Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
230 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 230 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:

Χα χα, είσαι κι εσύ φαν? Εγώ έπαθα ένα παλιμπαιδισμό με τα βιβλία πρώτα και ύστερα με τις ταινίες. Αφού μετά το πρώτο βιβλίο έβλεπα τον άντρα μου και ξίνιζα, ήθελα Έντουαρντ βλέπεις! Laughing Laughing Laughing

Και εγώ πρώτα με τα βιβλία ξεκίνησα και επιμένω κιόλας ότι τα βιβλία είναι πιο ωραία.
Έχουν περισσότερο συναίσθημα.
Όπως τα λες "παλιμπαιδισμό". Με κορόϊδευε ο άντρας μου.

Αν και μένα η λατρεία είναι άλλος. Αυτός είναι ένα παλιμπαιδισμός που ξεκίνησε όταν ήμουν έγκυος στο γιο. Όταν πήρα την άδεια και καθόμουν και έψαχνα τραγούδια στο tube. Φυσικά έκανε τη δουλειά του και το mtv τότε που έπαιζε συνέχεια το when you were young των killers. Κόλλησα λοιπόν με τον Brandon Flowers τον τραγουδιστή τους. ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!
Πάρτε μία δόση τώρα

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:demmy kala apotelesmata na exeis tha perimenoume na mas peis nea.

Ευχαριστώ Κορίνα μου. Αγωνιώ αρκετά. Ανυπομονώ να περάσει η ώρα να πάω, 4.15 έχω ραντεβού. Οπωσδήποτε θα σας ενημερώσω Very Happy

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy5_k έγραψε:
korina26 έγραψε:demmy kala apotelesmata na exeis tha perimenoume na mas peis nea.

Ευχαριστώ Κορίνα μου. Αγωνιώ αρκετά. Ανυπομονώ να περάσει η ώρα να πάω, 4.15 έχω ραντεβού. Οπωσδήποτε θα σας ενημερώσω Very Happy

kai ego etsi imoun trelo anxos alla tora exo xalarosei kai xeromai tin egimosini mou.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy καλά αποτελέσματα να ΄χεις!! Κ όσο για τα όνειρα, πάλι καλά βλέπεις ταινίες, εγώ βλέπω όλο οτι γεννάω, ότι κάτι δεν πάει καλά και τέτοια.

Τώρα που έφτιαξε ο καιρός μ'αρέσει πολύ να κάθομαι στην αυλή το απογευματάκι και να διαβάζω βιβλία, έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό; Όλο σε κάτι μπούρδες πέφτω και τα γυρνάω πίσω αδιάβαστα.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ καλό το μανάρι Δέσποινα Very Happy !

Κορίνα μου αυτό ανυπομονώ κι εγώ, να περάσει για να αρχίσω επιτέλους να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη. Ήδη είμαι πολύ καλύτερα τώρα που ξεκίνησα και το νοιώθω, ελαφριά μεν, αλλά δε νομίζω πια να είναι τα έντερα μου.

Μαρία μου ευχαριστώ. Τελευταία διάβασα την τριλογία Το τριανταφυλλάκι-Το τριαντάφυλλο του χειμώνα-Το άγριο τριαντάφυλλο και μου άρεσαν πολύ. Τα βιβλία της Ευαγγελίας Ευσταθίου μου άρεσαν πολύ τα -Μ' άλλα λόγια σ' αγαπώ-Πέτρινοι Κύκνοι-Προσωπικές Στιγμές. Ελαφριά βιβλία, τα διαβάζεις πολύ ευχάριστα.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτή τη τριλογία με τα τριαντάφυλλα θέλω να την διαβάσω κι εγώ. Περιμένω να πάρω την άδειά μου το καλοκαίρι γιατί τώρα δε μου μένει χρόνος. Όποτε πάω να διαβάσω το βράδυ με παίρνει ο ύπνος.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Αυτή τη τριλογία με τα τριαντάφυλλα θέλω να την διαβάσω κι εγώ. Περιμένω να πάρω την άδειά μου το καλοκαίρι γιατί τώρα δε μου μένει χρόνος. Όποτε πάω να διαβάσω το βράδυ με παίρνει ο ύπνος.

Θα σου αρέσει πολύ νομίζω, αν έχουμε παρόμοια γούστα όπως κατάλαβα. Έχω πάθει μια ψύχωση γενικά με τα βιβλία που είναι τριλογίες, τα προτιμώ από τα άλλα, γιατί αν μου αρέσει ένα βιβλίο θέλω και τη συνέχεια. Επίσης πολύ ωραία τριλογία, παρόλο που έχει και αρκετή ιστορία μέσα (ειδικά στο 1ο βιβλίο πρέπει να παλέψεις τις πρώτες 100 κάτι σελίδες) είναι τα: Ο Μπρούτζινος καβαλάρης-Τατιάνα και Αλεξάντερ-Οι κήποι της Τατιάνας της Πωλίνας Σίμονς.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy5_k έγραψε:
Μαρία μου ευχαριστώ. Τελευταία διάβασα την τριλογία Το τριανταφυλλάκι-Το τριαντάφυλλο του χειμώνα-Το άγριο τριαντάφυλλο και μου άρεσαν πολύ. Τα βιβλία της Ευαγγελίας Ευσταθίου μου άρεσαν πολύ τα -Μ' άλλα λόγια σ' αγαπώ-Πέτρινοι Κύκνοι-Προσωπικές Στιγμές. Ελαφριά βιβλία, τα διαβάζεις πολύ ευχάριστα.

Ευχαριστώ πολύ, αύριο θα πάω στη βιβλιοθήκη μια βόλτα να τα βρω.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
Θα σου αρέσει πολύ νομίζω, αν έχουμε παρόμοια γούστα όπως κατάλαβα. Έχω πάθει μια ψύχωση γενικά με τα βιβλία που είναι τριλογίες, τα προτιμώ από τα άλλα, γιατί αν μου αρέσει ένα βιβλίο θέλω και τη συνέχεια. Επίσης πολύ ωραία τριλογία, παρόλο που έχει και αρκετή ιστορία μέσα (ειδικά στο 1ο βιβλίο πρέπει να παλέψεις τις πρώτες 100 κάτι σελίδες) είναι τα: Ο Μπρούτζινος καβαλάρης-Τατιάνα και Αλεξάντερ-Οι κήποι της Τατιάνας της Πωλίνας Σίμονς.

ΚΑΙ τον μπρούτζινο καβαλάρη μου έχουν προτείνει και το έχω στα υπόψη μου. Δεν το ήξερα όμως ότι είναι και αυτό τριλογία.
Ωραία έχω δουλειά το καλοκαίρι. Cool

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:
demmy5_k έγραψε:

ΚΑΙ τον μπρούτζινο καβαλάρη μου έχουν προτείνει και το έχω στα υπόψη μου. Δεν το ήξερα όμως ότι είναι και αυτό τριλογία.
Ωραία έχω δουλειά το καλοκαίρι. Cool

Κι αυτό δημιουργεί ωραία συναισθήματα, κατ' ακρίβεια τώρα που έχουμε και αυξημένες ορμόνες....αλοίμονο του άντρα σου! Twisted Evil

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ήρθε η ώρα μου να σχολάσω, πάω για ένα γρήγορο ντους στο σπίτι και να πάω γιατρό. Θα σας ενημερώσω Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 17 417472

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Ήρθε η ώρα μου να σχολάσω, πάω για ένα γρήγορο ντους στο σπίτι και να πάω γιατρό. Θα σας ενημερώσω Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 17 417472

Καλά αποτελέσματα! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 17 417472

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:
Εσένα βρε Κορίνα μου 725 gr που σου το έβγαλε,σε ποιά βδομάδα είσαι?

kalimera koritsia ego dorela mou ekana b epipedou stis 24 evdomades den mou eipe tipota o giatros gia to mikro kai i kampili zaxarou vgike poli kali tora eimai stis 26 evdomada,stis 25 maiou tha pao sti dikia mou ksana na do kila.[/quote]
Αει στο καλό...κ εγώ 24+3 την έκανα κ μου είπαν είναι μεγάλο στα ίδια γραμμάρια με το δικό σου. κ λέω Θεε μου πως θα το βγάλω..απλά θα βγούν ψηλά τα παιδάκια μας κορινάκι μου..
Αγοράκι έχεις?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:εγω ειχα 68 ενσημα απο το 2010 και με αυτα εκανα ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ!ειναι στον κοσμο τους σου λεω εγω πηγα 4 φορες μεχρι να καταλαβουν.
που μενεις βρε κοριτσι σε ποια περιοχη?

Άκου Ειρήνη μου τι έγινε..πριν λίγο γύρισα...
Λέω ας μην το κάνω πιο περίπλοκο τώρα ζητώντας να μου βγάλουν βιβλιάριο με αυτά τα ένσημα...εξάλλου δεν το χρειάζομαι άμεσα..τις περισσότερες εξετάσεις τις έχω ήδη κάνει ..πιο πολύ για την γέννα το θέλω..
Και ξεκινάω την διαδικασία που μου είπες για να βγάλω απλά την κάρτα..
Πάω πρωί πρωί στο ικα..ένας χαμός...κόβω χαρτάκι και για το μητρώο και για τις παροχές...όχι μόνο δεν μου έδωσε κάποιος την σειρά του αλλά παραλίγο θα μου έπερναν και την δικιά μου..ε περιμένω πόση ώρα εκεί..στο μητρώο μου δώσανε χαρτί με τον αριθμό του μητρώου μου..πάω και από τις παροχές,λέω θέλω χαρτί των ενσήμων μου από 2010-2011 και τι μου λέει η σουσού ,δεν τα δίνουμε εμείς λέει τα ένσημα πλέον...γίνεται μέσω internet αλλά πάνε και πάνω καλού κακού να ρωτήσεις.
Ε πάω και εγώ επάνω..ευτυχώς δεν είχε κόσμο..αφού περίμενα να τελειώσει η κοπέλα τον διάλογο με την συνάδελφο της ... και το κολατσιό της με ρώτησε τι θέλω..της λέω έτσι κ έτσι μου λέει τι τα θες λέω για κάρτα ανεργίας..θα πάς λέει στον οαεδ κ θα τα δουν αυτοί από εκεί,είναι on line.
Εγώ είχα την εντύπωση πως το χαρτί αυτό το ήθελα για την εφορία..τεσπά δεν ειπα τπτ και έφυγα.
Στη συνέχεια πάω στο κεπ να πάρω το αμκα κ το αφμ(ευτυχώς εδώ δεν είχε τόσο κόσμο και μάλιστα όταν έφτασε η σειρά μου μου λέει η κοπέλα..αχ δεν είδα ότι είσαι έγκυος,έχεις προτεραιότητα βάση νόμου) και ρωτάω και για τα ένσημα αυτό που μου είπαν για το online και τι μου λέει αυτή ??? εδώ και 4 μήνες δεν γίνεται άλλο μεσω διαδικτύου αφού το κράτος δεν πληρώνει άλλο αυτό το σχέδιο ερμής..κάτι τέτοια τελωσπάντων ..και μάλλον βαριόντουσαν να μου τα δώσουν και ότι πρέπει να ξαναπάω στο ικα.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ???
Φεύγω και από εκεί ..ΑΛΛΑ επειδή ήμουν κοντά στην εφορία λέω ας περάσω και από εδώ θα τους πω να μου δώσουν απευθείας μια βεβαίωση ότι δεν κάνω φορολ. δήλωση για να δω τι θα μου πουν...
Μου δίνει ο υπάλληλος να συμπληρώσω μια φόρμα και τον ρωτάω αυτό το χαρτί κάνει για έκδοση κάρτας ανεργίας..μου λέει ναι..λέω δεν χρειάζεται να φέρω χαρτί από το ικα με τα ένσημα?μου λεει θες να βγάλεις ταμείο? λέω όχι απλά μια κάρτα..κ μου λέει πως όχι δεν χρειάζεται..
Επιτέλους λέω υπάρχει Θεός!!!
Τελικά κόλλησε το σύστημα τους και δεν μπορούσε να μπεί στον υπολογιστή και πρέπει να ξαναπάω αύριο.
Αυτά κοριτσάκι μου...τώρα ή εγώ δεν κατάλαβα καλά κάτι από αυτά που μου είπες η αυτοί λένε ο καθένας ότι θέλει..
Μακάρι να πάω αύριο μόνο στην εφορία και οαεδ και να ξεμπερδεύω..
sorry για το μεγάλο post αλλά αγανάκτησα!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sas koritares m ti kanete oles sas??? Smile

Emeis kala eimaste Very Happy Very Happy Very Happy

Demmy m kala apotelesmata...
tha perimenoume ta nea s... Laughing

Koritsares m oi douleis den telionoun dustixws... Twisted Evil

Extes eixa kosmo sto spiti to mesimeri k itane poli zesti k evala ton anemistira... Wink

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!τι κανετε?Βρε ηθελα να σας ρωτησω το εξης...
ποσα σας εχει πει ο/η γυναικολογος σας οτι θα πληρωσετε?και σε ποιο νοσοκομειο θα πατε?
ρωταω τη δικια μου κι απαντηση δεν παιρνω,ουτε για τα δικα της ουτε για το λητω που ξεγενναει..μου λεει μη βιαζεσαι ακομα,θα τα βρουμε,αλλα αυτο το θα τα βρουμε εχει αρχισει και με ανησυχει..εν τω μεταξυ πληρωνω σε καθε επισκεψη μου ενα 50αρικο..ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ τουλαχιστον την επομενη φορα που θα παω να ξερω τι παιζει γενικως...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Egw re agapoulla m menw kupro...
K tha dosw 3,500 xiliades... Shocked
Se kliniki wmos...

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Egw re agapoulla m menw kupro...
K tha dosw 3,500 xiliades... Shocked
Se kliniki wmos...
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗ..

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:γεια σας κοριτσια!τι κανετε?Βρε ηθελα να σας ρωτησω το εξης...
ποσα σας εχει πει ο/η γυναικολογος σας οτι θα πληρωσετε?και σε ποιο νοσοκομειο θα πατε?
ρωταω τη δικια μου κι απαντηση δεν παιρνω,ουτε για τα δικα της ουτε για το λητω που ξεγενναει..μου λεει μη βιαζεσαι ακομα,θα τα βρουμε,αλλα αυτο το θα τα βρουμε εχει αρχισει και με ανησυχει..εν τω μεταξυ πληρωνω σε καθε επισκεψη μου ενα 50αρικο..ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ τουλαχιστον την επομενη φορα που θα παω να ξερω τι παιζει γενικως...

Κ΄εγώ τα ίδια κορίτσι...στην προηγούμενη που πήγαινα την ρώτησα πόσο θα βγει περίπου στην κλινική που ξεγεννάει αυτή και μου είπε πως οι τιμές 'παίζουν' ..από τι εξαρτάται τώρα δεν κατάλαβα και μου έκανε και εντύπωση επειδή δεν μου είπε ούτε σαν ενδεικτική..αφου ήξερε ποια εποχή θα γεννήσω.λίγο πρίν γεννήσω θα ήξερε.
Αυτός που πάω τώρα πάλι δεν μου είπε τιμή αλλά μόνο ότι πλέον οι κλινικές γίναν πιο φθηνές απ'τα νοσοκομεία.το λητώ είναι κλινική?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
http://www.leto.gr/
ΜΠΕΣ ΕΔΩ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα ο γιατρός μου παίρνει 1000 και αν χρειαστεί καισαρική άλλα 100 για έναν βοηθό γυναικολόγο που θα χρειαστεί. Για τις κλινικές μου είπε με ποιές συνεργάζεται και να ρωτήσω γιατί αλλάξαν τα πράγματα με τις τιμές.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΥΠΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΧΑΛΟΥΜΙ??ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ,ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΧΑΛΟΥΜΑΚΙ ΜΟΥ ΩΜΟ....

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια μου!!!
Αχ βρε Dorelaki μου και στα ειπα τοσο αναλυτικα....πρωτα απο ολα δεν επρεπε να περιμενεις εισαι εγκυος και βαση νομου εχεις προταιρεοτητα.2ον για αυτο σου ειπα θα πεις ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ γιατι ειναι ζωα εκει μεσα.εμενα πριν 2 μηνες που επρεπε να ξαναεχω χαρτι πως μου το βγαλαν?στην εφορια παλι καλα δεν σε βασανισαν.τα ενσημα χρειαζονται οχι για το ταμειο αλλα για να δουν πως δεν εχεις εισοδημα.αφου ομως δεν στο ζητησαν μην λες τιποτα αστο.τα ενσημα δεν θα στα δωσουν απο κεπ.μονο απο ικα.ουτε απο τον οαεδ.σιγουρα.το ειχα ρωτησει.μονο απο το ικα.και ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν χαρτι με τα ενσημα σου.αφου σου ειπα δεν θα πεις τιποτα για ασφαλιση.σου λεω 4 μηνες προσπαθουσα.θελουν πιεση.που μενεις βρε αγαπη?θες να παμε μαζι?μηπως μπορω να βοηθησω?και μενα η διπλανη μου με πηγε και τους την ειπε,τους λεει εγω εβγαλα πριν 1 μηνα η κοπελα γιατι δεν μπρορει και ετσι μου εβγαλαν.και πηγα σε 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΚΑ καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του.αμα δεν τους τα ζαλισεις δεν ξεμπερδευεις.
οσο για τα λεφτα για την γεννα.αμα το βγαλεις δεν θα δωσεις τοσα αν πας στο ιασω η στο μητερα.ειναι 680 για το μαιευτηριο μονο,αν εχεις το βιβλιαριο.
Joan μου εμενα ο γιατρος καπου 1200 θελει και δινω επισκεψη 30 ευρω.ολα ολα μαζι τα υπολογιζω 2000 το πολυ.!
παω και γω για υπερηχο στο μηναιο ραντεβου μου! φιλακια σε ολες σας!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Όλα πήγαν πολύ καλά με την Β' επιπέδου. Έχουμε ένα σχετικά μεγαλόσωμο μωρό, όλες οι μετρήσεις είναι πάνω από το μέτριο και το κεφάλι μας είναι στο ανώτατο φυσιολογικό. Βασικά λέτε να μου βγεί κεφάλας Laughing ? Δεν υπάρχει όμως ασυμμετρία κεφαλιού και κοιλιάς και είναι 519 γρ, οπότε όλα καλά Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 17 215994 Προσπαθήσαμε να το δούμε και 3D αλλά ήταν υπερκινητικός!

Επιτέλους μπορώ να αναπνεύσω και να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου. Όσο για τα λεφτά και μένα μου παίρνει 50 σε κάθε επίσκεψη αλλά δε συζητήσαμε για το τελικό ποσό. Στην λαπαροσκόπικη υστεροσκόπιση που μου είχε κάνει μου πήρε 3500. Άκουσα για τη συγκεκριμένη κλινική πριν λίγα χρόνια ότι για καισαρική πήρε 4500. Μάλλον την άλλη βδομάδα που θα πάω θα συνεννοηθώ μαζί του.

Για το χαλουμάκι δεν μου είπε τίποτα. Αλλά ούτε και για το συκώτι. Στο ίντερνετ διάβασα ότι δεν κάνει να τρώμε συκώτι και μαλακά τυριά.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Για το χαλούμι μη στεναχωριέστε. Από όσο ξέρω δεν ανήκει στην κατηγορία των μαλακών τυριών. Όταν λένε μαλακά τυριά εννοούν τα τυριά μπρι, καμεμπερ και ροκφόρ που γίνονται με μη παστεριωμένο γάλα. Τα τυριά που γίνονται με παστεριωμένο γάλλα δεν έχουν φόβο και το χαλούμι ανήκει στην κατηγορία των ημίσκληρων.

Ντορέλα, και εγώ ξέρω (τουλάχιστον στην Κομοτηνή) ότι ο ΟΑΕΔ βγάζει τα ένσημα on line και ότι δεν χρειάζεται να πας στο ΙΚΑ αλλλά....
...ο άντρας μου δουλεύει στα ΚΕΠ και έχουν και αυτοί πρόβλημα με το δίκτυο και μετά από ερώτηση που έκανε στα κεντρικά των ΚΕΠ τους εξήγησαν ότι έχει πρόβλημα η βάση δεδομένων του ΙΚΑ. Εδώ και ένα μήνα κάνουν περίπου αναβάθμιση και δεν λειτουργεί η on line εκτύπωση τους από άλλες υπηρεσίες. Δυστυχώς, αυτό ενδέχεται να μην το ξέρουν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ γι' αυτό και σε ταλαιπωρούν τόσο. Μάλλον θα πρέπει να ξαναπάς στο ΙΚΑ για τη βεβαίωση ενσήμων.
Παρεπιπτόντως, να σας διευκρινήσω ότι οι έγκυες βάσει νόμου ΔΕΝ έχουν προτεραιότητα. Μόνο οι ΑΜΕΑ. Το να μας δώσουν τη σειρά σε μια ουρά είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και ευγένειας... δυστυχώς.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις