101 Απ: νησιωτισσες μαμαδες!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30, 2011 1:27 pm
Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xania έγραψε:Ήρια έγραψε:xania έγραψε:Ήρια έγραψε:xania έγραψε:Ήρια έγραψε:xania έγραψε:Ήρια έγραψε:καλησπερα και εγω από τα όμορφα Χανιά είμαι .... αν και προς το παρον μενουμε Αθηνα λόγω της δουλειάς μας!
κ εγω πριν 2 χρονια γυρισα... Εμενα αθηνα κ εγω αλλα η αληθεια ειναι πως δν την παλευα μακρια απο τα χανια
Σε καταλαβαινω και εμενα μου λειπουν πολυ!! καθε χρονο κατεβαινω .... αλλα μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να ξανα κατεβουμε μονιμα! απο μεσα εισαι?!
Μακαρι να το καταφερετε στο ευχομαι... μενω στη χαλεπα αλλα ειμαι απ'τον Αποκορωνα... εσυ?
Εγώ είμαι από το Βαμβακόπουλο .... ποσο μου λειπουν!!!!
Κοντα ημαστε
το καλοκαιρακι δν θα μας ερθετε???
Ναιιι ετσι λεμε .... αν δεν εχει κανενα ταξιδι ο ανήρ μου , αν και να εχει λεω να παρω την κόρη μου και να κατέβω ... θα ειναι πιο ζόρικα αλλά τι να κανω και στην Αθηνα καλοκαιριάτικα!! εσυ ποτε με τ καλο περιμενεις το μωρακι σου?!
Την καλυτερη δουλεια θα κανεις Κοριτσακι....!!!! Ζορικα θα ειναι λιγο πολυ αλλα θα φουλαρις κ της μπαταριες σου κ θα φυγεις λιγο απο την ρουτινα της Πολης.... σας περιμενουμε λοιπον με το καλο να ερθετε!!!!
Πητ μου ειναι στης 1.10. ... ΘΑ ΦΑΩ ΟΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Ναιιιιιιι εχεις μπροστά σου όλες τις ζέστες αλλά τι να κάνεις?! Υπομονή για το μωράκι σου ..... Να εισαι καλα , ελπιζω να τα λέμε συχνά από εδω και πέρα !!!! Φιλιά στα όμορφα Χανιά μας!!