Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
299 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 299 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela καλως ήρθες! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε ότι συνεργάζεται με το Γένεσις και τον Άγιο Λουκά. Έχω ΠΗΤ 31/08. Δεν έχω πάει ακόμη στα μαιευτήρια για να συζητήσω μαζί τους, να δω τις συνθήκες και να αποφασίσω...όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία, το Ιπποκράτειο είναι δυστυχώς λίγο υποβαθμισμένο, αλλά απ' ότι έχω ακούσει στο Παπαγεωργίου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Χωρίς να έχω όμως προσωπική εμπειρία!
Α!Και για κάποια που ρώτησε:καθηγήτρια πληροφορικής είμαι και φέτος είμαι αποσπασμένη σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο, οπότε το ωράριο είναι 12-4.30. Βέβαια ακόμα καναδυό εβδομάδες θα πάω γιατί μετά θα πάρω άδεια. Αν και δεν πολυθέλω γιατί θα μου λείψουν τα ζουζουνομαθητούδια μου!!!!!! Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ(40ΜΕΡΕΣ)....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Mad ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Danik ,κανενας αντρας δεν καταλαβαινει τι τραβαει το σωμα μας και το μυαλο και η ψυχολογια μας στην εγκυμοσυνη,δεν θα καταλαβουν ποτε.αντε να ειναι ελαχιστοι αυτοι που καταλαβαινουν..και αν τους πεις και τιποτα σου λενε : οι γυναικες παλια ηταν στα χωραφια και ειχαν και τα σπιτια..
Kαι ναι κυριος,σωστο αυτο που λες,αλλα ΕΙΔΙΚΑ για μας που μενουμε Αθηνα,ειναι το ιδιο το αγχος αυτς της εποχης,με τοτε,και τα αγχη της πολης με του χωριου?
Και τελοςπαντων αλλιως μεγαλωσαμε..
εγω πιστευω πως η κουραση σου ειναι τελειως ψυχολογικη..
καταλαβαινω ομως και τον αντρα σου..γιατι κι αυτος θα σκεφτεται τα εξοδα με το μωρακι τωρα και το τι θα κανει για να εξοικονομησει χρηματα..
Η γνωμη μου?μοιραστε τα..και βρειτε την χρυση τομη.! Smile

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik τωρα που το ξανασκεφτομαι...πως θα πας μετα την γεννα?και δεν εννοω μεχρι να σαραντησεις..εννοω μετα..?
Το μωρο?που θα το αφησεις?δεν μπορεις να το αφησεις πουθενα τοσο μωρακι..πως θα θηλαζει..τι θα τρωει?τα εχετε συζητησει αυτα ρε συ?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελικά κορίτσια μου σήμερα το απόγευμα πήγα σε άλλον γιατρό,ο οποίος είναι και κοντά στο σπίτι μου..και αυτός από ότι μου είπε συνεργάζεται με κλινικές..δεν μου είπε συγκεκριμένα ποιές(??)
Βασικά είμαι λίγο μπερδεμένη με την όλη κατάσταση επειδή αρχικά ήταν να γεννήσω στην Γερμανία ..αλλά τελικά έχει 2 βδομάδες που ήρθα εδώ...κ δεν ξέρω που θα καταλήξω τελικά.
Α είδα κ το κοριτσάκι μου σήμερα ..άκουσα κ καρδούλα Smile Smile Smile αλλά η κυρία μας γύρισε τον ποπό της κ δεν είδαμε το μουτράκι!
Ουφ αυτά εγκυούλες μου...sorry αν σας ζάλισα με τα δικά μου..αλλά είμαι σε μια φάση μεγάλου άγχους και όλοι με λένε υπερβολική ...
φιλάκια σε όλες...καλό βράδυ

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Εγω ειμαι απο Αθηνα και θα γεννησω μαλλον στο Μητερα,με καποια προσφορα που εχει γινει με τον εοππυ.τωρα απο Θεσσαλονικη ξερω ελαχιστα...νομιζω πως υπαρχουν κοριτσια απο Θεσσαλονικη ομως να σου πουν!
Τι τυχερες ειστε εσυ Θεσσαλονικη...
H Joannoua μας στην Κυπρο..!
αχ..! Μακαρι και γω να μενα καπου εκτος Αθηνων..!!!!!!!Τυχερουλες!
Α ναι...κάτι μου είπε ο γιατρός σήμερα για αυτό το εοππυ το οποίο δεν έχω ιδέα τι είναι...και μου είπε και το εξής άλλο περίεργο...ότι σε κλινική θα μου βγεί πιο φθηνά απ'ότι σε νοσοκομείο...σαν ανασφάλιστη που είμαι!
Το Μητέρα αν δεν κάνω λάθος είναι ιδιωτικό?
Γιατί το λες βρε Ειρηνάκι μου,ωραία είναι κ η Αθήνα..ποιά περιοχή μένεις?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kkkk έγραψε:dorela καλως ήρθες! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε ότι συνεργάζεται με το Γένεσις και τον Άγιο Λουκά. Έχω ΠΗΤ 31/08. Δεν έχω πάει ακόμη στα μαιευτήρια για να συζητήσω μαζί τους, να δω τις συνθήκες και να αποφασίσω...όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία, το Ιπποκράτειο είναι δυστυχώς λίγο υποβαθμισμένο, αλλά απ' ότι έχω ακούσει στο Παπαγεωργίου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Χωρίς να έχω όμως προσωπική εμπειρία!
Α!Και για κάποια που
ρώτησε:καθηγήτρια πληροφορικής είμαι και φέτος είμαι αποσπασμένη σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο, οπότε το ωράριο είναι 12-4.30. Βέβαια ακόμα καναδυό εβδομάδες θα πάω γιατί μετά θα πάρω άδεια. Αν και δεν πολυθέλω γιατί θα μου λείψουν τα ζουζουνομαθητούδια μου!!!!!! Very Happy
Ευχαριστώ κορίτσι μου...τελικά με όλα αυτά που ακούω μάλλον σε κλινική θα πάω...δεν μπορώ να υποστώ όλο αυτό το χάος των δημόσιων νοσοκομείων...απλά μου είχαν πει πως και σε κλινική να είμαι αν -μακριά από μας -,συμβεί κάποια επιπλοκή πάλι σε νοσοκομείο σε πάνε..που αυτό βέβαια ισχύει..αλλά τα υπόλοιπα θετικά που άκουσα μάλλον δεν ισχύουν...ειδικά για το ιπποκράτειο..που τυχαίνει να κάνει κ τις περισσότερες εφημερίες ,άρα οι πιθανότητες πάνε εκεί.
Τι μωράκι περίμενεις???

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bettoulina έγραψε:
dorela έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!πολύ θα χαρώ να μπώ στην παρέα σας...είμαι κ εγώ μια εγκυούλα... Smile

Καλώς σας βρήκα Smile είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι(κοριτσάκι) 27 χρονών... από θεσσαλονίκη κ έχω ΠΗΤ 17/8...απ'ότι είδα δεν συμπίπτει με καμίας άλλης...το καλό πάντως είναι ότι όλες είμαστε κοντά κοντά Smile
Για εσάς πάνω κάτω τα ξέρω όλα...σας διάβασα Very Happy βρε κορίτσια είναι καμιά άλλη κοπέλα από θεσσαλονίκη...σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο κ ψιλοαγχώνομαι...εσείς που θα γεννήσετε??[/quote]

γεια σου dorella!!!
εγω θα γεννησω με το καλο ιπποκρατειο ΠΗΤ 13/8...με παρακολουθουν εκει στο ιατρειο κυησεων υψηλου κυνδυνου....προσωπικα το εμπιστευομαι με κλειστα ματια![/quote]
Γειά σου bettoulina... Smile Smile Smile
γιατί πας στο υψηλού κινδύνου...συγνώμη αν το έχεις ξανααναφέρει δεν διάβασα όλα τα posts.
Σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera se oles sas....
Ti kenete???
Poli kous kous kanate extes... Very Happy Very Happy Very Happy

Mpravw sas ate na gemizei i paraioulla mas apo to poli pla pla mas... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 328109 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 328109 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 328109

Dorela m geia s k me ton kalo to ninaki s...
Tha se valw stin lista mas... Very Happy Very Happy Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
{{{... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 417472 Augoustos Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 417472 ...}}}

Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Joannoua 1/8/2012 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 MariaTr 5/8/2012 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Toutounaki 5/8/2012 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
flower Korina25 9/8/2012 Agoraki flower
flower Fay84 12/8/2012 Agoraki flower
flower Stardust 12/8/2012 Agoraki flower
Xrisa1979 13/8/2012 ?
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Bettoulina 13/8/212 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
flower Pamicha 15/8/2012 Agoraki flower
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Dorela 17/8/2012 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
flower Eirinomama 19/8/2012 Agoraki flower
flower NantiaN 20/8/2012 Agoraki flower
Morakia 20/8/2012 ?
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Danik 23/8/2012 koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
flower Veny 24/8/2012 Agoraki flower
flower Basiliki 24/8/2012 Agoraki flower
flower Vasiliapap07 25/8/2012 Agoraki flower
flower Joan 55 25/8/2012 Agoraki flower
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Sotiria-gianitsa 26/8/2012 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
sofaki.k 30/8/2012 ?
flower Kkkk 31/8/2012 Agoraki flower

{{{... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 417472 Septemvrios Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 417472 ...}}}

Aristina 3/9/2012 ?
flower Demmy5_k 6/9/2012 Agoraki flower
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502 Dest 12/9/2012 Koritsaki Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 875502
flower Sofouli 21/9/2012 Agoraki flower
flower Vgog65 23/9/2012 Agoraki flower

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΒΛΕΠΩ 14 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ 8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Ε??? ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΙΚΟΥΝ!!! (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Shocked )

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου Very Happy . Μόλις έφαγα για πρωινό ένα κομματάκι πιτσούλα που κέρασε μια συνάδελφος. Μμμμ, το αγαπημένο μου πρωινό! Τι κάνετε;

Ειρήνη νομίζω ότι μόλις γεννήσουμε θα σε χρειαστούμε για διαιτολόγιο. Με το πεντικιούρ την παλεύεις; Δεν είναι πολύ κουραστικό τώρα να δουλεύεις σκυφτή και διπλωμένη;

dorella καλώς όρισες!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα αγαπες!!!!! Dorela μου τωρα μενω Χαιδαρι που ειναι καπως καλα,αλλα εχω μεγαλωσει Πατησια που δεν πατας πια το ποδι σου..δεν ξερω δεν με τρελαινει η Αθηνα θα ζουσα και χωρις αυτην ! χιχιχι!
Οσο για κλινικη που λες,εοππυ ειναι ολα τα ταμεια ( ικα τεβε κτλ) και εχουν γινει ολα εοππυ.
οντως αν εχεις καποια ακρη καποια μικρη καβατζα,καλυτρε ασε ιδιωτικο ( μιλαω για εδω ΑΘηνα) στην ουσια η αμοιβη του γιατρου θα βγει εξτρα.
Αλλα..για να πληρωσεις στο μαιευτηριο ΜΟΝΟ 650-700 ευρω,πρεπει να εχεις ιατροφαρμεκευτικη και νοσοκομειακη περιθαλψη απο τον εοππυ,επισης ετσι που μου τα λες...να φανταστω οτι πληρωνεις τις βιταμινες και τα συμπληρωματα απο την τσεπη σου?
Αν εισαι ανεργη..πηγαινε στον οαεδ ωγαλε μια καρτα ανεργειας σημερα κιολας,γιατι θελει 2 μηνες για να σε ασφαλισει ο οαεδ,να πληρωσεις μονο 700 αν πας σε ιδιωτικο και οτι συμπληρωματα απομεινουν,να τα παρεις δωρεαν και να χεις και δωρεαν εμβολια και παιδιατρο για το μικρακι σου μετα απο το ικα.ξερω πως ειναι χαος αλλα αμα ψαξεις και τους βαλεις κανα 20αρικο στην τσεπη στο προσεχει το παιδι.αυτα γι αυτο.!!!! Very Happy
Demmy μου σκαμνακι και ανοιχτα τα ποδαρακια μου,σαν να καθομαι ρωσικα..αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω ψιλοχασει τις επαφες μου και εχω καιρο να κανω πεντικιουρ..ειχα κλειστει καπως...
Παρεπιπτοντως εφτιαξα ενα πολυ ωραιο τιγρε νυχακι εχθες μακαρι να μπορουσα να σας το δειξω... μολις φτιαξω το κιν μου,θαβγαζω φωτο να σας δειχνω!!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κοριτσακια μου..εχω θεμα με κατι..και θελω την γνωμη σας...
Λοιπον...μενω σε ενα διωροφο το οποιο αποτελειται απο 6 οικιες.
2 στο ισογειο,2 στον πρωτο, και 2 στον 2ο που ειμαι εγω.
Το οικημα ειναι παλαιας κατασκευης,αλλα το δικο μου διαμερισμα ειναι το μονο ανακαινισμενο( πληρως),το προβλημα ειναι το εξης..
Οπως σας ειπα μενω στον 2ο αλλα επειδη το οικημα ειναι σε λοφισκο ειναι λες και μενω στον εκτο.δηλαδη βλεπω μεχρι και ακροπολη,ειναι πολυ ανοιχτα,φυσαει πολυ και ολο βρωμιζουν τα μπαλκονια,το χειμωνα δεν κανω και πολλα πολλα απο καθαριοτητες με τα μπαλκονια,γιατι ειναι χαμενος κοπος,γινεται ανεμοθυελλα,μεχρι και σοβαδες φευγουν!!!!το καλοκαιρι ομως δεν γινεται να μην καθαρισεις.Το προβλημα ειναι πως επειδη εχουν βαλει πλακακια στο μπαλκονι,εχουν κλεισει οι χαζοι που τα βαλαν το σιφωνι..και εχουν βαλει κατι αυλακια και τα νερα πεφτουν κατω...
Επειδη θελω να μαι σωστη σε αυτα..ρωταω σημερα το πρωι την μια απο τις 2 απο κατω..τι ωρα να πλυνω το μπαλκονι για να μην ενοχλησουν τα νερα..και τι μου λεει?Δεν πλενουμε τα μπαλκονια με λαστιχο ..τα πανω πανω με την σφουγγαριστρα..
Ναι της λεω...αλλα εγω εδω πανω εχω ενα μπαλκονι μες την βρωμια και κανουν και φωλια κατι πουλια και με εχουν καταχεσει..πως θα φυγει αν δεν βαλω πιεση με λαστιχο..θα καταστρεψω την σφουγγαριστρα και τριβω 2 ωρες?και συν οτι θελω με το λαστιχο να κανω τα πατζουρια..
Μου λεει κανε οσο μπορεις με ενα πανακι..
Μα της λεω ειναι και αναμεσα στο παραθυρο και ειμαι εγκυος δεν μπορω να σκυψω σε 6 παραθυρα και να τα κανω ολα με πανακι...ειναι βρωμικα απο το χειμωνα..
τι να σου πω μου λεει δεν ειναι σωστο να ενοχλουμε..
Κι οντως τα νερα πεφτουν στην τεντα της απο κατω μου.αλλα τι να κανω?σορυ για το μεγαλο ποστ.σας παρακαλω πειτε μου την ειλικρινη σας γνωμη γιατι τα χω παρει!.! και δεν ξερω τι θα κανω! τις ειπα να πλυνω την νυχτα να μην ενοχλησω...και μου λεει δεν κανουν δουλειες την νυχτα.!
Ηταν ευγενικη αλλα μου την ελεγε με τροπο! γκρρρ! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 311356

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:Ρε κοριτσακια μου..εχω θεμα με κατι..και θελω την γνωμη σας...
Λοιπον...μενω σε ενα διωροφο το οποιο αποτελειται απο 6 οικιες.
2 στο ισογειο,2 στον πρωτο, και 2 στον 2ο που ειμαι εγω.
Το οικημα ειναι παλαιας κατασκευης,αλλα το δικο μου διαμερισμα ειναι το μονο ανακαινισμενο( πληρως),το προβλημα ειναι το εξης..
Οπως σας ειπα μενω στον 2ο αλλα επειδη το οικημα ειναι σε λοφισκο ειναι λες και μενω στον εκτο.δηλαδη βλεπω μεχρι και ακροπολη,ειναι πολυ ανοιχτα,φυσαει πολυ και ολο βρωμιζουν τα μπαλκονια,το χειμωνα δεν κανω και πολλα πολλα απο καθαριοτητες με τα μπαλκονια,γιατι ειναι χαμενος κοπος,γινεται ανεμοθυελλα,μεχρι και σοβαδες φευγουν!!!!το καλοκαιρι ομως δεν γινεται να μην καθαρισεις.Το προβλημα ειναι πως επειδη εχουν βαλει πλακακια στο μπαλκονι,εχουν κλεισει οι χαζοι που τα βαλαν το σιφωνι..και εχουν βαλει κατι αυλακια και τα νερα πεφτουν κατω...
Επειδη θελω να μαι σωστη σε αυτα..ρωταω σημερα το πρωι την μια απο τις 2 απο κατω..τι ωρα να πλυνω το μπαλκονι για να μην ενοχλησουν τα νερα..και τι μου λεει?Δεν πλενουμε τα μπαλκονια με λαστιχο ..τα πανω πανω με την σφουγγαριστρα..
Ναι της λεω...αλλα εγω εδω πανω εχω ενα μπαλκονι μες την βρωμια και κανουν και φωλια κατι πουλια και με εχουν καταχεσει..πως θα φυγει αν δεν βαλω πιεση με λαστιχο..θα καταστρεψω την σφουγγαριστρα και τριβω 2 ωρες?και συν οτι θελω με το λαστιχο να κανω τα πατζουρια..
Μου λεει κανε οσο μπορεις με ενα πανακι..
Μα της λεω ειναι και αναμεσα στο παραθυρο και ειμαι εγκυος δεν μπορω να σκυψω σε 6 παραθυρα και να τα κανω ολα με πανακι...ειναι βρωμικα απο το χειμωνα..
τι να σου πω μου λεει δεν ειναι σωστο να ενοχλουμε..
Κι οντως τα νερα πεφτουν στην τεντα της απο κατω μου.αλλα τι να κανω?σορυ για το μεγαλο ποστ.σας παρακαλω πειτε μου την ειλικρινη σας γνωμη γιατι τα χω παρει!.! και δεν ξερω τι θα κανω! τις ειπα να πλυνω την νυχτα να μην ενοχλησω...και μου λεει δεν κανουν δουλειες την νυχτα.!
Ηταν ευγενικη αλλα μου την ελεγε με τροπο! γκρρρ! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 10 311356

Να τη χε...ω τέτοια ευγένια! Είναι απλά γαϊδούρα. Έπρεπε τουλάχιστον γι' αυτή την περίοδο που είσαι έγκυος να μη σου κάνει πρόβλημα. Τώρα για μόνιμη λύση...τι να σου πω...πιάνουν τα χέρια του άντρα σου; Ίσως αν επεκτείνει το αυλάκι και μετά να αλλάξει λίγο την κατεύθυνσή του; Ή αν ξέρετε το σημείο που είναι το σιφώνιο να σπάσετε εκεί λίγο το πλακάκι; Η αλήθεια είναι ότι αν πέφτουν στην τέντα της τα νερά θα βρωμίσει η τέντα με τον καιρό. Όχι ότι θα μείνει καθαρή για πολύ καιρό έτσι κι αλλιώς δηλαδή.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννούλα, θέλω τη βοήθεια σου. Έχω απελπιστεί με τα ρούχα εγκυμοσύνης, η Λάρνακα δεν έχει τίποτα και Λευκωσία μόνο στα Benetton βρήκα 2 παντελόνια. Τώρα όμως έχω το γάμο του ξάδερφου μου και θέλω να είμαι κομψή ρε παιδί μου. Γιουβαρλάκι μεν, αλλά κομψό γιουβαρλάκι! Μου είπε η κουμπάρα μου ότι πριν 10 χρόνια που ήταν έγκυος είχε ωραία καταστήματα για εγκύους στη Λεμεσό. Ισχύει ακόμα αν ξέρεις εσύ που είσαι πιο πρόσφατη; Δε θέλω κάτι πολύπλοκο, απλά θέλω ένα απλό κομψό φορεματάκι να νοιώθω ωραία.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΛΙΓΟ??......
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε?
Καλημερα!
Όχι δεν μας κούρασες με το κείμενο, κουραστήκαμε από το ωράριο.
Νίκη, γιατί δε σταματάς λίγο το μεσημέρι. Θα είναι μεγάλη ανάσα για σένα.
Όντως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν, αλλά σκέψου ότι πλέον είναι οι τελευταίες ευκαιρίες που έχεις για να βγεις και να διασκεδάσεις ξέγνοιαστη. Απλά περιόρισε λίγο τις ώρες στη δουλειά. Τις ώρες που θα ξεκουράζεσαι τα μεσημέρια κάνε εκτροπή τα τηλέφωνα στο δικό σου. Πόσοι πια παίρνουν τηλ. τα μεσημέρια;

kkkk έγραψε:...
Α!Και για κάποια που ρώτησε:καθηγήτρια πληροφορικής είμαι και φέτος είμαι αποσπασμένη σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο, οπότε το ωράριο είναι 12-4.30. Βέβαια ακόμα καναδυό εβδομάδες θα πάω γιατί μετά θα πάρω άδεια. Αν και δεν πολυθέλω γιατί θα μου λείψουν τα ζουζουνομαθητούδια μου!!!!!! Very Happy

Αχαχα... κολλημένη με το επάγγελμα Κατερίνα.
Είσαι τυχερή, έχεις ωραίο ωράριο για έγκυος και ευχάριστο επάγγελμα, ειδικά τώρα που είσαι σε δημοτικό σχολείο. Έγω βλέπω τώρα την κόρη μου, που πάει στην πρώτη τάξη, στην παιδική χαρά με τις φίλες της και τα χαίρομαι πάρα πολύ. Το σκατό μου, πολύ μεγάλωσε!

Ειρήνη, συμφωνώ με τη Δήμητρα. Δηλαδή να βρείτε που ήταν οι τρύπες από τα λούκια και να τις ανοίξετε. Θα γλιτώσεις από όλες τις γκρίνιες.

Δήμητρα, μην ψάχνεις στα εγκυμοσύνης. Η μόδα τα τελευταία χρόνια βοηθάει πολύ τις έγκυες. Ψάξε σε κανονικά μαγαζιά. Η κουνιάδα μου πέρυσι έγινε νονά στον 7ο μήνα και είχε και πολύ μεγάλη κοιλιά. Δεν είναι και από τις αδύνατες. Βρήκε ένα ωραίο φουστάνι από μια μπουτίκ με κανονικά ρούχα. Τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι πολύ περιορισμένα. Εγώ τρελλαίνομαι να ψωνίζω από τα attrativo. Και στην Κύπρο πρέπει να τα έχετε. Έχει ή τουλάχιστον πέρυσι είχε πολύ ωραία μακρυά φουστάνια. Λογικά και φέτος θα έχει. Ψάξε και θα δεις ότι θα βρεις και στα κανονικά.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pw pw ti me exei piasei...

Ksupnisa to prwin kanonika k sas esteila ena munima kalimera...
efaga,,,k ksana piga g upno...
Ksupnisa tora k thelw fagito pali... Twisted Evil

Eirinoulla m g na min exeis pareksigiseis me tin gitonissa...
Pes t antra s na ta kanei agapoulla m...
Ki meta afou tha einai taxa kathara na ta ksana kaneis esu apo pano... Very Happy

Despinaki m pragmati yparxoun wraia katastimata...
Wmos etsi eilikrina egw den exw ksana egorasei rouxa egkumwsinis...
Pote einai o gamos t adelfou s???
Egw exw tis kollitis m to iounio...
Otan tha me 8 minon...
Wmos tha m vroun oi files m kati na fwrisw...
Epidi oles itan pio gematoulles apo mena... Very Happy

Vasiliapap m ontos exoume parissotera agorakia... flower
Tha mas prosexoun ta koritsakia mas vre...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ πεταει σαν τσουτσουνι απο το μπαλκονι αυτο το πραγμα που φευγουν τα νερα.και δεν μπορουμε να σπασουμε το πλακακι γιατι το σπιτι το νοικιαζουμε.ρε συ εγω θα τα κανω το βραδυ,επειδη ειναι ηλιθιοι αυτοι που το φτιαξαν δεν θα βρωμισω εγω.οσο για την τεντα ειναι ασπρι και ειναι χαλια ετσι κι αλλιως.ισα ισα που θα της την ξεπληνω κιολας.ε δεν μπορει να μην μπορουμε να πλυνουμε το μπαλκονι μας.κι οποιος μου πει κατι θα πω τα παραπονα στον σπιτονοικοκυρη να το φτιαξει.ε μα συγνωμη.εχω αδικο? ρε κοριτσακια .αν εισασταν η απο κατω τι θα κανατε? αληθεια...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης Δήμητρα την Κυριακή που πήγα σε μία βάφτιση φόρεσα ένα φουστάνι που είχα από πρόπερσι στην ντουλάπα μου και είχε ελαστικότητα. Ήταν πολύ κομψο. Αγόρασα μόνο ένα ζευγάρι χειμωνιάτικες πλατφόρμες (όχι πολύ ψηλές)και τελικά ήταν πολύ κομψό το αποτέλεσμα.
Να συμπληρώσω επίσης ότι έχω μεγάλη κοιλιά (φαίνεται άλλωστε). Θα σας βάλω όπου να 'ναι και καινούγια φωτό να δείτε.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Joannoua δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο να τα κανει ο αντρας μου.ουτε με σφαιρες. και εχει και δικιο.κανει 2 δουλειες θα τον βαλω να πλενει και τα μπαλκονια?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:Αχ πεταει σαν τσουτσουνι απο το μπαλκονι αυτο το πραγμα που φευγουν τα νερα.και δεν μπορουμε να σπασουμε το πλακακι γιατι το σπιτι το νοικιαζουμε.ρε συ εγω θα τα κανω το βραδυ,επειδη ειναι ηλιθιοι αυτοι που το φτιαξαν δεν θα βρωμισω εγω.οσο για την τεντα ειναι ασπρι και ειναι χαλια ετσι κι αλλιως.ισα ισα που θα της την ξεπληνω κιολας.ε δεν μπορει να μην μπορουμε να πλυνουμε το μπαλκονι μας.κι οποιος μου πει κατι θα πω τα παραπονα στον σπιτονοικοκυρη να το φτιαξει.ε μα συγνωμη.εχω αδικο? ρε κοριτσακια .αν εισασταν η απο κατω τι θα κανατε? αληθεια...

Mwraki m wpos s eipa na kaneis...
Eiden pws eisaouna egkuws k den se kseftike...
Tha se kseftei tora p tha tis kaneis tin zimia???
Tha s arxisei fwnes re agapoulla m...
Kalitera pes t antra s na to kanei... Very Happy Very Happy Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:Joannoua δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο να τα κανει ο αντρας μου.ουτε με σφαιρες. και εχει και δικιο.κανει 2 δουλειες θα τον βαλω να πλενει και τα μπαλκονια?

Kapios allos re agapi m???
Exeis kanena konta s???

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη, και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα αλλά πρώτα θα σκούπιζα το μπαλκόνι με την απλή ή την ηλεκτρική σκούπα, μπορεί και να έκανα ένα υποτυπώδες σφουγγάρισμα να φύγουν τα πολλά και μετά θα έριχνα νερό.
Δηλαδή να ρωτήσω, όλο το καλοκαίρι δε ρίχνεται καθόλου νερό επειδή η από κάτω έχει τέντα;
Όσο για το λούκι πιστεύω ότι αν μιλήσετε με τον σπιτονοικοκύρη δεν θα έχει πρόβλημα να βρείτε που είναι οι τρύπες και να ανοίξετε τα λούκια. Αν γίνει προσεκτική δουλειά μια χαρά θα είναι. Μα τι μάστορες πέρασαν τα πλακάκια;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsia simera trw k meta kimame k tora ksana trw...
Ti me exei piasei???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις