76 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Τρι Απρ 24, 2012 9:57 am
NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Σου αρεσει η μεγαλη οικογενια ε;;;Και εμενα αλλα δε ξερω αν θα μπορω να τα βγαλω περα!!!!!Ειναι δυσκολα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Eirinomama έγραψε:dest μου ξαναστελνεις να σου κανω αιτημα γιατι δεν το βρισκω...
Τα πλντήρια είναι μια πολύ καλή ιδέα!!!! Θα βάλω και εγώ ένα.kkkk έγραψε:Καλημέρα από Θεσσαλονίκη! Ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ξεκίνησα τα πλυντήρια από νωρίς!!!
desT έγραψε:Καλημέρα!
Μαρία σου έστειλα αίτημα.
Ιωάννα έστειλα και σε σένα χθες.
Εγώ κορίτσια το πλυντήριο το έβαλα χθες και σήμερα το πρωί ο άντρας μου θα το απλώσει. Αυτή είναι συνήθως η ρουτίνα μας με τα πλυντήρια εκτός από τα σ/κ. Καμιά φορά μου σιδερώνει η μαμά μου τα ρούχα και με αφήνει έτσι να ασχοληθώ περισσότερο με τα παιδιά.
Σήμερα θα έχω σίδερο το βράδυ. Θα κοιτάξω να το κάνω όταν κοιμηθούν τα μικρά (ή πρέπει να λέω "τα μεγάλα" τώρα πια )
MARIA TR έγραψε:
Μεγάλα, μεγάλα!!! Τα μικρά έρχονται!!
Τι ωραία που σε βοηθάνε, εμένα με βοηθάει ο γιος μου, με δίνει τα ρούχα να μην σκύβω, κάτι δεν είναι και αυτό; Κ την λεκάνη κλωτσώντας την πάω στην απλώστρα να μην τη σηκώνω(χιχι).
Το δέχτηκα το αίτημα σου!
Αυτό δεν σήμαινε οτι δεν το αγαπάς, και οι καθιστές αγκαλιές καλές είναι.desT έγραψε: Βέβαια ήταν άδικο για το παιδι.
Eirinomama έγραψε:δεν ξερω βρε κοριτσια ο γιατρος μου λεει εχω παρει πολλα και να μαζευτω,η μανα μου μου λεει ( που ειναι πολυ νεα 45 χρονων) πως συμφωνει με αυτο που λεγανε οι παλιες και πως η εγκυος πρεπει να τρωει αυτο που θελει,απλα να κινειται αρκετα να περπαταει κτλ.
Μου λεει φαε παιδακι μου οτι θες γιατι οταν γεννηθει το μωρο ειδικα τους 3 πρωτους μηνες με τετοιο τρεξιμο που θα κανεις με το μωρο θα χασεις και απο τα δικα σου...
εκεινη με το που γεννησε εχασε 14 κιλα μεσα στο μαιευτηριο..κξαι ειχε παρει μολις 11...τελικα ποιον ακουμε τους γιατρους,το ενστικτο η την κοιλια που γουργουριζει?????? χΑΧΧΑχΑΧ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης