Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
259 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 259 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες!!!!! Dorela μου τωρα μενω Χαιδαρι που ειναι καπως καλα,αλλα εχω μεγαλωσει Πατησια που δεν πατας πια το ποδι σου..δεν ξερω δεν με τρελαινει η Αθηνα θα ζουσα και χωρις αυτην ! χιχιχι!
Οσο για κλινικη που λες,εοππυ ειναι ολα τα ταμεια ( ικα τεβε κτλ) και εχουν γινει ολα εοππυ.
οντως αν εχεις καποια ακρη καποια μικρη καβατζα,καλυτρε ασε ιδιωτικο ( μιλαω για εδω ΑΘηνα) στην ουσια η αμοιβη του γιατρου θα βγει εξτρα.
Αλλα..για να πληρωσεις στο μαιευτηριο ΜΟΝΟ 650-700 ευρω,πρεπει να εχεις ιατροφαρμεκευτικη και νοσοκομειακη περιθαλψη απο τον εοππυ,επισης ετσι που μου τα λες...να φανταστω οτι πληρωνεις τις βιταμινες και τα συμπληρωματα απο την τσεπη σου?
Αν εισαι ανεργη..πηγαινε στον οαεδ ωγαλε μια καρτα ανεργειας σημερα κιολας,γιατι θελει 2 μηνες για να σε ασφαλισει ο οαεδ,να πληρωσεις μονο 700 αν πας σε ιδιωτικο και οτι συμπληρωματα απομεινουν,να τα παρεις δωρεαν και να χεις και δωρεαν εμβολια και παιδιατρο για το μικρακι σου μετα απο το ικα.ξερω πως ειναι χαος αλλα αμα ψαξεις και τους βαλεις κανα 20αρικο στην τσεπη στο προσεχει το παιδι.αυτα γι αυτο.!!!! Very Happy
Demmy μου σκαμνακι και ανοιχτα τα ποδαρακια μου,σαν να καθομαι ρωσικα..αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω ψιλοχασει τις επαφες μου και εχω καιρο να κανω πεντικιουρ..ειχα κλειστει καπως...
Παρεπιπτοντως εφτιαξα ενα πολυ ωραιο τιγρε νυχακι εχθες μακαρι να μπορουσα να σας το δειξω... μολις φτιαξω το κιν μου,θαβγαζω φωτο να σας δειχνω!!!!
Καλημέρα κοπέλα μου...ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα από την τσέπη μου..αυτό με τους 2 μήνες στον οαεδ είσαι σίγουρη??επειδή είχα ακούσει ότι σε 4 σε ασφαλίζουν και έτσι υπέθεσα ότι δεν προλαβαίνω...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΟΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ..ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΣ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ...Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ?
Ναι αυτό λέω να κάνω...δεν έχω να χάσω και τίποτα...Ήταν ασφαλισμένος με ιδιωτική ασφάλεια στην Γερμανία κ δυστυχώς λίγο πρίν μείνω έγκυος την είχε σταματήσει.Θα πάω αύριο στον οαεδ να ρωτήσω και βλέπουμε...
ευχαριστώ κοριτσάκι για την απάντηση... φιλάκια Smile Smile Smile

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας τσουπρίτσες...τι κάνετε???
Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο...
Σ'εσάς η εβδομάδα της εγκυμοσύνης που διανύετε με βάση την ΤΕΡ,συμπίπτει με την εβδομάδα που σας δείχνει ότι είστε στους υπέρυχους??
Προχθές που πήγα στον γιατρό ήμουν 24 εβδομάδων βάση τελευταίας περιόδου και ο υπέρηχος με έδειξε 23+4..

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Γειά σας τσουπρίτσες...τι κάνετε???
Σ'εσάς η εβδομάδα της εγκυμοσύνης που διανύετε με βάση την ΤΕΡ,συμπίπτει με την εβδομάδα που σας δείχνει ότι είστε στους υπέρυχους??
Προχθές που πήγα στον γιατρό ήμουν 24 εβδομάδων βάση τελευταίας περιόδου και ο υπέρηχος με έδειξε 23+4..
Καλησπέρα Dorela, κιεμένα το μέγεθος του μωρού έχει συνήθως απόκλιση 2-3 μέρες απο την ΤΕΡ. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό πιστεύω θα μας το έλεγαν οι γιατροί, μην ανησυχείς.

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:
dorela έγραψε:Γειά σας τσουπρίτσες...τι κάνετε???
Καλησπέρα Dorela, κιεμένα το μέγεθος του μωρού έχει συνήθως απόκλιση 2-3 μέρες απο την ΤΕΡ. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό πιστεύω θα μας το έλεγαν οι γιατροί, μην ανησυχείς.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΝΤΟΡΕΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ???
ΕΙΔΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΤΕ?
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dorella ακουμε προσεχτικα γιατι δεν θα προλαβεις....
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.θα πας να γραφτεις,δεν βγαζεις ακρη μαζι τους και θα σε μπερδεψουν,σου μιλαω εκ πειρας,για αρχη αυτο που θα κανεις ειναι να εχεις ολα τα εγγραφα μαζι σου οπως( φωτοτυπια ταυτοτητας,ταυτοτητα,βεβαιωση απο την εφορια οτι δεν εχεις εισοδημα,αμκα,αριθμος μητρωου ικα,και εναν λογοριασμο με την διευθυνση που μενεις.)
Προσεξε τωρα,στην εφορια που θα πας για να παρεις βεβαιωση( την οποια χρειαζεσαι για τον οαεδ) πρεπει να εχεις παει προηγουμενος απο τα γραφεια του ικα ( τις παροχες δλδ) και να ζητησεις να σου δωσουν χαρτι με τα ενσημα του 2010-2011 και μεχρι τωρα.ακομα και να μην εχεις ενησμα εσυ θα ζητησεις να σου δωσουν χαρτι που θα το γραφει.μ αυτο το χαρτι θα πας στην εφορια που ανηκεις.και με το χαρτι που θα σου δωσουν απο την εφορια στον οαεδ.μην χασεις χρονο να ρωτας απο δω και απο κει.να προλαβεις την ασφαλεια στην γεννα σου.ελπιζω να σε βοηθησα.
οσο για τον υπερηχο,παντα υπαρχει μια αποκληση,ισως απλα το μωρακι σου να ειναι μικροσωμο.θα σου ελεγε ο γιατρος αν ηταν κατι. αυτα! Smile <3
Joan εγω που ημουν χαλαρουιτα ειχα τρελη νυστα και κοιμομουν ολο το μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!! ασε χαχαχΑ!!!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dorella ξεχασα και το ΑΦΜ σου να χεις μαζι.και προς θεου μην αναφερεις τιποτα για ασφαλιση κτλ.στο διμηνο θα πας απο κει,και θα τους ζητησεις μια βεβαιωση για το ικα.και τοτε με αυτο θα ασφαλιστεις.στο λεω γιατι ειναι οτι να ναι και γω πηγαινα απο τον αννα σον καιφα.και τελικα μονη μου εβγαλα ακρη.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hello!!!
Όντως σήμερα τριγυρνάμε όλη μέρα. Τι ζέστη ήταν αυτή σήμερα. Καλοκαίρι! Έβγαλα και τα καλοκαιρινά ρούχα των παιδιών, τέλειωσα επιτελούς και μ' αυτήν την αγγαρεία αλλά ψόφησα και με τραβάει από κάτω ακόμα και τώρα. Με πονάει και η μέση μου. Τέρμα οι δουλειές για τις επόμενες 2 μέρες. Άδεια αύριο, αργία μεθαύριο... και όλα είναι υπέροχα. Ζοριζόμουν και με το διαχωρισμό των ρούχων. Δεν ξέρουμε σίγουρα αν είναι κορίτσι και δεν ήξερα αν τελικά έπρεπε να κρατήσω τα αγορίστικα ή τα κοριτσίστικα ρούχα των παιδιών. Άντε να πάμε την άλλη εβδομάδα να δούμε στην β' επιπέδου αν θα έχουμε δεύτερο κορίτσι ή αγόρι στην οικογένεια.
Ντορέλα, μην ανησυχείς με τόσο μικρή απόκλιση του υπερήχου από την εβδομάδα βάσει τελευταίας περιόδου.
Απλά το μωράκι σου είναι μικρόσωμο. Καλύτερα για σένα. Θα γεννήσεις πιο εύκολα Very Happy .

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dest καλησπερααα! Smile
Και γω θελω να κανω τις ντουλαπες αλλα ολο τεμπελιαζω.!!!!!!!!!
Μεσ την βδομαδα θα τις κανω οπωςσδηποτε ομως!!!!!!!!( ετσι κι αλλιως μονο μαλλινα και κουβερτες ανεβαζω,αλλλα θελω να τις καθαρισω και μεσα)!
Οσο για πονο...ξυπνησα σημερα με τρομερο πονο στον αυχενα πλατη μεση βραχιονες...λογικα απο την αυξηση βαρους..αλλα ειμαι πολυ καλυτερα!!!!!!!
Αχ αυτη η μασα...δεν κοβεται! χιχιχιιχιχ!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 14 328109

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Dorella ξεχασα και το ΑΦΜ σου να χεις μαζι.και προς θεου μην αναφερεις τιποτα για ασφαλιση κτλ.στο διμηνο θα πας απο κει,και θα τους ζητησεις μια βεβαιωση για το ικα.και τοτε με αυτο θα ασφαλιστεις.στο λεω γιατι ειναι οτι να ναι και γω πηγαινα απο τον αννα σον καιφα.και τελικα μονη μου εβγαλα ακρη.

Ουφ μόνο που τα διάβασα κουράστηκα Shocked Shocked Shocked ..
ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ...
αν δεν μου τα έλεγες όλα αυτά όχι μόνο σε 2 μήνες δεν θα είχα την κάρτα αλλά ακόμα θα έτρεχα να μαζέψω όλα αυτά τα χαρτιά .
Όμως δεν κατάλαβα..γιατί να μην αναφέρω τίποτα για ασφάλιση??

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Hello!!!
Όντως σήμερα τριγυρνάμε όλη μέρα. Τι ζέστη ήταν αυτή σήμερα. Καλοκαίρι! Έβγαλα και τα καλοκαιρινά ρούχα των παιδιών, τέλειωσα επιτελούς και μ' αυτήν την αγγαρεία αλλά ψόφησα και με τραβάει από κάτω ακόμα και τώρα. Με πονάει και η μέση μου. Τέρμα οι δουλειές για τις επόμενες 2 μέρες. Άδεια αύριο, αργία μεθαύριο... και όλα είναι υπέροχα. Ζοριζόμουν και με το διαχωρισμό των ρούχων. Δεν ξέρουμε σίγουρα αν είναι κορίτσι και δεν ήξερα αν τελικά έπρεπε να κρατήσω τα αγορίστικα ή τα κοριτσίστικα ρούχα των παιδιών. Άντε να πάμε την άλλη εβδομάδα να δούμε στην β' επιπέδου αν θα έχουμε δεύτερο κορίτσι ή αγόρι στην οικογένεια.
Ντορέλα, μην ανησυχείς με τόσο μικρή απόκλιση του υπερήχου από την εβδομάδα βάσει τελευταίας περιόδου.
Απλά το μωράκι σου είναι μικρόσωμο. Καλύτερα για σένα. Θα γεννήσεις πιο εύκολα Very Happy .
Τι να το κάνω άμα είναι μικροσκοπικό το μωρό...και το κεφάλι...ΚΕΦΑΛΑ!!χαχαχα...όλα τα όργανα ήταν γύρω στο 23 και κάτι κ το κεφάλι 24+ ...
Λέτε να φταίει που ο καλός μου είναι πόντιος????
ΟΜG!!! Shocked Shocked Shocked

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
desT έγραψε:Hello!!!
Τι να το κάνω άμα είναι μικροσκοπικό το μωρό...και το κεφάλι...ΚΕΦΑΛΑ!!χαχαχα...όλα τα όργανα ήταν γύρω στο 23 και κάτι κ το κεφάλι 24+ ...
Λέτε να φταίει που ο καλός μου είναι πόντιος????
ΟΜG!!! Shocked Shocked Shocked

xaxaxaxa καλημερα!!ολα τα μωρα εχουν μεγαλο κεφαλι!!παρατηρησετ ο!!τα νεογεννητα ειναι λιγο alien!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia mou xathika ligo, den prolava na ta diavaso ola kale ti polilogoudes eimaste kaloriziko to no 3 lipon tin imera pou efiga perasa me mia thalasa xamos 9 10 mpofor sigoura stin b epipedou ola telia o mikroulis 725gr gematoulis tin xarika tin eksetasi eixame sxedon mia ora mesa aksizan ta lafta tis kampili zaxarou poli kali ksekinisa tin eksetasi me 67 zaxaro kai tin teliosa me 54 ipoglikimia kai exo faei oti gliko mporite na fantastite tora mou edose oti farmako den exo parei olous autous tous mines magnisio sidiro asvestio alla den peirazei tora isixasa me ta apotelesmata eutixos ola kala gia ton mikrouli mou ioanna mou telia i foto sou.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:

1,65 είναι το ύψος μου. Είμαι αρκετά ζουμερή, πιστέψτε με. Και στις φωτο φαίνεται ακόμα χειρότερα! Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι παντού, όχι τοπικά, αν και κοιλίτσα είχα πάντα. Δεν παραπονιέμαι, είμαι μανικωμένη από τώρα να τα χάσω με το θηλασμό όσα βάλω και ακόμα περισσότερα. Και στη δουλειά φοράω τα παντελόνια με το λάστιχο και στενές μπλούζες, μ΄ αρέσει η κοιλίτσα μου. Απλά στο γάμο θέλω να βάλω φόρεμα και θέλω να με κάνει λίγο χαριτωμένη. Δεν πειράζει, θα πάω και σε κανονικά καταστήματα να δω. Αν και, εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα καταστήματα το XL τους είναι ένα κανονικό Medium. Λες και οι περισσότερες γυναίκες είναι ανορεξικές ρε γαμ....ο!

Καλη μ απο που εισαι; εγω ονομαζομαι χριστινα ειμαι στο γκρουπ εγκυουλες σεπτεμβριου-οκτωβριου και ειμαι απο λευκωσια. ακου να δεις τωρα.. ηθελα και εγω φορεματακι ετσι ρηκτουλι και ανετο και ναναι και ωραιο χρωματακι. πηγα σημερα στο Jango στα Λατσια και εχουν πολυ ομορφα που κανουν για εγκυουλες. Πηρα απο εκει ενα και επισης αν θελεις πηγαινε και στο Almax boutique στο Στροβολο και εκει εχουν ωραια. και συγγνωμη να κανω και ενα σχολιο :τα κιλα σου ειναι μια χαρα!! ελπιζω να σε βοηθησα Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 14 654316

[/quote]

Χριστίνα μου ευχαριστώ για τη βοήθεια. Λάρνακα μένω, δεν έχω πρόβλημα να πάω και Λευκωσία να κοιτάξω. Jango έχει και στη Λάρνακα, άσε να πάω να δω. Συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, δεν μπήκα καθόλου το Σαββατοκύριακο. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου. Το πρώτο σου είναι; Εμένα ναι Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 14 417472

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσόπουλα Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 14 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 14 417472
Θα συνεχίσω το διάβασμα να προλάβω τα νέα σας Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πρόλαβα και διάβασα και τα υπόλοιπα πριν πλακώσει δουλειά. Μπράβο Κορινάκι που όλα είναι καλά. Εγώ θα παώ την Τετάρτη για τη Β' επιπέδου και ανυπομονώ.

Το Σάββατο είχα τη φαϊνή ιδέα να καθαρίσω το ψυγείο μου και έκανα 2,5 ώρες με το ρολόι. Βγήκε η πίστη μου, δεν μπορούσα να περπατήσω μετά. Εχθές είχα υποχρεώσεις και τραπέζι σπίτι μου σε συναδέλφους του άντρα μου και πάλι βγήκε η πίστη μου. Φυσικά με βοηθάει πολύ, σχεδόν μόνος μαγειρεύει που λέει ο λόγος, αλλά μετά το καθάρισμα μου μένει Sad

Τώρα είμαι δουλειά και προσπαθώ να έχω τα μάτια μου ανοιχτά, νοιώθω ότι αν αφεθώ λίγο θα κοιμηθώ πάνω στο γραφείο μου.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai emena o antras mou me voithaei poli sto spiti den exo parapono, ego den mporo na po oti exo ipnilia tora stin egimosini.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera agapoulles m ti kanete???
Zesti poli zesti stin kupro...

Korinaki m epistrepses kali m???
Eixa tin ennia s...
S eixa afisei k pm kali m... Very Happy Very Happy Very Happy

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... Sad ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ... Twisted Evil

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xthes to vradi girisame ola kala den eixa ipologisti sto spiti gi'auto xathika an kai den ekatsa katholou sto spiti mia o gamos kafedes voltes giatro to kataxarika esi pos eisai?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliapap07 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... Sad ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ... Twisted Evil

Kalimera Vasilia m Fasi einai k tha perasei...
Etsi me pianei k mena Sad

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:xthes to vradi girisame ola kala den eixa ipologisti sto spiti gi'auto xathika an kai den ekatsa katholou sto spiti mia o gamos kafedes voltes giatro to kataxarika esi pos eisai?

Wraia agapi m wraia...
Egw eimai kala korina m...
Megalwnoume... Very Happy Very Happy Very Happy
Oso k g ton dikos s,,, megalo ninaki eee???
Egw tha paw 4 t mai giatro na doume tin mikroulla mas...

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
joannoua3 έγραψε:
vasiliapap07 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... Sad ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ... Twisted Evil

Kalimera Vasilia m Fasi einai k tha perasei...
Etsi me pianei k mena Sad
ΣΗΜΕΡΑ Δ Ε Ν Ε Ι Μ Α Ι Κ Α Λ Α ! ! !
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙ Ε??? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!! ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙ!!! Rolling Eyes

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emeis tha pame 26 tou mina ksana sti giatro kampili zaxarou ekanes?

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna mou sou esteila etima sto fb

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vasilia m poso lipame ts antraes mas... Very Happy Very Happy Very Happy

Korinaki m oxi den exw kanei kampili akomi ase otan paw ston giatro m tin paraskeui na doume...
Se dextika agapi... Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις