Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ειχε δει καμια σας την εκπομπη πρωταγωνιστες που ειχε σαν θεμα το Αγιο Ορος;Υπηρχε εκει ενας μοναχος μαγειρας με ασπρη γενειαδαμ αρκετα μερακλης θα ελεγα με το φαγητο ο οποιος εχει βγαλει και βιβλιο μαγειρικης μα δεν το βρισκω, το ξερει καμια;;;;;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:κοριτσια ειχε δει καμια σας την εκπομπη πρωταγωνιστες που ειχε σαν θεμα το Αγιο Ορος;Υπηρχε εκει ενας μοναχος μαγειρας με ασπρη γενειαδαμ αρκετα μερακλης θα ελεγα με το φαγητο ο οποιος εχει βγαλει και βιβλιο μαγειρικης μα δεν το βρισκω, το ξερει καμια;;;;;

αχ την είχα δει αλλά δεν θυμάμαι τ'όνομά του!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M003

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έλα μην κλαις!

κορίτσια νύσταξα...πάω για νάνι κ θα τα πούμε το πρωί για καφέ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 334590

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M003

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκουντουφλου συμφωνω κι εγω με τα κοριτσια κι ευχομαι αυτη τη φορα να εχεις ευχαριστα νεα!!!

ιωαννα δεν την ειχα δει την εκπομπη ομως αν δεν κανω λαθος αυτον τον μοναχο τον γνωριζει ο θειος μου που παει συνεχεια στο αγιον ορος...το βιβλιο πρεπει να το ειδα προσφατα σε βιτρινα βιβλιοπωλειου...

ευη μου και σε ολα τα ζουζουνιαρικα πλσματα καληνυχτα και ονειρα γλυκα...θα τα πουμε το πρωι!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M085Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M085Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M085

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M118

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκρινιαρα έγραψε:ιωαννακι μου τι τρεξιμο κι αυτο... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ευχομαι περαστικα στον πεθερο σου...

ειρηνη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 417472

τονια ευτυχως που δεν εκλαιγε ο απολλωνακος σου...κατσε και ξεκουρασου τωρα γιατι κουρασες και το σπορακι Wink Wink Wink

ρε κοριτσια πηγα στο φαρμακειο να παρω φιλισιν...ξερετε ποσο το αγορασα????

απο 1,77 πηγε 5,20 το κουτι!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 911307 affraid affraid affraid affraid affraid affraid

5.20??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 606100

lenaki1982

toniach29 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Ευη γλυκα ακουω φωτο δε βλεπω και στεναχωριεμαι!Λιγωσε με να ζηταω γλυκο βραδιατικα!

Τονια αν θες τη γνωμη μου κρατα μια ουδετερη σταση σε ολο αυτο που σου συμβαινει οχι γιατι θα σε κοροιδευουν οπως ειπες σε προηγουμενο ποστ αλλα για να εισαι ετοιμη για οποιοδηποτε αποτελεσμα!Ελπιζω να μη με παρεξηγησεις, για σενα το λεω, για την ψυχολογια σου!Ολες τα εχουμε περασει και τα περναμε!Μακαρι να πανε ολα καλα!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ Κ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ..ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ Κ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

μη λες χαζομάρες!!!!

ποια θα σε κοροιδέψει καλέ???

αφού τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι καραμπινάτα!!!!

εγώ σου μιλάω ειλικρινά αν δεν είσαι θα μου φανεί παράξενο...

lenaki1982

ioanna85 έγραψε:Eυη ηδη εχω τη γευση της φραουλας στο στομα μου!Χαχαχα!

skountouflou ας τα παρουμε απο την αρχη....Ο κυκλος σου ειναι μεγαλος αλλα σταθερος, 35 ημερες, ετσι δεν ειναι;Μια φορα ειχες καθυστερηση 48 μερες και πηγες στο γιατρο και δεν βρηκε τιποτα,ουτε πολυκυστικες ουτε τιποτα; Τι σου προτεινε ο γιατρος;αντισυλληπτικα η καποια αγωγη;

γκρινιαρα σιγουρα; μια γνωστη μου παντως στις προηγουμενες εκλογες το τσεπωσε το 100αρικο!χαχαχα!

σίγουρα δεν πληρώνεται η εφορευτική επιτροπή...

ήμουν πριν λίγα χρόνια σε προηγούμενες νομαρχιακές και δημαρχιακές εκλογές και δεν πήραμε τίποτα.
άσε που από την επιτροπή δεν φάνηκε κανείς μόνο ο α' αναπληρωματικός και εγώ που ήμουν β' αναπληρωματική!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 966307

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα!!ποιές ξενυχτάνε;;για να δω..
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 Sleeping-at-work
τόνια γιατί να σε κοροιδέψουμε καλέ;;έχει δίκιο η ιωάννα αν ήταν έτσι κάθε μήνα θα κοροιδεύαμε η μια την άλλη.αντιθέτως στεναχωριόμαστε όταν αδιαθετεί κάποια...
Εύη τι γλυκό είναι αυτό;;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 585182
σε μια καφετέρια είχα πάρει κλάμπ σάντουιτς τσουρέκι και ήταν περίπου σαν αυτό!πωωωω γιατί μου το έκανες αυτό;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 679259 χαχα!
Λενάκι κι εγώ ήμουν μια φορά αναπληρωματική εφορευτική αλλά δούλευα και δε μπορούσα να πάω.πάντως σίγουρα δεν πληρώνονται..
γειά σου γκρινιάρα!!!!γιατί προδικάζεις από τώρα ότι θα πας στον πάτο της λίστας;;;αισιοδοξία θέλωωωωω....... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 893968

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ειρηνάκι!Είδα φως και μπήκα! Razz Η αλήθεια είναι πως μπήκα λίγο για να διαβάσω και τα τελευταία νέα σας, γιατί αν σας αφήσω πολύ ξεσαλώνετε!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την!!
κι εγώ πριν κοιμηθώ μπαίνω πάντα και αν έχετε γράψει πολλά μέχρι να τα διαβάσω κλείνουν τα μάτια μου και βγαίνω..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κ εγω παω να σας διαβασω παλι γραψατε πολλα τη θα κανω με σας μου λετε??? Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα κι εγώ... έμεινε κανένα κοριτσάκι?Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M129

πριν που έφυγα, πηγα στον τάφο του παππου μου στο χωριό να ανάψω ένα κεράκι μιας και δν ειχα κατέβει στην κηδεία, και μετά επίσκεψη και μετά αλλού επίσκεψη σε συγγενείς και ξεχάστηκα και γυρίσαμε 11+ σπίτι και ξέχασα να πάρω τηλ. τον γιατρό...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M048 αύριο το απόγευμα τώρα!!

Ιωάννα μου σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το νυφικό... παρήγγειλα και ενα αλλο φουρό απο το ebay που να εχει 6 hoops, μηπως και φουντώσει παραπάνω και δν χρειαστεί κόντεμα!! αλλιώς θα το κρατάω γιατί μόλις σηκώνω την ουρά , φτιαχνει και το μήκος απο μπροστα που ειναι πιο μακρύ άρα στον χορό που θα έχω μαζεμένη την ουρά δν θα έχω θέμα!!!(επειδή είναι γύρω στους 5 πόντους μακρύ γμτ!)

Ευη γιατι μου το έκανες αυτό με το γλυκοοοοοοοΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M035

γκρινιάρα , λενάκι , Ευούλι, Ειρήνη, αγαπη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M120

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσαρες, τι κανετε? ποιες ειναι εδω?

Η εφορευτικη δεν πληρωνεται σιγουρα. ΟΙ δικαστικοι τα κονομανε( και1000 ευρω ,αναλογα με την περιοχη). Ο γραμματεας πολυ λιγοτερα αλλα παταει ολη τη δουλεια .... Razz

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς τα βραδινά κοριτσάκια!Ελλη θαυμάζω την ψυχραιμία σου!Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχω πάρει τηλ τον γιατρό κι ας ξέρω ότι δεν είναι κατι ανησυχητικό!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου Ελλη!κοίτα μην το ξεχάσεις και αύριο!πρωι πρωι πάρε!!
Γειά σου Αγάπη!σε περιμένουμε!
Γειά σου Νίκη!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη μου για το μόνο λόγο που θέλω να πάρω τηλ. είναι μήπως και πρέπει να την επαναλάβω τώρα σύντομα να ξέρω...ή αν πρέπει να πάρω θεραπεία να μην το καθυστερώ...αλλά με αυτά και με τα αλλα ξεχάστηκα!! δν το έκανα εσκεμμένα... αλλά φρικαρισμένη δν είμαι σε καμία περίπτωση.. πραγματικά είμαι πολύ χαλαρή εδώ και καιρό τώρα!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαίνεται ότι είσαι χαλαρή,γι' αυτό το λέω!Μπράβο!Μακάρι κι εγώ να ήμουν έτσι...Οχι τόσο στο θέμα παιδιού (εκεί καλά το πάω πιστεύω!) αλλά γενικά...!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά κι εγώ γενικά δν είμαι, αν και επειδη τελευταία βλεπω ότι επηρεάστηκαν πολύ αρνητικά τα στομαχικά μου και φοβήθηκα είπα να το παρω χαλαρά όσο μπορώ γενικότερα και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνω!!!

Ειρηνάκι θα τον έπαιρνα πρωι αλλά τα πρωινά ειναι στο ΙΑΣΩ, γι αυτό είπα ότι θα τον πάρω το απόγευμα αύριο!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρωτη μερα χωρις γλυκο.. ειναι μια αρχη και αυτο. Αποφασισα να κοψω τη πολυ ζαχαρη. Θελω να χασω 5 κιλα Λετε να τα καταφερω? Wink

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου το έγραψα και μετά το θυμήθηκα ότι είχες πει ότι δε μπορεί πρωινά..
καλά κάνεις και είσαι χαλαρή.έτσι κι αλλιώς οι εξετάσεις ήταν μια χαρά!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικη καλή επιτυχία!Κι εγώ θεωρητικά το'χω πάρει απόφαση!Στην πράξη κολλάω λίγο... Laughing
Νύσταξα...Και για αύριο έχω μεγαλεπήβολα σχέδια...φασίνας!Καληνύχτα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 531909

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:πρωτη μερα χωρις γλυκο.. ειναι μια αρχη και αυτο. Αποφασισα να κοψω τη πολυ ζαχαρη. Θελω να χασω 5 κιλα Λετε να τα καταφερω? Wink

θα τα καταφέρεις!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 654316
εγώ έχασα 7 και τώρα ξεκίνησα γυμναστήριο.να σφίξω και λίγο..κόψε γλυκά,τηγανιτά και ψωμί.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νίκη καλή επιτυχία ..κι εγώ θέλω να χάσω 3.. αλλά φοβάμαι ότι πηρα κι άλλα παραπανίσια εδώ πέρα στην μαμά μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M163

Ευούλι καληνύχτα!!καλή ξεκούραση!! κι εγώ πτώμα είμαι.. δν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη! αύριο έχουμε ταξίδι για την Λάρισα.. να προλάβω να ξαναπροσαρμοστώ πριν πάω πάλι για δουλειά.. αλλά θα πάρω και τον αδερφό μου τον μικρό που δν δουλεύει για κανα 10ημερο !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 15 M087

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις