376 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Τρι Μάης 01, 2012 7:14 am
dorela
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου..καλό μήνα σε όλες!!!
Αχ πόσο ζηλεύω όσες πήγατε σήμερα στην εξοχή...εμείς καθήσαμε στο σπίτι
Ειρήνη μου έχεις δίκιο αυτοί τα ξύνουν κανονικά..κ εσύ έτσι ασφαλίστηκες ή απλά πήγες να βγάλεις κάρτα?
Θα πάω αύριο,δυστυχώς χθές δεν πρόλαβα, είχα την β' επιπέδου... την οποία έκανα κ λίγο αργά 24+3 εβδομάδων.. λόγω του ότι άλλαξα γιατρό και χώρα τρίτη φορά.
Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά...και η μπεμπούλα μου μία κουκλίτσα
Μόνο που η κοπέλα που μου έκανε το υπέρηχο μου είπε πως είναι ψιλό το μωρό και γενικά είναι από τα μεγάλα μωρά(729 gr)..προχθές ο γιατρός μου στον υπέρηχο που κάναμε στο ιατρείο το βρήκε πιο μικρούλι.ότιναναι.να μου πείς γερά να είναι κ όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Εσένα βρε Κορίνα μου 725 gr που σου το έβγαλε,σε ποιά βδομάδα είσαι?
Αχ πόσο ζηλεύω όσες πήγατε σήμερα στην εξοχή...εμείς καθήσαμε στο σπίτι
Ειρήνη μου έχεις δίκιο αυτοί τα ξύνουν κανονικά..κ εσύ έτσι ασφαλίστηκες ή απλά πήγες να βγάλεις κάρτα?
Θα πάω αύριο,δυστυχώς χθές δεν πρόλαβα, είχα την β' επιπέδου... την οποία έκανα κ λίγο αργά 24+3 εβδομάδων.. λόγω του ότι άλλαξα γιατρό και χώρα τρίτη φορά.
Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά...και η μπεμπούλα μου μία κουκλίτσα
Μόνο που η κοπέλα που μου έκανε το υπέρηχο μου είπε πως είναι ψιλό το μωρό και γενικά είναι από τα μεγάλα μωρά(729 gr)..προχθές ο γιατρός μου στον υπέρηχο που κάναμε στο ιατρείο το βρήκε πιο μικρούλι.ότιναναι.να μου πείς γερά να είναι κ όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Εσένα βρε Κορίνα μου 725 gr που σου το έβγαλε,σε ποιά βδομάδα είσαι?