Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
141 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 141 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω ειμαι απο Αθηνα και θα γεννησω μαλλον στο Μητερα,με καποια προσφορα που εχει γινει με τον εοππυ.τωρα απο Θεσσαλονικη ξερω ελαχιστα...νομιζω πως υπαρχουν κοριτσια απο Θεσσαλονικη ομως να σου πουν!
Τι τυχερες ειστε εσυ Θεσσαλονικη...
H Joannoua μας στην Κυπρο..!
αχ..! Μακαρι και γω να μενα καπου εκτος Αθηνων..!!!!!!!Τυχερουλες!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΝΕΕΣ ΦΙΛΕΣ!!ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ... Sad
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΙΑ...ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΧΘΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ.."ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ"!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα και απο εμενα!!!Ηρθα τελευταια στην παρεα σας σημερα με εφαγαν οι δρομοι...Κοιταμε για βερες και εχω τρελαθει...Μαλλον στις κλασσικες θα καταληξουμε αλλα λιγο πιο χοντρες απ το κανονικο.....Δε μ αρεσει καμια στο χερι μου....
Βλεπω ανοιξατε θεμα με αιμοραιδες....Αχ ατιμες και εμενα εμφανιζονται που και που και ειναι θανατος....Το πλυσιμο μετα ειναι πολυ ανακουφιστηκο αλλα θελει παγωμενο νερο οποτε το χειμωνα δεν ειναι καθολου ευχαριστο οποτε τα μωρομαντηλα κανουν καταπληκτικη δουλεια!!!!!
Ειρηνη μου ο γιατρος μου εφυγε απο το μητερα γιατι λεει εχει γινει σαν το Αλεξανδρα και χειροτερο.......
Οσο για τα ονειρα και εγω ειναι μερικες εβδομαδες τωρα που βλεπω παραλογα πραγματα αλλα και εμενα ετσι μου ειπαν οτι ειναι απ την εγκυμοσυνη!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΝΕΕΣ ΦΙΛΕΣ!!ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ... Sad
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΙΑ...ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΧΘΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ.."ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ"!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ!!
Αχ και εμενα με μπουκωνουν πριν ζητησω κατι...Τρωω που τρωω μου δινουν και αλλα....

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναντια το Μητερα ειναι απο τα κορυφαια νοσοκομεια στον ιδιωτικο τομεα και γενικοτερα.. ισως ο γιατρος σου να βρηκε καπου αλλου δουλεια..γι αυτο να σου ειπε ετσι!!!!!
Παντως εγω που πηγα στο Αλεξανδρας 1 φορα και αλλη μια προχθες στο θριασιο ΦΡΙΚΑΡΑ! ολο αθιγγανες με ολο τους το σοι γιαγιαδες παππουδες μικρα παιδια βρωμιες κατω στα πατωματα...που θελαν να κανουν υπερηχο και λεγαν και καλα ποναω ποναω και πηγαιναν στα επειγοντα..ειτε ειχαν γεννησει και ηταν ΓΕΜΑΤΟΙ οι διαδρομοι με τους συγγενεις τους μικρα παιδια φωνες..χαος!!!!!!σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν ειναι ετσι το μητερα! εχω δει και τα δωματια!!!!!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Ναντια το Μητερα ειναι απο τα κορυφαια νοσοκομεια στον ιδιωτικο τομεα και γενικοτερα.. ισως ο γιατρος σου να βρηκε καπου αλλου δουλεια..γι αυτο να σου ειπε ετσι!!!!!
Παντως εγω που πηγα στο Αλεξανδρας 1 φορα και αλλη μια προχθες στο θριασιο ΦΡΙΚΑΡΑ! ολο αθιγγανες με ολο τους το σοι γιαγιαδες παππουδες μικρα παιδια βρωμιες κατω στα πατωματα...που θελαν να κανουν υπερηχο και λεγαν και καλα ποναω ποναω και πηγαιναν στα επειγοντα..ειτε ειχαν γεννησει και ηταν ΓΕΜΑΤΟΙ οι διαδρομοι με τους συγγενεις τους μικρα παιδια φωνες..χαος!!!!!!σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν ειναι ετσι το μητερα! εχω δει και τα δωματια!!!!!!!
Kαλα ναι ενοειτε απο τετοιας αποψης ειναι πολυ καλυτερο το μητερα!!!!!!!Εννοειτε!!!!
Ο δικος μου λεει οτι εχει πεσει το προσωπικο στα επιπεδα του δημοσιου...Αλλωστε αν ολα πανε καλα εγω η στο Γαια η στο Λητω θα παω...
Βεβαια απο τωρα δε λεω τιποτα......

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σου πω την αληθεια μου Ναντια μου..δεν διαλεξα το Μητερα επειδη ειναι εκει ο γιατρος μου!... Διαλεξα τον Γιατρο μου επειδη δουλευει στο Μητερα! Very Happy οι γνωμες διιστανται!
Α κοριτσια να το γραψω και δω στην ομαδα μας!
Κανω μανικιουρ-πεντικιουρ-σχηματισμους φρυδιων και συνταξη διαιτολογιων!και πολυ πολυ οικονομικα! οσοι πιστοι προσελθετε! Very Happy

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια μου!!!
λοιπον στις 21/4 εφαγα τα πρωτα κλοτσιδια μου...επιτελους και ανησυχουσα... Very Happy
καλα δεν ηταν ακριβως κλοτσιδια ,ξερετε εσεις την αισθηση!!!....ρε κοριτσακια μου τι ζουμε!!!!!!θα τρελαθαωωωωωω!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 9 654316

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ bettoulina μπραβο!!!!!!!!!!Τελεια τωρα δεν θα ανησυχεις πια γιατι θα το νιωθεις! Smile Smile Smile Smile Smile Smile

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Να σου πω την αληθεια μου Ναντια μου..δεν διαλεξα το Μητερα επειδη ειναι εκει ο γιατρος μου!... Διαλεξα τον Γιατρο μου επειδη δουλευει στο Μητερα! Very Happy οι γνωμες διιστανται!
Α κοριτσια να το γραψω και δω στην ομαδα μας!
Κανω μανικιουρ-πεντικιουρ-σχηματισμους φρυδιων και συνταξη διαιτολογιων!και πολυ πολυ οικονομικα! οσοι πιστοι προσελθετε! Very Happy
Καλα ναι ο καθενας εχει την αποψη του!!Εμενα ας πουμε ο γιατρος μου οπου και να ηταν θα πηγαινα αλλα μονο για τον συγκεκριμενο ο προγουμενος που ειχα ηταν στο Ιασω αλλα δε με τρλανε κιολας εχω αυτος ειναι υπεροχος!!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραιααααααααα! Smile Smile Smile Smile Smile

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bettoulina Συγχαρητητρια!!!!!!Απο εδω και περα ολα ειναι αλλιως.....Εμενα για παραδειγμα δε καθεται σε ησυχια σχεδον ποτε!!!!!και οσο περναει ο καιρος ειναι και πιο εντονο!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω χοντρουλες μου!!!!!....θελω κλοτσιδια!!!!!!πολλα κλοτσιδια!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 9 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 9 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 9 654316

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χΑχαΧαχΑχ χοντρουλεεεεεεεεεες ΝΑΙΙΙΙ!!!!!! χαχΑχαΧΑΧαχ!
θα ρθουν τωρα οι γερες κλωτσιες και μενα ο δικος μου,κοιμαται κανα 2ωρο και μετα εχουμε ποδοσφαιρο ! και μετα ξαναμανα απο την αρχη!!!!!!!!χιχιχιχι!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα να σαι.....Μας εχει τρελανει ολους!!!!!!!!!Αυτα ειναι τα ωραια!!!!αν και οταν κλωτσαει πολυ στο ιδιο σημειο ποναει μερικες φορες!!!Τρανταζομαι ολοκληρη!!!!!!!!!ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!!!!!!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χιχιιχιχιχ! κουνιεται και η κοιλια σου? εμενα κουνιεται ! και φαινεται που κλωτσαει!!!!!!!αλλα καποιες φορες ειναι γυρισμενος απο μεσα ο γλυκος μου και με κλωτσαει απο μεσα και νιωθω λες και θα κατουρηθω!!!!!!!!ενω δεν εχω να κανω!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνιεται η κοιλια τιναζετε κλωτσαει απλωνετε ο θεος και η ψυχη του τι κανει εκει μεσα!!!!!!!!!!!!
Καλα εγω τρεχω σαν την τρελη για το τιποτα οταν πετυχαινει κυστη!!!!!Εχει πολυ γελιο καθομαστε με τις ωρες και χαζευουμε την κοιλια μου που πηγαινοερχεται μονη της!!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bettoulina έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου!!!
λοιπον στις 21/4 εφαγα τα πρωτα κλοτσιδια μου...επιτελους και ανησυχουσα... Very Happy
καλα δεν ηταν ακριβως κλοτσιδια ,ξερετε εσεις την αισθηση!!!....ρε κοριτσακια μου τι ζουμε!!!!!!θα τρελαθαωωωωωω!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 9 654316

DEN EINAI YPEROXOOO...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΕΝΙΩΣΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ..ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε προκειτε ποτε να νιωσουν κατι παρομοιο και δε περιγραφεται και με λεξεις!!!!Μαγικο.....................

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:
bettoulina έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου!!!

DEN EINAI YPEROXOOO...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΕΝΙΩΣΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ..ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ!!!

ακριβως οπως τα λες!!!πολυ συγκινηθικα..μεχρι που δακρυσα...ανυπομονω να το γνωρισω το τσουτσουνι μου!!!

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!πολύ θα χαρώ να μπώ στην παρέα σας...είμαι κ εγώ μια εγκυούλα... Smile

[/quote]
Καλώς σας βρήκα Smile είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι(κοριτσάκι) 27 χρονών... από θεσσαλονίκη κ έχω ΠΗΤ 17/8...απ'ότι είδα δεν συμπίπτει με καμίας άλλης...το καλό πάντως είναι ότι όλες είμαστε κοντά κοντά Smile
Για εσάς πάνω κάτω τα ξέρω όλα...σας διάβασα Very Happy βρε κορίτσια είναι καμιά άλλη κοπέλα από θεσσαλονίκη...σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο κ ψιλοαγχώνομαι...εσείς που θα γεννήσετε??[/quote]

γεια σου dorella!!!
εγω θα γεννησω με το καλο ιπποκρατειο ΠΗΤ 13/8...με παρακολουθουν εκει στο ιατρειο κυησεων υψηλου κυνδυνου....προσωπικα το εμπιστευομαι με κλειστα ματια!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΛΙΓΟ??ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ...ΘΕΛΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ...
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΩΣ ΤΙΣ 9,ΔΩΔΕΚΑΩΡΟ...ΔΕΥΤ ΩΣ ΣΑΒΒ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖ...
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ.Α
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ Rolling Eyes ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ....ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ..ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ)ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΩΡΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ...
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου ειναι δικη σας η δουλεια γιατι δν φευγεις νωριτερα σημερα να πας να ξεκουραστεις και να πατε μετα τη δουλεια την επισκεψη σας!!

ο αντρας σου σιγουρα δν καταλαβαινει, δν νομιζω οτι μπορει κανενας αντρας να μπει ΠΟΤΕ στην θεση μας να καταλαβει!! εσυ πρεπει να τον κανεις να καταλαβει γενικοτερα οχι μονο για σημερα, οτι πλεον δν εχεις τις αντοχες που ειχες πριν μεινεις εγκυος!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΞΩ,ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ!!ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
E ναι, εδω σκεψου οτι ακομη και το κρατος σου δινει αδεια απο τον 7ο και μετα!!! θα εχεις βαρυνει πολυ τοτε και θα ειναι πολυ δυσκολο γενικοτερα!! Δν υπαρχει καποιος αλλος στην οικογενεια να αρχισει να τον βοηθαει απο εδω και περα? καποιος που να μην δουλευει ή να δουλευει λιγες ωρες?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις