1 Μαμαδες απο Λαρισα Παρ Ιουν 04, 2010 7:05 am
ioanna
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΤΙΕΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ).ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΙΘΡΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 'Η ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.litsakos έγραψε:εγω παλι,ασχετο,αλλα θα μαι Λαρισα το ΣΚ για των γαμο των νονων μας! Και μιας και ειστε εδω εχει καμια καλη παιδικη χαρα κοντα στο ξενοδοχειο Αστερας? ασχετοοοοοο και αν βρουμε χρονο να παμε δεν ερχεστε και σεις με τα μικρα σας?
litsakos έγραψε:εγω παλι,ασχετο,αλλα θα μαι Λαρισα το ΣΚ για των γαμο των νονων μας! Και μιας και ειστε εδω εχει καμια καλη παιδικη χαρα κοντα στο ξενοδοχειο Αστερας? ασχετοοοοοο και αν βρουμε χρονο να παμε δεν ερχεστε και σεις με τα μικρα σας?
pou tha to thela alla tha mai kozani to s/k ....Veroniki έγραψε:litsakos έγραψε:εγω παλι,ασχετο,αλλα σας?
Ποτε υπολογιζεις να πατε βολτα?Αν εχει καλο καιρο να βρεθουμε Κυριακη???Τι λες εσυ?Κοριτσια εσεις?
μΠΡΑΒΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!τΗΝ Παρασκευη αστα να πν τη βροχη που φαγαμε!!!Ο καφες στο Mikel the best ih town!!!Πως σας φανηκε η πολη μας?Δε μου λες...facebook εχεις εσυ?μας ξεφυγες χεχε.litsakos έγραψε:Λαρισαιες εμεις ηρθαμε και απηλθαμε απο την πολη σας!φαγαμε και την βροχη την Παρασκευη,αλλα ευτυχως το Σαββατο που ηταν ο γαμος ηταν καλα.Και πηγαμε και σε μια παιδ,χαρα στον Αγιο Νικολαο.Ολα καλα,αλλα αυτη η υγρασια με την ζεστη δεν παλευεταιιιι! και πολυ σουπερ ο φρεντο στο mikel (νομιζω ετσι το λενε),παιρναμε στο χερι τον καφε μας και βουρ με τα καροτσια βολτες στο κεντρο
Olivia έγραψε:Λάρισα καμία;;;;
mama έγραψε:Olivia έγραψε:Λάρισα καμία;;;;
Καλησπέρες ... και εγω Λάρισα... Λάρισα ... Οβερ !
gia sas kai apo mena !!!ego eimai apo larisa alla meno xio logo syzigoy!!! exei sthn neapoli silogo ekei poy einai i piatsa ta taksi!!! alloy den ksero poy exei alla mporo na matho kai na soy po!!! i koympara moy exei sxoli alla oxi paradosiakoys!!latin eyropaikoys kai tetoia!!!sthn iroon polytexnioy apenanti apo to enzo !!ekei konta einai kai to patriko moy!!!μιμή έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ?ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ ΚΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης