Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
686 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 686 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Geia s Dorela m... Very Happy Very Happy Very Happy
Καλημέρα κουκλίτσα μου !!!
κοριτσάκι είναι όντως το τρίτο σου παιδάκι??? Shocked στην φωτό αν και δεν φαίνεται το πρόσωπο ,δείχνεις πολύ μικρούλα.. Smile

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Σας αφήνω χοντρούλες.... πάω να δουλέψω... το παράχεσα σήμερα.
Σμουτς! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 12 417472
Καλή συνέχεια destaki... Smile

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dorela έγραψε:
κοριτσάκι είναι όντως το τρίτο σου παιδάκι??? Shocked στην φωτό αν και δεν φαίνεται το πρόσωπο ,δείχνεις πολύ μικρούλα.. Smile

Nai agapoulla m einai to trito m mwraki...
Ki egw mwraki eimai...27 etwn eimai...
O megalos m einai 4 eton i kori m 3 se liges meres...
EEE k i mikri stin kilitsa... Laughing

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:danik τωρα που το ξανασκεφτομαι...πως θα πας μετα την γεννα?και δεν εννοω μεχρι να σαραντησεις..εννοω μετα..?
Το μωρο?που θα το αφησεις?δεν μπορεις να το αφησεις πουθενα τοσο μωρακι..πως θα θηλαζει..τι θα τρωει?τα εχετε συζητησει αυτα ρε συ?

asta...fili trela!!exoyme skeftei me tin pethera moy meta to 40imero mipos afisei kapoies doyleies tis kai tha analabei to mwro 11:00-17:00 wste na paw egw sto magazi!!kai tha bgazw to gala me thilastro....teleia e??mporei kai na xw kerdisei to tzoker vevaia mexri tote!!telika den pigame stin adelfi toy xthes itan kai ayti ptwma oi eksypnoi oi antres mas ta kanonizane panta xwris toys ksenodoxous!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:
dorela έγραψε:

Nai agapoulla m einai to trito m mwraki...
Ki egw mwraki eimai...27 etwn eimai...
O megalos m einai 4 eton i kori m 3 se liges meres...

EEE k i mikri stin kilitsa... Laughing
Να σου ζήσουν καλή μου...χαρά στο κουράγιο σου τόσο μικρούλα..και εγώ 27 είμαι..τον αύγουστο 28, αλλά είναι το πρώτο μου...
Όσο για αυτά που έλεγες για την μαμά σου..και η δικιά μου μια απτά ίδια...ευτυχώς τώρα στην εγκυμοσύνη όχι τόσο αλλά γενικά δεν μ'αφήνει να πάρω γραμμάριο..κ να φανταστείς η καημένη είμαι -ήμουν δηλαδή- γύρω στα 50 κιλά με ύψος 1.68...όταν ήμουν ενός έτους μου έκανε δίαιτα επειδή ήμουν λαίμαργη.χαχα...τι να πείς..μαμάδες!!!
Α και να φανταστείς η ίδια όταν ήταν έγκυος σε εμένα πήρε μόνο 4,5 κιλά ναι ναι ναι καλά ακούσατε...κουφό????

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες! Τι κάνουμε; Πως πάνε τα κέφια σήμερα;
desT κι εγώ το πήρα το κολάν από Lidl χθες και μάλιστα πήρα δύο: ένα μαύρο και ένα μπλε σκούρο και είναι τέλεια!!! Χωρίς ραφές, σούπερ άνετα!!! Έχω πάρει και ένα παντελόνι από H&M με 15 ευρώ, υφασμάτινο μπλε ραφ, από αυτά με το λάστιχο επάνω και νομίζω ότι είμαι οκ!!! Με μπλούζες κανονικές, με μπλουζοφορέματα και πουκάμισα που ήδη έχω κανονίστηκε το θέμα ρούχα! Για αργότερα που θα πιάσουν περισσότερες ζέστες μερικά φορεματάκια φαρδουλά και μια χαρά! Εγώ έχω γάμο κολλητής 30 Ιουνίου και αν και όλα τα φορεματάκια που έχω νομίζω θα χωράνε την κοιλιά μου, αποκλείεται να χωράνε το στήθος μου που έχει μεγαλώσει ΠΟΛΥ και όλο και μεγαλώνει! Οπότε με βλέπω να μη γλιτώνω την αγορά "καλού" φορέματος....

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!
Κιεγώ θέλω κανένα κολάν να πάρω, έχω 2 και δεν προλαβαίνω να τα πλένω, βολεύτικα πολύ τώρα που είμαι έγκυος.

Πήγα προχθές στο γιατρό, είμαστε 830γρ και όλα είναι καλά.Μου είπε και κάτι καλό, στην Θεσσαλονίκη πολλές κλινικές ρήξαν πολύ τις τιμές τους, π.χ. Διαβαλκανικό, να το ψάξουμε. Απο βδομάδα θα αρχήσω τα τηλέφωνα.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έχεις δίκιο για τα μαιευτήρια και τις τιμές! Έχουν κάνει τα περισσότερα σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και πλέον οι τιμές τους είναι αισθητά μειωμένες! Που λες να γεννήσεις εσύ; Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι συνεργάζεται με Γένεσις, Άγιο Λουκά και ίσως και Διαβαλκανικό και έχω αρκετό ψάξιμο μπροστά μου. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, οπότε δεν αγχώνομαι!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kkkk έγραψε:MARIA TR έχεις δίκιο για τα μαιευτήρια και τις τιμές! Έχουν κάνει τα περισσότερα σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και πλέον οι τιμές τους είναι αισθητά μειωμένες! Που λες να γεννήσεις εσύ; Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι συνεργάζεται με Γένεσις, Άγιο Λουκά και ίσως και Διαβαλκανικό και έχω αρκετό ψάξιμο μπροστά μου. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, οπότε δεν αγχώνομαι!
Λέγαμε για Γαληνό γιατί είχε ένα πακέτο 2 ημερών με 6-7 κατοστάρικα, τώρα όμως αλλάζουν τα δεδομένα Στον γιό μου ήμουν στο Διαβαλκανικό και έμεινα ευχαριστημένη, δεν ξέρω, θα δούμε...

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο γιατρός σου να υποθέσω είναι στο Κιλκίς,ε; Για πες λεπτομέρειες για Διαβαλκανικό : αν είναι φιλικό στον αποκλειστικό θηλασμό, αν αφήνουν τα μωρά με τις μαμάδες αρκετά ή καλύτερα συνέχεια, αν βοηθούν στο θηλασμό οι μαίες, το προσωπικό, η καθαριότητα, κτλ....

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kkkk έγραψε:Ο γιατρός σου να υποθέσω είναι στο Κιλκίς,ε; Για πες λεπτομέρειες για Διαβαλκανικό : αν είναι φιλικό στον αποκλειστικό θηλασμό, αν αφήνουν τα μωρά με τις μαμάδες αρκετά ή καλύτερα συνέχεια, αν βοηθούν στο θηλασμό οι μαίες, το προσωπικό, η καθαριότητα, κτλ....
Ο γιατρός μου είναι Θεσ/νίκη, Ασλανίδης. Οι μαίες θέλουν λίγο ζόρισμα, αλλά άμα τις ρωτάς(πρήζεις, στο κάτω-κάτω πληρώνω) σε εξυπηρετούν, το φαγητό πολύ καλό, το μωρό εγώ τους έλεγα να μου το φέρνουν και το βράδυ γιατί είχα κατεβάσει πολύ γάλα, και κομπρέσες στο στήθος με παμπερς μου κάναν. Μόνο που το επισκεπτήριο ήταν την ώρα του φαγητού. Η νεογνολόγος ήταν πολύ καλή, σε γενικές γραμμές καλά.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσια δεν μπορω να τρυπησω τα πλακακια γιατι απο κατω εχει τσιμεντο....δεν ανοιγει..δεν γινεται..και δεν μπορω να πω κατι στον σπιτονοικοκυρη γιατι δεν ειμαστε συνεπεις στο ενοικιο...ειδικα τωρα με τα β επιπεδου κι αυτα εχουμε μεινει πισω.
και ενταξει θεωρω τραγικο να φωναξω να μου καθαρισουν για να μην βραχει η τεντα τις απο κατω,δεν το καω καθε μερα τους καλοκαιρινους μηνες και αυτο 1 φορα το μηνα.και παντα βραδυ.δηλαδη αν θελω να πλυνω κατι στο μπαλκονι με το λαστιχο?χαλι κτλ? τι θα κανω?εγω θα πλυνω..και τα παραπονα στον ιδιοκτητη. δεν μου ειχε κανει κανεις θεμα ..αλλα με κοιτανε με μισο ματι και κουτσομπολευουν.ε εεε χεστηκα και γω! δεν θα βρωμισω!!!!το πολυ πολυ απλα να την ενημερωσω.δεν θα ρωτησω κιολας για να πλυνω το μπαλκονι μου! αντε!
τα κολαν τ πηρα και γω απο τα λιντλ και 2 σουτιεν θηλασμου,η μαμα μου δλδ τα πηρε εγω δεν τα εχω δει ακομα! ελπιζω να ειναι καλα!
οσο για τον οαεδ σε ασφαλιζει στο 2 μηνο,γιατι προσφατα πηγα...!
αχ! τα πα και ησυχασα! αχΑχΑΧαΧαΧ
αααααχ ποια κοπελα με ειδε στο παρεντς?εκει ειναι πολυ σπαστικοι γι αυτο σταματησα να μπαινω! ολο κλικες και μενα στην απεξω!χαχΑχΑΧ δεν με κανανε παρεα οι κακες! δεν με νοιαζει εχω εγω εδω το παρεακι μοΥ! <3

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πλακα κανω για το παρεντς! μην παρεξηγηθουμε! ε?! Smile

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΣΤΟ LIDL ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑΑΑΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΑ....

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik βρες αλλο λιντλ μηπως εχει...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σημερα πηγα στο ικα!!!γιατι ηθελα να μου γραψει τις μηνιαιες εξετασεις αιματος,ουρων και επιπλεον την καμπυλη σακχαρου...και δεν μου τις εγραψε...λεει να πας στον γιατρο σου...του λεω ειναι στην αθηνα και δεν με εξυπηρετει να παω τωρα καντε μου μια εξυπηρετηση...και μου λεει φυσικα οχι!!!
επεσα σε παραξενο??να παω και σε αλλο ικα??

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επεσες σε βλακα! να πας στο διευθυντη και να κανεις θεμα.πες ειμαι εγκυος και πρεπει να γινουν αμεσα οι εξετασεις.δεν μπορω να περιμενω για ραντεβου.υποχρεωμενοι ειναι.οριστε μας.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Danik μου σε ποια περιοχη εισαι? Δευτερα θα παω εγω στον δικο μου να μου γραψει τις δικες μου..που βρισκεσαι?αν ειναι να ερθεις μαζι να στις γραψεις αν εισαι κοντα.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Danik μου σε ποια περιοχη εισαι? Δευτερα θα παω εγω στον δικο μου να μου γραψει τις δικες μου..που βρισκεσαι?αν ειναι να ερθεις μαζι να στις γραψεις αν εισαι κοντα.
ευχαριστω κοριτσι μου...ειμαι μακρια ομως
Παιανια!!θα παω μπας και βρω τον αλλο γιατρο του ικα και δεν δω προκοπη θα παρω τηλ στο γιατρο μου!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Danik μου να πας στο διευθυντη και να κανεις θεμα,τωρ ακαι προεκλογικα κουβεντα δεν θα πει κανεις.ειναι υποχρεωση τους.εγω ετσι θα κανα.πας στον ελεγχτη σου σφραγιζει ενα επειγον πας στο γιατρο με το επειγον και αν αρνηθει πας στο διευθυντη.ετσι θελουν γιατι ειναι καθαρματα.αν επαιρνε αυτος το 50αρι καθε μηνα και ηταν ο γιατρος θα στα γραφε ομως.εκει δεν θα υπηρχε προβλημα.δωσανε και ορκο τρομαρα τους.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα ο γιατρος μου ειναι και στο ικα.ειναι σε αλλο ικα και οχι σ αυτο που υπαγομαι,και καθε μηνα χωρις ραντεβου παω στα πατησια και μου τις γραφει.
απλα αν κανεις τις εξετασεις στο ικα και οχι σε διαγνωστικο ,κλεισε ενα ραντεβου απο τωρα για να τις παρεις.γιατι κι αυτοι με τα ραντεβου πληρωνονται.δεν σεβονται ουτε ασθενεις ουτε εγκυους ουτε τπτ.!πφ. Twisted Evil

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:εμενα ο γιατρος μου ειναι και στο ικα.ειναι σε αλλο ικα και οχι σ αυτο που υπαγομαι,και καθε μηνα χωρις ραντεβου παω στα πατησια και μου τις γραφει.
απλα αν κανεις τις εξετασεις στο ικα και οχι σε διαγνωστικο ,κλεισε ενα ραντεβου απο τωρα για να τις παρεις.γιατι κι αυτοι με τα ραντεβου πληρωνονται.δεν σεβονται ουτε ασθενεις ουτε εγκυους ουτε τπτ.!πφ. Twisted Evil

αχαχ!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

1,65 είναι το ύψος μου. Είμαι αρκετά ζουμερή, πιστέψτε με. Και στις φωτο φαίνεται ακόμα χειρότερα! Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι παντού, όχι τοπικά, αν και κοιλίτσα είχα πάντα. Δεν παραπονιέμαι, είμαι μανικωμένη από τώρα να τα χάσω με το θηλασμό όσα βάλω και ακόμα περισσότερα. Και στη δουλειά φοράω τα παντελόνια με το λάστιχο και στενές μπλούζες, μ΄ αρέσει η κοιλίτσα μου. Απλά στο γάμο θέλω να βάλω φόρεμα και θέλω να με κάνει λίγο χαριτωμένη. Δεν πειράζει, θα πάω και σε κανονικά καταστήματα να δω. Αν και, εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα καταστήματα το XL τους είναι ένα κανονικό Medium. Λες και οι περισσότερες γυναίκες είναι ανορεξικές ρε γαμ....ο![/quote]

Καλη μ απο που εισαι; εγω ονομαζομαι χριστινα ειμαι στο γκρουπ εγκυουλες σεπτεμβριου-οκτωβριου και ειμαι απο λευκωσια. ακου να δεις τωρα.. ηθελα και εγω φορεματακι ετσι ρηκτουλι και ανετο και ναναι και ωραιο χρωματακι. πηγα σημερα στο Jango στα Λατσια και εχουν πολυ ομορφα που κανουν για εγκυουλες. Πηρα απο εκει ενα και επισης αν θελεις πηγαινε και στο Almax boutique στο Στροβολο και εκει εχουν ωραια. και συγγνωμη να κανω και ενα σχολιο :τα κιλα σου ειναι μια χαρα!! ελπιζω να σε βοηθησα Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 12 654316

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Danik αστα!!!!!!!!!! Σημερα ειμαι στις τσιτες μου!!!!!!!! χαΧΑχΑχΑΧΧΑ!!!!!!!!!και περπατησα και 1-1,5 ωρα!!!!!!!! εχω πολυ ενεργεια!!!!!!!!!Razz Razz Razz
Mεχρι και ο μπεμπης το χει καταλαβει και ειναι ηρεμουλης σημερα!!!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:Πλακα κανω για το παρεντς! μην παρεξηγηθουμε! ε?! Smile

Aπαπα αυτό σηκώνει μεγάλη παρεξήγηση.... αχαχαχαχα
Πες την γνώμη σου άφοβα Ειρήνη (που έχεις και το όνομα της κόρης μου).
Άποψη μου είναι ότι εκεί έχουν μαζευτεί πάρα πολλές κοπέλες και χάνεσαι. Χάνονται τα μηνύματα κατά κάποιον τρόπο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις