251 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Παρ Απρ 27, 2012 1:18 am
desT
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???
Καλέ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;
Αχαχαχαχαχαχαχα........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???
desT έγραψε:joannoua3 έγραψε:Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???
Αχαχαχαχαχαχαχα........
demmy5_k έγραψε:Ειρηνούλα, ίσως πρέπει τελικά να την αγνοήσεις και απλά το βραδάκι να τα κάνεις και ας πέσουν πάνω της. Δεν πάει δουλειά αυτή; Να τα κάνεις ώρα που θα λείπει αν είναι.
Δέσποινα κι εγώ σκέφτηκα να πάω σε κανονικό κατάστημα. Attrattivo έχει στην Κύπρο. Απλά έχω αρκετά κιλά παραπάνω, άσχετα με την εγκυμοσύνη και πιστέψτε με τα φαρδιά ρούχα με κάνουν να φαίνομαι τεράστια στο σύνολο και χωρίς να φαίνομαι έγκυος. Γι' αυτό ψάχνω κάτι στενό. Όταν λέω στενό εννοώ τέτοιου τύπου:
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Exclusive-Dress-In-Textured-Fabric/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1966924&cid=5813&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Cream
Θα δοκιμάσω και στενά φορέματα σε μεγαλύτερο νούμερο, αλλά δεν ξέρω πόσο θα στρώνουν. Βασικά παρόλο που είμαι γεμάτη, μου πάνε τα φορέματα ως το γόνατο σε pencil γραμμή και τα φορέματα σε Α-γραμμή ή αμπίρ όπως τα λέει η μαμά μου!
Ιωάννα μου ο ξάδερφος μου παντρεύεται στις 12 Μαϊου, οπότε πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω. Το άφησα ως τώρα για να δω πόσο θα μεγαλώσει η κοιλιά μου, αλλά δε με παίρνει να το αφήσω άλλο.
joannoua3 έγραψε:desT έγραψε:joannoua3 έγραψε:Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???
Αχαχαχαχαχαχαχα........
Les???
Oxi vre apokliete tha me skotosei i mama m...
Eimai poli mikri akomi...
desT έγραψε:joannoua3 έγραψε:desT έγραψε:joannoua3 έγραψε:Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???
Αχαχαχαχαχαχαχα........
Les???
Oxi vre apokliete tha me skotosei i mama m...
Eimai poli mikri akomi...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
desT έγραψε:Πολύ ωραίο αυτό που έβαλες Δήμητρα.
Υπάρχουν φορέματα με υφάσματα που η υφή τους είναι ελαστική. Για αυτά λέω. Λογικά αυτά θα στρώνουν καλά. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς κολλητά.
Και σταμάτα να λες ότι έχεις κιλά παραπάνω. Σε είδα στο φβ. Είσαι μια χαρά φυσιολογική. Εύκολα θα βρεις ρούχα.
joannoua3 έγραψε:Poso upsos exeis agapoulla m???
Egw 1,49...
KI oso g ta kila otan genniseis me to kalo tha ta xaseis...
Egw etsi tha kanw k nai eimai austiri me ton eauto m...
Ksereis ti allo lew???
Tora p den niothw kala me ton eauto m???
Ton iouliou den tha me dei kaneis sto pws tha eimai ston mina m...
boubou έγραψε:όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
θα τα καταφέρετε να τα χάσετε τα κιλά σας, μην ανησυχείτε!!Αν υπάρχει θέληση γίνεται!!
τωρα χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και αφήστε αυτές τις σκέψεις για μετά την γέννα!!
Τζοάννα νομίζω ότι κανένας δν θα πει πωπω μια χοντρή εγκυος!! όλοι τις έγκυες αντρες γυναίκες τις κοιτάνε με γλύκα ή με ζήλεια.. αλλά σίγουρα κανείς δν σκέφτεται το πόσο παχαίνει μια γυναικα!!!! οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτο!!! τα φιλιά μου σε όλες σας!!!!
boubou έγραψε:όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
θα τα καταφέρετε να τα χάσετε τα κιλά σας, μην ανησυχείτε!!Αν υπάρχει θέληση γίνεται!!
τωρα χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και αφήστε αυτές τις σκέψεις για μετά την γέννα!!
Τζοάννα νομίζω ότι κανένας δν θα πει πωπω μια χοντρή εγκυος!! όλοι τις έγκυες αντρες γυναίκες τις κοιτάνε με γλύκα ή με ζήλεια.. αλλά σίγουρα κανείς δν σκέφτεται το πόσο παχαίνει μια γυναικα!!!! οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτο!!! τα φιλιά μου σε όλες σας!!!!
demmy5_k έγραψε:boubou έγραψε:όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
Ελλουκοοοοοο! Είδα ότι ήρθε επιτέλους το νυφικούλι σου! Περιμένω να πάω σπίτι να ανοίξω τις φωτο γιατί στη δουλειά δεν με αφήνει, ούτε στο κινητό ανοίγουν! Χάρηκα πολύ που είναι όπως το περίμενες! Άντε ομορφιά μου, η ώρα η καλή!
Καλημέρα κοπέλα μου...ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα από την τσέπη μου..αυτό με τους 2 μήνες στον οαεδ είσαι σίγουρη??επειδή είχα ακούσει ότι σε 4 σε ασφαλίζουν και έτσι υπέθεσα ότι δεν προλαβαίνω...Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες!!!!! Dorela μου τωρα μενω Χαιδαρι που ειναι καπως καλα,αλλα εχω μεγαλωσει Πατησια που δεν πατας πια το ποδι σου..δεν ξερω δεν με τρελαινει η Αθηνα θα ζουσα και χωρις αυτην ! χιχιχι!
Οσο για κλινικη που λες,εοππυ ειναι ολα τα ταμεια ( ικα τεβε κτλ) και εχουν γινει ολα εοππυ.
οντως αν εχεις καποια ακρη καποια μικρη καβατζα,καλυτρε ασε ιδιωτικο ( μιλαω για εδω ΑΘηνα) στην ουσια η αμοιβη του γιατρου θα βγει εξτρα.
Αλλα..για να πληρωσεις στο μαιευτηριο ΜΟΝΟ 650-700 ευρω,πρεπει να εχεις ιατροφαρμεκευτικη και νοσοκομειακη περιθαλψη απο τον εοππυ,επισης ετσι που μου τα λες...να φανταστω οτι πληρωνεις τις βιταμινες και τα συμπληρωματα απο την τσεπη σου?
Αν εισαι ανεργη..πηγαινε στον οαεδ ωγαλε μια καρτα ανεργειας σημερα κιολας,γιατι θελει 2 μηνες για να σε ασφαλισει ο οαεδ,να πληρωσεις μονο 700 αν πας σε ιδιωτικο και οτι συμπληρωματα απομεινουν,να τα παρεις δωρεαν και να χεις και δωρεαν εμβολια και παιδιατρο για το μικρακι σου μετα απο το ικα.ξερω πως ειναι χαος αλλα αμα ψαξεις και τους βαλεις κανα 20αρικο στην τσεπη στο προσεχει το παιδι.αυτα γι αυτο.!!!!
Demmy μου σκαμνακι και ανοιχτα τα ποδαρακια μου,σαν να καθομαι ρωσικα..αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω ψιλοχασει τις επαφες μου και εχω καιρο να κανω πεντικιουρ..ειχα κλειστει καπως...
Παρεπιπτοντως εφτιαξα ενα πολυ ωραιο τιγρε νυχακι εχθες μακαρι να μπορουσα να σας το δειξω... μολις φτιαξω το κιν μου,θαβγαζω φωτο να σας δειχνω!!!!
demmy5_k έγραψε:joannoua3 έγραψε:Poso upsos exeis agapoulla m???
Egw 1,49...
KI oso g ta kila otan genniseis me to kalo tha ta xaseis...
Egw etsi tha kanw k nai eimai austiri me ton eauto m...
Ksereis ti allo lew???
Tora p den niothw kala me ton eauto m???
Ton iouliou den tha me dei kaneis sto pws tha eimai ston mina m...
1,65 είναι το ύψος μου. Είμαι αρκετά ζουμερή, πιστέψτε με. Και στις φωτο φαίνεται ακόμα χειρότερα! Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι παντού, όχι τοπικά, αν και κοιλίτσα είχα πάντα. Δεν παραπονιέμαι, είμαι μανικωμένη από τώρα να τα χάσω με το θηλασμό όσα βάλω και ακόμα περισσότερα. Και στη δουλειά φοράω τα παντελόνια με το λάστιχο και στενές μπλούζες, μ΄ αρέσει η κοιλίτσα μου. Απλά στο γάμο θέλω να βάλω φόρεμα και θέλω να με κάνει λίγο χαριτωμένη. Δεν πειράζει, θα πάω και σε κανονικά καταστήματα να δω. Αν και, εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα καταστήματα το XL τους είναι ένα κανονικό Medium. Λες και οι περισσότερες γυναίκες είναι ανορεξικές ρε γαμ....ο!
joannoua3 έγραψε:boubou έγραψε:όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
Na se kala Boubou m...
Makari na milousane k na skeftontan oloi san ki esena kali m...
Wmos edw exw tin idia m tin mama na m leei evales kila kanei alla...
Tha gineis wpos eisouna stis alles s egkumwsines...
K thymwnei o antras m otan leei etsi
H mama m me vlepei makari 3 fores ton mina...
boubou έγραψε:joannoua3 έγραψε:boubou έγραψε:όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
Na se kala Boubou m...
Makari na milousane k na skeftontan oloi san ki esena kali m...
Wmos edw exw tin idia m tin mama na m leei evales kila kanei alla...
Tha gineis wpos eisouna stis alles s egkumwsines...
K thymwnei o antras m otan leei etsi
H mama m me vlepei makari 3 fores ton mina...
η μαμά σου μήπως το λέει απο φόβο μήπως επιβαρύνεσαι όμως?? απλά μήπως δν έχει καλό τρόπο να το πεί? δν ξέρω.. λεω πάντως και να υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι είναι πολύ λιγοι ειμαι σίγουρη κούκλα μου!!!!
καλά κάνει ο άντρας σου και θυμώνει!! προσβάλουν την γυναίκα του!!ΕΤσι πρέπει!!
desT έγραψε:Έχει δίκιο η Μπουμπου.
Εγώ πάλι θέλω να τη δείχνω τη κοιλιά μου όσο και να είναι. Ας βάλω και 20 κιλά αρκεί να μου αρέσουν τα ρούχα που φοράω.
Αγόρασα ένα ωραίο κολάν από τα λιντλ χθες και φοράω αυτό και επειδή δεν μ' άρεζε καμιά άλλη μπλούζα παρά μόνο μία αμάνικη έβαλα αυτή. Πήρα και κάτι ωραίες πράσινες μπαλαρίνες με 8 ευρώ το σ/κ και βουαλά. Τώρα μ' αρέσω.
Μη μας πούνε και ντεμοντε!
Κάτι παλιά ρούχα εγκυμοσύνης που έχω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη (2004) δεν τα φοράω γιατί δε μ' αρέσουν. Εκείνα πλέον τα έχω για μέσα στο σπίτι.
desT έγραψε:Σας αφήνω χοντρούλες.... πάω να δουλέψω... το παράχεσα σήμερα.
Σμουτς!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης