201 Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Πεμ Φεβ 07, 2013 2:19 pm
anna_vas
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας μανουλες απο λαρισα.
θελω να μου πειτε οποια ξερει για τον Γκρετση αν ειναι καλος!?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anna_vas έγραψε:γεια σας μανουλες απο λαρισα.
Σε παρακαλω μην μιλας ετσι για τον γιατρουλη μου.Ισα ισα ο ανθρωπος τις προσεχει τις εγκυουλες.Εγω ειχα τεστ ΠΑΠ στο ΙΑΣΩ κ μολις μπηκα αυτος εφυγε για να παει σε μια ετοιμογεννη κ ηρθε μετα απο μια ωρα,αυτο το εκανε αλλες 3 φορες.Οταν γεννησα με πιασαν οι πονοι 6 η ωρα το πρωι κ μολις τηλεφωνησα αυτος ηρθε αμεσως στο ΙΑΣΩ.mum.gr έγραψε:απλα συχαινομαι να κυνδηνολογω αλλα κοριτσι να τον προσεχεις τον Ηλια, ειναι καθε βραδυ μεχρι τις 11 στο ιατρειο, συνηθως πτωμα και με ενα ουισκακι στο χερι, που να μπορεσει να ξυπνησει στο εκτακτο? δεν ειναι κακος ανθρωπος και του χρωσταω το παιδι μου αλλα φοβαμαι να ξαναπαω και το σκεφτομαι που θα τον δω στους διαδρομους του ιασω γιατι περασα πολλα μαζι του, εχω κλαψει στο ιατρειο του οχι μια και δυο... αλλα εκανε ενα φαουλ στη γεννα και ενα μεγαλυτερο μετα... δε θα περιμενω να τριτωσει... απλα πρεπει να πει και κανενα οχι σε καμια εγκυο, σε κανενα ραντεβου, δουλευει παααρα πολυ...
για πες...καλο το Ιασω???? καλες οι μαιες? το μπανιο καλο? μπορεις να πληνεις το παιδι αν θες μονη σου στο δωματιο??
γεια σου τωρα μπηκα σ αυτο το θεμα εγω ειμαι απο λαρισα εμενα ο γιατρος μου ειναι ο γκρετσης δεν τον αλλαζω με τιποτα ειναι πολυ καλος ανθρωπος πανω απο ολα.κ στο λεω εγω που χρειαστηκε να κανω διακοπη κυησης στον εκτο μαζι του.anna_vas έγραψε:γεια σας μανουλες απο λαρισα.
Ναι,για την Ευη εχω ακουσει κ εγω τα καλυτερα μαλλον εκει θα παω.anna4 έγραψε:ths clinique apo ta hondos i eui kanei telio makigiaz alla den thumamai timi. Pantos min empisteuteis apo Soyla. Eixa kanei se 4 diaforretikes apo ekei alla stiis fotografies pou pigaina kai ebgaza meta imoun aisxos. Prosekse poly.....to makigiaz mporei na xalasei oles tis fotografies sou.
Σε ευχαριστώ! Σου έστειλα μήνυμα,ήθελα να σε ρωτήσω κάτι!zeta86 έγραψε:Κ ΓΩ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΕΧΩ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης