Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
525 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 525 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Σαβ Απρ 28, 2012 11:49 pm

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:
μαμαμια έγραψε:μα ειναι δυνατον ρε μανουλες?εκλεισα ημερομηνια να βαφτισω το παιδι μου που ηδη ειναι μεγαλο 16 μηνων το χρυσουλακι μου γινετε αυριο,παιρνεω να το πω στην πεθερα (που δυστηχως θα παρει και το ονομα της)και με παιρνει τηλ μετα απο 5 ωρες και τι μου λεει????????????
αα δεν μπορω θα λειπω με τον αλλο γιο στην κυμη γιατι δινει εξετασεις(26 ετων παρακαλω ο αλλος γιος) να αλλαξετε ημερομηνια δεν μπορω να παω κ να ερθω.και μου λεει κιολας αυτα θα τα πουμε απο κοντα...εξαλος ο αντρας μου την παιρνει την επομενη και τις εξηγει οτι τωρα τελος ημερομηνια δεν αλλαζουμε κ επιδη εγω του αρπαξα το τηλ αφου την ακουσα να λεει το εξης(ολο μπελαδες ειστε)και την στολισα κανονικα κλεινει το στα μουτρα μου κ μετα παιρνει οπεθερος μου και λεει στον αντρα μου...να πατε να γ@@@θειτε και οι δυο ρε,και να μην σε ξαναδω...ο αντρας μου επειμενει μετα απο ολο αυτο να την βγαλω το ονομα της!!!!!

οσι πειτε μου εσεις ρε κοριτσια γρουσουζιες και λογια πανω στην βαφτιση του θυσαυρου μου ειναι δυνατον...τι να κανω??????σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα θα κανω μπαμ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΧΕΙΡΟΤΗΡΗ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ...

θα συμφωνησε ο αντρας σου ομως!!!εμενα ανενδοτος ειναι ..αλλα απο τετοιυς γονεις που να βρει ο δικος μου το δικαιο κ το σωστο..μουλαρι σκετο

27ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Σαβ Απρ 28, 2012 11:52 pm

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ: Η ΕΓΩ Η ΕΚΕΙΝΟΙ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΗ ΣΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙ..ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ..ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ

28ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Σαβ Απρ 28, 2012 11:55 pm

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ: Η ΕΓΩ Η ΕΚΕΙΝΟΙ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΗ ΣΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙ..ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ..ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ

ελα κοπελα μου αφου περασανε παει μην τσαντιζεσαι...να δω εγω τι θα κανω??? Laughing

29ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:15 am

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο θέμα του ταπεζιού αν ήταν για το γάμο σας θα το καταλάβαινα.οι γονείς του ζευγαριού "καλούν" στο γάμο! αλλά στη βάπτιση είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικό σας θέμα εαν θα γίνει τραπέζι και που.σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν συτοί τραπέζι,τουλάχιστον, εξ'ονόματός σας και μάλιστα άλλη μέρα και μόνο για το σόι τους.
αν κοπανάνε το οικονομικό μην κάνεις τίποτα κοπέλα μου!ένα πανέμορφο γλυκό στην εκκλησία και τέλος.
Όσο για το όνομα ας το βγάλεις με το όνομά της.Η τιμή που τους κάνουμε δεν φαίνεται μόνο απο εκεί.Και εγώ Μαρία έβγαλα τη μεγάλη μου απο την πεθερά χωρίς να τρελένομαι και πολύ (έχω καλές σχέσεις) αλλά είπα οτι είναι της Παναγίτσας το όνομα και έτσι λένε και τη γιαγιά μου και την αδερφή μου.
πάρε τον άντρα σου και πήγαινε να κάνεις μια κουβέντα μαζί του.προειδοποίησε τον για τυχόν καταστάσεις και πως θα αντιδράσεις ώστε να έχει το χρόνο να το επεξεργαστεί και να πάρει τις αποφάσεις του.δεν είπαμε να κόψει απο τους δικούς του αλλά με εσένα έκανε τώρα οικογένεια και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Με το καλό η βάπτιση και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

30ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:19 am

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαμια έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ: Η ΕΓΩ Η ΕΚΕΙΝΟΙ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΗ ΣΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙ..ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ..ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ

ελα κοπελα μου αφου περασανε παει μην τσαντιζεσαι...να δω εγω τι θα κανω??? Laughing

καλημερα κι απο μενα.....θα κανεις κι εσυ ακριβως οτι και η τονια(αν δεν κανω λαθος) ή εσυ ή αυτοι.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!ΓΚΡΡΡΡΡ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ....!!!!!

31ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:21 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lida R έγραψε:
μαμαμια έγραψε:

καλημερα κι απο μενα.....θα κανεις κι εσυ ακριβως οτι και η τονια(αν δεν κανω λαθος) ή εσυ ή αυτοι.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!ΓΚΡΡΡΡΡ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ....!!!!!

ναι με ενα γκρρρρρ ειμαι κ γω μια βδομαδα τωρα

32ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:23 am

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΘΗΣΕ Κ ΣΚΕΦΤΗΚΕ...ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κ ΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!!!ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ..ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΠΕΘΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΕΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..ΟΤΑΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΝΟΝΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ..ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...

33ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:30 am

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα..εσεις ειστε οι γονεις κ εσεις θα αποφασισετε αν θα κανετε τραπεζι η οχι..δεν θα φτανει που τους βγαζουμε το ονομα δεν θα μας καβαλησουν κ απο πανω..αντε αρκετα.. Twisted Evil Twisted Evil

34ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:55 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο ρε Τόνια,εγω έκανα πίσω στο όνομα γιατί κ ο άντρας μου με είχε υποστηρίξει οπότε έκανα πίσω,βέβαια δεν ήταν κανά όνομα χάλια,Κωνσταντίνο-Σωτήριο τον βγάλαμε,το 2ο απο τάμα μου.
ΑΛΛΑ οσα κ αμα με αξιωσει να κάνω κόρες το όνομα της καργιολας της πεθερας ποτε δε θα βγει απο μας κ ας με χωρίσει,γιατί το καλο ας το πούμε στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχουμε παντρευτεί,οπότε πριν πάμε για αναγνωρίσει εγω θα πάω μονη στην ονοματοδωσια κ θα δηλώνω ότι γουστάρω...

35ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:57 am

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου ρε τατιανα ολα τα λεφτα εισαι..καλα τα λεςςςς.. Very Happy

36ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:59 am

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΣ ΤΑ ΤΑΤΙΑΝΑΑΑΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...

37ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:01 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Μπράβο ρε Τόνια,εγω έκανα πίσω στο όνομα γιατί κ ο άντρας μου με είχε υποστηρίξει οπότε έκανα πίσω,βέβαια δεν ήταν κανά όνομα χάλια,Κωνσταντίνο-Σωτήριο τον βγάλαμε,το 2ο απο τάμα μου.
ΑΛΛΑ οσα κ αμα με αξιωσει να κάνω κόρες το όνομα της καργιολας της πεθερας ποτε δε θα βγει απο μας κ ας με χωρίσει,γιατί το καλο ας το πούμε στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχουμε παντρευτεί,οπότε πριν πάμε για αναγνωρίσει εγω θα πάω μονη στην ονοματοδωσια κ θα δηλώνω ότι γουστάρω...

Respect

38ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:03 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΠΕΣ ΤΑ ΤΑΤΙΑΝΑΑΑΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...

Εμένα να δεις ο αδερφός μου που έκανε γιο τον έβγαλε Αχιλλέα ενω τον πατέρα μου τον λένε Βασίλη.
Ο άλλος που περιμένει τώρα θα βγάλει το επώνυμο της γυναίκας το γιατί είναι μοναχοπαιδι κ θα χαθεί το επώνυμο και γιατί εμείς σαν επώνυμο είμαστε μεγάλο σόι και απο όνομα ότι ναναι ότι γουσταρουν,
Όσο για μένα,απο δω κ πέρα είτε αγοράκια είτε κοριτσάκια ότι θέλω,μου είχαν γαμησει την ψυχολογία τα οπανα....Ήθελα μαξιμο να ον βγάλω,του παππού του άντρα μου,αλλα οοοοοχι....Τώρα πέταξε το πουλάκι.

39ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:05 am

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΚΤΟΣ Κ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ:ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ!!!

40ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:09 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΚΤΟΣ Κ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ:ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ!!!

Αν κοριτσάκι;

41ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:11 am

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ(ΜΑΚΑΡΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ 3ΡΣΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΗΛΙΔΑ!!!ΧΜΜ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ

42ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:14 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ(ΜΑΚΑΡΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ 3ΡΣΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΗΛΙΔΑ!!!ΧΜΜ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ

Για πεςμου μερικά αγοριστικα αρχαία.όσο για κορίτσι εγω θα την βγάλω Ηλέκτρα-Μαρίνα το δεύτερο της μάνας μου που με έχει βοηθήσει απίστευτα πολυ.

43ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:17 am

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ!!!ΧΜΜ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ:ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ,ΛΕΩΝΙΔΑ
ΜΙΣΟ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ

44ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 2:40 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολις πηγα εκκλησια κ πληρωσα 50 ευρω για μεταβιβαση βαφτισεως..τι να πω???δεν μου το εδινε με τιποτα το χαρτι ο τραγος ρε τι ειμαι ανεργη τι δεν εχω του ειπα ελα δω λεει να την βαφτισεις αμαν πια τα νευρα μου ρε γ@@@ωτο η γρουσουζια τους δεν λεγετε αφου ηρθα εστησα κ καυγα με τον αλλον.

45ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 3:00 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαμια έγραψε:μολις πηγα εκκλησια κ πληρωσα 50 ευρω για μεταβιβαση βαφτισεως..τι να πω???δεν μου το εδινε με τιποτα το χαρτι ο τραγος ρε τι ειμαι ανεργη τι δεν εχω του ειπα ελα δω λεει να την βαφτισεις αμαν πια τα νευρα μου ρε γ@@@ωτο η γρουσουζια τους δεν λεγετε αφου ηρθα εστησα κ καυγα με τον αλλον.

Επειδη θα βαφτισεις σε αλλη ενορια ε; 50 ευρω;;; Μωρε μπραβο......δηλαδη αν βαφτιζες εκει ποσα θα σου ζητουσε;

Παντως μη χαλιεσαι με τα πεθερικα. Προσπαθησε να μη δωσεις σημασια. Καποιοι ανθρωποι με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι οποτε η μονη που θα σκας θα εισαι εσυ. Κανε οτι αγαπας και κοιτα να ευχαριστηθεις το μυστηριο. Με το καλο η βαφτιση

46ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 3:10 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα ηρεμησω αφου ξεσπασω εκει που πρεπει κ οτι θελει ας γινει
τοτε θα ηρεμησω κοριτσια βαρεθηκα καθε μερα να τρωγωμαστε για τους γονεις του bom
bom
bom ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 186566

47ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 3:15 am

xrysaki!

xrysaki!
ηρεμησε βρε γειτονισσα μην δινεις αλλο σημασια..εσυ θα στεναχωριεσαι κ οι αλλοι θα γελανε μετα..

48ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 3:22 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysaki! έγραψε:ηρεμησε βρε γειτονισσα μην δινεις αλλο σημασια..εσυ θα στεναχωριεσαι κ οι αλλοι θα γελανε μετα..

μα το θεο τους βαρεθηκα ολους
με βγαζουν απο τα ρουχα μου και τι να πω αυτοι αυτο θελουν μαλον αλλα σημερα τσακωθηκα με τον αλλον κ εφυγε δεν ειπε κουβεντα πηγε για υπνο ετσι απλα σχολασε τωρα το πρωι στις 12 κ μην χασει κ αυτος τον υπνο του

49ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 3:29 am

xrysaki!

xrysaki!
αστον να κοιμηθει..ισως ειναι καλυτερα για να μην φαγωθειτε..κανε τις ετοιμασιες σου εσυ για τη βαπτιση κ αστους να λενε..

50ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:07 pm

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαμια έγραψε:μολις πηγα εκκλησια κ πληρωσα 50 ευρω για μεταβιβαση βαφτισεως..τι να πω???δεν μου το εδινε με τιποτα το χαρτι ο τραγος ρε τι ειμαι ανεργη τι δεν εχω του ειπα ελα δω λεει να την βαφτισεις αμαν πια τα νευρα μου ρε γ@@@ωτο η γρουσουζια τους δεν λεγετε αφου ηρθα εστησα κ καυγα με τον αλλον.

αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. εγώ πήγα σε άλλη εκκλησία και μου έδωσε το χαρτί χωρίς να πληρώσω τίποτα.Ειδικά εαν δεν σου έδωσε απόδειξη τώρα που έχεις το χαρτί πήγαινε και πες του οτι θα πάρεις την Αρχιεπισκοπή και προτείνω να την πάρεις.άκου είπες οτι είσαι άνεργη και τα πήρε.στο ξαναλέω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ 100% να πάρει λεφτά για τέτοιο πράγμα.Καθίκια τραγοπαπάδες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις