26 Απ: και τωρα τι να κανω με τη πεθερα μου??? Δευ Απρ 30, 2012 8:06 am
LitsaM
Πανταχού παρούσα!
Εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε πεισματικά κάτι δεν υπολογίζουμε τίποτα, ούτε τον εαυτό μας...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
τι εννοεις?θα εκανα τα παντα για μια ευκαιρια αλλα δε μπορω να τον πιεσω.στην ουσια τωρα ειμαι σε κατασταση αναμονης.περιμενω να μου πει τι θα γινει.μιλαμε για φοβερο αγχος!!!!!εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?δεν εχω και φιλεσ στην αθηνα να το συζητησω με καποιον γμτ!!!!!LitsaM έγραψε:Εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε πεισματικά κάτι δεν υπολογίζουμε τίποτα, ούτε τον εαυτό μας...
δε ξερω δε μπορω να βγαλω συμπερασματα.νομιζω θα μου πει να χωρησουμε.απο την αλλη χτες βραδυ συζητησαμε καποιες λυσεις και σα να ελαμψε παλι το προσωπο του.επισης δε ξερω αν μπορω να το πω εδω.μετα καναμε ερωτα.και μετα παλι μου ελεγε θελει να σκεφτει.οποτε δε ξερω...LitsaM έγραψε:Εσύ τι πιστεύεις ότι θα γίνει;
οχι δε παρεξηγω απλα θελω να νοιωσω πως υπαρχει ακομα ελπιδα,για να μη νοιωθω τοσο πονο.LitsaM έγραψε:Ίσως σου μιλάω λίγο αυστηρά, αλλά έτσι ακριβώς θα μιλούσα και στην αδερφή μου ή την κόρη μου, με όλο το θάρρος...
Αυτό εννοώ κι εγώ... Πολλές τέτοιες ιστορίες...xrysaki! έγραψε:πριν χρονια εζησα κατι παρομοιο..ειχα καταντησει ενα θυμα..προσεχε κοπελα μου..καταλαβαινω πως νιωθεις ομως μην εξαρτιεσαι αποκλειστικα απο αυτον..
αρα καταλαβενεις ποσο πολυ ποναω αυτη τη στιγμη.εσεις χωρησατε?xrysaki! έγραψε:πριν χρονια εζησα κατι παρομοιο..ειχα καταντησει ενα θυμα..προσεχε κοπελα μου..καταλαβαινω πως νιωθεις ομως μην εξαρτιεσαι αποκλειστικα απο αυτον..
MariaIoanna έγραψε:βρε συ μπας και ο τύπος έψαχνε την ευκαιρία για να την κάνει?
Δε μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά του
και φυσικα με χωρισε εκεινος ενω με ειχε κανει μπαλακι κ εγω σερνομουν..υπηρχε δυστυχως αλλη απο οτι αποκαλυφθηκε μετα..ημουν πολυ ερωτευμενη πονεσα εκλαψα επαθα καταθλιψη..με ετρωγε το γιατι..ομως περασε ο καιρος κ συνεχισα παρακατω..ninika έγραψε:αρα καταλαβενεις ποσο πολυ ποναω αυτη τη στιγμη.εσεις χωρησατε?xrysaki! έγραψε:πριν χρονια εζησα κατι παρομοιο..ειχα καταντησει ενα θυμα..προσεχε κοπελα μου..καταλαβαινω πως νιωθεις ομως μην εξαρτιεσαι αποκλειστικα απο αυτον..
κοπελα μου στην περιπτωση την δικη μου συνεβη ετσι..δεν σημαινει οτι κ σενα εχει αλλη..ομως ποτε μην λες ποτε..κ μην εισαι σιγουρη για κανεναν..ninika έγραψε:ωχ χρυσακι μη μου λες τετοια..
τον πηρα χτες το απογευμα και του ειπα. <επειδη εχω καταλαβει τα λαθοι μου και δε θελω να συνεχισω να κανω κιαλλα.δε θα φυγω απο το σπιτι μεχρι να μου πεις.αν θελεις να περασεις να παρεις κατι ουτε θα κλαψω ουτε θα αρχισω να σου λεω τιποτα.παρε οσο χρονο θελεις.> και μου ειπε ευχαριστω για το χρονο που του δινω,οτι θα περασει μια απο αυτες τις μερες να μου πει αν αποφασησε κατι.απο χτες τιποτα αλλο.xrysaki! έγραψε:εχετε καθολου επικοινωνια?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης