Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???

Καλέ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;
Αχαχαχαχαχαχαχα........ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 893968

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνομαμά, σε είδα και στο παρεντσκαφέ. Χε, χε... δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά.... χαχαχαχα

Έχω τρελά κέφια σήμερα, σας το είπα;
Είναι Παρασκευή και από αύριο ξεκινάει τετραήμερο. Μας δώσανε άδεια την Δευτέρα... γιούπι!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνούλα, ίσως πρέπει τελικά να την αγνοήσεις και απλά το βραδάκι να τα κάνεις και ας πέσουν πάνω της. Δεν πάει δουλειά αυτή; Να τα κάνεις ώρα που θα λείπει αν είναι.

Δέσποινα κι εγώ σκέφτηκα να πάω σε κανονικό κατάστημα. Attrattivo έχει στην Κύπρο. Απλά έχω αρκετά κιλά παραπάνω, άσχετα με την εγκυμοσύνη και πιστέψτε με τα φαρδιά ρούχα με κάνουν να φαίνομαι τεράστια στο σύνολο και χωρίς να φαίνομαι έγκυος. Γι' αυτό ψάχνω κάτι στενό. Όταν λέω στενό εννοώ τέτοιου τύπου:

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Exclusive-Dress-In-Textured-Fabric/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1966924&cid=5813&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Cream

Θα δοκιμάσω και στενά φορέματα σε μεγαλύτερο νούμερο, αλλά δεν ξέρω πόσο θα στρώνουν. Βασικά παρόλο που είμαι γεμάτη, μου πάνε τα φορέματα ως το γόνατο σε pencil γραμμή και τα φορέματα σε Α-γραμμή ή αμπίρ όπως τα λέει η μαμά μου!

Ιωάννα μου ο ξάδερφος μου παντρεύεται στις 12 Μαϊου, οπότε πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω. Το άφησα ως τώρα για να δω πόσο θα μεγαλώσει η κοιλιά μου, αλλά δε με παίρνει να το αφήσω άλλο.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
Ti me exei piasei???

Αχαχαχαχαχαχαχα........ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 893968

Les??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Oxi vre apokliete tha me skotosei i mama m...
Eimai poli mikri akomi... Very Happy Very Happy Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραίο αυτό που έβαλες Δήμητρα.
Υπάρχουν φορέματα με υφάσματα που η υφή τους είναι ελαστική. Για αυτά λέω. Λογικά αυτά θα στρώνουν καλά. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς κολλητά.
Και σταμάτα να λες ότι έχεις κιλά παραπάνω. Σε είδα στο φβ. Είσαι μια χαρά φυσιολογική. Εύκολα θα βρεις ρούχα.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Ειρηνούλα, ίσως πρέπει τελικά να την αγνοήσεις και απλά το βραδάκι να τα κάνεις και ας πέσουν πάνω της. Δεν πάει δουλειά αυτή; Να τα κάνεις ώρα που θα λείπει αν είναι.

Δέσποινα κι εγώ σκέφτηκα να πάω σε κανονικό κατάστημα. Attrattivo έχει στην Κύπρο. Απλά έχω αρκετά κιλά παραπάνω, άσχετα με την εγκυμοσύνη και πιστέψτε με τα φαρδιά ρούχα με κάνουν να φαίνομαι τεράστια στο σύνολο και χωρίς να φαίνομαι έγκυος. Γι' αυτό ψάχνω κάτι στενό. Όταν λέω στενό εννοώ τέτοιου τύπου:

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Exclusive-Dress-In-Textured-Fabric/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1966924&cid=5813&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Cream

Θα δοκιμάσω και στενά φορέματα σε μεγαλύτερο νούμερο, αλλά δεν ξέρω πόσο θα στρώνουν. Βασικά παρόλο που είμαι γεμάτη, μου πάνε τα φορέματα ως το γόνατο σε pencil γραμμή και τα φορέματα σε Α-γραμμή ή αμπίρ όπως τα λέει η μαμά μου!

Ιωάννα μου ο ξάδερφος μου παντρεύεται στις 12 Μαϊου, οπότε πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω. Το άφησα ως τώρα για να δω πόσο θα μεγαλώσει η κοιλιά μου, αλλά δε με παίρνει να το αφήσω άλλο.

Nai einai poli wraio...
Egw pali skeftwmouna g kati maksi...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:
desT έγραψε:
Ti me exei piasei???

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
desT έγραψε:
Ti me exei piasei???

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ti wraia Fatsoulaaaaaaa....

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Πολύ ωραίο αυτό που έβαλες Δήμητρα.
Υπάρχουν φορέματα με υφάσματα που η υφή τους είναι ελαστική. Για αυτά λέω. Λογικά αυτά θα στρώνουν καλά. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς κολλητά.
Και σταμάτα να λες ότι έχεις κιλά παραπάνω. Σε είδα στο φβ. Είσαι μια χαρά φυσιολογική. Εύκολα θα βρεις ρούχα.

Ευχαριστώ Δεσποινάκι μου για τα καλά σου λόγια, αλλά στο φβ δεν έχω πολύ πρόσφατη φωτο. Το πιο πολύ που είμαι στις φωτο πρέπει να είναι μαξ. 67 κιλά. Πριν το Δεκέμβρη που έμεινα έγκυος είχα φτάσει τα 73 κιλά από το άγχος μου που δεν έμενα έγκυος. Το κανονικό μου πρέπει να είναι 55 βάσει ύψους, αλλά και με 60 θα είμαι τρισευτυχισμένη!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Poso upsos exeis agapoulla m???
Egw 1,49...
KI oso g ta kila otan genniseis me to kalo tha ta xaseis...
Egw etsi tha kanw k nai eimai austiri me ton eauto m...

Ksereis ti allo lew???
Tora p den niothw kala me ton eauto m???
Ton iouliou den tha me dei kaneis sto pws tha eimai ston mina m...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
θα τα καταφέρετε να τα χάσετε τα κιλά σας, μην ανησυχείτε!!Αν υπάρχει θέληση γίνεται!!
τωρα χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και αφήστε αυτές τις σκέψεις για μετά την γέννα!!

Τζοάννα νομίζω ότι κανένας δν θα πει πωπω μια χοντρή εγκυος!! όλοι τις έγκυες αντρες γυναίκες τις κοιτάνε με γλύκα ή με ζήλεια.. αλλά σίγουρα κανείς δν σκέφτεται το πόσο παχαίνει μια γυναικα!!!! οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτο!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472 τα φιλιά μου σε όλες σας!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Poso upsos exeis agapoulla m???
Egw 1,49...

Ksereis ti allo lew???

1,65 είναι το ύψος μου. Είμαι αρκετά ζουμερή, πιστέψτε με. Και στις φωτο φαίνεται ακόμα χειρότερα! Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι παντού, όχι τοπικά, αν και κοιλίτσα είχα πάντα. Δεν παραπονιέμαι, είμαι μανικωμένη από τώρα να τα χάσω με το θηλασμό όσα βάλω και ακόμα περισσότερα. Και στη δουλειά φοράω τα παντελόνια με το λάστιχο και στενές μπλούζες, μ΄ αρέσει η κοιλίτσα μου. Απλά στο γάμο θέλω να βάλω φόρεμα και θέλω να με κάνει λίγο χαριτωμένη. Δεν πειράζει, θα πάω και σε κανονικά καταστήματα να δω. Αν και, εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα καταστήματα το XL τους είναι ένα κανονικό Medium. Λες και οι περισσότερες γυναίκες είναι ανορεξικές ρε γαμ....ο!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:όλα στο μυαλό μας είναι και στο πόσο πείσμα και θέληση έχουμε!!!
θα τα καταφέρετε να τα χάσετε τα κιλά σας, μην ανησυχείτε!!Αν υπάρχει θέληση γίνεται!!
τωρα χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και αφήστε αυτές τις σκέψεις για μετά την γέννα!!

Τζοάννα νομίζω ότι κανένας δν θα πει πωπω μια χοντρή εγκυος!! όλοι τις έγκυες αντρες γυναίκες τις κοιτάνε με γλύκα ή με ζήλεια.. αλλά σίγουρα κανείς δν σκέφτεται το πόσο παχαίνει μια γυναικα!!!! οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτο!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472 τα φιλιά μου σε όλες σας!!!!

Ελλουκοοοοοο! Είδα ότι ήρθε επιτέλους το νυφικούλι σου! Περιμένω να πάω σπίτι να ανοίξω τις φωτο γιατί στη δουλειά δεν με αφήνει, ούτε στο κινητό ανοίγουν! Χάρηκα πολύ που είναι όπως το περίμενες! Άντε ομορφιά μου, η ώρα η καλή! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Na se kala Boubou m...
Makari na milousane k na skeftontan oloi san ki esena kali m...
Wmos edw exw tin idia m tin mama na m leei evales kila kanei alla...
Tha gineis wpos eisouna stis alles s egkumwsines...
K thymwnei o antras m otan leei etsi Very Happy Very Happy Very Happy
H mama m me vlepei makari 3 fores ton mina... Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:

Ελλουκοοοοοο! Είδα ότι ήρθε επιτέλους το νυφικούλι σου! Περιμένω να πάω σπίτι να ανοίξω τις φωτο γιατί στη δουλειά δεν με αφήνει, ούτε στο κινητό ανοίγουν! Χάρηκα πολύ που είναι όπως το περίμενες! Άντε ομορφιά μου, η ώρα η καλή! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472

ναι ηρθε!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 654316 σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!
μην ανησυχείς!! μπορείς να βρείς ένα φορεματάκι από αυτά που σφύγγουν κάτω απο το στήθος και απο εκεί και κάτω είναι αέρινα!! είμαι σίγουρη ότι θα βρείς κάτι τετοιο!!
οσο για τα xl νουμερα αυτο που λες δν εχεις κι αδικο, γιατι και ο αντρας μου ειναι με παραπανίσια κιλά και δν μπορουμε να βρούμε πουθενα ρούχα κάθε φορά΄!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες!!!!! Dorela μου τωρα μενω Χαιδαρι που ειναι καπως καλα,αλλα εχω μεγαλωσει Πατησια που δεν πατας πια το ποδι σου..δεν ξερω δεν με τρελαινει η Αθηνα θα ζουσα και χωρις αυτην ! χιχιχι!
Οσο για κλινικη που λες,εοππυ ειναι ολα τα ταμεια ( ικα τεβε κτλ) και εχουν γινει ολα εοππυ.
οντως αν εχεις καποια ακρη καποια μικρη καβατζα,καλυτρε ασε ιδιωτικο ( μιλαω για εδω ΑΘηνα) στην ουσια η αμοιβη του γιατρου θα βγει εξτρα.
Αλλα..για να πληρωσεις στο μαιευτηριο ΜΟΝΟ 650-700 ευρω,πρεπει να εχεις ιατροφαρμεκευτικη και νοσοκομειακη περιθαλψη απο τον εοππυ,επισης ετσι που μου τα λες...να φανταστω οτι πληρωνεις τις βιταμινες και τα συμπληρωματα απο την τσεπη σου?
Αν εισαι ανεργη..πηγαινε στον οαεδ ωγαλε μια καρτα ανεργειας σημερα κιολας,γιατι θελει 2 μηνες για να σε ασφαλισει ο οαεδ,να πληρωσεις μονο 700 αν πας σε ιδιωτικο και οτι συμπληρωματα απομεινουν,να τα παρεις δωρεαν και να χεις και δωρεαν εμβολια και παιδιατρο για το μικρακι σου μετα απο το ικα.ξερω πως ειναι χαος αλλα αμα ψαξεις και τους βαλεις κανα 20αρικο στην τσεπη στο προσεχει το παιδι.αυτα γι αυτο.!!!! Very Happy
Demmy μου σκαμνακι και ανοιχτα τα ποδαρακια μου,σαν να καθομαι ρωσικα..αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω ψιλοχασει τις επαφες μου και εχω καιρο να κανω πεντικιουρ..ειχα κλειστει καπως...
Παρεπιπτοντως εφτιαξα ενα πολυ ωραιο τιγρε νυχακι εχθες μακαρι να μπορουσα να σας το δειξω... μολις φτιαξω το κιν μου,θαβγαζω φωτο να σας δειχνω!!!!
Καλημέρα κοπέλα μου...ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα από την τσέπη μου..αυτό με τους 2 μήνες στον οαεδ είσαι σίγουρη??επειδή είχα ακούσει ότι σε 4 σε ασφαλίζουν και έτσι υπέθεσα ότι δεν προλαβαίνω...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Poso upsos exeis agapoulla m???
Egw 1,49...

Ksereis ti allo lew???

1,65 είναι το ύψος μου. Είμαι αρκετά ζουμερή, πιστέψτε με. Και στις φωτο φαίνεται ακόμα χειρότερα! Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι παντού, όχι τοπικά, αν και κοιλίτσα είχα πάντα. Δεν παραπονιέμαι, είμαι μανικωμένη από τώρα να τα χάσω με το θηλασμό όσα βάλω και ακόμα περισσότερα. Και στη δουλειά φοράω τα παντελόνια με το λάστιχο και στενές μπλούζες, μ΄ αρέσει η κοιλίτσα μου. Απλά στο γάμο θέλω να βάλω φόρεμα και θέλω να με κάνει λίγο χαριτωμένη. Δεν πειράζει, θα πάω και σε κανονικά καταστήματα να δω. Αν και, εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα καταστήματα το XL τους είναι ένα κανονικό Medium. Λες και οι περισσότερες γυναίκες είναι ανορεξικές ρε γαμ....ο!

Eisai kali sta kila s g to ypsos s re agapi m...
Mia xara eisai agapoulla m kali...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:

Na se kala Boubou m...

η μαμά σου μήπως το λέει απο φόβο μήπως επιβαρύνεσαι όμως?? απλά μήπως δν έχει καλό τρόπο να το πεί? δν ξέρω.. λεω Rolling Eyes Rolling Eyes πάντως και να υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι είναι πολύ λιγοι ειμαι σίγουρη κούκλα μου!!!!
καλά κάνει ο άντρας σου και θυμώνει!! προσβάλουν την γυναίκα του!!ΕΤσι πρέπει!! Twisted Evil

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia s Dorela m... Very Happy Very Happy Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει δίκιο η Μπουμπου.
Εγώ πάλι θέλω να τη δείχνω τη κοιλιά μου όσο και να είναι. Ας βάλω και 20 κιλά αρκεί να μου αρέσουν τα ρούχα που φοράω.
Αγόρασα ένα ωραίο κολάν από τα λιντλ χθες και φοράω αυτό και επειδή δεν μ' άρεζε καμιά άλλη μπλούζα παρά μόνο μία αμάνικη έβαλα αυτή. Πήρα και κάτι ωραίες πράσινες μπαλαρίνες με 8 ευρώ το σ/κ και βουαλά. Τώρα μ' αρέσω.
Μη μας πούνε και ντεμοντε! Cool
Κάτι παλιά ρούχα εγκυμοσύνης που έχω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη (2004) δεν τα φοράω γιατί δε μ' αρέσουν. Εκείνα πλέον τα έχω για μέσα στο σπίτι.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

Na se kala Boubou m...

η μαμά σου μήπως το λέει απο φόβο μήπως επιβαρύνεσαι όμως?? απλά μήπως δν έχει καλό τρόπο να το πεί? δν ξέρω.. λεω Rolling Eyes Rolling Eyes πάντως και να υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι είναι πολύ λιγοι ειμαι σίγουρη κούκλα μου!!!!
καλά κάνει ο άντρας σου και θυμώνει!! προσβάλουν την γυναίκα του!!ΕΤσι πρέπει!! Twisted Evil

K otan eimouna lapti ki evaza ena duo kila m elegen kanei alla den thes na paxineis...
O antras m einai para poli kalos...
K g mena einai dwro theou boubou m...
K etsi eilikrina an den ton eixa stin zwi m tha eimouna xameni...
Sygnwmi an akougete kako...

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε όλες τις μανουλίτσες ... Ειρήνη μου εγώ στην θέση σου θα έκανα το μπαλκόνι κάπως το βράδυ...να μην είναι και μέσα στην βρωμιά αλλά μετά θα έπιανα τον ιδιοκτήτη και θα τον ρωτούσα ποιά λύση μου προτείνει...Έλεος δηλαδή καλοκαιριάτικα να μην μπορείς να πλύνεις το μπαλκόνι..τις περισσότερες ώρες το καλοκαίρι εκεί τις περνάμε..δεν μπορεί να είναι μέσα στην σκόνη.
Κάνουν και αυτοί κάτι κατασκευές ώρες ώρες...τι να πείς...

Κορίτσια μου ξεκίνησα πάλι με δημητριακά το πρωί γιατί με τις μπουγάτσες και τα κρουασάν έφτασα αισίως τα +8 .. Shocked Shocked Shocked

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Έχει δίκιο η Μπουμπου.
Εγώ πάλι θέλω να τη δείχνω τη κοιλιά μου όσο και να είναι. Ας βάλω και 20 κιλά αρκεί να μου αρέσουν τα ρούχα που φοράω.
Αγόρασα ένα ωραίο κολάν από τα λιντλ χθες και φοράω αυτό και επειδή δεν μ' άρεζε καμιά άλλη μπλούζα παρά μόνο μία αμάνικη έβαλα αυτή. Πήρα και κάτι ωραίες πράσινες μπαλαρίνες με 8 ευρώ το σ/κ και βουαλά. Τώρα μ' αρέσω.
Μη μας πούνε και ντεμοντε! Cool
Κάτι παλιά ρούχα εγκυμοσύνης που έχω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη (2004) δεν τα φοράω γιατί δε μ' αρέσουν. Εκείνα πλέον τα έχω για μέσα στο σπίτι.

Ki dw exeis dikaiw dest m k mena m aresei na dixnw tin kilia m...
Apla exw megalo provlima me ta rouxa...
Oti megala rouxa eixa ta petaksa palia...
K tora den vriske tpt na valw..
Exw kati mayra rouxa wmos den mporw na ta valw ki oute thelw...
Apo ton kairo p pethanen o papas m den mporw na foraw maura...

Eilikrina apo psixologia eimai kapws simera giauto min me pareksigite pls...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας αφήνω χοντρούλες.... πάω να δουλέψω... το παράχεσα σήμερα.
Σμουτς! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Σας αφήνω χοντρούλες.... πάω να δουλέψω... το παράχεσα σήμερα.
Σμουτς! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 11 417472

Sto kalo dest m....
Ki se euxaristw poli...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις