801 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 3 Δευ Μάης 14, 2012 5:25 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Mwlis epistrepseis mpes mesa na mas peis agapoulla...
K ate vaze photo na se doume...
K ate vaze photo na se doume...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν δουλεύω κάθε μέρα, 4 μέρες μόνο αλλά τη δευτέρα πάω 5 ώρες το πρωί και 3 το απόγευμα, ίσα ίσα έρχομαι σπίτι κάνω ένα φαί και φεύγω.joannoua3 έγραψε:Tha perimenoume na tin doume maria tr m...
Wxxx den exei douleia aurio eee????
pws k???
danik έγραψε:TO PES KAI EGINE!!MY HUGE BELLY!!XAXA MEGALI PROODO E???
Eirinomama έγραψε:Ναιιιιιιιιιιιιι !τελειες οι κοιλιτσες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dest μου εγω αν αφησω το καροτσι κατω θα κανουν παρτυ οι κατσαριδες!!!!!!!!!!!εχουμε πολλες εδω αθηνα!!!!!!!!!!και αραχνουλες!!!!!
Ασε που το θελω και για μεσα στο σπιτι να το χω κοντα μου..να το κουναω κτλ κτλ..!απλα θα κανω μπρατσα! δεν πειραζει θα χασω και πιο γρηγορα τα κιλα!επισης dest μου τι ομορφα εχει κατανομηθει το βαρος στο σωμα σου! μονο κοιλιτσα εχεις!εγω εχω κανει πωπαρα!!!!!!!χΑχΑχαχαΧαΧ!
Ολες οι κοπελες...πολυ ωραιες κοιλιτσες! <3 <3 <3
κατερινα μου βαλε και συ!
Νικη και συ και συ!!!!!!!!
τι κανετε πως ηταν η μερα σας?!
Καλησπερα αγαπη! τι κανεις?????????!!joannoua3 έγραψε:Eirinomama έγραψε:Ναιιιιιιιιιιιιι !τελειες οι κοιλιτσες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dest μου εγω αν αφησω το καροτσι κατω θα κανουν παρτυ οι κατσαριδες!!!!!!!!!!!εχουμε πολλες εδω αθηνα!!!!!!!!!!και αραχνουλες!!!!!
Ασε που το θελω και για μεσα στο σπιτι να το χω κοντα μου..να το κουναω κτλ κτλ..!απλα θα κανω μπρατσα! δεν πειραζει θα χασω και πιο γρηγορα τα κιλα!επισης dest μου τι ομορφα εχει κατανομηθει το βαρος στο σωμα σου! μονο κοιλιτσα εχεις!εγω εχω κανει πωπαρα!!!!!!!χΑχΑχαχαΧαΧ!
Ολες οι κοπελες...πολυ ωραιες κοιλιτσες! <3 <3 <3
κατερινα μου βαλε και συ!
Νικη και συ και συ!!!!!!!!
τι κανετε πως ηταν η μερα σας?!
Kalispera koukla...
εγω ειπα να φτιαξω τα νυχακια μου!!!!!joannoua3 έγραψε:Eimai moni sto spiti lipei o antras m...
Ta mwra m kimounte...
Ki egw mia edw k mia ekei...
Esu???
Eirinomama έγραψε:...επισης dest μου τι ομορφα εχει κατανομηθει το βαρος στο σωμα σου! μονο κοιλιτσα εχεις!εγω εχω κανει πωπαρα!!!!!!!...
danik έγραψε:TO PES KAI EGINE!!MY HUGE BELLY!!XAXA MEGALI PROODO E???
joannoua3 έγραψε:Kalimera Korinaki m kala eimaste esu???
Omeletta eee...
Wraia...
Skeftwmouna???
Aksizei ton kopo na agarasw magio tora stin egkumwsini afou to polli ena mina tha to fwresw...
K den tha mpw kan sto nero...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης