76 Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Κυρ Ιουν 26, 2011 12:21 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, αφού βρήκα (με τα χίλια ζόρια) αισθητικό για τον γάμο τώρα ψάχνω κομμώτρια που να μπορεί να έρθει στο ξενοδοχείο να μας χτενίσει.Μήπως έχετε υπόψιν σας καμία?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nai exei parei thesh!!!!!!!!!!!:)sumfwnw se ola einai panw apo ola anthrwpos k meta giatros!!!!!!!einai k to prwto mou k to perimenw pws k pws!!!!!!!!! [/quote]kai ego sto ygeia gennisa alla den eixa ton gkretsi eixa tin diminikou kai opos leei kai i xrysa ontos sto ygeia oles oi kopeles einai teleies kai se voithane se oti theleis kai sou eyxomai na genniseis me ena pono[/quote]argyro 2 έγραψε:ela re kai ego se ayton genisa!!!ontos foveros giatros me poly xioymor kaipano apo ola Anthropos!!EMEINA POLY EYXARISTEMENH!!!EGO GENISA ME KAISARIKI!!ESY EXEI PAREI THESI TI SOY EIPE?mpempa έγραψε:geia sou xrusa!!!!!!!sto ugeia tha gennhsw.exsw ton gretsh!super giatros k oikogeneiakos filos!!!!!!!!!!!xrysa7 έγραψε:
kai ego sto ygeia gennisa alla den eixa ton gkretsi eixa tin diminikou kai opos leei kai i xrysa ontos sto ygeia oles oi kopeles einai teleies kai se voithane se oti theleis kai sou eyxomai na genniseis me ena pono[/quote]zozoula_87 έγραψε:nai exei parei thesh!!!!!!!!!!!:)sumfwnw se ola einai panw apo ola anthrwpos k meta giatros!!!!!!!einai k to prwto mou k to perimenw pws k pws!!!!!!!!!argyro 2 έγραψε:ela re kai ego se ayton genisa!!!ontos foveros giatros me poly xioymor kaipano apo ola Anthropos!!EMEINA POLY EYXARISTEMENH!!!EGO GENISA ME KAISARIKI!!ESY EXEI PAREI THESI TI SOY EIPE?mpempa έγραψε:geia sou xrusa!!!!!!!sto ugeia tha gennhsw.exsw ton gretsh!super giatros k oikogeneiakos filos!!!!!!!!!!!xrysa7 έγραψε:
Boubou καλημέρα.Γεννησα στο Πανεπηστημιακό με τον Νταφόπουλο τον Μαιο την μπουμπουκα μου.Εγω μένω Λαμία,πηγά σε αυτον γιατι είχα ακούσει καλα λόγια.Τώρα εχω και προσωπική πείρα ειναι πολυ καλός.Εμένα με πρόσεξε πάρα πολύ (μιας που ξεκίνησα και υπέρβαρη)Για το οικονομικό δεν μας ζήτησε ποτέ τίποτα,εμεις του δώσαμε αυτό που θέλαμε.Τωρα αν κάνει πρωινά ραντέβου δεν γνωρίζω γιατι εγώ πήγαινα στα απογευματινά του αλλα κάνε μια ερώτηση στο νοσοκομειο θα σου πουν.Ευχόμαι σύντομα να έχεις ευχάριστα.Να είσαι καλά.boubou έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! είμαι κι εγώ στις προσπάθειες για μωρούλι και δν είμαι Λαρισαία,αλλά μένω Λάρισα λόγω του αντρούλη μου! Έψαχνα κι εγώ ιντερνετικά ποιος γιατρός είναι καλός στο Πανεπιστημιακό και κατέλληξα κι εγώ ότι όταν γίνει το θαύμα, θα έχω τον Νταφόπουλο. θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που γέννησαν σε αυτόν, αν παίρνει στάνταρ χρηματικό ποσό για την γέννα ή ότι έχεις ευχαρίστηση που λένε , κι επίσης αν κάνει και πρωινά ιατρεία που είναι φθηνότερα, μήπως που και που γλυτώνουμε και κανα 60αρι που παίρνει στα απογευματινά!
Ευχαριστώ πολύ, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!!
miki2009 έγραψε:Korina με το καλό το μωράκι σου. Εγώ γέννησα στο υγεία γιατί δεν είχε ανοίξει το ιασώ τότε. Καλή εξυπηρέτηση , είναι ανακαινισμένο με ωραίο μπάνιο και ευρύχωρο το δωμάτιο, το μόνο μίον ήταν ότι οι μαίες δεν βοήθησαν καθόλου με τον θηλασμό. Πληρώσαμε 1600 ευρώ για μονόκλινο . Έκανα καισαρική.
Εγω γεννησα στο Υγεια και η συμπεριφορα του προσωπικου ητανε αψογη και λεφτα ηταν ενταξει ειχα πληρωσει 2500 σε τρικλυνο δωματιο τωρα αν αλλαξε κατι στην τιμη δεν ξερω ρωτα τον γυναικολογο σουkorina26 έγραψε:kai ego apo larisa eimai eimai na geniso anamesa sto igia kai to iaso kserei kamia kopela apo simperifora prosopikou perivolon xrimata? ti mou protinete?
korina26 έγραψε:miki2009 έγραψε:Korina με το καλό το μωράκι σου. Εγώ γέννησα στο υγεία γιατί δεν είχε ανοίξει το ιασώ τότε. Καλή εξυπηρέτηση , είναι ανακαινισμένο με ωραίο μπάνιο και ευρύχωρο το δωμάτιο, το μόνο μίον ήταν ότι οι μαίες δεν βοήθησαν καθόλου με τον θηλασμό. Πληρώσαμε 1600 ευρώ για μονόκλινο . Έκανα καισαρική.
s'euxaristo poli,poli kales times perimena pio tromera pragmata kai gia kaisariki mia xara den etixe na rotiso akomi ton giatro mou.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης