Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

76Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Κυρ Ιουν 26, 2011 12:21 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, αφού βρήκα (με τα χίλια ζόρια) αισθητικό για τον γάμο τώρα ψάχνω κομμώτρια που να μπορεί να έρθει στο ξενοδοχείο να μας χτενίσει.Μήπως έχετε υπόψιν σας καμία? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

77Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Δευ Αυγ 29, 2011 2:07 pm

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
argyro 2 έγραψε:
mpempa έγραψε:
xrysa7 έγραψε:
geia sou xrusa!!!!!!!sto ugeia tha gennhsw.exsw ton gretsh!super giatros k oikogeneiakos filos!!!!!!!!!!!Smile
ela re kai ego se ayton genisa!!!ontos foveros giatros me poly xioymor kaipano apo ola Anthropos!!EMEINA POLY EYXARISTEMENH!!!EGO GENISA ME KAISARIKI!!ESY EXEI PAREI THESI TI SOY EIPE?
nai exei parei thesh!!!!!!!!!!!:)sumfwnw se ola einai panw apo ola anthrwpos k meta giatros!!!!!!!einai k to prwto mou k to perimenw pws k pws!!!!!!!!! Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 215994 [/quote]kai ego sto ygeia gennisa alla den eixa ton gkretsi eixa tin diminikou kai opos leei kai i xrysa ontos sto ygeia oles oi kopeles einai teleies kai se voithane se oti theleis kai sou eyxomai na genniseis me ena pono[/quote]

ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!
Κ ΕΓΩ ΤΗ ΔΗΜΗΝΙΚΟΥ ΕΧΩ!!!

78Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Αυγ 31, 2011 2:00 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zozoula_87 έγραψε:
argyro 2 έγραψε:
mpempa έγραψε:
xrysa7 έγραψε:
geia sou xrusa!!!!!!!sto ugeia tha gennhsw.exsw ton gretsh!super giatros k oikogeneiakos filos!!!!!!!!!!!Smile
ela re kai ego se ayton genisa!!!ontos foveros giatros me poly xioymor kaipano apo ola Anthropos!!EMEINA POLY EYXARISTEMENH!!!EGO GENISA ME KAISARIKI!!ESY EXEI PAREI THESI TI SOY EIPE?
nai exei parei thesh!!!!!!!!!!!:)sumfwnw se ola einai panw apo ola anthrwpos k meta giatros!!!!!!!einai k to prwto mou k to perimenw pws k pws!!!!!!!!! Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 215994
kai ego sto ygeia gennisa alla den eixa ton gkretsi eixa tin diminikou kai opos leei kai i xrysa ontos sto ygeia oles oi kopeles einai teleies kai se voithane se oti theleis kai sou eyxomai na genniseis me ena pono[/quote]

ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!
Κ ΕΓΩ ΤΗ ΔΗΜΗΝΙΚΟΥ ΕΧΩ!!![/quote]AΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..........ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ?

79Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Κυρ Οκτ 30, 2011 5:40 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια!! είμαι κι εγώ στις προσπάθειες για μωρούλι και δν είμαι Λαρισαία,αλλά μένω Λάρισα λόγω του αντρούλη μου! Έψαχνα κι εγώ ιντερνετικά ποιος γιατρός είναι καλός στο Πανεπιστημιακό και κατέλληξα κι εγώ ότι όταν γίνει το θαύμα, θα έχω τον Νταφόπουλο. θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που γέννησαν σε αυτόν, αν παίρνει στάνταρ χρηματικό ποσό για την γέννα ή ότι έχεις ευχαρίστηση που λένε , κι επίσης αν κάνει και πρωινά ιατρεία που είναι φθηνότερα, μήπως που και που γλυτώνουμε και κανα 60αρι που παίρνει στα απογευματινά!
Ευχαριστώ πολύ, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!! Embarassed

80Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Κυρ Οκτ 30, 2011 11:51 pm

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! είμαι κι εγώ στις προσπάθειες για μωρούλι και δν είμαι Λαρισαία,αλλά μένω Λάρισα λόγω του αντρούλη μου! Έψαχνα κι εγώ ιντερνετικά ποιος γιατρός είναι καλός στο Πανεπιστημιακό και κατέλληξα κι εγώ ότι όταν γίνει το θαύμα, θα έχω τον Νταφόπουλο. θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που γέννησαν σε αυτόν, αν παίρνει στάνταρ χρηματικό ποσό για την γέννα ή ότι έχεις ευχαρίστηση που λένε , κι επίσης αν κάνει και πρωινά ιατρεία που είναι φθηνότερα, μήπως που και που γλυτώνουμε και κανα 60αρι που παίρνει στα απογευματινά!
Ευχαριστώ πολύ, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!! Embarassed
Boubou καλημέρα.Γεννησα στο Πανεπηστημιακό με τον Νταφόπουλο τον Μαιο την μπουμπουκα μου.Εγω μένω Λαμία,πηγά σε αυτον γιατι είχα ακούσει καλα λόγια.Τώρα εχω και προσωπική πείρα ειναι πολυ καλός.Εμένα με πρόσεξε πάρα πολύ (μιας που ξεκίνησα και υπέρβαρη)Για το οικονομικό δεν μας ζήτησε ποτέ τίποτα,εμεις του δώσαμε αυτό που θέλαμε.Τωρα αν κάνει πρωινά ραντέβου δεν γνωρίζω γιατι εγώ πήγαινα στα απογευματινά του αλλα κάνε μια ερώτηση στο νοσοκομειο θα σου πουν.Ευχόμαι σύντομα να έχεις ευχάριστα.Να είσαι καλά.

81Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Κυρ Οκτ 30, 2011 11:55 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ΄ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!Να σου ζησει γλυκια μου το μπεμπουλινι σου να το χαιρεστε!! Πηγα μια αναγνωριστική επισκεψη πριν τελος Αυγουστου! Μου αρεσε παρα πολυ σαν συμπεριφορα...και ενθουσιαστηκα να με αναλαβει αυτος μετα απο τοσα καλα που εχω ακουσει για το ονομα του! Μιας και εμπειρια με γυναικολογους μεχρι τωρα ειχα μονο απο το ΙΚΑ που ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!! Οσο σκεφτομαι οτι θα πηγαινω να μου γραφουν τις εξετασεις, απο τωρα προετοιμαζομαι για τους τσακωμους που θα ριχνω!! Twisted Evil

82Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Δευ Οκτ 31, 2011 12:01 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="boubou"]Σ΄ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Πηγα μια αναγνωριστική επισκεψη πριν τελος Αυγουστου! Μου αρεσε παρα πολυ σαν συμπεριφορα...και ενθουσιαστηκα να με αναλαβει αυτος μετα απο τοσα καλα που εχω ακουσει για το ονομα του! Μιας και εμπειρια με γυναικολογους μεχρι τωρα ειχα μονο απο το ΙΚΑ που ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!! Οσο σκεφτομαι οτι θα πηγαινω να μου γραφουν τις εξετασεις, απο τωρα προετοιμαζομαι για τους τσακωμους που θα ριχνω!! Twisted EvilΜη σκας από τώρα ή μάλλον μη σκας καθόλου,να ερθει με το καλο το σποράκι στην κοιλιτσα σου και μόνο αυτο να σε νοιάζει.Οσό για τον γιατρό εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και η συμπεριφορά του και οτι ειναι ήρεμος και χαμογελαστός ανθρωπος σε ότι ακουσει(παρότι δευτερη εγκυμοσύνη δεν είχα και λίγες απορίες)Φιλάκια

83Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Δευ Νοε 21, 2011 5:58 am

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑς σε όλες τις λαρισαίες!!

κι εγώ από Λάρισα είμαι, αλλά ,ένω θεσσαλονίκη!!

είμαι έγκυος στο πρώτο μου!!

84Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Δευ Νοε 21, 2011 6:05 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α Γ Α Π Ω Very Happy Very Happy Very Happy Λ Α Ρ Ι Σ Α [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

85Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 6:58 am

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ... ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ....

86Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 7:55 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Very Happy Very Happy

87Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 8:01 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ διχάζομαι ακόμη! Είμαι ανάμεσα στον Νταφόπουλο στο Πανεπιστημιακό και στον Καργιώτη στο ΙΑΣΩ!
Είναι και οι δυο πολύ καλοί γιατροί και αν και ντρέπομαι που το λέω σκέφτομαι να διαλέξω τον Καργιώτη που τα πρωινα κάθε μέρα είναι στο ΙΑΣΩ και εκτος του ότι κοστιζει 10€ η επίσκεψη εκεί δν έχει καθόλου κόσμο και ξεμπερδεύεις αμέσως ενώ στον Νταφόπουλο περιμένεις κανα 3ωράκι απ'έξω ακόμη κι όταν είσαι με την κοιλιά μέχρι το στόμα.. και απογεύματα ο Νταφόπουλος είναι μονο 2 μέρες και πρωινά δν έχω ιδέα αν θα είναι... και θέλω να μπορώ να πάω στον γιατρό μου ανα πάσα στιγμή και όχι όοοοοταν θα είναι αυτός διαθέσιμος!! Embarassed

88Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 9:25 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΗΣ ΓΡΥΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Very Happy ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΕΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΑ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ

89Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 10:11 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν το ήξερα ούτε εγώ για τον Καριώτη αλλά τον έχει μια φίλη μου και τώρα που έμεινε έγκυος αυτή μου τα είπε αυτά, στο ιατρείο χωρίς απόδειξη της παίρνει 30€ με απόδειξη 40€!Εκεί παίζει και να έχει κόσμο. Αλλά έχει πάει λίγες φορές στο ιατρείο του! Τώρα πηγαίνει μόνο στο ΙΑΣΩ το πρωί και δίνει μόνο 10€ (μαιευτική όχι γυναικολογική!)και ξεμπερδεύει πολύ γρήγορα απότι μου είπε!!Αφού τα έμαθα αυτα έψαξα γι αυτόν και βρήκα πολλές γνωστές μου που τον είχαν και είναι απόλυτα ευχαριστημένες μαζί του και στο ιντερνετ καλά λόγια λένε γι αυτον κι έτσι ψήθηκα σιγά σιγά Embarassed !

90Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 11:10 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ .ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΣΥΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΝΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΠΑΛΙΑ ΠΗΓΕΝΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΗΝΗΓΟΥΣΕ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ΑΛΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .

91Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 11:24 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγώ επειδή δν έχω γενικά σχέσεις με γιατρούς.. σε γυναικολόγο ευτυχώς δν έχω χρειαστεί τίποτα έκτος απο ΠΑΠ ΤΕΣΤ που το έκανα τόσο καιρό στο ΙΚΑ δν έχω ιδέα από γιατρούς στη Λάρισα και γενικά Laughing Laughing Embarassed
Γι αυτο το ψάχνω και μέσα από γνωστούς και μέσα από το ιντερνετ για πιο πολλές απόψεις!! Εχω καταλληξει σε αυτους τους 2.. αν το συστημα στο Πανεπιστημιακο με τα ραντεβου ήταν καλύτερο δν θα ειχα θεμα.. αλλα το να μου κλεινουν ραντεβουν 4,30 και να μπαινω 7,30 το θεωρω τραγικο.. δν καταλαβαινω γιατι να κλεισω ραντεβου και γιατί να δώσω στο νοσοκομείο 60€ για να μπω μετα απο 3 ωρες.. αν ηταν πιο οργανωμενοι μαλλον εκει θα πηγαινα.. γι αυτο κλεινω πλεον προς τον Καργιώτη.. άσε που και ο αντρας μου θελει να παμε στο ΙΑΣΩ(φαγωθηκε!!) αρα αν μου αρεσει και σαν ανθρωπος απο κοντα μαλλον αυτον θα διαλλεξω! Δν τον εχω γνωρισει ακόμη γι αυτο δν ειμαι 100% σιγουρη οτι θα παω σε αυτον!
Σ' ευχαριστω πολύ παντως που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις! Smile Smile

92Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Νοε 23, 2011 9:55 pm

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

93Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τρι Φεβ 21, 2012 1:42 am

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai ego apo larisa eimai eimai na geniso anamesa sto igia kai to iaso kserei kamia kopela apo simperifora prosopikou perivolon xrimata? ti mou protinete?

94Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τρι Φεβ 21, 2012 3:09 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Korina με το καλό το μωράκι σου. Εγώ γέννησα στο υγεία γιατί δεν είχε ανοίξει το ιασώ τότε. Καλή εξυπηρέτηση , είναι ανακαινισμένο με ωραίο μπάνιο και ευρύχωρο το δωμάτιο, το μόνο μίον ήταν ότι οι μαίες δεν βοήθησαν καθόλου με τον θηλασμό. Πληρώσαμε 1600 ευρώ για μονόκλινο . Έκανα καισαρική.

95Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τρι Φεβ 21, 2012 3:37 am

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
miki2009 έγραψε:Korina με το καλό το μωράκι σου. Εγώ γέννησα στο υγεία γιατί δεν είχε ανοίξει το ιασώ τότε. Καλή εξυπηρέτηση , είναι ανακαινισμένο με ωραίο μπάνιο και ευρύχωρο το δωμάτιο, το μόνο μίον ήταν ότι οι μαίες δεν βοήθησαν καθόλου με τον θηλασμό. Πληρώσαμε 1600 ευρώ για μονόκλινο . Έκανα καισαρική.

s'euxaristo poli,poli kales times perimena pio tromera pragmata kai gia kaisariki mia xara den etixe na rotiso akomi ton giatro mou.

96Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τρι Φεβ 21, 2012 3:44 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:kai ego apo larisa eimai eimai na geniso anamesa sto igia kai to iaso kserei kamia kopela apo simperifora prosopikou perivolon xrimata? ti mou protinete?
Εγω γεννησα στο Υγεια και η συμπεριφορα του προσωπικου ητανε αψογη και λεφτα ηταν ενταξει ειχα πληρωσει 2500 σε τρικλυνο δωματιο τωρα αν αλλαξε κατι στην τιμη δεν ξερω ρωτα τον γυναικολογο σου

97Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τρι Φεβ 21, 2012 4:12 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:
miki2009 έγραψε:Korina με το καλό το μωράκι σου. Εγώ γέννησα στο υγεία γιατί δεν είχε ανοίξει το ιασώ τότε. Καλή εξυπηρέτηση , είναι ανακαινισμένο με ωραίο μπάνιο και ευρύχωρο το δωμάτιο, το μόνο μίον ήταν ότι οι μαίες δεν βοήθησαν καθόλου με τον θηλασμό. Πληρώσαμε 1600 ευρώ για μονόκλινο . Έκανα καισαρική.

s'euxaristo poli,poli kales times perimena pio tromera pragmata kai gia kaisariki mia xara den etixe na rotiso akomi ton giatro mou.

Να διευκρινίσω .1600 ευρώ μόνο η κλινική. Ο γιατρός μας πείρε 1300 ευρώ. Και 250 ο αναισθησιολόγος.

98Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τρι Φεβ 21, 2012 4:19 am

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
to katalava ksero oti o giatros plironete ekstra. akousa kai oti sto igeia plironeis ton anaisthisiologo eno sto iaso einai mesa sthn timi.

99Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Δευ Μαρ 05, 2012 2:27 am

julia

julia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα!
είμαι μια μαμά από Καλάμάτα αλλά ο σύζυγος είναι από τη Λάρισα και το καλοκαίρι (μάλλον Αυγουστο) θα βαφτισουμε τη μπέμπα μας στη Λάρισα. όπωσ καταλαβαίνετε χρειάζομαι το φώτα σας για ανάλογα καταστήματα.
Σας ευχαριστω!

100Μαμαδες απο Λαρισα - Σελίδα 4 Empty Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Δευ Μαρ 05, 2012 2:42 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό και καλό όνομα. Για τι μαγαζιά ενδιαφέρεσαι ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις