351 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Δευ Απρ 30, 2012 1:09 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
entaksi exeis akomi perithorio emena m'evale na tin kano giati tha efeuga ase auti i glikozi esxos den pinotan
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Mana m agapoulla m k mena oli mera kouniete den kathete ena topo...
Korinaki m poli omorfi eisai kali m...
korina26 έγραψε:kalimera sofia.
bettoulina έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!!!!τι κανετε??
σημερα πρωι πρωι με επισκεφτηκε κλητηρας!!!...ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ??να μου κοινοποιησει οτι ο εργοδοτης μου κλεινει το μαζαγι στην ναουσα και φυσικα οτι δεν με απολυει αλα αν θελω δουλεια να πηγαινω ακαθε μερα θεσνικη.....χαχααχα!!!!ουτε βεροια που εχει διπλα.....
με τοσα προβληματα που εχω,σιγα μην τρεξω....μιλαμε για μιαμιση ωρα δρομο,και ωραριο καταστηματων..!!
αφεντικα!!!!!τα νευρα μου!!
joan_55 έγραψε:bettoulina έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!!!!τι κανετε??
σημερα πρωι πρωι με επισκεφτηκε κλητηρας!!!...ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ??να μου κοινοποιησει οτι ο εργοδοτης μου κλεινει το μαζαγι στην ναουσα και φυσικα οτι δεν με απολυει αλα αν θελω δουλεια να πηγαινω ακαθε μερα θεσνικη.....χαχααχα!!!!ουτε βεροια που εχει διπλα.....
με τοσα προβληματα που εχω,σιγα μην τρεξω....μιλαμε για μιαμιση ωρα δρομο,και ωραριο καταστηματων..!!
αφεντικα!!!!!τα νευρα μου!!
ακριβως τα μαγειρεψε οπως ηθελε!!!...αν ομως υποθεσουμε οτι η αδεια λοχειας μου ξεκιναει 13 ιουνη περιπου,σημαινει οτι μιλαμε για 13 μερεσ μεχρι τοτε...οποτε χτυπαω μια αδεια και ολα καλα...τι λετε ρε κοριτσια??
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!
ΜΠΕΤΟΥΛΙΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΡΟΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?
bettoulina έγραψε:το να με απολυσει μαλλον ουτε λογος αφου προστατευομαστε απτο κρατος!!...λαθος κανω?? ασε που τον ιουλιο κλεινω χρονο στην δουλεια
bettoulina έγραψε:ακριβως τα μαγειρεψε οπως ηθελε!!!...αν ομως υποθεσουμε οτι η αδεια λοχειας μου ξεκιναει 13 ιουνη περιπου,σημαινει οτι μιλαμε για 13 μερεσ μεχρι τοτε...οποτε χτυπαω μια αδεια και ολα καλα...τι λετε ρε κοριτσια??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης