501 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Πεμ Μάης 03, 2012 11:38 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Kalimera sofoulli m...
Hahaha kala les
θα ειναι ε????και αγορι...ωχωχωχωχωχ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Kalimera sofoulli m...
Hahaha kala les
joannoua3 έγραψε:Exw mia periptwsei edw sto spiti m re agapi m p den tin mporw allo...
Eimaste 3 spitia mono, se auto ton dromo...
K oloi eimaste suggeneis...
To ena spiti exei 7 skillous p den stamatoun na gaugizoun oli ma oli mera...
Exoun spasei ta neura m den me afinoun na ksekourastw opote xreiazwme ksekourasi stin egkumwsini m k + ksupnoun ta paidia m kapote...
ts eipa egw ki o antras m duo fores na kanoun kati me ts skillous ts me kalo tropo...
Mia mera otan eimouna poli arrwsti piga dipla xitipisan tin porta k ts lew theia theie sas parakalw kante kati me ts skillous den mporw allo an den ts siwpiswete tha sta afisw eleuthera na figoun...
K Akoma ligo itan na me faei i gunaika t theiou m...
Mexri p m eipen na fugw apo to spiti tis k an den m aresei na akouw ts skillous tis na fugw p spiti m...
Apo ekeini tin mera den milame katholou...
Oi skilloi akomi gaugizoun k exw pei na ts parw astinomia...Na erthoun na paroun ts skillous...
Wmos ki apo tin alli ntrepome na kanw etsi k + tha m kanei polemo i gunaika t theiou m...
Pes m ti na kanw???
Eirinomama έγραψε:Σοφουλι πατ πατ! χαχαΧΑχ! τι γλυκο!!!! καλημερα ! <3
σοφουλι θα δεις ποσο πιο πολυ θα τρανταζεται..εμενα κουνιεται ολη η κοιλια..ποσων εβδομαδων εισαι?sofouli έγραψε:Eirinomama έγραψε:Σοφουλι πατ πατ! χαχαΧΑχ! τι γλυκο!!!! καλημερα ! <3
Καλημερα!!!!!!ε δε μπορω να το περιγραψω αλλιως!ειναι μικρα κλωτσακια μωρε!!!!!!!!!!!!αλλα τωρα τα νιωθει και ο αντρας μου!ασε που αγχωνομαι για γεννα κτλ!φοβαμαι να μη παθω και επιλοχεια!ουφ!
Eirinomama έγραψε:σοφουλι θα δεις ποσο πιο πολυ θα τρανταζεται..εμενα κουνιεται ολη η κοιλια..ποσων εβδομαδων εισαι?sofouli έγραψε:Eirinomama έγραψε:Σοφουλι πατ πατ! χαχαΧΑχ! τι γλυκο!!!! καλημερα ! <3
Καλημερα!!!!!!ε δε μπορω να το περιγραψω αλλιως!ειναι μικρα κλωτσακια μωρε!!!!!!!!!!!!αλλα τωρα τα νιωθει και ο αντρας μου!ασε που αγχωνομαι για γεννα κτλ!φοβαμαι να μη παθω και επιλοχεια!ουφ!
οσο για την γεννα..εγω εχει χεστει πανω μου!!!!!!!!!!! χΑχΑχΑχαχ!
για την επιλοχεια δεν ανησυχω...εχω περασει τοση καταθλιψη στην ζωη μου μαζεμενη !την επιλοχεια θα την γλιτωσω που θα παει!!!!!! χαχΑχαΧ!
Eirinomama έγραψε:...
τα λεω ολα αυτα γιατι ενιωσα κατι ψυχρο εκ μερους σου οπως τα εγραφες.δεν ξερω τι κανουν στα κεπ,σημερα θα παω για 3η φορα στην ζωη μου..ημουν χρονια κατοικος και δημοτης ΑΘΗΝΑΙΩΝ και δω γινεται ενα χαος.απο επαρχια δεν γνωριζω.αλλα εδω ολοι σε γραφουν σε ικα_οαεδ_εφοριες.( αν και στην φορια την τελευταια φορα ηταν ενα πολυ ευγενικο παλικαρι).
ελπιζω να κατλαβαινεις τι εννοω!
joannoua3 έγραψε:Kalimerakia agapes m...
Ti kanete???
Simera exei podosfero o giokkaros mas...
Euxithite mas na pane ola kala...
Paizei poli kala wmos tha paiksei me pio megala paidakia...
Episeis simera tha pame giatro na doume tin mikri mas...
sofouli έγραψε:Eirinomama έγραψε:σοφουλι θα δεις ποσο πιο πολυ θα τρανταζεται..εμενα κουνιεται ολη η κοιλια..ποσων εβδομαδων εισαι?sofouli έγραψε:Eirinomama έγραψε:Σοφουλι πατ πατ! χαχαΧΑχ! τι γλυκο!!!! καλημερα ! <3
για την επιλοχεια δεν ανησυχω...εχω περασει τοση καταθλιψη στην ζωη μου μαζεμενη !την επιλοχεια θα την γλιτωσω που θα παει!!!!!! χαχΑχαΧ!
19 εβδομαδων και 1 μερα!!!!!!επειδη περασα ενα χρονο πολυ δυσκολο επειδη εχασα παππου και την αγαπημενη μου γιαγιακα(73),μετα ητανε δυσκολα για μενα.εγινα κατα φαντασιαν ασθενης και το ξεπερασα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος!και γι'αυτο τα φοβαμαι ολα οσα σου ειπα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Eirinomama έγραψε:sofouli έγραψε:Eirinomama έγραψε:σοφουλι θα δεις ποσο πιο πολυ θα τρανταζεται..εμενα κουνιεται ολη η κοιλια..ποσων εβδομαδων εισαι?sofouli έγραψε:Eirinomama έγραψε:Σοφουλι πατ πατ! χαχαΧΑχ! τι γλυκο!!!! καλημερα ! <3
19 εβδομαδων και 1 μερα!!!!!!επειδη περασα ενα χρονο πολυ δυσκολο επειδη εχασα παππου και την αγαπημενη μου γιαγιακα(73),μετα ητανε δυσκολα για μενα.εγινα κατα φαντασιαν ασθενης και το ξεπερασα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος!και γι'αυτο τα φοβαμαι ολα οσα σου ειπα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τοτε να σου πω πως μιλας με τον Κατακουζινο!!!!!!!!!!!!!Εγω να δεις φοβιες αρρωστοφοβιας! εχασα και γω τον πατερα-πατριο μου πριν 2 χρονια και ειχα φρικαρει!!!!!μην ανησυχεις..δεν ειναι τοσο συνχη η επιλοχεια...
προσωπικα νιωθω λες και θα με πεταξουν στα θαλασσα...ειτε ξερω ειτε δεν ξερω κολυμπι..αν δεν κουνηθω θα πνιγω..! απο ενστικτο και μονο κουνιομαστε! ετσι πιστευω σιγα σιγα θα κολυμπησω! πιστευω ετσι και σε σενα..μην αγχωνσαι απο τωρα και ανθυποβαλεσαι!
μα 2 πανες? ουτε να μου στειλουν ενα ενημερωτικο εντυπο ποσο κανουν?ενα εκπτωτικο κουπονι ..κατι? ελεος!danik έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ..ΜΕΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....
Καλα αποτελεσματα! ( πιστευω πως θα ειναι καλα! ) !Eirinomama έγραψε:μα 2 πανες? ουτε να μου στειλουν ενα ενημερωτικο εντυπο ποσο κανουν?ενα εκπτωτικο κουπονι ..κατι? ελεος!danik έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ..ΜΕΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....
ας εστελναν 2 πανες 2 επιθεματα 1 πιπιλα ξερω γω..παλι θα τους τα ακουμπησουμε..απλα να ξερουμε αμα ειναι και δεν μας καλυπτουν να παρουμε καποια αλλη εταιρεια πιο οικονομικη! και τους εδωσα και 40 ευρω για τα 4 μπιμπερο που πηρα! πφ!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Eirinomama έγραψε:Καλα αποτελεσματα! ( πιστευω πως θα ειναι καλα! ) !Eirinomama έγραψε:μα 2 πανες? ουτε να μου στειλουν ενα ενημερωτικο εντυπο ποσο κανουν?ενα εκπτωτικο κουπονι ..κατι? ελεος!danik έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ..ΜΕΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
ας εστελναν 2 πανες 2 επιθεματα 1 πιπιλα ξερω γω..παλι θα τους τα ακουμπησουμε..απλα να ξερουμε αμα ειναι και δεν μας καλυπτουν να παρουμε καποια αλλη εταιρεια πιο οικονομικη! και τους εδωσα και 40 ευρω για τα 4 μπιμπερο που πηρα! πφ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ?desT έγραψε:Εμένα πάλι μ' έχουν πιάσει η προλήψεις μου. Δεν έχω πάρει πουθενά για δείγματα. Περιμένω πρώτα να κάνω την β' επιπέδου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουμε και το φύλο βρε αδερφέ.
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΒΓΑΛΕ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ???desT έγραψε:Την Τρίτη 8 Μαΐου έχω ραντεβού το πρωί στις 10.
Θα πάρω άδεια από την δουλειά και ελπίζω κιόλας να τελειώσω γρήγορα για να μου μείνει λίγη ελεύθερη μέρα.
Φυσικά αγχώνομαι για το τι μπορεί να μου πει ο γιατρός. Έλπίζω να πάνε όλα καλά.
Στα άλλα τα παιδιά ήμουν πολύ κουλ. Σ' αυτήν την εγκυμοσύνη έχω χεστεί πάνω μου.
Eirinomama έγραψε:dest διαβαζα τις ατακες των παιδιων! και διαβασα και των δικων σου! χΑχΑχΑΧ!
τι γλυκουλια!!!!!!! <3
αχ ανυπομονω και γω να δω πως ειναι να εισαι μαμα! <3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης