Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
202 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 202 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
entaksi exeis akomi perithorio emena m'evale na tin kano giati tha efeuga ase auti i glikozi esxos den pinotan

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aisxos eee...
Panagia m...

Eipa s emena o gitros m mas tin kanei me lucozade...

Anipomono na dw tin mikroulla mas.... Very Happy Very Happy Very Happy
Logika tha ne panw apo kilo tora...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nai tora pernei pio grigora kilakia kai ego thelo na to ksanado an kai sinexia kanei esthiti tin parousia tou.exei poli plaka kouniete oli i koilia mou.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mana m agapoulla m k mena oli mera kouniete den kathete ena topo... Very Happy Very Happy Very Happy

Korinaki m poli omorfi eisai kali m... Cool

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Mana m agapoulla m k mena oli mera kouniete den kathete ena topo... Very Happy Very Happy Very Happy

Korinaki m poli omorfi eisai kali m... Cool

s'euxaristo kai esi eisai koukla kai ta mikra sou poli omorfa.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Se euxaristoume kali m... Very Happy Very Happy Very Happy

Ate suntoma tha vazeis ki esu foto t ninaki s...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anipomono na to paro agalitsa eutixos pernaei grigora o kairos.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 15 328109

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera sofia.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:kalimera sofia.

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια μου!!!!τι κανετε??
σημερα πρωι πρωι με επισκεφτηκε κλητηρας!!!...ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ??να μου κοινοποιησει οτι ο εργοδοτης μου κλεινει το μαζαγι στην ναουσα και φυσικα οτι δεν με απολυει αλα αν θελω δουλεια να πηγαινω ακαθε μερα θεσνικη.....χαχααχα!!!!ουτε βεροια που εχει διπλα.....
με τοσα προβληματα που εχω,σιγα μην τρεξω....μιλαμε για μιαμιση ωρα δρομο,και ωραριο καταστηματων..!!
αφεντικα!!!!!τα νευρα μου!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bettoulina έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!!!!τι κανετε??
σημερα πρωι πρωι με επισκεφτηκε κλητηρας!!!...ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ??να μου κοινοποιησει οτι ο εργοδοτης μου κλεινει το μαζαγι στην ναουσα και φυσικα οτι δεν με απολυει αλα αν θελω δουλεια να πηγαινω ακαθε μερα θεσνικη.....χαχααχα!!!!ουτε βεροια που εχει διπλα.....
με τοσα προβληματα που εχω,σιγα μην τρεξω....μιλαμε για μιαμιση ωρα δρομο,και ωραριο καταστηματων..!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!
ΜΠΕΤΟΥΛΙΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΡΟΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:
bettoulina έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!!!!τι κανετε??

ακριβως τα μαγειρεψε οπως ηθελε!!!...αν ομως υποθεσουμε οτι η αδεια λοχειας μου ξεκιναει 13 ιουνη περιπου,σημαινει οτι μιλαμε για 13 μερεσ μεχρι τοτε...οποτε χτυπαω μια αδεια και ολα καλα...τι λετε ρε κοριτσια??

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!
ΜΠΕΤΟΥΛΙΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΡΟΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το να με απολυσει μαλλον ουτε λογος αφου προστατευομαστε απτο κρατος!!...λαθος κανω?? ασε που τον ιουλιο κλεινω χρονο στην δουλεια

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bettoulina έγραψε:το να με απολυσει μαλλον ουτε λογος αφου προστατευομαστε απτο κρατος!!...λαθος κανω?? ασε που τον ιουλιο κλεινω χρονο στην δουλεια

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ+ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΤΑΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ακριβως τα μαγειρεψε οπως ηθελε!!!...αν ομως υποθεσουμε οτι η αδεια λοχειας μου ξεκιναει 13 ιουνη περιπου,σημαινει οτι μιλαμε για 13 μερεσ μεχρι τοτε...οποτε χτυπαω μια αδεια και ολα καλα...τι λετε ρε κοριτσια??

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bettoulina έγραψε:ακριβως τα μαγειρεψε οπως ηθελε!!!...αν ομως υποθεσουμε οτι η αδεια λοχειας μου ξεκιναει 13 ιουνη περιπου,σημαινει οτι μιλαμε για 13 μερεσ μεχρι τοτε...οποτε χτυπαω μια αδεια και ολα καλα...τι λετε ρε κοριτσια??

Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ, να χτυπήσεις άδεια. Να πεις του γιατρού σου να σου γράψει άδεια με μια δικαιολογία, π.χ. φόβο πρόωρου τοκετού.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσιαααααα! :*
Κορινακι μεγαλο το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!Ζωη να χει!!!τα περασες ομορφα?
Dorela σου λεω μην τους πεις για ασφαλιση,γιατι ολοι τρομπαρουν,εμενα αλλα νταλων μου λεγε ο υπαλληλος,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ!!!! XAχαχαχαχ!
εσυ θα του πεις για ασφαλιση κι αυτος θα λεει οτι θελει! οταν θα πας για να ζητησεις βεβαωση για το ικα τοτε να το πεις,τωρα απλα μια καρτα ανεργιας θα βγαλεις.επρεπε να ειχες παει σημερα..αυριο ειναι κλειστα..θελει 2 μηνες για να ασφαλιστεις..να προλαβεις,μην πληρωσεις αλλα απο την τσεπη σου,αμαρτια ειναι.τοσα λεφταφαγαν οι κωλοκυβερνησεις.μας ανηκουν αυτες οι παροχες.
Joannoua πως τα περασες χθες στην βολτιτσα σου????και εδω Αθηνα πολυ ζεστη σημερα...ειχα και κατι δουλειες εξωτερικες και ελιωσα...
Bettoulina καθε μερα απογοητευομαι και περισσοτερο...ποσο ανανδρος μπορει να ειναι ο εργοδοτης σου...τι να πω..

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ela eirinaki m,,,
Mia xara Perasame agapoulla m...
Prospathisa na faw k pagoto wmos,,,ola eksw vgikan pali... Mad Mad Mad ekana emeto... Mad Mad Mad

Esu ti kaneis kali m???

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εγώ μια χαρά...μόλις γύρισα από τον υπέρηχο Β' Επιπέδου. Όλα εντελώς φυσιολογικά όσον αφορά τον μικρό!!! 480 γραμμάρια, όλα τα όργανα οκ, κούκλος και ζωηρός κατά το γιατρό!!! Δε σταμάτησε λεπτό να κουνιέται και να αλλάζει θέση κατά τη διάρκεια της εξέτασης!!! Είχε πολύ πλάκα...έκανε και ακροβατικά, όλο διπλωνόταν, άλλαζε θέση και ξαναδιπλωνόταν!!! Ανοιγόκλεινε τα χειλάκια του και έβαζε το δαχτυλάκι στο στόμα!!! Με πήραν και τα ζουμιά!!! Αφήστε τρελάθηκα!!! Τι απόλαυση που ήταν... Very Happy Μου είπε ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο να προσέχω λίγο το αλάτι στα φαγητά γιατί είδε μία τάση για αυξημένη πίεση (δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα υψηλή πίεση, ούτε τώρα μου μέτρησε την πίεση, κάτι στις αρτηρίες είδε και μου το είπε αυτό, να σας πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα θα τα πω και με το γιατρό μου την Πέμπτη που θα πάω για την τυπική εξέταση του μήνα). Επίσης μου είπε ότι είναι λίγο κοντός ο τράχηλος και να μη σηκώνω καθόλου βάρη και να προσέχω (επίσης δε μου είχε πει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα ο γιατρός μου). Αυτό με τον τράχηλο με ανησύχησε λιγάκι να σας πω την αλήθεια, αν και ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό απλά να προσέχω για να μην προκληθεί θέμα. Όπως και να'χει την Πέμπτη θα πάω στο γιατρό μου και θα τον ρωτήσω λεπτομέρειες. Χάρηκα τόσο πολύ που είναι καλά το αγοράκι μου!!!! Το απόλαυσα που τον είδα τόση ώρα να κουνιέται!!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη και λουλουδάτη πρωτομαγιά!!! sunny flower sunny flower
Εμείς θα πάμε σ'ένα πολύ όμορφο μέρος εδώ κοντά να ψήσουμε και να πέξουν και τα παιδιά!!

Betoulina το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια αναρρωτική μέχρι την άδεια σου και ασε το αφεντικό να τραγουδάει. Μετά έχεις και τις 17 εβδομάδες άδεια και τότε βλέποντας και κάνοντας.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia kalo mina kali protomagia, emeis tha pame na psisoume me kati filous, eirinomama nai megalos o mpempis poli orea ta perasa xalarosa meta tin eksetasi.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοκονες!!!!!!!!!!!!!!! χιχιχι! Razz καλο μηνα!!!!!!!Καλη πρωτομαγια σε ολες και στις οικογενειες σας!!!!!!!!!
Joannoua μου,αστο καλε το παγωτο και συ,φαε αλλο γλυκακι...!!!!!!!!
Κατερινα τελεια με την Β επιπεδου..εγω παλι δεν την ευχαριστηθηκα καθολου.οσο για τον τραχηλο απλα μην σηκωσεις για 3 μηνες τιποτα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.
Μαρια και Κορινα!!! αααααχ ζηλευωωωω! θελω και γω!Καλα να περασετε! Sad Razz

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!! Όσες βγήκατε βόλτα καλάνα περάσετε!!! Εμείς σπίτι σήμερα...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις