Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
526 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 526 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
sofouli έγραψε:22 του μηνα εχω β επιπεδου και το εχω ενα αγχος..

Σε καταλαβαίνω, αλλά να είσαι θετική. Εφόσον όλα είναι καλά όλα ως τώρα δεν έχεις λόγο να σκέφτεσαι το αντίθετο. Φυσικά κι εγώ είχα λίγο άγχος εχθές, αλλά καμία σχέση με τις άλλες μου επισκέψεις, μάλλον επειδή ξεκίνησα εδώ και 1,5 βδομάδα περίπου να το νοιώθω, οπότε ξέρω ότι είναι καλά. Εσύ το νοιώθεις ήδη εδώ και καιρό, έτσι δεν είναι;

ναι το πιτσιρικακι εδωσε νωρις το σημα του!!!!!!!!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!! Ένα γεια μπήκα να πω και φέυγω....πάω στα ζουζουνομαθητούδια μου!!! Θα επιστρέψω στις 4.30, θα φάω, ένα ντουζάκι και στις 6 έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε τον κούκλο μου!!!! Θα σας πω τα νέα μετά!!! Φιλιά σε όλες!!!

Μπράβο Κατερινάκι, θα περιμένουμε Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 19 328109

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
sofouli έγραψε:22 του μηνα εχω β επιπεδου και το εχω ενα αγχος..

Σε καταλαβαίνω, αλλά να είσαι θετική. Εφόσον όλα είναι καλά όλα ως τώρα δεν έχεις λόγο να σκέφτεσαι το αντίθετο. Φυσικά κι εγώ είχα λίγο άγχος εχθές, αλλά καμία σχέση με τις άλλες μου επισκέψεις, μάλλον επειδή ξεκίνησα εδώ και 1,5 βδομάδα περίπου να το νοιώθω, οπότε ξέρω ότι είναι καλά. Εσύ το νοιώθεις ήδη εδώ και καιρό, έτσι δεν είναι;

ναι το πιτσιρικακι εδωσε νωρις το σημα του!!!!!!!!!!!

Είδες; Είναι μια χαρά και ζωηρούλης! Όλα καλά θα πάνε!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ καλα αποτελεσματα σε ολες!!!!!!
Εγω εχθες τον ειδα τον σκατουλη!!ειχε χερια ποδια στο κεφαλι και μολις βαλαμε τν υπερηχο εκει στο κεφαλακι,κατεβασε χερακια ποδαρακια και αρχισε να ανοιγοκλεινει το στοματακι του!!!!!φανηκε το προσωπο του! φαινεται και στην φωτο του υπερηχου! χαρηκα..γιατι την β επιπεδου εγω δεν την ευχαριστηθηκα απο αποψη ωρας..5 λεπτα κρατησε... Sad

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:Αχ καλα αποτελεσματα σε ολες!!!!!!
Εγω εχθες τον ειδα τον σκατουλη!!ειχε χερια ποδια στο κεφαλι και μολις βαλαμε τν υπερηχο εκει στο κεφαλακι,κατεβασε χερακια ποδαρακια και αρχισε να ανοιγοκλεινει το στοματακι του!!!!!φανηκε το προσωπο του! φαινεται και στην φωτο του υπερηχου! χαρηκα..γιατι την β επιπεδου εγω δεν την ευχαριστηθηκα απο αποψη ωρας..5 λεπτα κρατησε... Sad

Μπράβο Ειρήνη μου, τι ωραία. Εμάς ο σκατούλης είναι υπερκινητικός και στάρ, έβαζε συνέχεια τα χέρια του μπροστά. Αλλά κράτησε 1 ωρίτσα ο υπέρηχος της β' επιπέδου, μέχρι να κάνει όλες τις μετρήσεις που ήθελε. Εσένα γιατί κράτησε μόνο 5 λεπτά;

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω ρε γαμωτο..στο μητερα πηγα..απλα μαλλον θα φταιει που πηγα σαββατο..
απο την αυχενικη ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη μιση ωρα ημουν μεσα.στην β επιπεδου,ενα ξεπεταγμα...νταξει μπορει να ειδε αυτο που χρειαζεται..αλλα 88 ευρω σκασαμε..ξερουν πως ειναι οι μανουλες ασε μας να το δουμε μωρε!!!!!μεχρι κι ο αντρας μου απογοητευτηκε..μου λεει αυτο ηταν?????????? και δεν καταλαβαιναμε και τι βλεπαμε..μονο το πουλακι του καταλαβαμε.!!!!!!! χΑχαΧαχ!
τον γυρναγε γρηγορα τον υπερηχο..και μεις δεν ειμαστε υπερηχογραφιστες!!!
δεν πειραζει φτανει που ηταν ολα καλα! <3

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai emas mia ora kratise i b epipedou kai itan sxetika sinergasimos o mpempis mas pote prolave kai ekane tis metriseis o giatros se 5 lepta?

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:δεν ξερω ρε γαμωτο..στο μητερα πηγα..απλα μαλλον θα φταιει που πηγα σαββατο..
απο την αυχενικη ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη μιση ωρα ημουν μεσα.στην β επιπεδου,ενα ξεπεταγμα...νταξει μπορει να ειδε αυτο που χρειαζεται..αλλα 88 ευρω σκασαμε..ξερουν πως ειναι οι μανουλες ασε μας να το δουμε μωρε!!!!!μεχρι κι ο αντρας μου απογοητευτηκε..μου λεει αυτο ηταν?????????? και δεν καταλαβαιναμε και τι βλεπαμε..μονο το πουλακι του καταλαβαμε.!!!!!!! χΑχαΧαχ!
τον γυρναγε γρηγορα τον υπερηχο..και μεις δεν ειμαστε υπερηχογραφιστες!!!
δεν πειραζει φτανει που ηταν ολα καλα! <3

auto einai to simantikotero na exeis kala apotelesmata alla lefta dinoume kai den einai liga tha eprepe toulaxiston na sou eksigisei ta vasika emas mas milage sinexeia kai mas eksigouse ta panta.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω βρε κορινακι.τσακ μπαμ,μας εδειχνε κατι με το ποντικι τραβαγε μια γραμμη εγραφε κατι και πηγαινε στο επομενο.απο οτι καταλαβα,ειδε καρδια νεφρα στομαχι πνευμονες,εγκεφαλο,κεφαλι γενικα.και χερια ποδια.και το πουλακι του.
ασε που πεθανε να χτυπαει την κοιλια για να γυρισει ο μικρος.
απλα επεσα στον συγκεκριμενο μωρε..επρεπε να ζητησω τον ιδιο με αυτον που μου εκανε αυχενικη.ηταν πολυ καλος.
και τα 2 στο μητερα τα εκανε..τελικα παιζει ρολο ο ανθρωπος..και οχι το μαιευτηριο!!!τουλαχιστον σ αυτο το θεμα..
και γω του ειχα φουσκωσει του αντρα μου τα μυαλα! και θα το βλεπουμε μιση ωρα τουλαχιστον και τι ωραια τι καλα! και μειναμε...παγωτα! χΑχαΧαΧχ!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μας τα εξηγουσε και σε ενα δευτερολεπτο αλλαζε,μια αναφορα σε ολα.εγω μονο το ματι και το πουλακι καταλαβα.! δεν προλαβαινα να δω!!!!! χαΧαΧαχΑχΑ

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den peirazei afou ola einai kala auta einai ptesmatakia se ligo tha exoume agalia ta morakia mas. Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 19 788471

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το περιμενω πως και πως!!!!!!! δεν φανταζεσαι!!!!!!!!!!!!!!
μ αρεσει που ειμαι εγκυουλα..αλλα θελω τοσο να το δω να το κρατησω αγγαλιτσα!!!!!!!
φανταζομαι ολες τα ιδια νιωθουμε! αχ! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 - Σελίδα 19 35468

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai ego anipomono gia tin proti fora pou tha to do kai tha to paro agalia den nomizo na iparxei mitera pou na mi to perimenei pos kai pos auto. agorasate tipota? ego mono mia pizama gia to meeutirio pira sthn epomeni adeia tha kitakso gia alla pragmatakia.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:μας τα εξηγουσε και σε ενα δευτερολεπτο αλλαζε,μια αναφορα σε ολα.εγω μονο το ματι και το πουλακι καταλαβα.! δεν προλαβαινα να δω!!!!! χαΧαΧαχΑχΑ

Φτάνει που πρόλαβε και είδε όσα έπρεπε τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στη μια ώρα δεν τον απόλαυσα ολόκληρο, ζούμαρε συνέχεια σε κομμάτια για να βλέπει αυτά που θέλει, που ήταν λίγο ακαταλαβίστικα για μένα. Όσο μεγαλώνουν θα το ευχαριστιόμαστε περισσότερο!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Demmy μου οντως..εχθες το χαρηκα τοσο πολυ που ειδα το προσωπακι του!!!!!!
Κορινα μου,εγω εχω παρει οτι βρηκα σε προσφορα.δηλαδη:
καροτσι απο Jumbo απο 100 ευρω το πηρα 39 ( ηταν εκθεσιακο κι απλα θα το πλυνω,οχι οτι ειναι βρωμικο αλλα για να ειμαι σιγουρη).και ειναι πολυ ωραιο μια χαρα,δεν υστερει σε κατι.
αλλαξιερα απο mothercare απο 160 ,την πηρα 29 ( παλι εκθεσιακη,αλλα δεν εχει ουτε μια γρατζουνια)
καθισματακι αυτοκινητου-ρηλαξακι απο jumbo 30 ευρω.
αυτα απο τα χοντρα.
απο ψιλοπραγματακια εχω παρει 5-6 φανελακια απο jumbo ( αλλα βαμβακερα,γιατι εχει και κατι μουφα)
3-4 φορμακια απο διαφορα μαγαζια.οικονομικα.
4 μπιμπερο( γυαλινα),βουρτσα,μπιμπερο,πιπιλα,κονκαρδα κτλ.
2 μπουρνουζοπετσετες,και οτι χρειαζεται για το μπανιο του ( μεχρι και σαμπουαν!)ψαλιδακια χτενουλες κτλ.
3 σετ σεντονια κουνιας απο jumbo( 10 ευρω το σετ και ειναι πολυ ωραια βαμβακερα με disney κτλ.)
1-2 σελτεδακια,1 κουβερτακι,2-3 σαλιαρες,πετσετακια.και κατι πανες libero που ηταν σε προσφορα.και κατι ψιλοπραγματακια καλτσακια παπουτσακια,κουδινιτρα κτλ.
θελω να παρω ακομα κουνια στρωμα παντα κτλ.νυχτικες και οτι αλλο ειναι για το μαιευτηριο.κουρτινες και μπογιες,και να παρω ισως κι αλλα πραγματα απο τα παραπανω γιατι νομιζω ειναι λιγα.εσεις τι λετε?
τι υπολογιζετε να κανετε?και απο ποια μαγαζια?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Demmy μου οντως..εχθες το χαρηκα τοσο πολυ που ειδα το προσωπακι του!!!!!!
Κορινα μου,εγω εχω παρει οτι βρηκα σε προσφορα.δηλαδη:
καροτσι απο Jumbo απο 100 ευρω το πηρα 39 ( ηταν εκθεσιακο κι απλα θα το πλυνω,οχι οτι ειναι βρωμικο αλλα για να ειμαι σιγουρη).και ειναι πολυ ωραιο μια χαρα,δεν υστερει σε κατι.
αλλαξιερα απο mothercare απο 160 ,την πηρα 29 ( παλι εκθεσιακη,αλλα δεν εχει ουτε μια γρατζουνια)
καθισματακι αυτοκινητου-ρηλαξακι απο jumbo 30 ευρω.
αυτα απο τα χοντρα.
απο ψιλοπραγματακια εχω παρει 5-6 φανελακια απο jumbo ( αλλα βαμβακερα,γιατι εχει και κατι μουφα)
3-4 φορμακια απο διαφορα μαγαζια.οικονομικα.
4 μπιμπερο( γυαλινα),βουρτσα,μπιμπερο,πιπιλα,κονκαρδα κτλ.
2 μπουρνουζοπετσετες,και οτι χρειαζεται για το μπανιο του ( μεχρι και σαμπουαν!)ψαλιδακια χτενουλες κτλ.
3 σετ σεντονια κουνιας απο jumbo( 10 ευρω το σετ και ειναι πολυ ωραια βαμβακερα με disney κτλ.)
1-2 σελτεδακια,1 κουβερτακι,2-3 σαλιαρες,πετσετακια.και κατι πανες libero που ηταν σε προσφορα.και κατι ψιλοπραγματακια καλτσακια παπουτσακια,κουδινιτρα κτλ.
θελω να παρω ακομα κουνια στρωμα παντα κτλ.νυχτικες και οτι αλλο ειναι για το μαιευτηριο.κουρτινες και μπογιες,και να παρω ισως κι αλλα πραγματα απο τα παραπανω γιατι νομιζω ειναι λιγα.εσεις τι λετε?
τι υπολογιζετε να κανετε?και απο ποια μαγαζια?

ΜΠΡΑΒΟ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΟΥΝΙΑ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ JUMBO ΘΑ ΠΑΩ!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ!!!ΑΑΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΧΧL ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ!!ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΓΟΡΑ!!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα μου κακοφάνηκε η ζέστη, και ακόμα δεν αρχήσαν οι ζέστες. Κουράστηκα και απο τη δουλειά και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο λαχάνιασα.

Και εγώ μάλλον δεν θα κάνω καμπύλη. θα κάνω πρώτα ένα απλό ζάχαρο και αν είναι κάτω απο 80 δεν θα κάνω.

Εγώ δεν ψώνισα ακόμα τίποτα αλλά ετοιμάζω σιγά σιγά τη λίστα μου. Άρχησα όμως να βγάζω αυτά που έχω να τα πλένω και να τα αερίζω.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου αυτο με τα λαχανιασμα το εχω και γω...ασε..! αφου το χω πει καλοκαιρι αν παρω συγκοινωνια ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!γιατι ειναι και το σπιτι μου σε μια τεραστια ανηφορα..ασε ασε..!
Danik μου,νυχτικες δεν βρηκα πουθενα οικονομικες και να μ αρεσουν,και στο πανηγυρι που πηγα την πρωτομαγια τιποτα.. απογοητευτηκα..ολο κατι γιαγιαδιστικα ειχε... και δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα.. φτηνες θελω..εξαλλου μαλλον δεν θα τις ξαναβαλω και ποτε!!!!!!!οσο για τα Jumbo μπορει να μην εχουν πια σεντονακια...γιατι και γω θελω να παρω αλλα 2 σετακια ( τα χουν πανφτηνα και ειναι 100% βαμβακερα με ωραια σχεδια και λαστιχο) αλλα δεν βρισκω..φανταζομαι θα ξαναφερουν..εκει στον γερακα θα πας εσυ ε? αμα βρεις πες μου να ρθω να παρω κι αλλα!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Ντέμυ, τι ώρα είναι το twilight; Αν είναι μετά τις 10 κάτι γίνεται γιατί μέχρι εκείνη την ώρα κοιμίζω τα παιδιά και ετοιμάζω τα πράγματά τους για την επόμενη.
Ψηλά και μεγάλα μωράκια θα είναι. Ντορέλα και Κορίνα πάτε κόντρα πιο θα γεννηθεί πιο μεγάλο; Χαχαχα...
Μάλλον θα είναι και γονιδιακό. Από μπόι πως πάτε εσείς κι οι άντρες σας;

Εμείς είμαστε σε νορμάλ επίπεδα θα έλεγα...εγώ 1.68 και ο αντρούλης μου 1.83. ΑΛΛΑ η πεθερά μου είναι νταρντανογυναίκα 1.80..λέτε να πήρε από εκεί??? Shocked Shocked Shocked

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα εγκυούλες!!!πολύ ζέστη σήμερα τα'χω παίξει!!!
Ειρήνη μου είμαι στην Θεσσαλονίκη κοριτσάκι μου...
χθες που πήγα έκανα ό,τι ακριβώς μου είχες πει..αφού να φανταστείς τα είχα γραμμένα Razz
Απλά είπα μήπως δεν τους εξήγησα κάτι σωστά αλλά απότι κατάλαβα αν θέλουν να σε βοηθήσουν ,όπως και να τα πείς θα σε βοηθήσουν..
δυστυχώς λυπάμαι που το λέω..οι περισσότεροι είναι τόσο ζώα που βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ στον κόσμο.
Σήμερα πήγα στην εφορία πάλι..ευτυχώς εκεί είναι ενά παιδί πολύ εξυπηρετικό..μου είπε πως επειδή ανήκω σε άλλα δου άλλης πόλης πρέπει να περιμένουμε απάντηση από εκεί και μου έδωσε το τηλ να πάρω αύριο να ρωτήσω για να μην τραβιέμαι μέχρι εκεί..
Πάντως αν πάω αύριο εκεί και ξεμπερδέψω με εφορία και μετά πάω οαεδ και με στείλουν πάλι πίσω στο ικα θα αρχήσω να τσιρίζω!!!
Όσων αφορά την β επιπέδου κ εμείς δεν καθήσαμε πολύ σε σχέση με αυτά που διαβάζω από τα άλλα κορίτσια..γύρω στο τεταρτάκι ..και με πατούσε κ εμένα την κοιλιά για να γυρίσει το μωρό..πολύ ενοχλητικό σκούντηγμα Shocked Κ εγώ στον γιατρό πιο πού το ευχαριστήθηκα Very Happy
Η γιατρός που είχα πριν μου είχε πει να μην κάνω καμπύλη αλλά αυτός που πήγα τώρα μου είπε όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχεις άν εμφανίσεις διαβύτη κύησης που με άγχωσε και θα πάω να την κάνω..και από τώρα σκέφτομαι πως θα πιώ αυτην την αηδία..μπλιαξ
Όσο για την ψυχολογία κορίτσια μου ..πολύ χάλια..δεν ξέρω τι φταίει..οι ορμόνες???

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalispera filenades m...
Diavasa OLA ta euxarista nea sas...
k + ta upolipa... Very Happy

Oso g to xalloumi den einai apogoreumeno ap to diko m giatro...

Ti kanete???
Pws eiste??? Very Happy

Egw simera etrexa oli mera na plirosw tilefona reumata ktl...
Meta piga me ta mwra m peripato sto parko...
Hrthame spiti mas fagame to fagito mas,,,
K i mama emeto pali...
Koritsia mpika ston 7o mina ki arxisane oi emetoi...
Kathe mesimeraki oti trw to vgazw...
Elpizw na einai fasi k tha perasei...
Tha diksei... Rolling Eyes

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ ρε joannoua μου,μηπως να τρωγες πιο ελαφρα..?δεν ξερω..πες στο γιατρο μηπως κανα χαπακι τιποτα για τον εμετο..
Dorela παλι καλα,ο εφοριακος που ηταν ενταξει.εδω θα μας εστελνε και σε αλλο πλανητη αν ηταν δυνατον!ΧΑΧαΧα!
πες για εκδοση,στο ικα.μπας και στο βγαλουν.μην πληρωσεις τοσα λεφτα σε μαιευτηρια αν μπορεις να γλιτωσεις κατι.!.αχ και μενα η ψυχολογια τα ιδια...!ορμονες κλεισουρα,κιλα! εεε... θελει και πολυ!?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Den einai to fagito kali m einai tis egkumwsinis...
Den me pirazei tin mia fora p kanw epidi meta niothw pali kala...

Ayrio paw giatro meta apo toses meres... Very Happy Very Happy Very Happy
Xerwme.... Very Happy Very Happy Very Happy

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕιά σου joannoua mou.. γιατί έτσι βρε κοπέλα μου...και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες πάλι έτσι ήσουνα με το στομάχι??
Ειρήνη μου άσε πολύ κλεισούρα..είπα τον καλό μου να βγούμε καμιά βολτίτσα σε λίγο γιατί κοντεύω να σκάσω...
Ασε και το άλλο που πεινάω συνέχεια..αναρωτιέμαι που θα φτάσω ..έχω 1 βδομάδα να ανεβώ στην ζυγαριά...φοβάμαι Shocked

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Μαρια μου αυτο με τα λαχανιασμα το εχω και γω...ασε..! αφου το χω πει καλοκαιρι αν παρω συγκοινωνια ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!γιατι ειναι και το σπιτι μου σε μια τεραστια ανηφορα..ασε ασε..!
Danik μου,νυχτικες δεν βρηκα πουθενα οικονομικες και να μ αρεσουν,και στο πανηγυρι που πηγα την πρωτομαγια τιποτα.. απογοητευτηκα..ολο κατι γιαγιαδιστικα ειχε... και δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα.. φτηνες θελω..εξαλλου μαλλον δεν θα τις ξαναβαλω και ποτε!!!!!!!οσο για τα Jumbo μπορει να μην εχουν πια σεντονακια...γιατι και γω θελω να παρω αλλα 2 σετακια ( τα χουν πανφτηνα και ειναι 100% βαμβακερα με ωραια σχεδια και λαστιχο) αλλα δεν βρισκω..φανταζομαι θα ξαναφερουν..εκει στον γερακα θα πας εσυ ε? αμα βρεις πες μου να ρθω να παρω κι αλλα!

kala mi fantasteis giagiadistiki einai i nyxtikia moy!!me koumpakia sto stithos poly sexy!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις