και ολες οποιον εχετε!!!!!!!
Joan αμαν βρε..με το που διαβασα μηχανακι φρικαρα,νομιζα σε χτυπησε μηχανακι ( φτου φτου),μην ανεβαινεις στο μηχανακι δεν κανει καλο,τρανταζεσαι.ευτυχως ειναι ολα καλα,δοξα τω θεω.και σε εσενα Dorelaki ευτυχως.Οσο για τα ποδια που λες...εγω το πρωι ειμαι ενεργητικη και ολα οκ! αλλα το βραδυ που βγαινω βολτα με τον αντρα μου και την σκυλιτσα μου και περπαταω σαν την κοτα,στο γυρισμο ( που ειναι και ανηφορα) τελειωνουν οι μπαταριες..ειναι κανα-δυο φορες εχω βαλει τα κλαματα.απο καψιμο-πονο-κραμπα στα ποδια και χθες απο πονο στην μεση..για τις δε σκαλες...( εχουμε σκαλες και μενω στον 2ο) αστο..εκανα κανα 10 λεπτο!!!!!!!χαχαχαχ!!!!!και οντως το φλατ με πεθαινει.ενω με τα αθλητικα ειμαι καλυτερα.παντως το χω παρατηρησει βραδυνες ωρες.το πρωι πεταω!τις ανεβαινω στο 5λεπτο χΑχΑχαΧΑ! ( πλακα κανω...το πρωι δεν εχω θεμα).ισως το βραδυ πρηζομαι-κουραζομαι..δεν ξερω.
Dorela ποσα κιλα εχεις παρει εσυ?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 215994 πως ειστε?

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera xronia polla eirini mou an kai ligo kathisterimena kai emena to vradi me pianei i mesi mou.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω πολυ Κορινα μου να εισαι καλα!καλη λευτερια να χουμε!!!!!
Κοριτσια να σας πω πως σημερα επαθα κριση βουλιμιας!!!!!!!!χαχαχ! εχω φαει απο το πρωι 4-5 σουδακια εκλερακια,1 μπαρα δημητριακων,μισο κρουασαν 1 ποτηρι γαλα,και μιση μεριδα ρολο κοτοπουλο με πατατες!!! Shocked Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 4872
ολη την μερα τωρα μου μενουν μονο 500-600 θερμιδες να φαω Mad Sad
δηλαδη την αλλη μιση μεριδα φαγητο και 2-3 φρουτακια! Sad
δεν θα τολμαω να ανεβω... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 13953
ευτυχως συγκρατουμαι με τις θερμιδες...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fae tora mpo mporeis exoume kai dikaiologia meta tin genna arxizoume diaita.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!Ειρηνάκι πως περάσατε χθες?
Αυτό που λες για την βόλτα,μια απ'τα ίδια..πρός το τέλος της βόλτας μαζί με τον σνούπη σέρνει κ εμένα..δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Και όσο για την μέση,όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και θέλω να σηκωθώ κάνω κάνα πεντάλεπτο..και ο πόνος άλλο πράμα.
Ξεκίνησα 52 και τώρα είμαι 60...πρός 61 μην σου πω.Είχα πει απτην αρχή να μην περάσω τα 65..αλλά χλωμό το κόβω. Sad
Εσύ αγάπη πόσα πήρες?τα άλλα κοριτσάκια μας?λες να έχω πάρει τα πιο πολλά από όλες???κλαψ κλαψ ...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dorela μου σ ευχαριστω πολυ..δεν εκανα τπτ ιδιαιτερο εχθες...εξω για φαγητο και μετα σπιτι..
ακριβως τα ιδια σαν και σενα εχω παρει.καπου 8,5 κιλα!!!!! ημουν 57 ειμαι 65,5.και ειμι στην 25η εβδομαδα... εσυ σε ποια βδομαδα εισαι? εγω θα ηθελα να φτασω απο 69-72 μεχρι εκει...μακαρι να τα καταφερω..

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Dorela μου σ ευχαριστω πολυ..δεν εκανα τπτ ιδιαιτερο εχθες...εξω για φαγητο και μετα σπιτι..
ακριβως τα ιδια σαν και σενα εχω παρει.καπου 8,5 κιλα!!!!! ημουν 57 ειμαι 65,5.και ειμι στην 25η εβδομαδα... εσυ σε ποια βδομαδα εισαι? εγω θα ηθελα να φτασω απο 69-72 μεχρι εκει...μακαρι να τα καταφερω..

Στην 25 κ εγώ Very Happy
Μακάρι να τα καταφέρουμε να μην βάλουμε παραπάνω...εσύ τουλάχιστον μπορείς και μετράς θερμίδες..λόγω της δουλειάς σου ..σωστά?εγώ πλέον είμαι ανεξέλεγχτη Razz
Πότε έχεις ΠΗΤ??

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:Dorela μου σ ευχαριστω πολυ..δεν εκανα τπτ ιδιαιτερο εχθες...εξω για φαγητο και μετα σπιτι..

Στην 25 κ εγώ Very Happy
Μακάρι να τα καταφέρουμε να μην βάλουμε παραπάνω...εσύ τουλάχιστον μπορείς και μετράς θερμίδες..λόγω της δουλειάς σου ..σωστά?εγώ πλέον είμαι ανεξέλεγχτη Razz
Πότε έχεις ΠΗΤ??
Εγω μπορει να μετραω θερμιδες...πεφτω ομως σε αλλη παγιδα.. οτι δεν μπορω να μπω σε προγραμμα διατροφης..τρωω βλακειες και απλα μετραω θερμιδες.. και υπαρχουν φορες που λεω ελα μωρε ενταξει 200-300 παραπανω...ναι αλλα αυτες οι 300 παραπανω ειναι 1 κιλακι παραπανω το μηνα.. και παει λεγοντας..και κακα τα ψεμματα..οτι διατροφη και να κανεις..αμα δεν κινησαι και δεν γυμναζεσαι...ΔΕΝ...!
Εχω ΠΗΤ 19/8,αλλα δεν πιστευω πως θα παρω ολον τον μηνα με τιποτα! δεν θα το αντεξει ο οργανισμος μου! χΑχΑΧ! εδω τωρα και ειμαι ερηπειο!!!!!!! Razz
εσυ?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από τη άλλη προσπαθώ να μην αγχώνομαι και πολύ...εξάλλου είναι η μόνη ευκαιρία μας να κάνουμε τις παρασπονδίες μας χωρίς πολλές τύψεις. Razz
Αλλά το είπα..όταν με το καλό γεννήσω και μπορώ να ξεκινήσω να γυμνάζομαι θα ξεπατωθώ ..το καλό είναι ότι και ο άντρας μου είναι της γυμναστικής και μέχρι να βρω χρόνο θα μπορώ να γυμνάζομαι και στο σπίτι.κάνουμε μαζί γυμναστική και με βοηθάει πολύ να μην λουφάρω.χιχι
Έχω ΠΗΤ 17/8 αλλά πιστεύω απτο ζόρι που τραβάω δεν θα φτάσω μέχρι εκεί με τίποτα.απτην άλλη έχω τον άντρα μου που λέει ,σίγουρα πιο αργά θα βγει.Δεν θα το αντέξω !!! Mad
Πάντως θα κάνουμε 2 όμορφα λιονταράκια,αυτό έχει σημασία Very Happy Very Happy Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:Από τη άλλη προσπαθώ να μην αγχώνομαι και πολύ...εξάλλου είναι η μόνη ευκαιρία μας να κάνουμε τις παρασπονδίες μας χωρίς πολλές τύψεις. Razz
Αλλά το είπα..όταν με το καλό γεννήσω και μπορώ να ξεκινήσω να γυμνάζομαι θα ξεπατωθώ ..το καλό είναι ότι και ο άντρας μου είναι της γυμναστικής και μέχρι να βρω χρόνο θα μπορώ να γυμνάζομαι και στο σπίτι.κάνουμε μαζί γυμναστική και με βοηθάει πολύ να μην λουφάρω.χιχι
Έχω ΠΗΤ 17/8 αλλά πιστεύω απτο ζόρι που τραβάω δεν θα φτάσω μέχρι εκεί με τίποτα.απτην άλλη έχω τον άντρα μου που λέει ,σίγουρα πιο αργά θα βγει.Δεν θα το αντέξω !!! Mad
Πάντως θα κάνουμε 2 όμορφα λιονταράκια,αυτό έχει σημασία Very Happy Very Happy Very Happy
Καλε διδυμα εχεις??????! τελειοοοοοο!!!!!!!! ε τοτε μια χαρα εισαι με τα κιλα εσυ βρε!!!!!! εγω ειμαι η γουρουνα!!!!! χΑΧαΧΑ!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:
dorela έγραψε:Από τη άλλη προσπαθώ να μην αγχώνομαι και πολύ...εξάλλου είναι η μόνη ευκαιρία μας να κάνουμε τις παρασπονδίες μας χωρίς πολλές τύψεις. Razz
Καλε διδυμα εχεις??????! τελειοοοοοο!!!!!!!! ε τοτε μια χαρα εισαι με τα κιλα εσυ βρε!!!!!! εγω ειμαι η γουρουνα!!!!! χΑΧαΧΑ!

χΑΧαΧαΧαχΑχΑχαΧαΧαχΑχΑχΑχαΧαχΑχ!
<-------- ΞΑΝΘΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!
εννοεις 1 δικο μου και 1 δικο σου = 2 ομορφα λιονταρακια!!!!!!!!
χΑχαΧαχΑχαΧ! ειδες ομως! το αφησα να γελασουμε δεν το διορθωσα! Razz Razz Razz

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχαχαχα ναι κοπέλα μου εννοώ ένα το δικό σου και ένα το δικό μου...αλλά έτσι όπως το έγραψα λογικό να μην το καταλάβεις.
ΆΡΑ???ήμαστε γουρούνες και οι 2. Razz Razz Razz

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Γειά σας κοριτσούδια μου!!! που είστε όλες εξαφανισμένες σήμερα?

και εγω ακριβως τα ιδια τραβαω με τα ποδια μου!!και συνεχεια σκονταφτω γενικα εχω αποκτησει ενα θεμα με την ισορροπια μου...μαλλον απο το βαρος θα ειναι θα ρωτησω τον γιατρο κιολας!!παντωσς υποφερω πολυ και το βραδυ μολις ξαπλωσω με καινε!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα συνεγκυούλες Very Happy Very Happy Very Happy ! Ειρηνούλα μου χρόνια σου πολλά, έστω και με καθυστέρηση. Να ζήσεις και με το καλό να γεννηθεί το μπουμπούκι σου! Δεσποινάκι να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 22 417472

Πολλή νύστα κορίτσια, άλλο πράγμα! Τελικά η εγκυμοσύνη, απ' ότι διαβάζω, έρχεται με πολλά χούγια, έ; Εμένα πρήστηκαν τόσο πολύ τα πόδια μου που το Σάββατο αγόρασα μπαλαρίνες 2 νούμερα μεγαλύτερες, αν είναι ποτέ δυνατό! Το άλλο που έχω και μου φαίνεται παράλογο, είναι ότι στραβοκαταπίνω! Πνίγομαι με το σάλιο μου βρε κορίτσια κάθε λίγο, δεν είναι παράξενο;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις