Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Όλα πήγαν πολύ καλά με την Β' επιπέδου. Έχουμε ένα σχετικά μεγαλόσωμο μωρό, όλες οι μετρήσεις είναι πάνω από το μέτριο και το κεφάλι μας είναι στο ανώτατο φυσιολογικό. Βασικά λέτε να μου βγεί κεφάλας Laughing ? Δεν υπάρχει όμως ασυμμετρία κεφαλιού και κοιλιάς και είναι 519 γρ, οπότε όλα καλά Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 18 215994 Προσπαθήσαμε να το δούμε και 3D αλλά ήταν υπερκινητικός!

Επιτέλους μπορώ να αναπνεύσω και να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου. Όσο για τα λεφτά και μένα μου παίρνει 50 σε κάθε επίσκεψη αλλά δε συζητήσαμε για το τελικό ποσό. Στην λαπαροσκόπικη υστεροσκόπιση που μου είχε κάνει μου πήρε 3500. Άκουσα για τη συγκεκριμένη κλινική πριν λίγα χρόνια ότι για καισαρική πήρε 4500. Μάλλον την άλλη βδομάδα που θα πάω θα συνεννοηθώ μαζί του.

Για το χαλουμάκι δεν μου είπε τίποτα. Αλλά ούτε και για το συκώτι. Στο ίντερνετ διάβασα ότι δεν κάνει να τρώμε συκώτι και μαλακά τυριά.

Τέλεια Δήμητρα!
Καλή συνέχεια εγκυμοσύνης τώρα! Χωρίς άγχος!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:

Όλα πήγαν πολύ καλά με την Β' επιπέδου. Έχουμε ένα σχετικά μεγαλόσωμο μωρό, όλες οι μετρήσεις είναι πάνω από το μέτριο και το κεφάλι μας είναι στο ανώτατο φυσιολογικό. Βασικά λέτε να μου βγεί κεφάλας Laughing ? Δεν υπάρχει όμως ασυμμετρία κεφαλιού και κοιλιάς και είναι 519 γρ, οπότε όλα καλά Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 18 215994 Προσπαθήσαμε να το δούμε και 3D αλλά ήταν υπερκινητικός!

Επιτέλους μπορώ να αναπνεύσω και να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου. Όσο για τα λεφτά και μένα μου παίρνει 50 σε κάθε επίσκεψη αλλά δε συζητήσαμε για το τελικό ποσό. Στην λαπαροσκόπικη υστεροσκόπιση που μου είχε κάνει μου πήρε 3500. Άκουσα για τη συγκεκριμένη κλινική πριν λίγα χρόνια ότι για καισαρική πήρε 4500. Μάλλον την άλλη βδομάδα που θα πάω θα συνεννοηθώ μαζί του.

Για το χαλουμάκι δεν μου είπε τίποτα. Αλλά ούτε και για το συκώτι. Στο ίντερνετ διάβασα ότι δεν κάνει να τρώμε συκώτι και μαλακά τυριά.

Τέλεια Δήμητρα!
Καλή συνέχεια εγκυμοσύνης τώρα! Χωρίς άγχος!

Ευχαριστώ Δεσποινάκι μου, να'σαι καλά Very Happy . Ανυπομονώ να ξεκινήσω να ψωνίζω τώρα Very Happy . Παρεπιπτόντως απόψε έχει Twilight στο Σταρ και ο άντρας μου θα λείπει! Και παρόλο που το βλέπω όποτε θέλω στο DVD πάλι ενθουσιάζομαι για απόψε. Ιεροτελεστία, θα κάνω και ποπ κορν, θα είμαι μόνη μου, η καλύτερή μου!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
korina26 έγραψε:
Εσένα βρε Κορίνα μου 725 gr που σου το έβγαλε,σε ποιά βδομάδα είσαι?

kalimera koritsia ego dorela mou ekana b epipedou stis 24 evdomades den mou eipe tipota o giatros gia to mikro kai i kampili zaxarou vgike poli kali tora eimai stis 26 evdomada,stis 25 maiou tha pao sti dikia mou ksana na do kila.
Αει στο καλό...κ εγώ 24+3 την έκανα κ μου είπαν είναι μεγάλο στα ίδια γραμμάρια με το δικό σου. κ λέω Θεε μου πως θα το βγάλω..απλά θα βγούν ψηλά τα παιδάκια μας κορινάκι μου..
Αγοράκι έχεις?[/quote]

nai agoraki einai mallon tha vgoun psila morakia.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντέμυ, τι ώρα είναι το twilight; Αν είναι μετά τις 10 κάτι γίνεται γιατί μέχρι εκείνη την ώρα κοιμίζω τα παιδιά και ετοιμάζω τα πράγματά τους για την επόμενη.
Ψηλά και μεγάλα μωράκια θα είναι. Ντορέλα και Κορίνα πάτε κόντρα πιο θα γεννηθεί πιο μεγάλο; Χαχαχα...
Μάλλον θα είναι και γονιδιακό. Από μπόι πως πάτε εσείς κι οι άντρες σας;

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Ντέμυ, τι ώρα είναι το twilight; Αν είναι μετά τις 10 κάτι γίνεται γιατί μέχρι εκείνη την ώρα κοιμίζω τα παιδιά και ετοιμάζω τα πράγματά τους για την επόμενη.
Ψηλά και μεγάλα μωράκια θα είναι. Ντορέλα και Κορίνα πάτε κόντρα πιο θα γεννηθεί πιο μεγάλο; Χαχαχα...

ego eimai 1,65 kai o antras mou einai 1,87 mallon apo auton tha parei to paidi. Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!!!σημερα ψυχολογια στα πατωματα...και δε κοιμαμαι και καλα!παντου πιανομαι και δε μπορω να γυρισω.γκρρ!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

mpravo ola telia eides ola pigan mia xara tora ksekina psonia.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Ντέμυ, τι ώρα είναι το twilight; Αν είναι μετά τις 10 κάτι γίνεται γιατί μέχρι εκείνη την ώρα κοιμίζω τα παιδιά και ετοιμάζω τα πράγματά τους για την επόμενη.

Στις 10 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 18 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 18 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 18 654316

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:

mpravo ola telia eides ola pigan mia xara tora ksekina psonia.

Ναι Κορίνα μου, τώρα είμαι πανέτοιμη να επιδοθώ στο αγαπημένο μου σπόρ!!! Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:Καλημερα!!!!!σημερα ψυχολογια στα πατωματα...και δε κοιμαμαι και καλα!παντου πιανομαι και δε μπορω να γυρισω.γκρρ!

Κι εγώ Σοφούλι μου ξεκίνησα να μην κοιμάμαι καλά εδώ και 2 βράδια. Υπομονή, τι άλλο να κάνουμε? Γιατί όμως η ψυχολογία στα πατώματα βρε κοριτσάκι μου?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dest μου καλημερα.. σ αυτο που λες με τις εγκυες..ειναι στανταρ και παντου!!!!!!!!Μου το χει η πνευμονολογος μου!!!!!Και μαλιστα σε κποιες τραπεζες βγαινουν οι ιδιοι οι διευθυντες για να μην υπαρχει κανα θεμα..!~στα δε ικα υπαρχει και ταμπελακι (στα κεντρικα) !!!!!!!!κατα την διαρκεια τις εγκυμοσυνης και οι δικες μας αναγκες ειναι ειδικες και αυξημενες.γιατι αν εγω κατσω σε ουρα 1 ωρας ορθια στην ζεστη με κινδυνο να λυποθημησωα και δεν μου δινουν την σειρα οπως ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ στο ικα και τσακωθηκα,μου λεει η γραμματεας μα γιατι κανετε θεμα, καλα δεν ξερετε οτι δεν χρειαζεται να ρωτησετε και περνατε πρωτη?(στο ικα πατησιων).
Επειδη ο αντρας σου δουλευει στα ΚΕΠ εγω δεν ειχα σκοπο να θηξω καποιον προσωπικα,σιγουρα καποιοι δουλευουν και ειναι σωστοι και καποιοι αλλοι σε βασανιζουν στον δημο αθηναιων που ειμαι εγω μονο βασανισμος υπαρχει!!!οσο για τα ενσημα...εγω ΕΤΡΕΧΑ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ γιατι απλα στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ δεν ξερουν τι τους γινεται... οσο για τα ενσημα ..το ικα ειναι υποχρεωμενο να στα δωσει....εγω πηγα σε 3 διαφορετικα ικα..ενας μου λεγε δεν μπορεις να βγαλεις δεν εχεις ενσημα,αλλος μου πε θελει 90 αλλος θελει 85.μεχρι που πηγα με την διπλανη τους την ειπαμε και καναμε την δουλεια μας.στον δε οαεδ πηγα 2 φορες να ζητησω μια βεβαιωση ανεργιας..οταν ειπα για ασφαλιση...χρειαζονταν 1 τεταρτο να εξηγησω πως αλλαξε ο νομος και υπαρχει παραταση ,τιποτα αυτος επινε καφε..μου ελεγε δεν γινεται δεν γινεται..οταν του την ειπα κι αυτουνου πηρα την βεβαιωση μου? ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ???ΘΑΥΜΑ???
τα λεω ολα αυτα γιατι ενιωσα κατι ψυχρο εκ μερους σου οπως τα εγραφες.δεν ξερω τι κανουν στα κεπ,σημερα θα παω για 3η φορα στην ζωη μου..ημουν χρονια κατοικος και δημοτης ΑΘΗΝΑΙΩΝ και δω γινεται ενα χαος.απο επαρχια δεν γνωριζω.αλλα εδω ολοι σε γραφουν σε ικα_οαεδ_εφοριες.( αν και στην φορια την τελευταια φορα ηταν ενα πολυ ευγενικο παλικαρι).
ελπιζω να κατλαβαινεις τι εννοω! Smile

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
sofouli έγραψε:Καλημερα!!!!!σημερα ψυχολογια στα πατωματα...και δε κοιμαμαι και καλα!παντου πιανομαι και δε μπορω να γυρισω.γκρρ!

Κι εγώ Σοφούλι μου ξεκίνησα να μην κοιμάμαι καλά εδώ και 2 βράδια. Υπομονή, τι άλλο να κάνουμε? Γιατί όμως η ψυχολογία στα πατώματα βρε κοριτσάκι μου?

δε ξερω...λιγο τα οικονομικα,λιγο οτι λειπει συνεχεια ο αντρας,λιγο οτι αργουνε οι μεταθεσεις....πολυ οτι ειμαι τσαντισμενη με τη πεθερα μου....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] θες και αλλα????

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Oσο γι αυτο για το συστημα..ποσο καιρο ειναι πεσμενο πια? πριν 3-4 μηνες που πηγα παλι δεν μπορουσαν να δωσουν ενσημα.ελεος??????!οταν ομως εγινε το ολο θεμα μπορεσαν.!~
δεν ξερω τι να πω...εχω βασανιστει πολυ και τα μισω ολα αυτα τα δημοτετοια! Very Happy
γιατι κανεις δεν ακολουθει τα παρακατω..
http://2grde.ait.sch.gr/downloads/oksdy.pdf
στην σελιδα 7 αναφερει και για τις εγκυους ,αμεα,ηλικιωμενους κτλ.
Δημοσιουπαλληλικος κωδικας αρθρα 29 και 30
Τηρεί σειρά προτεραιότητας κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών και λαμβάνει ειδική μέριμνα,για άτομα με αναπηρίες,εγκύους,μητέρες με καροτσάκια,υπερήλικες με κινητικά προβλήματα,υπέρβαρα άτομα κ.λπ..

και μενα η πνευμονολογος μου και μια γραμματεας του ικα μου το ειπε,οταν τσκαωθηκα με εναν μεσηλικα,γιατι πολυ ευγενικα του λεω ειμαι εγκυος μπορω να περασω?και μου λεει γιατι εγω σε γκαστρωσα? ε ακουσε δεν φανταζεσαι τι..και επειτα μου ειπε η υπαλληλος πως ειναι δικαιωμα μου χωρις να ρωταω να περναω πρωτη.ηθελα να ειμαι ευγενικη ..αλλα..στην πορεια το ειδα και σε ταμπελακι το οποιο εγραφε σε ποιους προοριζεται η προτεραιοτητα,οπως το γραφει και στα λεωφορεια,τα τρενα κτλ.ειναι ειδικες θεσεις και ειναι υποχρεωμενος να σηκωθει ο αλλος.στην πλ.αττικης οδηγος λεωφορειου που ηταν πηχτρα του χτυπησα απο μπροστα το τζαμακι και του εδειξα την κοιλια μου..μου ανοιξε ,σηκωθηκε και φωναξε για θεση,και δεν ξεκινησε μεχρι που σηκωθηκε μια κοπελιτσα.αν περιμενουμε την ευγενεια των αλλων σωθηκαμε..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eirinomama στις Πεμ Μάης 03, 2012 2:09 am, 3 φορές συνολικά

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
demmy5_k έγραψε:

δε ξερω...λιγο τα οικονομικα,λιγο οτι λειπει συνεχεια ο αντρας,λιγο οτι αργουνε οι μεταθεσεις....πολυ οτι ειμαι τσαντισμενη με τη πεθερα μου....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] θες και αλλα????

Μπααααα, με κάλυψες. Και μόνο ότι λείπει ο αντρούλης σου είναι αρκετό. Υπομονή κοριτσάκι μου.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
sofouli έγραψε:
demmy5_k έγραψε:

Μπααααα, με κάλυψες. Και μόνο ότι λείπει ο αντρούλης σου είναι αρκετό. Υπομονή κοριτσάκι μου.

θα παρω τη μερεντα αγκαλια και θα φτιαξω διαθεση.δε φτανει που δε πηρα κιλο μεχρι τωρα,ε δε θα τρωω κιολας??????????????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
sofouli έγραψε:
demmy5_k έγραψε:

θα παρω τη μερεντα αγκαλια και θα φτιαξω διαθεση.δε φτανει που δε πηρα κιλο μεχρι τωρα,ε δε θα τρωω κιολας??????????????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αλήθεια Σοφούλι, δεν έβαλες κιλά; Μπράβο ρε θηρίο! Όρμα και στη μερέντα και σε κανένα παγωτό!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli σε νιωθω και μενα η ψυχολογια μου εχει σκαμπανεβασματα! εγω αμα δεν ειχα παρει κιλο θα πηγαινα στο εργοστασιο της μερεντα για διακοπες!!!!!! χΑχΑΧαΧα! εχω παρει 8 κιλα!!!! και ετσι το ραβω σιγα σιγα! τελειωσαν και τα τσουρεκια και τα κουλουρια και ησυχασα!!!!!!
Demmy μπραβο για την Β επιπεδου!
τωρα πατησαμε και το 2ο μαξιλαρακι..!!!!!!
αληθεια κοριτσια εσεις θα κανετε καμπυλη? εμενα μου ειπα δεν χρειαζεται...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εβαλα κιλα ακομα...προσεχω πολυ γιατι ειμαι ηδη 65 και δε με παιρνει και πολυ...αλλα ατασταλιες θα κανω με τετοια ψυχολογια.....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:sofouli σε νιωθω και μενα η ψυχολογια μου εχει σκαμπανεβασματα! εγω αμα δεν ειχα παρει κιλο θα πηγαινα στο εργοστασιο της μερεντα για διακοπες!!!!!! χΑχΑΧαΧα! εχω παρει 8 κιλα!!!! και ετσι το ραβω σιγα σιγα! τελειωσαν και τα τσουρεκια και τα κουλουρια και ησυχασα!!!!!!
Demmy μπραβο για την Β επιπεδου!
τωρα πατησαμε και το 2ο μαξιλαρακι..!!!!!!
αληθεια κοριτσια εσεις θα κανετε καμπυλη? εμενα μου ειπα δεν χρειαζεται...

Ευχαριστώ Ειρήνη μου. Εγώ πριν καμιά βδομάδα ήμουν στα 6,5 κιλά, πιστεύω να ανέβηκα λίγο ακόμα. Για καμπύλη δε μου ανέφερε ακόμα τίποτα ο γιατρός μου. Την άλλη βδομάδα που θα πάω να δει τα αποτελέσματα της β' επιπέδου θα τον ρωτήσω.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
22 του μηνα εχω β επιπεδου και το εχω ενα αγχος..

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Ένα γεια μπήκα να πω και φέυγω....πάω στα ζουζουνομαθητούδια μου!!! Θα επιστρέψω στις 4.30, θα φάω, ένα ντουζάκι και στις 6 έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε τον κούκλο μου!!!! Θα σας πω τα νέα μετά!!! Φιλιά σε όλες!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai emena kampili zaxarou mou eipe kai i giatros sti b epipedou kai i dikia mou oti den xreiazete alla ithela na sigoureuto oti ola einai kala epidi tha ksana pao meta apo 1 mina alla ola itan telia.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:22 του μηνα εχω β επιπεδου και το εχω ενα αγχος..

Σε καταλαβαίνω, αλλά να είσαι θετική. Εφόσον όλα είναι καλά όλα ως τώρα δεν έχεις λόγο να σκέφτεσαι το αντίθετο. Φυσικά κι εγώ είχα λίγο άγχος εχθές, αλλά καμία σχέση με τις άλλες μου επισκέψεις, μάλλον επειδή ξεκίνησα εδώ και 1,5 βδομάδα περίπου να το νοιώθω, οπότε ξέρω ότι είναι καλά. Εσύ το νοιώθεις ήδη εδώ και καιρό, έτσι δεν είναι;

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joan_55 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Καλά αποτελέσματα Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις