Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 12:51 pm

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
μαμαμια έγραψε:μολις πηγα εκκλησια κ πληρωσα 50 ευρω για μεταβιβαση βαφτισεως..τι να πω???δεν μου το εδινε με τιποτα το χαρτι ο τραγος ρε τι ειμαι ανεργη τι δεν εχω του ειπα ελα δω λεει να την βαφτισεις αμαν πια τα νευρα μου ρε γ@@@ωτο η γρουσουζια τους δεν λεγετε αφου ηρθα εστησα κ καυγα με τον αλλον.

αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. εγώ πήγα σε άλλη εκκλησία και μου έδωσε το χαρτί χωρίς να πληρώσω τίποτα.Ειδικά εαν δεν σου έδωσε απόδειξη τώρα που έχεις το χαρτί πήγαινε και πες του οτι θα πάρεις την Αρχιεπισκοπή και προτείνω να την πάρεις.άκου είπες οτι είσαι άνεργη και τα πήρε.στο ξαναλέω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ 100% να πάρει λεφτά για τέτοιο πράγμα.Καθίκια τραγοπαπάδες.

βρα ειπα οτι απο την αρχιεπισκοπη ξερω οτι δεν επιτρεπετε κ μου ειπε να παω στην μητροπολη να παρω το χαρτι που θελω δεν το εδινε ο παλιομα....ας
ασε με σου λεω ιστορια μεγαλη

52ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:10 pm

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαμια έγραψε:μολις πηγα εκκλησια κ πληρωσα 50 ευρω για μεταβιβαση βαφτισεως..τι να πω???δεν μου το εδινε με τιποτα το χαρτι ο τραγος ρε τι ειμαι ανεργη τι δεν εχω του ειπα ελα δω λεει να την βαφτισεις αμαν πια τα νευρα μου ρε γ@@@ωτο η γρουσουζια τους δεν λεγετε αφου ηρθα εστησα κ καυγα με τον αλλον.

Τι λες κοριτσι μου???????????Εγω εκανα 2 φορες μεταβιβαση και ουδεποτε μου ζητησαν λεφτα.Μια φορα στην Αθηνα και μια φορα στο αμυνταιο φλωρινας!
Τι αλλο θα ακουσω Shocked Shocked ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 654655 ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 654655

53ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Κυρ Απρ 29, 2012 1:26 pm

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:

Τι λες κοριτσι μου???????????Εγω εκανα 2 φορες μεταβιβαση και ουδεποτε μου ζητησαν λεφτα.Μια φορα στην Αθηνα και μια φορα στο αμυνταιο φλωρινας!
Τι αλλο θα ακουσω Shocked Shocked ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 654655 ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 654655

ναι κ ομως ο τραγος δεν μου το εδινε αφου το εκρυψε κιολας γιατι το ετοιμαζε κ οταν ειπα δεν εχω εγινε μπλε μου βγαλε εγκυκλιους μπλοκ αποδειξεων οτι δεν πανε στην τσεπη του δηθεν ασε και μου λεει κιολας βαφτισε την εδω

54ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 12:04 am

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαμια έγραψε:
ksapphire έγραψε:

ναι κ ομως ο τραγος δεν μου το εδινε αφου το εκρυψε κιολας γιατι το ετοιμαζε κ οταν ειπα δεν εχω εγινε μπλε μου βγαλε εγκυκλιους μπλοκ αποδειξεων οτι δεν πανε στην τσεπη του δηθεν ασε και μου λεει κιολας βαφτισε την εδω

σε ποιά εκκλησία έγινε αυτό τελικά?

55ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 3:06 am

γουργουριτσας

γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θελεις να σου πω την γνωμη μου; το ονομα εγω λεω να βγαλεις της πεθερας και να μην το αλλαξεις...πρωτον για να εισαι εσυ απο πανω και μην γυρισει αυριο μεθαυριο ο αντρας σου να σου πει δεν ηθελες ΕΣΥΥΥΥΥ να βγαλουμε την μανα μου γιατι οπως και να το κανουμε ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ οποτε κατι θα βρει να πει να εισαι σιγουρη γι αυτο...δευτερον εαν δεν την βγαλεις θα βγεις εσυ η ΚΑΚΙΑ ΝΥΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ οχι μονο σε αυτους και θα ειναι απο πανω και θα λενε κουβεντες και θα βαζουνε σουφλια στον αντρα σου και θα εχεις συνεχεια τσακωμους και τριτον γιατι στην τελικη ενα ονομα ειναι μην τρελαινεσαι κοριτσαρα μου εσυ ειτε μαρια το λενε το παιδι σου ειτε παναγιωτα ειτε αγγελικη το ιδιο ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ χεστηκες για το ονομα στην τελικη...αυτα στα λεει μια πονεμενη απο πεθερικα που και κουβεντες εχω ακουσει και τον πεθερο εβγαλα και τωρα ειμαι η ΚΑΛΗ ΝΥΦΗ...γι αυτο σου λεω μην χαλιεσαι και μην χαλας την οικογενειακη σου γαληνη για ΚΑΝΕΝΑΝ.......ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ...ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

56ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 3:34 am

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γουργουριτσας έγραψε:θελεις να σου πω την γνωμη μου; το ονομα εγω λεω να βγαλεις της πεθερας και να μην το αλλαξεις...πρωτον για να εισαι εσυ απο πανω και μην γυρισει αυριο μεθαυριο ο αντρας σου να σου πει δεν ηθελες ΕΣΥΥΥΥΥ να βγαλουμε την μανα μου γιατι οπως και να το κανουμε ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ οποτε κατι θα βρει να πει να εισαι σιγουρη γι αυτο...δευτερον εαν δεν την βγαλεις θα βγεις εσυ η ΚΑΚΙΑ ΝΥΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ οχι μονο σε αυτους και θα ειναι απο πανω και θα λενε κουβεντες και θα βαζουνε σουφλια στον αντρα σου και θα εχεις συνεχεια τσακωμους και τριτον γιατι στην τελικη ενα ονομα ειναι μην τρελαινεσαι κοριτσαρα μου εσυ ειτε μαρια το λενε το παιδι σου ειτε παναγιωτα ειτε αγγελικη το ιδιο ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ χεστηκες για το ονομα στην τελικη...αυτα στα λεει μια πονεμενη απο πεθερικα που και κουβεντες εχω ακουσει και τον πεθερο εβγαλα και τωρα ειμαι η ΚΑΛΗ ΝΥΦΗ...γι αυτο σου λεω μην χαλιεσαι και μην χαλας την οικογενειακη σου γαληνη για ΚΑΝΕΝΑΝ.......ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ...ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
χαχαχαχαχαχα, ξέρω πολλές νύφες που έχουν δώσει και τα δύο ονόματα των πεθερικών τους και είναι πραγματικά πολύ κακές...
Το όνομα του παιδιού σου είναι πολύ σημαντικό, θα το συνοδεύει μια ζωή, γι' αυτό η ευθύνη όταν το διαλέγουμε είναι μεγάλη. Τώρα, αν είσαι καλή σύζυγος και μητέρα, είσαι και μια ΤΕΛΕΙΑ νύφη, αν θέλουν ας το καταλάβουν τα απανταχού πεθερικά!

57ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 4:14 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασε γουργουριτσα,τι απο πάνω,τι απο κάτω,τι καλη,τι όχι...το ίδιο κ το αυτο,πάντα θα είσαι η κακια νύφη.Αν της αρέσει το όνομα καλώς να το βγάλει,αν δεν γουστάρει καλο θα ήταν μη τοβγαλει γιατί πάντα θα της φέρνει την πεθερά,εμένα τουλάχιστον όταν τον φωνάζω μου θυμίζει τον μαλακα τον πεθερο μου κ τις μαλακιες που μου έχουν κάνει,το μεανοιωσα όσο δε παει,αλλα δε πειράζει,ρόδα είναι κ γερο να είναι το πιθηκακι μου...

58ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 4:34 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΜΑΜΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΟΥΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΤΠΤ,ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΒΑΖΕΙ+ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ+ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΧΩ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ..ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε??
ΤΕΣΠΑ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΞΕΡΩ ΑΠΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ+ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Η ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ+ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΤΛ,ΕΝΤΕΛΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΙ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΟΠΩΣ+ΠΗΡΕ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΡΙΞΑΝΕ ΓΕΡΟ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΑ ΕΝΤΕΛΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΧΑΖΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ+ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!

59ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 5:11 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ),ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟ,ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΣΟΥΠ...ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....ΠΟΤΕ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.

60ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 5:35 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια ποσο πολυ δικιο εχετε σε οτι λετε...
ακουστε κ το καλο τωρα
χθες το απογευμα πηρα τηλ η πεθερα το σηκωσε ο γιος της και ακουω που λεει ναι εδω θα ειναι ελα και τον αγριοκοιταω και μετα ρωταει?θα πας πουθενα κοριτσι μου???οχι λεω να ερθει η μανα μου?οτι θελει ας κανει λεω
και ηρθε
ανταλαξαμε μια καλησπερα και μια ωρα που εκατσε με το μωρο καθολου σημασια εγω ελπιζω να την εκανα να νιωσει πολυ αβολα ασχμημα αμηχανα γιατι εφυγε σαν βρεγμενη γατα...τα συμπερασματα δικα σας

61ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 5:49 am

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofia lara έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ),ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟ,ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΣΟΥΠ...ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....ΠΟΤΕ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.
τελικα ολοι το κανουν αυτο...κ εγω αναμενω να δω αν ερθουν τελικα η οχι...σε2εβδομαδες θα μου λυθει η απορια..

https://www.facebook.com/myrodeve

62ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 5:57 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Myro έγραψε:
sofia lara έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ),ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟ,ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΣΟΥΠ...ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....ΠΟΤΕ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.
τελικα ολοι το κανουν αυτο...κ εγω αναμενω να δω αν ερθουν τελικα η οχι...σε2εβδομαδες θα μου λυθει η απορια..

θα περιμενουμε να μας πεις,με το καλο κοπελα μου

63ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 6:02 am

Myro

μαμαμια έγραψε:
Myro έγραψε:

σευχαριστω κ εσυ με το καλο να βαφτισης το μωρακι σου κ οσο το δυνατον πιο ηρεμα...εγω εχω βγαλει ολες τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο μου κ το μονο που θελω ειναι να το χαρω κ να το απολαυσω κ διοργανωνουμε κ ενα μικρο παρτακι για μετα...με εριξε κ εμενα αρχικα κ εξαιτιας αυτων εχω μεινει πολυ πισω με τις ετοιμασιες τις βαφτισης κ το μετανιωσα γιατι ηθελα πολλα να κανω κ να φτιαξω μονη μου...θα φορτσαρω ομως απο αυριο γιατι περναει ο καιρος κ αρκετα επηρεαστικα κ στεναχωρηθιξκα...

https://www.facebook.com/myrodeve

64ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 6:11 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Myro έγραψε:
μαμαμια έγραψε:
Myro έγραψε:

σευχαριστω κ εσυ με το καλο να βαφτισης το μωρακι σου κ οσο το δυνατον πιο ηρεμα...εγω εχω βγαλει ολες τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο μου κ το μονο που θελω ειναι να το χαρω κ να το απολαυσω κ διοργανωνουμε κ ενα μικρο παρτακι για μετα...με εριξε κ εμενα αρχικα κ εξαιτιας αυτων εχω μεινει πολυ πισω με τις ετοιμασιες τις βαφτισης κ το μετανιωσα γιατι ηθελα πολλα να κανω κ να φτιαξω μονη μου...θα φορτσαρω ομως απο αυριο γιατι περναει ο καιρος κ αρκετα επηρεαστικα κ στεναχωρηθιξκα...

ελα ντε δωστα ολα τωρα

65ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 6:12 am

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμαμια έγραψε:κοριτσια ποσο πολυ δικιο εχετε σε οτι λετε...
ακουστε κ το καλο τωρα
χθες το απογευμα πηρα τηλ η πεθερα το σηκωσε ο γιος της και ακουω που λεει ναι εδω θα ειναι ελα και τον αγριοκοιταω και μετα ρωταει?θα πας πουθενα κοριτσι μου???οχι λεω να ερθει η μανα μου?οτι θελει ας κανει λεω
και ηρθε
ανταλαξαμε μια καλησπερα και μια ωρα που εκατσε με το μωρο καθολου σημασια εγω ελπιζω να την εκανα να νιωσει πολυ αβολα ασχμημα αμηχανα γιατι εφυγε σαν βρεγμενη γατα...τα συμπερασματα δικα σας
Δεν θέλω να σε στενοχωρώ κατόπιν εορτής αφού, ό,τι έγινε έγινε, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να είσαι λίγο πιο απαιτητική σ' αυτό το θέμα... Από τη στιγμή που ήρθε στο ΣΠΙΤΙ σου έπρεπε να σου μιλήσει ή και να ζητήσει συγνώμη για ό,τι είπαν... Τους την χάρισες φιλενάδα, μην τους αφήσεις να πάρουν θάρρος απ' αυτό... Τι θα πει' ό,τι θέλει ας κάνει';;; Παρε εσύ εκείνη την ώρα το τηλέφωνο και πες της: Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για τους γονείς μου, από τη στιγμή που κατάλαβαν το λάθος τους!
Τέλος πάντων, ελπίζω να αρχίσουν να σου φέρονται με περισσότερο σεβασμό...

66ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 6:17 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LitsaM έγραψε:
μαμαμια έγραψε:κοριτσια ποσο πολυ δικιο εχετε σε οτι λετε...
ακουστε κ το καλο τωρα
και ηρθε
Δεν θέλω να σε στενοχωρώ κατόπιν εορτής αφού, ό,τι έγινε έγινε, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να είσαι λίγο πιο απαιτητική σ' αυτό το θέμα... Από τη στιγμή που ήρθε στο ΣΠΙΤΙ σου έπρεπε να σου μιλήσει ή και να ζητήσει συγνώμη για ό,τι είπαν... Τους την χάρισες φιλενάδα, μην τους αφήσεις να πάρουν θάρρος απ' αυτό... Τι θα πει' ό,τι θέλει ας κάνει';;; Παρε εσύ εκείνη την ώρα το τηλέφωνο και πες της: Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για τους γονείς μου, από τη στιγμή που κατάλαβαν το λάθος τους!
Τέλος πάντων, ελπίζω να αρχίσουν να σου φέρονται με περισσότερο σεβασμό...

ετσι λες ε???να ανοιγα εγω την συζητηση λες δηλαδη???

67ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 8:10 am

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέρω γω, φοβάμαι ότι τη γλύτωσε πολύ φθηνά, θα ξεχαστεί γρήγορα και θα σου πάρουν τον αέρα... Τουλάχιστον θα είσαι πιο ανακουφισμένη στη βάφτιση, γιατί προφανώς σε βασάνιζε και θα ήσουν πολύ αγχωμένη αν δεν είχατε μιλήσει καθόλου... Τελείωσε τώρα, πήγαινε να διαλέξεις φόρεμα!

68ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 8:56 am

stauroulats

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αχ πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες πριν τρεις μήνες τις 2 τελευταίες μέρες μας έδιωξαν από το σπίτι κ ευτυχώς είχα τις νουνες μου που με μεγαλωσαν κιόλας κ είναι δίπλα μας Νοίκιασαν κ σπίτι κ μένουμε εγώ ούτε το όνομα τους θα έβαζα κ ας χτυπούσε κ τον Κολ... Του κάτω ο άντρα μου κ έτσι θα γίνει κιόλας δεν θα το βάλουμε

69ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 9:42 am

γουργουριτσας

γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παντως το πρωτο εβγαλα τον πεθερο ετσι ωστε εαν κανω 2ο κοριτσακι να βγαλω την μανουλα μου....γιατι εαν εβγαζα το πρωτο ασχετο θα πρεπει εαν κανω και 2ο παιδακι να βγαλω ασχετο....

70ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 10:39 am

stauroulats

Σε κατάλαβενω εσύ καλά είσαι έχω γεννήσει εδώ κ τρεις μήνες 2 μέρες πριν γεννήσω μας διωξαΝ από το σπίτι οι γονείς του κ ευτυχώς είχαμε τις νουνες μου που με μεγαλωσαν κ μας Νοίκιασαν σπίτι να μείνουμε κ δεν έφτανε αυτό τις χτύπησαν σιγά μην έδινα το όνομα τους

71ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Δευ Απρ 30, 2012 11:22 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LitsaM έγραψε:Ξέρω γω, φοβάμαι ότι τη γλύτωσε πολύ φθηνά, θα ξεχαστεί γρήγορα και θα σου πάρουν τον αέρα... Τουλάχιστον θα είσαι πιο ανακουφισμένη στη βάφτιση, γιατί προφανώς σε βασάνιζε και θα ήσουν πολύ αγχωμένη αν δεν είχατε μιλήσει καθόλου... Τελείωσε τώρα, πήγαινε να διαλέξεις φόρεμα!

ξερεις σκαω τωρα αλλα θα ξαναπαρει τηλ που θα παει.......

72ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Τρι Μάης 01, 2012 2:10 am

xrysaki!

xrysaki!
βρε να λεμε να ειναι γερα τα μπεμπακια μας κ ολου του κοσμου κ ολα τα αλλα φτιαχνονται..

73ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Τρι Μάης 01, 2012 8:27 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια πηρε το πρωι η πεθερα για να πει τα χρονια πολλα του γιου της εχει γεννεθλια.το σηκωνω και ακουστε συνομιλια
αυτη...καλημερα
εγω...ποιος ειναι?(αγριεμενη)
αυτη...ελα καλε εγω ειμαι καλο μηνα
εγω...ευχαριστω
αυτη να χαιρεσαι τον αντρα σου
εγω...ευχαριστω
αυτη..εχεις δουλεια να ερθω?
εγω...ναι εχω μια δουλαεια κ θα φυγω σε καμια ωρα
αυτη..αρα να μην ερθω ?
εγω...ελα αλλα εγω θα λειπω κ ο γιος σου θα κοιματε
...αυτα

74ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Παρ Μάης 04, 2012 3:02 pm

stauroulats

Εγώ κορίτσια τι θα κάνω που δεν θα τους καλέσουμε κ όλοι φοβούντέ να μην έρθουν κ κάνουν φασαρία κ μας καταστρέψουν κ την βάφτιση αφού είχα το θράσος να μου καταστρέψουν τα πάντα πρώτα.

75ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Παρ Μάης 04, 2012 3:05 pm

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stauroulats έγραψε:Εγώ κορίτσια τι θα κάνω που δεν θα τους καλέσουμε κ όλοι φοβούντέ να μην έρθουν κ κάνουν φασαρία κ μας καταστρέψουν κ την βάφτιση αφού είχα το θράσος να μου καταστρέψουν τα πάντα πρώτα.

ωωωχχχχχ!!!!!!!!!αμαν πια μας εχουν πριξει τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε παιδι μου?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις