326 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Κυρ Απρ 29, 2012 4:49 am
dorela
Πανταχού παρούσα!
Ναι αυτό λέω να κάνω...δεν έχω να χάσω και τίποτα...Ήταν ασφαλισμένος με ιδιωτική ασφάλεια στην Γερμανία κ δυστυχώς λίγο πρίν μείνω έγκυος την είχε σταματήσει.Θα πάω αύριο στον οαεδ να ρωτήσω και βλέπουμε...joan_55 έγραψε:dorela έγραψε:Καλημέρα κοπέλα μου...ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα από την τσέπη μου..αυτό με τους 2 μήνες στον οαεδ είσαι σίγουρη??επειδή είχα ακούσει ότι σε 4 σε ασφαλίζουν και έτσι υπέθεσα ότι δεν προλαβαίνω...Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες!!!!! Dorela μου τωρα μενω Χαιδαρι που ειναι καπως καλα,αλλα εχω μεγαλωσει Πατησια που δεν πατας πια το ποδι σου..δεν ξερω δεν με τρελαινει η Αθηνα θα ζουσα και χωρις αυτην ! χιχιχι!
Οσο για κλινικη που λες,εοππυ ειναι ολα τα ταμεια ( ικα τεβε κτλ) και εχουν γινει ολα εοππυ.
οντως αν εχεις καποια ακρη καποια μικρη καβατζα,καλυτρε ασε ιδιωτικο ( μιλαω για εδω ΑΘηνα) στην ουσια η αμοιβη του γιατρου θα βγει εξτρα.
Αλλα..για να πληρωσεις στο μαιευτηριο ΜΟΝΟ 650-700 ευρω,πρεπει να εχεις ιατροφαρμεκευτικη και νοσοκομειακη περιθαλψη απο τον εοππυ,επισης ετσι που μου τα λες...να φανταστω οτι πληρωνεις τις βιταμινες και τα συμπληρωματα απο την τσεπη σου?
Αν εισαι ανεργη..πηγαινε στον οαεδ ωγαλε μια καρτα ανεργειας σημερα κιολας,γιατι θελει 2 μηνες για να σε ασφαλισει ο οαεδ,να πληρωσεις μονο 700 αν πας σε ιδιωτικο και οτι συμπληρωματα απομεινουν,να τα παρεις δωρεαν και να χεις και δωρεαν εμβολια και παιδιατρο για το μικρακι σου μετα απο το ικα.ξερω πως ειναι χαος αλλα αμα ψαξεις και τους βαλεις κανα 20αρικο στην τσεπη στο προσεχει το παιδι.αυτα γι αυτο.!!!!
Demmy μου σκαμνακι και ανοιχτα τα ποδαρακια μου,σαν να καθομαι ρωσικα..αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω ψιλοχασει τις επαφες μου και εχω καιρο να κανω πεντικιουρ..ειχα κλειστει καπως...
Παρεπιπτοντως εφτιαξα ενα πολυ ωραιο τιγρε νυχακι εχθες μακαρι να μπορουσα να σας το δειξω... μολις φτιαξω το κιν μου,θαβγαζω φωτο να σας δειχνω!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΟΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ..ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΣ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ...Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ?
ευχαριστώ κοριτσάκι για την απάντηση... φιλάκια