Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
333 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 333 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου..καλό μήνα σε όλες!!!
Αχ πόσο ζηλεύω όσες πήγατε σήμερα στην εξοχή...εμείς καθήσαμε στο σπίτι pale
Ειρήνη μου έχεις δίκιο αυτοί τα ξύνουν κανονικά..κ εσύ έτσι ασφαλίστηκες ή απλά πήγες να βγάλεις κάρτα?
Θα πάω αύριο,δυστυχώς χθές δεν πρόλαβα, είχα την β' επιπέδου... την οποία έκανα κ λίγο αργά 24+3 εβδομάδων.. λόγω του ότι άλλαξα γιατρό και χώρα τρίτη φορά. Shocked
Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά...και η μπεμπούλα μου μία κουκλίτσα Very Happy
Μόνο που η κοπέλα που μου έκανε το υπέρηχο μου είπε πως είναι ψιλό το μωρό και γενικά είναι από τα μεγάλα μωρά(729 gr)..προχθές ο γιατρός μου στον υπέρηχο που κάναμε στο ιατρείο το βρήκε πιο μικρούλι.ότιναναι.να μου πείς γερά να είναι κ όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Εσένα βρε Κορίνα μου 725 gr που σου το έβγαλε,σε ποιά βδομάδα είσαι?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα Dorela μου καλο μηνα!!!!!!!
Εγω αρχικα ασφαλιστηκα απο κατι ενσημα που ειχα,αλλα δεν εφταναν για πληρη ασφαλιση,μονο για εκδοση,ετσι μετα παραλιγο να μεινω ανασφαλιστη γιατι δεν ηξερα πως πρεπει να εχω 2 μηνες στην ανεργεια... εγω καπως τα βολεψα... μην ρωτας πως!!!!!!απλα ημουν πολυ τυχερη και παραταθηκε η ασφαλιση!!!!
εσυ αυριο πρωι ΞΑΜΟΛΥΣΟΥ!!!!!
πρωτα ικα για να παρεις χαρτι απο τα ενσημα,η οτι δεν εχεις ενσημα ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ 2010-2011 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,αν δεν το πεις θα σου δωσουν χαρτι που να γραφει μονο για το 2012 ακομα και να μην εχεις ενσημα εσυ θα πας γιατι το χρειαζεσαι για τηνεφορια.( φανταζομαι πως εχεις αριθμο μητρωου ικα , αν δεν εχεις πες μου να σου πω).μετα πας εφορια και θα σου πουν εκει τι χρειαζεται για να κανεις μια βεβαιωση τι δεν εχεις εισοδημα ( εφοσον δεν δουλευεις) με αυτην την βεβαιωση πας οαεδ ( και ολα τα αλλα( αμκα ,αριθμο μητρωου ικα,αφμ,ταυτοτητα και εναν λογαριασμο αν εχεις με την διευθυνση σου κτλ.)και τους λες πως θες να βγαλεις καρτα ανεργιας.! και εισαι ετοιμη!μετα απο 2 μηνες θα σου πω και τα αλλα!!!!!!! Razz
Σορυ που στα ζαλιζω,αλλα για να μην τρεχεις απο δω και απο κει,θα σπασουν τα νευρα σου.και εννοειται πως δεν περιμενεις σε ουρα αν ειναι τεραστια ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ!!!!ΠΡΟΗΓΗΣΑΙ!! <3 :* ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Καλησπερα Dorela μου καλο μηνα!!!!!!!
Εγω αρχικα ασφαλιστηκα απο κατι ενσημα που ειχα,αλλα δεν εφταναν για πληρη ασφαλιση,μονο για εκδοση,ετσι μετα παραλιγο να μεινω ανασφαλιστη γιατι δεν ηξερα πως πρεπει να εχω 2 μηνες στην ανεργεια... εγω καπως τα βολεψα... μην ρωτας πως!!!!!!απλα ημουν πολυ τυχερη και παραταθηκε η ασφαλιση!!!!
εσυ αυριο πρωι ΞΑΜΟΛΥΣΟΥ!!!!!
πρωτα ικα για να παρεις χαρτι απο τα ενσημα,η οτι δεν εχεις ενσημα ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ 2010-2011 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,αν δεν το πεις θα σου δωσουν χαρτι που να γραφει μονο για το 2012 ακομα και να μην εχεις ενσημα εσυ θα πας γιατι το χρειαζεσαι για τηνεφορια.( φανταζομαι πως εχεις αριθμο μητρωου ικα , αν δεν εχεις πες μου να σου πω).μετα πας εφορια και θα σου πουν εκει τι χρειαζεται για να κανεις μια βεβαιωση τι δεν εχεις εισοδημα ( εφοσον δεν δουλευεις) με αυτην την βεβαιωση πας οαεδ ( και ολα τα αλλα( αμκα ,αριθμο μητρωου ικα,αφμ,ταυτοτητα και εναν λογαριασμο αν εχεις με την διευθυνση σου κτλ.)και τους λες πως θες να βγαλεις καρτα ανεργιας.! και εισαι ετοιμη!μετα απο 2 μηνες θα σου πω και τα αλλα!!!!!!! Razz
Σορυ που στα ζαλιζω,αλλα για να μην τρεχεις απο δω και απο κει,θα σπασουν τα νευρα σου.και εννοειται πως δεν περιμενεις σε ουρα αν ειναι τεραστια ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ!!!!ΠΡΟΗΓΗΣΑΙ!! <3 :* ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!!!!

Έχω ένσημα από 2 μήνες 2010 και 2 2011...και αλλα 50 από παλιά..αυτά είναι όλα.λογικά πρέπει να έχω αριθμό μητρώου ικα..ε?ουφ δεν έχω ιδέα από αυτά..καλά που είσαι και εσύ Ειρηνάκι μου...έχω κατααγχωθεί..από τις 6 θα ξυπνήσω να προλάβω..

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραια αφου εχεις ενσημα τοτε ακου.
Το πρωι που θα πας στο ικα,θα τους πεις να σου εκδοσουν και βιβλιαριο.με 51 ενσημα στο εκδιδουν.θα σου πουν μα και μου ισως,γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται,θα σου πουν πω χρειαζεται 90 ενσημα,αλλα ο νομος εχει αλλαξει.εσυ θα πεις ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ.Θα χεις μαζι σου και 2 φωτογραφιες ταυτοτητας να στο κανουν επι τοπου ( μ αυτο θα εισαι ασφαλισμενη ισως για καποιο μικρο διαστημα αυτο δεν το ξερω) ζητας και χαρτι με τα ενσημα.και κανεις ολα τα υπολοιπα.!Eυχομαι να εχεις απο αυριο ασφαλιση και να πεσεις σε νορμαλ ανθρωπους.εγω ταλαιπωρηθηκα μεχρι να το φτιαξω.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Ωραια αφου εχεις ενσημα τοτε ακου.
Το πρωι που θα πας στο ικα,θα τους πεις να σου εκδοσουν και βιβλιαριο.με 51 ενσημα στο εκδιδουν.θα σου πουν μα και μου ισως,γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται,θα σου πουν πω χρειαζεται 90 ενσημα,αλλα ο νομος εχει αλλαξει.εσυ θα πεις ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ.Θα χεις μαζι σου και 2 φωτογραφιες ταυτοτητας να στο κανουν επι τοπου ( μ αυτο θα εισαι ασφαλισμενη ισως για καποιο μικρο διαστημα αυτο δεν το ξερω) ζητας και χαρτι με τα ενσημα.και κανεις ολα τα υπολοιπα.!Eυχομαι να εχεις απο αυριο ασφαλιση και να πεσεις σε νορμαλ ανθρωπους.εγω ταλαιπωρηθηκα μεχρι να το φτιαξω.
Τα 50 ένσημα που έχω είναι παλιά..από το 2005...κ με τα υπόλοιπα που ρώτησα δεν φτάνουν για να ασφαλιστώ επειδή,αν και 4 μήνες,πιάνουν 2 έτη (2010 κ 2011)κ δεν γίνεται.
Εκτός αν αυτό το βιβλιάριο που λες είναι κάτι άλλο.
Μήπως εννοείς βιβλιάριο ενσήμων?και αν ναι σε τι χρησιμεύει αυτό?
Συγνώμη κοπέλα μου μπορεί να φαίνομαι σαν ούφο αλλά δεν έχω ιδέα από όλα αυτα.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι δεν εννοω βιβλιαριο ενσημων.εννοω βιβλιαριο υγειαςικα.ο νομος αλλαξε πριν 3 μηνες ακριβως.εγω τα ενσημα τα ειχα απο το 2010.και παλι εβγαλα βιβλιαριο.απλα με ασφαλισαν μονο για κατι μερες,μετα το εκανα μεσω οαεδ.στο ικα αυτο θα πεις.θελω να βγαλω βιβλιαριο ΑΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ,περιμενω να ασφαλιστω απο την ανεργια μου θα πεις.εγω ειχα παει 4 φορες και ολο τα ιδια μου λεγαν,μεχρι που πηγα με μια κοπελα που εβγαλε κι αυτη και το βγαλα και γω και ησυχασα.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειχα 68 ενσημα απο το 2010 και με αυτα εκανα ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ!ειναι στον κοσμο τους σου λεω εγω πηγα 4 φορες μεχρι να καταλαβουν.
που μενεις βρε κοριτσι σε ποια περιοχη?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και καλό μήνα κοπέλιες!
Πιάσατε τον Μάη;
Εμείς ψοφήσαμε εχθές. Όλη μέρα τριγυρνούσαμε από κτήμα σε κτήμα. Έχουμε κάτι φίλους που έχουν κτήμα και κάποιους άλλους που έχουν μονοκατοικίες με αυλή και πήγαμε σε όλους. Δεν αφήσαμε κανέναν παραπονεμένο. Τα παιδιά κουντούρντησαν, όπως λέει και η μάνα μου. Όλη μέρα τρέχανε παίζανε, σκαρφαλώναν στα δέντρα, κυλιόντουσαν στα χώματα.... η χαρά των παιδιών.
Πολύ ζέστη όμως... τι θα κάνουμε αν συνεχίσει έτσι;

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Εσένα βρε Κορίνα μου 725 gr που σου το έβγαλε,σε ποιά βδομάδα είσαι?[/quote]

kalimera koritsia ego dorela mou ekana b epipedou stis 24 evdomades den mou eipe tipota o giatros gia to mikro kai i kampili zaxarou vgike poli kali tora eimai stis 26 evdomada,stis 25 maiou tha pao sti dikia mou ksana na do kila.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που είσαι Κορίνα κοπέλα μου;
Διάβασα όλα καλά με την β' επιπέδου και πέρασες και υπέροχα.
Αυτά είναι!!!!!
Εγώ πάω την Τρίτη και η αλήθεια είναι ότι άρχισα κάπως να ανυπομονώ γιατί έχει ένα μήνα να το δω. Την προηγούμενη φορά ήταν 2 Απριλίου που πήγα για υπέρηχο.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera dest kai emeis telia perasame oli mera ekso voltes fagame pigame gia kafe efaga kai pagotaki kai girisame spiti arga to vradi alla to euxaristithika, kai edo poli zesti skeftomai na pame kai gia kanena mpanaki siga siga dipla exoume tin thalasa, tora gia tis zestes pou tha perasoume to skeftomai kai ego tha fame olo to kalokairi.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Που είσαι Κορίνα κοπέλα μου;
Διάβασα όλα καλά με την β' επιπέδου και πέρασες και υπέροχα.
Αυτά είναι!!!!!
Εγώ πάω την Τρίτη και η αλήθεια είναι ότι άρχισα κάπως να ανυπομονώ γιατί έχει ένα μήνα να το δω. Την προηγούμενη φορά ήταν 2 Απριλίου που πήγα για υπέρηχο.

xathika ligo alla imoun olo voltes tin xarika auti tin adia mou efige kai olo to anxos eida kai to mikrouli mas gia mia ora sxedon mou arese poli siginithika kiolas itan telios.

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Εμείς χθές ήσυχα περάσαμε, εδώ Αλεξ/πολη, στην κουνιάδα μου πήγαμε.Μας έπιασε για τα καλά η ζέστη αυτές τις μέρες. Χθές δοκίμαζα τα καλοκαιρινά μου και απ'οτι φαίνεται χρειάζομαι ρούχα. Πως αλλάζει το σώμα μας τελικά...

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Η ζέστη είναι αισθητή πλέον και χρειάζεται να βγάλουμε όλα τα καλοκαιρινά μας και να μαζεύουμε όλα τα χειμωνιάτικα!!! Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, αλλά θα τα κάνω σιγά-σιγά...Αύριο πηγαίνω στο γιατρό μου για το τυπικό ραντεβού του μήνα. Εδώ και 2-3 μέρες η διάθεσή μου είναι στα τάρταρα... Crying or Very sad

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!!Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΖΕΥΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ...ΑΧ ΛΙΩΝΩ!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 16 654316
ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΩΝΙΑ!!ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ??

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί έτσι βρε Κατερινάκι; Συνέβη κάτι;

Εγώ πάντως παιδιά σαν καλή νοικοκυρά (εδώ γελάμε) τα έβγαλα τα καλοκαιρινά. Την Κυριακή το πρωί των παιδιών και τη Δευτέρα το μεσημέρι τα δικά μας.
Πρέπει να ομολογήσω ότι με κούρασαν πολύ τα ρούχα και ειδικά των παιδιών που τα αποθηκεύω σε συρτάρια κάτω από το κρεβάτι του μικρού και ήμουν συνέχεια σήκω-σκύψε.
Στα δικά μας με κούρασε το ότι πριν βγάλω τα ρούχα μου τα δοκίμαζα όλα για να δω ποια μου κάνουν ακόμα. Ευτυχώς για αρχή έχω ρούχα. Στη συνέχεια βλέπουμε.

Πολύ ζέστη! Ουφ.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ego ta kalokairina ta evgala prin figoume me adeia kapia rouxa mou kanoun akomi eutixos. an kai exo parei kai arketa forematakia kai merika pantelonia egimosinis.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε συνέβη κάτι σοβαρό, καθημερινές ψιλοχαζομαρίτσες...απλά με έχει πιάσει...θα περάσει που θα πάει...εγώ σήμερα άρχισα να πλένω χοντρά μπουφάν και μάλλινα και λέω μες στη βδομάδα να κάνω την αλλαγή.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας και απο μένα! Κ εγώ σήμερα άρχησα δυναμικα με κουβερτες και συνεχίζω με τα ρούχα...θα κάνω και λίγο το μοντέλο να δω τι με χωράει. Και όταν τελειώσω με αυτά θα αρχήσω σιγά σιγά να αδειάζω και το δωμάτιο που θα κάνω κοριτσίστικο παιδικό!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου Smile , τι κάνετε; Εγώ σήμερα πάω για Β' επιπέδου και είμαι ψιλοαγχωμένη. Δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά εχθές, δε βολευόμουν, έβλεπα και όνειρα συνέχεια. Καλά, αυτό με τα όνειρα το έχετε κι εσείς; Ό,τι δω ή διαβάσω τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθώ, το ζω στον ύπνο μου! Εχθές ας πούμε έβλεπα ένα έργο στο Μεγκα νομίζω, με τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Μπρούς Γουίλις που οδηγούσαν κάτι μαύρους εν μέσω εμφυλίου πολέμου σε ασφαλές μέρος και είχε και παιδάκια μέσα σ' αυτούς. Ε, όλη νύχτα έκανα τη Μόνικα Μπελούτσι και οδηγούσα παιδάκια σε ασφαλές μέρος. Είπα κι εγώ του άντρα μου ότι θα ξεκινήσω να βλέπω το Twilight κάθε βράδυ που το λατρεύω για να έχω ευχάριστα όνειρα. Και μου απάντησε: "βέβαια αγάπη μου, να το βλέπεις κάθε βράδυ.....στη μάνα σου"! Μιλάμε για τρελά όμως όνειρα κορίτσια, σχεδόν κάθε βράδυ.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου Smile , τι κάνετε; Εγώ σήμερα πάω για Β' επιπέδου και είμαι ψιλοαγχωμένη. Δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά εχθές, δε βολευόμουν, έβλεπα και όνειρα συνέχεια. Καλά, αυτό με τα όνειρα το έχετε κι εσείς; Ό,τι δω ή διαβάσω τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθώ, το ζω στον ύπνο μου! Εχθές ας πούμε έβλεπα ένα έργο στο Μεγκα νομίζω, με τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Μπρούς Γουίλις που οδηγούσαν κάτι μαύρους εν μέσω εμφυλίου πολέμου σε ασφαλές μέρος και είχε και παιδάκια μέσα σ' αυτούς. Ε, όλη νύχτα έκανα τη Μόνικα Μπελούτσι και οδηγούσα παιδάκια σε ασφαλές μέρος. Είπα κι εγώ του άντρα μου ότι θα ξεκινήσω να βλέπω το Twilight κάθε βράδυ που το λατρεύω για να έχω ευχάριστα όνειρα. Και μου απάντησε: "βέβαια αγάπη μου, να το βλέπεις κάθε βράδυ.....στη μάνα σου"! Μιλάμε για τρελά όμως όνειρα κορίτσια, σχεδόν κάθε βράδυ.

Χαχαχα ...και δε χαίρεσαι;
Δωρεάν βίντεοκλαμπ! Cool
Αν "νοικιάσεις" το twilight φώναξε και μένα να το "δουμε" παρέα... χαχαχα

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου Smile , τι κάνετε; Εγώ σήμερα πάω για Β' επιπέδου και είμαι ψιλοαγχωμένη. Δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά εχθές, δε βολευόμουν, έβλεπα και όνειρα συνέχεια. Καλά, αυτό με τα όνειρα το έχετε κι εσείς; Ό,τι δω ή διαβάσω τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθώ, το ζω στον ύπνο μου! Εχθές ας πούμε έβλεπα ένα έργο στο Μεγκα νομίζω, με τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Μπρούς Γουίλις που οδηγούσαν κάτι μαύρους εν μέσω εμφυλίου πολέμου σε ασφαλές μέρος και είχε και παιδάκια μέσα σ' αυτούς. Ε, όλη νύχτα έκανα τη Μόνικα Μπελούτσι και οδηγούσα παιδάκια σε ασφαλές μέρος. Είπα κι εγώ του άντρα μου ότι θα ξεκινήσω να βλέπω το Twilight κάθε βράδυ που το λατρεύω για να έχω ευχάριστα όνειρα. Και μου απάντησε: "βέβαια αγάπη μου, να το βλέπεις κάθε βράδυ.....στη μάνα σου"! Μιλάμε για τρελά όμως όνειρα κορίτσια, σχεδόν κάθε βράδυ.

Χαχαχα ...και δε χαίρεσαι;
Δωρεάν βίντεοκλαμπ! Cool
Αν "νοικιάσεις" το twilight φώναξε και μένα να το "δουμε" παρέα... χαχαχα

Χα χα, είσαι κι εσύ φαν? Εγώ έπαθα ένα παλιμπαιδισμό με τα βιβλία πρώτα και ύστερα με τις ταινίες. Αφού μετά το πρώτο βιβλίο έβλεπα τον άντρα μου και ξίνιζα, ήθελα Έντουαρντ βλέπεις! Laughing Laughing Laughing

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!τι κανετε?μας επιασε για τα καλα η ζεστη.....!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλησπερα!!τι κανετε?μας επιασε για τα καλα η ζεστη.....!!!!

Καλώς την! Κι εμείς εδώ έχουμε ζέστη, αλλά ο καιρός είναι μουντός, βρέχει συνέχεια. Γενικά όμως έχει αρκετή ζέστη από τώρα. Θα καούμε ως τον Αύγουστο.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy kala apotelesmata na exeis tha perimenoume na mas peis nea.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις